Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT schrapt zin over Wendy Van Wanten uit 'Albert II'

VRT schrapt zin over Wendy Van Wanten uit 'Albert II'

http://oi40.tinypic.com/12304g1.jpg

De VRT heeft na een gesprek met Frans Vancoppenolle, de echtgenoot Wendy Van Wanten, beslist om de kwetsende zin over Van Wanten te schrappen uit de fictiereeks 'Albert II'. Vancoppenolle ziet als gevolg af van verdere gerechtelijke stappen. Dat meldt VRT in een persbericht.


Tijdens de derde aflevering van de VRT-reeks 'Albert II' deelde Van Wanten, de artiestennaam van Iris Vandenkerckhove, gespeeld door Goedele De Raedt, het bed met prins Laurent, wat Paolo de reactie ontlokte: "het is een hoer jongen. Laat ze gaan".

Vandenkerckhoves manager en echtgenoot Frans Vancoppenolle pikte die uitspraak niet en dreigde ermee klacht in te dienen tegen de openbare omroep. Zo ver komt het dus niet.

De VRT nodigde Vancoppenolle vandaag uit voor een gesprek. Beide partijen kwamen tot een akkoord om de bewuste passage te schrappen uit de aflevering in 'Ooit Gemist', het video-op-aanvraag-aanbod van de VRT, en de dvd's van de reeks. Daarop ziet Vancoppenolle af van verdere gerechtelijke stappen.

"VRT betreurt dat mevrouw Vandenkerckhove zich door de recente aflevering gekwetst voelt", meldt de openbare omroep in een persbericht. De omroep verontschuldigt zich ook voor het leed dat de Vlaamse zangeres heeft ervaren.

28-09-2013 om 00:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concertorganisator bestrijdt schuld aan dood Michael Jackson

Concertorganisator bestrijdt schuld aan dood Michael Jackson

http://oi40.tinypic.com/2h34k5z.jpg

In het proces van de familie Michael Jackson tegen concertorganisator AEG Live bestrijdt de promotor de zanger de dood te hebben ingejaagd. De moeder van Michael, Katherine Jackson, eist nochtans een schadevergoeding van miljoenen voor haar kleinkinderen.


"Wacko Jacko" overleed in juni 2009 na een overdosis van een narcosemiddel dat hij tegen slapeloosheid gebruikte, enkele weken voor hij met een lange serie concerten in Londen een comeback zou maken. Die optredens waren een organisatie van AEG Live.

"Niemand verantwoordelijk"
Raadsman Marvin Putnam van AEG pleitte voor het Superior Court in Los Angeles echter dat de zanger met zijn narcosemiddel zoals bij een "Russische roulette" zijn leven op het spel had gezet. De popster "heeft slechte beslissingen genomen die tot een ontstellende tragedie hebben geleid. Maar niemand anders is daarvoor verantwoordelijk".

Tegen AEG spreekt een e-mail van toenmalig directeur Paul Gangaware omtrent een gepland onderhoud met lijfarts Conrad Murray van Michael Jackson, die een gevangenisstraf uitzit wegens dood door nalatigheid. "Wij willen hem (Murray) eraan herinneren dat AEG en niet MJ (Michael Jackson) zijn salaris betaalt. Wij willen dat hij verstaat wat van hem wordt verwacht", klinkt het daarin.

Volgens de AEG-advocaat heeft dit gesprek nooit plaatsgevonden.

Ingehuurd?
Een kernvraag op het burgerrechtelijk proces is wie de arts heeft ingehuurd. AEG zegt geen contract met Murray te hebben afgesloten en dat Jackson zelf de arts had uitgekozen. Volgens Amerikaanse media was er wel een contract, maar was het bij het overlijden van de zelfverklaarde "King of Pop" enkel door Murray ondertekend.

Mogelijk beslist de jury volgende week al.

