Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus uit de kleren op VMA's: kan het nog vuiler?

Miley Cyrus uit de kleren op VMA's: kan het nog vuiler?

http://oi39.tinypic.com/ftcv7r.jpg

Al maanden denken we dat Miley Cyrus nu echt wel het toppunt van schaamteloosheid heeft bereikt. Maar nee hoor, de 20-jarige rebel heeft gisterenavond tijdens haar optreden op de MTV Video Music Awards bewezen dat ze nog een pakje ranziger uit de hoek kan komen. In een vleeskleurig lingeriesetje en met haar tong 'geil' uit de mond, schudde ze met de blote billen tegen de 'benen' (ja, ook zijn derde) van Robin Thicke. De familie van Will Smith keek gechoqueerd toe.


Hoewel het er tijdens haar eigen hit 'We can't stop' al bijzonder losjes aan toeging met veel billenschudderij, bereikte Miley Cyrus haar hoogtepunt toen Robin Thicke haar vervoegde op het podium om zijn wereldhit 'Blurred Lines' te brengen. In een mum van tijd trakteerde de blondine het publiek op een losgeslagen stripshow waarbij ze in haar ondergoed nog maar eens bewees wie de koningin van het 'twerken' is. Zelfs het gezicht van de 36-jarige Robin, die papa is van een zoontje, moest eraan geloven.

Het nu al fel besproken optreden van Miley Cyrus zorgde voor heel wat rare en vooral gechoqueerde blikken in het publiek. Zelfs Rihanna, die absoluut niet vies is van een beetje bloot, kon haar stomverbaasde blik niet wegsteken. Ook de jongens van One Direction staarden zichtbaar ongemakkelijk naar Miley's kontje. Maar het beste bewijs dat de rebelse twintiger deze keer een paar trapjes te ver is gegaan, komt ongetwijfeld van de familie Will Smith. Zo gaat er op Twitter een foto rond van hoe de monden van de acteur zijn kinderen letterlijk openvallen door Miley's ranzige verschijning.

"Herinner mij eraan om mijn kinderen nooit in de showbizz te laten. Danku", maakte Nick Cannon, de man van Mariah Carey, na het optreden duidelijk op Twitter. Taylor Swift zou dan weer gezegd hebben "dringend een drankje nodig te hebben" om de blote billen van haar collega door te spoelen.

Kan jij het optreden van Miley Cyrus wel smaken of vind je het totaal ongepast? Laat je horen via de reacties!

26-08-2013 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soulwax krijgt eigen radiostation in nieuw GTA-game

Soulwax krijgt eigen radiostation in nieuw GTA-game

http://oi42.tinypic.com/2nsnlu1.jpg

David en Stephen Dewaele, beter bekend als Soulwax of 2manydjs, krijgen een eigen radiostation in Grand Theft Auto V. Ze kiezen zelf de songs die je te horen krijgt tijdens het spelen van de nieuwe versie van het populaire game.


Het is nog tot 17 september wachten op Grand Theft Auto V, de nieuwste versie van het computerspel, maar op GTAForums komen er steeds meer details over vrij. Zo doken nu ook de namen en de playlists van de radiostations op die je tijdens het spelen kan beluisteren.

Opvallende aanwezige daarin is Soulwax FM, een radiostation met muziek die gekozen wordt door David en Stephen Dewaele. Daarop draaien ze vooral eigen nummers of songs waar ze zelf een remix van gemaakt hebben.

Dit is de playlist:

Mim Suleiman - Mingi
FKCLUB - The Strange Art (In Flagranti Remix)
Matias Aguayo - El Sucu Tucu
Joe Goddard feat. Valentina - Gabriel (Soulwax Remix)
Daniel Maloso - Body Music
Green Velvet & Harvard Bass - Lazer Beams
Zombie Nation - Tryouts
Goose - Synrise (Soulwax Remix)
Tiga - Plush (Jacques Lu Cont Remix)
The Hacker - Shockwave (Gesaffelstein Remix)
Pulp - After You (Soulwax Remix)

26-08-2013 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
25-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT zoekt kandidaten voor nieuwe 'Eurosong'

VRT zoekt kandidaten voor nieuwe 'Eurosong'

http://oi39.tinypic.com/2e34k2e.jpg

De zoektocht naar een geschikt lied om België te vertegenwoordigen is officieel gestart.


