Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Beatles-album met nooit eerder uitgebrachte BBC-opnames

Nieuw Beatles-album met nooit eerder uitgebrachte BBC-opnames

http://oi39.tinypic.com/2eyb4mq.jpg

Niet eerder uitgebrachte opnames van The Beatles in de BBC-studio's verschijnen dit jaar op een nieuw album. Het gaat om vroege hits en covers die bij de BBC zijn opgenomen in 1963 en 1964, maar ook opnames van gesprekken van de Fab Four met BBC-presentatoren.

Het album verschijnt in november en heet On Air - Live At The BBC Volume 2. In 1994 verscheen het eerste deel. Dat ging wereldwijd in 6 weken tijd 5 miljoen keer over de toonbank.

14-09-2013 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
13-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan is terug - en hoe!

Lindsay Lohan is terug - en hoe!

http://oi42.tinypic.com/650uo8.jpg

Lindsay Lohan is terug na een verblijf in een ontwenningskliniek, en dat zal iedereen geweten hebben. De 27-jarige actrice liet zich met een kort zwart jurkje opmerken op de modeweek in New York.


De voorbije maanden kwam LiLo enkel negatief in het nieuws, maar die tijd lijkt voorbij te zijn. De jonge actrice zag er op het Proenza Schouler-feestje in New York duidelijk een pak frisser uit dan enkele weken geleden. Toen liet ze zich nog opmerken met een lange witte bloes, zonder broek.

Gisteren had de roodharige voor de gelegenheid een kort zwart jurkje aangetrokken. Door de strakke snit, de riem rond haar middel en de diepe neklijn werden Lindsays vormen mooi in de verf gezet. De look werd afgewerkt met een paar Louboutins.

De frisse look maakt ongetwijfeld deel uit van Lindsays voornemen om zich te herpakken. In een interview met Oprah zei ze onlangs dat ze "erg hard werkt, gefocust blijft en probeert om het vertrouwen van heel wat mensen terug te winnen."

13-09-2013 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher haalt zijn spullen uit echtelijke woonst

Liam Gallagher haalt zijn spullen uit echtelijke woonst

http://oi39.tinypic.com/25fkqvl.jpg

De overspelige Liam Gallagher werd gisteren in Hampstead gespot tijdens het verhuizen van gitaren, meubels, schilderijen, schoenen en kledij uit het huis dat hij samen met zijn vrouw Nicole Appleton had gekocht. De rockster van Oasis werd bijgestaan door twee verhuizers die alles in een bestelwagen droegen.

Zijn bedrogen echtgenote Nicole verliet de villa van 5 miljoen pond al eerder, het is niet duidelijk waar zij naar toe is verhuisd. Zijn vrouw zou de scheiding hebben aangevraagd nadat was uitgelekt dat Liam een geheim liefdeskind had met de Amerikaanse schrijfster Liza Ghorbani om dan verliefd te worden op zijn voormalige assistente. Liam zou nu bij Nicole om de hoek gaan wonen, waar zijn toekomstige ex natuurlijk woest om is.

13-09-2013 om 17:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gefopt: Natalia jaagt fans de kast op met blonde pruik

Gefopt: Natalia jaagt fans de kast op met blonde pruik

http://oi39.tinypic.com/x4r9ko.jpg

Deze middag leek het er even op dat onze Natalia het voorbeeld had gevolgd van Beyoncé. De Kempische zangeres postte op Twitter een foto van zichzelf met een korte blonde coupe. Maar een paar uurtjes later stelde ze haar fans gerust: het was slechts een pruik.


En dat was wel te verwachten, want Natalia liet zelf duidelijk merken dat ze niet tevreden was met de nieuwe 'coupe'. "Ggrrrrr... vrijdag de 13de, voor niks goe...", schreef ze bij de foto met het korte, blonde kapsel.

