Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lindsay Lohan is verward"

"Lindsay Lohan is verward"

http://oi44.tinypic.com/a9r7n9.jpg

Bret Easton Ellis werkte samen met Lindsay Lohan voor de film 'The Canyons'. Alhoewel de schrijver de actrice verward noemt, was hij toch onder de indruk van haar talent.


"Ze is een heel verwarde twintiger, maar ze weet heel veel van film en compositie, licht en slaat de spijker vaak op z'n kop", zegt Bret tegen Gawker. Hij was erg onder de indruk van Lindsays acteertalent, hoewel ze haar reputatie eer aandeed.

"Ze was te laat, ze was een beetje verstrooid en we hadden een ongemakkelijk gesprekje, maar daarna ging er een knop om. Ik vind haar niet verloren".

Easton Ellis zegt heel veel verwarde twintigers te kennen. Maar Lohan heeft de pech dat al haar fratsen publiekelijk breed worden uitgemeten, vindt de schrijver. "Uiteindelijk was ze heel aardig. Ze was af en toe een beetje bazig maar ik vind haar oprecht aardig", besluit Bret.

Het lijkt ondertussen goed te gaan met Lindsay. Na haar behandeling in de afkickkliniek ziet ze er gezonder uit en volgens RadarOnline heeft ze het contact verbroken met vrienden die een slechte invloed op haar hebben. Behalve met voormalig persoonlijke assistent Gavin Doyle. De actrice feestte met hem heel wat af. Mensen rondom Lilo maken zich dan ook zorgen over deze voortdurende vriendschap.

01-08-2013 om 23:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William zingt kleine George in slaap met songs van Coldplay

Prins William zingt kleine George in slaap met songs van Coldplay

http://oi42.tinypic.com/1hyp7n.jpg

Het is een twijfelachtige eer voor de band van Chris Martin: prins William zingt zijn zoontje George in slaap en dat doet hij met liedjes van Coldplay. 'Yellow' en 'Paradise' zijn de favoriete slaapliedjes van de kleine prins


George wordt naar verluidt tot zes keer per nacht wakker en zo berooft hij niet alleen mama en papa maar ook Kate Middletons ouders Carole en Michael van hun slaap. Prins William, Kate en George logeren al bijna een week bij de ouders van Kate. Het is maar de vraag wat het ergst is: het huilen van de baby of het zingen van zijn vader.

Vals!
"William had er geen idee van dat het zo moeilijk zou zijn met een baby in huis", verklaart een insider in de krant The Daily Star. "Hij gebruikt een vreemde tactiek om George in slaap te krijgen: op elk uur van de nacht zingt hij nummers van Coldplay, maar hij kan helaas geen toon houden. Coldplay is niet zijn favoriete band, maar op die nummers reageert George het best. Tegen de ochtend is William afgepeigerd en moet hij terug in bed kruipen om enkele uren slaap in te halen. Dan nemen Kate en haar ouders het van hem over".

01-08-2013 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kourtney Kardashian zwanger van derde kind"

"Kourtney Kardashian zwanger van derde kind"

http://oi43.tinypic.com/17r6fa.jpg

Krijgt North ('Nori') West binnenkort nog een neefje of nichtje bij? Volgens het roddelblad OK! wel: "Kourtney Kardashian zwanger van derde kind" blokletteren ze op de cover. Met partner Scott Disick, dus van een schandaal is geen sprake. Gezien de geringe betrouwbaarheid van OK! Magazine is de kans echter groot dat het (voorlopig) om wishful thinking gaat.


"Kourtney heeft het al aan al haar vrienden en familieleden verteld. Ze is heel blij en kon het nieuws niet langer voor zich houden. Dus heeft ze enkele mensen verteld dat ze in blijde verwachting is", aldus een bron.

Die weet ook nog dat Scott en Kourtney onmiddellijk na de geboorte van Penelope (juli 2012) hebben beslist om een derde kind te nemen. In de realityreeks 'Kim en Kourtney take Miami' zei Kourtney op een gelijkaardige vraag van Kim echter 'dat het te vroeg was om dat te beslissen'.

Gloed
"Ze heeft die gloed over zich, die had ze ook toen ze zwanger was van Mason en Penelope". Een beetje mager als bewijs voor een zwangerschap, al doet de Daily Mail nog beter: "Kourtney ziet er moe uit én ze draagt een grote handtas." Dat ze twee kinderen, twee realityreeksen en altijd grote handtassen draagt, lijkt aan de krant voorbij te gaan.

