Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Kick-Ass 2': nog duisterder dan zijn voorganger

'Kick-Ass 2': nog duisterder dan zijn voorganger

http://oi41.tinypic.com/9i46yr.jpg

Universal Studios zakte vandaag met 'Kick-Ass 2' af naar Comic-Con, waar regisseur Jeff Wadlow en de cast hun nieuwe film kwamen voorstellen.


"Het voelt alsof ik de fanboy loterij heb gewonnen", vertelt Jeff Wadlow wanneer hij het podium in Hall H opgaat, gevolgd door Mark Millar en John Romita Jr. Naast de regisseur en de schrijvers waren ook Aaron Taylor-Johnson, Christopher Mintz-Plasse en nieuwkomers Lindy Booth, Donald Faison en John Leguizamo van de partij. Het publiek kreeg nooit eerder vertoonde beelden te zien, gevolgd door een panel met de acteurs en filmmakers.

Johnson vertelt na het zien van de beelden dat hij erg trots is op de push-ups die hij met één arm deed. Wat hij heeft moeten doen om staalharde spieren te kweken? "Ik heb veel met Hit-Girl getraind", klinkt het. Mintz-Plasse laat weten dat deze scènes echt waren en dat hij bewondering heeft voor Aarons uithoudingsvermogen.

"Het is nu al vier jaar geleden sinds we de eerste ('Kick-Ass') hebben opgenomen", vertelt Johnson. "Chloe's uiterlijk is doorheen de jaren erg veranderd. Wat zo leuk is aan mijn personage is dat hij er nog steeds hetzelfde uitziet."

20-07-2013 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jason Momoa bestormt 'Game Of Thrones'-panel

Jason Momoa bestormt 'Game Of Thrones'-panel

http://oi44.tinypic.com/2m44vmr.jpg

'Game Of Thrones' was vorig jaar één van de minder voor de hand liggende keuzes op Comic-Con, grotendeels omdat de serie op dat moment geen nieuw beeldmateriaal had om aan het publiek te tonen omdat de opnames van het nieuwe seizoen nog niet waren begonnen. De immens populaire HBO-serie was ook dit jaar van de partij, deze keer wél in aanwezigheid van seriemakers D.B. Weiss en David Benioff én met beelden: een 'In Memoriam'-stukje om de personages die we uit de serie zagen vertrekken in de schijnwerpers te zetten. Als dat nog niet genoeg is, dan kwam Jason Momoa ook nog eens het podium bestormen om Emilia Clarke vol op de mond te kussen


Na de 'In Memoriam'-video, kwamen Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Michelle Fairley (Catelyn Stark), John Bradley (Samwell Tarly), Kit Harington (Jon Snow), Rose Leslie (Ygritte), Richard Madden (Robb Stark), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) en schrijver George R.R. Martin het podium op, vergezeld door schrijvers Weiss en Benioff. De moderator vraagt meteen waarom de seriemakers besloten om zoveel personages te laten sterven, waarop Martin grapt dat er op deze manier plaats is gemaakt voor nieuwe rollen. Benioff en Weiss lieten in de serie zelfs personages verdwijnen die in de gelijknamige boekenreeks springlevend zijn.

De makers geven toe dat 'Red Wedding' een moeilijke aflevering was om aan te werken. De hele crew pinkte naar eigen zeggen een traantje weg, ook al spreekt het voor zich dat de sterfgevallen fictief waren en dat ze in het script stonden. Madden zegt dat hij meteen op het vliegtuig is gestapt en is beginnen huilen, maar dat "het de moeite waard was om er om te wenen", niet alleen omdat de personages voorgoed zijn verdwenen, maar ook omdat hij de vrienden die hij op de set heeft gemaakt nu een veel minder zal kunnen zien.

Michelle Fairley zegt dat in haar contract stond hoe lang ze deel zou mogen uitmaken van 'Game Of Thrones', dus dat ze zich op voorhand goed had kunnen voorbereiden op wat er zou komen. De seriemakers blijven grotendeels trouw aan de boeken, maar veranderen hier en daar iets aan het script wanneer ze dat nodig vinden. Ze laten de acteurs bovendien zelf beslissen of ze de boeken willen lezen of dat ze zich gewoon aan het script willen houden. Peter Dinklage zegt dat hij de boeken niet heeft gelezen omdat - hoewel hij graag wil weten wat er te gebeuren staat - hij niet weet wat zijn personage te wachten staat.

