Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Kate Middleton op controle

Hoogzwangere Kate Middleton op controle

http://oi42.tinypic.com/2qjxf1d.jpg

Met haar uitgerekende datum over nog geen 24 uur is Kate Middleton al in de buurt van het ziekenhuis. De hertogin had in alle geheim nog een laatste controle, weet De Telegraaf.


De hoogzwangere echtgenote van de Britse prins William werd vorige week gespot in het St. Mary's Hospital waar ze zal bevallen.

De fotografen, die er al een hele tijd in de buurt zwermen, hebben Kate niet gezien, maar andere bezoekers wel. De hertogin heeft een stiekeme route genomen.

Kate verbleef de laatste tijd bij haar ouders zo'n 90 kilometer ten westen van Londen. Ze woont inmiddels in de buurt van het ziekenhuis in een verblijf bij Kensington Palace.

12-07-2013 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps: rokje Paris Hilton net iets te kort

Oeps: rokje Paris Hilton net iets te kort

http://oi41.tinypic.com/t8qjk5.jpg

Zal ze het dan nooit leren? Paris Hilton werd gespot terwijl ze door de kofferbak van haar blauwe cabriolet aan het rommelen was. De Amerikaanse hotelerfgename leek zich helemaal niet bewust te zijn van het feit dat 1. haar rokje net iets te veel naar omhoog was gekropen en 2. ze blijkbaar die ochtend was vergeten om een onderbroek aan te doen. Resultaat: terwijl Hilton haar tas over haar schouder zwierde was er even een stuk van haar bips te zien.

Paris is tegenwoordig druk bezig met het ontwerpen van haar eigen kledinglijn, maar ze kan toch nog steeds tijd vrij maken om paparazzi enkele interessante kiekjes te bezorgen.

12-07-2013 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poster met Heidi Klum te sexy voor Hollywood

Poster met Heidi Klum te sexy voor Hollywood

http://oi39.tinypic.com/2z9eeqr.jpg

Een poster waarop Heidi Klum is te zien met allemaal naakte modellen is te sexy bevonden voor Hollywood. De print, bedoeld als promotiemateriaal voor het twaalfde seizoen van haar tv-show 'Project Runway', mag niet meer gebruikt worden.


Klum draagt zelf wel kleding maar de mannelijke en vrouwelijke modellen die als een soort onderdanen zijn afgebeeld dragen niks. Ze glimmen van de olie en zijn volgens Klum naarstig op zoek naar kleren.

"Project Runway Designers! We hebben kleding nodig voor deze mensen! Snel!",  twittert de voormalige echtgenote van zanger Seal.

De posters mogen in LA wel gebruikt worden als de modellen met photoshop voorzien worden van ondergoed.

12-07-2013 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie Van der Vaart omschrijft zichzelf als single

Sylvie Van der Vaart omschrijft zichzelf als single

http://oi39.tinypic.com/34q1x8k.jpg

Sylvie Van der Vaart is heel optimistisch over haar toekomst. Na haar scheiding van Rafael probeert ze haar leven weer op orde te krijgen en elke dag te genieten. Dat heeft ze laten weten aan het tijdschrift Grazia. Opvallend: ze omschrijft zichzelf als single.


De afgelopen maanden kwam de blonde presentatrice veelvuldig in het nieuws vanwege haar scheiding. Kort daarna werd bekend dat Rafael een relatie heeft met haar (vroegere) beste vriendin Sabia. Sylvie zelf zou op haar beurt nieuw liefdesgeluk hebben gevonden bij Guillaume Zarka, een rijke Franse zakenman. En ondertussen werkte de Nederlandse nog hard aan haar carrière op de Duitse televisie en als model.

In het tijdschrift Grazia relativeert Sylvie de moeilijke tijden die ze de afgelopen weken meemaakte. "Als ik geen kanker had gehad, dan had waren de afgelopen maanden vermoedelijk het ergste wat me tot nu is overkomen. Maar door de ziekte zie ik de dingen in een ander perspectief en geniet ik nu elke dag. Ik leef nu gewoon mijn leven en probeer om zowel mijn werk als mijn bestaan als single moeder te combineren, zonder daarover veel te vertellen."

