Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennis Quaid gaat definitief niet scheiden

Dennis Quaid gaat definitief niet scheiden

http://oi43.tinypic.com/2yyzfyu.jpg

De rechter in Los Angeles heeft officieel de scheidingsaanvraag van Dennis Quaid niet ontvankelijk verklaard, weet TMZ. De acteur vroeg afgelopen december de scheiding van zijn vrouw Kimberly Buffington aan, maar kwam daar later weer op terug.

Helaas voor Dennis hadden zijn vrouw en hij de scheidingspapieren al ondertekend en ingediend bij de rechtbank. De twee moesten daarom langs de rechter om de aanvraag te stoppen. De relatie tussen Quaid en Buffington is allerminst stabiel te noemen.

Dennis vroeg in december de scheiding aan nadat zijn vrouw dat vorig jaar maart ook al een keer deed. Kort daarna trok ze de aanvraag weer in. Ruim een half jaar later bedacht ze zich blijkbaar weer en vroeg in oktober wederom de scheiding aan. Dennis en Kimberly trouwden in 2004 en hebben samen twee kinderen.

07-09-2013 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Thicke: "Veel te danken aan mijn vrouw"

Robin Thicke: "Veel te danken aan mijn vrouw"

http://oi43.tinypic.com/28wplhz.jpg

Robin Thicke en zijn vrouw Paula Patton steunen elkaar door dik en dun. De zanger heeft veel aan zijn echtgenote te danken, zegt hij tegen het magazine Prestige Hongkong. ''Ik weet niet of ik in bepaalde opzichten nog wel in leven zou zijn als het niet voor Paula was geweest. Zij is mijn rots, mijn muze, mijn inspiratie en ik houd van haar'', vertelt Thicke.


Zijn vrouw vult aan: ''Ik ben er voor hem geweest tijdens mindere momenten en hij is er omgekeerd voor mij geweest. Het leven zit vol pieken en dalen. Robin herinnert me er altijd aan om het leven te vieren.''

De twee hebben niet veel tijd voor elkaar, maar als ze samen zijn, doen ze het rustig aan. ''We praten. We kijken films. We zitten en denken na. We luisteren naar muziek en hebben het over wat er allemaal in ons leven gebeurt'', aldus Patton. ''We zijn er dol op om samen te reizen en ook met ons kind.''

Paula en Robin zijn de trotse ouders van de 3-jarige Julian, die volgens Thicke erg muzikaal is. ''Hij schrijft zijn eigen liedjes, geeft shows weg en introduceert zichzelf. 'Dames en heren, Julian Fuego Thicke!', zegt ie dan. Hij wordt zelfs af en toe wakker in zijn slaap en introduceert zichzelf op die manier en valt daarna weer in slaap. Hij is hilarisch.''

07-09-2013 om 17:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus mag niet meer twerken

Miley Cyrus mag niet meer twerken

http://oi42.tinypic.com/2cmx3sx.jpg

Miley Cyrus is uitgenodigd om op te treden in de komende liveshow van de Britse versie van X Factor, mits ze zich kan gedragen. De producenten van de talantenjacht hebben de zangeres alvast een 'twerk-verbod' opgelegd.

Volgens The Sun zitten de makers van The X Factor niet te wachten op ranzige taferelen zoals bij de MTV Video Music Awards, vorige maand. Het Britse programma is en blijft een familieshow en daarom is het Miley ten strengste verboden om een potje te gaan twerken.

07-09-2013 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hyde Park-concerten Rolling Stones op dvd, cd en lp

Hyde Park-concerten Rolling Stones op dvd, cd en lp

http://oi41.tinypic.com/wlf3ig.jpg

'Sweet Summer Sun' is de titel waaronder opnamen van de concerten zullen verschijnen die The Rolling Stones op 6 en 13 juli in het Londense Hyde Park gaven. Eind juli was het live-album al als mp3 te downloaden en haalden ze als zodanig de hitlijsten in Europa en Amerika. Vanaf 11 november zijn de opnamen ook op onder meer dvd, cd en lp verkrijgbaar.