Wanneer de moderator overgaat naar de relatie tussen Ygritte en Jon Snow, bedankt Kit Harington de seriemakers voor de dialogen die voor een ijzersterke afscheidsscène hebben gezorgd. Rose Leslie zegt dat ze enorm onder de indruk was van de emotionele impact van Jons bedrog.

Nadat Emilia Clarke werd gefeliciteerd voor haar Emmy-nominatie, vraagt de moderator om een eerste reactie. Clarke laat weten dat ze heel graag wilde dat de serie erkenning kreeg, maar dat ze nooit had gedacht dat ze hier deel van kon of mocht uitmaken. Nadat haar alarm was afgegaan, besefte ze dat ze een aantal gemiste oproepen van HBO op haar telefoon had staan en dat ze genomineerd was.

20-07-2013 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Glee' stelt start vijfde seizoen uit na dood Cory Monteith

'Glee' stelt start vijfde seizoen uit na dood Cory Monteith

http://oi42.tinypic.com/se3q1c.jpg

Het vijfde seizoen van 'Glee' wordt later uitgezonden dan aangekondigd. Dat heeft producent Fox besloten na de dood van acteur Cory Monteith. Het nieuwe seizoen zou op 19 september van start gaan, maar is uitgesteld naar 26 september, melden Amerikaanse media.

De Canadese Monteith speelde Finn Hudson in de muzikale tv-serie. De 31-jarige acteur werd deze week gecremeerd. Hij overleed zaterdag in een hotelkamer aan een overdosis heroïne en alcohol.

20-07-2013 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna stelt Katy Perry teleur

Rihanna stelt Katy Perry teleur

http://oi39.tinypic.com/2hz7mus.jpg

De koek lijkt op tussen Katy Perry en Rihanna. RiRi heeft een nieuwe BFF, meldt Daily Star. De I Kissed A Girl-zangeres blijft bedrukt achter.


Rihanna stuurde tientallen foto's de wereld in waarop zij te zien is met model Cara Delevingne. Samen gingen ze uit hun dak op een jacht in Zuid-Frankrijk. Katy liet haar vrienden weten dat ze jaloers is en niet te spreken is over het feit dat ze is buitengesloten. "Om eerlijk te zijn vraagt Katy zich af waar haar uitnodiging bleef", laat een van hen weten.

"Katy heeft Cara een paar keer ontmoet en vindt haar een heel cool meisje, maar ze realiseerde zich niet hoe close Rihanna en Cara zijn geworden." Katy zou momenteel verveeld thuis zitten.

De zangeressen zijn al jaren vriendinnen. Daar kwam een einde aan toen Rihanna terugging naar Chris Brown, maar de vriendschap is inmiddels hersteld. Onlangs besloten de twee samen naar Afrika te gaan.

20-07-2013 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams zoekt zoenende meisjes

Robbie Williams zoekt zoenende meisjes

http://oi40.tinypic.com/28jk7yh.jpg

Nu Robbie Williams een keurig getrouwde vader is, grijpt hij het maken van zijn videoclips aan om zijn wildste fantasieën op te botvieren. Dit keer zoekt hij meisjes die voor de camera met elkaar willen kussen.


De oproep van de Britse zanger luidt volgens The Sun: "Twee meisjes die bereid zijn om heftig te zoenen voor één scène. Moeten lang haar hebben." Lengte maakt niet uit, als de dames maar tussen de 18 en 30 jaar oud zijn. De uitverkorenen krijgen 50 pond per persoon voor hun sexy optreden.

De 38-jarige entertainer doet wel vaker opvallende dingen in zijn video's. Zo sloeg hij voor zijn comebacksingle Candy een oudere dame in het gezicht en wordt hij aangereden en overreden door auto's.

20-07-2013 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Kate keert terug naar Londen

Hoogzwangere Kate keert terug naar Londen

http://oi40.tinypic.com/fy0rde.jpg

Kate is klaar voor de langverwachte bevalling van haar eerste kind. Met haar man prins William keerde de hertogin van Cambridge terug in Londen, waar ze zal bevallen in het St. Mary's Hospital. Ze verbleven de afgelopen dagen bij haar ouders in Bucklebury.

Onder politie-escorte verlieten de hertog en hertogin van Cambridge vandaag het huis van de familie Middleton. Kate kan nu elk moment bevallen van een prins of prinses. Een paleiswoordvoerder wilde tegenover Us Weekly niet bevestigen of Kate en William naar hun woning in Kensington Palace zijn gegaan.

