Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grappig: daarom heeft Kristen Bells dochter een jongensnaam

Grappig: daarom heeft Kristen Bells dochter een jongensnaam

http://oi42.tinypic.com/2418it1.jpg

Eind maart van dit jaar beviel Veronica Mars-actrice Kristen Bell van haar eerste kindje, een dochter. Ze kreeg de ongewone naam 'Lincoln' mee. "Naar de auto of de president", wilde Jay Leno weten. "Beide", repliceerde ze. En waarom een jongensnaam voor een meisje? Wel..


"Luiheid, pure luiheid", zo bekent de blonde actrice.

"Het was Dax's idee, eigenlijk. In het begin dachten we dat ze een jongen was, we kregen zo'n echte 'boy vibe'. En Dax wilde zijn zoon altijd al Lincoln noemen, dus dat leek beslist. Toen we dan uiteindelijk wisten dat het een meisje was, waren we te lui om een nieuwe naam te zoeken... en hebben we de naam gewoon gehouden."

In de geschiedenis van babynamen is er nog nooit zo relaxed omgesprongen met het kiezen van een babynaam.

06-08-2013 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend van Simon Cowell voelt zich "zwaar verraden"

Vriend van Simon Cowell voelt zich "zwaar verraden"

http://oi42.tinypic.com/2cnilnk.jpg

Andrew Silverman, wiens vrouw Lauren zwanger is van Simon Cowell, voelt zich "zwaar verraden" door zijn vriend. De vastgoedmiljardair is naar verluidt nog altijd in shock nadat hij vorige week vernam dat zijn vrouw het kind van Cowell draagt. Dat meldt The Sun.


"Andrew en Lauren konden het heel goed vinden met Simon. Zes jaar lang waren ze dikke vrienden en ze gingen ook vaak samen met vakantie. Andrew kan maar niet geloven dat die twee achter zijn rug een affaire hadden", stelt een bron in The Sun.

Flirterig type
"Andrew weet best dat Lauren een flirterig type is, dat ligt in haar aard. Andrew kon daar wel mee overweg. Maar er is een groot verschil tussen vrienden die flirten en vrienden die met elkaar in de koffer duiken".

Vorige maand vroeg Andrew de scheiding aan, in de gerechtsdocumenten noemt hij het overspel van zijn vrouw met Cowell de reden van de breuk.

Eenzaam
Familie en vrienden van Lauren nemen intussen haar verdediging op. Ze stellen dat Lauren in Cowells armen belandde omdat ze zich eenzaam voelde gezien haar man vaak op zakenreis was.

Volgens intimi dacht Lauren dat ze, na verscheidene miskramen, niet meer zwanger kon worden. Volgens de voorhuwelijks overeenkomst die ze met Andrew afsloot, krijgt ze tussen drie en vier miljoen dollar van hem.

06-08-2013 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan weggeknipt uit 'The Loft'

Astrid Bryan weggeknipt uit 'The Loft'

http://oi42.tinypic.com/148hfyh.jpg

Astrid Bryan zal niet meer te zien zijn in 'The Loft', de Amerikaanse remake van de Vlaamse succesfilm van Erik Van Looy en Bart De Pauw. Dat bekende regisseur Erik Van Looy aan 'VTM NIEUWS'-reporter Peter Van Camp.

"Producent Joel Silver heeft de film met een viertal minuten ingekort", zegt Van Looy. "De praatscène waar ook Astrid Bryan in voorkwam, heeft hij geschrapt." In het VT4-programma 'Astrid in Wonderland' werd eerder nog heel wat aandacht besteed aan de opnames van Astrid voor 'The Loft'.

Van Looy belooft Astrid wel dat ze in al zijn volgende films zal zitten. "Ik heb haar heel graag", klinkt het met een knipoog.