Over het format van de vernieuwde 'Eurosong' houdt men nog stevig de lippen op elkaar, maar de VRT heeft wel al het startschot gegeven voor de jacht naar een lied en vertegenwoordiger voor ons land. En die hoeven niet per se samen te gaan.

Cover lied uit Eurovisie-geschiedenis
Enerzijds mogen kandidaat-zangers/zangeressen een filmpje insturen waarin ze een lied uit de Eurovisie-geschiedenis op hun eigen wijze coveren. Er wordt dus geen eigen compositie gevraagd. Kandidaten mogen individueel of in groep van maximum 6 personen deelnemen.

Anderzijds doet de VRT ook een oproep aan tekstschrijvers en componisten om een geschikt nummer in te dienen. De compositie mag nooit eerder zijn uitgebracht.

Bart Peeters als coach
Deze dubbele manier van kandidaatstelling doet vermoeden dat de VRT een wedstrijd plant met nieuw talent, dat doorheen het parcours gecoacht zal worden door een ervaren artiest. Bart Peeters liet eerder in een interview al vallen dat hij niet meer als presentator wenst betrokken te worden, maar wel als coach.

Inschrijven kan tot 7 oktober 2013.

25-08-2013 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broadway-legende Julie Harris (87) overleden

Broadway-legende Julie Harris (87) overleden

http://oi44.tinypic.com/w9eiys.jpg

De Amerikaanse toneellegende Julie Harris is gisteren op 87-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Harris werd in haar loopbaan vijfmaal als beste actrice onderscheiden met een Tony Award.


Harris is tot nu toe de enige die de prijs vijf keer kreeg toegekend. Ze won de felbegeerde onderscheiding voor haar rollen in onder meer 'I Am a Camera' en de solovoorstelling 'The Belle of Amherst'.

Ze was niet alleen een ster op Broadway, maar trad ook geregeld aan in films en tv-series. Begin jaren 50 speelde ze in zowel de toneel- als de filmversie van 'The Member of the Wedding'. Ook was ze naast James Dean te zien in 'East of Eden' en, in de jaren 80, als Lilimae Clements in de serie 'Knots Landing'.

De afgelopen tijd werd Harris tweemaal getroffen door een beroerte. Ze overleed in haar woning in West Chatham (Massachusetts).

25-08-2013 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Machtsstrijd tussen Kim en Kanye om baby North"

"Machtsstrijd tussen Kim en Kanye om baby North"

http://oi42.tinypic.com/wssnk1.jpg

Er ontketent zich een machtsstrijd tussen de kersverse ouders Kim Kardashian en Kanye West, over de informatie die ze naar buiten brengen over hun dochtertje North. Kim heeft volgens RadarOnline het idee dat Kanye alle publiciteit regelt en dat zint haar niet.


"Kim begint overstuur te raken omdat Kanye de controle heeft genomen en alle publieke aankondigingen over baby North heeft gedaan", vertelt een bron die Kim goed zegt te kennen. "Ze heeft zelf nog niets kunnen doen. Ze heeft haar zwangerschap niet aangekondigd. Ze heeft de baby niet als eerste kunnen laten zien. Kanye doet alles en er ontstaat een machtsstrijd tussen hen."

Kanye heeft graag de touwtjes in handen, volgens de bron, en niet alleen wat North betreft. "Kanye wil ervoor zorgen dat alle aspecten van Kims leven nu geregeld worden zoals hij dat wil." Dat is lastig is omdat de twee verschillende relaties met de roddelpers onderhouden.

Kanye haat paparazzi, terwijl Kim gek is op de schijnwerpers. "De twee keer dat ze met de baby in het openbaar was, bij de dokter en op de begrafenis van Kanyes opa, en op foto is vastgelegd, had ze waarschijnlijk zelf de fotografen getipt en daar werd Kanye woedend over."