20-07-2013 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaos aan ziekenhuis door lookalikes William en Kate

Chaos aan ziekenhuis door lookalikes William en Kate

http://oi42.tinypic.com/zlexp5.jpg

De internationale pers en fans van prins William en zijn vrouw Kate zijn gisteren beetgenomen door The Sun. De Britse krant stuurde lookalikes van de hertog en hertogin van Cambridge naar het Londense St Mary's ziekenhuis, wat leidde tot complete chaos.


Al meer dan een week lang post een horde aan journalisten en koningshuisliefhebbers bij het St Mary's Hospital. Iedereen wacht met spanning op de komst van de hoogzwangere Kate. The Sun besloot een beetje leven in de brouwerij te brengen en stuurde lookalikes Nicola Maher en Tom Moore naar het ziekenhuis.

Hoogtepunt van de week
Bij aankomst werden de nep-Kate en -William belaagd door de pers. Het paar liep naar de ingang van St Mary's voordat ze hun ware identiteit onthulden. Fans en journalisten konden er wel om lachen en veel verslaggevers twitterden dat dit grapje van The Sun zo'n beetje het hoogtepunt van de week is.

Chaos
Het Londense ziekenhuis kon er niet om lachen. Alhoewel het om lookalikes ging, wilde iedere fotograaf en cameraman de dubbelgangers van Kate en William zien en spreken. Dit leidde tot een massa mensen midden op straat. Door de opstopping konden ambulances niet meer bij het ziekenhuis komen. St Mary's verzocht de lookalikes dan ook om te vertrekken.

20-07-2013 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrienden herdenken Cory Monteith in zijn huis

Vrienden herdenken Cory Monteith in zijn huis

http://oi39.tinypic.com/33ffbjo.jpg

De beste vrienden van Cory Monteith houden deze avond een intieme herdenkingsdienst voor de overleden Glee-acteur bij hem thuis in Los Angeles. De vrienden rouwen nog volop om het verlies van de 31-jarige acteur die afgelopen week werd gecremeerd.


De vrienden nodigden elkaar via Facebook uit. "Het is heel informeel. Iedereen die komt neemt foto's mee en we gaan er anekdotes vertellen", meldt een van de vrienden aan In Touch.

De acteur overleed zaterdag in een Canadese hotelkamer aan een overdosis heroïne en alcohol. Volgens Daily Star zijn ook fans van Cory van plan om hem vandaag te herdenken met twee bijeenkomsten in Vancouver.

20-07-2013 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
19-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shailene Woodley: "Jennifer Lawrence gaf me advies voor Divergent"

Shailene Woodley: "Jennifer Lawrence gaf me advies voor Divergent"

http://oi39.tinypic.com/qoj1wp.jpg

Jennifer Lawrence is hot in Hollywood, en dat heeft ze voornamelijk aan haar rol als Katniss Everdeen te danken. De Oscarwinnares zette voorheen al een sterke acteerprestatie neer in 'Winter's Bone' en 'X-Men: First Class', maar ze brak vorig jaar pas echt door na het succes van 'The Hunger Games'. Lawrence is dus de geknipte persoon om Shailene Woodley advies te geven over wat haar allemaal te wachten staat na de release van 'Divergent', een film die nu al omschreven wordt als de nieuwe 'Hunger Games'. En dat deed ze ook.


Woodley, die in 'Divergent' in de huid kruipt van tienerheldin Tris, zegt dat ze bij Lawrence ging aankloppen voor advies. De actrice had namelijk haar twijfels over de rol in de nieuwste film van regisseur Neil Burger. In het verleden zagen we namelijk al hoe Kristen Stewart en Jennifer Lawrence van de ene op de andere dag wereldberoemd werden door het succes van 'Twilight' en 'The Hunger Games'. Woodley staat haar volgend jaar net hetzelfde te wachten wanneer 'Divergent' naar de bioscoopzalen trekt.

"Jennifer Lawrence heeft me met 'Divergent' geholpen", bekent Shailene tijdens de persconferentie van de film op Comic-Con. "Ik heb haar gevraagd hoe haar leven is veranderd, en hoe ze van kleine films is overgeschakeld naar grote projecten zoals 'The Hunger Games', en ze heeft me prachtig advies gegeven dat ik heel erg op prijs stel."

