Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film Jan Verheyen naar filmfestival Chicago

Nieuwe film Jan Verheyen naar filmfestival Chicago

http://oi42.tinypic.com/izqnac.jpg

'Het vonnis', de nieuwe langspeelfilm van Jan Verheyen is uitgenodigd op het Chicago International Film Festival (10 tot 24 oktober). De film wordt er vertoond in de Officiële Competitie, zo luidt het vandaag in een persbericht van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).

'Het vonnis' was eerder al succesvol op het filmfestival van Montréal. Daar kaapte Jan Verheyen de prijs weg voor Beste Regie. De film verschijnt op 9 oktober in de Belgische bioscoopzalen.

18-09-2013 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josh & Fergie delen twee foto's van zoon Axl Jack

Josh & Fergie delen twee foto's van zoon Axl Jack

http://oi41.tinypic.com/25q9etd.jpg

Fergie en Josh Duhamel werden eind augustus de trotse ouders van een zoontje, Axl Jack. De eerste foto's hebben ze nu zelf op de wereld losgelaten via Facebook en Instagram. "Paparazzi, jullie kunnen nu weggaan", grapten de ouders.


De eerste foto (zie onderaan) toont Axl op de dag van zijn geboorte. Het jongetje is warm in een lakentje gewikkeld en heeft een schattig gestreept mutsje op het hoofd. Hij lijkt te slapen terwijl hij zijn lippen tuit.

"Het leven is mooi", becommentariëerde Josh de foto en voegde de hashtag toe: #paparazziyoucanleaveourhousenow.

Geslaagd!
De tweede foto toont het kindje terwijl hij de gehoortest ondergaat. "Dag twee. Gehoortest achter de rug. Alle systemen in orde", typt Fergie op haar Instagramaccount.

Verrassing
De foto's komen een beetje als een verrassing omdat Josh maandag nog op Twitter had gezegd "de jongen nog even voor zichzelf te willen houden". Dat antwoordde hij op de vraag van een fan wanneer er foto's zouden worden vrijgemaakt.

Axl Jack werd op 29 augustus geboren en woog 3,45 kilogram.

18-09-2013 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand en nieuw lief op de vingers getikt wegens passionele kus

Russell Brand en nieuw lief op de vingers getikt wegens passionele kus

http://oi44.tinypic.com/53wjdy.jpg

De 38-jarige Russell Brand kon zich tijdens een glamoureus feestje niet inhouden en werd iets te intiem met zijn nieuwe vlam Jemima Khan (39). De andere gasten waren zo geschokt dat de gastheer hen moest vragen zich te gedragen.


Jemima en Russel werden al kussend gespot op een sofa vorige week, pr-goeroe Matthew Freud hield thuis een feestje in Holland Park waarop heel wat andere celebs aanwezig waren. "Het begon als wat onschuldig geflirt, maar het werd al snel gênant. Ze ging zo in elkaar op en gedroegen zich als tieners. Matthew kon het niet langer aanzien dus is hij gaan vragen of Russell en Jemima zich wat konden gedragen." Het incident gebeurde niet veel nadat de twee officieel hadden verklaard een koppel te zijn. Ze gingen intussen al op verschillende dates.

Vorig jaar strandde het huwelijk van Russel met zangeres Katy Perry na 14 maanden. De gescheiden Jemima heeft twee kinderen met haar ex cricketspeler Imran Khan, ze had ook ooit een relatie met Hugh Grant. Aan de Britse tabloid The Sun verklaarde Russell dat niets de seks die hij nu met Jemima heeft overtreft. "Er moet een ongeloofelijke chemie zijn tussen de twee in bed. Jemima houdt van de avontuurlijke ingesteldheid van Russell", aldus insiders. Toch zjin haar vrienden bezorgd door de  gemene dingen die hij zegt over de mensen die hij kent en zijn seksuele uitspattingen in het verleden.

