Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharrell Williams sleept Will.i.am voor de rechter

Pharrell Williams sleept Will.i.am voor de rechter

http://oi43.tinypic.com/fvlgmt.jpg

Rapper Pharrell Williams heeft een rechtszaak aangespannen tegen Will.i.am. Hij wil hiermee bewijzen dat hij de wet niet heeft overtreden door 'I Am' uit de merknaam 'I Am Other' te gebruiken voor zijn kledinglijn.


In de aanklacht staat dat Pharrell brieven van Will.i.am heeft ontvangen waarin hij vraagt de merknaam niet meer te gebruiken, omdat het te veel lijkt op zijn eigen artiestennaam. Op de website van BBC valt te lezen dat er geen puntjes zitten in de merknaam van Williams en die gebruikt de zanger van de Black Eyed Peas wel. Daarnaast is Pharrell van mening dat de naam wordt gebruikt voor een heel ander 'product'. Bij hem gaat het om een kledinglijn en die is volgens hem niet eens heel bekend.

Pharrell hoopt van de rechtbank te horen dat 'I am Other', die hij gebruikt voor zijn kleding, geen concurrentie is voor de zanger. Eerder verschenen er nog berichten dat Will een aanklacht had ingediend tegen Pharrell. Maar hij ontkende dit later via Twitter. Zijn advocaat heeft nog niet gereageerd op het bericht van Pharrell.

02-07-2013 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry en Kate Moss samen aan het feest

Prins Harry en Kate Moss samen aan het feest

http://oi41.tinypic.com/zmcxft.jpg

Ambiance verzekerd met prins Harry en Kate Moss in de buurt. Beide beroemdheden bouwden een feestje na het optreden van de Rolling Stones in Glastonbury. "Harry zag het helemaal zitten", aldus een bron in 'The Sun'. "Hij danste in wit T-shirt en met grijze hoed, terwijl twee bodyguards een oogje in het zeil hielden. En Moss stond intussen naast hem te shaken."

Het duo werd gespot in nachtclub Rabbit Hole, waar ook Harry's vriendin Cressida Bonas van de partij was. Een ideetje van de grote baas van Glastonbury zelf, zo bleek. "Prins Harry was geweldig", aldus Michael Eavis. "Ik gaf hem de tip om ook van het nachtleven te proeven, dat is waar het hier allemaal om draait. Als je hier enkel in de namiddag bent, mis je wel iets. Voor de grap zei ik dat zijn chauffeur hem hier om 5 uur 's morgens nog eens zou moeten afzetten, en weet je wat? Hij is hier toch tot 4 uur gebleven. Zijn vrienden beleefden een geweldige tijd en hijzelf wilde van geen protocol weten."

01-07-2013 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lewis Hamilton en Nicole opnieuw uit elkaar"

"Lewis Hamilton en Nicole opnieuw uit elkaar"

http://oi42.tinypic.com/2jebwix.jpg

Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton zijn uit elkaar. De twee zouden door hun drukke werkschema's niet genoeg tijd voor elkaar hebben, weet The Sun.


De 28-jarige Lewis woont in Zwitserland en Nicole (35) in de VS. Dit zou ervoor zorgen dat ze elkaar maar weinig zien. "Het is moeilijk om een relatie goed te houden als je bijna nooit in hetzelfde land bent", vertelt een bron aan de krant. "Ze hebben elkaar gesteund in hun werk en dat zullen ze blijven doen. Maar hun werk is wel de reden van de breuk", gaat de insider verder.

Ongeveer een week geleden liet de Formule 1-rijder nog weten dat hij erover dacht om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. "Ik denk dat we snel gaan trouwen. Misschien wel voordat we zes jaar samen zijn." De twee kennen elkaar sinds 2007. Sinds die tijd kende hun relatie al de nodige ups en downs. In 2010 en 2011 gingen ze ook al eens uit elkaar.

01-07-2013 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als... alle celebs het voorbeeld van Kim & Kanye zouden volgen?