Lawrence zou tegen Woodley verteld hebben dat de 'The Hunger Games'-franchise haar leven op een positieve manier heeft veranderd. Die woorden waren voor Shailene genoeg om de rol van Tris aan te nemen.

19-07-2013 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tom Hanks speelt mee in volgende Dan Brown film"

"Tom Hanks speelt mee in volgende Dan Brown film"

http://oi44.tinypic.com/2yosso4.jpg

Acteur Tom Hanks zou opnieuw gaan samenwerken met regisseur Ron Howard voor de verfilming van Dan Browns recentste boek 'Inferno'. De acteur gaat volgens filmindustriewebsite Deadline opnieuw zijn rol als Harvard-professor Robert Langdon opnemen.


Hanks speelde eerder al mee in de verfilming van 2 bestsellers van Dan Brown: 'The Da Vinci Code' in 2006 en de prequel 'Angels and Demons' in 2009. De nieuwe film zou in december 2015 worden uitgebracht. David Koepp, de man die het script schreef voor 'Angels and Demons', zou ook terug meewerken aan het nieuwe project.

Het boek 'Inferno' kwam uit in mei en vertelt het verhaal van Harvard-professor Robert Langdon die probeert een dreigende epidemie te stoppen. Hij moet hints volgen uit het hoofdstuk 'Inferno' van Dante's 'De goddelijke komedie' op een zoektocht doorheen Florence en Venetië in Italië.

De 'Da Vinci'-franchise bracht al veel geld in het laatje voor Sony Pictures. 'The Da Vinci Code' bracht 758 miljoen dollar op en 'Angels en Demons' was goed voor zo'n 486 miljoen dollar aan box office opbrengsten.

19-07-2013 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Clooney laat oog vallen op Eva Longoria"

"Clooney laat oog vallen op Eva Longoria"

http://oi43.tinypic.com/x2njoz.jpg

George Clooney is pas net weer vrijgezel na zijn relatie met Stacy Keibler, maar volgens The Sun heeft hij zijn oog inmiddels al weer laten vallen op Eva Longoria. Ondanks het feit dat de actrice sinds kort een relatie heeft met Ernesto Arguello, zou George vastbesloten zijn om iets met Eva te beginnen.


Longoria en Clooney zijn goede vrienden geworden door hun werk voor de verkiezingscampagne van president Barack Obama. Daarna hebben ze een paar geheime dates gehad, weet de Engelse krant. "Ze zijn de laatste tijd heel close geworden", vertelt een bron. "De chemie tussen hen is voelbaar als ze samen in dezelfde ruimte zijn en vrienden van hen hebben al gezegd dat ze een leuk stel zouden zijn."

Nieuwe relatie Eva niet serieus
Volgens de insider is de liefde tussen Eva en Ernesto niet heel serieus. "Ze geniet wel van de zomerliefde, maar ze voelt zich zeker gevleid door de aandacht die George haar geeft." De acteur heeft haar zelfs uitgenodigd om deze zomer nog naar zijn huis in Italië te komen. "Hij accepteert haar relatie, maar hij hoopt dat ze zijn aanbod aanneemt."

Eva ontkent
Eva Longoria ontkent dat George Clooney haar mee uit heeft gevraagd. De actrice uit Desperate Housewives heeft op Twitter ontkend dat hij een oogje op haar heeft. ''Hoe interessant de geruchten over George Clooney ook zijn, ze zijn niet waar'', twitterde de 38-jarige brunette. ''George en ik zijn al jaren vrienden.''

19-07-2013 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 dingen die je nog niet wist over Kate Moss

5 dingen die je nog niet wist over Kate Moss

http://oi44.tinypic.com/e0o6wy.jpg

Kate Moss gaf gisteren een persconferentie over de lijn van accessoires voor Carphone Warehouse die ze ontwierp. Tijdens de lunch in het Ivy Hotel in Londen vertelde het Britse model ook over enkele minder bekende kantjes van zichzelf.


1. Instagram
Ook Kate Moss heeft een Instagram-account, maar die houdt het model goed verborgen. "Ik heb ongeveer 10 volgers en 6 daarvan zijn kinderen" vertelt Moss.

2. 'Selfies'
Kate neemt nooit foto's van zichzelf. Ze laat de 'selfies'-trend over aan de Kim Kardashians van deze wereld. Het model wordt dan ook veel beter betaald als iemand anders haar fotografeert.