Het is niet waarschijnlijk dat Kim haar leven door Kanye laat controleren, denkt de bron. "Ze is een sterke vrouw en dat ze een baby met Kanye heeft betekent niet dat ze niet weet wat ze met haar leven en dat van haar dochter wil doen."

25-08-2013 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Harry gaat Cressida ten huwelijk vragen"

"Prins Harry gaat Cressida ten huwelijk vragen"

http://oi39.tinypic.com/jl2kxg.jpg

De Britse prins Harry vraagt zijn vriendin Cressida Bonas naar verwachting binnenkort ten huwelijk. Ingewijden zeggen tegen Daily Star dat de twee het nieuws vermoedelijk nog voor het einde van dit jaar wereldkundig maken.


Harry (28) zou het de laatste tijd regelmatig over een verloving hebben. "Het ziet er nu naar uit dat ze zich nog dit jaar gaan verloven en dat het huwelijk in de lente zal plaatsvinden. Cressida is de ware voor hem", zegt een insider. "Ze zijn zo close. Alle voortekenen zijn er".

"Mensen hebben hem horen zeggen hoe bijzonder Cressida voor hem is", vervolgt de bron. "Harry grapt dat iedereen op zijn aanzoek zit te wachten. Daarna grijnst hij. Dat is Harry's humor. Hij neemt het leven niet te serieus. Maar wij weten wel hoe hij zich echt voelt".

Ruzie
De prins zou veel moeite voor zijn vier jaar jongere liefje doen. "Hij stopt erg veel tijd en energie in haar en wil haar zo vaak mogelijk zien. Iedereen die hen kent, weet hoe serieus deze relatie is. Ze gaan zich dit jaar verloven, tenzij er opeens een enorme ruzie ontstaat".

Harry en Cressida begonnen in mei van vorig jaar te daten. Ze werden aan elkaar voorgesteld door de prinsessen Beatrice en Eugenie, nichtjes van Harry, met wie Cressida goed bevriend is. Het koppel deelt maar weinig details over hun romance met de media.

25-08-2013 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billen Cheryl Cole vol getatoeëerd met rozen

Billen Cheryl Cole vol getatoeëerd met rozen

http://oi41.tinypic.com/335dt80.jpg

Cheryl Cole onthulde begin dit jaar een tatoeage van rozen op haar rug, maar vond dit blijkbaar nog niet voldoende. De Girls Aloud-zangeres liet de tattoo uitbreiden tot onder haar derrière. Tattookoning Nikko Hurtado plaatste een foto van het tafereel op Instagram.


"Ik heb de tatoeage op mijn rug al zo'n acht of negen maanden, het was een lang proces, de details zijn nu pas gemaakt", aldus de zangeres over haar billentattoo. "De tattoo heeft niet echt een betekenis, ik vind het ontwerp mooi en Engelse rozen zijn mijn favoriete bloemen", besluit ze.

Volgens Cole was Hurtado in totaal 15 uur bezig met de lichaamsversiering. "Het deed heel erg pijn, maar ik ben nu wel klaar met tatoeages", vertelde ze in een interview met The Sun. Hurtado, die het plaatje gisteren online zette, omschreef de zangeres als een 'echte bikkel'.

Afschuw fans
Veel fans lieten op Twitter hun afschuw blijken over de tatoeage. "Mensen hebben het recht om hun mening te geven", twitterde Cole als antwoord. "Ik heb mezelf overigens nooit echt beziggehouden met lichaamsdelen van anderen".

25-08-2013 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones uit elkaar"

"Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones uit elkaar"

http://oi41.tinypic.com/of3imb.jpg

Het huwelijk van Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones staat op springen. Volgens de Engelse krant The Mirror wil Douglas na 13 jaar lief en leed te hebben gedeeld hun relatie opgeven.


Volgens een insider gaat Michael de breuk binnenkort bekendmaken. "Catherine wil hun huwelijk koste wat het kost redden, maar hij wil niet meer." Volgens een andere bron zou de actrice juist een vechtscheiding willen aangaan en daarbij miljoenen eisen van Douglas.