Wat als... alle celebs het voorbeeld van Kim & Kanye zouden volgen?

http://oi40.tinypic.com/1268keq.jpg

Kim en Kanye hebben hun dochter North West genaamd, toevallig (of niet?) ook de naam van een luchtvaartmaatschappij. Wat als... alle celebs hun voorbeeld zouden volgen en hun kinderen de naam van een al bestaand merk zouden geven? 10 voorbeelden:


Emma Stone kan zoon of dochter gewoonweg 'Bridge' noemen, zoals bandenmerk Bridgestone. Als vriend Andrew Garfield maar akkoord gaat...

Megan Fox noemde haar zoon Noah, maar 'Fire' was misschien een beter idee geweest als de kleine haar achternaam had gekregen, naar de internetbrowser Firefox. Gelukkig (of niet?) voor Noah kreeg hij de achternaam van zijn papa, Brian Austin Green. Misschien kan de volgende 'Peace' gedoopt worden?

Als Tom Cruise nog een kind wil, kan hij het misschien Carnival noemen? Tom heeft al drie kinderen, een adoptiedochter Isabella, een adoptiezoon Connor en een biologische dochter Suri.

Een naam suggestie voor Halle Berry: na dochter Nahla, een zoon of dochter 'Bur'? Het Britse merk Burberry geeft de baby onmiddellijk een leven lang gratis kleren, ongetwijfeld.


Kristen Bell kan haar gezin aanvullen met 'Taco'.

Als Larry King zou besluiten zich nogmaals voort te planten, is 'Burger' een suggestie. Naast Chaia, Chance, Cannon, Andy en Larry Jr niet zo'n buitenbeentje, eigenlijk...

John Mayer is voorlopig nog te druk bezig met het fladderen van celeb naar celeb, maar als hij ooit beslist een nakomeling te maken, is de naam 'Kimye-style' gemakkelijk gekozen: Oscar, net als het Amerikaanse vleesmerk Oscar Mayer.

Jane Lynch kan voor de ongewone naam Merrill kiezen, Merrill Lynch is een Amerikaans financieel consultancybedrijf.

Tim Robbins' kind Baskin wint misschien wel een jaar gratis ijsjes.

Amy Adams heeft geluk: haar zoon kan gemakkelijk zorgeloos door het leven als Samuel... tot iemand de link legt met het bier.

01-07-2013 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan in 'boerka'

Kate Ryan in 'boerka'

http://oi43.tinypic.com/2lctpi1.jpg

En of het plezant was daar op het exclusieve 1001 Nacht-feestje in Knokke: Kate Ryan trok speciaal voor de gelegenheid zelfs een "zelfgemaakte boerka van gordijnen" aan.

De vermomming diende in ieder geval niét om zich te verschuilen voor Slongs Dievanongs. De Antwerpse rapster nam in een zogenaamde diss -een publieke belediging in rapvorm- haar uitgedoofde carrière en eetstoornissen op de korrel. De Kempische reageerde waardig, met een publieke biecht over haar moeilijke verleden.

01-07-2013 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kreeg Adolf Hitler helpende hand van Hollywood?

Kreeg Adolf Hitler helpende hand van Hollywood?

http://oi40.tinypic.com/vpfcr9.jpg

Hollywood is in de ban van een boek. Of het snel verfilmd zal worden, is een andere zaak: de auteur beweert dat de grote Amerikaanse filmstudio's in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog "collaboreerden" met de Nazi's door onder meer (zelf)censuur toe te passen.


Harvard-docent Ben Urwand snuffelde gedurende een decennium in Amerikaanse en Duitse archieven. Hij wil in zijn boek 'The Collaboration: Hollywood's Pact with Hitler' naar eigen zeggen een verborgen episode in de Hollywoodgeschiedenis blootleggen.

Volgens Urwand werkten de studiobonzen in Hollywood - onder hen verscheidene Joodse vluchtelingen uit Oost-Europa - enthousiast mee met Hitlers censors om films aan te passen of zelfs volledig naar de prullenbak te verwijzen om op die manier de toegang tot de Duitse markt niet in het gedrang te brengen. "In de jaren dertig hielp Hollywood de Nazi's niet alleen door geen anti-Nazifilms te maken, maar ook door bijvoorbeeld het onderwerp van de jodenvervolging te mijden", aldus Urwand.