3. Grammatica-snob
Kate vertelt dat ze liever een telefoongesprek voert dan sms'jes te versturen. "Ik ben een echte grammatica-snob. Hoofdletters, komma's, het moet allemaal perfect zijn voor mij. Dat duurt meestal te lang in een sms-bericht, dus bel ik liever".

4. Zilver en goud
Ze zorgt ervoor dat haar gsm-hoesje altijd bij haar outfit van de dag past. Een jurk met een zilverkleurige rits betekent bijvoorbeeld dat ze zal kiezen voor een zwart met zilver beschermend hoesje en geen goudkleurig. "Ik ben een beetje neurotisch als het aankomt op het niet samen dragen van goud en zilver" bekent het model.

5. Favoriete App
Kate's favoriete app is 'Dumb ways to die'. "Je gaat het je nog beklagen dat ik je dit heb verteld, het is zo verslavend" grapt ze.

19-07-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jake Gyllenhaal en Josh Brolin gecast voor film over fatale klimtocht Mt. Everest

Jake Gyllenhaal en Josh Brolin gecast voor film over fatale klimtocht Mt. Everest

http://oi44.tinypic.com/aqao2.jpg

Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, Jason Clarke en John Hawkes zijn volgens The Hollywood Reporter allemaal gecast voor de film 'Everest'. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van een klimtocht op de Mount Everest die 8 bergbeklimmers fataal werd.


IJslander Baltasar Kormákur gaat de prent regisseren voor productiehuis Working Titel. 'Everest' is gebaseerd op waargebeurde feiten die in 1996 plaatsvonden. Een storm verraste toen de alpinisten die bezig waren om de hoogste berg ter wereld, Mount Everest, te beklimmen. Acht klimmers overleefden de storm niet. Het verhaal werd bekend door het boek Thin Air van Jon Krakauer, waarin hij vertelt hoe hij de ramp overleefde.

Christian Bale out
De film volgt twee teams tijdens hun klimtocht. Gyllenhaal zal Scott Fischer spelen, een van de teamleiders. Clarke zal de rol vertolken van Rob Hall, de Nieuw-Zeelandse leider van de andere expeditie. Brolin gaat een dokter genaamd Beck Weathers spelen die verplicht wordt om een nacht door te brengen op de Mount Everest.

Christian Bale ging aanvankelijk Rob Hall spelen, maar de Britse acteur lijkt niet meer betrokken te zijn bij het project. Kormákur hoopt de prent in oktober te kunnen beginnen filmen in IJsland.

19-07-2013 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie stopt dakloze geld toe na shopsessie

Sylvie stopt dakloze geld toe na shopsessie

http://oi44.tinypic.com/2zxs1v6.jpg

Sylvie van der Vaart is gisteren gespot in de straten van Hamburg. De blondine sloeg aan het shoppen in een kleurige maxi-jurk van Isabel Marant. Niet alleen Sylvies outfit en blije uitstraling vielen op, ze deed ook een donatie aan een dakloze.


Op de foto's van persbureau Brunopress is te zien hoe Sylvie poseert in een parfumwinkel en wat geurtjes test. Eenmaal buiten lacht ze vriendelijk naar de fotografen en besluit ze haar shopsessie af te sluiten met een goede daad. De dakloze kreeg vijf euro toegestopt.

Eerder die dag liep Sylvie nog Sabia Boulahrouz, de nieuwe liefde van Rafael van der Vaart, tegen het lijf en daar was ze zichtbaar van onder de indruk. De blonde tv-presentatrice werd nadien zichtbaar overstuur gespot in een restaurant in Hamburg.

19-07-2013 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sylvie overstuur na toevallige ontmoeting met Sabia"

"Sylvie overstuur na toevallige ontmoeting met Sabia"

http://oi41.tinypic.com/117z9xz.jpg

De paparazzi volgen Sylvie van der Vaart dag en nacht. Dus ook als ze gaat sporten of een bezoekje aan het beautysalon brengt. Dat laatste deed ze gisteren in Hamburg waar haar voormalig beste vriendin Sabia Boulahrouz en nu nieuwe liefde van haar ex Rafael, die dag ook een afspraak had. Diverse media schrijven dat Sylvie na de toevallige ontmoeting duidelijk overstuur was.