Verschillende fans dachten, of hoopten, onmiddellijk dat het om een pruik ging. En zij bleken gelijk te hebben, want enkele uurtjes later postte Natalia een foto van het echte resultaat. Daarop is te zien dat de zangeres nog altijd haar lange, golvende roodbruine lokken heeft. "Fooled ya'll", aldus de zangeres.

13-09-2013 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Selma Blair dreigt met rechtszaak tegen Charlie Sheen"

"Selma Blair dreigt met rechtszaak tegen Charlie Sheen"

http://oi41.tinypic.com/4ilshu.jpg

Selma Blair dreigt Charlie Sheen en Lionsgate Entertainment aan te klagen vanwege haar 'onterechte' ontslag bij de tv-serie Anger Management. Selma zou ruim 900.000 dollar eisen, het geld wat ze zou hebben verdiend als ze de serie zou hebben afgemaakt, melden bronnen aan entertainmentsite TMZ.


Het personage van Selma Blair zou na acht afleveringen uit de serie worden geschreven. Selma gelooft dat Charlie dat proces uit wraak heeft versneld, zo vertellen de insiders. Selma zou zich op de set hebben beklaagd over het feit dat de crew altijd op Sheen moest wachten en dat hij lui is. Charlie zou achter het geroddel van Selma zijn gekomen en haar daarom de serie uit hebben gewerkt, zo luidt de theorie van Selma.

De bronnen bevestigen dat Charlie erg boos was op Selma, maar dat ze sowieso al uit de serie werd geschreven omdat "Amerika Charlie niet met maar één vriendin wilde zien". Blair en Lionsgate zijn in gesprek om tot een overeenkomst te komen. Wanneer dit niet lukt, zou het tot een rechtszaak kunnen komen.

13-09-2013 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vier schoenentrends volgens Sarah Jessica Parker

De vier schoenentrends volgens Sarah Jessica Parker

http://oi41.tinypic.com/2yukjdd.jpg

Eerder dit jaar raakte al bekend dat Sarah Jessica Parker een schoenencollectie ging ontwerpen. De lijn zal exclusief verkocht worden bij de Amerikaanse modeketen Nordstrom vanaf januari 2014, maar de actrice/designer stelde haar creaties al op de New York Fashion Week voor.


Sarah Jessica showde aan de mode-elite haar 40 ontwerpen die verkocht worden onder de niet-verassende merknaam SJP. Je mag je zowel aan ballerina's als torenhoge hakken verwachten. We onthullen vier dingen die je moet weten over de schoenen.

Haar schoenenlijn past niet in het rijtje van de duizenden sterrencollectie. Sarah Jessica heeft tijdens haar dagen als Carrie in de tv-reeks 'Sex and the City' vele uren op stiletto's doorgebracht. "18 tot 20 uur per dag liep ik op de set rond in hoge hakken. Ik trok mijn schoenen nooit uit, maar ik had nooit pijn. Dus ik weet perfect hoe een comfotabele stiletto gemaakt moet worden en dat wil ik delen met mijn klanten."

1. Veel suède
Sarah Jessica Parker is geen fan van de lakschoen: "Soms verliest glans zijn stijl na een tijdje, daarom is suède zo fijn. Dat behoudt zijn kleur beter.

2. Lintjes
Sarah Jessica Parker heeft heel wat gestreepte lintjes gebruikt in haar collectie. Verwacht je aan deze versiersels aan de hiel of zijkant. Dit is hét kenmerk van haar collectie.

3. Kleur
Sarah Jessica Parker is net als haar bekendste personage Carrie Bradshaw een kleurkamelon. "We hebben kleuren gecombineerd die mensen doorgaans niet samen zouden gebruiken. Maar het zijn wel schitterende combinaties waar je al lang van droomt."

4. Bijpassende handtas
In New York heeft Sarah Jessica onthuld dat het niet bij schoenen blijft, ze gaat voor een volledig mode-imperium van jassen en handtassen. "We wilden nu kwaliteit verkopen, daarom heeft het creëren van de schoenen zo veel tijd gekost. Om te voorkomen dat we een hoop rommel in de winkelreken zouden zetten."