26-09-2013 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna wil stoppen met feesten

Rihanna wil stoppen met feesten

http://oi44.tinypic.com/20gk5dx.jpg

Rihanna wil stoppen met feesten. De laatste tijd verveelt ze zich dood in clubs, zo heeft de zangeres verteld in de talkshow Chatty Man van Alan Carr, die morgen wordt uitgezonden.


"Ik haat feesten", zegt ze zelfs. "Misschien zijn het de hoge hakken, ik hou er niet van om uren op hoge hakken te staan. Ik weet niet of dat de oorzaak ik, maar ik ben het gewoon zo beu." Het kan ook door de eentonige muziek komen, denkt Rihanna. "Misschien hebben we gewoon meer dj's nodig."

Volgens Daily Mirror, die het interview alvast heeft gezien, geeft Rihanna verder toe dat ze zich ook wat eenzaam voelt tijdens nachtelijke uitstapjes, omdat ze al tijden geen seks gehad heeft. Toch gaat het prima met haar: "Ik ben de laatste tijd wat saai. Maar je hoeft geen medelijden te hebben, het gaat goed met me."

Het afgelopen jaar werd de popster naar verluidt gemiddeld drie avonden per week in clubs gespot.

26-09-2013 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Echtgenoot Lesley-Ann Poppe werkte mee aan inval"

"Echtgenoot Lesley-Ann Poppe werkte mee aan inval"

http://oi40.tinypic.com/16knih0.jpg

Lesley-Ann Poppe is niet alleen in een overspelschandaal beland, haar leven heeft de laatste tijd ook veel weg van een actiefilm. Vier dagen voordat 'Story' het overspel van haar echtgenoot Benjamin Ruyters aan het licht bracht, werkte Poppes man mee aan een politie-inval bij de prostituee die hem afperste. Benjamin werd met een zak geld en zender rond de nek ingezet als lokaas waarop de vrouw en een handlanger werden ingerekend, schrijft Het Laatste Nieuws.


Benjamin Ruyters heeft angstvallig geprobeerd zijn overspelschandaal uit de media te houden en zijn huwelijk te redden. Dat bewijst een politie-inval aan het adres van de prostituee vier dagen voor het verschijnen van de bewuste 'Story'-cover. Wat vooraf ging: op 10 juli bracht Benjamin een bezoekje aan Fiona, een Antwerpse prostituee. Zonder het te beseffen legde hij een bom onder zijn bijna tienjarige huwelijk, want het bezoekje liep danig uit de hand. De prostituee had Benjamin namelijk herkend als zijnde 'de man van' en klopte diezelfde dag nog aan bij de redactie van 'Story' met haar verhaal. Om de publicatie tegen te houden zou de prostituee geld geeist hebben waarop Benjamin klacht indiende bij de politie wegens afpersing.

Grove middelen
Daar werden meteen de grove middelen ingezet, bevestigen ons bronnen betrokken bij het onderzoek. Met een speciaal politieteam werd naar het bordeel in Wommelgem gereden waar Benjamin zogezegd met geld over de brug zou komen. Hij kreeg een zender om de nek waarop hij alleen naar binnen ging. Vlak voor de transactie kreeg het speciale team een sein en vielen ze op spectaculaire wijze binnen waarop de prostituee en een handlanger werden opgepakt.

"Niet mijn zaak"
"Wij hebben zelf niet de opdracht gegeven tot die inval, de politie heeft beslist dat dat de meest doeltreffende manier was en dat is ook gebleken", aldus de advocaat van Ruyters, die verder niet meer kwijt wil over de zaak. Lesley-Ann wil niet reageren op de politie-inval van haar man uit vrees voor procedurefouten. "Het is de zaak van Benjamin, niet de mijne. Ik wil er helemaal niets mee te maken hebben", klinkt het. Ook Benjamin weigert, in het belang van het onderzoek, alle commentaar.

26-09-2013 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus: "MTV heeft heel mijn optreden gecensureerd"

Miley Cyrus: "MTV heeft heel mijn optreden gecensureerd"

http://oi40.tinypic.com/zl86ep.jpg

Het alom bekende optreden dat Miley Cyrus en Robin Thicke tijdens de MTV Video Music Awards gaven, werd behoorlijk gecensureerd. "Ik probeerde Robin op zijn kont te slaan, maar niemand heeft dat gezien", vertelt de blondine aan Fashion Magazine.

