Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeling
Wandeling
De afbeelding “http://img98.imageshack.us/img98/3876/go4annfrench031wm9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

‘k wandel langs donkere paden

zonder te weten waarheen

heel alleen

 

zonder armen om mij heen

die mij de weg wijzen

 

ginds zie ik een bruggetje

daar sta ik even stil

en geef een harde gil

 

niemand die mij hoort

niemand die mij stoort

 

ik hoor de kerkklokken slaan

wel vier keer

en dan

 

ja dan weet ik het weer

 

de weg naar huis

16-10-2007 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
15-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedachten
Gedachten
De afbeelding “http://img515.imageshack.us/img515/5355/go4beyonceknowles062ad9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

15-10-2007 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
14-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterrentapijt
Sterrentapijt
De afbeelding “http://img142.imageshack.us/img142/9907/sterrenlg3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

14-10-2007 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
13-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendvrucht
Weekendvrucht
De afbeelding “http://img222.imageshack.us/img222/4492/go4aliciawitt005zw2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
de thuisweg leek voor de late wind

in vaart sneller dan wielen draaiden

op de zangerige toon van lichtdynamo

wijl voel meezong in vrijheid animo

 

regen deerde niet in zachte tikking

verre weg van koud als de goudglans

bengelend aan bomen herfstgetooid

in langzaam wuivend afscheidsdans

 

in het voorbij dwars door plassen

onder het licht van lantaarns

weefde zich frêle druppelgordijnen

ijl edoch flonkerend als kristallijnen

 

ik teugde adem van de prille nacht

tastend, geheel en al met zinnen

en lach sprong een gat in lucht

in pluk van lang weekendvrucht


13-10-2007 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde is als het weer
Liefde is als het weer
De afbeelding “http://img221.imageshack.us/img221/8817/go4bijouphillips013tx3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

13-10-2007 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna met Live Nation in zee
Madonna met Live Nation in zee
De afbeelding “http://img260.imageshack.us/img260/9495/madonnahmads00ro9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De deal is rond: Madonna heeft een miljoenencontract afgesloten met Live Nation. Dat bevestigt nog maar eens dat zij de best betaalde zangeres is. Haar huidige platenlabel Warner Bros zal het voortaan moeten stellen zonder haar. Madonna tekende met Live Nation een contract ter waarde van 90 miljoen euro in ruil voor de distributierechten gedurende een periode van tien jaar. Dat meldt de Wall Street Journal.

Het contract geeft Live Nation de rechten van drie nieuwe albums, de promotie van haar concerten en de verkoop van alle producten die Madonna's naam dragen. Volgens de krant bevestigt het contract Madonna's status als best betaalde vrouwelijke zangeres.



12-10-2007 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zes maanden cel voor

Zes maanden cel voor "Lost"-actrice Michelle Rodriguez

De afbeelding “http://img219.imageshack.us/img219/96/michellerodriguez1th5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Michelle Rodriguez verdwijnt een half jaar achter slot en grendel, omdat ze tijdens haar proeftijd in de fout is gegaan. De actrice uit "Lost" wordt op 24 december verwacht aan de gevangenispoort van Los Angeles om haar straf te voltooien.

De Amerikaanse actrice "geeft toe dat ze haar proeftijd voor een eerdere veroordeling wegens rijden onder invloed geschonden heeft". Rodriguez heeft driemaal alcohol gedronken terwijl ze een enkelband droeg waarmee haar alcoholgebruik in de gaten werd gehouden. En de 21-jarige ster kon eveneens niet aantonen dat ze haar taakstraf had voltooid. In 2005 werd Rodriguez al eens veroordeeld tot zestig dagen cel, maar kwam toen na twee dagen vrij wegens een cellentekort. Na de verkorte celstraf kreeg ze een proeftijd tot juni 2009, die dus geschonden werd. Hoewel de gevangenis overvol zit, maakt de actrice deze keer geen kans op vervroegde vrijlating. Na haar celstraf, moet Rodriguez ook 30 dagen straten schoonmaken.



