Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijfster '50 shades of Grey': "Robert Pattinson was mijn eerste keuze"

Schrijfster '50 shades of Grey': "Robert Pattinson was mijn eerste keuze"

http://oi40.tinypic.com/rm4qqu.jpg

Kleine verrassing toen de namen van de hoofdrolspelers van de pikante trilogie '50 shades of Grey' werden bekendgemaakt: het waren geen bekende namen. Auteur E. L. James moet bekennen dat ze niet haar eerste keuze waren. Vooral voor Christian Grey had ze iemand anders in gedachten: Robert Pattinson.


Dat beweert althans schrijver Bret Easton Ellis via Twitter. "Ik heb met haar gepraat tijdens een feestje deze zomer bij Robert Pattinson, en ze bekende dat Rob haar eerste keuze was."

De twee schrijvers hadden al een beetje (veel) diep in het glas gekeken. "Op een gegeven moment vroeg ze wie ik zou casten als Christian. Ik zei: 'James Deen' natuurlijk. Toen duwde ze me weg. We waren allebei erg dronken."

03-09-2013 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dansfestival New York afgelast wegens doden

Dansfestival New York afgelast wegens doden

http://oi42.tinypic.com/15eec07.jpg

De derde dag van dansfestival Electric Zoo in New York is afgelast nadat tijdens de eerste twee dagen van het festival twee feestgangers zijn doodgegaan aan vermoedelijk een overdosis drugs. Dat meldt de organisatie op haar website.


Vier andere personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis wegens verschijnselen van overdosis. Waarschijnlijk gaat het om xtc-pillen.

Vandaag zou de laatste dag van het festival zijn, met onder meer een optreden van de Nederlandse dj Armin van Buuren. Die laat via Twitter weten teleurgesteld te zijn niet te kunnen optreden. "Mijn gedachten gaan allereerst uit naar de familie en vrienden van de overledenen'', aldus Van Buuren.

Vorig jaar waren minstens 100.000 bezoekers op het festival aanwezig. De tickets voor vandaag kostten 179 dollar (ongeveer 135 euro).

03-09-2013 om 10:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
02-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri Cruise heeft haar arm gebroken

Suri Cruise heeft haar arm gebroken

http://oi42.tinypic.com/bf2f5l.jpg

Suri Cruise heeft haar arm gebroken. Het nieuws is bevestigd maar er werden geen verdere details bekendgemaakt. Hoe de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes de breuk heeft opgelopen, is dus nog niet bekend.


Suri spendeerde een deel van haar zomer bij papa Cruise, ergens waar paparazzi haar niet kunnen volgen want van dat deel van de vakantie bestaan geen foto's.

De dagen die ze doorbracht bij mama Katie zijn meestal wel goed gedocumenteerd. De laatste dagen bracht Suri veel tijd door op de set van 'Miss Meadows', de nieuwste film van Katie. Dat was niet altijd naar haar zin: Suri werd wenend gespot op de set.

Die constante aanwezigheid van paparazzi en handtekeningenjagers zorgt soms voor wrevel bij kleine Suri. In juli weigerde ze een handtekening te geven aan een professioneel 'jager', die achteraf de handtekeningen verkoopt op eBay. "Ga uit de weg, wij proberen in de auto te stappen", zei een gefrustreerde Suri.

De man schold de zevenjarige daarop uit voor 'bitch' en 'verwend nest'. De paparazzi kwamen tussenbeide. "Ik ben zelf een vader, dus dat pik je niet zomaar. Wij proberen Suri te beschermen: we nemen foto's maar houden onze afstand", verklaarde één fotograaf. In de eerste berichten was gemeld dat een paparazzo had gescholden, maar dat zou niet kloppen.

02-09-2013 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie-Lynn Sigler deelt schattige foto van zoontje Beau

Jamie-Lynn Sigler deelt schattige foto van zoontje Beau

http://oi41.tinypic.com/25hkcna.jpg

Drie dagen na de geboorte van haar zoontje, heeft trotse mama Jamie-Lynn Sigler al een foto van het ventje gedeeld op Instagram.


Beau Kyle werd geboren op 28 augustus. Op 31 augustus deelde de actrice een eerste, zeer schattige foto van zoonlief via de website Instagram.

Zijn gezichtje is niet te zien, maar wel zijn handje, liefhebbend vastgehouden door zijn mama. "Wij houden handjes vast omdat we beste vriendjes zijn", luidt de bijhorende commentaar.

