Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Chris Brown wordt model

Rapper Chris Brown wordt model

Om Chris Brown te beluisteren druk op de foto.


.

Chris Brown heeft een modellencontract getekend, weet de Britse website Daily Mail. De Amerikaanse R&B-ster zou zo zijn imago willen oppoetsen.

Toegegeven, naar de rapper wordt dikwijls verwezen als 'de ex van Rihanna die gearresteerd werd omdat hij haar bont en blauw sloeg'.

Brown heeft nu een contract getekend bij Wilhelmina International Inc. De zanger sierde reeds de cover van een aantal magazines, maar is voorts een onbekende in het wereldje. Het is niet gezegd dat dat zal veranderen, al gelooft het mode-agentschap dat het Browns gedeukte imago zal kunnen opsmukken.

De Amerikaan is alvast in de wolken met zijn contract. "Stijl en kunst zijn altijd belangrijk geweest in m'n leven. Ik ben dan ook heel blij dat ik deel mag uitmaken van het succesvolle Wilhelmina-team", aldus Brown. "Chris Brown is een veelzijdige artiest met een unieke kijk op stijl", klonk het bij het mode-agentschap.

18-11-2012 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gejoel voor erotische film die twee prijzen wint in Rome

Gejoel voor erotische film die twee prijzen wint in Rome

http://oi45.tinypic.com/2ijn8np.jpg

De zevende editie van het filmfestival van Rome is gewonnen door de Amerikaanse cineast Larry Clark, die met 'Marfa girl' zijn vaste thematiek -jeugd, seks, drugs, rock, geweld en racisme- getrouw bleef. Maar ondanks Clarks reputatie als 'schandaalfilmer' ging alle aandacht zaterdagavond naar de Italiaanse erotische prent 'E la chiamano estate' (Ze noemden dat zomer), die met twee Marcus Aurelius-awards werd onderscheiden, zeer tot onvrede van (een deel van) het publiek. Uit onderstaande trailer blijkt inderdaad dat het om een controversiële film gaat.


De Italiaanse film bevat namelijk meer dan een handvol erotische scènes die een resem cinefielen absoluut niet konden pruimen. De film werd bekroond met de prijs voor de regie (Paolo Franchi) en beste actrice (Isabella Ferrari), wat telkens voor boegeroep zorgde.

Hoeren
'E la chiamano estate' wordt door sommigen als "de Italiaanse Shame" omschreven ('Shame' is de controversiële prent van de Britse kunstenaar-filmer Steve McQueen, nvdr). De film gaat over een liefdesstel, waarbij de mannelijke partner (Jean-Marc Barr) weigert de liefde te bedrijven met zijn vriendin, en seksueel soelaas zoekt bij de hoeren.

Jeff Nichols
Volgens de Australische regisseur P.J. Hogan, een van de juryleden, is de gelauwerde prent nu eenmaal een film die "door de enen gehaat, door anderen bewierookt" zal worden. Juryvoorzitter in Rome was de Amerikaanse cineast Jeff Nichols.

18-11-2012 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Kim Kardashian moet op blote voeten door de douane

Ook Kim Kardashian moet op blote voeten door de douane

http://oi45.tinypic.com/3492cd2.jpg

Kim Kardashian reist de hele wereld rond. De afgelopen weken dook ze al op in Engeland, Duitsland en Miami. Toch moet ze net als ieder ander door de douane op de luchthaven. En dat betekent onder andere schoenen uit.

De tv-ster lijkt er geen moeite mee te hebben om haar hakjes uit te doen en op haar blote voeten rond te lopen.

Voordat ze door de security is, trekt ze haar pumps al uit. De celebrity vervoert haar bagage in een Louis Vuitton koffer en heeft een Hermès Birkin tas aan haar arm hangen.

18-11-2012 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterk vermagerde Matthew McConaughey: "Ook mijn organen zijn gekrompen"

Sterk vermagerde Matthew McConaughey: "Ook mijn organen zijn gekrompen"

http://oi46.tinypic.com/2sabe5v.jpg

Matthew McConaughey is magerder dan ooit. Dat hebben we dit weekend kunnen vaststellen want de opnames van 'The Dallas Buyer's Club' zijn van start gegaan. Voor deze filmrol is hij maar liefst veertien kilo afgevallen. De 43-jarige acteur die enorm snakt naar een cheeseburger, heeft zich laten ontvallen dat ook zijn organen gekrompen zijn door dat enorme gewichtsverlies.