"MTV heeft zoveel gedaan aan de beelden, geloof me. Ze hebben er bijna alles uitgeknipt wat ik deed", gaat de zangeres verder. "Ik ben trots op dat optreden." De 20-jarige Miley vindt alle reacties die op de show zijn gekomen overdreven. "De reacties op wat ik deed zijn belachelijk. Voor de mensen die niks begrepen van de show: dat was ook niet de bedoeling."

In het interview heeft Miley het indirect ook over Liam Hemsworth. Het nieuwe nummer 'Drive' is gebaseerd op hoe ze zich in de laatste maanden van haar verloving voelde. "Ik heb het op Valentijnsdag geschreven. Het was toen een moeilijke tijd. Het gaat denk ik over dat je iemand moet verlaten maar dat je tegelijkertijd geen afscheid van de relatie kan nemen." Maar het gaat volgens de zangeres ook over het voortzetten van je leven na een relatie.

26-09-2013 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man van Wendy dient drie klachten in

Man van Wendy dient drie klachten in

http://oi43.tinypic.com/34sjgbl.jpg

Frans Vancoppenolle, de man van Wendy Van Wanten, houdt woord. Meer nog: omdat er geen formele excuses van de VRT komen, diende hij gisteren niet twee maar drie ­klachten in. "Om zeker te zijn", zegt Frans.
Het gaat om één klacht  tegen de VRT-directie, één tegen productiehuis Borgerhoff & Lamberigts TV en één tegen onbekenden. "Als alle beschuldigende vingers in een andere richting gaan wijzen, wil ik voorkomen dat de klacht zonder gevolg uitdooft", zegt Vancoppenolle. Hij kreeg gisteren alsnog een uitnodiging van de directeur Televisie bij de VRT, die hem ­morgen persoonlijk wil ontvangen. "Ik ga luisteren", zegt Wendy's manager. "Maar dat verandert niets aan mijn klacht."

26-09-2013 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familie'-actrice Anne Somers weet niet waarom ze werd ontslagen

'Familie'-actrice Anne Somers weet niet waarom ze werd ontslagen

http://oi41.tinypic.com/8ytfvb.jpg

De Leuvense arbeidsrechtbank heeft zich vandaag gebogen over de zaak die actrice Anne Somers (42) heeft aangespannen tegen haar voormalige werkgever Studio A. Somers verdween eind mei 2012 uit de VTM-reeks 'Familie', waar ze sinds juni 2001 de rol van Veronique Van Den Bossche vertolkte. Naar eigen zeggen weet Somers nog altijd niet waarom ze werd ontslagen.


Volgens de actrice had ze in april 2012 nog een positief evaluatiegesprek met haar werkgever. Via mail kreeg ze complimenten en beloften van extra's bovenop het salaris. Op 19 april 2012 werd ze plots bij de zaakvoerder geroepen, die meldde dat de samenwerking werd opgezegd.

"Dat gebeurde niet in onderling overleg. Ze kreeg negen maanden opzegtermijn. Beide partijen wilden niet teveel commotie maken rond deze zaak. Aanvankelijk leek het dat haar rol in de serie zou verdwijnen, op 22 mei werd duidelijk dat iemand anders haar plaats ging innemen. Ze had de mogelijkheid niet om haar opzeg uit te doen", aldus advocate Kathleen De Cuyper.

15.000 euro
"Tot op de dag van vandaag weet ik nog altijd niet waarom ik moest opkrassen. Ik heb dit tot drie keer toe gevraagd maar kreeg nooit een concreet antwoord", reageerde Somers.

Somers vraagt drie maanden extra opzegtermijn. Bovendien eist ze nog negen maanden auteursrechten, goed voor in totaal 8.100 euro, een dubbele vakantievergoeding en een vergoeding van 2.400 euro voor extra draaidagen. Het zou om een bedrag van ongeveer 15.000 euro gaan.