Op twitter bedankte ze iedereen voor de gelukwensen. "Wij zijn zo dolverliefd op onze jongen!"

Het is het eerste kindje voor de Sopranos-actrice (32) en haar verloofde, baseballspeler Cutter Dykstra (24). De verloving en zwangerschap werden begin dit jaar aangekondigd. Het koppel was toen ongeveer een jaar samen.

02-09-2013 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabia neemt stiefzoontje Damián mee naar het stadion

Sabia neemt stiefzoontje Damián mee naar het stadion

http://oi44.tinypic.com/1fbxg4.jpg

Het gevecht tussen Sabia en Sylvie blijft maar doorgaan. Zo liet Sabia Engizek zich samen met haar stiefzoontje Damián zaterdagmiddag opmerken op de tribune bij HSV, waar Rafael van der Vaart voetbalt. De volgende dag had Sylvie een interview met het Duitse RTL Exclusiv. "Ik wil niet langer het gevoel hebben dat ik niet kan ademen", zei ze daar.


Ondanks de recente negatieve uitlatingen van bijvoorbeeld haar ex Guillaume Zarka, die vond dat ze 'leeg' en 'eenzaam' was, zei Sylvie: "Ik wil mijn vertrouwen en mijn openheid naar andere mensen niet verliezen en ook Damián moet een open en spontaan jongetje blijven."

Sylvie wil vooral het beste voor haar zoon Damián. "Ik probeer Damián in kindertaal uit te leggen waarom ik niet altijd happy ben. Kinderen willen dat hun ouders gelukkig zijn. Maar iedereen kan zich voorstellen dat ik erg verdrietig ben."

Boven alles wil ze dat Rafael zich gewoon kan concentreren op zijn voetbalcarrière, en dat Damián aan zijn nieuwe vrienden en leven kan wennen. 'Ik kan me geen betere vader voor Damián voorstellen dan Rafael', aldus Sylvie over haar voormalige levenspartner.

02-09-2013 om 18:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw krasbiljet met Astrid Bryan voorgesteld

Nieuw krasbiljet met Astrid Bryan voorgesteld

http://oi44.tinypic.com/j0w3uh.jpg

Mediafiguur Astrid Bryan prijkt vanaf vandaag op een nieuwe serie krasbiljetten van de Nationale Loterij. De reeks heet 'Bling Bling by Astrid Bryan'. "Ze belichaamt als geen ander de glamour- en glitterwereld," klonk het vandaag op de persvoorstelling in Antwerpen.


Voor de tweede keer verbindt de Nationale Loterij zich met haar krasbiljettenreeks 'Bling Bling' aan een bekend figuur. Na danceformatie Milk Inc. is het de beurt aan Astrid Nuyens, ofte Astrid Bryan. Zij is onder meer bekend van de programma's 'Vlaamse Hollywoodvrouwen' en haar docusoap 'Astrid in Wonderland', alsook van haar recent stukgelopen relatie met John Bryan.

Kritiek
Vier varianten van het krasbiljet, met namen als 'Pussy Wagon' en 'Diamond', spelen in op de karaktereigenschappen van Bryan. Volgens haar is de samenwerking erg goed verlopen. "Dit is een perfect match," klonk het in haar typisch Amerikaans-Engelse accent. Onlangs kwam er nog kritiek op de biljetten omdat Bryan vooral populair bij jongeren zou zijn. De Nationale Loterij stelde maandag opnieuw dat de doelgroep uit vrouwen bestaat tussen de 18 en 34.

100.000 euro
Er werden 1.950.000 biljetten (aankoopwaarde 3 euro) gedrukt met een winstkans van 1 op 3,69. De Nationale Loterij kan met het spel in totaal 3.644.250 euro aan winnaars uitkeren, maar ontvangt daarvoor 5.850.000 euro van de krasbiljetverkoop. Het maximale te winnen bedrag is 100.000 euro. Daarvan zijn er drie krasbiljetten.

Verloning Astrid
Over de verloning voor Astrid Bryan werden vanwege vertrouwelijkheidsredenen geen details gegeven.