"Matthew is dit weekend begonnen met opnames, dus hij zit nu op zijn laagste gewicht", vertelt een bron aan het Amerikaanse blad People. "Over een maand begint hij langzaam weer met aankomen."

Drie uur smullen
McConaughey heeft al een tipje van de sluier gelicht hoe hij dat gaat aanpakken. Een gigantische cheesburger met rundvlees, gehakt en verschillende soorten kaas staat met het stip genoteerd op zijn verlanglijstje. "Ik zal hem zelf klaarmaken en ga er vervolgens drie uur over doen om hem op te eten", aldus de acteur.

Maag
Het valt nog af te wachten of de Hollywoodster zijn hamburger dan wel helemaal zal kunnen verorberen want de gevolgen van zijn gewichtsverlies zijn immers niet min. "Je organen en je spieren krimpen en je maag wordt kleiner", doet de acteur uit de doeken.

In de film gebaseerd op waargebeurde feiten speelt McConaughey de rol van Ron Woodruff, een man die besmet raakt met het hiv-virus en zijn medicijnen vanuit Mexico naar de VS moet smokkelen

18-11-2012 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Elmo betaalde 100.000 euro om van pedofilieklacht af te raken"

"Elmo betaalde 100.000 euro om van pedofilieklacht af te raken"

http://oi46.tinypic.com/2yyxlq0.jpg

Kevin Clash heeft 125.000 dollar (100.000 euro) betaald om van een pedofilieklacht af te raken. Dat weet althans showbizzsite TMZ. U kent deze 42-jarige Amerikaanse poppenspeler beter als de stem van Elmo uit Sesamstraat.

Sheldon Stephens beweert dat hij slechts zestien jaar was toen de seksuele relatie begon. Clash gaf toe dat er wel degelijk gefoefeld geweest is, maar zweert dat Stephens volwassen was op het moment van de feiten.

 Volgens verschillende bronnen zou het nu 23-jarige slachtoffer onder druk gezet zijn om zijn verklaring aan te passen. Een kleine week geleden beweerde Stephens inderdaad ineens dat alles volgens de wettelijke regels gebeurd is. In ruil zou hij dan de forse geldsom ontvangen hebben. Tijdens de onderhandelingen was Stephens naar verluidt aan het wenen en bleef hij herhalen dat hij niet wilde tekenen.

18-11-2012 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Britney afgeblazen

Huwelijk Britney afgeblazen

http://oi50.tinypic.com/2hz1wg3.jpg

Britney Spears en Jason Trawick hadden een romantisch huwelijk in de winter gepland, maar dat sprookje gaat niet meer door. Het koppel- dat de laatste tijd niet veel anders meer doet dan ruzie maken- heeft het intieme feest afgeblazen, weet RadarOnline.


"Britney en Jason zouden normaal eind december in het huwelijksbootje stappen, maar door constant geruzie gaat dat niet meer door", aldus een insider. "Het koppel zegt dat het huwelijk enkel is uitgesteld, maar ik geloof niet dat ze elkaar ooit nog het jawoord zullen geven. Britney verwijt Jason dat hij zich meer als een tweede vader gedraagt dan als haar partner."

Het koppel slaapt naar verluidt al lange tijd in aparte kamers. Britney verbleef tijdens de week op hotel door de liveshow van X Factor en hoewel Jason in hetzelfde hotel logeerde, hield het koppel er aparte kamers op na. "Jason heeft het gevoel dat hij constant op Britney moet babysitten en de laatste tijd is er niet veel meer dan een zakelijke verstandhouding tussen de twee", verduidelijkt de bron.

"Jason houdt echt van Britney en haar twee zonen, maar hij ziet zich niet zijn hele leven met haar doorbrengen." De ouders van de zangeres zijn helemaal in shock dat het huwelijk niet doorgaat. Lynne heeft een ontzettend goede band met Jason en beschouwt hem als één van haar eigen kinderen. Papa Jamie vindt dan weer dat Jason Britney niet ten huwelijk had moeten vragen als hij niet zeker was van zijn stuk. Hij voelt zich bedrogen door zijn toekomstige schoonzoon.