18-09-2013 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Willy Sommers heeft abortus op zijn geweten"

"Willy Sommers heeft abortus op zijn geweten"

http://oi44.tinypic.com/mb33fd.jpg

Dat Willy Sommers gedurende zeven jaar een geheime relatie had met zangeres Truus, is al langer bekend. Dat het liefdeskind Annemie (31) daar een resultaat van is, wisten we ook al. Wat echter weinigen wisten, is dat de bekende Vlaamse zanger Truus ooit gedwongen heeft abortus te plegen. Dat onthult de boze voormalige minnares nu.


Gertrudis Vereecken komt met het nieuws naar buiten omdat Willy Sommers hun kind niet voor de wet wil erkennen. De relatie van de twee werd jarenlang geheim gehouden. Truus stopte haar eigen zangcarrière voor deze affaire. Een tiental jaren geleden lekte in de Vlaamse media uit dat Willy de vader was van haar dochter Annemie, maar de 31-jarige werd nooit officieel door hem erkend.

Dat maakt Truus boos, zeker omdat Willy de schijn van een zorgende vader hoog houdt in de media. In TVFamilie onthult de voormalige zangeres nu dat Willy haar 36 jaar geleden verplicht heeft een zwangerschap te onderbreken. Hij zou haar zelf naar Nederland hebben gebracht om in alle discretie de ingreep te ondergaan. Het was Willy die alles heeft geregeld en betaald. Truus verklaart nog altijd veel spijt van die zwangerschapsonderbreking te hebben en nog dagelijks aan haar ongeboren kind te denken.

18-09-2013 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sylvie van der Vaart sloeg Rafael op oudejaarsavond"

"Sylvie van der Vaart sloeg Rafael op oudejaarsavond"

http://oi41.tinypic.com/33pcb3t.jpg

Sylvie van der Vaart zou op oudejaarsavond Rafael geslagen hebben. Althans, dat beweert Lydia, de zus van Sabia Engizek, de nieuwe vriendin van Rafael.


In het Nederlandse blad Story van deze week vertelt zus Lydia: "Ik was er zelf bij. Sylvie begon op Rafael te slaan. Ze maakten ruzie en hij besloot daarom aan de aanwezige gasten te vertellen dat zij gingen scheiden. Sylvie werd woedend." Volgens Lydia werd Sylvie kwaad omdat ze had willen wachten met het bekend maken van de scheidingsplannen.

Pijn
Lydia is overigens ook niet blij met het interview van Sylvie's moeder Rita van vorige week in de Nederlandse krant De Telegraaf waarin zij uithaalt naar Sabia: "Rita moet zich schamen om zo over mijn zus te praten. Dat Rita zei dat de zoon Sylvie en Rafael niet meer dan een trofee is voor Sabia deed echt pijn. Sabia doet alles voor haar stiefzoon Damián. Bovendien weet ik uit eigen ervaring dat Sylvie niet zo'n moeder is die graag met haar kind speelt. Als Damián bij zijn moeder is, zorgt de kinderoppas grotendeels voor hem."

18-09-2013 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Anistons verloofde heeft bijzondere belangstelling voor syfilis

Jennifer Anistons verloofde heeft bijzondere belangstelling voor syfilis

http://oi39.tinypic.com/eimotz.jpg

Elk zijn pijp en zijn tabak, zeggen wij altijd, maar de verloofde van Jennifer Aniston heeft wel een heel bijzondere passie. Justin Theroux heeft een verzameling oude mensentanden en wassen replica's van menselijke keelholtes die door soa's als syfilis en gonorroe, een druiper in de, euh, volksmond.


Alleen: Jennifer deelt die fascinatie van Justin niet. Hij mocht zijn bizarre verzameling dan ook niet mee verhuizen naar haar landgoed van 20 miljoen euro in Bel Air toen ze eind mei daar samen introkken.

De verzameling omvat modellen die het effect van seksueel overdraagbare ziektes op de keel illustreren.

Theroux in het magazine GQ: "Het zijn prachtige stukken in was, handgemaakt in de 19de eeuw, die ik uit een curiositeitenmuseum heb kunnen kopen. Het zijn open monden met tongen en keelholtes die de verschillende stadia van syfilis en gonorroe tonen. Ik heb ook een tandarts die voor mij tanden bewaart. Mensen die op bezoek komen denken dat het muntjes zijn. 'Eet de tanden niet op', moet ik telkens zeggen".