"Ik weet dat Scott en Kourtney aan het proberen zijn om zwanger te raken, dus het zou logisch zijn als ze het is. Het is heel gemakkelijk om zwanger te raken na twee bevallingen", aldus nog de bron aan OK! Magazine.

Andere signalen
Toen Scott en Kourtney eerder deze maand gezien werden in Miami leek ze wel wat ronder aan de middel. Ze zou ook geen wodkacocktails gedronken hebben, en bij een etentje later die avond zou ze zich tegoed gedaan hebben aan desserts terwijl ze alweer geen druppel alcohol aanraakte. Bij een trip naar de Japanner at de sushifan geen sushi. "Ze vroeg aan de ober zelfs om zeker te zijn of ze geen rauwe vis geserveerd kreeg."

"Ik weet dat Scott en Kourtney aan het proberen zijn om zwanger te raken, dus het zou logisch zijn als ze het is. Het is heel gemakkelijk om zwanger te raken na twee bevallingen", aldus nog de bron aan OK! Magazine.

Andere signalen
Toen Scott en Kourtney eerder deze maand gezien werden in Miami leek ze wel wat ronder aan de middel. Ze zou ook geen wodkacocktails gedronken hebben, en bij een etentje later die avond zou ze zich tegoed gedaan hebben aan desserts terwijl ze alweer geen druppel alcohol aanraakte. Bij een trip naar de Japanner at de sushifan geen sushi. "Ze vroeg aan de ober zelfs om zeker te zijn of ze geen rauwe vis geserveerd kreeg."

De babyplannen van Kourtney en Scott kwamen in een stroomversnelling terecht na de geboorte van nichtje North, dochter van zus Kim. "Hun relatie was niet meer het middelpunt van de belangstelling en dat heeft hen deugd gedaan. De vlam sloeg weer in de pan, ze spenderen veel tijd samen als koppel. Ze gaan uit, hebben plezier... bij de Japanner konden ze niet van elkaar afblijven!"

"Ze kunnen niet wachten"
Maar het was baby North in haar armen wat Kourtney overstag deed gaan. "Scott zag haar blik en wist onmiddellijk hoe laat het was. Ze was de kleinste baby die ze ooit hadden gezien, hun ouderinstinct sprak en ze konden niet wachten om opnieuw een kleintje te hebben."

Mooi samengebrouwd verhaal, maar helaas is OK! een weinig betrouwbaar roddelblad dat er vaker naast dan op mikt.

01-08-2013 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles heeft slechts twee vrouwen gehad

Harry Styles heeft slechts twee vrouwen gehad

http://oi42.tinypic.com/2s8hh07.jpg

Harry Styles heeft in de Britse GQ magazine onthuld met hoeveel vrouwen hij het bed heeft gedeeld, weet E! Online. En het antwoord is minder indrukwekkend dan gedacht.


"Zeker minder dan 100... Ja, minder dan 50...", zegt Harry vertwijfeld. De ex van Taylor Swift gaat uiteindelijk dan toch overstag en onthult: "Twee mensen. Ik heb seks gehad met maar twee mensen in mijn hele leven. Dat is mijn antwoord. Denk maar wat je wil hierover!"

Styles geeft in het interview ook toe dat hij sommige geruchten grappig vindt en andere belachelijk of irritant. Toch klaagt hij liever niet over het geroddel.

"Ik wil niet één van die mensen zijn die klaagt over geruchten. Ik hou er niet van wanneer een celebrity op Twitter zegt dat iets niet waar is. Het is wat het is. Ik doe dat niet".

01-08-2013 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell krijgt zegen van vriend wiens vrouw hij bezwangerde

Simon Cowell krijgt zegen van vriend wiens vrouw hij bezwangerde

http://oi40.tinypic.com/358c1uw.jpg

Simon Cowell (53) heeft de zegen gekregen van zijn vriend Andrew Silverman, de Newyorkse vastgoedbons wiens vrouw Lauren (36) zwanger is van Cowell. Hoewel Andrew Silverman gisteren aanvankelijk in alle staten was toen het bericht op het internet verscheen, probeert hij er inmiddels het beste van te maken. Op 15 juli vroeg hij de scheiding aan. De Silvermans hebben samen een zoontje. Cowell ontmoette  het koppel zeven jaar geleden tijdens een vakantie op Barbados.


Simon Cowell wordt overigens genoemd in de scheidingsdocumenten die Andrew Silverman indiende bij de rechtbank.

