Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden Dieudonné mag ook niet in Parijs optreden

Omstreden Dieudonné mag ook niet in Parijs optreden

http://oi41.tinypic.com/2ns7yow.jpg

De omstreden Franse komiek en politicus Dieudonné mag vandaag, morgen en maandag niet met zijn show 'Le Mur' in Parijs optreden. Dat heeft de prefect van de Parijse politie besloten, aldus de Franse krant Le Monde.

Volgens de advocaten van de komiek wil Dieudonné toch in Parijs op het podium stappen. Hij zou een andere voorstelling dan 'Le Mur' willen geven. Die zou 'Asu Zoa' heten en in drie nachten zijn geschreven.

Eerder verboden de autoriteiten al shows die Dieudonné in onder meer Nantes en Tours zou geven. De verboden vloeien voort uit een brief van de minister van Binnenlandse Zaken, Manuel Valls. Die schreef maandag dat de plaatselijke autoriteiten de optredens moeten verbieden, omdat Dieudonnés botte en politiek geladen kolder niet door de beugel kan.

Dieudonné is vooral bekend door zijn anti-Joodse uitingen. Hij is herhaaldelijk veroordeeld voor het aanzetten tot rassenhaat. Valls noemt 'Le Mur' een bedreiging van de openbare orde en een aanslag op de menselijke waardigheid.

11-01-2014 om 16:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue: "Mijn kont leidt een eigen leven"

Kylie Minogue: "Mijn kont leidt een eigen leven"

http://oi43.tinypic.com/a1pgmd.jpg

Kylie Minogue (45) heeft een boekje opengedaan over haar fraaigedraaide  achterkant. "De kont stelt het goed, dankjewel. Ze leidt een eigen leven en staat los van mezelf", grapt ze in The Sun.

"Mijn kont heeft zelfs een eigen Twitter-account, ik zou haar fanmail moeten sturen".

Al van in het begin van haar carrière speelt de zangeres-actrice haar pronte derrière uit. In de clip bij 'Spinning Around' droeg ze de strakste en kleinste hotpants ooit gemaakt en toen ze ermee over een toog gleed, was de legende geboren. 

11-01-2014 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zijn voor Evi Hanssen de afknappers bij mannen?

Wat zijn voor Evi Hanssen de afknappers bij mannen?

http://oi43.tinypic.com/r9o1t4.jpg

Eind vorig jaar lekte uit dat Evi Hanssen en haar elf jaar jongere vriend Alban Sarens niet langer een koppel zijn. Nu laat de presentatrice in het Nederlandse magazine 'Vrouw' in haar kaarten kijken op gebied van mannen.

Op de vraag waar ze op afknapt was Evi heel duidelijk. "Vieze tanden en afgebeten nagels. Als ik naar het innerlijke kijk: ik knap af als mensen, niet eens alleen mannen, niet zijn wie ze echt zijn. Dat voel ik snel aan en ik vind dat altijd jammer", voegde ze er nog aan toe.

Hanssen is bij ons momenteel te zien als presentatrice van 'Beat Da Bompaz', maar bij onze noorderburen is ze al acht jaar het gezicht van 'Expeditie Robinson'.

11-01-2014 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carmen Pfaff breekt weer ruggenwervel

Carmen Pfaff breekt weer ruggenwervel

http://oi41.tinypic.com/wml8c3.jpg

Carmen Pfaff is gisteren opgenomen op de spoedafdeling van het Onze-Lieve-Vrouw Maria Middelaresziekenhuis in Deurne. De 57-jarige echtgenote van Jean-Marie brak een ruggenwervel toen ze thuis de dieren voederde. In september brak ze ook al een wervel tijdens het winkelen. Vermoedelijk ligt osteoporose of botontkalking aan de oorsprong.

"Wervelbreuken bij vrouwen na de menopauze komen steeds vaker voor", klinkt het bij specialisten. "Gemiddeld krijgt één vrouw op vijf ermee te maken." De familie wenste gisteren niet te reageren, maar wou wel kwijt dat Carmen momenteel grondig wordt onderzocht in het ziekenhuis.