Nieuwe fase
Sylvie kondigde eerder al aan haar privéleven niet meer zo publiekelijk te willen delen zoals in de tijd dat ze met Rafael was. "2013 zal het jaar van de vrijheid worden", meldt Sylvie. Ze is naar eigen zeggen in een nieuwe fase van haar leven gekomen. Ze heeft een nieuwe zelfstandigheid en onafhankelijkheid gecreëerd. Ook ziet ze er anders uit. "Make-up bijvoorbeeld draag ik nu nauwelijks. Ik ben nu minder girly en meer casual."

Vakantie
De ex-vrouw van Rafael is blij dat het met hun zoon Damian naar omstandigheden goed gaat. Ze deelde een foto op haar Facebook waarop te zien is dat de de twee het naar hun zin hebben op vakantie in Disneyland Parijs. Dat is ook het gedeelte van Parijs waar Zarka in de buurt woont.

Hoewel we eerder werden getrakteerd op meerdere foto's van Sylvie en Guillaume is ze de laatste weken weinig met hem gezien. Reden voor de Duitse media om te speculeren dat de liefde tussen de twee al weer over zou zijn. Maar mogelijk heeft Sylvie al daad bij woord gevoegd en houdt ze haar liefdesleven nu inderdaad privé.

12-07-2013 om 09:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z rapt zes uur lang zelfde nummer

Jay-Z rapt zes uur lang zelfde nummer

http://oi40.tinypic.com/2yts2z5.jpg

Jay-Z heeft een muziekmarathon gehouden in New York. Zes uur lang rapte hij zijn nummer Picasso Baby in een kunstgalerie in Manhattan, meldt New York Daily News.

Tijdens de marathon werden opnamen gemaakt voor zijn nieuwe videoclip waarin ook kunstenares Marina Abramovic een grote rol speelt. De twee cirkelden om elkaar heen onder het toeziend oog van talloze fans. Jay-Z nam uitgebreid de tijd voor ze. Hij nodigde zelfs een paar fans uit voor een dansje. In het nummer vermeldt Jay-Z ook een aantal artiesten zoals Andy Warhol en Jeff Koons.

11-07-2013 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Clinton vergeeft Justin Bieber na belediging

Bill Clinton vergeeft Justin Bieber na belediging

http://oi44.tinypic.com/x3g7k6.jpg

Het zit weer goed tussen Justin Bieber en Bill Clinton. Volgens E! Online heeft de voormalige Amerikaanse president het tieneridool zijn belediging vergeven.


Een filmpje waarin Justin Bieber Clinton beledigt, dook gisteren op. De 19-jarige zanger sprayt in een restaurant in New York een schoonmaakmiddel op een foto van Bill Clinton terwijl hij "F**k Bill Clinton" roept. Wat Bill hem ooit heeft aangedaan, is niet duidelijk.

De ex-president ligt er naar verluidt niet wakker van. Volgens een insider zou Clinton hebben gereageerd met: "Als dat het ergste is wat je ooit hebt gedaan, dan is het goed." Een behoorlijke opluchting voor Justin. "Bedankt dat u de tijd nam om met me te praten, meneer de president. Uw woorden betekenen veel. #greatguy", twitterde hij na afloop van het gesprek.

Justin maakte van de gelegenheid ook nog even gebruik om zijn diensten aan te bieden aan het Clinton Global Intitiative. De ex-president en activist raadde de jonge zanger daarop aan om te focussen op het goede in de wereld en om zijn vrienden, die de video lieten uitlekken, goed in de gaten te houden.

11-07-2013 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.44-jarige Helena Christensen poseert topless en naakt

44-jarige Helena Christensen poseert topless en naakt

http://oi39.tinypic.com/2epk508.jpg

Future Claw Magazine (http://www.futureclaw.com) kreeg Helena Christensen voor de lens voor onder meer toplessfoto's. De 44-jarige Deense heeft duidelijk nog niets van haar charme verloren, wat het (voormalige) topmodel illustreert met een foto waarop ze zelfs volledig naakt gaat.

11-07-2013 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordvertraging: Rihanna laat fans drie uur wachten

Recordvertraging: Rihanna laat fans drie uur wachten

http://oi44.tinypic.com/2njer89.jpg

Rihanna was gisterenavond weer eens veel te laat bij een concert in Monte Carlo. De zangeres zou haar show om 20.30 uur 's avonds beginnen, maar pas rond 23.30 uur kregen de aanwezigen te horen dat ze in aantocht was.