17-11-2012 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij met Erasmus ontdekt in Doornik

Schilderij met Erasmus ontdekt in Doornik

http://oi47.tinypic.com/axcsi.jpg

Een schilderij dat de Nederlandse humanist Erasmus (1469-1536) afbeeldt, is begin deze week ontdekt in het justitiepaleis van Doornik. Het werk werd overgebracht naar het Museum voor Schone Kunsten in de stad.


Volgens Jean-Pierre De Rycke, conservator van het museum, kan het gaan om een werk van Hans Holbein de Oude en niet van zijn zoon Hans Holbein de Jonge, van wie een bekend Erasmusportret in het Parijse Louvre hangt. "Het werk kan tijdens het leven van Erasmus gemaakt zijn", bevestigt de conservator.

Het schilderij was uitgeleend aan het justitiepaleis van Doornik, maar daar werd het niet meer tentoongesteld. Het lijkt erop dat het werk in een lade in het kantoor van een magistraat lag. Het werd deze week teruggevonden en aan het Museum voor Schone Kunsten bezorgd, net als een werk van Théo Van Rysselberghe dat zich in het kantoor van de schepen voor Cultuur bevond.

17-11-2012 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono wil samen met Vaticaan armoede aanpakken

Bono wil samen met Vaticaan armoede aanpakken

Om U2 te beluisteren druk op de foto.


.

Zanger Bono van de Ierse rockband U2 wil samen met het Vaticaan de strijd aanbinden tegen de armoede. Hij pleegde vandaag in dit verband overleg met kardinaal Peter Turkson, voorzitter van de pauselijke raad voor gerechtigheid en vrede.

De 52-jarige Bono bedankte de kardinaal voor de ondersteuning van zijn campagne voor schuldverlichting van de ontwikkelingslanden door de katholieke kerk in 2000.

"De kerk verdient enorme erkenning voor haar armoedebestrijding. Priesters en nonnen stonden tijdens de campagne zij aan zij met punkrockers en atleten", aldus Bono. "De kerk moet de gewone mensen wel nog duidelijker maken welk effect hun protest kan hebben", voegt hij daar aan toe.

In een gesprek met Radio Vaticaan zei de zanger ook dat hij het zilveren kruis, dat hij in 1999 van paus Johannes Paulus II kreeg, nog steeds rond de hals draagt.

17-11-2012 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis waar Amy Winehouse stierf onder de hamer

Huis waar Amy Winehouse stierf onder de hamer

Om Amy Winehouse te beluisteren druk op de foto.


.

Het huis waar Amy Winehouse is overleden, gaat onder de hamer. Makelaars slagen er niet in om de Londense woning te verkopen. Daarom wordt het huis op 3 december geveild, weet De Telegraaf.

Het huis werd vorig jaar te koop gezet voor 3,3 miljoen euro, maar de kopers bleven weg. Daarom wordt het huis nu geveild voor 'slechts' 2,2 miljoen euro.

Amy Winehouse stierf op 23 juli 2011 op 27-jarige leeftijd aan een alcoholvergiftiging. Haar familie liet na haar dood weten het huis te willen verkopen.

17-11-2012 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Davenport en Chris Evert krijgen gastrol in CSI

Lindsay Davenport en Chris Evert krijgen gastrol in CSI

http://oi45.tinypic.com/21a9rhx.jpg

De Amerikaanse tennislegendes Chris Evert en Lindsay Davenport gaan in januari een rol spelen in een aflevering van de populaire Amerikaanse televisieserie CSI, Crime Scene Investigation. Dat maakte de zender CBS bekend.

Evert en Davenport zullen zichzelf spelen in een aflevering waarbij onderzoek wordt gedaan naar de dood van een proftennisster.

Evert en Davenport waren in het verleden nummer één van de wereld. Evert won in haar loopbaan 18 grandslamtitels, Davenport drie. Davenport werd in 1996 olympisch kampioene.

17-11-2012 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Johnny Depp wil Amber Heard ten huwelijk vragen"

"Johnny Depp wil Amber Heard ten huwelijk vragen"

http://oi48.tinypic.com/110gchz.jpg

Johnny Depp denkt dat hij met Amber Heard (opnieuw) de liefde van zijn leven gevonden heeft. De acteur- die eerder dit jaar scheidde van de moeder van zijn kinderen, Vanessa Paradis- wil de rest van zijn leven doorbrengen met zijn nieuwe vriendin.

