Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat beroemdheden twitteren op verkiezingsdag

Wat beroemdheden twitteren op verkiezingsdag

http://oi46.tinypic.com/ofvbl.jpg

Op verkiezingsdag laten uiteraard ook de beroemde Amerikanen van zich horen. Hun overtuigingen mogen dan verschillen, hun boodschap klinkt eensluidend: stem! Hier een greep uit het ruime aanbod op Twitter.


Justin Bieber: Ik ben 18... maar ik mag niet stemmen... ik ben Canadees.

Kim Kardashian: Ik ben mijn stemkaart aan het invullen in een drukke kamer, iedereen vertelt me hier hoe ze over politiek denken. Stem wat JIJ wil en waar JIJ in gelooft, laat je niet door iemand anders beïnvloeden.

Samantha Ronson (zangeres): zorg dat je vandaag stemt. Bereid je daarna voor op 3,5 jaar... Wacht, denk je dat Twitter nog relevant zal zijn in 2016?

Mike Tyson (bokser): Zorg dat je stem gehoord wordt op verkiezingsdag.

Khloe Kardashian: Een democratie werkt alleen als we allemaal actieve burgers zijn!

Lena Dunham (actrice en regisseur): Vrouwen, trek maar iets moois aan op verkiezingsdag. Mag ik alstublieft foto's van jullie outfits zien?

Ivanka Trump (zakenvrouw en model): Sinds Arabella mee gaan stemmen is met haar vader zit ze hier de hele tijd in huis rond te rennen en "vot vot" (van het Engelse vote; nvdr) te roepen.

Diddy: Gelukkige verkiezingsdag, mensen. Laat jullie horen! Sta op en stem!

Russell Simmons (zakenmagnaat): We stemmen, we winnen.

Nicky Hilton (zus van Paris): Het is verkiezingsdag, Amerika. Ga naar buiten en stem!

Alicia Keys: Vandaag is de dag! We zijn een groot volk met veel macht ;) Wie is al gaan stemmen?

07-11-2012 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Sienna Miller poseerde naakt voor schilderij

Hoogzwangere Sienna Miller poseerde naakt voor schilderij

http://oi46.tinypic.com/n5g5u.jpg

Een hoogzwangere Sienna Miller (31) is in de voetsporen getreden van Demi Moore. De Amerikaanse actrice heeft amper een week voor de geboorte van haar dochter Marlowe afgelopen zomer naakt geposeerd voor de Britse artiest Jonathan Yeo. Op het schilderij staat Sienna Miller poedelnaakt met haar bolle buik. Op zijn website noemt Yeo het schilderij "een lofzang van het menselijke lichaam in zijn meest natuurlijk mooie staat".


Het schilderij is nu enkel nog maar online te zien, maar zal wel een tentoonstelling in Berlijn sieren met de titel (I've Got You) Under My Skin. Yeo legt uit waarom hij voor Duitsland koos. "In dat land wordt op een ontspannen manier omgegaan met naaktheid, zonder dat het meteen met seks in verband wordt gebracht of er moord en brand wordt geschreeuwd. Ik vind het heel knap en moedig van Sienna om zich compleet bloot te geven. Het toont ook haar grote zelfvertrouwen. Ik ken heel wat bekende vrouwen die tijdens hun negen maanden zwangerschap vooral proberen om zichzelf en zeker hun lichaam zoveel mogelijk weg te steken."

Vanity Fair
In het puriteinse Amerika, het geboorteland van Miller, ligt naaktheid natuurlijk veel gevoeliger. 22 jaar geleden oogstte een hoogzwangere Demi Moore een storm van protest toen ze naakt poseerde op de cover van Vanity Fair. Twee jaar geleden deed Monica Bellucci het haar gedeeltelijk na (zie foto onderaan)."Ook nu nog zijn er bepaalde delen van de maatschappij die zich ongemakkelijk voelen bij een naakte zwangere vrouw", zegt Yeo. "Je ziet nog altijd maar heel zelden dit soort beelden."