06-08-2013 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brian Wilson op tournee met Jeff Beck

Brian Wilson op tournee met Jeff Beck

http://oi42.tinypic.com/2iky0xy.jpg

Gitaarlegende Jeff Beck gaat op tournee met Beach Boys-genie Brian Wilson. De 69-jarige Britse gitarist en de 71-jarige Wilson werkten ook samen aan enkele nummers op Wilsons nieuwe soloplaat.


Pet Sounds
Beck, bekend van The Yardbirds en Jeff Beck group, verklaart zijn bewondering voor Wilson in USA Today. "Ik zat muzikaal op mijn tandvlees in 1966. Plots was daar 'Pet Sounds' (het meesterwerk van The Beach Boys, nvdr.) met al die verbluffende melodieën, dat was voor mij een openbaring. Voor The Beatles ook, trouwens (hun antwoord op het avontuurlijke geluid van 'Pet Sounds' zou hun meesterwerk 'Sgt. Pepper's...' worden, nvdr.). Het was een avontuur voor het oor".

Don Was
Het nieuwe album van Wilson zal "het smaakpalet van 'Pet Sounds' dragen", stelt Beck voorts. "Eens je  het hoort, zal je de liedjes voor de rest van je leven fluiten". Volgens Wilson zelf mogen zijn fans "zeer zachte geluiden, zacht en zoet" verwachten. Producer van het nieuwe album is Don Was.

De Amerikaanse tournee steekt op 27 september van wal in Hollywood en eindigt een maand later in Akron, Ohio. Verder staan ook Beach Boys Al Jardine en David Marks op het podium, die net klaar zijn met de 50ste verjaardagstournee van The Beach Boys, waar Brian Wilson tot grote consternatie van fans werd uitgezet.

05-08-2013 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het Vonnis' van Jan Verheyen in officiële competitie in Montréal

'Het Vonnis' van Jan Verheyen in officiële competitie in Montréal

http://oi41.tinypic.com/mua5jn.jpg

'Het Vonnis', de rechtbankthriller van Jan Verheyen met Koen De Bouw en Veerle Baetens, gaat in wereldpremière op het Wereldfilmfestival van Montréal (22 augustus-2 september). Als onderdeel van de Officiële Competitie dingt hij er onder andere mee voor de Grand Prix des Amériques.


'Het vonnis' is het verhaal van Luc Segers (Koen De Bouw). Als door een procedurefout de moordenaar van zijn vrouw vrijkomt, slaan de stoppen bij hem door. Hij neemt het recht in eigen handen en zal zich daarna meten met de rechtsstaat die hem in de steek heeft gelaten. De film waarvoor Verheyen ook zelf het scenario schreef, handelt dan ook over recht en rechtvaardigheid, over moraal en ethiek.

"We zijn nog volop bezig met de afwerking van de film die pas in oktober in onze zalen uitkomt", zegt Jan Verheyen in een eerste reactie. "De selectie was dan ook een volslagen onverwachte maar mooie verrassing. Dit festival heeft in het verleden de internationale triomftochten van Vlaamse films als 'Ben X', 'Adem' en 'Hasta la vista' in gang gezet. Dat 'Het vonnis' nu door dit prestigieuze festival is weerhouden voor de Wereldcompetitie is hopelijk een goede indicator van het universele karakter van mijn film".

Eind vorige week werd al bekendgemaakt dat 'Marina' van Stijn Coninx uitgenodigd is voor de 'World Greats' Officiële Selectie in Montréal. De film gaat er in wereldpremière.

Henry Welsh van het Wereldfilmfestival van Montréal: "Er dringt zich een studie op naar de recente Vlaamse cinema, specifiek naar de kwaliteit en de sociale dimensie ervan. Volgens mij moet deze niet onderdoen voor de cinema van pakweg een Ken Loach".

'Het vonnis' is vanaf 9 oktober bij ons te zien.

Het filmfestival van Montréal loopt van 22 augustus tot 2 september.

05-08-2013 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar zijn alle vrouwelijke superhelden gebleven?