De Britse rockgroep speelde in het Hyde Park als afsluiting van hun 50-jarige jubileum-tournee en 44 jaar nadat ze op dezelfde plek een legendarisch concert hadden gegeven. Dat was enkele dagen na de dood van medeoprichter van de band Brian Jones.

Zo'n 100.000 fans bezochten de concerten in juli. Gitarist Keith Richards zei na afloop: "Met de terugkeer naar Hyde Park was de cirkel voor ons rond. En de band was in topvorm".

'Sweet Summer Sun - Hyde Park Live' verschijnt op 11 november in vijf verschillende formats. Als dvd, als blu-ray, als dubbel-cd plus dvd en als driedubbel-lp plus dvd. Daarnaast is er een 'deluxe edition' die ook nog een zestig pagina's tellend boek bevat.

07-09-2013 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson: "Jaloers op Kate, medelijden met Kim"

Jessica Simpson: "Jaloers op Kate, medelijden met Kim"

http://oi43.tinypic.com/258clrt.jpg

Afgelopen zomer kregen heel wat celebrities er een kindje bij, met op kop Kate Middleton (31), Kim Kardashian (32) en Jessica Simpson (33). Die laatste onthulde nu dat ze erg meeleefde met Kim, die veel kritiek kreeg op haar gewichtstoename. Op Kate was de zangeres dan weer vooral jaloers, omdat ze er zo stralend bleef uitzien.


"Ik leefde mee met Kim, want ik wist exact wat ze meemaakte", vertelde Jessica aan Us Weekly. Ook zij kreeg het hard te verduren omdat ze erg veel verdikte tijdens haar zwangerschap van dochter Maxwell, nu 15 maanden oud.

"Ik stuurde Kim veel liefs en ik weet zeker dat ze sterker dan ooit zal terugkomen", aldus Jessica.

"Ik begrijp echt niet waarom mensen het zwangere vrouwen zo moeilijk maken", ging de zangeres nog verder. "We creëren een nieuw leven: ik denk dat we dan wel het recht hebben om een donut te eten."

07-09-2013 om 02:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pattinson als beste vriend van James Dean in film van Corbijn

Pattinson als beste vriend van James Dean in film van Corbijn

http://oi39.tinypic.com/73gfg8.jpg

Robert Pattinson speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe speelfilm van de Nederlandse regisseur Anton Corbijn. De film Life vertelt over de vriendschap tussen acteur James Dean en fotograaf Dennis Stock.

Pattinson neemt de rol van Stock op zich, terwijl Dean wordt gespeeld door Dane DeHaan, zo meldt de website Hollywood Reporter. DeHaan was eerder te zien in onder meer de tv-serie 'True Blood' en films als 'Chronicle', 'Lawless' en 'Lincoln'. Pattinson werd bekend door de Twilight-filmreeks.

De opnames voor de film staan gepland voor begin volgend jaar. Het wordt de vierde speelfilm van Corbijn, die eerder furore maakte met 'Control' en 'The American'. Zijn boekverfilming 'A Most Wanted Man' gaat eind dit jaar in première.

07-09-2013 om 02:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christine McVie wil wél weer met Fleetwood Mac optreden

Christine McVie wil wél weer met Fleetwood Mac optreden

http://oi43.tinypic.com/35d7uq8.jpg

Zangeres Christine McVie heeft gezegd dat ze wel weer met haar voormalige band Fleetwood Mac zou willen optreden als ze daarvoor gevraagd wordt. Dat meldt de website van het Schotse muziekblad Classic Rock.


De uitspraak van de zangeres is opmerkelijk, omdat zij de hernieuwde samenwerking al jaren afhoudt. Fleetwood Mac begint deze maand een nieuwe Europese tournee die hen op 9 oktober naar het Antwerps Sportpaleis brengt.