Een huwelijkscrisis tussen de 68-jarige acteur en zijn vrouw werd eerder dit jaar nog ontkend. Volgens de woordvoerder van Douglas was dat omdat hij er toen nog niet over wilde praten. 

Het koppel trouwde in 2000 en heeft twee kinderen, Dylan Michael Douglas (13) en Carys Zeta Douglas (10).

Catherine steunde haar man toen hij in 2010 ontdekte dat hij keelkanker had. Een jaar later bleek dat de actrice een bipolaire stoornis had, waar ze in april van dit jaar voor werd opgenomen in een kliniek.

25-08-2013 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy 'grills' slecht voor gebit en gezondheid

Trendy 'grills' slecht voor gebit en gezondheid

http://oi43.tinypic.com/a23t4h.jpg

De stoere 'grills' die populair waren bij hiphopsterren uit de jaren 80 maken nu hun terugkeer bij fashionable sterren als Beyoncé, Madonna en Rihanna. Vaak bestaan ze uit goud en diamanten, experts waarschuwen nu dat ze mondziekten, rotte tanden en zelfs vergiftiging kunnen veroorzaken.


Rijke sterren hebben geld genoeg om te investeren in behoorlijke grills, fans echter opteren voor goedkopere versies die niet op maat gemaakt zijn en dus niet goed passen. Wat later tot orale problemen kan leiden, zo kan deze trend het tandglazuur aantasten en leiden tot tandpijn en zelfs hoofdpijn. Als je deze grills lang draagt, kunnen exemplaren die niet goed passen maken dat je tanden scheef gaan staan. Tandarts Lance Knight legt uit: "Veel van deze grills worden op de tanden vast geklikt en daardoor is het risico kleiner. Bij de aankoop ervan moet je er vooral op letten dat de grill goed past.

Als je een slecht gemaakt exemplaar draagt, kun je infecties oplopen. Of als iemand per ongeluk op je mond mept, kun je hierdoor tanden kwijtspelen. Diamanten of scherpe hoekjes kunnen je tandvlees of lippen beschadigen. Als de beet niet goed zit, loop je ook risico op kaakproblemen.

Ook kunnen bacteriën zich nestelen tussen de grill en de tanden, wat het risico op infecties vergroot. Je tanden kunnen hierdoor sneller rotten, waardoor je sneller kronen nodig hebt. Als laatste kunnen de grills schadelijk stoffen bevatten die je gezondheid in gevaar brengen en die allergische reacties en vergiftigingen kunnen veroorzaken."

25-08-2013 om 10:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
24-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Affleck als Batman niet op gejuich onthaald

Ben Affleck als Batman niet op gejuich onthaald

http://oi44.tinypic.com/2vuej2g.jpg

"Give Ben a chance!" Met deze hartenkreet heeft acteur Val Kilmer zijn goedkeuring gegeven over de casting van collega Ben Affleck als de nieuwe Batman.


Het nieuws dat Affleck in de volgende film over de stripheld de titelrol op zich neemt, heeft de afgelopen 24 uur veel negatieve reacties opgeleverd. Veel fans zien Ben Affleck, die in het verleden in talloze actieflops speelde, niet goed voor zich als de gemaskerde held die in Gotham City de misdaad bestrijdt.

Val Kilmer speelde de rol van Batman in de film 'Batman Forever' uit 1995. De acteur nam na dat deel weer afscheid van de rol en gaf het stokje over aan George Clooney, die het ook slechts een film volhield. Daarna kwam Christian Bale, die de beroemde rol in drie delen vertolkte.

De steunbetuiging van Kilmer aan zijn collega Affleck werd door veel Twitteraars met gejuich onthaald. Het bericht werd binnen een half uur meer dan 2000 keer geretweet.