02-09-2013 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roddel of echt: "Kate plande samen studeren met William"

Roddel of echt: "Kate plande samen studeren met William"

http://oi40.tinypic.com/9hlv6c.jpg

Er werd altijd gedacht dat William en Kate Middleton elkaar 'per toeval' ontmoetten op de universiteit St Andrews. Een nieuw boek over Kate beweert echter iets anders: dat Kate en William elkaar ontmoetten in  1999 en dat Kate ervoor zorgde dat ze samen met William kon studeren. Er staat ook in hoe de Queen voor Kate supporterde tijdens Williams wilde legerjaren, en hoe mama Carole op tijd en stond vroeg 'waar die ring toch bleef'.


In het boek 'Kate: The Future Queen', geschreven door royaltyjournaliste Katie Nicholl van de Mail on Sunday, wordt het hele plannetje haarfijn uit de doeken gedaan.

Gemeenschappelijke vrienden
Kate en William ontmoetten elkaar bij gemeenschappelijke vrienden van haar school, Marlborough College in 1999. Een ontmoeting die indruk op haar moet gemaakt hebben, want ze was bereid haar eigen plannen aan te passen om het lot een handje te helpen, zo impliceert het boek.

Kate had in 2000 een plaatsje versierd aan de universiteit van Edinburgh, een van de meest prestigieuze universiteiten in Groot-Brittannië. Ze behaalde daarvoor de nodige punten (2 A's en een B).

Sabbatjaar
Maar nadat bekend werd gemaakt dat William naar St Andrews zou gaan, waar minder punten voor nodig zijn, wees ze haar plek op Edinburgh af. Ze diende vervolgens een aanvraag in bij St Andrews voor 2001 zodat ze op hetzelfde moment zou starten als William. Het sabbatjaar overbrugde ze in Italië.

Een studiekeuzeadviseur op de school van Kate, Jasper Selwyn, en Kates thuislerares, bevestigden alletwee in het boek dat Edinburgh de eerste keuze was van Kate.

De huishoudster, Ann Patching, zei: "Nadat ze was afgestudeerd, besliste ze iets anders, maar waarom ze dat deed, weet ik niet."

Een riskante beslissing, zo oordeelt de Daily Mail: "Vlak nadat bekend werd gemaakt waar William zou gaan studeren, explodeerden de aanvragen. Er was geen garantie dat ze bij de selectie zou zijn." Maar ze werd wel gekozen, nam de plek met beide handen aan en de rest is, zoals dat heet, geschiedenis.

Waarom?
De motivatie van Kate is onduidelijk, maar het boek schijnt te suggereren dat ze op William 'jaagde' en 'plande' om in de koninklijke familie binnen te geraken. Een vriendelijker lezing van de gebeurtenissen is dat ze verliefd was, en verliefde mensen doen wel eens gekke dingen zoals: naar een andere school gaan om een potentiële relatie alle kansen te geven.

Feit is in elk geval dat een relatie moeilijk was geweest tussen twee mensen op twee verschillende universiteiten die elkaar één keer hadden ontmoet.

Bovendien is de vraag of een berekende beslissing wel zo erg was:
samen studeren is niet bepaald een garantie dat er een relatie van komt. Dat de relatie tussen Kate en William puur rationeel is, gelooft niemand.

Vrijwilligerswerk
In het boek is ook te lezen hoe de relatie tussen Kate en William verpulverde in 2007: William nam het ervan tijdens zijn legerdienst, en dat kwetste Kate. Zelfs de Queen was bezorgd, en omdat Kate niet echt iets om handen had, dirigeerde ze haar naar de wereld van het vrijwilligerswerk.

Ze kwam via het familiebedrijf Party Pieces bij Starlight terecht, een organisatie die de laatste wens van terminaal zieke kinderen doet uitkomen.

"Kate is een natuurtalent als het om kinderen aankomt. Ze had een heel slim idee voor een feestzakje dat ook ingekleurd kan worden. Ze ontwierp enkele Starlight-potloden en andere dingen om in het zakje te stoppen", zegt voorzitter van Starlight, Neil Swan. Daarnaast ging Kate in het geheim ook naar het kinderziekenhuis Naomi House in Hampshire, waar ze cadeautjes uitdeelde, boeken voorlas en met de kinderen speelde.

Huwelijkspact
Niet lang na hun breuk in 2007, begonnen Kate en William weer te telefoneren en af te spreken. In augustus dat jaar gingen ze naar de Seychellen: een 'alles of niets'-vakantie. Daar sloten Kate en William een pact: ze zouden trouwen en kinderen krijgen, maar nog niet onmiddellijk. Kate gaf William de vrijheid zijn carrière uit te bouwen, en met de belofte van een gezin op zak, wilde ze wel op hem wachten.