Justins bizarre collectie staat nu in zijn kantoor. Stiekem hoopt hij een wassen reproductie van Michael Douglas' keel te kunnen bemachtigen.

18-09-2013 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels:

Eva Pauwels: "Mijn man weet dat ik in de prostitutie zit"

http://oi41.tinypic.com/2lvbvgy.jpg

Vorige week bracht Dag Allemaal aan het licht dat Eva Pauwels sinds enige tijd als animeermeisje werkt. Nu blijkt dat ze in een andere bar ook gerante is geweest. Volgens een anonieme getuige in Dag Allemaal werkt Pauwels al sinds december vorig jaar in de prostitutie. Met medeweten van haar man Franky, overigens.


"Franky weet alles van mijn leven. Dit zorgt voor druk in onze relatie, want uiteraard was hij daar niet blij mee. Maar ik doe dit voor óns, uit pure wanhoop. Het water staat ons nog aan de lippen, de schuldenput blijft", verklaart Pauwels.

Maar Pauwels is de prostitutie al moe. Zich schamen doet ze niet. "Maar ik ben dat wereldje beu. De champagne, de oppervlakkigheid. Ik wilde mijn gezin een betere toekomst gunnen, maar ik had kunnen weten dat dit met mijn bekende kop ooit zou uitkomen".

Pauwels droomt nu van een toekomst in Spanje, waar ze "een normale job" wil vinden.

18-09-2013 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Niall Horan terug bij ex"

"Niall Horan terug bij ex"

http://oi41.tinypic.com/2v33neu.jpg

Niall Horan is terug bij zijn ex, Zoe Whelan. De zanger van One Direction heeft stiekeme dates met het Ierse fotomodel, meldt Heat.


De twee hadden vorig voorjaar al iets met elkaar. Niall nam Zoe toen mee naar de bruiloft van zijn broer. Maar een paar maanden later was de romance door zijn hectische schema voorbij. Niall werd sindsdien gelinkt aan Ellie Goulding.

Nu zou hij het voorzichtig weer met Zoe proberen. "Niall wil het allemaal discreet houden, omdat hij denkt dat hun relatie het niet gaat overleven als ze constant in de gaten worden gehouden", zegt een bron. "Maar hij is gek op haar en als hij in Ierland is, brengen ze vrijwel elke seconde samen door."

17-09-2013 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model dan toch niet vader van zoon Kourtney Kardashian

Model dan toch niet vader van zoon Kourtney Kardashian

http://oi39.tinypic.com/mlt3so.jpg

Michael Girgenti is helemaal niet de vader van Kourtney Kardashians zoon Mason. Het model slaagde niet voor een leugendetectortest. Eerder bleek ook al uit een DNA-test dat Scott Disick de bioloàgische vader is van Mason.


De showbizzsite RadarOnline heeft beelden in handen van de Amerikaanse talkshow The Trisha Show. Girgenti is te gast en heeft vooraf een leugendetectortest afgelegd. In het programma wordt hij geconfronteerd met zijn leugens. Maar Michael blijft stug volhouden en staat hij erop dat hij toch echt de vader is van Kourtneys 3-jarige zoontje.

Girgenti beweerde onveilige seks te hebben gehad met Kourtney in 2009, negen maanden voordat Mason werd geboren. Het model vindt ook dat Mason verdacht veel op hem lijkt. Michael begon op 9 augustus dan ook een rechtszaak, waarin hij gedeelde voogdij vraagt over Mason.

Vorige maand bleek ook al uit een DNA-test dat Kourtneys partner Scott Disick wel degelijk de biologische vader is van Mason. Waarom het model toch stug blijft vasthouden aan zijn verhaal is een raadsel.