Waar zijn alle vrouwelijke superhelden gebleven?

http://oi42.tinypic.com/2nbu3ie.jpg

Films met superhelden blijven populair. Dat bewijzen ook de grote headliners van deze zomer: 'World War Z', 'The Lone Ranger' en 'Wolverine'. Ondertussen mag er in Hollywood dan wel op grote schaal gepleit worden voor de gelijkheid tussen man en vrouw. In de virtuele wereld van superhelden blijft de man allesoverheersend.


Zowat 10 jaar geleden zag het filmlandschap er nochtans heel anders uit. Toen blonk Jennifer Garner uit in 'Elektra', schitterde Jessica Alba in 'fastastic Four' en gooide Sarah Michelle Gellar hoge ogen als de vampier in 'Buffy'. En dat gebeurde allemaal in de schaduw van dé grote vrouwelijke superheld: Angelina Jolie aka Lara Croft.

Filmstudio's durven risico niet nemen
Die trend werd niet doorgetrokken en de man nam opnieuw ontegensprekelijk het voortouw in de wereld van de superhelden. Scott Huver, een expert op het vlak van de populaire entertainmentcultuur: "De reden voor het gebrek aan vrouwelijke hoofdrollen is voor een stuk de mentaliteit die er vandaag heest bij de grote filmstudio's. Zij durven enkel nog 'op safe' te spelen met hun nieuwe producties. Slechts weinigen durven uit de comfort-zone te treden en vrouwelijke actiehelden te gebruiken als hoofdpersonages."

De 'Black Widow', gespeeld door Scarlett Johanssen uit de film 'The Avengers' is een van de laatste overgebleven vrouwelijke superhelden. "Al is zij wel de enige uit 'The Avengers' die wellicht haar eigen solofilm krijgt", verduidelijkt Hoover.

Garantie op succes
De verkoopscijfers geven de filmmakers alvast geen gelijk wat betreft hun strategie van het 'op-safe-spelen'. Bepaalde recente films met mannelijke superhelden als hoofdrolspelers draaiden uit op een flop, terwijl de supervrouwen in het verleden nagenoeg altijd heel wat geld in het laadje brachten. 'Charlie's Angels' leverde destijds meer dan 520 miljoen dollar op, vorig jaar klokte 'The Hunger Games' (met in de hoofdrol oscarwinnares Jennifere Lawrence) zelfs af op 691 miljoen.

Het lijkt dus wel of de filmproducenten de verkoopscijfers negeren en koppig volharden in de boosheid door mannelijke superhelden nog steeds te laten primeren. Al zou er misschien wel een verandering op komst kunnen zijn. Sylvester Stallone zou aan het werken zijn aan een volledig vrouwelijke versie van zijn succesfilm 'The Expendables'. De release van de film wordt verwacht in 2015.

05-08-2013 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HLN.be sprak met Johnny Depp over zijn ontmoeting met de Native Americans

HLN.be sprak met Johnny Depp over zijn ontmoeting met de Native Americans

http://oi41.tinypic.com/mtlfua.jpg

Er zijn een aantal Hollywoodsterren die je tegenwoordig maar amper te pakken krijgt voor een interview, dus toen we eindelijk de kans kregen om Johnny Depp in Santa Fe te ontmoeten, gingen we uiteraard meteen in op dat voorstel. HLN.be slaagde er als enige Belgische outlet in om de Hollywoodster een vraag te stellen over zijn speciale band met de Native Americans.


We zagen één jaar geleden nog hoe Johnny Depp, zijn tegenspeler Armie Hammer, producer Jerry Bruckheimer en regisseur Gore Verbinski in Monument Valley waren voor een ontmoeting met de leiders van Navajo Nation. Het viertal was in Utah voor de opnames van 'The Lone Ranger' en nam de tijd om uitgebreid kennis te maken met de Native Americans.