11-01-2014 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Amerikaanse 'Clan' wordt veel straffer dan op VTM"

"Amerikaanse 'Clan' wordt veel straffer dan op VTM"

http://oi44.tinypic.com/2rdglft.jpg

Dat er van de succesvolle VTM-reeks 'Clan' een Amerikaanse remake komt, was al van eind vorig jaar bekend. Maar nu zijn er ook meer details bekend. Zo wordt de Amerikaanse versie een stuk straffer dan de Vlaamse en wordt de serie ook over verschillende seizoenen gespreid, zegt Malin-Sarah Gozin, de Vlaamse bedenker van 'Clan', in Het Nieuwsblad.

In 'Clan' beramen vier zussen de moord op Jean-Claude, de man van hun vijfde zus, omdat ze vinden dat hij haar terroriseert. Wanneer de 'kloot' uiteindelijk sterft, buigen twee overijverige verzekeringsagenten zich over de zaak om te verhinderen dat zij de levensverzekering moeten uitbetalen. De succesvolle reeks trok de aandacht in de VS en krijgt daar nu dus een remake.

"Productiehuis Caviar heeft het verhaal verkocht, niet het afgewerkte product", aldus Malin-Sarah Gozin. "In de VS is het onmogelijk een serie met onderschriften op tv te brengen. Er moest dus wel een remake komen." Steve Blackman schrijft momenteel aan het scenario voor de Amerikaanse versie. "Dat gebeurt in overleg met mij en Caviar Antwerpen en Los Angeles. Via Skype legt Steve geregeld zijn ideeën voor en ik kan alleen maar blij zijn met de manier waarop hij 'Clan' aanpakt."

11-01-2014 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae en Daan grote favorieten voor de MIA's

Stromae en Daan grote favorieten voor de MIA's

http://oi39.tinypic.com/i6cfmh.jpg

Met zeven nominaties is de Franstalige Stromae de grote favoriet voor de MIA's, de Vlaamse muziekprijzen. Ook Daan, Filip Kowlier en Trixie Whitley gaan met verschillende nominaties aan de haal. Vanaf vandaag kan het publiek stemmen.

Stromae heeft een geweldig jaar achter de rug en dat vertaalt zich in maar liefst zeven nominaties voor de Vlaamse Music Industry Awards (MIA's). Maar ook andere artiesten werden verschillende keren genomineerd: Daan vijf keer, Flip Kowlier vier keer en Trixie Whitley drie keer. Naast gevestigde waarden als Ozark Henry, Axelle Red, Hooverphonic en Clouseau staan er ook enkele opmerkelijke nieuwkomers op het lijstje nominees, waaronder Flying Horseman, Jonas Winterland, Coely, Compact Disk Dummies, Robby Longo en Slongs Dievanongs.

Wie met welke awards naar huis gaat op 8 februari, hangt zowel af van de muzieksector als van uzelf. De muzieksector heeft MIA's te verdelen in de categorieën Album, Artwork, Auteur-componist, Live act, Muzikant en Videoclip. U kan zelf uw stem uitbrengen in de categorieën Solo Man, Solo Vrouw, Doorbraak, Pop, Groep, Alternative, Dance, Nederlandstalig en Vlaams populair.

U kan stemmen vanaf vandaag tot zondag 19 januari via http://mias.een.be. De winnaar van de Lifetime Achievement Award en de genomineerden voor Hit van het Jaar worden later deze maand bekend gemaakt. Wie die laatste award wint, bepaalt de Eén-kijker via televoting tijdens de show.

10-01-2014 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prono: 3 Golden Globes voor 'Breaking Bad'

Prono: 3 Golden Globes voor 'Breaking Bad'

http://oi41.tinypic.com/jpwqqd.jpg

Anthony Hopkins sprak eind vorig jaar nog in een persoonlijke e-mail zijn bewondering uit voor Bryan Cranston, en de Britse acteur is lang niet de enige die erg onder de indruk is van de acteertalenten uit 'Breaking Bad'. Maar het mag ook gewoon gezegd worden: de serie - die op 29 september 2013 werd beëindigd - is één van de beste reeksen aller tijden. De uitreiking van de Golden Globes is dus dé gelegenheid om de makers en de cast nog één keer in de bloemetjes te zetten. Mijn voorspelling? Drie Golden Globes: die van Beste Dramaserie, Beste Acteur in een Dramaserie en Beste Mannelijke Bijrol in een Dramaserie.