Volgens RadarOnline waren haar fans er verre van blij mee. Ze hadden maar liefst 600 euro neergeteld voor een avond plezier waar ook een diner bij was inbegrepen. Via Twitter maakten ze duidelijk dat ze teleurgesteld waren. "Nog steeds geen Rihanna. Ze is verdwaald in twee vierkante kilometer", aldus een fan, die daarmee doelde op de omtrek van het kleine land.

Iets na 23.30 uur kwam Rihanna eindelijk het podium op. Het grootste deel van het publiek was uiteindelijk toch blij dat ze hun idool eindelijk te zien kregen. Een fan twitterde: "Het is een recordvertraging, maar we houden nog steeds van haar."

11-07-2013 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Barbara Gandolfi crasht met Lamborghini in Oostende

Ex Barbara Gandolfi crasht met Lamborghini in Oostende

http://oi41.tinypic.com/ilm5y1.jpg

Barbara Gandolfi was gisteren als eerste ter plekke nadat haar ex Frédéric Vanderwilt zijn peperdure Lamborghini tot schroot had herleid in Oostende. "Hij zat met een meisje in de wagen, werd de pas afgesneden en verloor de controle over het stuur", legt Gandolfi vandaag uit in de krant Het Laatste Nieuws.


Bestuurder Frédéric Vanderwilt en zijn passagier werden naar  het ziekenhuis gevoerd. Gandolfi was nog voor de ambulances ter plekke.

Het ongeval gebeurde gisteren in de vooravond op de A10 tussen Jabbeke en Oostende, vlak bij de Kennedyrotonde. De brokstukken van de witte ­Lamborghini Murciélago LP640 lagen over vele tientallen ­meters verspreid.

11-07-2013 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar gaan we weer: Selena neemt Justin (nog eens) terug

Daar gaan we weer: Selena neemt Justin (nog eens) terug

http://oi39.tinypic.com/1zoxgdv.jpg

Volgens TMZ is het officieel: Justin Bieber en Selena Gomez zijn weer samen.

Het probleem is volgens de entertainmentwebsite wel dat het populaire tieneridool zich nog steeds niet weet te gedragen. Justin gaat tegenwoordig al blowend, scheurend in dure auto's en urinerend in schoonmaakemmers door het leven. En juist dat stond een nieuwe relatie tussen de twee in de weg, maar Justin heeft beterschap beloofd en Selena trapte er in.

Selena zou volgens TMZ wel eens een goede uitwerking kunnen hebben op Justins gedrag. Alleen zij, dat bleek al uit hun eerdere relaties, kan hem op het rechte pad brengen.

11-07-2013 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celstraf voor dertiger die Joss Stone wilde vermoorden

Celstraf voor dertiger die Joss Stone wilde vermoorden

http://oi40.tinypic.com/wrxb8o.jpg

Een van de twee mannen die de Britse zangeres Joss Stone wilden beroven en vermoorden, is dinsdag door een rechtbank in Londen tot 18 jaar celstraf veroordeeld. De andere was eerder al veroordeeld tot minstens 10 jaar en 8 maanden gevangenisstraf.


De twee, 35 en 32 jaar oud, wilden in juni 2011 toeslaan maar werden vlak bij het huis van Stone opgepakt voordat ze kwaad konden aanrichten. De verdachten haatten volgens de aanklagers Stone vanwege haar banden met de Britse koninklijke familie.

10-07-2013 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is gebeurd: Kanye Wests hart is gebroken

Het is gebeurd: Kanye Wests hart is gebroken

http://oi42.tinypic.com/jj4bh3.jpg

Sinds Kanye West een relatie begon met Kim Kardashian wachten velen ongeduldig op het moment dat het hartje van de rapper zou gebroken worden. Wel, het is gebeurd, al zit de realityster er voor niets tussen. Wel is Kanye West "er kapot van" dat de beelden van zijn nieuwe videoclip 'Black Skinhead' maandag online zijn uitgelekt. De 36-jarige rapper heeft verschillende websites dringend verzocht om de onafgewerkte clip zo snel mogelijk van het net te halen.


De 'New Slaves'-ster is woest dat de beelden zonder zijn toestemming online werden gedeeld. Op Twitter zei hij: "De BLKKK SKKKN HD video die gisteren is uitgelekt, is niet de definitieve versie. Samen met Nick Knight heb ik 5 maanden aan de video gewerkt en als creatieveling breekt je hart als zoiets als dit gebeurt."