13-09-2013 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chrissy Teigen snapt ophef over ontblote tepel niet

Chrissy Teigen snapt ophef over ontblote tepel niet

http://oi44.tinypic.com/2zgfc6x.jpg

Het Amerikaanse model Chrissy Teigen snapt niet waarom er ophef is ontstaan over de beelden uit John Legends nieuwe videoclip. Het model deelde een foto uit de clip via Twitter, waarop haar tepel te zien is.


Teigen ligt voor de scène uit de clip naakt met John, haar aanstaande echtgenoot, in bed. Haar borsten steken boven de deken uit en één van de twee is volop in beeld. 'Letterlijk iedereen heeft een tepel', twitterde ze een paar uur later in reactie op de ophef die ontstond.

Ondertussen liet het stel aan E! News weten dat ze een worteltaart hebben uitgekozen voor hun aanstaande huwelijksfeest. Ook onthulde Chrissy dat ze maar liefst drie bruidsjurken heeft aangeschaft. "Elke keer als ik naar Vera Wang ging om te passen, kon ik het niet laten er nog één te kopen. Ze zijn gewoon te mooi."

De twee zijn ruim zeven jaar samen en sinds anderhalf jaar verloofd.

13-09-2013 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportpaleis Groep gaat Vorst Nationaal uitbaten

Sportpaleis Groep gaat Vorst Nationaal uitbaten

http://oi41.tinypic.com/alktu9.jpg

Het Antwerpse Sportpaleis en Music Hall slaan de handen in elkaar voor de exploitatie van Vorst Nationaal. Sportpaleis Groep zal vanaf 1 oktober de uitbating van de legendarische rocktempel op zich nemen. Music Hall blijft eigenaar van de zaal, maar zal de dagelijkse leiding overlaten aan de Sportpaleis Groep. Beide partijen ondertekenden daarvoor een kaderovereenkomst.


Sportpaleis Groep en Music Hall benadrukken dat ze een "bijzonder belangrijk strategisch samenwerkingsakkoord" hebben gesloten. "Deze samenwerking versterkt beide organisaties in hun corebusiness en laat hen toe om die verder en met nog meer succes te ontwikkelen. Met het Antwerps Sportpaleis, de Lotto Arena, de Ethias Arena en Vorst Nationaal is er voor elke artiest en voorstelling, zowel wat ligging als wat capaciteit betreft, een mooi en uniek aanbod."

"Music Hall is bijzonder blij met deze samenwerking. We hebben 20 jaar gewerkt om Vorst Nationaal te krijgen waar het vandaag staat. Ik ben ervan overtuigd dat de Sportpaleis Groep de juiste partner is om de zaal de toekomst in te loodsen. Samen met de Gemeente Vorst en het Brussels Gewest zullen zij er voor zorgen dat Vorst Nationaal dé concertzaal bij uitstek in Brussel blijft. Music Hall zal zich dankzij deze samenwerking nog meer kunnen focussen op promoten en produceren. Onze internationale ambities worden steeds concreter, maar we zullen ook heel actief blijven in België. Je kan er van op aan dat de producties van Music Hall nu ook het Sportpaleis zullen aandoen", besluit directeur Geert Allaert

13-09-2013 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
12-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Harry Styles smoorverliefd op Cara Delevingne"

"Harry Styles smoorverliefd op Cara Delevingne"

http://oi42.tinypic.com/32zt1dw.jpg

Het lijkt erop dat Harry Styles opnieuw is gevallen voor Cara Delevingne. Het tieneridool en het model werden onlangs samen bij een musicalvoorstelling gespot. En dat was niet hun enige date, weet showbizzsite E! News.


"Harry zit voortdurend achter Cara aan", onthult een insider, die weet dat de romance tussen de twee ongeveer twee weken geleden is opgebloeid. "Hij vindt haar echt leuk en heeft gezegd dat hij alleen met haar wil zijn." Het topmodel twijfelt dan weer of ze haar relatie met de One Direction-zanger officieel wil maken, vanwege haar drukke werkschema.