BESTE DRAMASERIE

'Breaking Bad'
'Downton Abbey'
'The Good Wife'
'House Of Cards'
'Masters Of Sex'

Zal winnen: 'Breaking Bad'
Kan winnen: /
Zou moeten winnen: 'Breaking Bad'

10-01-2014 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie googelde Rafael in 2003 om te kijken wie hij was

Sylvie googelde Rafael in 2003 om te kijken wie hij was

http://oi40.tinypic.com/2lwklxu.jpg

Toen Sylvie Meis in 2003 te horen kreeg dat Rafael van der Vaart haar op tv had gezien en haar graag wilde leren kennen, heeft ze de voetballer eerst op Google opgezocht. "Schattig", zo omschrijft de Nederlandse haar eerste indruk van hem. Ze vroeg zich wel af of het verstandig was om te daten met iemand die vijf jaar jonger is dan zij zelf.

"Rafael was toen 20 jaar en ik 25 jaar. Vijf jaar kan een wereld van verschil maken," legt ze haar twijfels van destijds uit. De twee ontmoetten elkaar en Sylvie werd verliefd. "En gelukkig werd hij ook op mij verliefd." Uiteindelijk volgt ze haar grote liefde naar Duitsland waar ze hard aan de wegtimmerde om haar eigen droom waar te maken: op televisie komen.

Meis krijgt deze week de ruimte in de Duitse krant Bild om te reflecteren op het afgelopen jaar. Ze schrijft in delen over haar leven als een soort tegenwicht tegen de "onzin, die geschreven wordt".

Hollywood?
Diverse Duitse media maken melding van wat de populaire tv-presentatrice schrijft in de krant. Zo blikt ze uitgebreid terug op haar carrière, haar huwelijk, de scheiding en de toekomst. Sylvie kan het zich voorstellen in de toekomst weer als actrice aan de slag te gaan. Ze speelde in Nederland al eens in de tv-serie Costa. "En als daarna Hollywood roept....nee, dat was een grapje," schrijft ze.

Onzeker door borstkanker
Meis doet ook een boekje open over haar gevecht tegen borstkanker. Dat was een zware periode voor haar. "Het was keihard. Ik was verdrietig, gekwetst en gestresst," schrijft ze over die tijd. Sylvie verloor haar haar en ook werd ze onzeker omdat ze wist dat Rafael graag een tweede kindje wilde. Zij zou echter eerst nog lange tijd moeten herstellen.

Die onzekerheid heeft haar uiteindelijk in de armen van de Nederlandse piloot gedreven, waar ze een affaire mee had. "Fouten zijn gemaakt, waar ik vandaag veel spijt van heb," schrijft ze. "Ik ben geen expert, maar ik geloof dat trouw de basis is van een relatie. Altijd. Voor beide kanten. En als dat verkeerd loopt, is het einde in zicht."

10-01-2014 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Podium met Dimitri Vegas & Like Mike vliegt in brand

Podium met Dimitri Vegas & Like Mike vliegt in brand

http://oi41.tinypic.com/2h73xg3.jpg

Ze staan ervoor bekend elk feestje in vuur en vlam te zetten, maar op het Colombiaanse festival Summerland namen de Willebroekse deejay-broers Dimitri Vegas & Like Mike dat iets te letterlijk. Toen ze na hun set hun Nederlandse collega Nicky Romero gingen vergezellen op het podium, veroorzaakte het bijbehorende vuurwerk ervoor dat een deel van het decor in brand vloog.

De brandende stukken kwamen naar beneden en verwondden vier mensen in het publiek ernstig. Hoewel de broers er met de schrik van af kwamen, raakten ook enkele deejays op het podium gewond waaronder Wolfpack die enkele brandwonden en 'een serieuze pieptoon' in zijn rechteroor opliep.