12-10-2007 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron: meest sexy

Charlize Theron: meest sexy

De afbeelding “http://img102.imageshack.us/img102/8721/wallpaperluckycouplefx1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De actrice die er nog afstotelijk uitzag in de film "Monster" (2003), werd dit jaar uitgeroepen tot meest sexy vrouw.
De actrice die er nog afstotelijk uitzag in de film "Monster" (2003), werd dit jaar uitgeroepen tot meest sexy vrouw. Charlize Theron, de blonde schone die in de film "Monster" een opmerkelijke vertolking neerzette van een lelijke prostituee die mannen vermoordt, staat op nummer één in een nieuwe top tien van meest sexy vrouwen die door het Amerikaanse magazine Esquire is samengesteld.De 32-jarige actrice haalde het van Jessica Biel, Scarlett Johansson en Angelina Jolie. In een interview met Esquire vertelde Theron dat haar carrière, met als hoogtepunt een Oscar voor haar rol in "Monster", allesbehalve vlekkeloos is verlopen. "Reindeer Games. Dat was een afschuwelijk slechte film. Maar of die film nu zou floppen of niet, ik kon samenwerken met John Frankenheimer. Dat is de enige reden waarom ik een rol had aangenomen. Hij regisseerde 'The Manchurian Candidate', die ik een van de beste films ooit vind."

12-10-2007 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik heb een vriend
Ik heb een vreind
De afbeelding “http://img406.imageshack.us/img406/5060/katzg6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
de kat
van de tapas bar
gaat soms languit op de bank liggen
 
hij knikt goedmoedig
met genepen oogjes
naar de duiven
op het spui
 
als hij mij ziet
 staat
hij recht
en bolt zijn rug
voor zijn dagelijkse portie
aai
 
en als ik boeken heb gekocht
besnuffelt hij ze één voor één
aandachtig
 vooral de oude
als rook hij gekaakte haring
uit de gouden eeuw
 
hij kijkt mij na
als ik op mijn fiets
tussen de zwart
en hoppe
in een kleine steeg
verdwijn
 
ik heb een vriend

11-10-2007 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte vrouwen hebben cellulitis
Echte vrouwen hebben cellulitis
De afbeelding “http://img65.imageshack.us/img65/1403/go4natashabedingfield03zh3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nederlandse vrouwen plannen juridisch gevecht tegen reclamemakers en cosmeticawereld

Honderden Nederlandse vrouwen - onder wie een resem psychologen, journalisten en advocaten - overwegen juridische actie tegen de cosmeticawereld en de glossy magazines wegens de 'valse beloftes' die zij verkondigen. 'Onbegonnen werk', meent de Belgische Vrouwenraad.

De Nederlandse documentairemaakster Sunny Bergman (34) en haar aanhangers overleggen hoe ze de cosmeticawereld, de glossies en reclamemakers juridisch kunnen aanklagen voor het verspreiden van een verkeerd vrouwbeeld.

Aanleiding is het grote succes van Bergmans controversiële documentaire Beperkt houdbaar. Die eindigde met een oproep tot juridische actie tegen cosmeticaproducenten. Op een website konden geïnteresseerden een vragenlijst invullen, die letselschadeadvocaat Martin de Witte analyseerde.

Van de 892 mensen die deelnamen, zei 62 procent mee te willen werken aan acties tegen de cosmetische industrie en wilde 19 procent een echte rechtszaak. Meer dan 30 procent geeft aan psychische of lichamelijke schade te hebben die te maken heeft met cosmetische producten en het schoonheidsideaal. Vijftien procent zegt hierdoor depressies te hebben, 6 procent anorexia en 16 procent seksuele remmingen.

'Ik wil de uitdaging aangaan om de cosmeticabusiness aan te pakken', aldus de Witte. Hij is er voorstander van om de producent te vragen met wetenschappelijk bewijs op de proppen te komen dat een bepaald product werkt. 'Als hij dit niet kan, moet hij zijn reclame aanpassen. Producenten schermen vaak met klinische onderzoeken. Maar onderzoek in een eigen lab met bijvoorbeeld 37 vrouwen is geen wetenschappelijk onderzoek.'

Francy Van der Wildt, voorzitster van de Belgische Vrouwenraad, gelooft niet in het effect van een dergelijke juridische actie. 'Er zijn zoveel producten op de markt die een belofte inhouden, zoveel beautyprogramma's op televisie. Gaan ze die allemaal aanklagen? Het lijkt onbegonnen werk.'

'Het klopt dat het beeld van de beperkt houdbare vrouw een reëel probleem is. Grijzende mannen met afzakkende lichamen zijn ervaren , en dus bekwaam. Vrouwen hebben een vroegere vervaldatum.'