"Grote eer"
Ben Shelly en Rex Lee Jim, de leiders van Navajo Nation waren destijds erg onder de indruk van Depps aanwezigheid: "Hij was zo beleefd en respectvol, en hij had heel veel geduld toen ze foto's van ons namen", aldus Shelly aan ET. "Het was een hele eer en een privilege om Johnny Depp en filmmaker Jerry Bruckheimer te ontmoeten. Het is een eer voor ons dat 'The Lone Ranger' hier wordt gefilmd. De Navajo Nation heeft een prachtig landschap en we zijn blij dat we dit via de opnames van de film met de rest van de wereld mogen delen."

Dat de Native Americans Johnny Depp op handen dragen, werd nog duidelijker toen LaDonna Harris van de indianenstam Comanche Indian de 50-jarige Hollywoodacteur in mei 2012 adopteerde. Er volgde een officiële 'inwijding', waar Depp de indianennaam Mah-Woo-Meh (vertaling: 'gedaanteverwisselaar') kreeg opgespeld. "Ik nam contact met hem op en hij stond meteen open voor het idee", vertelde Harris vorig jaar aan de pers. "Hij was trots dat hij dit voorstel had ontvangen, en wij waren vereerd dat hij zo enthousiast instemde. Het was een unieke ervaring om Johnny op deze traditionele manier in onze familie te verwelkomen."

05-08-2013 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilde olifant bestormt auto Oprah Winfrey

Wilde olifant bestormt auto Oprah Winfrey

http://oi43.tinypic.com/250m7mt.jpg

Oprah Winfrey beleefde enkele angstige momenten tijdens een recente vakantie in Tanzania. Het 59-jarige talkshowicoon was met haar vriend Stedman Graham op safari in de Serengeti toen de twee oog in oog kwamen te staan met een agressieve olifant.


Het geïrriteerde dier stormde tot tweemaal toe af op het voertuig waarin Oprah en Stedman zaten. Gelukkig raakte niemand gewond maar de tv-presentatrice gaf donderdagavond tijdens de Late Show with David Letterman toe wel behoorlijk geschrokken te zijn van het avontuur.

"We hadden een groep olifanten geobserveerd bij een drinkplaats en we waren nog maar amper teruggekeerd naar de auto toen een van de dieren op ons af kwam rennen", aldus Oprah. "Hij was schijnbaar geïrriteerd. Dat was wel even schrikken ja."

05-08-2013 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell moet uit buurt zwangere vriendin blijven

Simon Cowell moet uit buurt zwangere vriendin blijven

http://oi40.tinypic.com/efforp.jpg

Simon Cowell moet wegblijven uit de buurt van Lauren Silverman, de vrouw van zijn vriend die elf weken zwanger is van de muziekproducer. Cowells advocaat Marty Singer heeft hem opgedragen zich gedeisd te houden tot de scheiding van de Silvermans achter de rug is.


"Singer wil niet meer problemen dan er al zijn. Deze hele zaak is voor iedereen heel moeilijk, maar nu moet Simon zich op de vlakte houden", aldus een bron in de Daily Mirror.

Vingertje
Het voorbije weekend zat Cowell nog in Las Vegas met One Direction, waarvan hij mentor is.

"Simon was rustiger dan anders, hij heeft duidelijk veel aan zijn hoofd. Maar de sfeer werd gaandeweg losser en Simon gaf de jongens het advies zijn voorbeeld niet te volgen en geen meisjes zwanger te maken", aldus een andere bron.

"Hij hield zich kranig, maar Simon is in een sombere bui. Hij is echt geraakt door wat er is gebeurd".

Zonder harem op reis
Verwacht wordt dat Cowell deze week naar zijn gehuurde luxejacht in Saint-Tropez vliegt. Daarbij doorbreekt hij de traditie om een 'harem' van (ex)-vriendinnen uit te nodigen. Hij wil immers wat tijd om zijn gedachten te ordenen, zo luidt het. En uit voorzorg, wellicht.

05-08-2013 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is de lenigste, Bar Refaeli of Naomi Campbell?