Dinsdagavond arriveerde de in Duitsland zo populaire presentatrice op het vliegveld van Hamburg. In die stad wonen zowel Sylvie als Sabia en Rafael. En dus leek het een kwestie van tijd voor de twee elkaar tegen zouden komen.

Toen ze nog vriendinnen waren gingen ze ook samen naar het beautysalon waar ze elkaar gisteren troffen. Onduidelijk is of de twee elkaar elkaar gesproken hebben, maar volgens Bild was Sylvie 'totaal overstuur' toen ze het beautysalon weer uitkwam.

Relatie met Zarka
Sylvie keerde deze week terug van een reis naar Parijs. Daar zou ze volgens eerdere berichten de relatie met de Franse zakenman Guillaume Zarka hebben verbroken. Sylvie heeft niet gereageerd op de uitspraken die haar haarstylist over haar liefdesleven deed in de media.

Zarka heeft volgens oe24.at wel via Twitter gereageerd op het nieuws over eventuele breuk. En zijn reactie is volgens hen niet eenduidig. "Dank aan alle media die me op de hoogte houdt van mijn persoonlijke status," schrijft hij sarcastisch. Het is onduidelijk of het de officiële account is van Zarka.

Nog getrouwd
Sylvie en Rafael kondigden eerder dit jaar aan dat ze uit elkaar gingen. Naar verluidt zou de voetballer zo gek zijn op Sabia Boulahrouz dat hij al overweegt haar ten huwelijk te vragen. Juridische experts laten vandaag in De Telegraaf weten dat een trouwerij er voorlopig nog niet in zit.

De scheiding tussen Sylvie en Rafael kan pas afgerond worden wanneer de gezamenlijke bezittingen verkocht zijn. "Pas dan kan de scheiding van de goederen geregeld worden." Sylvie en Rafael hebben voor iets minder dan 2 miljoen euro een stuk grond in de gemeente Bergen te koop staan. Vooral Rafael zou daar graag snel van af willen.

19-07-2013 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Johnny de Mol datet na Josje met playmate"

"Johnny de Mol datet na Josje met playmate"

http://oi42.tinypic.com/v8dqx.jpg

Johnny de Mol heeft niet lang getreurd om zijn verbroken relatie met Josje Huisman. Weekend publiceerde al een foto van Johnny terwijl hij een brunette een zoen geeft en volgens Glamorama gaat het hier om playmate Beau Hesling.


De redactie werd getipt door een lezer die vertelde dat Johnny op de foto staat met Beau, die vorig jaar nog op de cover van de Amerikaanse Playboy zou hebben gestaan. Vervolgens zou een andere bron ook aan Glamorama hebben bevestigd dat het gaat om het Playboy-model.

Op de website staat een filmpje van Bea Hesling. De video laat weinig aan de verbeelding over en Beau is dus uitvoerig van alle kanten te bewonderen. In juni werd bekend dat Johnny en Josje een punt achter hun relatie hadden gezet. Niet lang daarna zou Josje ook al zijn gezien met een nieuwe vlam, Kevin Janssens.

19-07-2013 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne wilde seks met Simon Cowell

Sharon Osbourne wilde seks met Simon Cowell

http://oi43.tinypic.com/11j279k.jpg

Sharon Osbourne komt weer terug in de jury van de Britse X-Factor. Over de reden daarvoor is ze heel duidelijk. Ze "is de beste" en heeft daarnaast aan mede-jurylid Simon Cowell voorgesteld seks te hebben met hem.


Sharon komt terug voor het tiende seizoen van de reeks. Aan het einde van de vierde reeks in 2007 stopte ze met het tv-werk omdat ze ruzie had met Dannii Minogue, die ook in de jury zat, weet TVBiz. Maar Sharon miste het werk en het royale inkomen van meer dan een miljoen euro, en ging afgelopen maart met Simon uit eten om te praten over haar toekomst.

De vrouw van Ozzy Osbourne vertelde tijdens het etentje aan Simon dat ze de beste is voor de klus. "En daarna zei ik lachend: 'Als ik je p*p, krijg ik de klus dan?'", aldus de diva. Simon antwoordde "Natuurlijk" en daarmee was de deal gesloten. Voor de klus dan, want van seks is het uiteraard niet gekomen.

De twee bekende Britten hebben eerder in het openbaar wat afgekibbeld. Hij liep over haar te klagen in zijn biografie, waarop Sharon liet weten dat Simon last had van het 'kleine piemel syndroom'.