Advocaat Ivan Verbeeck van Studio A meldde dat het contract wel degelijk in onderling overleg werd gestopt. "We hadden het gevoel dat ze zich niet meer goed voelde. De opzegtermijn was een mooi toereikend bedrag. Er bestaat enkel nog discussie over het vakantiegeld en de auteursrechten", aldus Verbeeck.

Het vonnis valt op 24 oktober.

26-09-2013 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Clinton neemt revanche op Bono met imitatie

Bill Clinton neemt revanche op Bono met imitatie

http://oi39.tinypic.com/2cfuqgi.jpg

Nadat Bono deze week een imitatie ten beste gaf van Bill Clinton, heeft de voormalige president revanche genomen door op zijn beurt de zanger van U2 na te doen. Van de twee was de Clinton-imitatie van Bono het meest overtuigend.


Bono was één van de gasten bij de jaarlijkse Clinton Global Initiative-bijeenkomst in New York. Toen Clinton even op zich liet wachten, zag Bono zijn kans schoon. Tot grote hilariteit van het publiek deed hij een perfecte imitatie van Clintons stem en zuidelijke accent. Hij liet de ex-president zogenaamd vertellen dat Bono slecht gekleed was toen hij hem ontmoette in het Oval Office.

Bill Clinton kon er wel om lachen. "Hij is behoorlijk goed", reageerde hij in het programma van Piers Morgan op CNN. "Het is niet de eerste keer dat hij me voor gek zet, maar hij wordt er steeds beter in." Op verzoek van Morgan deed Clinton daarna zijn imitatie van Bono, waarbij hij een zonnebril opzette.

"Ik zing al zo veel en gil zo hard bij de concerten dat ik schor ben", zei Clinton in zijn rol van Bono. "Ik moet voorzichtig zijn met mijn stem. Daarom hebben mijn liefdadigheidsinstellingen allemaal maar drie letters. Zoals Red en One... En dat kost al meer moeite dan U2."

26-09-2013 om 23:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armin van Buuren annuleert feest na "vreselijk ongeluk"

Armin van Buuren annuleert feest na "vreselijk ongeluk"

http://oi41.tinypic.com/316vqr9.jpg

Dj Armin van Buuren heeft gisteravond het 'A State of Trance'-slotfeest op feesteiland Ibiza afgeblazen. Een van zijn medewerkers was betrokken bij "een vreselijk ongeluk" tijdens het opbouwen van het decor in club Privilege. Dat meldt de Nederlander op zijn website.


"Het voelt nu niet goed om te vieren en te feesten", staat er op de site.

Wat zich precies heeft voorgedaan is onbekend. Het is ook niet duidelijk hoe de medewerker van Van Buuren eraan toe is.

"Het spijt ons dat we onze fans, die vanuit de hele wereld voor deze avond naar Ibiza zijn afgereisd, moeten teleurstellen."

25-09-2013 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cate Blanchett: "Woody Allen heeft geen verstand van kleding"

Cate Blanchett: "Woody Allen heeft geen verstand van kleding"

http://oi41.tinypic.com/ip189c.jpg

Cate Blanchett speelde in Woody Allens film 'Blue Jasmine' niet alleen de hoofdrol, ze kreeg ook de grote verantwoordelijkheid om de garderobe van haar personage uit te kiezen. Samen met kostuumontwerpster Suzy Bezinger creëerde de actrice de look van de gevallen socialite Jasmine. Woody Allen is volgens Blanchett "niet geïnteresseerd in de esthetiek van zijn personages en heeft er ook geen verstand van".


"Hij draagt al twintig jaar dezelfde broek en hetzelfde T-shirt van Ralph Lauren en begrijpt niet waarom iemand zijn kledij zou willen veranderen naargelang zijn stemming of om zich op een bepaalde manier te presenteren" vertelt de actrice aan Vogue. "Hij snapt er helemaal niets van."