Wie is de lenigste, Bar Refaeli of Naomi Campbell?

http://oi44.tinypic.com/24o7qcy.jpg

Lenig, leniger, lenigst: er lijkt een kleine competitie losgebarsten tussen topmodellen Naomi Campbell en Bar Refaeli. Nadat de eerste haar fans vorige week al verwende met zo'n halsbrekende pose wil nummer twee duidelijk niet voor haar onderdoen. "Kan je een betere manier bedenken om de dag te starten? #Spiderwoman", schreef de 28-jarige ex van Leonardo DiCaprio. Daarna gooide zwoele Bar er nog een foto tegenaan waarop ze zonder make-up strak in de lens kijkt.

Naast yoga en pilates houdt de Israëlische zichzelf ook fit met Krav Maga, een verdedigingskunst die ontstaan is in haar thuisland. Ook Angelina Jolie, Jennifer Lopez en Hilary Swank zijn intussen fervente fans. In de herfst mag Refaeli aan de slag als presentatrice van de Israëlische 'X Factor', een klusje waar ze naar verluidt 200.000 euro voor in de wacht sleept.

05-08-2013 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John herstelt na appendixoperatie

Elton John herstelt na appendixoperatie

http://oi40.tinypic.com/2lld92h.jpg

Elton John herstelt momenteel van een ingreep waarbij zijn appendix werd verwijderd, zo laat zijn publicist aan de BBC weten. In september zal de 66-jarige zanger opnieuw kunnen optreden.


Elton John ging donderdag onder het mes in het Princess Grace ziekenhuis in Monaco en herstelt in zijn huis in Nice.

Vorige maand moest hij een reeks concerten afgelasten, waaronder één als headliner in het Londense Hyde Park. Aan The Sun verklaarde hij dat hij tien shows lang helse pijnen doorstond vooraleer hij er een dokter bij haalde. "Ik was een tikkende tijdbom, ik kon op elk moment doodvallen", zei hij.

05-08-2013 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
04-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Margriet Hermans stopt met studeren na zware diabetesaanval

Dochter Margriet Hermans stopt met studeren na zware diabetesaanval

http://oi44.tinypic.com/2dahvgz.jpg

Celien Hermans, de 20-jarige dochter van Margriet die onlangs op het nippertje aan de dood ontsnapte na een zware diabetesaanval, zal haar opleiding tot leerkracht lager onderwijs volgend schooljaar niet verderzetten. "Het was een moeilijke beslissing", aldus Celien in TV Familie, "maar ik heb een goed gesprek gehad met mama en papa en ze begrijpen mijn keuze."

"De opleiding is loodzwaar en bovendien kamp ik door mijn diabetes geregeld met gezondheidsklachten. En ik kan moeilijk tegen de leerlingen zeggen dat ik er een dag niet zal zijn, hé?"

De dochter van Margriet Hermans is echter niet van plan om stil te zitten, maar gaat voortaan aan de slag bij het immokantoor van haar vriend Nico. Aan een samenwerking met haar vriend ziet ze bovendien alleen maar voordelen: "Vroeger moesten we 's avonds onze werkdag nog overlopen, nu kunnen Nico en ik gewoon gezellig neerploffen in de zetel en tv kijken als we thuiskomen", besluit Celien in het weekblad.

04-08-2013 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een verrassing: Jennifer Aniston zonder make-up

Wat een verrassing: Jennifer Aniston zonder make-up

http://oi41.tinypic.com/2ahflw1.jpg

Terwijl Demi Moore haar 'goede vriendin' Jennifer Aniston aanraadt om eens langs te gaan bij de plastische chirurg, bewijst de 44-jarige actrice nu dat dit absoluut overbodig is. Zo poseert Aniston 'puur natuur' op een kiekje dat haar haarstylist Chris McMillan op Instagram postte, en het moet gezegd: de actrice ziet er nog steeds geweldig uit.