McVie deed haar uitspraak tegenover BBC-presentator Johnnie Walker, die het haar op de vrouw af vroeg. Eerder dit jaar had bandleider en drummer Mick Fleetwood al laten weten dat hij, na vergeefse eerdere pogingen in de afgelopen jaren, McVie niet meer had benaderd voor de huidige tournee.

Christine McVie kwam in 1970 als zangeres en toetseniste bij Fleetwood Mac. Zij was in die tijd getrouwd met John McVie, de bassist van de groep. Voor het beroemdste en meest succesvolle album van de band, 'Rumours' (1976), dat gemaakt werd toen de persoonlijke relaties tussen de verschillende groepsleden op scherp stonden, schreef zij de bekende nummers 'Don't Stop' en 'You Make Loving Fun'.

In 1998 besloot ze uit de groep te stappen. Ook in de aankondigingen van het concert dat de groep op 9 oktober in het Sportpaleis geeft, wordt geen melding gemaakt van de mogelijke komst van de inmiddels 70-jarige zangeres.

07-09-2013 om 02:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Jack Osbourne krijgt miskraam

Vrouw van Jack Osbourne krijgt miskraam

http://oi41.tinypic.com/29vavqv.jpg

Lisa Stelly, de vrouw van Jack Osbourne, heeft vorige week een miskraam gehad. Dat liet ze zelf weten via een blogpost op haar website. Lisa was iets meer dan drie maanden zwanger.


"Ik keek erg op tegen deze aankondiging... Ik had wat tijd nodig voor ik in staat was om het te zeggen", schreef Lisa op haar blog 'Raddest Mom'. "Jack en ik hebben onze babyjongen vorige week verloren. Een late miskraam hebben is verreweg het moeilijkste dat we ooit meegemaakt hebben. We stellen jullie gebeden op prijs en vragen voor privacy en respect tijdens deze periode."

Ondanks het tragische nieuws doet het koppel wel haar best om positief te blijven. "Het is belangrijk om hoopvol en optimistisch te blijven tijdens de moeilijkste momenten van het leven", schreef Lisa ook nog. "We weten nooit waarom dingen zoals dit gebeuren. Het enige wat we kunnen doen is vertrouwen in God en weten dat hij een plan heeft voor onze levens."

Jack en Lisa, allebei 27, trouwden in oktober en kondigden amper een maand geleden aan dat ze een tweede kindje verwachtten. Ze hebben al een dochtertje, Pearl, die ondertussen 16 maanden oud is.

07-09-2013 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna betaalt UFO-spotter voor nieuws over aliens

Rihanna betaalt UFO-spotter voor nieuws over aliens

http://oi41.tinypic.com/a1kc9z.jpg

Rihanna is ervan overtuigd dat er intelligent buitenaards leven bestaat en wil op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van aliens. Omdat die vooralsnog geen Twitter-account hebben, betaalt ze een UFO-spotter om haar het laatste nieuws over marsmannetjes en andere potentiële fans te bezorgen.


"Rihanna is er altijd van overtuigd geweest dat ze een invasie van aliens zal meemaken. Al enige tijd betaalt ze een man in de woestijn van Nevada, die zichzelf 'sky scanner' noemt, voor meldingen van buitenaardse activiteiten", aldus een bron in Daily Star.

Geheime militaire basis
De man houdt haar op de hoogte vanuit 'Little A'Le'Inn, een restaurant-motel in Nevada dat bekendstaat om zijn 'alien burger' en een verzamelplaats is voor ufo-spotters. Het restaurant-motel ligt vlak bij Area 51, één van 's werelds meest geheime militaire basissen. Ufo-aanhangers menen dat de Amerikaanse overheid daar intelligente buitenaardse wezens verborgen houdt.

Rihanna gelooft al sinds haar kinderjaren in het bestaan van aliens. "Mijn vader liet me 's avonds urenlang op de stoep zitten om uit te kijken naar UFO's. Jarenlang moest ik dat doen", verklaarde ze recent nog. Ronald Fenty, Rihanna's vader, was jarenlang verslaafd aan crack.