Maar Kate was niet de enige die garanties wilde: in 2009 regelde Carole Middleton een ontmoeting met William om te vragen naar zijn toekomstplannen met haar dochter. William verzekerde zijn toekomstige schoonmoeder dat een huwelijk en kinderen in de planning stonden.

In november 2010 werd de verloving ook echt aangekondigd, in april 2011 werd het huwelijk bezegeld. In december 2012 konden ze bekend maken een kindje ter verwachten. George werd geboren op 22 juli 2013.

02-09-2013 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez schroeft zakgeld toyboy terug als straf voor zijn loslippigheid

Jennifer Lopez schroeft zakgeld toyboy terug als straf voor zijn loslippigheid

http://oi42.tinypic.com/14j88qh.jpg

Jennifer Lopez grijpt in. Nadat haar vriend te loslippig was over haar deelname als jurylid aan American Idol, heeft de diva de geldkraan deels dichtgedraaid.


J-Lo is kwaad op haar toyboy. Casper Smart verklapte namelijk aan 'E Online' "dat zijn eega opnieuw achter de jurytafel van de talentenjacht American Idol kruipt. Een nieuwtje dat La Lopez uiteraard liever zelf wereldkundig had gemaakt. De toyboy heeft de belangrijke scoop helemaal verknoeid.

Ook de programmamakers zijn 'not amused' door het voorval. Volgens de National Enquirer zijn ze nog steeds woedend op Lopez. De producenten wilden eigenlijk een grote persconferentie organiseren om de terugkeer van de celeb aan te kondigen. Die plannen zien ze nu gefnuikt.

En Casper Smart? Die moet op het strafbankje gaan zitten en zakgeld inleveren. Naar verluidt ontvangt de twintig jaar jongere vriend normaalgezien 10.000 dollar per week van de diva. Lopez stort voortaan 25 procent minder volgens een insider. Een geschikte maatregel om stoute kinderen te straffen maar J.Lo spelt op deze manier haar volwassen levenspartner de les. Wedden dat Casper de lippen voortaan wel stijf op elkaar houdt?

02-09-2013 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Drake in duet met vader op nieuw album

Rapper Drake in duet met vader op nieuw album

http://oi39.tinypic.com/2r75wli.jpg

Rapper Drake heeft voor zijn nieuwe album een duet opgenomen met zijn vader Dennis Graham, die ooit als drummer werkte met Jerry Lee Lewis. Dat maakte de 26-jarige Canadese hiphopper bekend in een interview met het Amerikaanse muziekblad XXL.


'Ik leef mijn vaders droom. Hij wilde altijd een beroemde zanger worden. Hij wil niets liever doen dan naar Beale Street in Memphis gaan en muziek maken. Nu heeft hij zijn passie voor muziek herondekt en wil hij muzikant zijn."

Drake, geboren als Aubrey Drake Graham, en zijn vader zijn samen te horen op het nummer 'Heat Of The Moment', een bonustrack op zijn aankomende album Nothing Was The Same. Voor zijn derde studioalbum werkte Drake ook samen met onder andere Jay-Z en Lil Wayne.

De release van 'Nothing Was The Same' staat gepland voor 24 september.

02-09-2013 om 11:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
01-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beroemde Japanse regisseur en animator Miyazaki stopt ermee

Beroemde Japanse regisseur en animator Miyazaki stopt ermee

http://oi39.tinypic.com/rhjq85.jpg

De beroemde Japanse animator en regisseur Hayao Miyazaki stopt ermee. Dat heeft de voorzitter van zijn studio vandaag aangekondigd op het filmfestival van Venetië.


In Venetië is gisteren Miyazaki's nieuwste film 'The Wind Rises' vertoond. Op een persbijeenkomst verklaarde de baas van Studio Ghibli dat de prent het laatste werk van de 72-jarige Miyazaki is. Een reden voor de pensionering gaf hij niet. Miyazaki zal later meer uitleg verstrekken op een persconferentie in Tokio.

In Japan is ophef ontstaan rond 'The Wind Rises', dat het verhaal vertelt van de uitvinder van een gevechtsvliegtuig dat dienst deed in Wereldoorlog II. Japanse ultranationalisten verwijten Miyazaki dat de prent "anti-Japans" is en noemen de cineast "een verrader".