"Best friends, no make-up, girl-time", aldus McMillan, die Jennifer in 1995 het iconische 'Rachel'-kapsel gaf, bij de foto. Ondanks de overvloedige lichtinval en de fotobewerkingstechnieken van Instagram, bewijst Jennifer met dit kiekje dat ze niet alleen een geweldig lijf heeft (zie de trailer van 'We're the Millers), maar dat haar ouderdom ook weinig invloed heeft op haar huid. Jennifer moet zelfs haar prachtige, witte tanden niet blootlachen om te stralen op de foto. Van een positieve verrassing gesproken.

Bruiloftskapsel
Jen en Chris zijn al twintig jaar goede maatjes. De twee kunnen het zo goed vinden met elkaar dat Aniston, die verloofd is met Justin Theroux, hem heeft gevraagd om haar trouwkapsel te verzorgen. Van een ingewikkeld opsteekkapsel zal er echter geen sprake zijn: "Ik hou van loshangend haar, alsof je net uit bed komt", onthulde Jennifer hierover eerder.

04-08-2013 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nicole Scherzinger is nog steeds verliefd op Lewis"

"Nicole Scherzinger is nog steeds verliefd op Lewis"

http://oi44.tinypic.com/2u8jj9s.jpg

Nicole Scherzinger kan haar ex Lewis Hamilton maar niet vergeten. Althans, dat zegt Jahmene Douglas die vorig jaar meedeed aan X Factor en met wie Nicole sindsdien erg goed bevriend is. "Ik weet dat ze nog steeds verliefd is op Lewis. Ik was er voor haar als vriend toen ze nog samen waren, maar ook toen ze uit elkaar gingen", aldus Douglas tegen Mirror.

De zanger laat weten dat het een moelijke periode is voor Scherzinger. "Het is een lastige tijd. Het is niet makkelijk om door te gaan na een relatie van vijf jaar", vertelt de vriend van het X Factor-jurylid. Maar hij heeft er wel vertrouwen in dat het goed komt met Nicole. "Ze is een sterke vrouw. Ze weet hoe ze hier doorheen moet komen, ze heeft gewoon de juiste vrienden nodig."

Ook Hamilton lijkt nog niet over zijn ex heen te zijn. Toen hij vorige week de GP van Hongarije won, droeg hij die in verdekte termen op aan de zangeres.

04-08-2013 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo bant alcohol uit haar leven

LiLo bant alcohol uit haar leven

http://oi39.tinypic.com/2vwibmr.jpg

Lindsay Lohan heeft haar zinnen gezet op een alcoholvrij bestaan. Om dat doel te bereiken wil ze nergens waar ze is drank onder ogen komen


Op z'n Lindsays heeft ze daarom geëist dat overal waar ze komt -hotelkamers, kleedkamers, het huis van moeder Dina- de alcohol achter slot en grendel verdwijnt. Tot nu toe gaat dat goed, schrijft TMZ. Lindsay checkte deze week in in een hotelkamer in Beverly Hills waar geen druppel alcohol te vinden was.

LiLo trekt volgende week op met een coach die haar gaat helpen de verleiding te weerstaan. De actrice probeert zo langzamerhand haar leven weer op de rails te krijgen nadat ze enkele maanden doorbracht in een afkickkliniek.

04-08-2013 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William praat voor het eerst over zijn zoon: "George houdt zijn ouders bezig"

Prins William praat voor het eerst over zijn zoon: "George houdt zijn ouders bezig"

http://oi42.tinypic.com/2wrj95i.jpg

Prins William heeft zich voor het eerst in het openbaar uitgelaten over zijn twee weken oude zoon. Samen met zijn broer Harry genoot hij gisteren van een partij polo voor het goede doel.


"George houdt zijn ouders druk bezig en hij 'kronkelt' veel", liet de kersverse vader weten. Hoewel hij de winnende goal scoorde voor zijn team, was prins William niet echt met zijn hoofd bij de wedstrijd, schrijft The Telegraph.