In 2012 ging het gerucht ook al eens dat Harry en Cara een koppel waren, maar niet veel later verruilde de zanger haar voor Taylor Swift.

12-09-2013 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael J. Fox: "Mensen zijn bang voor me"

Michael J. Fox: "Mensen zijn bang voor me"

http://oi42.tinypic.com/2hdxt9l.jpg

Michael J. Fox gelooft dat mensen bang voor hem zijn, sinds de ziekte van Parkinson bij hem werd vastgesteld. "Mensen kijken me aan met angst en verdriet in hun ogen", vertelt de acteur aan het tijdschrift Rolling Stone.


Fox, die binnenkort weer op televisie te zien is met 'The Michael J. Fox Show', staat op de cover van de nieuwste editie van het blad, dat alvast is gelezen door Today. Hij legt in het interview uit dat hij zelf niet overstuur raakt door zijn symptomen, maar andere mensen wel. "Ze kunnen niet zien wat ik echt voel, en dat is: het gaat goed me!"

Als voorbeeld geeft hij een interview dat hij na zijn diagnose deed met talkshowhost Larry King. "Het was anders dan anders en ik realiseerde me dat het de eerste keer was dat ik met hem sprak sinds mijn diagnose en dat hij bang was."

Zin in nieuwe show
Ondanks zijn ziekte heeft de acteur zin in zijn nieuwe show. "Mensen vroegen me of ik wel zeker weet dat ik het aankan. Ik zei: 'Nee, dat weet ik niet zeker, maar ik wil het en ik heb de kans.'"

De ziekte werd in 1991 bij Fox vastgesteld en hij maakte het in 1999 bekend.

12-09-2013 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West over ex van Kim K: "Ray J is een meisje"

Kanye West over ex van Kim K: "Ray J is een meisje"

http://oi40.tinypic.com/i6gp3p.jpg

Rapper Kanye West heeft de ex van zijn vriendin Kim Kardashian een meisje genoemd tijdens een optreden in de talkshow van Jimmy Fallon deze week. Intussen werkt de kersverse mama van baby North hard om bijna 30 zwangerschapskilo's kwijt te spelen, ze is momenteel al halfweg.


Tijdens zijn nummer 'Bound 2' start Kanye een scheldtirade over Ray J, de man waar Kim K een sekstape mee heeft opgenomen, waarin hij hem een meisje noemt. Dit keer was het wel Ray J die de aanleiding voor deze ruzie had gegeven, de rapper had recent een nummer uitgebracht met de titel 'I hit it first' (wat zoveel betekent als 'Ik was eerst'). De clip die bij het liedje hoort maakt meteen duidelijk over wie het nummer gaat.

Ondertussen werd Kim Kardashian gisteren in Beverly Hills gespot en ze leek al flink wat kilo's armer. Toch sport ze niet intensief om snel weer in vorm te raken. De 32-jarige kersverse mama zag er gezond en stijlvol uit toen. Kim benadrukte haar lijn met een gouden ceintuur rond haar slanke taille. Sinds ze in juni mama werd, laat de vriendin van Kanye zich niet veel zien in Los Angeles. Haar fitnesscoach Tracy Anderson maakte bekend dat de realityster nog niet opnieuw is beginnen fitnessen, de mama wil zich concentreren op haar dochter. Kim zou al 13,5 kg af zijn gevallen sinds ze op haar dikste was en ze zou graag nog evenveel willen kwijtspelen. Ze beweegt hiervoor niet alleen meer, maar ze eet ook heel wat gezonder. Hiervoor  zou ze een privékok in dienst hebben genomen die elke dag bij haar thuis komt koken.