07-11-2012 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Cameron Diaz liep een blauwtje bij Robert Pattinson"

"Cameron Diaz liep een blauwtje bij Robert Pattinson"

http://oi50.tinypic.com/344y1qg.jpg

Als we de geruchten mogen geloven, is actrice Cameron Diaz erg geïnteresseerd in Robert Pattinson. Ooggetuigen zagen namelijk hoe ze hem vorige week probeerde te versieren op een gala-avond. Robert hapte echter niet toe en heeft alleen nog oog voor zijn Kristen Stewart.


"Cameron was nogal duidelijk", zegt één van de drie getuigen die zag hoe de 40-jarige actrice haar 26-jarige collega probeerde te versieren. "Cam zat bij het diner naast Rob. Ze raakte zijn arm aan, gebruikte haar grote Cameron-lach bij alles wat hij zei en deed hard haar best. Hij was beleefd, maar hapte niet toe."

Robert heeft duidelijk alleen nog oog voor Kristen Stewart, met wie hij sinds september opnieuw een koppel vormt, nadat zij hem bedroog.

Twee dagen voor de versierpoging van Cameron werd op een concert nog duidelijk dat Robert en Kristen niet van elkaar kunnen afblijven. "Ze waren onafscheidelijk en kusten elkaar passioneel. Het was alsof je keek naar één van hun films", aldus een concertganger. "Rob grijnste de hele tijd." Pech voor jou, Cameron!

07-11-2012 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres K's Choice vervolgt loopbaan bij brandweer

Zangeres K's Choice vervolgt loopbaan bij brandweer

Om K's Choise te beluisteren druk op de foto.




Sarah Bettens, die in de jaren negentig bekendheid verwierf als zangeres van K's Choice, heeft haar carrière een opvallende wending gegeven door bij de brandweer te gaan. Dat zei de 40-jarige Bettens gisterenavond in het tv-programma Café Corsari.


Met haar vriendin Steph en twee kinderen is Bettens (40) al jaren woonachtig in de Amerikaanse staat Tennessee. Op televisie zei ze dat het in de Verenigde Staten aanmerkelijk eenvoudiger is om een nieuwe carrière te beginnen dan in België.

Broer Gert
De afgelopen 20 jaar oogstte Bettens vooral in Nederland en België groot succes met K's Choice, de band die ze met haar broer Gert had opgericht. De groep maakte naam als belangrijke festivalact en scoorde in het alternatieve circuit een hit met het nummer 'Not an Addict'. Bettens werkte samen met tal van andere bands, waaronder het Nederlandse The Scene en Bløf.
.

07-11-2012 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkoop online te vroeg: wachtende Hobbit-fans grijpen naast kaartje

Verkoop online te vroeg: wachtende Hobbit-fans grijpen naast kaartje

http://oi47.tinypic.com/2upd9xy.jpg

Een grote groep Hobbit-fans die in de rij stonden bij een bioscoop in de Nieuw-Zeelandse hoofdstad Wellington om de film The Hobbit als eerste ter wereld te kunnen zien, moest afdruipen nadat de online kaartverkoop twee minuten te vroeg was begonnen. Via internet bleek de voorstelling in een mum van tijd uitverkocht.


Het ging om kaartjes voor de eerste publieksvertoning van The Hobbit: An Unexpected Journey op 12 december om middernacht, twee weken nadat de film in Wellington in aanwezigheid van regisseur Peter Jackson en tal van andere sterren zijn officiële wereldpremière beleeft. De bioscoop heeft zijn excuses aangeboden voor de gang van zaken, maar zegt dat er nog genoeg kaartjes over zijn voor de andere voorstellingen.

Tolkien Society
Heel wat fans die urenlang hadden staan wachten, zijn lid van de Tolkien Society New Zealand. Een woordvoerder van regisseur Jackson heeft intussen laten weten dat hij er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat ze hun voorstelling alsnog krijgen, "misschien wel een minuut of twee eerder dan alle anderen".