"Dit was waarschijnlijk één van de meest tumultueuze avonden uit mijn leven", zei Dimitri Vegas nadien op Twitter, nog zichtbaar onder de indruk. Al konden de heren gisteren alweer de champagne ontkurken. Ze werden op basis van social media statistieken uitgeroepen tot de nummer vijf van beste deejays ter wereld en eisten de derde plaats op in de lijst van meest illegaal gedownloade deejays ter wereld.

10-01-2014 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber bekogelt buren met eieren

Justin Bieber bekogelt buren met eieren

http://oi39.tinypic.com/9h4aqb.jpg

Justin Bieber heeft het huis van zijn buren gisterenavond met eieren bekogeld. De zanger had volgens entertainmentsite TMZ al langer ruzie met zijn buurman.

De man vertelt dat hij 's avonds iets tegen zijn huis in het Californische Calabasas hoorde slaan. Toen hij op het balkon ging kijken, zag hij Justin beneden staan, die met eieren aan het gooien was. Toen de zanger zijn buurman zag, begon hij op hem te mikken. Hij zou minstens 20 eieren hebben gegooid. De buurman belde de politie, die een kijkje kwam nemen. Het is niet bekend of de agenten Bieber konden spreken over het incident.

10-01-2014 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Whitney Houston getrouwd met pleegbroer

Dochter Whitney Houston getrouwd met pleegbroer

http://oi40.tinypic.com/27yn0ph.jpg

Bobbi Kristina Brown, de dochter van wijlen Whitney Houston, is getrouwd met Nick Gordon. Dat maakte Bobbi bekend via Twitter. Ze plaatste er een foto bij van haar hand en die van Nick, waarop trouwringen te zien zijn.

Op Twitter plaatste de 20-jarige Bobbi vandaag een bericht met de hashtag #HappilyMarried, met daarbij smileys en icoontjes van een ring en een hartje. In de persoonlijke informatie op haar Twitterpagina staat nu 'Vrouw van @ndgordon'. In juli werd bekend dat Bobbi en Nick met elkaar verloofd waren.

Haar vader Bobby Brown liet toen weten dat hij niet blij was met de verloving. Hij zou een moeizame verhouding hebben met Nick, die op zijn twaalfde informeel geadopteerd werd door Whitney Houston. Op de commotie die ontstond over de verloving met haar pleegbroer, schreef Bobbi indertijd op Facebook: "Laat me iets verduidelijken, we zijn geen echte broer en zus en hij is zelfs niet mijn geadopteerde broer. Mijn moeder heeft hem nooit geadopteerd. Sterker, mijn moeder was degene die ons altijd aanmoedigde om te daten.''

10-01-2014 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans magazine: "Hollande op scooter naar maîtresse"

Frans magazine: "Hollande op scooter naar maîtresse"

http://oi44.tinypic.com/16nk8o.jpg

Het Franse roddelblad Closer weet het nu zeker: de Franse president François Hollande (59) heeft een affaire met actrice Julie Gayet (41). Het blad publiceert vandaag een editie met maar liefst zeven pagina's met informatie en foto's van de affaire. Hollande is niet te spreken over het verhaal en dreigt met een proces tegen Closer. "Dit is een regelrechte aanval op mijn privacy."

De geruchten van een affaire tussen de actrice en de president doken begin vorig jaar al op, maar daarna werd het bijzonder stil rond Hollande en Gayet. Nu beweert Closer echter bewijzen te hebben van de geheime relatie. Het magazine pakt uit met maar liefst zeven pagina's over de president en zijn vermeende minnares. De titel van het blad laat weinig aan de verbeelding over: "De geheime liefde van de president." Closer meent te weten dat de 59-jarige Hollande regelmatig met zijn scooter- en helm op het hoofd- door Parijs reed om de nacht bij Gayet door te brengen in haar appartement. Op de foto's is te zien dat Hollande en Gayet uit hetzelfde gebouw komen, maar uiteraard gebeurt dat niet samen.

"Inbreuk op mijn privacy"
De reactie van Hollande liet niet lang op zich wachten. Deze morgen liet de president al weten dat het verhaal in Closer een aanval op zijn privacy is. Hij overweegt een klacht in te dienen en zegt dat hij net als elke andere burger recht op privacy heeft. Vorig jaar diende de 41-jarige Gayet al klacht in tegen verschillende bloggers en websites die spraken van een affaire tussen de twee. "Er is helemaal geen basis voor die roddels", aldus haar advocaat in maart vorig jaar.