19-07-2013 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jason Sudeikis: "Seks met Olivia Wilde is de beste workout"

Jason Sudeikis: "Seks met Olivia Wilde is de beste workout"

http://oi43.tinypic.com/r0cc3p.jpg

Acteur Jason Sudeikis heeft de laatste tijd heel wat gewicht verloren. De 'Saturday Night Live'-ster vertelt aan Elle-magazine dat hij zijn nieuw, strakker figuur te danken heeft aan zijn workout-partner en verloofde Olivia Wilde. De twee hebben volgens Sudeikis namelijk seks als "Keniaanse marathonlopers".


Sudeikis vertelt in het augustusnummer van Elle dat hij echt niet elke ochtend vroeger wilt opstaan om te gaan sporten. "Ik heb de beste workoutpartner in de wereld, en voor onze soort sport heb je zelfs geen fitnessabonnement nodig" vertelt Sudeikis.

Alhoewel Jason, die een relatie begon met de 29-jarige 'House'-actrice in november 2011, geen problemen heeft met open over zijn seksleven te praten geeft hij toe dat het verliezen van zijn maagdelijkheid enger was dan zijn eerste optreden op sketchshow 'Saturday Night Live'. "Ik denk dat de eerste keer seks enger was. Tijdens mijn eerste optreden op 'Saturday Night Live' moest ik niet bang zijn dat mijn ouders gingen binnenvallen. Daar hebben we hier bewaking voor" grapt de acteur.

Jason en Olivia, die hun verloving afgelopen januari aankondigden, zouden volgende jaar in de lente in New York in het huwelijksbootje stappen.

19-07-2013 om 00:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. laat nieuwe lijf zien bij show moeder

Kim K. laat nieuwe lijf zien bij show moeder

http://oi39.tinypic.com/2r6joqo.jpg

Sinds Kim Kardashian is bevallen van baby North West is ze nergens meer in het openbaar verschenen. De realityster laat deze zomer in haar moeders talkshow zien of ze de zwangerschapskilo's al helemaal kwijt is.


Tijdens de zwangerschap was de normaal al weelderige Kim enorm uitgedijd. Tot aan de bevalling op 15 juni verschenen er veel onflatteuze foto's waarop ze een enorme buik en billen had. Bronnen vertellen US Weekly dat Kim hard werkt om haar oude figuurtje terug te krijgen.

"Ze wil op het podium verschijnen als een soort Heidi Klum, zodat iedereen zich afvraagt hoe ze zo snel is afgevallen", zegt de bron. Kim zou zo'n 25 kilo zijn aangekomen tijdens de zwangerschap, waarvan ze nu bijna de helft al kwijt is.

Artsen hebben de nieuwe moeder verteld dat ze het zeker vijf weken na de bevalling rustig aan moet doen. "Ze kan het niet uitstaan dat ze niet mag sporten." Nog niet bekend is wanneer de show wordt uitgezonden.

19-07-2013 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ook ander ziekenhuis staat paraat voor Kate"

"Ook ander ziekenhuis staat paraat voor Kate"

http://oi43.tinypic.com/2jdf8zp.jpg

Heel de wereld staat te wachten bij het St Mary's Hospital tot de hertogin van Cambridge haar baby krijgt. Maar volgens The Telegraph zou dat wel eens in een heel ander ziekenhuis kunnen gaan gebeuren.


De krant schrijft dat het weliswaar de bedoeling is dat het gaat gebeuren in St Mary's, maar dat er wel een B-plan is. Catherine verblijft momenteel bij haar ouders in Bucklebury, dat een eind buiten Londen ligt. Mocht ze ineens hevige weeën krijgen of er complicaties ontstaan, dan wordt ze naar het Royal Berkshire Hospital gebracht om de baby te krijgen.

In dat ziekenhuis kwam Catherine zelf in 1982 ter wereld. Het ziekenhuis heeft geen aparte afdeling voor royals, dus dan zal Catherine de eerste nacht met de baby op een zaal moeten doorbrengen met andere vrouwen. Een bron zegt: "Hoewel de kans bestaat dat ze elders zal bevallen, zijn er dus wel uitwijkmogelijkheden."

Wanneer de baby komt, is nog steeds niet duidelijk. De moeder van Catherine heeft naar verluidt gezegd dat de baby een leeuw wordt van sterrenbeeld. Dat zou wijzen op een datum na 23 juli.

19-07-2013 om 00:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!