Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt 'Wolf of Wall Street' succesvolste Scorsese-film?

Wordt 'Wolf of Wall Street' succesvolste Scorsese-film?

http://oi39.tinypic.com/2dlpy7p.jpg

'The Wolf of Wall Street' blijft volle zalen trekken. Het is vanaf vandaag in Nederland zelfs de meest succesvolle film die regisseur Martin Scorsese ooit heeft gemaakt, meldt distributeur Dutch FilmWorks. De officiële Box Office-teller staat momenteel op 84.798.000 dollar in de VS en 122.898.000 wereldwijd, wat de film in de persoonlijke ranking van Scorsese nu al een mooie vierde plaats bezorgt.

De zwarte komedie met Leonardo DiCaprio bracht alleen al in Nederland op twee weken tijd 2,38 miljoen euro in het laadje, 30.000 euro meer dan de thriller 'Cape Fear', tot nu toe de best presterende bioscoopfilm van Scorsese bij onze noorderburen.

Succesvol
In de Scorsese-ranking van Box Office Mojo staat 'The Wolf of Wall Street' nu al op de vierde plaats. Veelbelovend, als je weet dat de film in de VS nog maar loopt sinds 25 december. De absolute nummer één is en blijft - voorlopig toch - 'The Departed' uit 2006, gevolgd door 'Shutter Island' (2010) en 'The Aviator' (2004).

Wolf of Wall street
De film vertelt het levensverhaal van Jordan Belfort (DiCaprio), die in de jaren negentig vele miljarden winst maakte door gewone burgers luchtkastelen te verkopen. Het geld besteedde hij voornamelijk aan drank, drugs en hoeren.

Het epos werd donderdag genomineerd voor vijf Oscars, waaronder die voor beste film, regie en hoofdrolspeler.

19-01-2014 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single voor gitarist achter soundtrack 'Broken Circle' met Nathalie Delcroix

Nieuwe single voor gitarist achter soundtrack 'Broken Circle' met Nathalie Delcroix

http://oi40.tinypic.com/2r6zlas.jpg

"Vlaanderens mooiste muzikale duo, namen die weergalmen als 'mooie dondergoden', namelijk Eriksson Delcroix." Zo stellen WasteMyRecords en V2 het muzikale koppel dat tekende voor de single 'Walking' zelf voor. Een primeur overigens dat beide platenlabels de handen in elkaar slaan voor zo'n project.

Bjorn Eriksson (37) is bekend als gitarist bij Zita Swoon en als de man achter de soundtrack van 'The Broken Circle Breakdown', de film die geen voorstelling meer behoeft. Eriksson vormt inmiddels al zeven jaar een koppel met Nathalie Delcroix (ook 37) van onder meer Lais. Samen hadden ze al een kind, maar ze willen ook artistiek vruchtbare paden betreden. 

18-01-2014 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardashian post verdrietig liefdeslied

Khloé Kardashian post verdrietig liefdeslied

http://oi41.tinypic.com/2cfawk3.jpg

Het lijkt erop dat Khloé Kardashian nog steeds moeite heeft met de breuk met haar aanstaande ex-man Lamar Odom. De realityster postte de tekst van een verdrietig liefdeslied op Instagram.

De 29-jarige Khloé postte de tekst van Say Something van Christina Aguilera. Het lied gaat over de poging een relatie in stand te houden die gedoemd is te mislukken. Het nummer vertoont veel gelijkenis met wat Kardashian heeft moeten doorstaan met Odom.

Khloé pakt haar leven weer op nadat ze in december de scheiding aanvroeg van Lamar. Ze heeft in de tussentijd al een aantal cryptische berichten de wereld ingestuurd die lijken te verwijzen naar haar aanstaande ex-man en hun mislukte relatie.

18-01-2014 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson weer onder vuur door homofobe tweet

Jeremy Clarkson weer onder vuur door homofobe tweet

http://oi43.tinypic.com/20s7ii0.jpg

De presentator van het Britse programma Top Gear Jeremy Clarkson heeft zich verontschuldigd voor een homofobe post op Twitter.

Clarkson deelde eerder op de sociaalnetwerksite Twitter een foto van zichzelf terwijl hij sliep. Een grapjas hield op dat moment een papier naast hem waar de beledigende boodschap 'gay cunt' en een pijl die naar hem wees op stond. De foto lijkt op een vliegtuig te zijn genomen, maar het is niet duidelijk wie de fotograaf is. Zijn medepresentator James May zit wel duidelijk op de achtergrond. Clarkson heeft intussen de foto  verwijderd en zich verontschuldigd bij zijn 2,8 miljoen volgers.