Hij vervolgt: "De definitieve versie is volgende week klaar, dus iedere website die de uitgelekte versie heeft geplaatst, vraag ik om deze zo snel mogelijk te verwijderen. Geef Nick en mij alsjeblieft de kans om de wereld te laten zien waar we de laatste maanden over wakker hebben gelegen."

Kanye had ook nog een boodschap voor de boosdoener. "Voor diegene die de clip heeft gelekt...Fuk You!" Het nummer 'Black Skinhead' staat op zijn nieuwe album 'Yeezus'.

10-07-2013 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marijn Devalck stopt met acteren

Marijn Devalck stopt met acteren

http://oi43.tinypic.com/30ncion.jpg

Acteur Marijn Devalck (62) stopt met acteren om zich volledig te kunnen toeleggen op de gemeentepolitiek. "Het is hard geweest de jongste maanden. Ik ben moe", zo vertelt Devalck vandaag aan de krant De Standaard.


Devalck is sinds dit jaar voor Open Vld OCMW-voorzitter en schepen van Cultuur en Armoedebestrijding in zijn gemeente Brakel. "Ik heb mijn mandaat gecombineerd met mijn muziekprojecten, een gastrol in 'Piet Piraat' en de opnamen van de 'Kampioenen'-film. Voor die film had ik me nu eenmaal geëngageerd, maar het was te veel."

De acteur wil zich naar eigen zeggen nu volledig toeleggen op zijn politieke opdracht en stopt daarom met zijn acteerwerk. "Het enige wat ik nog doe is 'De tovenaar van Oz', eind augustus', zegt Devalck. Optreden blijft hij wel doen. "Dat is beter beheersbaar dan tijdrovende theaterproducties of tv-series. Bovendien zijn ze financieel interessanter. Als je vier avonden optreedt, sprokkel je ongeveer een maandloon bijeen."

10-07-2013 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Artsen willen dat Lindsay Lohan langer in rehab blijft"

"Artsen willen dat Lindsay Lohan langer in rehab blijft"

http://oi43.tinypic.com/2rxikj5.jpg

Lindsay Lohan heeft van haar team van specialisten het advies gekregen haar verblijf in de afkickkliniek Cliffside in Malibu met minstens 30 dagen te verlengen. Maar de gevallen actrice lijkt niet van plan de raad op te volgen. Volgens de entertainmentsite RadarOnline heeft ze aan vrienden verteld dat ze niet langer wil blijven dan nodig.


"Het gaat erg goed met Lindsay in Cliffside. Ze reageert uitstekend op de behandeling", weet een ingewijde. "Maar iemand met haar psychiatrische en verslavingsproblemen heeft een uitgebreide behandeling nodig. 90 dagen is gewoon niet genoeg. Ze doet het goed, de artsen willen dat ze zo doorgaat."

"Lindsay zegt dat ze begin augustus in Venetië moet zijn voor de première van The Canyons", gaat de ingewijde verder. "Ze heeft de artsen verzekerd dat ze AA/NA-meetings zal bijwonen en doorgaat met het 12-stappen programma."

10-07-2013 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John: "Ik ben door oog van de naald gekropen"

Elton John: "Ik ben door oog van de naald gekropen"

http://oi42.tinypic.com/2hwpdle.jpg

Elton John is naar eigen zeggen door het oog van de naald gekropen. De 66-jarige zanger kreeg vrijdag op het podium af te rekenen met een ontsteking aan de blinde darm. Potentieel levensbedreigend, leerden tests in het ziekenhuis. "Ik mag me gelukkig prijzen dat ik nog leef", klinkt het in 'The Sun'. "Het was een tikkende tijdbom. Ik kon elk moment doodgevallen zijn."


John had tijdens eerdere optredens ook al te kampen gehad met hevige buikpijn. Een voedselvergiftiging, dacht hij. In het Duitse Halle werden de symptomen zo ondraaglijk dat hij nog tijdens zijn show achter de coulissen moest verdwijnen.

De zanger slikt nu onder meer antibiotica om het risico op bloedvergiftiging tegen te gaan en kreeg platte rust voorgeschreven. Van zodra de zwelling verminderd is, moet hij onder het mes. "Het ergste is voorbij, maar Elton is toch nog heel ziek. Het is een verschrikkelijke lijdensweg geweest", aldus een bron. De rest van zijn Europese tournee is alvast afgelast.

John stond het voorbije jaar al zowat 170 keer op het podium. Tegen september hoopt hij weer in orde te zijn. "Hij haat het als optredens niet kunnen doorgaan, maar in dit geval zullen de fans het hem wel niet kwalijk nemen", besluit de bron.