12-09-2013 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lingeriemerk Victoria's Secret dumpt Miranda Kerr

Lingeriemerk Victoria's Secret dumpt Miranda Kerr

http://oi40.tinypic.com/30d8pvn.jpg

Topmodel Miranda Kerr lijkt zichzelf niet langer een Victoria's Secret Angel te mogen noemen, aangezien ze in december niet voor het lingeriemerk op de catwalk zal mogen paraderen.

De Australische schoonheid verschijnt al sinds 2007 steevast op de voorstelling van de nieuwste collectie van het Amerikaanse Victoria's Secret, maar dit jaar zal ze er niet bij zijn. De lijst met namen van de zogenaamde 'Angels' die wel mogen paraderen is indrukwekkend: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Karlie Kloss, Doutzen Kroes en Behati Prinsloo.

De geruchten dat Miranda gedumpt zou zijn door het lingeriemerk circuleren al langer, maar dat werd ontdekt door directeur Ed Razek. De show vindt plaats op dinsdag 10 december.

12-09-2013 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom zelfs idiote roddels over Kim & Kanye voor waar worden genomen

Waarom zelfs idiote roddels over Kim & Kanye voor waar worden genomen

http://oi42.tinypic.com/im1p8w.jpg

Er doet een wilde roddel over het seksleven Kim Kardashian en Kanye West de ronde. Iedereen weet dat de kans enorm groot is dat het gerucht niet waar is, maar toch wordt er met graagte over gespeculeerd. Waarom? Omdat ze weinig krediet hebben, en mensen 'zich zo kunnen voorstellen' dat het echt waar is omdat ze toch zo'n raar koppel zijn. Wie af en toe een stukje van een of andere Kardashian-realityreeks meepikt, weet waarover we spreken.


Volgens de wilde, ongegronde en onbevestigde roddel zouden Kim Kardashian en Kanye West maar vier keer seks hebben gehad, enkel met als doel om een kind te maken. Sinds Kim zwanger zou zijn geraakt, zouden ze geen enkele keer seks hebben gehad. Dat zegt de totaal onbetrouwbare site Crazy Days and Nights, die 'een man' als bron vermeldt.

De kans is zeer klein dat het waar is. Maar tegelijk is er iets in het bericht dat prikkelt: je kan je zo voorstellen dat het waar zou kunnen zijn, het 'past' bij Kim en Kanye.

Gek genoeg werkt het niet bij alle celebs. Er zijn er waarbij een tikje ongeloofwaardigheid al voldoende is om een (dicht bij de waarheid gelegen) roddel vertikaal te klasseren. En dan zijn er anderen, waarover de perceptie zodanig is dat alles wordt geloofd dat in het kraam past. In de laatste categorie zitten Kim en Kanye; dat vreemde koppel dat niet veel wordt gegund.

Waarom hebben Kim en Kanye de publieke opinie zo tegen?

Het begint met hun beroemdheidsniveau. Kim Kardashian domineert al jaren de boekskes, en sinds haar huwelijk met drie bruidsjurken maar 72 dagen duurde en een scheiding die breed werd uitgesmeerd, is ze het weinig krediet dat ze had kwijtgespeeld. Kanye komt dan weer arrogant over, egoïstisch ook, en die houding komt terug in alle grappen die over hem worden gemaakt.

Als koppel missen ze geloofwaardigheid: ze worden niet veel samen gezien, omdat ze niet veel tijd samen doorbrengen.

Uit 'Keeping Up With The Kardashians' blijkt bijvoorbeeld dat Kim er op het einde van de zwangerschap alleen voor stond. Kanye nam in Parijs een cd op, en dus kon Kim op haar eentje een nieuw huis zoeken, de kinderkamer inrichten, bedjes in elkaar (laten) vijzen, een verhuis regelen. Het lot van drukbezette celebs, misschien, al was het wel Kim die over en weer vloog naar Parijs en niet Kanye die af en toe een handje kwam helpen in Los Angeles.

Kanye vierde ook zijn verjaardag alleen in New York, terwijl Kim (die toen al niet meer mocht vliegen) alleen in LA zat. Niet weinig mensen vroegen zich af of het hem pijn had gedaan zijn verjaardag in Los Angeles te vieren.