Getuigen
Daarin wordt ontrouw genoemd als de reden waarom hij zijn huwelijk wil opbreken. Dat betekent dat Cowell kan gedwongen worden als getuige op te treden tijdens het scheidingsproces en voor de rechter te onthullen hoe groot zijn fortuin is. Dat wordt op 300 miljoen euro geschat.

'Goed huwelijk'
Hoewel geruchten de ronde doen dat het huwelijk van Andrew en Lauren op sterven na dood was, stellen vrienden van het koppel dat dit hoegenaamd niet het geval was. Alexander Silverman, de broer van Andrew, verklaarde aan The New York Post: "Het is een ongelooflijk verhaal van verraad. Het is een triest en tragisch verhaal".

"Ze is een goudzoekster", stelt een andere kennis. "De zwangerschap was haar plan om Simon te strikken", meent nog een andere.

"Andrew was aanvankelijk geschokt. Maar hij blijft Simon een warm hart toedragen. De affaire van zijn vrouw en Simon verraste Andrew, maar hij probeert nu een regeling uit te werken zodat iedereen kan doorgaan met zijn leven", aldus een bron in The Sun.

Groepsvakanties
Het nieuws dat Lauren tien weken zwanger is van Simon Cowell kwam als een schok voor Andrew. Volgens ingewijden zijn Simon en Lauren al jarenlang met elkaar bevriend en bloeide hun relatie open tijdens verschillende groepsvakanties.

Verdacht
"De voorbije twee jaar ontmoetten Simon en Lauren elkaar in New York, Los Angeles en op het jacht dat hij charterde in het Zuiden van Frankrijk en de Caraïben. Het was voor iedereen duidelijk dat die twee het goed met elkaar konden vinden, maar niemand kon vermoeden dat ze een koppel zouden worden. Andrew was er altijd bij".

Een andere bron: "De ouders van Andrew hebben zijn huwelijksfeest geboycot omdat ze Lauren verdacht vonden".

Zoontje achtergelaten
Enkele jaren geleden stelde Andrew zijn vrouw voor aan zijn vriend Simon tijdens een vakantie op Barbados. De drie brachten daarna hun vakanties samen door. "Ze organiseerden trips van een maand en Andrew vertrok dan telkens na twee weken en Lauren bleef achter. Mensen praatten achter hun rug toen ze hun zoontje een maand lang thuis achterliet".

Vorig jaar verbrak de gezworen vrijgezel/rokkenjager Simon nog zijn verloving met Mezghan Hussainy. Lauren zou nu hopen dat hun kind Simon temt en dat hij met haar wil trouwen.

Ruimte
"Lauren beseft dat een langetermijnrelatie met Simon enkel kan werken indien ze hem zijn ruimte biedt om te werken en zich te ontspannen. Ze is er zeker van dat ze dat kan klaarspelen", aldus een andere insider.

De moeder van Simon, de 87-jarige Julie, is er alvast van overtuigd dat Simon een goede vader wordt. Vaneigens!

01-08-2013 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat jij je as in vinylplaten persen?

Laat jij je as in vinylplaten persen?

http://oi44.tinypic.com/1445m4x.jpg

Je kan de as van een geliefde overledene uitstrooien op diens favoriete vakantieplek of je kan ze in een urne op je dressoir zetten. Je kan er ook een diamant van laten maken. Maar in het geval de overledene een muziekliefhebber was, zal die wellicht liever als een langspeelplaat het eeuwige leven krijgen. Dat kan nu dankzij andvinyly.com, dat zichzelf aanprijst als 'de perfecte rustplaats voor liefhebbers van vinyl'.


Je kan op de plaat 24 minuten muziek of een eigen geluidsopname laten persen.

Het proces is vrij simpel: je levert de as aan het Londens bedrijf, dat het vervolgens in een reeks vinylplaten sprenkelt. Je betaalt dan 3.400 euro voor dertig kopieën van de plaat, die elk een beetje as bevatten.

Begin jij al je postume playlist samen te stellen? Wij noemen onze plaat alvast 'My Way to Hell'.

31-07-2013 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk wat gebeurt wanneer mama Kardashian een paparazzo-indringer spot

Kijk wat gebeurt wanneer mama Kardashian een paparazzo-indringer spot

http://oi44.tinypic.com/2r5uhki.jpg

Paparazzi doen alle moeite van de wereld om een foto te nemen van Kim Kardashians baby North. Dat leidde al tot enkele opstootjes tussen enerzijds de fotografen en anderzijds Kims partner Kanye West en Lamar Odom, de man van Kims zus Khloe.