17-09-2013 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip moest jeugdliefje echt dumpen

Filip moest jeugdliefje echt dumpen

http://oi39.tinypic.com/1z1s84n.jpg

Koning Filip moest destijds van zijn vader, toenmalig koning Albert, zijn jeugdliefde dumpen. De eerste liefde van de prins, Barbara Maselis, trouwde later met één van Filips beste vrienden en onderhoudt nog altijd contacten met onze koning. Dat schrijft Het Laatste Nieuws naar aanleiding van de Eén-reeks 'Albert II' waarin Filips eerste liefdesrelatie werd blootgelegd.


Tot zijn vijftiende ging de toenmalige kroonprins naar het Franstalige jezuïetencollege Saint-Michel in Brussel. Daarna werd hij naar de Nederlandstalige Abdijschool van Zevenkerken in West-Vlaanderen gestuurd. En daar leerde hij Barbara Maselis kennen, de knappe dochter van veevoederfabrikant Gerard Maselis uit Roeselare.

De twee blijven drie jaar een stel. "Barbara en Filip waren niet uit elkaar te slaan. Hij kwam hier vaak over de vloer. Een charmante jongen", zei vader Maselis ooit in een interview.

Op het paleis zagen ze Barbara minder graag komen. Albert maakt begin jaren 80 zijn zoon duidelijk dat een relatie met een burgermeisje niet gewenst is en dus geen toekomst heeft. Filip is naar verluidt een tijd ontroostbaar, maar gehoorzaamt zijn vader en bewijst daarmee volgens sommigen dat hij het staatsbelang vóór zichzelf plaatst.

17-09-2013 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John: "Ik had seks met spion van de KGB"

Elton John: "Ik had seks met spion van de KGB"

http://oi42.tinypic.com/2q9kghw.jpg

Elton John heeft onthuld dat hij seks had met een Russische geheimagent. Hij deed dat om de man in diskrediet te brengen. De KGB had de spion in Elton Johns entourage geloodst om de zanger in de gaten te houden tijdens zijn tournee door de toenmalige Sovjetunie.


"In 1979 ging ik naar Rusland en ik wist dat we de hele tijd in de gaten gehouden werden. Ik had een tolk die duidelijk voor de KGB werkte. Het draaide er op uit dat ik seks had met die man op het dak van mijn hotel", verklaart John in The Observer.

In december gaat Elton John naar Rusland om er het protest tegen de antihomowetten in het land te steunen. Hij beseft dat hij op zijn woorden zal moeten letten.

"Ik word verondersteld in december naar Moskou te gaan. Ik moet gaan. Maar ik moet heel goed nadenken over wat ik daar ga zeggen. Als homo kan ik die mensen niet aan hun lot overlaten. Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar ik moet gaan".

17-09-2013 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affaire tussen Liam Hemsworth & January Jones: hoe zit het in elkaar?

Affaire tussen Liam Hemsworth & January Jones: hoe zit het in elkaar?

http://oi41.tinypic.com/35jkztw.jpg

Eerst werd de schuld van de breuk tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth bij Miley gelegd: ze is stuurloos, er valt geen huis mee te houden, hij schaamde zich. Maar volgens Us Weekly kwam de breuk er nadat Liam in het geniep January Jones het hof maakte. Wat natuurlijk door andere bronnen wordt ontkend. Hoe zit het nu?


De vonken tussen Liam (23) en January (35) zouden begonnen zijn in februari, toen gezien werd hoe ze samen Chateau Marmont verlieten. Het hotel is een gekende uitgaansplek voor de rich 'n famous in Hollywood.

Een ooggetuige zag later die nacht bij een thuisfeestje 'hoe ze niet van elkaar konden afblijven'. Liam ontkende tegen Miley dat er iets was gebeurd.

Maar het zou er niet bij gebleven zijn: "Liam hield contact met January, en kloeg tegen haar over het rebelse gedrag van Miley. Ze troostte hem", aldus een bron. De woordvoerder van de Mad Men-actrice ontkent dat dat ooit gebeurd is.

Volgens de geruchten zou hij eerder deze zomer expliciete sms'en hebben uitgewisseld met de blondine, waaronder een waarin te lezen stond: "Ik wil jou (gecensureerd)".

De interesse komt niet van één kant: "January Jones vindt Liam erg sexy". Maar wie niet, natuurlijk.