De Britse presentator is niet vies van wat controverse. Hij beledigde ooit de homoseksuele zanger George Michael en vorig jaar noemde hij mensen die onder treinen springen egoïstisch.

18-01-2014 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna doet het weer: noemt zoon 'nigga' op Instagram

Madonna doet het weer: noemt zoon 'nigga' op Instagram

http://oi40.tinypic.com/w9fgaa.jpg

Madonna heeft een vreemde manier van opscheppen over haar zoon. Ze zette een foto van haar boksende Rocco online met de hashtag #disni**a'. Uiteraard gaven haar volgers meteen heel wat kritiek op deze - volgens sommigen - racistische uitspraak. Gisteren raakte ook bekend dat de Nederlandse danser Timor aan presentator Humberto Tan in zijn talkshow RTL Late Night zijn zogenaamde liefdesrelatie met Madonna ontkend heeft.

De zangeres zette gisteren een foto van Rocco Ritchie op Instagram met de omschrijving "No one messes with Dirty Soap! Mama said knock you out! #disni**a." Dirty Soap is een bijnaam voor haar zoon en niemand weet wat ze precies met de hashtag bedoelt. Deze is in elk geval wel populair bij heel wat jongere gebruikers. Wel is duidelijk dat Madonna nigga geschreven heeft, wat evenveel als neger betekent. Heel wat volgers waren ontzet door haar 'uitspraak'. Velen noemen het gebruik van het woord nigga weerzinwekkend of walgelijk.

Anderen vinden het gewoon grappig dat Madonna nogal geforceerd hip probeert te zijn op het internet, terwijl ze intussen al een flinke vijftigplusser is. De Queen of Pop heeft intussen van zich afgebeten en de omschrijving van de foto veranderd in 'Ok let me start this again. #get off of my dick haters!'. Eerder deze maand kreeg de moeder van Lourdes, Rocco, Mercy en David al heel wat kritiek omdat ze haar 13-jarige zoon op Instagram liet poseren met een fles sterkedrank.

Toyboy?
De 26-jarige Nederlander Timor leerde Madonna kennen toen hij meewerkte aan de korte film secretprojectrevolution. "We hebben na die samenwerking een zeer goede vriendschap opgebouwd", vertelt de danser. "Ik heb ook een goede band opgebouwd met haar zoon en dochter." Sindsdien is Timor kind aan huis bij de Queen of Pop en mag hij mee als de familie vakantietripjes maakt.

Volgens Timor heeft hij een platonische relatie met Madonna. "We zijn vrienden van elkaar." Vandaar dat hij ook af en toe met Madonna gaat eten. Zo werden de twee onlangs gespot in Rotterdam. Timor zegt dat het gewoon een zakendiner was. "Ze heeft veel projecten lopen waarbij ze dansers en choreografie nodig heeft. Ze geeft me gewoon feedback."

18-01-2014 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé knipt Kelly Rowland uit foto

Beyoncé knipt Kelly Rowland uit foto

http://oi44.tinypic.com/24x45n4.jpgNadat Kelly Rowland een foto van zichzelf met Beyoncé en de overleden r&b-ster Aaliyah op Instagram zette, deed Queen B hetzelfde. Maar anders dan haar voormalige Destiny's Child-collega wil Beyoncé kennelijk alleen met Aaliyah gezien worden. Kelly is uit de foto geknipt en ook heeft Beyoncé er een zwart-wit-versie van gemaakt.

Aaliyah zou donderdag 35 zijn geworden. De zangeres overleed in 2001 na een tragisch vliegtuigongeluk. Bij nader onderzoek bleek de piloot helemaal niet over de juiste papieren te beschikken om het vliegtuig waarin Aaliyah zat te besturen.

Tussen Beyoncé en Kelly Rowland gaat het volgens New York Post al langer niet echt lekker. Zo zou Kelly's single 'Dirty Laundry' een steek onder water zijn geweest naar Beyoncé, al gaf ze later aan dat er helemaal niets aan de hand is en dat 'Bey' nog altijd een 'sister' is die haar enorm steunt.