24-08-2013 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Man van Khloe Kardashian is verslaafd aan harddrugs"

"Man van Khloe Kardashian is verslaafd aan harddrugs"

http://oi42.tinypic.com/n2ztvr.jpg

Lamar Odom is verslaafd aan harddrugs, dat zou vernomen zijn uit meerdere betrouwbare bronnen. Het drugsprobleem van de basketballer zou achter zijn huwelijksproblemen met Khloe Kardashian zitten.


Eerder doken geruchten op dat Lamar met ten minste twee verschillende vrouwen zou zijn vreemdgegaan, maar entertainmentsite TMZ meldt nu dat er meer aan de hand is. De NBA-ster zou al twee jaar met zijn verslaving worstelen. Hij heeft vorig jaar zelfs een keer in rehab gezeten, onder druk van Khloe, maar dat was geen succes. Zelf was hij niet overtuigd van het idee en Khloe huurde privédetectives in om de kliniek te bewaken. Dat bleek tevergeefs want Lamar verliet de kliniek na drie weken.

Geen scheiding
Hij bleef vervolgens wel clean gedurende het basketbalseizoen, volgens de bronnen, maar zodra de competitie voorbij was viel hij weer terug in oude gewoontes.

Van een scheiding zou voorlopig geen sprake zijn. "Khloe is meer bezig met het redden van Lamar dan het beëindigen van haar huwelijk", meent een insider. De entertainmentsite X17 heeft de realityster echter wel zonder haar trouwring gefotografeerd.

24-08-2013 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion verkoopt huis voor 54 miljoen

Céline Dion verkoopt huis voor 54 miljoen

http://oi41.tinypic.com/281uf42.jpg

Céline Dion heeft haar huis in Florida op de markt gezet. De villa van bijna 1000 vierkante meter met uitzicht op het strand moet ongeveer 54 miljoen euro in het laatje brengen.


Voor dat geld krijgt de nieuwe eigenaar vijf slaapkamers en vijf badkamers in een door de Canadese popster zelf ontworpen villa in stijl van een traditioneel landhuis. Er is uiteraard veel rekening gehouden met de privacy van de eigenaar met een ommuring en een toegangshek, zo is te lezen op de site van makelaar Joseph Montanaro.

Sportievelingen hoeven zich niet te vervelen, want er is een tennisbaan en maar liefst drie zwembaden, waarvan een zicht op het strand heeft. Naast het hoofdgebouw zijn er meerdere aparte huisjes op het landgoed: een gastenhuis met acht slaapkamers, eentje aan de tennisbaan, eentje aan het zwembad met een ingebouwde barbecue en een strandhuis met ook weer een slaapvertrek en een massagekamer.

24-08-2013 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."William en Kate plannen nog twee kinderen"

"William en Kate plannen nog twee kinderen"

http://oi44.tinypic.com/4hehoh.jpg

Prins William en zijn vrouw Kate plannen nog twee kinderen. Het paar, dat onlangs ouders werd van prins George, heeft namelijk de bovenste drie lagen van hun bruidstaart bewaard. Dat heeft de taartenmaakster Fiona Cairns vandaag onthuld in de Britse krant Daily Mail.


Het is traditie dat bruidsparen de top van hun taart bewaren en invriezen voor de doop van hun eerste kind. De keuze van de hertog en hertogin van Cambridge om niet één maar drie lagen in de vrieskist te stoppen heeft de geruchtenstroom op gang gebracht.

De taart zal volgens Cairns zeker nog heerlijk smaken wanneer baby George later dit jaar wordt gedoopt. "De glazuurlaag moet opnieuw worden gedaan, maar de taart zelf zal als nieuw smaken." Of de taart ook daadwerkelijk zal worden bovengehaald bij de doop van eventuele toekomstige kinderen kan Cairns niet met zekerheid zeggen.

24-08-2013 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen biecht relatie met zakenman op

Ann Van Elsen biecht relatie met zakenman op

http://oi44.tinypic.com/20afkti.jpg

Ex-Miss België Ann Van Elsen heeft officieel bevestigd dat ze een relatie heeft met de 48-jarige zakenman Filip De Snoeck. De VIJF-presentatrice hield in het verleden altijd vol dat ze enkel vrienden waren, maar nu verbergt ze haar liefde niet langer.