07-11-2012 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Josje: "Ik betrapte haar met een andere man"

Ex van Josje: "Ik betrapte haar met een andere man"

Om K3 te beluisteren druk op de foto.


.

De relatie tussen acteur/presentator Levi van Kempen en Josje Huisman eindigde nadat de acteur de K3-ster betrapte met een andere man. Josje had na de breuk een relatie met Gert Verhulst.

"Nee, ik heb haar niet met Gert betrapt, maar meer wil ik er niet over zeggen", zei Levi aan het Nederlandse weekblad Story.

"Ondanks alles blijf ik Josje trouwens een fantastische vrouw vinden. De breuk was ontzettend heftig. In eerste instantie dacht ik dat ik er snel overheen zou zijn. Niet dus. Man, wat deed het pijn."

Na haar korte relatie met Studio 100-baas Gert Verhulst, vond Josje opnieuw liefde bij Johnny de Mol.

07-11-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stallone en De Niro vechten om Kim Basinger

Stallone en De Niro vechten om Kim Basinger

http://oi46.tinypic.com/2qa5vgn.jpg

Kim Basinger gaat in de film 'Grudge Match' de vrouw spelen voor wie boksers-op-rust Sylvester Stallone en Robert De Niro nog eens in de ring willen stappen.

De film wordt geregisseerd door Peter Segal, het script is van de hand van Tim Kelleher.

Oscarwinnares Kim Basinger speelt ook een bijrol in 'The Third Person', een film over drie relaties in drie steden. Basinger zal daarin de echtgenote van Liam Neesons personage spelen.

In 2002 speelde Basinger, inmiddels 58, naast rapper Eminem in de film '8 Mile'. Ze speelde toen de rol van Eminems alcoholverslaafde moeder.

06-11-2012 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze celebrity's scharen zich achter Obama

Deze celebrity's scharen zich achter Obama

http://oi45.tinypic.com/2h5p5ir.jpg

Terwijl Obama tijdens zijn campagne in Madison (Wisconsin) vergezeld wordt door Bruce Springsteen, stuurt de president nog een resem celebrity's op pad die een goed woordje voor hem komen doen.


Bruce Springsteen vloog met de Air Force One mee, om even later een optreden te geven tijdens Obama's campagne in Madison. Mariah Carey en Ricky Martin vergezellen First Lady Michelle Obama in Florida.

Anne Hathaway en Scarlett Johansson geven vandaag radio-interviews om hun steun aan de president te betuigen, terwijl Chris Rock en Samuel L. Jackson hetzelfde doen bij de Afro-Amerikaanse radiostations.

Kate Walsh en Zachary Quinto gingen dan weer van deur tot deur in de swing states, en Neil Diamond nam gisteren vrijwillig plaats in het Obama-callcenter in LA.

En dat is slechts het topje van de ijsberg. The Hollywood Reporter bemachtigde een lijst van maar liefst 181 celebrity's (waaronder Hollywoodsterren, publieke figuren, politici en mediagezichten) die op pad gaan om de president een verlengd verblijf in het Witte Huis te geven.

Zo gaat de cast van 'It's Always Sunny in Philadelphia' van deur tot deur in de Amerikaanse deelstaat Wisconsin, treedt Stevie Wonder op in Ohio, en vergezelt ook Jay-Z de president en Springsteen in Ohio.

06-11-2012 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Budweiser wil niet in nieuwe film met Denzel Washington als drankzuchtige piloot

Budweiser wil niet in nieuwe film met Denzel Washington als drankzuchtige piloot

http://oi48.tinypic.com/123bn84.jpg

Drankenfabrikant Anheuser-Busch wil dat de naam van zijn bier Budweiser wordt geschrapt uit 'Flight', een nieuwe film waarin Denzel Washington een drankzuchtige piloot speelt. Het bedrijf liet maandag weten daartoe een eis te hebben ingediend bij filmmaatschappij Paramount Pictures.