07-09-2013 om 02:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Diana afgekraakt door Britse pers

Film over Diana afgekraakt door Britse pers

http://oi40.tinypic.com/2guxnbq.jpg

De Britse kranten zijn niet te spreken over de film over prinses Diana, die gisteren in Londen in première ging. De biopic, simpelweg 'Diana' gedoopt, is volgens de critici vreselijk saai en sentimenteel. De film kreeg zowat overal 1 ster. Ook op Rotten Tomatoes, dat recensies verzamelt, scoort de film opvallend slecht.


The Sun kopte het op de voorpagina: 'Princess of fails', een woorspeling die verwijst naar Diana's titel 'Princess of Wales'.

Volgens Daily Mail is het een 'creepy weepie that will make you sleepy'. De recensent schrijft dat de makers zó hun best hebben gedaan niemand voor het hoofd te stoten, dat het resultaat vervelend en voorspelbaar is. "Het slaagt er nooit in je te ontroeren of iets teweeg te brengen. Het is niet eens genietbaar slecht", luidt het daar.

The Telegraph hekelt vooral de dialogen, waarin de personages elkaar dingen vertellen die ze eigenlijk al weten. Zoals een hartchirurg die zegt: 'Ik ben een hartchirurg!'

The Mirror vindt de film 'cheap and cheerless' (goedkoop en troosteloos). 'Net als de Margaret Thatcher-film The Iron Lady is dit een film waar niemand heen zou gaan als het niet over beroemde mensen ging', concludeert de krant.

Zowel qua uiterlijk al qua gedrag als hoe ze klinkt, lijkt Naomi Watts ook totaal niet op Diana. Bovendien wordt ze zo zieli!g neergezet "dat zelfs Bridget Jones de straat zou oversteken om een ontmoeting te voorkomen." De regisseur zou beter moeten weten, vindt de krant nog.

The Guardian is eveneens vernietigend. "De afschuwelijke waarheid is dat, 16 jaar na die vreselijke dag in 1997, Diana opnieuw een vreselijke dood is gestorven." De recensent spreekt van een 'tergend goedbedoelde, eerbiedige en sentimentele biopic'. Het lijkt volgens hem of Watts een parodie op Diana speelt en haalt de geladen term 'car crash drama' boven.

Ook The Times haalt de één ster boven, al prijzen zij wél de prestatie van Naomi Watts: "Ze doet wat ze kan met een beschamend slecht script."

De positieve recensies

Daily Express besluit:' Diana' laat het publiek achter met tranen in de ogen.

The Independent deelt ook drie sterren uit: "Een donker liefdesverhaal, verzwaard door de bagage van de prinses." Maar de krant stelt wel de vraag of het verhaal wel historisch accuraat is. "Door de link met prinses Diana te laten vallen, had de film sterker kunnen zijn."

De film van Oliver Hirschbiegel en met Naomi Watts in de hoofdrol is vanaf 25 september te zien.

07-09-2013 om 01:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry verdringt Robin Thicke in Amerikaanse hitlijst

Katy Perry verdringt Robin Thicke in Amerikaanse hitlijst

http://oi44.tinypic.com/2cxu780.jpg

Katy Perry heeft eindelijk Robin Thicke van de eerste plaats kunnen stoten in de Amerikaanse hitlijsten. Zijn megahit 'Blurred Lines' wist maar liefst 12 weken de toppositie in de Billboard Hot 100 te bezetten, maar Katy's 'Roar' is sinds gisteren de nieuwe nummer 1.


Het is voor Perry de achtste topnotering in de VS sinds haar debuutsingle 'I Kissed A Girl' uit 2008. Daarmee voegt de zangeres zich in een illuster rijtje. Slechts 16 artiesten/bands wisten minimaal acht nummer 1-hits te scoren in de VS. The Beatles voeren deze lijst aan met maar liefst 20 stuks.