Croissants
Toch vindt het roddelblad dat er genoeg bewijzen zijn voor een affaire. "Prachtige foto's", maakt Closer zich sterk. Het blad stelt ook meteen de veiligheid van de president in vraag, omdat op de kiekjes te zien is dat Hollande slechts door één bodyguard vergezeld wordt om de discretie van de ontmoetingen te verzekeren. De lijfwacht bracht volgens het blad zelfs croissants naar het verliefde koppel.

"Nederig en fantastisch"
De 41-jarige Julie Gayet siert momenteel de affiche van de film 'Les âmes de papier'. In 2012 was ze te zien in een clip voor de campagne van Hollande waar de actrice de president beschreef als nederig, fantastisch en uitermate geschikt. Het was Stéphane Guillon, tegenspeler van Gayet in 'Les âmes de papier', die er nog een schepje bovenop deed tijdens 'Le Grand Journal' waar Julie en hij waren uitgenodigd. "De president is naar de opnames van de film gekomen, hij is een echte filmfan! Zijn vrouw veel minder", knipoogde Guillon.

Journaliste Trierweiler
Officieel is Hollande nog altijd samen met journaliste Valérie Trierweiler. Hollande liet zijn ex-vrouw Ségolène Royal, de moeder van zijn vier kinderen, vallen voor Trierweiler. Het koppel is niet getrouwd en volgens insiders zijn Hollande en Trierweiler niet langer samen, maar de journaliste verscheen wel op elke officiële gelegenheid. Eerder kwam Closer in het nieuws toen het topless foto's publiceerde van Kate Middleton.

10-01-2014 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw record voor album 21 van Adele

Nieuw record voor album 21 van Adele

http://oi44.tinypic.com/16hss5v.jpg

Adele blijft records breken met haar succesvolle album 21. De digitale versie is het eerste album dat meer dan 3 miljoen keer is verkocht in de Verenigde Staten. Dat zegt een woordvoerder van het Amerikaanse databedrijf Nielsen SoundScan tegen het blad Rolling Stone.

De Britse zangeres bracht het album in 2011 uit. Zowel in dat jaar als in 2012 was 21 het best verkochte album in de VS. Afgelopen jaar sloot de plaat af op de 21ste plaats van meest succesvolle albums.

De zangeres zou momenteel aan een nieuw album werken met haar producer Paul Epworth. Adele deed de afgelopen jaren een stapje terug om zich te focussen op haar zoon.

08-01-2014 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen schittert op cover als 'bondgirl'

Doutzen schittert op cover als 'bondgirl'

http://oi43.tinypic.com/2149zdx.jpg

Doutzen Kroes heeft weer een mooie klus binnengehaald. Het Nederlandse topmodel schittert op de cover van het februarinummer van Vanity Fair als zogenaamde bondgirl. Doutzen loopt arm in arm met talkshowhost Jimmy Fallon, die de rol van James Bond vervult.

Naast Doutzen en Jimmy staat Victoria's Secret-angel Alessandra Ambrosio. De dames dragen een sexy zilverkleurig badpak, stiletto's en een duikbril op het hoofd. Vanity Fair deelde naast de cover ook een video van de 'making of' van de fotoshoot. Op de beelden zijn de Angels in actie te zien op de set met fotograaf Annie Leibovitz.

08-01-2014 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gravity grootste kanshebber Bafta-award

Gravity grootste kanshebber Bafta-award

http://oi42.tinypic.com/357f2qe.jpg

De film Gravity maakt dit jaar de meeste kans op een Bafta, de Britse tegenhanger van de Oscars, met maar liefst elf nominaties. Het ruimtedrama is onder meer genomineerd in de categorieën beste film, beste Britse film, beste actrice (Sandra Bullock) en beste regisseur (Alfonso Cuaron).

In Gravity reist een medisch ingenieur (Bullock) met een ervaren astronaut (George Clooney) naar de ruimte. Tijdens een ruimtewandeling gaat er iets mis, waardoor Bullock en Clooney samen zwevend in het duister achterblijven. In de categorie beste film neemt Gravity het op tegen 12 Years a Slave, American Hustle, Captain Phillips en Philomena.