Dat reclame- en televisiemakers daar mee schuld aan hebben, ontkent Van der Wildt niet. 'Maar dit is een strijd van lange adem. Wij moeten het beeld van de perfecte vrouw doorprikken. Tonen dat gewone vrouwen ook mooi zijn. Dat los je niet op met een proces, ook al zou het slechts symbolisch zijn. Want iederéén - man, vrouw, media, pers, reclame, werkgevers - heeft daar een rol te spelen. Ook normale vrouwen moeten aan bod komen. Dove heeft dat al goed begrepen, en ook bepaalde modellenbureaus willen niet meer werken met graatmagere meisjes.'

11-10-2007 om 15:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papegaai als huisgenoot
Papegaai als huisgenoot
De afbeelding “http://img64.imageshack.us/img64/6641/papegaaiix4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Sedert eeuwen houdt de mens papegaaien als huisdier. Maar hoe zit dat nu precies met de aanschaf en verzorging van zo'n dier? Wij vroegen het aan dierendokter Rob Lückerath.



Een eerste vraag die zich opdringt: hoe komen we aan een papegaai?

Rob Lückerath:'Het antwoord is heel simpel: dit is wettelijk bepaald. In 1973 is in Washington de internationale handel in bedreigde dier- en plantensoorten gereglementeerd (CITES). Dat was hard nodig, aangezien de mens nu niet meteen bekendstond vanwege zijn grote bekommernis om in het wild levende dieren. CITES bepaalt dus exact wat mag en wat niet. In principe is het verboden om wilde dieren te bezitten, te verkopen of af te leveren'.

'In België zijn er speciaalzaken, die papegaaien uit eigen kweek verkopen. Daar heb je voldoende keuze. Het bijkomende grote voordeel is dat deze dieren makkelijker handtam zijn te maken.'

Hoe oud wordt een papegaai eigenlijk?

'Een papegaai wordt heel erg oud en kan de mens zelfs overleven. Bij de aanschaf van een papegaai moet je dan ook goed beseffen dat je er je hele leven lang aan vastzit. De leeftijd verschilt een beetje per soort, maar 50jaar is het gemiddelde. De agaporniden zijn 'dwergpapegaaien' en leven relatief kort, namelijk zo'n jaar of 20.'

Vraagt het dier een speciale verzorging? Die bek ziet er anders best gevaarlijk uit en die klauwen liegen er ook niet om.

'Om lange nagels te voorkomen, moeten de stokken in de kooi goed zijn. Dat betekent: van een verschillende diameter. Eventueel helpt het om de stokken met heel fijn schuurpapier te bekleden of ovale stokken te pakken. Ook de snavel moet kunnen afslijten. Een papegaai die te weinig takken, noten of andere slijtende producten krijgt, zal zijn bek niet voldoende afslijten. De snavel groeit dan door, het dier kan niet meer goed eten en zelfs verhongeren.'

Stel dat het noodzakelijk is om de nagels te knippen en de bek te verzorgen. Kunnen we dat zelf?

'De nagels zelf knippen is goed te doen, maar je mag wel niet over één nacht ijs gaan. Vraag je dierenarts om het eens voor te doen en doe het hierna eens zelf onder supervisie. Allereerst moet de papegaai goed gefixeerd zijn. Je pakt een stevige oude doek. Deze doe je om het diertje heen, kordaat maar met zachtheid. Dan pak je met de vrije hand de kop van achter vast en houd met vingers de onderkant van de bek vast. Onthoud echter: een papegaai is een schrikschijterd... letterlijk. Gebruik een stevige nageltang -een goede draadtang is ook bruikbaar- want de nagels kunnen heel erg hard zijn. Knip steeds kleine beetjes af om te voorkomen dat je in het 'leven' knipt.'

'De bek is een heel ander verhaal. Het knippen van de snavel is werk voor de vakman: in de snavel zitten bloedvaatjes die niet geraakt mogen worden. Het probleem is dat deze niet van de buitenkant af te zien zijn. Blijf er dus af.'