Depp heeft heel wat moeite moeten doen om het hart van Heard te veroveren en zou nu overwegen om haar ten huwelijk te vragen, weet De Telegraaf. Er is volgens een insider echter een probleempje: Amber zou hun relatie niet serieus nemen. "Amber zal niet lang bij Johnny blijven. Ik heb het gevoel dat hij meer om haar geeft dan zij om hem."

17-11-2012 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annemie Struyf trekt naar de VRT

Annemie Struyf trekt naar de VRT

http://oi45.tinypic.com/258vtzn.jpg

Na amper één seizoen op VIER heeft Annemie Struyf haar ontslag gegeven bij Woestijnvis. Ze gaat opnieuw programma's maken voor de VRT. Dat staat te lezen op de website van de krant De Standaard.

Annemie Struyfs tweede reeks van 'In Godsnaam', waarin ze oude missiezusters opzocht, haalde op VIER nooit dezelfde kijkcijfers als op Eén. De eerste reeks werd door één miljoen mensen bekeken, op VIER keken er amper 300.000 naar de tweede.

Struyf, die pas op haar 35ste in de journalistiek gestapt is, werkte al lang bij Woestijnvis. Ze begon er als reporter voor 'Man bijt hond', had met 'Meisjes van Veertig' een vaste rubriek in 'De laatste show', maakte de docureeks 'De moeder van mijn dochter' en dan dus 'In Godsnaam'.

17-11-2012 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Becks boos op British Airways door opdringerige stewardess

Becks boos op British Airways door opdringerige stewardess

http://oi46.tinypic.com/1zcmx3o.jpg

Een boze David Beckham dreigde ermee nooit meer met de luchtvaartmaatschappij British Airways te vliegen omdat een stewardess die fan was de voetballer lastig bleef vallen.


De 37-jarige David Beckham vliegt jaarlijks honderduizenden kilometers met de Britse luchtvaartmaatschappij British Airways. Hij speelt voetbal in de Amerikaanse stad Los Angeles bij LA Galaxy maar bezoekt nog regelmatig zijn thuisland. Toen op zijn laatste vlucht een jonge stewardess en foto van hem nam toen hij indutte in eerste klasse, maakte ze hem wakker met de flits. Wat de Britse voetballer ontzettend boos maakte.

Een insider vertelt: "David zet voortdurend handtekeningen en poseert vaak voor foto's. Hij heeft heel wat over voor zijn fans. Maar hij had er genoeg van toen de bemanningsleden van de vlucht in het gangpad stonden aan te schuiven voor een handtekening. Zijn privacy moet gerespecteerd worden. Het feit dat hij gestoord werd toen hij sliep op een vlucht was de druppel die de emmer deed overlopen."

Na het incident wezen de bazen van de luchtvaartmaatschappij de bemanningsleden op hun professionele verplichtingen en boden ze David Beckham hun verontschuldigingen aan.

17-11-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton ziet uitje met Kim K echt niet zitten

Kate Middleton ziet uitje met Kim K echt niet zitten

http://oi50.tinypic.com/2dak57o.jpg

De Amerikaanse tv-ster Kim Kardashian is bezeten van Kate Middleton en droomt ervan om met de Britse royal op te trekken. Het is echter weinig waarschijnlijk dat dat ooit zal gebeuren. "LOL forever", zou de hertogin gereageerd hebben toen die wens haar ter ore kwam.


Voor de lancering van de kledinglijn van de zusje Kardashian in Londen, liet Kim verstaan dat ze met de vrouw van prins William graag een tas thee zou gaan drinken. Een 'date' die Kate alvast niet zag zitten.

De hertogin deelt de mening van veel Amerikanen over de Kardashian-clan, weet het Amerikaanse roddelblad National Enquirer. "Het zijn waardeloze mensen die niets anders doen dan schreeuwen op elkaar."

Kate zou de kledingstijl van Kim bovendien vreselijk vinden, meldt het magazine nog.

17-11-2012 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan kwart miljoen bezoekers voor 'The Broken Circle Breakdown'

Meer dan kwart miljoen bezoekers voor 'The Broken Circle Breakdown'

http://oi45.tinypic.com/2h5irtv.jpg

Sinds zijn start op 10 oktober gingen al ruim 250.000 mensen naar de film 'The Broken Circle Breakdown' van Felix Van Groeningen kijken. Dat meldt Kinepolis Film Distribution (KFD) donderdag in een persbericht. Volgens KFD wordt de film de best bezochte Vlaamse film van 2012.