In één scène is het logo van Budweiser in beeld terwijl Washingtons karakter Whip Whitaker er, gezeten achter de stuurknuppel, een flinke slok van neemt.

Geen toestemming
In de film komen tal van andere drankmerken in beeld. De hoofdpersoon drinkt veel wodka. Drankenfirma William Grant & Sons, in de Verenigde Staten de distributeur van het wodkamerk Stolichnaya, zegt dat de filmmakers geen toestemming hebben gevraagd om het label in de film op te nemen, en dat ze die ook niet hadden gekregen als ze dat wel hadden gedaan. Een woordvoerder van regisseur Robert Zemeckis verwees verzoeken om commentaar maandag door naar filmmaatschappij Paramount. Die heeft nog niet gereageerd.

Artistieke relevantie
Het lijkt onwaarschijnlijk dat de makers hun boekje te buiten zijn gegaan. Er zijn verschillende juridische uitspraken waaruit blijkt dat merken vrijelijk in films mogen worden gebruikt, zolang er sprake is van enige artistieke relevantie.

06-11-2012 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Portier bewerkt dronken Sam Worthington met pepperspray

Portier bewerkt dronken Sam Worthington met pepperspray

http://oi45.tinypic.com/2mhfpj8.jpg

Een dronken Sam worthington is afgelopen weekend aangehouden door de politie. Er kwam pepperspray aan te pas om de weerspannige acteur in bedwang te houden.


De ster uit de films Avatar en Clash of the Titans ging volgens entertainmentwebsite TMZ door het lint nadat hem de toegang tot een restaurant in de Amerikaanse stad Atlanta geweigerd werd omdat hij te diep in het glas gekeken had.

Hij zou de portier twee maal hebben geduwd tijdens het incident waarop de bewaker pepperspray bovenhaalde. De 36-jarige acteur werd door de portier in de boeien geslagen in afwachting van de komst van de arm der wet.

Sam worthington vertoeft momenteel in Atlanta voor de opnames van Ten, waar ook Arnold Schwarzenegger een rol in speelt.

06-11-2012 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melissa Joan Hart belaagd via Twitter na steun voor Romney

Melissa Joan Hart belaagd via Twitter na steun voor Romney

http://oi45.tinypic.com/2ns9jf5.jpg

Actrice Melissa Joan Hart heeft via Twitter haar steun uitgesproken voor presidentskandidaat Mitt Romney. In de VS is het de gewoonte dat beroemdheden een politieke kleur bekennen, meestal voor Obama zoals Katy Perry en Sharon Stone al openlijk deden. Melissa Joan Hart maakte een andere keuze, wat leidde tot een heuse Twitterdiscussie.


De actrice waarschuwde haar volgers gisteren dat aar tweets een politiek karakter konden krijgen. Kort daarna maakte ze haar eigen kleur bekend met de tweets: 'Vul aan: Republikein zijn in Hollywood is als...' en 'Ik kan niet te politiek worden in enkel 140 karakters, maar voor wie het vraagt: ik stem op Mitt Romney en Paul Ryan'.

De moeder van drie was zich toen al bewust dat ze haar nek uitstak: "Ik zal misschien veel volgers verliezen vandaag", schreef ze. Net als: "Wow, 15.000 volgers erbij. Waarschijnlijk om me uit te schelden maar toch: welkom jongens en meisjes!"

Even later was ze minder optimistisch: "Ik ben waarschijnlijk een paar jobs verloren in Hollywood door mijn politiek standpunt. Zielig dat de tolerante linkse net niet tolerant zijn!"

"Dus, ik mag kiezen voor een abortus maar niet om te stemmen voor wie ik wil?"