Unieke stukken
Het grootste deel van de garderobe van het personage Jasmine waren unieke stukken van ontwerpers zoals Chanel, Oscar Della Renta, Hermès en Louis Vuitton. De schoenen werden speciaal voor de film ontworpen door Roger Vivier.

Volgens Blanchett was de kledij van het personage Jasmine een cruciaal element voor de film. Nadat Jasmine financieel geruïneerd is en wegvlucht uit New York naar haar minder welstellende zuster in San Francisco zijn haar designerkleren het enige wat ze nog heeft.

"Jasmine heeft geen autonomie omdat ze die weggegeven heeft aan haar echtgenoot" vertelt de actrice. "Er zijn veel vrouwen in de wereld die zoals mijn personage hun macht weggeven aan hun man, broer of vader. Ze zien geen andere manier om zichzelf opnieuw uit te vinden dat zich aan een andere man te verbinden en dat is heel triest."

25-09-2013 om 17:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons eisen 63 miljoen euro schadevergoeding per kind van Michael

Jacksons eisen 63 miljoen euro schadevergoeding per kind van Michael

http://oi43.tinypic.com/288cmmv.jpg

Voor elk van de drie kinderen van Michael Jackson eist de familie van de overleden zanger 85 miljoen dollar of 63 miljoen euro scahdevergoeding van AEG Live, de concertpromotor die een reeks afscheidsconcerten plande en door de familie van grove nalatigheid wordt beschuldigd.


De advocaat van de Jacksons stelde in zijn slotpleidooi, dat gisteren de hele dag in beslag nam, dat AEG Live de dokter inhuurde die de zanger in juni 2009 een fatale dosis van het verdovingsmiddel Propofol toediende en het bedrijf zo moet opdraaien voor de dood van Jackson.

Persoonlijke en niet-economische claim
Brian Panish vertelde de jury dat AEG een persoonlijke en niet-economische schadevergoeding van 85 miljoen dollar aan elk van Jacksons drie kinderen moet betalen en daar bovenop 35 miljoen dollar aan zijn moeder Katherine.

Het was de eerste keer sinds het proces vijf maanden geleden van start ging dat de Jacksons bekendmaakten hoeveel ze precies eisen van het entertainmentbedrijf.

Economische schade
Deze bedragen zullen wellicht overschaduwd worden door de economische schade die de familie leed. Daartoe haalde Panish aan expert-getuige aan die stelde dat de zanger 1,2 tot 1,6 miljard dollar zou hebben verdiend mocht hij nog leven. Die inkomsten zouden dan van nieuwe muziek, tournees, zakelijke deals en een show in Las Vegas komen.

"We zijn niet uit op sympathie, we eisen volledige gerechtigheid", aldus Panish.

"Michael wellicht ook schuldig"
Die ging de vraag omtrent Jacksons eigen schuld aan zijn dood niet uit de weg. "Het gaat om gedeelde verantwoordelijkheid", zei hij. "Michael treft wellicht ook enige schuld. Ik ga niet ontkennen dat hij medicijnen op voorschrift gebruikte en dat mensen hem hebben verwittigd dat het gevaarlijk is om Propofol te gebruiken".

Hij voegde er evenwel aan toe dat, indien dokter Conrad Murray - die de zanger twee maanden lang Propofol toediende om diens slapeloosheid te bestrijden - niet door AEG was ingehuurd, Jackson nog zou leven. "Geen Murray, geen AEG, geen Propofol, maar wel nog een levende Michael", vatte hij samen.

AEG houdt vol dat dokter Murray al voor Michael Jackson werkte en dat het geld dat de firma aan de dokter moest uitkeren een voorschot was voor Jackson.

Vandaag voeren de advocaten van AEG hun slotpleidooien. Tegen het einde van de week zal de jury zich terugtrekken.