De paparazzi schrikken er niet voor terug om in tuinen te sluipen, ook al bevinden die zich in zogenaamde 'gated communities', met een hek afgesloten wijken waar controleerd wordt wie er binnenkomt. Kims moeder Kris Jenner woont in zo'n wijk, en Kim verblijft bij mamalief sinds de geboorte van haar kind in juni.

Toen een fotograaf in de tuin sloop, trok Jenner blootsvoets in de aanval en rende ze af op de indringer, gevolgd door Kim die het tafereel filmde met haar telefoon. Kardashian zette de video online op Keek.

Het is niet duidelijk of de schuldige werd gevat, meldt de Huffington Post.

31-07-2013 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart scheldt paparazzo huid vol

Kristen Stewart scheldt paparazzo huid vol

http://oi39.tinypic.com/6nup35.jpg

Kristen Stewart heeft maandag weer eens verbaal uitgehaald naar een paparazzo. De man stond haar te filmen in Los Angeles. Volgens Wenn schold de 23-jarige actrice de man de huid vol vanachter een beschutting totdat een vriendin haar met de auto oppikte.

Op de beelden is te zien en te horen hoe de vaak verlegen 'Twilight'-ster tekeer gaat. Vanachter een scherm roept ze de man toe: "F**k off. Je bent een stuk stront. Je verdient het niet om dezelfde lucht in te ademen als ik."

Rupert Sanders
Stewart heeft haar verachting voor de paparazzi nooit onder stoelen of banken gestoken. Haar relatie met de pers werd er niet beter op sinds ze eerder dit jaar werd gefotografeerd terwijl ze regisseur Rupert Sanders aan het kussen was. De uitgelekte foto's maakten een einde aan haar relatie met haar toenmalige vriend Robert Pattinson.

31-07-2013 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiding Nigella Lawson toegekend

Scheiding Nigella Lawson toegekend

http://oi40.tinypic.com/5clpbc.jpg

Nadat begin juni beelden lekten waarop te zien was hoe de kunstverzamelaar Charles Saatchi zijn vrouw en televisiekok Nigella Lawson naar de keel grijpt, zijn de twee nu officieel gescheiden. Lawson en Saatchi bekwamen voor de rechter een 'decree nisi', de toestemming om te scheiden. Zes weken later wordt een huwelijk dan doorgaans officieel beëindigd. De twee waren tien jaar getrouwd.


De rechtbankzitting vanmorgen in Londen duurde volgens The Guardian slechts 70 seconden. Lawson noch Saatchi of hun advocaten waren daarbij aanwezig.

Vorige maand publiceerde een zondagskrant foto's van het koppel waarop hij haar bij de keel neemt op het terras van een restaurant in Londen. Saatchi deed het incident af als een "speelse ruzie" maar werd door de politie wel op de vingers getikt wegens geweldpleging. Lawson omschreef de kunstverzamelaar eerder als explosief.

Het was Nigella die de scheidingspapieren indiende. De tv-kok zou zijn verrast door Saatchi's verklaring aan de media dat hij van haar wilde scheiden. Zij had ondanks het incident haar huwelijk nog willen redden, maar Saatchi was boos omdat ze hem niet publiekelijk verdedigde.

Volgens Daily Mail hebben de twee afgesproken nooit naar buiten te brengen hoe ze hun gezamenlijke vermogen van ruim 173 miljoen euro hebben verdeeld.

31-07-2013 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Becaus trending op Twitter

Jan Becaus trending op Twitter

http://oi42.tinypic.com/1w03b.jpg

De hashtag #janbecaus was kort na 19 uur trending op Twitter. De Vlaamse twitteraars lieten niet na om het op pensioen vertrekkende nieuwsanker op hun manier te eren. Een bloemlezing.

31-07-2013 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Waarom we 'The Smurfs 2' niét in België hebben gefilmd"

"Waarom we 'The Smurfs 2' niét in België hebben gefilmd"

http://oi41.tinypic.com/2816oj.jpg

Vraag aan een buitenlander wat hem aan Brussel doet denken, en met een beetje geluk weet hij nog nét waar het Atomium en Manneke Pis staan. Vraag wat hij van Parijs afweet, en hij zal je in geuren en kleuren over de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre Dame vertellen. En dat is precies waarom de filmmakers van 'The Smurfs 2' beslisten om hun verhaal niet in België, maar in Parijs te laten afspelen. "Parijs bood ons meer opties omdat de stad meer bekende plaatsen en gebouwen heeft", vindt producer Jordan Kerner. "Al hoop ik dat we toch nog ooit de kans krijgen om opnames in België te doen." Een interview.