10-07-2013 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina voor het eerst met decolleté sinds amputatie

Angelina voor het eerst met decolleté sinds amputatie

http://oi44.tinypic.com/kex8pi.jpg

Voor het eerst sinds haar dubbele borstamputatie heeft Angelina Jolie zich weer met een decolleté in het openbaar vertoond. En de actrice houdt woord: ze voelt zichzelf inderdaad geen greintje minder vrouw na de veelbesproken chirurgische ingreep.


Geen plaats voor schaamte, integendeel. Het was met een kamerbrede glimlach dat de partner van Brad Pitt maandag op Hawaï rondliep. Samen met enkele medewerkers ging ze op zoek naar de mooiste plekken om scènes van haar nieuwe film 'Unbroken' in te blikken. Van de operatie bleek enkel naast haar oksels nog een spoortje terug te vinden.

Jolie arriveerde zondag samen met haar twee oudste zonen Maddox (11) en Pax (9) op de tropische locatie. Vermoed wordt dat haar verloofde en de vier andere kinderen haar nog achterna zullen vliegen.

Waargebeurd verhaal
Voor Angelina wordt het de tweede productie waarbij ze zelf de boel regisseert. 'Unbroken' vertelt het waargebeurde verhaal van Louis Zamperini, een Amerikaanse olympiër die tijdens de Tweede Wereldoorlog met zijn vliegtuig in zee crashte en pas na 47 dagen gevonden werd door Japanse soldaten. De piloot werd ondergebracht in een gevangenenkamp, waar hij zwaar mishandeld werd door een sadistische officier.

"Kinderen moeten niet bang zijn"
Twee maanden geleden vertelde Jolie in de 'New York Times' vrijuit over haar preventieve borstamputatie. Ze koos voor deze drastische oplossing omdat ze drager is van een gen waardoor ze een verhoogd risico heeft om borst- en eierstokkanker te krijgen. Haar moeder overleed op 56-jarige leeftijd aan eierstokkanker.

De behandeling van Jolie duurde drie maanden en werd succesvol afgesloten op 27 april. "Het was geen makkelijke beslissing, maar ik ben er wel blij mee", klonk het. "Mijn risico om borstkanker te krijgen is afgenomen van 87 procent naar minder dan 5 procent. Ik kan mijn kinderen dus vertellen dat ze niet bang hoeven te zijn dat ze mij zullen verliezen aan borstkanker. Het enige wat ze kunnen zien zijn de kleine littekens, maar voor de rest ben ik nog altijd hun mama. Ze weten nu dat ik van hen houd en dat ik alles zou doen om zo lang mogelijk bij hen te kunnen zijn."

10-07-2013 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Denzel Washington betrapt terwijl hij andere vrouw kust"

"Denzel Washington betrapt terwijl hij andere vrouw kust"

http://oi41.tinypic.com/2u7vzmd.jpg

Denzel Washington zit in vieze papieren. Volgens 'Radaronline' zijn er vier foto's opgedoken waarbij de 58-jarige acteur aan het kussen zou zijn met een andere vrouw. De site die het meeste geld op tafel legt, mag de bezwarende kiekjes publiceren. Dat meldt 'Radaronline', de showbizzsite die het chantagemateriaal naar eigen zeggen zelf al onder ogen kreeg.


Tijdschrift 'Ebony' kreeg recent nog de zeldzame eer om Washington en zijn vier jaar oudere vrouw Pauletta te interviewen. Het praatje groeide uit tot een "portret van een van de langst lopende relaties van Hollywood". Toen was er blijkbaar nog geen vuiltje aan de lucht.
"Ik leef met deze man samen", vertelde Pauletta. "Ik zie elke kant van hem, ook de negatieve. Hij weet dat hij in mij stabiliteit kan vinden. Dat geeft hem kracht en een uitstekend platform om zijn vleugels uit te slaan."

Hebben die hem nu te ver geleid? Op de foto's zou alvast te zien zijn hoe Washington de arm van een jongedame naar zich toe trekt en haar lippen kust. Haar identiteit is voorlopig nog onbekend.

De geruchten zijn niet nieuw, zo zou Denzel tien jaar geleden ook al gesmost hebben met zijn collega Sanaa Latham. "Elke keer wist hij er zich uit te praten", aldus een bron. "Ook nu weer heeft zijn vrouw hem met het verhaal geconfronteerd. En opnieuw beweert hij niets verkeerds gedaan te hebben." Een woordvoerder van het koppel ontkent dat hun huwelijk op barsten zou staan.