Miyazaki boekte wereldwijd succes met 'Princess Mononoke' en vooral met 'Spirited Away', waarvoor hij in 2003 met een Oscar werd bedacht. In 2005 mocht hij in Venetië nog een lifetime achievement award in ontvangst nemen.

01-09-2013 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lamar Odom weer thuis bij Khloé na tijdje in de cel

Lamar Odom weer thuis bij Khloé na tijdje in de cel

http://oi41.tinypic.com/2e5pp3t.jpg

Lamar Odom is gisteren weer teruggegaan naar het huis waar hij samen met zijn vrouw Khloé Kardashian woont. De basketballer, die vrijdag werd gearresteerd voor rijden onder invloed, werd door een taxichauffeur thuisgebracht. Ongeveer een half uur daarvoor spotte E! News Khloé toen zij thuiskwam.


Op de website staat een foto van Lamar achterin de taxi. Het is duidelijk dat hij liever niet gezien wil worden, hij draagt namelijk de kap van zijn trui op zijn hoofd terwijl hij wegduikt onder het raampje. "Hij zag er moe uit en hij had rode ogen", vertelt een ooggetuige.

De man van Khloé Kardashian is zijn rijbewijs waarschijnlijk voor een jaar kwijt omdat hij vrijdag weigerde om mee te werken aan een alcoholtest. Lamar heeft een tumultueuze periode achter de rug, hij werd in een korte tijd beschuldigd van vreemdgaan en hij zou verslaafd zijn aan drugs.

Hoewel zijn vrouw hem eerder het huis uitzette, steunt ze haar man nu volgens de website E! News volledig. Ook haar familie zou er bij hem op aandringen om hulp te zoeken. De neef van Lamar liet gisteren aan de entertainmentsite Celebuzz weten dat zijn familie hem ook steunt. "Iedereen in de familie maakt zich natuurlijk zorgen. We zijn er voor hem als hij ons nodig heeft", aldus Michael Mercer.

01-09-2013 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse topjournalist David Frost (74) overleden

Britse topjournalist David Frost (74) overleden

http://oi42.tinypic.com/wqx8xi.jpg

Oud-journalist, schrijver en presentator Sir David Frost is op 74-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Dat meldde de BBC.


Frost was aan boord van het cruiseschip Queen Elizabeth om daar als spreker op te treden voor de Brits-Amerikaanse rederij Cunard Line. Hij had zaterdag op het schip nog een toespraak gehouden.
De Brit werd internationaal bekend door zijn interviews met voormalig president Richard Nixon van de Verenigde Staten, waarin hij uitgebreid sprak over het Watergateschandaal. Nixons politieke aanhangers hadden tijdens de presidentsverkiezingen de tegenkandidaat afgeluisterd.

In het Verenigd Koninkrijk verwierf Frost faam als televisiepersoonlijkheid. Hij schreef teksten voor comedyseries en presenteerde diverse programma's voor de Britse televisie. Later presenteerde hij een talkshow voor het televisiekanaal Al Jazeera English.

De Britse premier David Cameron sprak zondag via Twitter steun uit aan de familie. 'Hij kon zowel een goede vriend als een gevreesde interviewer zijn', aldus Cameron.

01-09-2013 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber aangevallen in nachtclub

Justin Bieber aangevallen in nachtclub

http://oi40.tinypic.com/352ek21.jpg

Justin Bieber is flink aangedaan nadat hij door een man werd aangevallen in een Canadese nachtclub. Bieber schrok flink toen een feestganger hem tegen de grond probeerde te werken, zo meldt entertainmentsite TMZ.

Het tieneridool verliet rond 3 uur 's nachts heel eventjes de VIP-ruimte om een kijkje te nemen tussen de andere gasten. Een onbekende man besprong hem, trok aan zijn t-shirt en ging Bieber te lijf. Er ontstond een chaos waarbij de 19-jarige zanger zichzelf flink zou hebben verdedigd. Bieber deelde een flink aantal trappen uit aan zijn belager.

01-09-2013 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clint Eastwood al gespot met andere vrouw

Clint Eastwood al gespot met andere vrouw

http://oi42.tinypic.com/2s123vm.jpg

De 83-jarige Clint Eastwood is nog niet eens gescheiden van zijn vrouw Dina (48), of hij wordt al weer gespot in het gezelschap van een blondine.