06-11-2012 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model showt 'nieuw' gezicht na ongeval met propeller

Model showt 'nieuw' gezicht na ongeval met propeller

http://oi47.tinypic.com/rje3dl.jpg

Het Amerikaanse model en modejournaliste Lauren Scruggs heeft op Twitter en Facebook haar nieuwe gelaat getoond. Scruggs liep in december vorig jaar zware verwondingen op nadat ze in Dallas te dicht bij de draaiende propeller van een privévliegtuigje was gekomen. Ze verloor daarbij haar linkerhand en -oog en haar gezicht moest heel wat plastisch chirurgische ingrepen ondergaan.


Het resultaat is, bijna een jaar na het ongeval, verbluffend. De 24-jarige Scruggs is dan ook trots en dat geluk deelt ze dus met de wereld op de sociaalnetwerksites Twitter en Facebook. Bij het ongeluk in Dallas verloor Lauren Scruggs haar linkeroog en - hand, liep ze een schedelbreuk en hersenschade op en brak ze haar linkersleutelbeen.

Scruggs is een Amerikaans model dat over mode blogt en onder meer  kledingsconsulente was voor de serie 'Gossip Girl'. Op 15 november komt er ook een boek uit over haar zware ongeval: 'Still Lolo: A Spinning Propeller, a Horrific Accident, and a Family's Journey of Hope'. Daarin vertelt Scruggs het gruwelijke verhaal van die fatale vakantievlucht in december 2011, die "zowel haar gezicht als haar leven aan flarden scheurde".

06-11-2012 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tess Goossens toch opnieuw getrouwd

Tess Goossens toch opnieuw getrouwd

http://oi45.tinypic.com/2j4olle.jpg

Tv-presentatrice Tess Goossens (30) is vorige week toch opnieuw in het huwelijksbootje gestapt met Guy Goedgezelschap (41). Na haar mislukte huwelijk in 2007, dat al na tien maanden voorbij was, had Tess gezworen nooit meer te zullen huwen. Dat meldt Story.


Luc Appermont was getuige tijdens de ceremonie en ook Valerie De Booser zou aanwezig geweest zijn volgens het blad. Het huwelijksfeest vond plaats in Aalst en de volgende ochtend vertrok het kersverse paar op huwelijksreis.

06-11-2012 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carmen Electra giechelt: "Misschien deelde ik de lakens met Simon Cowell"

Carmen Electra giechelt: "Misschien deelde ik de lakens met Simon Cowell"

http://oi47.tinypic.com/1zl4rbr.jpg

Carmen Electra, in het verleden actrice in 'Baywatch' en verloofde van Rob Patterson, werd in september al op romantische wijze aan de Britse muziekmogol Simon Cowell gelinkt. Nieuw is echter dat de 40-jarige celeb zelf lijkt toe te geven seks te hebben gehad met de beruchte megarijke playboy.


Eerder verklaarde Electra "single" en "enkel vriendjes" met de 52-jarige juryster uit 'X Factor' en 'Britain's Got Talent' te zijn. Nu suggereert ze dus dat hun relatie enigszins verder ging. Op de vraag of ze gekust hebben, giechelde ze en zei ze: "misschien". Of ze ook "horizontaal tijd doorbrachten", moest Carmen opnieuw lachen en zei ze weer: "misschien".

"Hij is zo schattig", voegde ze eraan toe. Hij is fantastisch, een echte schat. Ik vind hem geweldig, erg cool." Na hun ontmoeting tijdens de opnames van 'Britain's Got Talent' werden de twee vriendjes en begonnen ze samen uit te gaan in Los Angeles. In september werden ze gespot als tortelduifjes in het chique restaurant 'Cecconi's' in LA.

Volgens een getuige stoorde het koppel zich niet aan de rest van het gezelschap en flirtten ze er duchtig op los met elkaar. De enige reactie van Simon Cowell op Carmen Electra: "Zij heeft het knapste setje... tanden dat ik ooit zag."