Al in 1930
De eerste inmenging van de Nazi's ziet 'Urwand' al in 1930, bij de premiere van de WOI-film 'All Quiet on the Western Front': baas Carl Laemmle van Universal gaat akkoord met het wegknippen van substantiële scènes nadat bij de Duitse premiere rellen zijn uitgebroken. Later blijken die rellen door de Nazipartij veroorzaakt te zijn.

Het gaat nog veel verder, volgens Urwand: "Er was toentertijd een wet in Duitsland die buitenlandse bedrijven verbood valuta te exporteren. Er werd een uitzondering gemaakt voor MGM omdat die de productie van de Duitse wapens financierden".

Scènes wegknippen
Nadat Hitler aan de macht kwam, bezochten Nazi-kopstukken regelmatig filmstudio's in Hollywood. Een van hen, Georg Gyssling, kwam regelmatig films bekijken en dicteerde vervolgens scène-per-scène welke stukken hij wilde weggeknipt zien. MGM, Paramount en 20th Century Fox bleven tot midden jaren veertig in Duitsland aanwezig.

Ondanks wenkbrauwengefrons bij collega's is Urwand onwrikbaar: "Collaboratie is waarmee ze bezig waren en zo beschrijven ze het zelf ook. Ik heb dat woord niet zelf uitgevonden, ik heb het gelezen in materiaal van beide zijden. Het is een woord dat regelmatig terugkomt om hun relatie te beschrijven".

01-07-2013 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naturelle Lady Gaga legt focus op haar boezem

Naturelle Lady Gaga legt focus op haar boezem

http://oi39.tinypic.com/2lw86bq.jpg

New York kreeg zaterdag een minimalistische Lady Gaga te zien. Zo weinig mogelijk omhulsels en nog minder make-up, leek wel het devies. Bijna normaal dus, al gingen toch verdacht veel blikken naar haar boezem.

De excentrieke zangeres stak vrijdag met een emotionele speech nog de holebi's op de Gay Pride een hart onder de riem. Voor Lady Gaga was het haar eerste publieke optreden sinds ze in februari haar heup had laten opereren.

"Wij zetten de geest van de eerste homorally in 1970 in New York verder", sprak ze strijdvaardig. "Ik ben een burger van New York en ik vraag het recht op veilige straten. Het geweld tegen holebi's mag niet aanvaard worden, niet enkel hier maar overal. Genoeg is genoeg. Vannacht wordt onze nacht, we mogen trouwen als we willen! We hebben gewonnen, voelt dat niet lekker?"

01-07-2013 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey alweer beschuldigd van playback

Mariah Carey alweer beschuldigd van playback

http://oi39.tinypic.com/2hx3m3d.jpg

Het playbackspook blijft Mariah Carey achtervolgen. Nadat ze in 'American Idol' al eens de wind van voren kreeg, was het nu weer prijs op de BET Awards in Los Angeles.


De 43-jarige zangeres bracht er haar nieuwste hit 'Beautiful', maar een weergaloze prestatie bleef uit. Op een bepaald moment bleven haar lippen zelfs bewegen terwijl dat allerminst de bedoeling was. Op Twitter werd ze dan ook neergesabeld voor haar belabberde prestatie. "Zo pover. De stem van Mariah is in de jaren negentig heengegaan. Al dat geplayback, ze stelt me enorm teleur", klonk het onder meer.

Wat Carey vocaal tekortkwam, maakte ze echter nog goed met podiumprésence. De witte jurk met de nodige tierlantijntjes zat haar als gegoten en ook de liefhebbers van 'blingbling' kwamen ruimschoots aan hun trekken.

01-07-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroonprinses Mary verslaat Lady Kate als stijlkoningin

Kroonprinses Mary verslaat Lady Kate als stijlkoningin

http://oi41.tinypic.com/v3d4qx.jpg

De stijl van Kate Middleton wordt wereldwijd door heel wat vrouwen geapprecieerd en gevolgd, maar toch is ze volgens een peiling niet de meest modieuze royal. Met 68 procent van de stemmen haalde kroonprinses Mary van Denemarken het voor Kate, die het moest stellen met één procentje minder.