"Was de familie van Peyo betrokken bij de opnames van 'The Smurfs 2'? Hadden zij ook een creatieve inbreng?"


Producer Jordan Kerner: "We houden zeer goed contact met de familie. Ik praat één tot vier keer per week met Véronique (Peyo's dochter) en klop bij elke keuze die ik moet maken bij haar aan. Véronique en Nine, de vrouw van Peyo, zijn een paar keer op de set geweest, zowel in Montréal als in Parijs. We houden er een heel hechte en goede samenwerking op na, zowel wat het script betreft als de opnames en de post-productie van de film. Véronique heeft vorige week nog een heleboel opmerkingen gemaakt bij het bekijken van de film. We werken bovendien ook samen met Thierry (Peyo's zoon) en Tom, de Smurfenhistoricus, om er zeker van te zijn dat we alles hebben zoals Peyo het gewild zou hebben."

"Was er ooit een mogelijkheid om het verhaal in België te laten afspelen? En waarom hebben jullie uiteindelijk voor Parijs gekozen?"

Jordan Kerner: "We vonden Parijs, de hoofdstad van de Franse cultuur en taal, een prachtige omgeving om hier het verhaal te laten afspelen. Ik wil hier natuurlijk niet mee zeggen dat we de film niet graag in Brussel, Brugge of Gent hadden willen doen, maar Parijs bood ons meer opties omdat de stad meer bekende plaatsen en gebouwen heeft. Je krijgt bijvoorbeeld de Eiffeltoren te zien, maar ook het reuzenrad, de Tuillerieën en de Notre Dame. Ik hoop dat we ooit de kans krijgen om opnames te doen in België."

31-07-2013 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Simon Cowell bezwangert vrouw van vriend"

"Simon Cowell bezwangert vrouw van vriend"

http://oi42.tinypic.com/2lvoi8y.jpg

Simon Cowell, de van 'The X Factor', 'Britain's Got Talent' en 'American Idol' bekende muziekproducent, wordt vader. De 53-jarige Brit heeft volgens Us Weekly een kind verwekt bij de vrouw van een van zijn beste vrienden. De 36-jarige Newyorkse socialite Lauren Silverman is naar verluidt tien weken zwanger.


Silverman is nog altijd getrouwd maar woont gescheiden van haar man, vastgoedmakelaar Andrew Silverman. Ze wil haar leven gaan delen met Cowell.

"Lauren en Andrew zijn al enige tijd ongelukkig in hun huwelijk, hun scheiding is in de maak. Naarmate hun relatie slechter werd, raakte zij closer met Simon", aldus een bron in het blad.

Volgens The Daily Mail gingen Simon en Lauren vorig jaar samen met vakantie op een luxejacht in Saint-Tropez.

In het verleden liet Cowell meer dan eens verstaan dat hij geen kinderen wil. "Ik zou niet kunnen. Mochten ze hier op de muren beginnen schrijven, zou ik gek worden", liet hij vier jaar geleden optekenen. "Met kinderen moet je je aan een routine houden. Je moet op een bepaald uur opstaan, je moet naar ze luisteren terwijl je eigenlijk in een hoekje zou willen zitten nadenken".

Vorig jaar gaf hij in een interview echter te kennen dat hij het vaderschap niet volledig uitsluit.

"Ik heb mijn leven aan mijn werk gewijd en op mijn 52ste heb ik wellicht mijn kansen op het vaderschap verkeken", zei hij toen.

31-07-2013 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gloria Estefan op Night of the Proms

Gloria Estefan op Night of the Proms


http://oi39.tinypic.com/15quntw.jpg


Internationale superster en zevenvoudige Grammy Award-winnares Gloria Estefan is aan het programma van Night of the Proms toegevoegd. De op Cuba geboren maar in Miami opgegroeide Estefan werd bekend als gezicht van Miami Sound Machine en verkocht wereldwijd meer dan 100 miljoen albums met zowel Engels- als Spaanstalig repertoire. Ze vervoegt de Night of the Proms 2013 affiche voor zowel Antwerpen als Rotterdam.

Eerder werd al de komst van Amy Macdonald en de Japanse pianiste Hiromi aangekondigd. Met de toevoeging van Gloria Estefan krijgt de komende editie van Night of the Proms dus een heel vrouwelijke toets.