"Ik stond in de babymodus." Grappend liet hij weten dat hij nog wat luiers moest kopen op weg naar huis. De Britse prins zei het leuk te vinden er even tussenuit te zijn, maar voegde daar meteen aan toe: "Ik moet opletten dat ik niet te laat terug ben."

Beide prinsen kwamen uit in de Audi Polo Challenge in Coworth Park in Ascot. De polowedstrijd moet twee goede doelen helpen waarmee William is verbonden: Skill Force en The Royal Marsden Cancer Charity.

04-08-2013 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Simon Cowell dumpte vrouw van vriend voor hij wist dat ze zwanger was"

"Simon Cowell dumpte vrouw van vriend voor hij wist dat ze zwanger was"

http://oi40.tinypic.com/nqbxxe.jpg

Simon Cowell (53) maakte een einde aan zijn romance met Lauren Silverman, de 36-jarige vrouw van zijn vriend Andrew Silverman, voor hij wist dat ze zwanger was van hem. Hij dumpte haar zes weken geleden, pas later meldde ze hem dat ze zwanger was. Inmiddels wil Cowell deze "onverkwikkelijke zaak" zo snel mogelijk regelen omdat hij meent dat het verhaal schadelijk is voor zijn imago. Hij heeft zich bereid verklaard jaarlijks 3,45 miljoen euro alimentatie te betalen tot het kind 21 jaar is.


Een bron in de Daily Star: "Hij wil doen wat rechtvaardig is voor haar en hun kind, en hij wil het potje dat hij ervan heeft gemaakt zo snel mogelijk opruimen. Simon heeft zich goed geïnformeerd over zijn zakelijke belangen. Hij wil de schade aan zijn fortuin én aan zijn imago beperken.

Overspel
Cowell wordt genoemd in de scheidingspapieren die Andrew Silverman bij de rechtbank indiende. De 'X Factor'-baas wil naar verluidt "met alle plezier" de gerechtskosten van Silverman voor zijn rekening nemen op voorwaarde dat die de scheiding niet op grond van overspel maar met onderlinge overeenstemming aanvraagt.

Verward
Inmiddels kwam aan het licht dat Cowell zijn relatie met Lauren zes weken geleden beëindigde. "Hij is momenteel zeer verward door het nieuws over Laurens zwangerschap. Maar hij zal haar blijven steunen. Hij beseft dat hij in deze zaak met de gevoelens van anderen rekening moet houden. Hij voelt zich belazerd door Lauren. Zes weken geleden maakte hij het uit een het volgende wat hij hoort van haar is dat ze zijn kind verwacht", aldus een kennis van Cowell.

Een andere kennis verklaart: "Simon is blij dat hij vader wordt, maar de omstandigheden vindt hij niet optimaal. Hij had het anders gewild. Is hij erin getuind door Lauren of is dit allemaal puur toeval?".

Voogdij
Lauren Silverman zal volgens haar voorhuwelijkse overeenkomst tussen 3 en 4 miljoen dollar van haar ex ontvangen. Lauren en Andrew hebben een zoon van zeven, Adam. In zijn scheidingsaanvraag eist hij de voltijdse voogdij over zijn zoon en stelt hij dat de moeder niet geschikt is om voor haar kind te zorgen.

Cowell is inmiddels voor een maand vakantie met een groep vrienden aangekomen in Saint-Tropez.

04-08-2013 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roger Waters weerlegt joodse kritiek op Rock Werchter-show

Roger Waters weerlegt joodse kritiek op Rock Werchter-show

http://oi39.tinypic.com/34ijl9t.jpg

Roger Waters, gitarist van de voormalige rockband Pink Floyd, heeft op zijn Facebookpagina een open brief geplaatst waarmee hij reageert op kritiek vanuit joodse hoek op het gebruik van bepaalde symbolen tijdens zijn optreden van 'The Wall Live' in Werchter op 20 juli. Waters stelt dat zijn kritiek op de staat Israël slaat, en niet antisemitisch is.