Liam en Miley: een turbulente relatie
Miley en Liam waren bijna vier jaar samen. Ze leerden elkaar kennen op de set van het romantische drama 'The last song' en namen de chemie van op de set mee naar het gewone leven. Niet dat het altijd werkte: ze gingen twee maal uit elkaar in 2010, om daarna een stabieler ritme te vinden, wat resulteerde in een verloving in mei 2012.

 Begin dit jaar was het opnieuw prijs: na een dramatische knipbeurt, wordt Miley herhaaldelijk zonder verlovingsring gezien ('hij werd hersteld') en Liam spendeert maanden (zonder Miley) in Australië. Een breuk werd altijd ontkend, en de laatste weken droeg Miley haar verlovingsring opvallend vaak, ook al werden zij en Liam al tjiden niet meer samen gezien.

Het laatste officiële uitje was de LA-première van de film "Paranoia" begin augustus. Nog voor het 'twerking'-incident van Miley op de VMA's en haar steeds naaktere openbare verschijningen. Was dat een reactie op de relatieproblemen, probeerde ze zo zijn aandacht (en interesse) te wekken? Wie zal het zeggen... duidelijk is alvast wel dat het plan niet heeft gewerkt.

Afgelopen weekend 'ontvolgde' Miley Liam op Twitter, twee dagen later werd bevestigd dat hun verloving is verbroken.

17-09-2013 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Drew Barrymore heeft schattige krulletjes

Dochter Drew Barrymore heeft schattige krulletjes

http://oi42.tinypic.com/v4ze6e.jpg

Drew Barrymore en echtgenoot Will waren samen op stap met dochter Olive. Het meisje, nu bijna anderhalf jaar oud, had een guitige blik in de ogen en schattige krulletjes op het hoofd.


Olive amuseerde zich duideljik wel in de armen van haar papa. Ze keek de voorbijgangers nieuwsgierig en vroljik tegemoet, terwijl mama en papa praatten met elkaar.

En de buggy? Die zat vol boodschappen, natuurlijk!

Drew laat haar dochter niet veel zien aan de wereld. Eén keer werd ze gezien in haar buggy, een keer was ze verpakt als roze konijn in een schommel gezet en een keer droeg mama Drew haar in de draagzak.

17-09-2013 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney krijgt 230.000 euro per optreden in Las Vegas

Britney krijgt 230.000 euro per optreden in Las Vegas

http://oi41.tinypic.com/ay34t4.jpg

Britney Spears is druk bezig met de voorbereidingen van haar optredens in Las Vegas. En dat mag ook wel, want volgens TMZ krijgt de zangeres maar liefst 310.000 dollar of 230.000 euro per show. Aangezien er dit jaar 48 shows op het programma staan, zal Britney in totaal 15 miljoen dollar of 11 miljoen euro verdienen.


Bovendien heeft Britney een contract van 2 jaar getekend bij Planet Hollywood, en zal dat bedrag dus uiteindelijk verdubbeld worden.

Toch haalt de zangeres het daarmee niet van Celine Dion, die zo'n 70 shows per jaar doet in Las Vegas. Volgens bronnen verdient zij maar liefst 476.000 dollar of 355.000 euro per optreden.

Onlangs werd bekend dat Britney hard traint om zich voor te bereiden op haar 90 minuten durende show. De workouts die ze doet zijn volgens haar personal trainer vergelijkbaar met de training van een olympische atleet. Je moet er iets voor over hebben natuurlijk...

16-09-2013 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tragisch ongeluk Lady Di veroorzaakt door laserpen"

"Tragisch ongeluk Lady Di veroorzaakt door laserpen"

http://oi40.tinypic.com/11j1am9.jpg

Het dodelijke auto-ongeluk in 1997 van Lady Di in een Parijse tunnel zou mogelijk veroorzaakt zijn door het gebruik van een laserpen. Het licht van de pen zou de chauffeur van de auto verblind hebben.