25-09-2013 om 17:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson gespot met brunette

Robert Pattinson gespot met brunette

http://oi42.tinypic.com/2zs5p4k.jpg

Het lijkt er intussen sterk op dat Robert Pattinson een nieuwe vlam heeft. De acteur is gisteren met een mysterieuze brunette gespot door een fotograaf van de website x17online. De twee werden gezien nadat ze samen hadden gesport en samen met de auto van Robert vertrokken. Het was duidelijk dat hij liever niet gezien wou worden, hij droeg zijn kap namelijk over zijn hoofd en had een zonnebril op.

Een bron vertelt aan de website dat de ex van Kristen Stewart inderdaad verliefd is. "Rob wordt maar zelden gezien met een vrouw met wie hij niet aan het daten is. Dus dat de twee samen vertrokken in zijn auto betekent zeker iets", aldus de insider die ook onthult dat Rob graag een nieuwe liefde wil. "Hij zoekt een vervanger voor Kristen. Hij gaat veel uit, want hij wil een nieuwe vriendin." Eerder deze week gingen er al geruchten de ronde dat Robert weer verliefd is. Hij zou zijn nieuwe vriendin hebben meegenomen naar een feestje.

25-09-2013 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins George blaakt van gezondheid"

"Prins George blaakt van gezondheid"

http://oi41.tinypic.com/vhbvvl.jpg

Premier John Key van Nieuw-Zeeland noemt de jongste prins van Groot-Brittannië een mooie baby die blaakt van gezondheid. De minister-president bezocht met zijn gezin de koninklijke familie in het Schotse Balmoral, het vakantieverblijf van konining Elizabeth. Hij ontmoette tijdens zijn tweedaagse verblijf de pasgeboren prins, maar kreeg volgens New Zealand Herald niet de kans hem even vast te houden.

De premier prijst de hertog en hertogin van Cambridge voor hun gastvrijheid. Hij onthult dat zijn 18-jarige zoon Max door prins William is meegenomen om met vrienden op korhoenders te jagen. Dochter Stephanie (20) maakte met onder anderen Catherine, de hertogin van Cambridge, een lange wandeling door het Schotse heuvellandschap. Koningin Elizabeth heeft de premier en de first lady van Nieuw-Zeeland meegenomen voor een rondrit met de auto door Balmoral.

25-09-2013 om 17:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Grote kans dat man Wendy rechtszaak tegen VRT wint"

"Grote kans dat man Wendy rechtszaak tegen VRT wint"

http://oi40.tinypic.com/fdu5n6.jpg

In een emotionele open brief aan de directie van de openbare omroep VRT vraagt Frans Vancoppenolle, partner van Wendy Van Wanten, publieke excuses na de jongste aflevering van de koningsreeks 'Albert II'. Het zit hem vooral dwars dat zijn vrouw daarin 'hoer' genoemd werd. Als de excuses er niet komen, stapt Vancoppenolle naar de rechter. Experts in het mediarecht, die verwijzen naar verschillende juridische precedenten, geven hem een grote kans om gelijk te krijgen. Bij de VRT maakt men voorlopig geen haast met verontschuldigingen.

25-09-2013 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's krijgen 500 euro voor 'De Slimste Mens', 5.000 euro voor 'De Grote Sprong'

BV's krijgen 500 euro voor 'De Slimste Mens', 5.000 euro voor 'De Grote Sprong'

http://oi40.tinypic.com/2q3zm7p.jpg

Bekende Vlamingen kunnen een aardige duit verdienen door op te draven in tal van tv-quizzen en andere programma's, dat onthulde het magazine 'Dag Allemaal'. De grootste vetpot is 'Expeditie Robinson', 'De Slimste Mens' levert een pak minder op.


Bekende Vlamingen krijgen aanzienlijke bedragen voor het risico een gek figuur te slaan in programma's als 'Sterren op de Dansvloer', zo krijgen Kevin Van der Perren, Eline De Munck, Sonja Kimpen en co een startbedrag van 6.000 euro voor hun deelname. Per aflevering die ze overleefden van de afvalrace, kregen ze nog eens 1.000 euro extra.