06-11-2012 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieve groetjes

Kirstie Alley onthult: "Ik had een affaire met Patrick Swayze"

http://oi50.tinypic.com/210lf8k.jpg

Kirstie Alley (61) heeft een verrassende bekentenis gedaan in een Amerikaanse televisieshow. De actrice onthulde namelijk dat ze in 1985 een geheime affaire had met Patrick Swayze, haar tegenspeler in 'North and South'. Nochtans waren ze op dat moment allebei getrouwd.


Volgens de actrice sprong de vonk bijna meteen over toen ze elkaar ontmoetten. En hoewel ze hun best deden om er niet aan toe te geven, was hun band te sterk en werden ze verliefd.

"We waren allebei getrouwd", zei Alley, waarmee ze duidelijk maakte dat het niet om een 'traditionele' affaire met één getrouwde partner ging. "Maar ik denk dat wat wij deden nog erger was. Want als je verliefd wordt terwijl je getrouwd bent, dan breng je niet alleen je eigen huwelijk in gevaar, maar ook dat van de andere. Het is dubbel slecht", beseft de actrice nu.

Toch is de actrice vandaag nog steeds bevriend met Patricks vrouw, Lisa Niemi. Zij vroeg zelfs aan Kirstie om iets te zeggen op zijn begrafenis in 2009. "Maar ik weet niet of Lisa op de hoogte was of is van onze relatie", bekende Kirstie. Al zal dat door haar bekentenis wellicht snel duidelijk worden...

Swayze is overigens niet de enige tegenspeler op wie Kirstie verliefd werd. Eerder deze week omschreef ze John Travolta nog als "de grootste liefde van haar leven". Toen ze in 1989 samenwerkten aan 'Look Who's Talking', moest ze vechten tegen de drang om "weg te lopen en met John te trouwen".

06-11-2012 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne laat uit voorzorg borsten weghalen

Sharon Osbourne laat uit voorzorg borsten weghalen

http://oi48.tinypic.com/28i728g.jpg

De tv-personality Sharon Osbourne heeft onlangs haar borsten laten verwijderen. Ze liet de 13 uur durende operatie uitvoeren nadat was gebleken dat ze drager is van een gen dat de kansen op borstkanker sterk vergroot.


Osbourne (60) zei tegen Hello! Magazine dat de stap werd vergemakkelijkt doordat in 2002 darmkanker bij haar was geconstateerd. "Ik heb eerder kanker gehad en ik wil niet met die angst leven. Ik besloot om alles weg te laten halen", aldus Osbourne.

Osbourne, de echtgenote van zanger Ozzy Osbourne, dankt haar faam vooral aan de door MTV uitgezonden realityshow The Osbournes. Daarna zat ze in de jury van verschillende tv-talentenjachten, waaronder America's Got Talent. Ze presenteert ook een talkshow op de Amerikaanse televisie.

05-11-2012 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen mag van tv-zender coke blijven snuiven

Charlie Sheen mag van tv-zender coke blijven snuiven

http://oi48.tinypic.com/wswigx.jpg

Charlie Sheen zit weer zwaar aan de cocaïne, maar deze keer hoeft hij niet te vrezen voor zijn rol in de tv-serie 'Anger Management'. Vorig jaar werd Sheen wegens zijn verslaving en onvoorspelbaar gedrag ontslagen als hoofdrolspeler en bestbetaalde tv-acteur in 'Two and a Half Men', waar hij werd vervangen door Ashton Kutcher.


Hoewel Sheen per dag zo'n 2.000 dollar uitgeeft aan zijn drugsverslaving, laat tv-zender FX aan de Amerikaanse website Perez Hilton weten geen problemen te hebben met de snuivende acteur.

Zo lang hij maar op tijd komt opdagen, zijn werk netjes doet en hoge kijkcijfers scoort.

05-11-2012 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoen dollar voor Miley Cyrus als ze naakt kust met pornoster

Miljoen dollar voor Miley Cyrus als ze naakt kust met pornoster

Om Miley Cyrus te beluisteren druk op de foto.


.