Koppelperceptie
Daardoor lijken ze een koppel dat niet hecht aan elkaar hangt, een koppel dat zich laat leiden door egoïstische (mediatieke?) motieven, dat niet voor elkaar voor het vuur gaat. Zelfs de plakkerige beginfase hebben deze twee zowat overgeslaan. Het doet hun geloofwaardigheid geen goed.

Nochtans is de verklaring niet zo ver te zoeken: Kanye is cameraschuw en wil zoveel mogelijk in stilte leven. Onmogelijk met een Kardashian en dus sloten ze een compromis: zij in de spotlights, hij er (zo vaak mogelijk) naast. Na enkele schuchtere en fel bekritiseerde verschijningen in een realityreeks trok Kanye zelf de conclusie: niets voor mij, ik doe niet mee.

Maar daat stopt het niet: dat rapper/ontwerper Kanye zijn Kim vreemde, onflatterende zwangerschapskledij aanmat hielp zijn imago ook al niet vooruit. Na de bevalling werd de naam van dochterlief (North West) het mikpunt, net als de overdreven veiligheidsmaatregelen die de twee schijnen te nemen.

Barsten in het front
Pas de laatste weken beginnen enkele barsten in het front te komen. Toen Kim, Kanye en North de eerste keer in het openbaar verschenen, was Kanye duidelijk lief tegen Kim. Hij ging ook naar de talkshow van schoonmoeder Kris Jenner, ondanks de (geruchten van een?) slechte relatie tussen die twee. Hij sprak er zijn liefde voor Kim uit. Tegelijk lieten Kim en Kanye, na 2,5 maand, een eigen kiekje van baby North op de wereld los.

Het verzachtte de gemoederen een beetje, maar (nog) niet voldoende om ze iets duivels en gemeen als 'ze hebben nooit meer seks' niet toch stiekem toe te schrijven.

Want ook al weet je dat het niet waar is, ergens zou het je niet verbazen. Ook al weten we helemaal niet wat ze in hun privéleven doen, al stellen we ons wel graag voor dat we dat weten.

En daarom zullen roddels als deze blijven bestaan, blijven gedeeld worden en zelfs blijven geloofd worden. Blijft de vraag: wie verzint het in godsnaam, en waarom?

12-09-2013 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.400.000 euro voor meet and greet met Kristen Stewart

400.000 euro voor meet and greet met Kristen Stewart

http://oi40.tinypic.com/wcbsc0.jpg

Een meet and greet met Kristen Stewart, hoeveel mag dat kosten? Een prins uit het Midden-Oosten had er in ieder geval alles voor over: hij legde er bijna 400.000 euro voor neer. De ontmoeting duurde maar vijftien minuten en de prins deed niet moeilijk. Hij betaalde handje contantje, weet Mirror.


Het ongelofelijke bedrag betaalde de prins vorig jaar december in Madison Square Garden, waar een benefietconcert werd georganiseerd.  Het geld ging namelijk niet naar de bankrekening van Kristen, maar naar de slachtoffers van orkaan Sandy.

Filmproducent Harvey Weinstein hielp mee om de 'deal' te verwezenlijken. Toen Weinstein Kristen benaderde om voor 400.000 euro een meet en greet te hebben, zei ze: "Hoeveel?!" Dat onthulde de filmproducent tijdens het Toronto International Film Festival, waar hij zijn documentaire over het benefietconcert voor Sandy promootte.

12-09-2013 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger en gitarist Paul Despiegelaere is overleden

Zanger en gitarist Paul Despiegelaere is overleden

Om de Machines te beluisteren druk op de foto.


.

De Belgische zanger en gitarist Paul Despiegelaere is overleden na een lange ziekte. Despiegelaere won met zijn groep The Machines in 1980 de tweede editie van Humo's Rock Rally en scoorde radiohits met "Don't be cruel" en "The lies in your eyes".