Het is nog maar de vraag of Katy lang van haar nieuwste toppositie kan genieten. Eminem jaagt op haar plaats. Zijn nieuwe nummer 'Berzerk' stormde deze week al de top 3 binnen.

05-09-2013 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Perez Hilton zet naaktfoto van Lady Gaga op Twitter

Perez Hilton zet naaktfoto van Lady Gaga op Twitter

http://oi44.tinypic.com/334rx4w.jpg

De ruzie tussen celebrityblogger Perez Hilton en zangeres Lady Gaga is weer opgelaaid. Dit keer gaf Hilton de aanzet door een naaktfoto van de extravagantie artieste te publiceren.

Bij de foto waarop Gaga met een hand haar vagina bedekt, geeft Perez als commentaar dat de zangeres wel heel graag helemaal naakt poseert. Hij zette er een link bij naar een recent interview van Gaga waarin ze over haar zogenaamde flop praat. "Mensen willen me graag zien falen, als ik twee weken na de lancering van een nieuw nummer nog niet op nummer 1 sta, zegt iedereen meteen dat ik heb afgedaan."

De door Perez gepubliceerde foto stond niet bij het artikel, het is dus niet duidelijk waarom Hilton deze op Twitter zette. De aanleiding van de ruzie tussen de twee was een uitspraak van Gaga in augustus. Ze had gezegd dat Hilton haar stalkte omdat hij een appartement wou huren in hetzelfde gebouw als dat van haar in New York City.

05-09-2013 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling weigerde rol van Christian Grey in 'Fifty Shades'

Ryan Gosling weigerde rol van Christian Grey in 'Fifty Shades'

http://oi39.tinypic.com/2d7bzi0.jpg

Als de producers van 'Fifty Shades of Grey' hun zin hadden gekregen, dan was Ryan Gosling binnenkort te zien geweest als Christian Grey. Dat staat te lezen in 'The Hollywood Reporter'. Helaas voor ons was Ryan niet geïnteresseerd en weigerde hij de rol.


Ryan Gosling was dus de eerste keuze van de producers, maar hij was zeker niet de enige op hun verlanglijstje. Naar verluidt zochten ze ook contact met Garrett Hedlund, maar ook hij weigerde de rol. Ook andere acteurs, zoals Christian Cooke, waren in de running.

Er werd volgens THR echter nooit contact gelegd met Robert Pattinson. Nochtans was hij naar verluidt wel de eerste keuze van de schrijfster van het boek, E.L. James.

Uiteindelijk ging Charlie Hunnam met de rol van Christian Grey lopen, wat bij de fans op heel wat kritiek stuitte. Op het internet doen al verschillende petities de ronde om Hunnam te vervangen door Matt Bomer. Als vrouwelijke hoofdrol willen veel mensen dan weer liever Alexis Bledel zien dan Dakota Johnson.

05-09-2013 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tyra Banks (39) showt slank bikinlichaam: "Mijn kont is in het echt dikker"

Tyra Banks (39) showt slank bikinlichaam: "Mijn kont is in het echt dikker"

http://oi39.tinypic.com/33jqtq8.jpg

Tyra Banks is ondertussen 39 jaar, maar het lichaam van het ex-topmodel mag nog altijd gezien worden. Dat blijkt uit bikinifoto's die Tyra zelf deelde via Instagram. Al blijft Tyra zelf toch bescheiden: "Laten we realistisch zijn: mijn kont is zoveel dikker dan dit. Maar vanuit deze hoek lijkt ze dunner."


Tyra Banks gaf eerder al aan dat ze niet in diëten gelooft en houdt van haar vollere lichaam. "Ik vermagerde een aantal jaar geleden en dat veranderde de manier waarop ik at en hoe ik dacht. Ik werd te mager omdat ik vastzat in een tunnelvisie", vertelde ze in augustus aan Us Weekly.