Na iets meer dan een maand staat de film op de derde plaats van de bezoekersaantallen, na de internationale toppers 'Skyfall' en 'Twilight - Breaking Down'.

Bovendien scoort niet enkel de film, maar ook de soundtrack opvallend sterk, luidt het. Zowel de single 'If I needed you' als het album van 'The Broken Circle Breakdown Band' wordt massaal gedownload op iTunes. "Nooit eerder was de soundtrack van een Vlaamse film zo succesvol", aldus KFD. En ook de veertien concerten waarin de muziek uit de film centraal staat, waren in een mum van tijd uitverkocht.

'The Broken Circle Breakdown' gaat over de liefde tussen Elise, gespeeld door actrice Veerle Baetens, en Didier, vertolkt door Johan Heldenberg. Hun relatie komt onder druk te staan wanneer hun dochtertje Maybelle ernstig ziek wordt. De film van Felix Van Groeningen en Carl Joos is gebaseerd op het gelijknamige theaterstuk van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels.

16-11-2012 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe politieserie 'Wolven' voorgesteld in Antwerpen

Nieuwe politieserie 'Wolven' voorgesteld in Antwerpen

http://oi48.tinypic.com/22hvlv.jpg

In Antwerpen is 'Wolven' voorgesteld, een nieuwe fictiereeks op Eén over een team van fraudebestrijders bij de federale gerechtelijke politie. De reeks werd in 2010 al voorafgegaan door een gelijknamige langspeelfilm. De opnames vonden voornamelijk plaats in Antwerpen en op het Caribische eiland Curaçao.


'Wolven' volgt de belevenissen van hoofdpersonage Thomas Verhaegen - een rol van Axel Daeseleire - en zijn collega's van Ecofin, de economische en financiële fraudecel van de Antwerpse federale gerechtelijke politie. Aangezien wolven leven in groepen met een strikte sociale hiërarchie, slaat de naam van de reeks zowel op het hechte speurdersteam als op de georganiseerde misdaad die ze bestrijden.

Naast Daeseleire zijn er ook vaste rollen voor onder meer Gene Bervoets, Lotte Pinoy, Simone Milsdochter en Maarten Goffin. Zij vormen samen een team dat dertien afleveringen lang het pad kruist van een criminele organisatie waarin ook vooraanstaande mensen uit de politiek en het bedrijfsleven belangen hebben. Daarenboven raken de speurders ook persoonlijk bij de zaak betrokken.

De regie van 'Wolven' is in de handen van het duo Stef Desmyter (bekend van 'Katarakt') en Rik Daniëls ('Flikken'). De reeks kreeg niet enkel de medewerking van Ecofin en de federale politie, maar ook van de stad Antwerpen, waar op verschillende herkenbare locaties zoals bij de opera, de gevangenis, de haven en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten (KMSKA) opnames plaatsvonden.

'Wolven' is vanaf 4 december elke dinsdagavond om 20.40 uur te zien op één.

16-11-2012 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Voice'-winnaar Roberto naar Eurovisiesongfestival

'The Voice'-winnaar Roberto naar Eurovisiesongfestival

http://oi45.tinypic.com/2mx1zqd.jpg

Roberto Bellarosa, de winnaar van de eerste editie van de zangwedstrijd 'The Voice Belgique' werd door televisiezender RTBF gekozen om België te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Dat melden Le Soir en La Première. Het Eurovisiesongfestival vindt midden mei plaats in het Zweedse Malmö.


De zanger heeft net een album uitgebracht, maar zal geen nummer van dat album spelen in Malmö. De kijkers van de RTBF mogen mee beslissen welk nummer Roberto dan wel zal brengen.

De openbare omroepen RTBF en VRT kiezen om beurten de kandidaat voor het Eurovisiesongfestival. De laatste Belgische artiest die in de top 10 belandde in de finale, was Tom Dice in 2010 met de ballade 'Me and my Guitar'.

16-11-2012 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shania Twain maakt entree per paard in Las Vegas

Shania Twain maakt entree per paard in Las Vegas

Om Shania Twain te beluisteren druk op de foto.


.

Opvallende intrede van Shania Twain: de 47-jarige countryzangeres kwam per paard aan bij luxehotel Caesars Palace in Las Vegas, waar ze twee jaar lang als headliner zal optreden. In haar zog volgden nog eens veertig edele viervoeters.