De gegevens komen nochtans uit een rondvraag van MyVoucherCodes bij 2.318 vrouwen in Groot-Brittannië, het thuisland van Kate. Het was dan ook een verrassing dat Mary, die geboren werd in Australië, won.

Mary, mama van vier kinderen, wordt wel al lang geprezen voor haar aangeboren stijlgevoel en haar elegante outfits. Ook Kate zelf zocht al inspiratie bij Mary. Kort na de aankondiging van haar zwangerschap verscheen de hertogin van Cambridge in een blauwe jas die eerder door Mary werd gedragen. Sindsdien worden ze dikwijls met elkaar vergeleken.

Volgens 68 procent van de ondervraagde vrouwen heeft Mary de grootste invloed op de modewereld. Ze werd wel op de voeten gevolgd door Kate, die 67 procent van de stemmen haalde. De derde plaats ging naar Koninging Rania van Jordanië, die 61 procent van de stemmen kreeg. Onze prinses Mathilde haalde de top tien niet, maar haalde wel 22 procent van de stemmen.

Er werd ook gepeild naar wie de meest stijlvolle royal ooit was. Daarbij haalde de betreurde prinses Diana het, met een overweldigende 82 procent van de stemmen.

30-06-2013 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Broken Circle Breakdown' is genomineerd voor LUX Prijs van Europees Parlement

'Broken Circle Breakdown' is genomineerd voor LUX Prijs van Europees Parlement

http://oi44.tinypic.com/qy9yyv.jpg

'The Broken Circle Breakdown' van Felix van Groeningen is één van de tien genomineerde films voor de LUX Prijs van het Europees Parlement. Dat werd vandaag bekendgemaakt tijdens het Karlovy Vary Film Festival. Met de prijs belicht het Parlement Europese films met een maatschappelijk relevant onderwerp. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).


Als onderdeel van de officiële selectie voor de LUX Prijs kan van Groeningens vierde film hierdoor rekenen op extra promotionele aandacht via onder meer de officiële websites van het Europees Parlement, Cineuropa en Festivalscope. Eind juli worden uit de 10 genomineerden drie finalisten gekozen, die vervolgens tijdens de LUX Film Days in alle 27 lidstaten van de Europese Unie vertoond worden. De officiële uitreiking van de prijs vindt plaats in Straatsburg in december.

Vertaald in 23 talen
De film die de LUX Prijs wint, wordt vertaald in de 23 officiële talen van de EU, terwijl er eveneens een aangepaste versie voor kijkers met een visuele en/of auditieve beperking aangemaakt wordt. Elke lidstaat krijgt ook een 35mm-kopij van de film.

Sinds 2007 rijkt het Europees Parlement jaarlijks de LUX Prijs uit aan een film die tot de kern van Europese sociale en maatschappelijke vraagstukken doordringt. Eerdere winnaars waren onder meer 'Les neiges du Kilimandjaro', 'Die Fremde', 'Auf der anderen Seite' en 'Le silence de Lorna' van de gebroeders Dardenne.

De film ging vorig jaar in première tijdens het filmfestival van Berlijn.

30-06-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervangster Indra Dewitte bij 'De Zevende Dag' bekend

Vervangster Indra Dewitte bij 'De Zevende Dag' bekend

http://oi43.tinypic.com/s4o1v7.jpg

Vanaf 1 september presenteert Ihsane Chioua Lekhli samen met Ivan De Vadder 'De Zevende Dag' op Eén. Voor Chioua Lekhli, die achter de schermen haar sporen verdiende bij 'Volt' en 'Vlaanderen Vakantieland', wordt het haar presentatiedebuut. Dat staat te lezen op de website van de VRT.


Ihsane Chioua Lekhli volgt Indra Dewitte op, die op 30 juni haar laatste uitzending presenteerde en nadien adjunct-hoofdredacteur wordt bij de krant Het Belang van Limburg.