Maar onze Vlaamse sterren zijn nog beter af met een deelname aan het survivalprogramma Expeditie Robinson, wat goed is voor tussen de 10.000 en 25.000 euro. Elke week dat deelnemers de eilandraad overleefden, kwam daar nog eens 2.000 euro bij. Andere leuke schnabbels zijn verschijningen in 'Masterchef': 400 euro, 250 euro voor 'De Klas van Frieda' en 500 euro voor 'De Slimste Mens'.

25-09-2013 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ticketverkoop Britney in Las Vegas verloopt rampzalig

Ticketverkoop Britney in Las Vegas verloopt rampzalig

http://oi42.tinypic.com/23ru436.jpg

De ticketverkoop van de shows die Britney Spears vanaf december gaat doen in Las Vegas, verloopt naar verluidt rampzalig. Van de eerste zestien shows zouden er tot dusver slechts drie zijn uitverkocht, veel minder dan organisator Planet Hollywood had verwacht.


Britney tekende onlangs een miljoenencontract dat haar voor twee jaar als huisartiest aan het resort en casino bindt. Planet Hollywood pompte al enkele miljoenen in de promotie van de concertreeks 'Britney: Piece of Me' en had een grote stormloop op tickets verwacht.

Een insider verklaarde tegenover RadarOnline.com: "De geldschieters zijn zeer ontevreden. Ze hadden verwacht dat de kaarten voor de eerste zestien shows als warme broodjes over de toonbank zouden gaan, maar het komt niet in de buurt. Sommigen spreken nu al van een ramp."

50 concerten per jaar
De bron vervolgt: "Er staan zo'n 50 concerten per jaar gepland en daarbij is het theater met 4.500 plaatsen niet heel groot. Het ziet er dus niet best uit voor Britney. De kaartverkoop moet echt snel een vlucht gaan nemen, anders lijkt het op een financiële ramp uit te lopen."

Britney verdient in Las Vegas per show 310.000 dollar. De zangeres haalt daarmee bijna 15 miljoen dollar per jaar binnen.

25-09-2013 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
24-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walter Capiau: "Ik heb aan zelfmoord gedacht"

Walter Capiau: "Ik heb aan zelfmoord gedacht"

http://oi40.tinypic.com/amcxfb.jpg

Walter Capiau (75) bekende vorig jaar dat hij op zijn 24ste jongens van 16 en 17 jaar had misbruikt tijdens een scoutskamp. De feiten werden door het gerecht geseponeerd omdat ze verjaard zijn. Story zocht Capiau op in Oostduinkerke, waar hij samen met zijn vriend Bart woont.


"Geloof me, ik heb het moeilijk gehad. Ik was overmand door verdriet en heb nog steeds veel spijt van mijn daden. Ik heb emotioneel heel diep gezeten. Je hoort vaak dat mensen die emotioneel aan de grond zitten, overwegen om een einde aan hun leven te maken. Geloof me, ik begrijp dit nu ten volle. Ik heb ook even met die gedachte gespeeld".

Hoe hij zelf terugkijkt op de feiten, daar wil Capiau niet op ingaan. "Telkens ik erover begin te praten, is dat als een koude douche die ik over mij krijg. Ik kan nog eens zeggen dat ik er enorm veel spijt van heb, maar over de dingen praten is te pijnlijk voor mij en dat wil ik niet".

24-09-2013 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Justin Timberlake deelt kotsverhaal met Jay Leno

Zieke Justin Timberlake deelt kotsverhaal met Jay Leno

http://oi41.tinypic.com/11w7q0n.jpg

Justin Timberlake ging ondanks zijn stevige sinusitis toch op bezoek bij Jay Leno voor een kleine vragenronde. "Ik zit aan de drugs, het is de sinuscocktail", gaf de zanger prijs.

Om in de sfeer te blijven, polste Leno naar de meeste zieke toestand waarin Timberlake ooit op een podium was gekropen. Justin besloot dan maar zijn kotsverhaal te vertellen.