Gentenaar Paul Despiegelaere was in de jaren 80 frontman van de new wave-groep The Machines. Met die band won hij in 1980 de tweede editie van Humo's Rock Rally.

De groep bracht vervolgens de singles "Money in my wallet" en "Frozen faces" uit, en brak in 1981 door met het catchy nummer "Don't be cruel". Dat was de derde single uit hun debuutalbum "A world of machines", dat ze mochten opnemen in de legendarische Abbey Road Studio in Londen.

Later volgden nog twee minder succesvolle albums: "Dots and dashes" en "Jungle". Nadien stierf The Machines een stille dood. Paul De Spiegelaere legde zich na The Machines vooral toe op productiewerk, voor onder meer Noordkaap, Eden en Mama's Jasje.

Paul De Spiegelaere was al een hele tijd ziek. Gisteren is hij overleden.


12-09-2013 om 10:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
11-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Lennon in pas ontdekt interview: "Opnemen met Beatles was marteling"

John Lennon in pas ontdekt interview: "Opnemen met Beatles was marteling"

http://oi43.tinypic.com/3312ff9.jpg

Op het einde was het een hel om met The Beatles in de studio te zitten, zo vertelt John Lennon in een recent opgedoken interview met radio-dj Howard Smith.


Lennon heeft het over de opnames voor 'Let It Be' in 1969, het laatste album van The Beatles.

"We gingen door de hel. Telkens we iets maken, is het een marteling", verklaart Lennon in het interview.

"The Beatles hebben niet meer magie dan jij. Het is een lijdensweg telkens we iets nieuws maken, we worstelen met elkaar. Er zijn spanningen. Telkens het rode licht aangaat (in de studio een signaal dat de opname loopt, nvdr.) is de spanning te snijden".

Lennon noemt 'Let It Be' ook "een vreemd album" dat de gespannen relatie tussen de bandleden reflecteert. De band zou een jaar na die opnames uit elkaar gaan.

"We hebben dat album nooit echt afgemaakt. We hadden er geen zin meer in. Paul wilde het absoluut uitbrengen. Die plaat toont The Bealtes in hun blootje".

Howard Smith vond het interview in een kist in zijn loft in New York. De opname wordt later deze maand geveild.

11-09-2013 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoe Saldana stiekem getrouwd

Zoe Saldana stiekem getrouwd

http://oi43.tinypic.com/2rzrp03.jpg

Zoe Saldana (34) is stiekem getrouwd met haar partner Marco Perego (34). De 'Blood Ties'-actrice en de Italiaanse kunstenaar stapten afgelopen juni in het huwelijksbootje in Londen. Dat bevestigt Us Weekly.


"Het was een heel kleine ceremonie, maar wel zeer mooi en romantisch", onthulde een bron aan de entertainmentwebsite. Slechts een paar familieleden en dichte vrienden werden uitgenodigd.

De twee werden midden mei voor het eerst aan elkaar gelinkt, toen ze al kussend gespot werden op de première van 'Star Trek Into Darkness'. Maar een insider vertelde in juni dat de twee elkaar al veel langer kenden. "Er is veel chemie tussen hen", voegde een andere vriend nog toe.

Zoe, die een knipperlichtrelatie had met Bradley Cooper tussen 2011 en 2013, is naar verluidt erg opgewonden over haar huwelijk. "Ze is verheugd dat ze iemand gevonden heeft met wie ze van het leven kan genieten", aldus een insider. Eerder was de actrice ook al verloofd met ondernemer en acteur Keith Britton, maar in 2011 liep hun relatie na 11 jaar op de klippen.

11-09-2013 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher en Demi Moore samen gespot

Ashton Kutcher en Demi Moore samen gespot

http://oi40.tinypic.com/2h5sb46.jpg

Ashton Kutcher en zijn vervreemde echtgenote Demi Moore zijn weer eens samen gespot. De twee liepen elkaar naar verluidt maandag tegen het lijf tijdens een technologieconferentie in San Jose en zaten in hetzelfde vliegtuig terug naar Los Angeles. Dat meldt showbizzsite TMZ.