De 27-jarige Ihsane Chioua Lekhli is naar eigen zeggen erg blij met deze kans. "Het is een uitdaging waar ik erg veel zin in heb. De zomervakantie is nog maar net begonnen, maar ik kijk al uit naar 1 september, de dag van mijn eerste uitzending."

Carl Voet, de hoofdredacteur tv-weeknieuws bij VRT Nieuws, leerde haar kennen op de redactie van 'Volt'. "Ze is een gedreven, kritische en onafhankelijke collega met veel potentieel. Ik ben ervan overtuigd dat zij een sterke tandem zal vormen met Ivan De Vadder."

Ihsane Chioua Lekhli, geboren in augustus 1985, studeerde Germaanse talen (Nederlands-Engels) aan de Katholieke Universiteit Leuven en volgde een lerarenopleiding. In 2008 ging ze bij de openbare omroep aan de slag als redacteur voor 'Vlaanderen Vakantieland' en van september 2009 tot maart 2013 werkte ze op de 'Volt-redactie. Sinds april van dit jaar werkt ze achter de schermen bij 'De Zevende Dag'.

30-06-2013 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bey en Jay-Z doen het ook muzikaal nog eens samen

Bey en Jay-Z doen het ook muzikaal nog eens samen

http://oi43.tinypic.com/nevrlc.jpg

Beyoncé en haar man Jay-Z vormen niet alleen op amoureus vlak een topstel, ook op muzikaal vlak gaan de twee tortelduifjes nog eens de 'stemmen in elkaar slaan'. Het showbizzkoppel heeft immers een gloednieuwe song opgenomen die op het nieuwe album van Jay-Z zal staan.


De nieuwe samenwerking tussen Bey en Jay-Z zou een vervolg zijn op hun eerste gemeenschappelijke song uit 2003, Bonnie & Clyde. Het liedje kreeg de naam 'Part II (On The Run) en gaat over de kritiek die ze kregen op hun relatie toen ze voor het eerst naar buitenkwamen als koppel.

De lyrics spreken alvast klare taal: "She fell in love with the bad guy. The bad guy. What you doing with them rap guys. Them rap guys. They ain't see potential in me girl. But you see it if it's you and me against the world. Then so be it."

Crazy in love
Wie met zijn partner kan samenwerken aan een professioneel project kan niet anders dan nog steeds 'crazy in love zijn', toch? En zo krijgen we meteen weer hoop dat er binnenkort dan toch eindelijk een broertje of zusje komt voor kleine Blue Ivy...

Het nieuwe album van Jay-Z, Magna Carta Holy Grail, komt uit op 4 juli op de mobiele app van de rapper. De algemene release volgt op 7 juli.

30-06-2013 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channing Tatum barstte in tranen uit bij geboorte van dochter

Channing Tatum barstte in tranen uit bij geboorte van dochter

http://oi43.tinypic.com/or1ana.jpg

Hoewel we Channing Tatum in films vaak zien als een stoere kerel, is hij in het echte leven veel zachter en emotioneler. Zo bekende de 33-jarige acteur dat hij heel wat traantjes gelaten heeft bij de geboorte van dochter Everly. "Ik barstte minstens vier keer in tranen uit", bekende hij in het programma 'Chelsea Lately'.


"Ik ben minstens vier keer naar de badkamer gestormd voor een huilbui", vertelde hij aan Chelsea Handler. "Ik had zoiets van: ik weet niet wat ik moet doen", bekende hij.

Respect
Na het zien van de bevalling, kreeg de acteur nog meer respect voor zijn Jenna en voor vrouwen in het algemeen. "Er is een goede reden waarom God mannen geen kinderen laat krijgen. We zouden er niet toe in staat zijn. Ik weet niet hoe jullie het doen. Het is iets echts. Het is zoals National Geographic bij dieren, maar dan in het echt. Ik snap er echt niets van", bekende de kersverse papa.

Pijn
Channing vond het vooral erg om te zien dat vrouwlief Jenna zoveel pijn had, maar dat hij haar niet kon helpen. "Iemand van wie je houdt heeft pijn, maar je kan er niets aan doen. Je kan fysiek niet helpen", legde hij uit.