18-01-2014 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid van Johnny White in basiliek Scherpenheuvel

Afscheid van Johnny White in basiliek Scherpenheuvel

http://oi42.tinypic.com/34hx7rl.jpg

Ruim 1.100 mensen hebben vanmiddag in Scherpenheuvel-Zichem afscheid genomen van de overleden charmezanger Johnny White (67). De Basiliek Onze-Lieve-Vrouw van Scherpenheuvel biedt maar plaats aan vijfhonderd rouwenden, vele honderden moesten de afscheidsdienst dus buiten volgen.

"Johnny White bracht met zijn tekst en zang steun voor wie het moeilijk had. Het is dan ook mooi dat de mensen met zoveel waren om afscheid te nemen". Pastoor Luc Van Hilst omschreef de uitvaartdienst van Vlaams charmezanger Johnny White (67) in de basiliek Onze-Lieve-Vrouw van Scherpenheuvel als "een warm afscheid".
    
"Er zat echte warmte in de dienst, er werden oprechte gevoelens van medeleven getoond. In het begin van de plechtigheid vertelde een vaste medewerker die zijn kledij al vele jaren verzorgde een ingetogen verhaal over Johnny White. Tijdens zijn afscheid werden enkele van zijn liedjes gespeeld. Vooral het moment dat zijn bekende "Verloren hart, verloren droom" werd gespeeld, zal velen bijblijven.
    
Bidprentjes
"Verloren hart, verloren droom. Ik ben alleen", wanneer het doek valt, komt men alleen te staan. Dat was bij Johnny White jammer genoeg ook het geval", aldus pastoor Van Hilst na de afscheidsplechtigheid.
    
Tussen de aanwezigen bevonden zich enkele collega's van de overleden zanger. Onder andere Nicole en Hugo, Will Ferdy, Showbizz Bart, Margriet Hermans en Luc Appermont tekenden present om een laatste groet te brengen aan de overleden zanger. De uitvaart in de basiliek liep rond het middaguur ten einde. Er werden 1.100 bidprentjes gedrukt, maar die waren in een mum van tijd uitgedeeld.
    
Johnny White, de artiestennaam van Johnny Laurent Wittevrouw, werd geboren op 13 juni 1946 in Kaggevinne. Hij werd in de jaren zestig bekend via het BRT-programma Canzonissima. Zijn grootste hit was 'Verloren Hart, Verloren Droom' uit 1971. Andere grote hits van White waren 'Jij Weet Wat Liefde Is' en 'Maar Waarom'.

Johnny White werd maandagnamiddag geveld door een hartaanval. Een kijkoperatie in het algemeen stedelijk ziekenhuis van Aalst moest duidelijkheid brengen over zijn toestand, maar hij ontwaakte niet meer uit de verdoving. Volgend jaar zou de zanger zijn 50-jarige carrière vieren.

18-01-2014 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber zit zwaar aan de drugs"

"Bieber zit zwaar aan de drugs"

http://oi42.tinypic.com/2ngslq8.jpg

Justin Bieber (19) heeft een ernstig drugsprobleem, schrijft TMZ. Het popidool zou op zeer regelmatige basis verschillende soorten drugs nemen. Het gedrag van de zanger wordt hierdoor zo onberekenbaar dat verschillende mensen er al op aangedrongen hebben dat hij naar rehab moet gaan.

Meerdere bronnen bevestigen aan de entertainmentwebsite dat Biebs regelmatig aan de sizzurp zit, een drug dat voornamelijk bestaat uit sterke hoestdrank met codeïne en promethazine. Dit wordt vervolgens gemixt met frisdrank. Sizzurp kan leiden tot beroertes of erger.

Daarnaast zou Justin flink aan de pillen zitten. Geregeld zou hij het ontspanningsmiddel Xanax slikken. Verder drinkt hij veel alcohol en rookt hij aardig wat wiet. Veel mensen om de zanger heen zijn ongerust en willen dat hij hulp zoekt, maar Biebs zou er geen zin in hebben.

18-01-2014 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alex Turner is oude Arctic Monkeys-songs beu

Alex Turner is oude Arctic Monkeys-songs beu

http://oi39.tinypic.com/14wvfw3.jpg

De Arctic Monkeys zijn genomineerd voor maar liefst 8 NME-awards, waaronder Beste Britse Band; Beste Album en Beste Live-band.

In een interview met het Britse blad Daily Star zegt frontman Alex Turner dat hij er moeite mee heeft om de oude nummers van zijn band live te brengen. " Het is soms vervelend om die oude songs te spelen. Je voelt je niet meer zoals toen."