Een voormalig soldaat van Britse elite SAS-eenheid beweert dat een collega van hem kort voor het ongeval met een lichtstraal van een laserpen Diana's chauffeur heeft verblind. Deze militaire laser was in 1997 relatief nieuw op de markt. De laser produceert een paar seconden lang een extreem hoge intensiteit licht.

De voormalige SAS-elite strijder sprak in augustus via de SAS over Diana's dood. Nu gaf ook zijn ex-vrouw in een onderzoek van Scotland Yard toe dat haar ex-man al in 2008 concrete details had verteld over het fatale ongeluk.

"Slingeren"
Een getuige van het ongeluk ondersteunt deze nieuwe theorie. Een automobilist zag in zijn achteruitkijkspiegel, dat de tunnel plots even hel verlicht werd toen een motorfiets Diana's Mercedes passeerde: "Het was alsof je geflitst werd door een radar. De Mercedes begon daarna te slingeren".

In 2007 werd voor een onderzoekscommissie het gebruik van een mogelijke laserpen nog afgedaan als irrelevant voor Diana's dood.

16-09-2013 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Garner geeft paparazzo koekje van eigen deeg

Jennifer Garner geeft paparazzo koekje van eigen deeg

http://oi43.tinypic.com/2s93rmb.jpg

Jennifer Garner (en haar drie kinderen) worden maar al te vaak gefotografeerd terwijl ze naar school gaan, boodschappen doen of van de balletles komen. Afgelopen weekend was het weer van dat, en toen deed Jennifer Garner iets cool: ze gaf een paparazzo een koekje van eigen deeg. Ze filmde met haar smartphone de videocamera van een paparazzo. Maar het is duidelijk vechten tegen de bierkaai, want er was nog een andere paparazzo die bovenstaande foto kon nemen.


Onlangs nog verscheen Jennifer samen met Halle Berry in de rechtbank om te pleiten voor een wet tégen paparazzi. Voorlopig is er nog niet veel vooruitgang geboekt.

Groentjes van de markt
Jennifer was met dochters Violet en Seraphina en zoon Samuel (en een nanny) op stap. Het gezin ging naar de markt, waar Jen smakelijke groentjes koos voor haar opgroeiende kroost.

Violet, de oudste, verscheen zonder bril en doet wat alle meisje van die leeftijd graag doen: poppen meesleuren en doen zoals mama, wat in dit geval betekent: een (felroze) handtas dragen.

Seraphina ontlokte haar moeder een ijsje, wat ze met veel smaak opat.

Wie in de buggy?
Voor baby Samuel was het lastiger: hij wilde niet in de buggy en leek alleen tevreden op de arm bij mama Jennifer.

Maar dat kan niet altijd, want ook Seraphina, werd moe na een tijdje.

Uiteindelijk wisselde ze met Samuel en zat ze als een koningin te rijk in de kinderwagen.


16-09-2013 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss America stuit op racistische commentaren

Miss America stuit op racistische commentaren

http://oi41.tinypic.com/30cqdmd.jpg

De 24-jarige Nina Davuluri werd gisteren in Atlantic City de eerste Miss America van Indiase afkomst. De vrouw wil haar prijzengeld, zo'n 28.000 euro, besteden aan haar studie om dokter te worden, zoals haar vader. Meteen na haar kroning wemelde het op sociale media van de racistische commentaren. "Ik moet me daar boven stellen. Ik heb mezelf altijd in de eerste plaats als Amerikaan beschouwd", reageert Davuluri.


"Ik ben zo blij dat deze organisatie de diversiteit omhelst", verklaarde Davuluri tijdens haar eerste persconferentie. "Ik ben dankbaar dat er nu kinderen kijken die zich kunnen identificeren met een nieuwe Miss America".

Kort nadat ze tot Miss America was gekroond, werd ze het doelwit van racistische opmerkingen. "Als je Miss America bent, moet he toch Amerikaanse zijn", luidde het op Twitter. En ook: "Wanneer wordt een blanke vrouw nog eens Miss America? Ooit?".

Miss America had 53 deelneemsters, één uit elke staat plus Washington DC, Puerto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden. De meisjes moesten paraderen in badpak, in galajurk en moesten hun verbale talenten tonen. Davuluri voerde een op Bollywood geïnspireerde dansroutine uit.