"Al help ik nu nog altijd niet, hoewel de baby er wel al is", grapte hij. "Mannen zijn nutteloos, maar het is nog erger tijdens de bevalling. De baby komt toch, of wij er nu zijn of niet."

Everly Tatum kwam exact een maand geleden, op 30 mei, ter wereld.

30-06-2013 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wachten op de 'royal baby' met deze (gekke) souvenirs

Wachten op de 'royal baby' met deze (gekke) souvenirs

http://oi39.tinypic.com/2j46fls.jpg

Nu de geboorte van het eerste kind van William en Kate dichterbij komt, verschijnen er steeds meer verzamelspullen op de markt. De hertog en hertogin van Cambridge hebben hun toestemming voor het verkopen van deze spullen gegeven, ongeacht de kwaliteit. Overal ter wereld duiken souvenirs op, sommige voorspelbaar, andere origineel. Een greep uit de verschillende opties:


Niet alleen Groot-Brittannië, de hele wereld wacht op de baby van Will en Kate. Kranten en tijdschriften staan er vol van en overal werken bedrijven mee aan spullen om de baby te vieren. Omdat er nog geen baby is, laat staan een geslacht bekend is of een naam, wordt gewerkt met kroontjes, de benaming 'royal baby' of een wieg en de Britse vlag.

Traditioneel
De traditionele koffiemokken, borden of een sleutelhanger, met een foto van William en Kate in hartvorm met een gouden randje, kunnen niet ontbreken.

Modern
Andere bedrijven proberen de moderne toer op te gaan en maken iPhonecovers. Eetbare souvenirs, zoals koekjes of donuts, zijn ook populair.

Humor
Nog anderen gaan de humoristische toer op. Bloomsbury maakte een prentenboek met de titel: "Ssshht, maak de koninklijke baby niet wakker". Op de cover staat een tekening van de koningin die uit een vliegtuig springt met een parachute, haar achterkleinkind op haar borst dragend. De tekening is een verwijzing naar een sketch uit de openingsceremonie van de Olympische Spelen, waarin de Queen en James Bond te zien waren.

Keep calm
Varianten op de 'Keep calm'-reeks konden niet uitblijven. Zijn al gespot: 'Keep calm, it's just a royal baby', 'Keep calm and marry the royal baby' en 'Keep calm, my granny is the queen'. Op T-shirts, rompertjes, slabbetjes en kruippakjes.

Barneys verkoopt dan weer lakens en wiegen met de koninklijke baby, printbedrijf Skreenid doet gouden zaken met hun 'royal baby' jeanstas.

Magnificent Baby startte een volledig kledijcollectie ("Een koninklijke erfgenaam is geboren"), terwijl anderen inspelen op de nieuwsgierigheid naar het geslacht. Zo is er een krabkaart met de vraag: "Prins of prinses, wat wordt het dan? Krab hier, zodat je het zien kan."

30-06-2013 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael Jackson betaalde zijn misbruikte slachtoffers 35 miljoen dollar"

"Michael Jackson betaalde zijn misbruikte slachtoffers 35 miljoen dollar"

http://oi41.tinypic.com/9zrk20.jpg

Michael Jackson heeft 35 miljoen dollar (27 miljoen euro) zwijggeld betaald aan ruim twintig jongens die hij seksueel misbruikt zou hebben. Dat staat in 'geheime FBI-files' waar de Britse tabloid 'Sunday People' de hand kon op leggen.


In ruim vijftien jaar tijd zou de popster tijdens het porno kijken een jongen aangerand hebben en ook een bekend kindsterretje misbruikt hebben. Daarnaast zou hij in zijn privécinema ook de intieme delen van een jongeling aangeraakt hebben. Een moeder zou het dan weer niet erg gevonden hebben dat hij haar kind betastte. De 'King of Pop' bleef zelf altijd beweren dat hij enkel maar tijd met hen doorbracht. Tot nu toe gaven de advocaten van de overleden topartiest alleen toe dat hij geld gegeven had aan de familie van Jordan Chandler, zijn 13-jarige 'lieveling' die hij in 1993 misbruikt had.