Eén miljoen dollar: dat duizelingwekkende bedrag zou Miley Cyrus krijgen als ze naakt kust met een pornoster. Het idee komt van Martin Ellison, een van de bazen van de fijne vleeswarensite sex.com.

De kerel kreeg de ingeving toen hij de nieuwste videoclip van Cyrus onder ogen kreeg. In 'Decisions' draait de zangeres een eenhoorn -of beter gezegd: haar verloofde Liam Hemsworth- binnen. Daarnaast valt ook de aanwezigheid van de bruinharige seksstoot Jessie Andrews op.

Eén plus één is drie, dacht Ellison: vervang dat idiote beest door hitsige Jessie en het geld zal binnenstromen. "We waren aan de grond genageld van de sexy chemie tussen haar en Andrews", stond er naar verluidt in de brief. "Bedoeling is dat ze naakt kussen. Maar als ze het echte werk verkiest, is dat uiteraard nóg beter. Hoe ver ze wil gaan, ligt helemaal in haar handen."

Ellison ziet het pikante concept alvast helemaal zitten. "Beeld je eens in, dat zou de meest gedownloade video ooit worden." Hieronder ziet u alvast het filmpje dat als inspiratiebron diende.

05-11-2012 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar bed met Justin Bieber? Sekspop maakt het mogelijk

Naar bed met Justin Bieber? Sekspop maakt het mogelijk

Om Justin Bieber te beluisteren druk op de foto.


.

Opblaaspoppen van vrouwelijke celebrities bestaan er al genoeg, moet  Pipedream Production hebben gedacht. Binnenkort brengt het Amerikaanse bedrijf daarom een opblaasbare Justin Bieber op de markt.

Lady Gaga, Beyoncé, Christina Aguilera, Pamela Anderson: van al deze celebrities zijn al opblaaspoppen gemaakt door het Amerikaanse Pipedream Production. Het bedrijf wilde nu aan de behoefte van vrouwen (en homo's) voldoen en ontwikkelde een sekspop van tieneridool Justin Bieber. Voor een bedrag van 26 dollar ben je de trotse eigenaar van een 'Just-in-Beaver' pop.

De boy toy is op de markt gebracht als een 'one size fits all' en is bedoeld voor de echte Beliebers (fans) of voor de haters, want je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als boksbal.

De meningen van Bieber-fans over de Just-in-Beaver' zijn verdeeld, schrijft Gigwise. Sommigen reageren met afschuw op de sekspop, anderen zien er het nut wel van in en willen er zelf zo snel mogelijk een aanschaffen.

05-11-2012 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Scherzinger pakt uit met Twitterjurk

Nicole Scherzinger pakt uit met Twitterjurk

http://oi46.tinypic.com/6izpjs.jpg

Noem deze Twitterjurk gerust het perfecte huwelijk tussen mode en technologie. Via de hashtag #tweetthedress konden de fans donderdagavond hun bevindingen doorsturen. Die boodschappen verschenen vervolgens 'in real time' op het stuk textiel. De gelukkige die met dit innovatieve hebbeding mocht paraderen, was niemand minder dan Nicole Scherzinger. Van een knappe entree van het nieuwe 4G-netwerk in Londen gesproken...

Het huzarenstukje werd mogelijk gemaakt dankzij 2.000 LED-lampjes, die oplichtten om de tweets te vormen. Daarnaast bestond de klassejurk uit acht meter chiffonzijde en meer dan vijfhonderd Swarovski-kristallen. Het ontwerp komt uit de koker van modeconcern CuteCircuit, dat onder meer ook U2 en Katy Perry kleedt.

Het X Factor-jurylid kamde voor de gelegenheid haar haar naar achteren en hield het bescheiden met make-up, kwestie van de aandacht niet te zeer af te leiden. Zingen deed ze ook, met onder meer de meekweler 'Don't Cha' van de Pussy Cat Dolls.

05-11-2012 om 17:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!