De website E! Online zag de acteur met een onbekende dame op vliegveld LAX. Hij gaf de blondine een lift naar de luchthaven. De acteur hielp de vrouw niet bij het uitladen van haar enorme bruine koffer, en bleef ook in de auto zitten terwijl ze naar hem lachte en hem gedag zei.

De manager van Eastwood zegt er niks vanaf te weten. Deze week werd bekend dat Clint en Dina na een huwelijk van 17 jaar uit elkaar gaan. Ze hebben een tienerdochter samen, maar zouden al enige tijd niet meer in hetzelfde huis wonen.

01-09-2013 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus bekent: "Ik ben de weg kwijt"

Miley Cyrus bekent: "Ik ben de weg kwijt"

http://oi42.tinypic.com/9rhbw8.jpg

Miley Cyrus choqueerde haar fans met een nogal ordinair optreden tijdens de MTV Video Music Awards vorige week zondag. De jonge zangeres geeft nu toe dat ze met zichzelf in de knoop ligt. "Ik ben de weg kwijt", zegt ze in een interview met de Britse krant Mirror.


De 20-jarige ster, bekend geworden door de Disneyreeks Hannah Montana, zegt: "Ik heb zo veel problemen. Iedereen doet dan wel eens rare dingen." Tijdens de VMA zong ze een duet met Robin Thicke, gekleed in rubber ondergoed terwijl ze seksbewegingen maakte, constant haar tong uitstak en zichzelf met een plastic hand in het kruis greep.

Ze geeft haar drukke schema de schuld van dit soort uitspattingen. "Ik heb geen normaal leven. Af en toe neem ik even rust, maar daar ben ik helemaal niet goed in." Dat ze niet helemaal lekker in haar vel zit, bleek deze week wel toen Miley gezien werd op een vliegveld, gekleed in een pyjama en grote pluizige pantoffels.

"Ik ben altijd maar aan het werk. Eten doe ik ook alleen maar om energie te krijgen om maar door te gaan de hele tijd. Mensen vinden het knap dat ik kan opladen van tukjes van drie kwartier. Maar ik ben er intussen wel aan gewend." Zelfs aan sporten komt ze amper toe. Miley zegt wel elke dag wat yoga en 30 push-ups te doen.

01-09-2013 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Festivalgangers versturen vijftig sms'en per dag

Festivalgangers versturen vijftig sms'en per dag

http://oi39.tinypic.com/34e6mn5.jpg

De gemiddelde festivalganger verstuurt tientallen sms'en per dag. Dat blijkt uit gegevens van Mobistar en Proximus. Mobistar registreerde op Pukkelpop zelfs een piek tot 82 sms'en per gebruiker. Ook het mobiele gegevensgebruik op de festivalweide gaat fors de hoogte in. De drie gsm-operatoren plaatsen elk hun eigen antennes op de grote festivals, zodat gsm-verkeer mogelijk blijft.


De gemiddelde Mobistargebruiker, zowat 32 procent van de festivalgangers, verstuurde 82 sms'en per dag op Pukkelpop, 57 per dag op Rock Werchter en 48 per dag op Tomorrowland.


Ook bij Proximus werd er duchtig heen en weer ge-sms't, met een dagtotaal van 1.286.500 berichtjes op Pukkelpop, 787.000 op Werchter en 450.500 op Tomorrowland.

Eveneens het dataverbruik op de zomerfestivals zit in de lift. Op Pukkelpop en Rock Werchter werd respectievelijk 4,30 MB en 5,75 MB per dag gebruikt bij Proximus, drie keer meer als een jaar eerder. Bij Mobistar gaat het zelfs om 8,30 en 6,90 MB per dag. Op Tomorrowland werd het meest gesurft, met respectievelijk 7,74 MB en en 8,40 MB per gebruiker.

Base, de derde operator, geeft geen cijfers over de zomerfestivals.

01-09-2013 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
31-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen kondigt comeback aan

Lily Allen kondigt comeback aan

http://oi43.tinypic.com/2uzxbx0.jpg

De fans van Lily Allen kunnen blij zijn: de Britse zangeres lanceerde vandaag een nieuwe website en kondigde via Twitter haar comeback aan.


Lily bracht in 2009 haar laatste album uit, 'It's Not Me, It's You'. Ze had hits met nummers als 'Smile, Fuck You' en 'Not Fair'. In september 2009 maakte ze bekend voorlopig geen nieuwe plaat uit te willen brengen. Ze liet pas weer van zich horen toen ze vorig jaar onder de naam Lily Rose Cooper meedeed op een nummer van Pink.