Ook Anthony Pellicano kan er een woordje over meepraten. In de jaren negentig werd deze 'pitbull van Hollywood' gretig ingehuurd door sterren om problemen te doen verdwijnen. Toen een ex van Farrah Fawcett haar lastigviel, bracht hij de bullebak op andere ideeën. Stevie Wonder huurde hem in om zijn overspelige vriendin te bespioneren. En ook 'Wacko Jacko' deed een beroep op hem. De opdracht: zo veel mogelijk compromitterende zaken bovenhalen over de familie van een jongetje dat hij aanrandde, zodat zijn verhaal niet geloofd zou worden.

Anonieme detective
Toen Pellicano in 2002 zelf tegen de lamp liep, werden heel wat van zijn dossiers in beslag genomen. Daarbij zat ook heel wat gevoelige informatie over Jackson, weet 'Sunday People'. Bovendien laat de krant ook een anonieme detective aan het woord die werkte voor Pellicano.

"Ik moest meehelpen om alle 'shit' rond Jackson op te kuisen. Waarom ik nu pas met mijn verhaal naar buiten kom? Om Wade Robson te steunen", klinkt het. De Australiër komt nu aan de bak als danser, maar raakte vooral bekend vanwege zijn rechtszaak tegen Jackson. Ook hij zou immers in de jaren negentig aangerand geweest zijn in de Neverland Ranch.

"Geobsedeerd door kinderporno"
"Jackson was geobsedeerd door kinderporno en maakte jacht op de zonen van zijn vrienden", gaat de detective verder. "Ik hield kopieën bij van FBI-documenten met daarop de namen van zeventien jongens die door Jacko misbruikt zouden zijn. Onder hen ook vijf kindacteurs en twee dansers. Minstens drie ervan werden betaald om hun mond te houden. De familie van een bekende acteur kreeg 596.300 dollar om niet naar de media te stappen. Een huishoudhulp in Neverland kreeg twee miljoen dollar zwijggeld."

De bal ging echter aan het rollen door Jordan Chandler. "Toen zijn vader met het verhaal buitenkwam, volgden er nog vele anderen. Het was Elizabeth Taylor die hem de raad gaf om Pellicano in te huren. Zij had eerder al beroep op zijn diensten gedaan om haar drugsproblemen zo veel mogelijk geheim te houden. Pellicano had goede contacten met topfiguren uit de Amerikaanse media en liet hen naar zijn pijpen dansen. Door onder meer zijn toedoen heeft niemand ooit echt beseft wat er achter de muren van Neverland schuilging."

30-06-2013 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe leden opgenomen in Oscar-academie

Nieuwe leden opgenomen in Oscar-academie

http://oi41.tinypic.com/2qcmulx.jpg

De Duitse filmproducent Stefan Arndt is opgenomen in de Oscar-academie. Arndt, wiens film 'Amour' dit jaar een van de begeerde beeldjes heeft gewonnen, is een van de 276 genodigde acteurs, actrices en filmmakers. Dat deelde de Academy of Motion Picture Arts and Sciences gisteren in Beverly Hills mee.

Ook acteurs en actrices Jason Bateman, Rosario Dawson, Milla Jovovich, Lucy Liu, Jennifer Lopez, Emmanuelle Riva, scenaristes Lena Dunham en Julie Delpy en muzikant Prince horen erbij. De filmfederatie, die elk jaar de Oscars uitreikt, telt nu ongeveer 6.000 leden.

29-06-2013 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Styliste waarschuwde voor dood Michael Jackson

Styliste waarschuwde voor dood Michael Jackson

http://oi42.tinypic.com/2lmrm8x.jpg

De styliste van Michael Jackson heeft in de rechtszaak tegen concertorganisator AEG Live gezegd dat ze herhaaldelijk heeft gewaarschuwd voor de broze gezondheid van het popicoon.