"Ik heb al optredens gehad waarbij de vuilbak paraat stond aan de zijkant van het podium. Elke keer de lichten even uitgingen, kon ik er naartoe lopen om de demonen uit te drijven", deelde hij. De herinnering aan een voedselvergiftiging in Brazilië werd plots heel levendig.

24-09-2013 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Omgekeerde Quiz' en Kapitein Winokio nieuw op Ketnet

'Omgekeerde Quiz' en Kapitein Winokio nieuw op Ketnet

http://oi43.tinypic.com/zjhy51.jpg

Met de slogan 'Iedereen aan Boord' lanceert Ketnet de komende maanden een tiental nieuwe programma's. "Ketnet is er voor álle kinderen, maar ook voor ouders, grootouders, scholen en iedereen die met kinderen bezig is", zegt netmanager Wouter Quartier.


Ketnet is volgens Quartier "geen reservaat waar je de kinderen dropt". "We willen iedereen betrekken bij het maken van Ketnet-programma's, bij het beleven van de Ketnet-wereld. De gezinscontext is daarbij erg belangrijk. Kinderen ontdekken graag nieuwe dingen en doen dat graag samen met hun broer of zus en hun ouders. Voorts willen we ook scholen, vzw's en jeugdbewegingen betrekken."

Kapitein Winokio
Dit najaar en in het voorjaar van 2014 lanceert het VRT-kanaal een pak nieuwe, Vlaamse programma's. In 'Kapitein Winokio's Grote Notenboot' neemt de kapitein de Ketnetters mee op een muzikale reis en beantwoorden hij en zijn bemanning allerlei vragen van kinderen.

'Go Go Go' is een nieuwe fictiereeks over een sportploeg in een internaat. De kinderen tonen in het nieuwe 'Sjieke Dinges' zelf wat ze allemaal goed kunnen. Wrapper Leonard helpt in 'De 5 voor 12-Show' kinderen om checks uit de Checklist te realiseren.

Achterstevoren quizzen
Acteur Nico Sturm stelt in 'De Omgekeerde Quiz' alle vragen achterstevoren en andersom. Verder is er nog 'Klaslokaal Abnormaal', een nieuwe, interactieve quiz in een virtueel klaslokaal.

Ketnet programmeert nog de nieuwe minireeks 'Mega Mindy. Reis in de Tijd' en de nieuwe animatiereeksen 'Boris en Binti' en 'Wickie de Viking'. De vlaggenschepen van Ketnet blijven de 'Wrap', 'Ketnet King Size' en 'Karrewiet'. Tot slot zijn er nog nieuwe afleveringen van bekende reeksen, zoals 'ROX', 'Helden', 'Zingaburia' en 'Galaxy Park'.

24-09-2013 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negen maanden rijverbod voor Claudio Dell'Anno

Negen maanden rijverbod voor Claudio Dell'Anno

http://oi41.tinypic.com/9u7w9u.jpg

De Brugse politierechter heeft 'Mijn Restaurant'-winnaar Claudio Dell'Anno een rijverbod van negen maanden opgelegd. De chef-kok werd twee keer betrapt op rijden zonder rijbewijs.


Dell'Anno liep een eerste keer tegen de lamp in zijn woonplaats Knokke op 26 juni 2012. Ook op 1 september 2012 was hij zonder rijbewijs op pad. Bovendien had hij zijn wagen geparkeerd op een plaats voorbehouden voor mindervaliden. Hij stelde zich verbaal agressief op tegenover de politie.

"Mijn cliënt wenst zich daarvoor te excuseren", pleitte zijn advocaat Kristof Van Den Heuvel. "Hij was in die periode heel geërgerd door de zaak die tegen hem hangende was." Uiteindelijk werd de kok door het Gentse hof van beroep vrijgesproken van verduistering vlak voor het faillissement van Dell'Anno.

De rechter veroordeelde de 'Mijn Restaurant'-winnaar van 2009 voor alle inbreuken samen tot een rijverbod van 9 maanden. Hij moet ook een geldboete van 3.750 euro ophoesten.

24-09-2013 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!