10-07-2013 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren zijn dol op buikketting en armband met drank in

Sterren zijn dol op buikketting en armband met drank in

http://oi42.tinypic.com/2h31x1y.jpg

Rihanna paradeert er constant mee in blote buik op Instagram, maar ook Beyoncé en het zusje van Kim Kardashian Kendall Jenner zijn fan van de zogenaamde lichaamskettingen. Een andere belangrijke juwelentrend, favoriet van Gwyneth Paltrow, is een armband waar je ook drank in kunt opslaan.


Rihanna heeft er geen problemen mee haar strakke buik te benadrukken met een ketting die vertrekt aan de hals maar tegelijkertijd ook haar buik siert. Dit accessoire is niet alleen perfect voor een avondje uit, maar ook om bijvoorbeeld je bikini op strand op te vrolijken, zo lijk je meteen op een model, denk aan de sexy Candice Swanepoel, van Victoria's Secret. Ook past dit accessoire perfect bij de hippe korte topjes. De ketting draag je er dan onder zodat die er subtiel onder komt piepen. Rihanna verkiest fijne exemplaren voor op strand, Beyoncé is eerder liefhebber van de kettingen als Beyconcé gaat. Ook Miley Cyrus is overtuigd, zij gebruikt het als accessoire om mee op stap te gaan. 

Een andere juwelentrend is een brede armband die tegelijkertijd dienst doet als drankflacon, de bekende blonde actrice Gwyneth Paltrow showde alvast dit unieke accessoire op haar eigen website Goop afgelopen vrijdag aan haar pols. Het juweel werd ontworpen door designer Cynthia Rowley en kost 225 dollar. Dit maakte dat tal van haar lezers nu koortsachtig op zoek zijn naar dit bijzondere juweel. Ons lijkt dit ideaal om op de festivals de veiligheidsagenten te bedotten en zo toch drank binnen te smokkelen.

10-07-2013 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigella verhuist naar kleinere woning door scheiding

Nigella verhuist naar kleinere woning door scheiding

http://oi40.tinypic.com/rlvpn4.jpg

Tv-kok Nigella Lawson moet kleiner gaan wonen nu haar man Charles Saatchi afgelopen weekend aankondigde de scheiding te hebben aangevraagd.


Het echtpaar werd een paar weken geleden gefotografeerd tijden een ruzie in een restaurant, waarbij Saatchi de keel van zijn vrouw vastgreep. Sinds het incident woont de tv-kok (53) met haar twee kinderen al ergens anders. Volgens Daily Mail heeft ze nu definitief haar intrek genomen in een nieuwe, kleinere woning in Londen.

Gisteren droegen verhuizers een enorm matras de nieuwe woning in. Afgelopen dagen werd al een groot deel van de keuken voorzien van apparaten zoals een broodrooster en een koffiezetapparaat.

Het nieuwe huis van Nigella heeft vier slaapkamers en twee badkamers. De woning stamt uit het begin van de 19e eeuw en was eerder in gebruik als school en als kantoor. Hoewel het klein is vergeleken met de voormalige echtelijke woning in Chelsea, heeft het huis een eigen bioscoop, wijnkelder en luxueuze keuken.

09-07-2013 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tennis op hoge hakken: Goldie Hawn (67) lust er pap van

Tennis op hoge hakken: Goldie Hawn (67) lust er pap van

http://oi42.tinypic.com/10hitmu.jpg

Tennissen in een chique jurk én op hoge hakken, begin er maar aan. Goldie Hawn deed tijdens het galadiner van de Novak Djokovic-stichting alvast een meer dan behoorlijke poging. Tegenstandster van dienst was niemand minder dan dochterlief Kate Hudson. Zij ondervond iets minder vestimentaire problemen omdat haar jurk vooraan niet tot op de grond sleepte. Het grappige intermezzo kreeg nog een vervolg toen Djokovic 'himself' een spreidstand uit zijn benen schudde. Met onder meer Andre Villas-Boas en Boris Becker kwam er heel wat schoon volk opdagen.

De stichting zamelt geld in opdat elk kind in Servië onderwijs zou kunnen volgen. Djokovics vriendin Jelena Ristic bekommert zich om de dagdagelijkse werking.

09-07-2013 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!