Alex Turner (28) en de Arctic Monkeys braken in 2005 door met het album 'Whatever People Say I Am, That's What I'm Not. In 2013 kwam hun vijfde studioalbum AM uit, waarop onder andere Josh Homme van Queens Of The Stone Age te horen is.

Ook die laatste band is trouwens voor heel wat awards genomineerd, onder andere voor Beste Internationale Band. De uitreiking van de NME-awards vindt plaats op 26 februari in Londen.

17-01-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan krijgt grof geld om op stap te gaan

Lindsay Lohan krijgt grof geld om op stap te gaan

http://oi44.tinypic.com/1zl3a80.jpg

Ze is nog maar een paar maanden geleden ontslagen uit de afkickkliniek dus de laatste plek waar Lindsay Lohan nu zou moeten zijn, is een café of club. Maar de Amerikaanse actrice heeft zich door een enorme zak geld toch laten verleiden.

Bronnen meldden de Amerikaanse showbizzwebsite dat de 27-jarige ster tussen de 5000 en 15.000 dollar opstrijkt per keer dat ze opduikt in een van de etablissementen. Het geld zal de actrice goed van pas komen. Onlangs zou ze in een club in de Engelse hoofdstad nog ruim 5000 dollar hebben uitgegeven aan cocktails.

Volgens de showbizzsite Radaronline is ze sinds enige tijd aan het daten met een Brits model, met wie ze geregeld het Londense nachtleven onveilig maakt. Lindsay houdt zich redelijk gedeisd sinds ze in juli de afkickkliniek verliet na behandeling van haar drank- en drugsverslaving. Ze werkt aan een realityserie voor het tv-netwerk van Oprah Winfrey en zou zich oriënteren op een carrière als dj.

17-01-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo veel emotie brengt een Oscarnominatie teweeg

Zo veel emotie brengt een Oscarnominatie teweeg

http://oi42.tinypic.com/mr5lw1.jpg

Emotioneel moment voor een CNN-journaliste: met tranen in de ogen kwam Zain Asher haast woorden tekort om haar broer te bewieroken. Ze had net tevoren vernomen dat haar broer Chiwetel Ejiofor genomineerd was voor een Oscar als beste acteur.

Veel van haar collega's wisten zelfs niet eens dat ze familie was van de ster uit 'Twelve years a slave'. "Dit is een dag waarop mijn familie al zo lang aan het hopen was", aldus de financiële experte. "Hij acteert al sinds zijn dertiende, hij heeft hier zo hard voor gewerkt. Verdorie, ik had nochtans gezworen dat ik niet zou huilen. In zijn slaapkamer zat hij constant fragmenten uit Shakespeare te herhalen en op de muur te schrijven. En ik was intussen aan het uitgaan met mijn vrienden. Prachtig dat hij hier nu eindelijk de erkenning voor krijgt, ik kan zelfs niet omschrijven wat ik nu voel."

De 36-jarige Britse acteur heeft al enkele kaskrakers op zijn palmares, denk maar aan 'Love Actually' en 'American Gangster'. Of hij echt een Oscar in de wacht zal slepen, valt te betwijfelen. De concurrentie is immers niet van de poes, met namen als Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Bruce Dern en Matthew McConaughey.

17-01-2014 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ging het er backstage aan toe bij 'The Wolf of Wall Street'

Zo ging het er backstage aan toe bij 'The Wolf of Wall Street'

http://oi41.tinypic.com/jk9hcj.jpg

Incidenten met vintage schoenen, valse nagels en spraytans. Margot Robbie vertelt over hoe het leven achter de schermen van 'The Wolf of Wall Street' niet alleen maar glitter en glamour was.

"Het was zo cool om vintage Chanel, Versace en Armani in het echt te zien" vertelt Robbie over de urenlange pasrondes om de eighties- en ninetiesgarderobe van haar personage Naomi Lapaglia in 'The Wolf of Wall Street' samen te stellen.

De actrice heeft echter een trauma overgehouden aan één welbepaald paar schoenen. Het ging om een paar slangenleren laarzen van Prada. "Ze waren twee maten te klein, maar ik was vastbesloten ze te dragen, dus hebben we ze twee maanden lang uitgerokken" zegt Margot. "We hebben mijn voeten met olie en babypoeder ingesmeerd en zijn 20 minuten bezig geweest om mijn voeten in de schoenen te wringen" gaat de actrice verder. "Toen die scène uiteindelijk geschrapt werd kon ik wel huilen."