16-09-2013 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-jarige dochter Jessica Alba draagt handtasje

2-jarige dochter Jessica Alba draagt handtasje

http://oi42.tinypic.com/a3e3wj.jpg

Meisjes zullen meisjes blijven. Zelfs de peuterdochter van Jessica Alba ontsnapt er niet aan: bij een uitje naar de kinderboerderij werd het meisje gezien met een handtasje op kindermaat.


Haven Garner (net geen 2 jaar oud) droeg een driekwart broek en een oranje hemde met een strik aan de middel. De rossige haartjes van het meisje werden kunstig in een krullerig staartje op het hoofd gebonden.

Opvallend accessoire voor de jongste dochter van Jessica Alba: een gouden handtasje.

Oudste dochter Honor Marie mocht ondertussen op de paardenmolen, maar erg leuk scheen het meisje het niet te vinden: er kon geen lachje af, ook niet voor de foto's die mama Jessica nam.

Jessica werd voor (een deel van?) het uitje vergezeld door echtgenoot en papa Cash Warren, die zijn deel deed: hij droeg Haven terwijl Honor zich in de buggy liet duwen.

16-09-2013 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Miley en Liam zijn voorlopig uit elkaar"

"Miley en Liam zijn voorlopig uit elkaar"

http://oi44.tinypic.com/27wwz7d.jpg

Het sprookje tussen Miley Cyrus (20) en Liam Hemsworth (23) lijkt definitief voorbij, nu de twee sterren naar verluidt een 'break' hebben genomen. ''Ze zijn voorlopig uit elkaar", onthulde een insider aan RadarOnline. De reden is het buitensporige gedrag van Miley, die de schuld daarvoor steekt op haar "drang naar onvolwassenheid".


''Miley en Liam hebben een tumultueuze relatie en ze zijn allebei uitgeput'', ging de ingewijde verder. ''Het is een gecompliceerde relatie. De plannen voor een bruiloft staan voorlopig in de ijskast. Het is nog niet afgezegd, maar het ziet er niet goed uit.''

De informatie komt er nadat Miley in een interview met 'Harper's Bazaar' onthulde dat ze "geen tijd heeft" om een huwelijk te plannen. "Ik heb echt geen tijd om nu met een huwelijk bezig te zijn. Maar ooit zal ik dat wel zijn", aldus Miley.

De voorlopige breuk tussen Miley komt ook een dag nadat Miley besloot om haar verloofde niet meer te volgen op Twitter. Eerder gingen er al geruchten dat de twee afstevenden op een breuk, omdat Liam wel heel intiem zou zijn geworden met actrice January Jones. Ook zou de acteur niet bepaald dol zijn op het nieuwe, gewaagde imago van Miley.

Volgens de jonge zangeres/actrice is haar recente buitensporige gedrag, inclusief haar optreden op de VMA's, nochtans gewoon een drang naar onvolwassenheid. "Ik was een volwassene toen ik een kind had moeten zijn. Dus nu ben ik een volwassene die zich gedraagt als een kind", aldus Miley aan 'Harper's Bazaar'.

16-09-2013 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert en Paola duiken op in Italië

Albert en Paola duiken op in Italië

http://oi39.tinypic.com/2gx1hkj.jpg

Koning Albert en koningin Paola zijn op vakantie in Italië, ver weg van alle heisa rond Delphine Boël. Sinds 31 juli ­leken de vorsten van de aardbodem verdwenen. Maar ­vrijdag doken ze op in de Noord-Italiaanse streek Veneto, waar ze met een huurwagen een rondreis langs monumenten en kathedralen maken. Het reisje is een verjaardagsgeschenk van de vorst voor zijn vrouw, die vorige week 76 werd. Ze bezochten onder meer de Villa Rotonda, net ­buiten Vicenza. De koning, in hemdsmouwen, en de koningin, met tas rond het middel, werden in de oude villa rondgeleid door een vriendin van Paola.

16-09-2013 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!