Honderden mensen stonden de Canadese ster aan de beroemde fontein op te wachten. "We hadden de keuze: ofwel enkele honderden dollars afdokken voor haar show, ofwel nu hierheen komen om te kijken wat ze in petto heeft", aldus een clevere toeschouwer.

Twain beloofde alvast de nodige intimiteit. "Het wordt een heel persoonlijke show, waarbij samen zijn centraal staat. Iedereen behandelt me hier als goud, ik wil hier nooit meer weg!" 'Shania: still the one' gaat vanaf 1 december van start.

Twain schopte het tot een van de best verkopende countryzangeressen aller tijden. Wereldwijd heeft ze intussen al meer dan 75 miljoen albums verkocht.

16-11-2012 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat kan enthousiaster, Kristen Stewart

Dat kan enthousiaster, Kristen Stewart

http://oi47.tinypic.com/11io1oz.jpg

Kristen Stewart is nooit een lachebekje geweest, maar tijdens de Twilight-première in Madrid leek het enthousiasme wel heel ver weg. Voor de verzamelde fotografen trok de 22-jarige actrice gisteravond de ene pruillip na de andere. Ook de felkleurige jurk bleek geen schot in de roos. Zonde, na die geslaagde doorschijnende outfits in Londen en Los Angeles. Stewart week wel geen moment van de zijde van haar herwonnen liefde Robert Pattinson.

Voordien was het duo samen met Taylor Lautner te gast in een lichtvoetige Spaanse tv-show. Daar ontdooide ze wel, zeker toen een blinddoek in het spel betrokken werd.

Stewart maakte recent ook bekend dat ze gestopt is met roken. "Dat was eigenlijk niet moeilijk, want ik was nooit echt verslaafd. Ik rookte eigenlijk enkel als het me goed uitkwam. Ja ok, ik wilde gewoon iets in mijn mond", verklapte ze met de nodige humor.

16-11-2012 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aantal slachtoffers Jimmy Savile opgelopen tot 450

Aantal slachtoffers Jimmy Savile opgelopen tot 450

http://oi47.tinypic.com/ju8kjt.jpg

Het schandaal over kindermisbruik rond de inmiddels overleden BBC-presentator Jimmy Savile krijgt steeds grotere proporties. Het aantal vermoede slachtoffers van misbruik is opgelopen tot 450, aldus de Britse politie. Eerder was reeds van meer dan 300 slachtoffers sprake geweest, die door Savile en anderen waren misbruikt.


Savile, de vroegere presentator van "Top of the Pops", en anderen zouden zich over de jaren heen aan jonge mensen vergrepen hebben. Het misbruik zou deels binnen de BBC plaatsgevonden hebben. De Britse tv-zender zou op de hoogte zijn geweest, maar niet hebben ingegrepen.

Een uitzending van Newsnight over de praktijken van Savile werd in de kiem gesmoord. Een aantal kopstukken van de BBC heeft intussen het veld moeten ruimen.

Nieuwe verdachte
Scotland Yard heeft inmiddels nog een bijkomende verdachte opgepakt. Het gaat om een man van rond de 60, een vroegere radio-dj van de BBC, aldus de tv-zender. Het is de vierde arrestatie in de zaak.

Eerder waren ook al de 69-jarige Britse komiek Freddie Starr, de 68-jarige rocker Gary Glitter en een andere man opgepakt en door de politie verhoord. Ze bevinden zich alle drie tegen borgtocht weer op vrije voeten. De beschuldigingen tegen Savile, die vorig jaar overleed, raakten pas in oktober dit jaar bekend.

BBC betaalt 229.500 euro schadeloosstelling
De BBC heeft intussen meegedeeld dat ze 185.000 pond (229.500 euro) zal betalen als schadeloosstelling aan de gewezen Britse politicus Alistair McAlpine, die in het BBC-programma Newsnight valselijk beschuldigd werd betrokken te zijn geweest bij een misbruikschandaal in Welshe kindertehuizen. Zijn naam werd in het programma niet genoemd, maar circuleerde al snel op internet.

De vroegere penningmeester van de conservatieve partij liet weten blij te zijn met de schikking. McAlpine voegde eraan toe dat hij ook bij andere media zal aankloppen die zijn naam hebben besmeurd. "Het was beangstigend om het mikpunt te zijn van publieke haatgevoelens."

16-11-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!