Valse nagels en spraytans
Robbie moest elke dag minstens twee uur in de schmink zitten voor de transformatie naar haar personage. Zelf vindt de actrice zo een uitgebreid beauty-regime maar niets. "Ik snap niet hoe andere vrouwen kunnen kiezen voor acrylnagels" vertelt Robbie. "Alledaagse taken als je veters binden, je blouse ontknopen of een sms'je versturen worden zo een hele opdracht."

Zelf zegt Robbie helemaal niet zo een glamazone te zijn. Over de wekelijkse spraytans zegt ze "Ik wandelde elke week rond in mijn huis als een mannequin en voelde me walgelijk". Bruinen zonder zon was voor de actrice een grotere uitdaging dat de intimiderende seksscènes met Leonardo DiCapro.

Prada-laarzen, gratis manicuren en acteren met een Leo zonder hemd aan. Wat een vreselijke toestanden!

17-01-2014 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Pico' riskeert 6 maanden cel

'Pico' riskeert 6 maanden cel

http://oi41.tinypic.com/rqvu3d.jpg

De procureur heeft voor de correctionele rechtbank in Leuven zes maanden cel, eventueel met uitstel, en 300 euro boete gevorderd voor voormalig acteur Walter 'Pico Coppens' Michiels en zijn vriendin. Het koppel werd op 12 november 2013 bij verstek veroordeeld omdat ze tussen maart en april 2012 elkaar thuis meermaals in de haren waren gevlogen. Het koppel tekende verzet aan tegen die uitspraak.

Walter Michiels (50) had in de lente van 2012 een hoogoplopende ruzie met zijn partner Sabine M.(47). Daarbij had hij op haar rug geslagen met een bezemsteel en de vrouw met de haren uit de zetel getrokken. Daarna sloeg hij haar in het gezicht. Zij verdedigde zich door Michiels te bedreigen met een broodmes en hem toe te schreeuwen dat ze hem 'kapot ging maken' als hij haar nog eens aanraakte. De vrouw brak tijdens het tumult twee ribben.

"Sinds de feiten gaat het al veel beter met ons. Was dit niet in de pers verschenen, dan waren de zaken niet zo opgeblazen", zei de ex-acteur die in de beginperiode meespeelde in de succesreeks 'FC De Kampioenen'. Het openbaar ministerie opperde dat hun alcoholprobleem problematisch was. "Ik kan echter bevestigen dat er geen recente klachten van jullie afkomstig zijn. In die periode was sprake van een turbulente relatie en een turbulent leven, de politie moest vaak tussenkomen", verduidelijkte de procureur, die vroeg om het eerste vonnis te bevestigen.

Beide advocaten van het koppel bekenden de feiten en vroegen een straf met uitstel. "Mijn alcoholgebruik is momenteel niet van die aard om u zorgen over te maken", klonk het kordaat bij Walter Michiels. Het vonnis valt op 14 februari.

17-01-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Datingbureau van Elke Clijsters is een feit

Datingbureau van Elke Clijsters is een feit

http://oi39.tinypic.com/rtje6b.jpg

"Bent u vrijgezel en nog op zoek naar die perfecte partner? Wilt u iemand nieuw leren kennen - iemand buiten uw normale vrienden- en kennissenkring? Klaar voor een relatie? Wij kunnen u helpen", klinkt de boodschap op de website van Elke Clijsters' gloednieuw datingbureau 'DateDesk'.

Zelf omschrijven Clijsters en zakenpartner Rita Matoukou hun datingbureau als volgt:

"DateDesk is een professioneel datingbureau met een frisse en moderne kijk op relaties. Een eerlijke en persoonlijke aanpak: dat is onze belofte. Gaat u met ons bureau in zee? Dan profiteert u van datingadvies, imagocoaching en tal van diensten op maat.

DateDesk is niet als de andere datingbureaus en -sites: we hebben oog voor uw persoonlijke behoeften en verlangens, en respecteren te allen tijde uw privacy. DateDesk is echt een exclusieve gemeenschap waar de beste en knapste singles elkaar ontmoeten. Op zoek naar liefde en romantiek? DateDesk tot uw dienst!".

17-01-2014 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent schreeuwt liefde voor jarige Claire van de daken

Prins Laurent schreeuwt liefde voor jarige Claire van de daken

http://oi43.tinypic.com/5lc7dk.jpg

Prinses Claire, de echtgenote van prins Laurent, wordt zaterdag 40 jaar. Ter gelegenheid van haar verjaardag heeft de prins een officieel persbericht uitgestuurd om te laten weten hoe graag hij haar ziet.