Tijdens haar roemrijke carrière veroverde Gloria Estefan een plaats in Billboards Top 100 van best verkopende artiesten en werd ze de meest succesvolle crossover-artieste. Met tal van onderscheidingen, waaronder 7 Grammy Awards, groeide ze uit tot één van de succesrijkste Latijns-Amerikaanse zangeressen. Als Queen of Latin Pop werd ze de voorloopster van artiesten als Shakira, Christina Aguilera en Jennifer Lopez.  (br.hln)


31-07-2013 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe look voor Lady Gaga

Nieuwe look voor Lady Gaga

http://oi43.tinypic.com/30ku494.jpg

We kennen Lady Gaga als iemand die altijd kiest voor zeer gewaagde outfits en extravagante make-up, maar die stijl lijkt ze nu afgezworen te hebben. De laatste tijd zien we de zangeres met donkere haren en - vooral - met veel minder make-up.


De transformatie is al een tijdje aan de gang, maar afgelopen weekend pakte Lady Gaga in New York uit met een wel zeer minimalistische look.

Weg waren haar platinablonde haar en kleurrijke, opvallende make-up. In de plaats kwamen gitzwarte losse lokken, een beetje mascara, blusher en rode lippen.

De Gaga-touch kwam er van de geblondeerde wenkbrauwen en de neusring, maar die verbleken in het niets in vergelijking met de bizarre looks die we van de 27-jarige zangeres gewend zijn.

Ook qua outfit bleef Lady Gaga ver weg van de extreme extravagantie van weleer, al ging ze wel een grote stap verder dan de meesten onder ons.

De zangeres droeg een volledig zwarte ouftit, met een doorschijnende rok. Ter hoogte van haar achterwerk was er een stuk leder, dat zowel doorliep op haar benen als op haar bovenlichaam. Althans op een stukje daarvan, want de kanten beha van Lady Gaga was duidelijk zichtbaar.

De vraag is: wat komt er nu? Zal Lady Gaga nog braver worden? Of keert ze terug naar haar extravagante looks? Wij zijn alvast benieuwd...

31-07-2013 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
30-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hitsige Tanja Dexters klapt uit de biecht: "Seks is mijn Dafalgan"

Hitsige Tanja Dexters klapt uit de biecht: "Seks is mijn Dafalgan"

http://oi42.tinypic.com/33yrm68.jpg

"Ik loop wat hitsiger rond tijdens de zomer: Miguel en ik hebben op vakantie dan ook meer seks dan thuis." Kersverse 'De Grote Sprong'-kandidate Tanja Dexters (36) mag dan wel gesetteld zijn, dat betekent niet dat ze een 'tante nonneke' geworden is. In een interview met 'P-Magazine' doet de voormalige Miss België een sappig en verrassend boekje open over haar seksleven.


Tanja Dexters is al jaren gelukkig verloofd met zakenman Miguel Dheedene, maar hun seksleven weten ze nog steeds pittig te houden. "Miguel en ik zijn engaged forever. We zijn trouw aan elkaar, maar leven allebei als vrijgezel. Ik leid het leven dat ik zelf wil en vice versa, met respect voor onze relatie", klinkt het.

Openbare toiletten
Wat niet wil zeggen dat het niet meer geregeld knettert tussen die twee. "Miguel en ik geven regelmatig van jetje in openbare toiletten", aldus Tanja. "Wij gaan geregeld samen op stap, drinken wat en dan kan ik vaak niet wachten tot we thuis zijn. Miguel en ik hebben iets met wc's, ik vind dat wel spannend. Onze vrienden lachen er al mee: 'Allez, ze zijn weer weg met twee.' Bij mij is het: nu goesting, nu doen. Liefst in Antwerpse faciliteiten: op café, op restaurant en zelfs bij vrienden thuis. Eén keer deden Miguel en ik het zelfs in een afgelegen straatje naast de auto, toen ik weer eens niet kon wachten."

Zon en alcohol
Het warme zomerweer heeft bovendien een bevorderend effect op Tanja's libido. "We hebben op vakantie meer seks dan thuis. Wanneer ik op stap ben of de volgende dag met een kater wakker word, is dat net hetzelfde. Alcohol in mijn bloed windt mij op. Meer nog, seks is mijn Dafalgan. Ik zeg 'Schat, ik heb koppijn' wanneer ik goesting heb. Seks ontspant mij."