"Toen ze zeiden wat ik moest doen, was ik te strikt. Ik besefte niet dat ik te dun was tot ik foto's van mezelf zag. Toen dacht ik: daar hou ik niet van, dat ziet er niet goed uit. Ik heb een beetje kont nodig", aldus Tyra. "Ik was op het hoogtepunt van mijn succes toen ik het dikst was", besefte ze later.

Nochtans lijkt Tyra op de nieuwe foto in haar zwarte bikini nog steeds erg slank. Ook op de foto's die ze enkele dagen geleden postte, ziet haar lichaam er nog steeds erg strak uit. Geen enkel camerstandpunt kan daar volgens ons verandering in brengen.

05-09-2013 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence toont ware gelaat voor Dior

Jennifer Lawrence toont ware gelaat voor Dior

http://oi41.tinypic.com/2j0kp3k.jpg

Actrice Jennifer Lawrence, bekend van The Hunger Games trilogie, heeft een goede week achter de rug die ze afsloot met de lancering van een schitterende campagne voor Dior.


Fans kijken halsreikend uit naar de tweede Hunger Game-film Catching Fire en naar de collectie die gecreëerd zal worden door de kostuummaakster van de film voor de webshop net-a-porter.com. Daarnaast werd hoofdrolspeelster Jennifer Lawrence opnieuw intiem met haar ex-vriendje Nicholas Hoult. De de kers op de taart van deze week voor Jennifer Lawrence was echter de lancering van de campagne voor Miss Dior.

Het is de twee campagne van de sexy actrice voor het modehuis en ook nu ziet ze er weer schitterend uit. Haar make-up oogt in de ingetogen beelden, ingeblikt door fotograaf Daniel Jackson, erg natuurlijk. Met een glimp van een grijze mantel en poederroze handtas kijken wie al uit naar de laatste collectie van Miss Dior.

05-09-2013 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Scarlett Johansson is verloofd" (en deze ring bracht het gerucht op gang)

"Scarlett Johansson is verloofd" (en deze ring bracht het gerucht op gang)

http://oi41.tinypic.com/6sx9tw.jpg

Scarlett Johansson heeft zich naar verluidt verloofd met haar vriend Romain Dauriac. Een vriend van het stel onthulde tegenover People.com dat de Franse journalist de 28-jarige actrice ongeveer een maand geleden om haar hand heeft gevraagd.


De bron verklaarde: "Ze zijn verloofd en erg gelukkig." De woordvoerder van de blonde actrice wilde het nieuws evenwel niet bevestigen.

De geruchten van een eventuele verloving kwamen eerder deze week op gang toen Scarlett tijdens het filmfestival van Venetië werd gespot met een diamanten ring. Een niet zo kleine diamanten ring, in art decostijl. De ring bestaat uit een rechthoekige vlakken bezet met kleine diamanten, en drie grote, ronde diamanten in het midden.

Nog diamanten ring
Het is echter niet de eerste keer dat een diamanten ring om de vinger van de actrice wordt gespot. In juli droeg ze een grote diamant en robijn, wat toen 'simpelweg een juweel' werd genoemd. Haar woordvoerder ontkende toen wél dat er sprake was van een (op komst zijnde) verloving.

De Under The Skin-actrice en Romain begonnen afgelopen november te daten, een paar weken nadat de relatie tussen Johansson en Nate Taylor op de klippen was gelopen. Scarlett was eerder twee jaar getrouwd met de Canadese acteur Ryan Reynolds. Hun huwelijk strandde in juni 2011.

05-09-2013 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre dood voor lijfwacht van Beyoncé

Bizarre dood voor lijfwacht van Beyoncé

http://oi44.tinypic.com/2ls86ls.jpg

De Nederlandse bodyguard Norman Oosterbroek, beschermer van wereldsterren als Beyoncé, Jay-Z, Robert de Niro en Paul McCartney, is bij een bizar politie-incident om het leven gekomen. De 43-jarige man werd maandagnacht naakt betrapt bij een 'inbraak' en stierf toen politieagenten hem met een stroomstootwapen te lijf gingen.