11-10-2007 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik hou van jou
Ik hou van jou
De afbeelding “http://img50.imageshack.us/img50/8876/go4annapaquin012fh2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Ik hou van jou

Je bent mijn alles

Mijn warmte in de kou

 

Mijn vlam dat ben jij

Bij jou voel ik me fijn

Hellemaal blij en vrij

 

Voor altijd zal ik bij je zijn

Want bij jou ken en voel

Ik geen verdriet en pijn

 

Wat ik altijd al heb willen hebben

Dat geef jij mij

Ja alleen jij kan mijn leven redden



11-10-2007 om 03:09 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
10-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleiding
Verleiding
De afbeelding “http://img229.imageshack.us/img229/7569/go4annapaquin016vu7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

10-10-2007 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwachtels van liefde
Zwachtels van liefde
De afbeelding “http://img509.imageshack.us/img509/4181/go4alysonmichalka005ic6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zwachtels van liefde
 
want daar gaat reeds mijn stap,
verbonden met haar lach
en haar ogen
leggen zwachtels van liefde
 
blauwe bloemen zweven
geuren in de wind
 
waar woorden van stilte
een kleurloze mond verlaten
 
doch de warmte van haar naam
laat het bloed weer vloeien
 
in de lippen van haar roep
 

 





09-10-2007 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfst nacht
Herfst nacht
De afbeelding “http://img159.imageshack.us/img159/7417/bho13vjz6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Herfst nacht

 

 

 

 

Met mijn herfst kleren aan

Wil ik sterk in de

Krachtige wind gaan staan

 

Ik kan doen wat ik wil

Maar het lukt me niet

De wind maakt me stil

 

En tevreden lig ik in bed

Terwijl de herfst nacht me

Van een nacht merrie red

 

Als ik opsta bedank ik de nacht

Maar ik weet zeker, er is al weer

Iets voor de volgende nacht bedacht


08-10-2007 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
07-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik heb je nodig
Ik heb je nodig
De afbeelding “http://img407.imageshack.us/img407/7519/go4aliciakeys055sa7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
ik heb je nodig
meer dan je zelf denkt
voor mij ben je niet overbodig
ik heb je juist graag bij mij

ik heb je nodig
in mijn donkere dagen
wanneer alles niet zo goed gaat
hoop ik dat jij degene bent die een arm om mij heen slaat

ik heb je nodig
jou liefde en warmte
en jou intresse in mij
dat maakt mij blij

ik heb je nodig
ik kan niet zonder jou
want jij geeft mij zoveel
ik hou van jou

ik heb je nodig
want jij maakt mijn leven compleet
je geeft mij een goed gevoel
de liefde met jou is gewoon prachtig



07-10-2007 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde
Liefde
De afbeelding “http://img250.imageshack.us/img250/1024/go4jenniferlovehewitt18wq9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

07-10-2007 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog nooit zo zeker
Nog nooit zo zeker
De afbeelding “http://img162.imageshack.us/img162/7040/go4aliciakeys051dl5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nog nooit ben ik zo zeker
van iets
geweest
 
Nog nooit
Heb ik zo graag iets gewild
 
Nog nooit
Heb ik me zo gevoeld
En wil ik vechten voor dit moois
 
Nog nooit van mn hele leven
Dacht ik: dit is het
Dit is wat ik wil
 
En nu, nu weet ik het zeker
Ik wil niks anders meer

Ik hou van jou
 
Ik hoop dat dit nooit stopt.

07-10-2007 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
06-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een bos liefde
Een bos liefde
De afbeelding “http://img130.imageshack.us/img130/5338/go4islafisher003oq3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

06-10-2007 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice Girls single komt in november
Spice Girls single komt in november
De afbeelding “http://img512.imageshack.us/img512/1552/spicegirls9zv1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
We hebben weer fantastisch nieuws voor de fans van de Spice Girls. De eerste single van de populaire meidengroep zal in november uitgebracht worden. Het nieuws werd zelf bekendgemaakt door Geri Halliwell. Ze vertelde er meteen bij dat het een ballade is en dat de track 'Headlines' zal gaan heten.

Het wordt de eerste single sinds 7 jaar die de Spice Girls weer zullen uitbrengen. "'Headlines' is eigenlijk een liefdesliedje", verklapt Halliwell. "Het is een Spice Girl-klassieker. We zijn er zo trots op."

Hun nieuwe cd wordt half november in de winkels verwacht en de single een week later. Op 2 december beginnen de meiden aan hun langverwachte reunietournee.


06-10-2007 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!