In de categorie beste actrice zijn naast Bullock ook Amy Adams (American Hustle), Cate Blanchett (Blue Jasmine), Emma Thompson (Saving Mr Banks) en Dame Judi Dench (Philomena) genomineerd.

Bij de mannelijke acteurs gaat de strijd tussen Chiwetel Ejiofor (12 Years a slave), Christian Bale (American Hustle), Tom Hanks (Captain Phillips), Bruce Dern (Nebraska) en Leonardo DiCaprio (The Wolf of Wall Street).

De Baftas zijn de Britse evenknie van de Amerikaanse Oscars. De winnaars worden bekendgemaakt op 16 februari in het Royal Opera House in Londen.

08-01-2014 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vin Diesel deelt emotioneel filmpje van Paul Walker

Vin Diesel deelt emotioneel filmpje van Paul Walker

http://oi43.tinypic.com/2enx8hz.jpg

"Jullie zijn altijd een grote steun geweest, in het bijzonder in de voorbije twee maanden. Dus wilde ik met jullie iets bijzonders delen waar ik tijdens de nieuwjaarsdagen aan heb gewerkt als eerbetoon aan mijn broer Pablo... Paul", zo liet Diesel op Facebook weten.

'Miss you'
De video toont Walker en Diesel samen, tijdens de promotie van hun 'Fast & Furious'-films of gewoon samen op stap. Op het einde flitsen de woorden 'Miss you' over het scherm.

Moeder bezocht
Diesel is na het overlijden van Walker heel open geweest over zijn rouwproces. "Toen ik het nieuws vernam, ben ik meteen naar Californië gevlogen om zijn moeder te gaan bezoeken", schreef hij toen op Facebook. "Ik meende dat ze mijn sterkte nodig zouden hebben, maar toen ik daar aankwam en instortte in het bijzijn van zijn familie, besefte ik dat ik hun sterkte nodig had".

"Zijn moeder hield me in haar armen en zei dat ze zich excuseerde. Ik zei 'Waarom? Jij bent de moeder die een zoon kwijt is'. Ze zei: 'Ja, maar jij bent je wederhelft kwijt'".

Engel
Diesel woonde ook een gedenkdienst voor Walker in Santa Clarita bij, waar hij een ongeplande speech hield door de microfoon van een politiewagen. Hij noemde Walker zijn broer en bedankte de aanwezigen voor hun steun. "Tijdens deze moeilijke dagen ziet zijn familie hoeveel jullie van Paul houden. Dat zal me altijd bijblijven", zei hij toen. "Bedankt dat jullie naar hier zijn gekomen om die engel in de hemel te tonen hoezeer jullie hem waarderen".

08-01-2014 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe vriendin 'De Lau' heeft woelig verleden

Nieuwe vriendin 'De Lau' heeft woelig verleden

http://oi44.tinypic.com/35hi8tc.jpg

Leen Van Loocke (34), de nieuwe vriendin van Laurens Nuyens, broer van Astrid Bryan is niet onbekend in het Vlaamse vipsmilieu. Ze rolde al over de dansvloer tijdens een 'catfight' met Véronique De Kock en haalde de roddelpers als de vermeende minnares van Julio Iglesias.

Net nu Astrid Bryan als single door het leven moet, slaat broer Laurens (32) een nieuwe liefde aan de haak. De gelukkige is Leen Van Loocke, een licentiate handelswetenschappen die in Brugge een kledingboetiek runt. Daarnaast heeft ze ook een zoontje, Guillaume Oscar Georges. Een vrouw met een rugzakje, dus. En daarin sleept Van Loocke nog een aantal zaken mee. Drie jaar geleden dook ze in de Vlaamse en Nederlandse pers plots op als de vermeende minnares van Spaans charmezanger Julio Iglesias. Zowel de zanger als Van Loocke weerlegde de roddels en zij stak een beschuldigende vinger uit naar Véronique De Kock die het nieuws verspreid zou hebben om haar in een slecht daglicht te stellen. "Het is geen toeval dat dit nu naar buiten komt."