Een bezoeker zou tijdens het concert onder meer verontwaardigd geweest zijn over het gebruik van een groot opblaasbaar varken en een daarop geprojecteerde davidster. Rabbi Abraham Cooper van de joodse mensenrechtenvereniging Simon Wiesenthal Center beschuldigde Waters daaropvolgend van openlijke jodenhaat. Ook de website Joods Actueel uitte kritiek op het optreden.

Op zijn officiële Facebookpagina verweert anti-establishmentfiguur Waters zich tegen de beschuldigingen. Zo haalt hij een joodse belangenorganisatie aan die - in tegenstelling tot bij een eerder optreden - nu "geen graten" ziet in Waters' gebruik van de davidster. "Ik wil er ook op wijzen dat ik in de show ook een kruisteken, de ster en de halve maan, een hamer en een sikkel, het Shell-logo, het logo van McDonald's, het dollarteken en het Mercedes-logo gebruik", aldus Waters, die naar eigen zeggen veel joodse vrienden heeft en zijn vader in de strijd tegen de nazi's verloor.

"Of je het leuk vindt of niet", vervolgt Waters, "de davidster staat voor Israël en diens beleid. Elke vorm van niet-gewelddadig protest daartegen is gewettigd. Vreedzaam protesteren tegen Israëls racistische binnen- en buitenlandpolitiek is niet antisemitisch." Waters besluit met de boodschap dat het opblaasbare varken al in elke show sinds 2010 voorkwam en dat het het kwaad in het algemeen voorstelt.

03-08-2013 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell maakt indruk met yogapose op boot

Naomi Campbell maakt indruk met yogapose op boot

http://oi40.tinypic.com/2e24d9h.jpg

Naomi Campbell kan het nog altijd: de wereld in vervoering brengen met haar strakke lichaam.


Het voormalige topmodel verwerkt de split met de Russische miljardair Vladimir Doronin op haar geheel eigen manier.

De 43-jarige schone toont hoe lenig ze nog is met een indrukwekkende yogapose op een boot voor de kust van Turkije. Zo wordt de Rus er ook aan herinnerd wat hij mist natuurlijk.

Campell postte de foto op twitter met het toepasselijk onderschrift: #yogaposing.

03-08-2013 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rihanna geeft miljoenen uit aan dingen die ze niet gebruikt"

"Rihanna geeft miljoenen uit aan dingen die ze niet gebruikt"

http://oi40.tinypic.com/2cppypt.jpg

Rihanna smijt met haar geld. De superrijke zangeres geeft miljoenen uit aan jachten en privéjets, maar maakt er vervolgens niet eens gebruik van.


"Rihanna maakt beslissingen op basis van hoe ze zich op dat moment voelt. Ze geeft enorme bedragen uit aan jachten, privéjets en tripjes over de hele wereld en besluit dan om niet te gaan. Ze bedenkt zich steeds op het laatste moment, zelfs als ze al ergens voor betaald heeft", vertelt een insider aan 'Daily Star'.

"Onlangs huurde ze voor een weekend een villa in Saint-Tropez. Ze had betaald voor zes medewerkers en ook vluchten geboekt voor haar bodguards. Als puntje bij paaltje kwam, zijn ze echter niet vertrokken", klinkt het.

"Ze huurde ook al een jacht voor een weekend aan ruim 85.000 euro per dag, maar aan boord is ze nooit geweest. Op een dag is ze zelfs met haar privéjet naar New York gevlogen, enkel en alleen om een tattoo te laten zetten. En aan kledij van de Italiaanse ontwerper Pugliese heeft ze een fortuin uitgegeven. Die kerel kleedt ook Madonna en Beyoncé, maar Rihanna heeft er zelfs nog niet eens naar gekeken", besluit de bron.

03-08-2013 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!