Voor een man die zijn leven in dienst stelde van veiligheid, heeft Norman Oosterbroek een zeer merkwaardige dood gevonden. De Nederlandse sterrenbodyguard - beschermer van Naomi Campbell tot Bono - is gedood door nota bene 'collega's' van de politie van Miami. Hij stierf naakt op de vloer, nadat hij was gaan inbreken bij één van zijn buren. Of zo lijkt het althans.

Spiernaakt
Maandagnacht hoorde bewoonster Christiane Jung (47) gestommel in haar riante woning in een chique wijk van het zonnige Miami. Toen ze ging kijken, ontdekte ze de spiernaakte Norman Oosterbroek in haar woonkamer. Ze belde de politie en riep haar echtgenoot erbij, waarna een vechtpartij ontstond tussen de twee mannen.

"Toen onze agenten erbij kwamen, viel hij hen aan", zegt politiewoordvoerder Roy Rutland. "Ze probeerden hem onder controle te krijgen, maar dat wilde niet lukken. Wat ze ook probeerden, ze slaagden er niet in om hem handboeien om te doen of hem te kalmeren."

Stroomstootwapen
Een van de agenten besloot daarop een stroomstootwapen, een taser, te gebruiken. Die schakelde Oosterbroek niet alleen uit, maar liet hem levenloos achter op de vloer. "Toen hij naar het ziekenhuis was overgebracht, werd vastgesteld dat hij was overleden."

Pas in het ziekenhuis ontdekte men dat de gedode 'inbreker' Oosterbroek was, die slechts een paar huizen verderop woont van de woning waar hij was binnengedrongen.

Wat er schuilgaat achter het drama is een raadsel, hoewel de politie vermoedt dat er drugs in het spel waren. Zo zagen de twee bewoners van de woning hoe Oosterbroek 'iets' zou hebben ingeslikt. Politiezegsman Rutland: "We weten niet of dit drugs waren, maar dat onderzoeken we uiteraard wel."

De dood leidt tot verbazing, omdat Oosterbroek bekendstond als een betrouwbare en hoog aangeschreven bodyguard. De boomlange Nederlander (2.04 meter) was een echte selfmade-man die zijn baan als privéchauffeur uitbouwde tot een groot bedrijf dat gespecialiseerd is in de begeleiding van de absolute wereldsterren.

Overstap
Hij begon als de chauffeur van ministers en de top van Shell en maakte 7 jaar geleden de overstap naar de Verenigde Staten. Aanvankelijk werkte hij voor de Verenigde Naties en oud-president Nelson Mandela, om later voor zangers en acteurs aan de slag te gaan. Kanye West, Rihanna, Madonna, Robbie Williams, ze werden allemaal klant.

Oosterbroek bouwde zijn bedrijf RAD Security Services uit tot het grootste concern op het gebied van beveiliging van sterren, met een omzet van 10 miljoen dollar per jaar. Hij had 43 man personeel, niet zelden voormalige legertoppers, oud-Seals of mariniers, die hij vergoedingen tot 200.000 dollar per jaar kon bieden.

Beyoncé
Oosterbroek (bijnaam 'Stormy Norman') werd bovenal de vertrouweling van het artiestenpaar Jay-Z en Beyoncé. Zij, vermaard zangeres en actrice, hij rapper en zakenman. Dag en nacht trok hij met hen op. Zelf vertelde hij tegen 'Het Financieele Dagblad' over zijn werk: "Je bent zó close met ze. Ik reis met ze de hele wereld rond. In een privéjet. Jay-Z is ook goed bevriend met president Obama. Bij zijn inauguratie zaten we vooraan."

De familie van Oosterbroek, die getrouwd was en een gezin achterlaat, heeft laten weten niet te willen reageren op zijn dood.

Buurtbewoners in Miami blijven in verwarring achter. "Dit is een van de rustigste en veiligste wijken in de omgeving. We begrijpen er helemaal niets van", liet een buurvrouw nog optekenen.