Enkele dagen voordien had ze immers een memorabele ontmoeting gehad met de ex-Miss België. Van Loocke dook er op aan de zijde van zakenman Johan De Groote, met wie Véronique een romance beleefde alvorens ze naar Frank Slaets terugkeerde. Toen De Kock haar ex met zijn nieuwe vriendin zag, kwam het tot een handgemeen. "Véronique heeft mij tegengehouden en schudde me door elkaar. Ze heeft toen mijn oorbel uitgetrokken en me in m'n gezicht geslagen. Dan is ze naar Johan gelopen en heeft ze hem ook een klap verkocht, terwijl ze hem uitschold." Véronique heeft het voorval altijd ontkend, maar mogelijk nam ze wel wraak door Van Loocke te linken aan Iglesias.

08-01-2014 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson slaat al weer nieuwe man aan de haak

Emma Watson slaat al weer nieuwe man aan de haak

http://oi40.tinypic.com/2a5ljwg.jpg

Het raakte nog maar pas bekend dat Britse actrice Emma Watson niet langer een koppel vormt met William Adamowicz, vandaag werd onthuld dat ze haar hart al opnieuw verloren is. Dit keer is de Britse rugbyspeler Matthew Janney de gelukkige.

De 23-jarige knappe actrice, die bekend werd als Hermelien uit de Harry Potterfilms, viel voor de Oxfordstudent Matthew Janney (21 jaar). Een bron vertelde aan de Britse krant The Mirror: "Het is nog pril, maar de twee zijn dol op elkaar. Matt is erg populair bij de vrouwen, hij is intelligent en charmant. De twee zijn een prachtig koppel. Voor hij samen was met Emma stond Matt bekend als de meest begeerde vrijgezel van de universiteit.

Enkele dagen geleden raakte bekend dat Emma Watson had gebroken met de miljonairszoon William Adamowicz.

08-01-2014 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queens Of The Stone Age kondigt nieuw album aan

Queens Of The Stone Age kondigt nieuw album aan

http://oi43.tinypic.com/554di9.jpg

Josh Homme, de frontman van Queens Of The Stone Age, heeft aangekondigd dat hij vanaf september opnieuw de studio induikt om een nieuw album op te nemen. Dat deed hij in een interview met het Amerikaanse blad Rolling Stone.

Op de vraag of er spoedig een nieuw album zit aan te komen, antwoordde Homme: "Absoluut, wij hebben al meer dan genoeg songs. Tot september zitten we volgeboekt maar vanaf dan zitten we weer in onze studio."

 '...Like Clockwork', het zesde studioalbum van QOTSA, werd zowel door fans als critici zeer positief ontvangen en leverde hen al een schare nieuwe fans op. Het album bereikte in verschillende landen de nummer één-positie in de hitlijsten.

Sinds de release in juni 2013 is de band intensief aan het touren door de Verenigde Staten en Europa. In november speelde de groep nog in een uitverkocht Sportpaleis.

07-01-2014 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z haalt dolgelukkige 12-jarige jongen op podium

Jay-Z haalt dolgelukkige 12-jarige jongen op podium

http://oi43.tinypic.com/wvzh8w.jpg

Jay-Z heeft afgelopen weekend een 12-jarige jongen die naar zijn concert was gekomen behoorlijk verrast. De jongen hoopte dat de rapper hem zou zien in de zaal zodat hij hem op het podium zou vragen. Gelukkig voor hem lukte dat. Hij mocht een stukje rappen en de hele zaal ging uit z'n dak.

Het jongetje Justin was de avond ervoor ook al naar het concert geweest, maar toen had de rapper hem niet opgemerkt. Omdat hij zo teleurgesteld was, besloot zijn moeder om kaartjes te kopen voor de volgende show. Justin hield een bordje in de lucht en dat zag Jay-Z. Hij vroeg de jongen op het podium.

Gelijk na zijn korte optreden vroeg Justin of hij na de show backstage mocht komen. De moeder van Justin vertelt aan TMZ dat Jay dat goed vond. Ze kletsten zo'n vijf minuten met elkaar.  

07-01-2014 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!