Ann Van Elsen zegt dat de vriendschappelijke gevoelens voor Filip geëvolueerd zijn in liefde, maar beweert tegen de media nooit te hebben gelogen over wat er aan de hand was tussen de twee. De schoonheid heeft een moeilijke periode met een scheiding achter de rug, toch heeft ze met haar ex Günther heeft ze nog steeds een goede band. Samen voeden ze probleemloos hun dochter June op

24-08-2013 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gérard Depardieu ereburger van Estaimpuis

Gérard Depardieu ereburger van Estaimpuis

http://oi42.tinypic.com/15me4qr.jpg

Gérard Depardieu is vanochtend tot ereburger uitgeroepen van de gemeente Estaimpuis in de provincie Henegouwen. De Franse acteur kreeg tijdens een ceremonie in het kasteel van Bourgogne in Estaimpuis een medaille en erelint overhandigd door de plaatselijke burgemeester.


Burgemeester Daniel Senesael bewierookte in zijn toespraak de imposante filmcarrière van Depardieu en besloot met de woorden: "Estaimpuis t'aime Gérard!". De liefde bleek wederzijds. "Ik woon erg graag in Néchin", aldus Depardieu.

"Ik heb al heel wat van de wereld gezien, maar ik hou ervan om terug te keren naar Néchin. Voor de rust, en de Belgen zijn ook heel sympathiek. Wat mijn projecten hier zijn? Vooral rusten, ik ben geen industrieel zoals u weet", zei Depardieu met een kwinkslag.

De acteur onderstreepte dat Néchin zijn hoofdverblijfplaats is en dat het Russische paspoort dat hij van president Poetin heeft gekregen vooral zal dienen om gemakkelijker naar Rusland en de voormalige sovjetrepublieken te reizen, zonder visa-beslommeringen.

Na de ceremonie nodigde de filmster 200 buren en vrienden uit op zijn housewarming.

24-08-2013 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bon Jovi-gitarist Richie Sambora ontslagen

"Bon Jovi-gitarist Richie Sambora ontslagen"

http://oi43.tinypic.com/20zacf4.jpg

Richie Sambora is naar verluidt niet meer welkom tijdens het restant van de tournee van Bon Jovi. De 54-jarige gitarist zou zijn ontslagen na onenigheid over geld met frontman Jon Bon Jovi en de overige bandleden. Dat meldt RumorFix.com.


Sambora ontvangt nog wel royalties en een deel van de opbrengst van merchandising, maar zal niet terugkeren op het podium. Noch Sambora  noch Bon Jovi heeft zich tot dusver uitgelaten over de breuk. De gitarist treedt al sinds afgelopen lente niet meer op met de band wegens 'persoonlijke redenen'.

Een insider vertelt: "Richie wil dolgraag weer het podium op. Live optreden is nog immer zijn grootste liefde. Hij is allesbehalve blij met het nieuws."

24-08-2013 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
23-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Rude Girl' Rihanna snauwt fans (nog maar eens) toe

'Rude Girl' Rihanna snauwt fans (nog maar eens) toe

http://oi44.tinypic.com/2wcdxlx.jpg

In haar nummer uit 2010 mag Rihanna dan wel over een 'Rude Boy' zingen, tegenwoordig hangt de onbeleefde zangeres vooral zelf de 'rude girl' uit. Zo maakt de 25-jarige rebel er niet alleen een sport van haar fans urenlang op haar te laten wachten, nu heeft ze hen ook nog maar eens op erg onbeschofte wijze toegesproken.


Toen RiRi zich enkele dagen geleden in New York een weg wilde banen naar haar wagen, kreeg ze het plots zo hard op haar heupen van de massaal opgedaagde fans dat er enkele gemene woordjes aan te pas kwamen. "Back it up. Back it the fuck up", snauwde ze de bende enthousiastelingen toe.