05-09-2013 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga: "Ik heb mezelf al bewezen, ondanks deze flop"

Lady Gaga: "Ik heb mezelf al bewezen, ondanks deze flop"

http://oi44.tinypic.com/2n0v9y9.jpg

Lady Gaga's nieuwe plaat Applause is geen daverend succes in Amerika (hij staat op de 5de plaats), maar dat vindt de zangeres niet erg. Ze noemt het jammer dat mensen minder aandacht besteden aan de muziek en alleen nog maar kijken naar het financiële aspect ervan.


"Als je denkt dat het mij alleen maar draait om het geld, dan ken je me niet als artiest. Ik denk dat wanneer je een paar keer op nummer 1 hebt gestaan, je jezelf al bewezen hebt en ik hoef dus niets meer te bewijzen", vertelt Gaga aan The Guardian.

De zangeres maakte ook duidelijk dat het nummer 'Applause' niet alleen over haarzelf gaat. Het is volgens haar net zo universeel als elk ander liefdesliedje. "Mensen zeggen dat de tekst alleen over mij als artiest gaat, maar ik wil dat iedereen het op zichzelf betrekt", aldus de zangeres.

04-09-2013 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus: "Ik heb geschiedenis geschreven"

Miley Cyrus: "Ik heb geschiedenis geschreven"

http://oi43.tinypic.com/10elzwh.jpg

Miley Cyrus is duidelijk niet onder de indruk van de kritiek die ze kreeg na haar ophefmakende optreden met Robin Thicke op de MTV Video Music Awards. In een interview met MTV vertelde ze dat er altijd kritiek volgt als er geschiedenis wordt geschreven. En dat is exact wat ze gedaan heeft, zo vindt de 20-jarige zangeres.


MTV lanceerde een video van het gesprek, dat deel uitmaakt van een toekomstige documentaire. "Ik besteed geen aandacht aan het negatieve, omdat ik dit al zoveel heb zien gebeuren", zei Miley over de kritiek. "Hoeveel keer is dit niet al gebeurd in de popmuziek?"

Volgens Miley waren er in het verleden ook al heel wat provocatieve momenten op de VMA's. "Madonna heeft het gedaan. Britney heeft het gedaan. Bij elk VMA-optreden ben je ernaar op zoek: je wil geschiedenis schrijven."

En dat is exact wat ze samen met Robin Thicke gedaan heeft, vindt Miley zelf. "Robin en ik zeiden voor het optreden de hele tijd tegen elkaar: je weet dat we bijna geschiedenis gaan schrijven", aldus Miley.

"Wat ik nu echt geweldig vind, is dat mensen er drie dagen later nog altijd over praten. Ze overdenken het nog een keer. Jullie denken er zelfs meer over na dan ik op het moment dat ik het deed. Ik dacht er niet eens bij na, omdat ik gewoon zo ben", besluit Miley.

04-09-2013 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson showt haar rondingen in Venetië

Scarlett Johansson showt haar rondingen in Venetië

http://oi39.tinypic.com/256y83p.jpg

Scarlett Johansson bracht gisteren heel wat sexappeal op de rode loper van het Filmfestival in Venetië. De 28-jarige actrice pakte er uit met een jurk van Versace, die vooral haar rondingen in de verf zette.


Vol zelfvertrouwen poseerde Scarlett voor de fotografen in de lange, zwarte en aansluitende jurk. De afzakkende mouwtjes zorgden ervoor dat de nadruk op het decolleté van de actrice kwam te liggen.

Scarlett maakte haar look compleet met schoenen van Roger Vivier en een opvallende halsketting van Bulgari, die haar decolleté nog extra benadrukte. Een opgestoken kapsel en weinig make-up werkten af.

Scarlett werd op de rode loper vergezeld door Jonathan Glazer, de regisseur van haar nieuwste film 'Under the Skin'. Eerder op de dag werd ze gespot met partner Romain Dauriac, een Franse journalist. Met hem vormt ze ondertussen 10 maanden een koppel.

04-09-2013 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!