Karen Faye, al jarenlang de vaste styliste van Michael Jackson, vertelde de jury dat ze in de laatste vijf dagen van zijn leven twee e-mails heeft gestuurd aan manager Frank Dileo, om te zeggen dat zijn gezondheid hard achteruit ging. In de e-mails zei ze dat concertpromotor AEG Live als verantwoordelijke zou worden gezien als Jackson zou komen te overlijden.

29-06-2013 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met deze celebs willen wij het liefst vreemdgaan

Met deze celebs willen wij het liefst vreemdgaan

http://oi43.tinypic.com/2mzfu4g.jpg

Voor heel wat koppels blijft het een ver-van-het-eigen-bed-realiteit, maar er zijn ook partners die elkaar een zogenaamde 'hall pass' gunnen. Dat is een ticketje dat recht geeft op vreemdgaan. Aan de cafétoog wordt er dan al eens met lijstjes van mogelijke scheve schaatsen gesmeten. Vaak celebs, dat spreekt. Uit een recente poll blijkt dat actrice Jessica Alba en acteur Channing Tatum de rangschikking in die afdeling aanvoeren.


Voor de nieuwe serie van WE tv 'Marriage Boot Camp: Bridezillas' ondervroeg The Research Boutique duizend getrouwde mannen en vrouwen. Bij de 500 mannen kreeg Jessica Alba 34 procent van de stemmen achter zich als favoriete one-night stand in het geval van een 'carte blanche', bij de andere helft vrouwen ging die 'eer' naar Channing Tatum, die met 29 procent het best scoorde als mannelijke celeb.

Jessica Alba ging met een kleine voorsprong Mila Kunis (32%) vooraf, en ook Megan Fox en Kate Upton (beiden 28%). 'Magic Mike' won met meer gemak van Ryan Gosling (20%), Adam Levine en Leonardo DiCaprio (beiden 17%). Het is geen verrassing dat Jessica Alba en Channing Tatum op dit moment ook zowat het hotste zijn wat Hollywood te bieden heeft. Tatum zat onder meer in '21 Jump Street' en 'White House Down'; Alba in 'Sin City', 'Honey', 'Fantastic Four' en 'Machete'.

29-06-2013 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie lekker in haar vel: "Wat Rafael doet moet hij weten"

Sylvie lekker in haar vel: "Wat Rafael doet moet hij weten"

http://oi39.tinypic.com/ajt6ix.jpg

Het gaat goed met Sylvie van der Vaart. "Ik zit lekker in mijn vel. Mijn contract bij RTL Duitsland wordt verlengd, ik ga weer Let's Dance doen en er komt meer nieuws aan. Kortom, het gaat goed, maar ik moet bekennen dat dat begin dit jaar anders was", vertelt ze in De Telegraaf.


Over haar scheiding met Rafael van der Vaart en diens nieuwe relatie met haar destijds beste vriendin Sabia Boulahrouz laat ze niets meer los. "Ik heb sinds januari niet meer gesproken over mijn privéleven. Dat hou ik vast. Je leert van je ervaringen. Ik heb een publiekelijk huwelijk gehad. Daar kom ik van terug. Wat Rafael doet moet hij weten, maar ik scherm mijn privéleven af. Voor mijn kind van zeven en voor mezelf. Ik kies een andere weg."

Sylvie presenteerde gisteren in Parijs de lingerielijn 'The Sylvie Collection' voor Hunkemöller.

29-06-2013 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Kate Upton staat op

Nieuwe Kate Upton staat op

http://oi44.tinypic.com/ok1ldl.jpg

Jong, blond en badpakkenmodel. Nadat Hannah Davis, alias de nieuwe Kate Upton, al een plaats wist te veroveren in Sports Illustrated blaast de 23-jarige schone ons nu omver met een zwoele foto op de cover van het maandblad Ocean Drive.

Mooie Hannah is afkomstig van de Maagdeneilanden (Saint Thomas). Eerder schitterde ze al voor Victoria's Secret en Ralph Lauren. Ze is uitgegroeid tot de nieuwe ster van de badpakkenspecials. Moet Kate Upton zich zorgen beginnen te maken?

29-06-2013 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!