De 35-jarige 'Two And A Half Men'-ster en de 50-jarige Demi, die in november 2011 uit elkaar gingen, werden maandag gefotografeerd terwijl ze samen het vliegveld verlieten. Volgens een ooggetuige leek het voormalige stel bijzonder amicaal ondanks het feit dat Demi hun echtscheiding nog altijd blokkeert.

Het huwelijk tussen de acteurs liep na zes jaar spaak nadat bekend werd dat Ashton een affaire had gehad met een studente. Ashton, die tegenwoordig een relatie heeft met actrice Mila Kunis, vroeg in december 2012 een scheiding aan, maar deze is nog altijd niet afgerond.

Demi zou eerst nog geld willen zien van haar ex voordat ze de scheidingpapieren ondertekent.

11-09-2013 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna pakt uit met blauwe lipstick en doorzichtig topje

Rihanna pakt uit met blauwe lipstick en doorzichtig topje

http://oi44.tinypic.com/dbsdxd.jpg

Rihanna was duidelijk van plan om op te vallen gisterenavond, bij de lancering van haar nieuwe collectie voor River Island in Londen. De zangeres droeg voor de gelegenheid blauwe lippenstift en een doorzichtig zwart topje uit de nieuwe kledinglijn.


Dat laatste combineerde ze gelukkig met een zwart-wit baseballjasje, zodat er toch nog iets verborgen bleef. Als broek droeg de zangeres een aansluitende jeans, aangevuld met een blinkende riem rond haar middel. Die paste goed bij de metalen ketting rond haar nek.

De look werd verder afgewerkt met een paar zwarte sandalen met naaldhak en een bruin enveloppentasje.

Mullet
Ook opvallend is het nieuwe kapsel van Rihanna. Vooraan lijkt er niets veranderd, maar achteraan heeft de zangers tegenwoordig een vrij lange 'mullet' of tapijtje hangen.

Ook topmodel Cara Delevingne, die voor de gelegenheid mee kwam feesten met Rihanna, droeg kleren uit de nieuwe collectie. Zij had gekozen voor een geel oversized baseballshirt, dat dienst deed als jurkje.

Collectie
Rihanna zelf is alleszins erg trots over de ontwerpen. "Ik heb letterlijk alles ontworpen wat ik zelf wil dragen, exact hoe ik het wil dragen", zei ze eerder.

De nieuwe collectie zal in twee keer uitkomen. De sportievere stukken voor de herfst liggen vanaf morgen in de winkel, op de feestoutfits voor de eindejaarsdagen is het wachten tot november. Fans in België kunnen terecht in de 'River Island'-winkel in Antwerpen.

11-09-2013 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne niet zwanger: "Mijn borsten zijn gewoon gegroeid"

Kelly Osbourne niet zwanger: "Mijn borsten zijn gewoon gegroeid"

http://oi42.tinypic.com/dyp18j.jpg

Kelly Osbourne is niet zwanger. Dat vertelde ze zelf aan People, nadat een foto van haar groeiende boezem de zwangerschapsgeruchten op gang bracht. "Ik heb geen idee wat er met mij aan de hand is, mijn borsten zijn flink gegroeid en ik heb geen idee hoe dat kan", aldus Kelly.


"Iedereen zegt tegen me dat ik zwanger ben, maar dat is niet zo. Daar is het nog niet het juiste moment voor." Het maakt Osbourne overigens niet veel uit dat haar voorgevel gegroeid is. "Ik vind het eigenlijk wel leuk. Het is tof om ze eindelijk eens echt te hebben."

De geruchten over een mogelijke zwangerschap begonnen toen Kelly enkele dagen geleden een foto van zichzelf met een flinke boezem via Instagram deelde. "Mijn borsten worden zo groot", schreef ze erbij

11-09-2013 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!