30-07-2013 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prinses Astrid praat nog amper met haar broers"

"Prinses Astrid praat nog amper met haar broers"

http://oi41.tinypic.com/2i0c6xf.jpg

Op 21 juli, tijdens de troonswissel, viel het velen op dat prinses Astrid (51) er bedrukt bijzat. "Astrid had ook geen enkele reden om blij te zijn", stelt royaltywatcher Kathy Pauwels in Dag Allemaal.


"Astrid heeft een uitzonderlijk hechte band met haar ouders. Zij gaan zelfs samen met vakantie. Het spreekt vanzelf dat de troonsafstand van haar vader haar verdriet heeft gedaan. Ook omdat Astrid beseft dat haar ouders nu veel meer tijd zullen doorbrengen in hun buitenverblijf in de Provence. Nee, de troonswissel was geen feestdag voor de prinses. Vandaar dat ze er zo bedrukt uitzag".

Beeld, geen klank
"Astrid heeft helemaal geen goeie band met Filip. En ook niet met Laurent. Tijdens een stukje taart voor haar verjaardag zal Astrid wel praten met Mathilde en Claire, maar met Filip en Laurent wisselt ze zelden een woord".

Fratsen van Laurent beu
"Wat Laurent betreft: Astrid is zijn fratsen méér dan beu, omdat hij de hele koninklijke familie telkens in een slecht daglicht plaatst. Bovendien heeft Laurent zijn zus op de receptie na het recente nieuwjaarsconcert de mantel serieus uitgeveegd, omdat Astrid via een omweg had laten verstaan dat zij openstond voor een vermindering van de dotaties voor de koninklijke familie. Astrid is na de aanvaring met haar broer huilend weggelopen".

Jaloers op Filip
"Wat Filip betreft, daar speelt vooral jaloezie. Astrid is graag gezien bij het volk, en daar heeft Filip het altijd moeilijk mee gehad. Toen koning Boudewijn de Salische wet afschafte en zo de deur openzette voor prinses Astrid om eventueel koningin te worden, viel dat zowel bij Filip als bij Laurent in slechte aarde. Astrid voelt sindsdien dat Filip haar dit kwalijk neemt. En hoewel ze geen haatdragend type is, staat dit een fatsoenlijke broer-zusterband in de weg".

30-07-2013 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duetten Michael Jackson en Freddie Mercury uitgebracht

Duetten Michael Jackson en Freddie Mercury uitgebracht

http://oi40.tinypic.com/2mdqiq1.jpg

Drie nooit uitgebrachte duetten die Michael Jackson in 1983 met Freddie Mercury opnam, zullen dit jaar alsnog verschijnen. Dat meldt het Britse dagblad The Times. Queengitarist Brian May en drummer Roger Taylor leggen samen met William Orbit de laatste hand aan de nummers die destijds slechts als demo zijn opgenomen in Jacksons huisstudio in Encino, Californië.


De opnamen vonden plaats kort na het verschijnen van Jacksons bestseller 'Thriller'. Er werden drie nummers vastgelegd: 'There Must Be More to Life Than This', 'State of Shock' en 'Victory'. Die laatste song nam Jackson een jaar later opnieuw op met zijn broers, voor het gelijknamige Jacksons-album.

"Opnames met een lama"

Beide zangers hadden het in die periode zo druk, dat het lastig was een vervolgsessie te plannen, verklaarde Mercury later in interviews. Dat de opnamen tumultueus verliepen, leidt geen twijfel. Queen-manager Jim 'Miami' Beach herinnert zich dat hij op een gegeven moment werd gebeld door Mercury, nadat Jackson een lama mee de studio in had genomen. "Hij riep door de telefoon: Miami, kun je alsjeblieft komen en mij hier weghalen. Ik sta met een lama op te nemen!''

Toestemming
May en Taylor kregen in 2011 toestemming van de erven Jackson om de opnamen te bewerken en alsnog uit te brengen. De duetten zijn dubbel-postuum: Mercury overleed in 1991 en Jackson in 2009.

30-07-2013 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry stuurt sms naar Kristen Stewart: "Ik heb niets met Robert"

Katy Perry stuurt sms naar Kristen Stewart: "Ik heb niets met Robert"

http://oi42.tinypic.com/12571fl.jpg

Nadat Robert en Kristen vorige maand uit elkaar gingen, raakte Katy nogal close met Robert. Ze liet Kristen daarop weten dat het niets meer dan vriendschap was.