Lily Rose Cooper was ook de naam die de zangeres lange tijd gebruikte op Twitter, nadat ze trouwde met Sam Cooper. Nu liet ze haar volgers weten vanaf dat moment verder te tweeten als @LilyAllen. Haar eerste tweet onder die naam luidde: "Hallo, ik ben Lily Allen, lilyallenmusic.com. En, ik kom terug, bitches."

Even later reageerde Lily op de enthousiaste reacties van haar fans met de belofte dat ze in de studio haar best gaat doen voor haar "little bitches". Dat laatste is overigens niet Lily's nieuwe benaming voor haar fans, voegde ze er voor de zekerheid aan toe. "Ik zou me een eikel voelen als ik jullie zo zou noemen op het podium. Laten we iets beters verzinnen."

31-08-2013 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Kingston treft schikking in verkrachtingszaak

Sean Kingston treft schikking in verkrachtingszaak

http://oi44.tinypic.com/2qbugpi.jpg

Sean Kingston heeft een schikking getroffen met de 22-jarige vrouw die hem en twee anderen beschuldigt van verkrachting. De zanger geeft daarmee niet toe dat hij schuldig is, vertellen bronnen aan TMZ. Hij zou op dit moment een rechtszaak kunnen missen als kiespijn aangezien hij binnenkort op tournee gaat en druk bezig is met een nieuw album.


Welk bedrag de Beatiful Girls-zanger de vrouw zou hebben betaald is niet bekend, maar het zou gaan om een fractie van de 5 miljoen dollar die ze eiste.

Toch dacht Kingston wel dat hij de rechtszaak zou hebben gewonnen, mocht de zaak voor de rechter zijn gekomen, vertelt een ingewijde. "Haar verhaal klopte niet. Aan de politie heeft ze verschillende verhalen verteld. Ook was er geen medisch bewijs." Kingston heeft verklaard dat de seks 100 procent vrijwillig was.

31-08-2013 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen De Bouw kruipt in de huid van Kris Peeters

Koen De Bouw kruipt in de huid van Kris Peeters

http://oi40.tinypic.com/mw4phv.jpg

Dat vtm een vervolg zou breien aan 'Deadline 14/10' was al geweten. Nu heeft de zender ook bekend gemaakt dat niemand minder dan Koen De Bouw in 'Deadline 25/5' de rol zal vertolken van Vlaams minister-president Kris Peeters.

'Deadline 25/5' komt in het najaar op de buis naar aanleiding van de "moeder aller verkiezingen" in 2014. Bart De Wever had voor 'Deadline 14/10' Koen De Bouw graag in de huid van zichzelf zien kruipen, maar daar wilde de acteur zelf niks van weten. "Ik heb absoluut geen hoge pet op van het Vlaams-nationalisme. Ik vind al dat gepalaver erg, erg triest. (...) De Wever spelen, ik denk het niet", vertelde hij toen in De Morgen.

31-08-2013 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Thicke kende blondine al langer

Robin Thicke kende blondine al langer

http://oi43.tinypic.com/e0g7eh.jpg

De blonde vrouw met wie Robin Thicke zondag in een nogal innige houding op de gevoelige plaat werd vastgelegd, was geen onbekende van de zanger. Lana Scolaro vertelt Celebuzz dat ze hem de week ervoor leerde kennen. "We hebben gezamenlijke vrienden. Ik heb hem een week voor het feest ontmoet."


Volgens Lana kwam de zanger zelf achter haar aan. "Ik liep naar de dj en toen kwam hij achter mij aan. Zijn bodyguard maakte de foto en hij zei dat we een leuk stel zouden zijn", vertelt de blondine aan Celebuzz. Op de foto is te zien dat de twee dicht tegen elkaar kruipen. De spiegels achter de twee laten echter zien dat Robin met zijn hand onder het jurkje van de vrouw aan haar billen zit.

"Ik wist dat hij aan mijn kont zat. Ik heb de foto op Instagram gezet, maar ik had helemaal niet door dat de spiegel op de foto nog wat anders laat zien. Een volger wees mij daarop." Lana is zich van geen kwaad bewust. "Ik wist niet dat dit zoveel ophef zou veroorzaken." Thicke is getrouwd met actrice Paula Patton. Samen hebben ze een zoontje, Julian.

31-08-2013 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!