Applaus
Rihanna kan zich uiteraard veel veroorloven. In tegenstelling tot wat we zouden verwachten (luid boegeroep en wat rotte eieren in haar richting) kreeg ze een applausje van haar fans, die waarschijnlijk al lang blij waren dat ze geen klappen hadden gekregen. Tijdens haar concert in Birmingham afgelopen juni sloeg RiRi één van haar fans immers nog met een microfoon.

23-08-2013 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De babytips van Reese: geef flesje aan het zwembad

De babytips van Reese: geef flesje aan het zwembad

http://oi42.tinypic.com/eufs6c.jpg

Volgens Reese Witherspoon is er maar één manier om je kinderen groot te brengen en dat is... met de papfles aan het zwembad. Dat is alvast wat de 37-jarige Oscarwinnares vanop de Bahama's laat weten via Twitter.

Op het bijgevoegde kiekje zien we een flesje melk staan naast de perfect gemanicuurde voetjes van de blondine. Op de achtergrond lacht een groot zwembad ons toe met daarachter een indrukwekkende tropische oceaan.

Als Reese met foto's als deze haar imago opnieuw probeert op te krikken, kan ze maar beter een andere strategie kiezen. In april werd de actrice immers gearresteerd nadat ze haar serieus had misdragen tegen een agent die haar en haar man wilde aanhouden. Ze riep toen zaken als "weet je wel wie ik ben?". Achteraf gaf de actrice toe dat ze een glaasje te veel op had. In het programma 'Good Morning America' gaf ze ook nog toe zich enorm hard te schamen voor wat er was gebeurd, vooral ten opzichte van haar kroost.

Reese heeft twee zoontjes en een dochter. De jongste is de elf maanden oude Tennessee.

23-08-2013 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De benen van Tanja Dexters: vroeger en nu

De benen van Tanja Dexters: vroeger en nu

http://oi40.tinypic.com/2h4zt3s.jpg

Hoewel de lange stelten van Tanja Dexters in het geheugen van verschillende mannen gegrift staan, valt er momenteel niet veel aantrekkelijks te bespeuren. De trainingsessies van het VTM-programma 'De Grote Sprong' hebben immers hun sporen nagelaten.

Op Twitter plaatste La Dexters een kiekje van haar zwaar gehavende beentjes met de woorden "zoek de blauwe plekken". Een spelletje dat we met gemak tot een goed einde weten te brengen, aangezien haar benen quasi vol bloeduitstortingen staan.

Ondanks de accidentjes, geniet Tanja toch met volle teugen van haar nieuwe uitdaging. "Duiken is leuk!", sprak ze enkele dagen geleden nog bij een foto van een nachtelijke trainingsessie.

23-08-2013 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian houdt vol: "Ik wil placenta opeten"

Kim Kardashian houdt vol: "Ik wil placenta opeten"

http://oi40.tinypic.com/25g9lbl.jpg

Terwijl de meeste gezinnen hun dag overlopen tijdens het avondmaal, worden bij de Kardashians heel andere onderwerpen bovengehaald. In de nieuwste aflevering van 'Keeping up with the Kardashians' vertelt de 32-jarige Kim nog maar eens waarom ze per se haar placenta wil opeten na de geboorte. Alsof het gesprek nog niet wansmakelijk genoeg was, vraagt ze hun huiskok ook nog om bereidingstips.


In de preview van de aflevering horen we een vastberaden Kim Kardashian beweren dat ze zeker haar placenta wil opeten. "Heb jij eigenlijk al eens eentje klaargemaakt?", vraagt ze nieuwsgierig aan huiskok Sharone.

Hoewel het antwoord van de kok negatief was, maakt Kim zich nog geen zorgen: "Er bestaan kookboeken waarin wordt uitgelegd op welke manieren je het allemaal kan klaarmaken."

Terwijl mama Kris haar eetlust verliest, mengt zusje Kourtney zich actief in het gesprek: "Waarom zou je het niet doen eigenlijk? Ik had er geen idee van... Ik wil een derde kind zodat ik mijn placenta eveneens kan opeten."

Of Kim Kardashian na de geboorte van baby North West nu wel of niet haar maagje heeft gevuld met een heerlijk moederkoekje is (nog) niet bekend.

23-08-2013 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!