"Mijn vriendschap met Robert zou geen punt geweest zijn mocht ik geen borsten hebben", verklaart Katy in Elle.

"Ik heb Kristen een sms gestuurd. 'Ik weet dat je vanalles leest, maar ik zou je nooit respectloos behandelen. Zo ben ik niet. Ik probeer een vriend te zijn voor hem, maar helaas heb ik een stel borsten'".

Nadat hij brak met Kristen, bracht Robert een week door in het huis van Katy. De twee bezochten ook samen een concert van Björk.

Katy Perry kondigde vandaag overigens aan dat haar nieuwe en vierde album op 22 oktober uitkomt en 'PRISM' zal heten. Dat wordt de opvolger van 'Teenage Dream' uit 2010. Dat werd het tweede album ooit, na 'Bad' van Michael Jackson, waaruit vijf singles nummer één werden in de Billboard Hot 100.

30-07-2013 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton gaat op reis... en neemt 19 koffers mee

Paris Hilton gaat op reis... en neemt 19 koffers mee

http://oi43.tinypic.com/2lx6s89.jpg

Met maar liefst negentien koffers vol kleren is Paris Hilton op weg naar het Spaanse vakantie-eiland Ibiza. Ze gaat daar iedere woensdag als dj aan de slag en wil blijkbaar tiptop voor de dag komen.

Via Twitter houdt ze haar volgers op de hoogte van haar reis naar Spanje.

Ze schrijft vreselijk veel zin te hebben in de opdracht. Maar voor Paris begon het avontuur al op de luchthaven van Los Angeles. De Amerikaanse paradeerde met haar vriendje door de vertrekhal en deed ook nog wat laatste inkopen. Zo probeerde ze wat zonnebrillen uit en was ze druk in de weer met haar gsm.

Paris plaatste ook een foto van haar negentien koffers op Twitter. "Is dat genoeg, denk je?", vroeg ze aan haar volgers.

30-07-2013 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man van Lesley-Ann Poppe betrapt bij prostituee

Man van Lesley-Ann Poppe betrapt bij prostituee

http://oi40.tinypic.com/w22h5i.jpg

Het huwelijk van Lesley-Ann Poppe wankelt. De sexy blondine ontdekte zopas dat haar man haar heeft bedrogen met een prostituee. Gezelschapsdame Céline bracht de zaak zelf naar buiten omdat ze aan Benjamin een agressieve klant had. Dat meldt het weekblad Story.


Hét sekssymbool van Vlaanderen, de fantasie van vele Vlaamse mannen, werd bedrogen door haar man. Volgend jaar zou het koppel zijn tiende huwelijksverjaardag vieren. Of het zo ver komt, is nog maar zeer de vraag. Enkele weken geleden bracht Benjamin een bezoek aan een prostituee en zette zo het droomhuwelijk op losse schroeven.

Filmpje
Het was de prostituee zelf die aan Story de zaak onthulde, geheel met een bijbehorend filmpje waarop Benjamin na de betaalde liefde op zoek is naar zijn telefoon, die hij in het heetst van de strijd in een groezelige kamer in de buitenwijken van Antwerpen kwijtspeelde.

Agressief
"De man van Lesley-Ann is erg arrogant", getuigt de dame van plezier in Story. "Ik vind dat zijn vrouw beter verdient".

"Na de seks vertrok hij, want ik had een andere klant. Maar plots keerde hij terug. Hij was zijn telefoon kwijt en begon zich agressief te gedragen. Hij beweerde dat ik hem had bestolen, maar dat was niet het geval. Hij was in paniek en zei dat er foto's van hem en zijn vrouw op stonden. Ik was bang van hem, want hij bleef me maar lastig vallen. Hij vroeg zelfs aan de buren of ze zijn telefoon hadden gestolen".

Daarop filmde de vrouw Benjamin. "Ik wilde bewijs voor als er me iets zou overkomen".

Open relatie
"Toen ik na de seks vroeg of hij een open relatie had met zijn vrouw, zei hij dat zij hiervan wist. Volgens hem maakte zij hier geen probleem van. (...) In de badkamer hoorde ik hem met haar praten. Gaan we vanavond een Boca'tje doen (hij bedoelde strandbar Bocadero in Antwerpen). Alsof er niets aan de hand was".

Lesley-Ann Poppe ontkent in het blad dat ze een open relatie heeft met Benjamin, die zijn prostitueebezoek omschrijft als "de fout van mijn leven".

30-07-2013 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!