"Ter gelegenheid van de veertigste verjaardag van Prinses Claire, wil Z. K. H. Prins Laurent met heel zijn hart zeggen hoe gelukkig hij is dat hij haar heeft ontmoet, dat hij haar hoogacht, hoeveel hij van haar houdt en dat hij haar erg dankbaar is voor de prachtige kinderen die ze hebben en die hen vervullen met geluk en trots", klinkt het. "Elke dag die voorbijgaat is een geluk om het leven met haar te delen."

17-01-2014 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kings of Leon sluit Rock Werchter 2014 af

Kings of Leon sluit Rock Werchter 2014 af

http://oi42.tinypic.com/2w2pt7o.jpg

De leden van de Amerikaanse band Kings of Leon zullen op zondag 6 juli als headliner van Rock Werchter aantreden. Ze vervoegen Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Jack Johnson, Major Lazer, Metallica, Pearl Jam, Pixies, Placebo, Skrillex, Stromae, The Black Keys en Triggerfinger die eerder al aangekondigd werden. Het festival vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli.

De ticketverkoop voor het festival startte dit jaar al erg vroeg. Sinds begin december werden al 60.000 kaartjes verkocht. Zaterdag 5 juli, de dag waarop Pearl Jam als headliner op de affiche staat, is al helemaal uitverkocht. Er zijn wel nog combi- en dagtickets voor de andere festivaldagen beschikbaar.

Het is al de zesde keer in acht jaar dat de band naar de festivalweide van Werchter komt. De aankondiging zorgt voor gemengde reacties op sociale media. De fans van de band reageren enthousiast op Twitter, maar velen vinden dat de organisatie met Kings of Leon een voorspelbare keuze heeft gemaakt.

16-01-2014 om 17:53 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle 48 (!) prijzen van 'The Broken Circle Breakdown' op een rijtje

Alle 48 (!) prijzen van 'The Broken Circle Breakdown' op een rijtje

http://oi42.tinypic.com/wtccd5.jpg

1.    Beste Vlaamse Film Jekino Youth Awards 2012
2.    Cinéfemme Awards 2012
3.    Beste Film van 2012, Poll De Morgen
4.    Favoriete Film van 2012, Poll vlaamsefilm.be
5.    Beste Vlaamse Actrice (Veerle Baetens) van 2012, Poll vlaamsefilm.be
6.    Mooiste Filmposter van 2012, Poll vlaamsefilm.be
7.    Mooiste Filmkus van 2012, Poll vlaamsefilm.be
8.    Mooiste Filmmuziek van 2012, Poll vlaamsefilm.be
9.    Tweede plaats Meest Spraakmakende Gebeurtenis van 2012, Poll vlaamsefilm.be
10.    Tweede plaats Filmpersoonlijkheid van 2012 (Veerle Baetens), Poll vlaamsefilm.be
11.    Derde plaats Ontdekking van het Jaar (Nell Cattrysse) van 2012, Poll vlaamsefilm.be
12.    Beste Film, Humo's Pop Poll 2012
13.    Beste Binnenlandse Actrice (Veerle Baetens), Humo's Pop Poll 2012
14.    Label Europa Cinemas, Internationale Filmfestspiele Berlin (Berlinale) 2013
15.    Panorama Publieksprijs, Internationale Filmfestspiele Berlin (Berlinale) 2013
16.    Beste Sociale Film 2012, Perspectief Film Festival

17.    Beste Binnenlandse Film Cutting Edge Awards 2013
18.    Beste Vlaamse Filmscenario 2013, Screenplay Award Scriptwriters Guild
19.    Audience Award CPH: PIX, Kopenhagen 2013
20.    Beste Actrice, Tribeca Film Festival 2013
21.    Beste Script, Tribeca Film Festival 2013
22.    Fipresci Prize 29.Festroia, International Film Festival of Setubal
23.    Signis Prize 29.Festroia, International Film Festival of Setubal
24.    Beste Film Gold Dolphin 29.Festroia, International Film Festival of Setubal
25.    Beste Performance (The Broken Circle Bluegrass Band), Radio 2 - Zomerhit 2013
26.    Publieksprijs, Norwegian Film Festival
27.    Label des Ambassadeurs de Vodkaster
28.    Ensor Beste Film, Filmfestival Oostende
29.    Ensor Beste Regisseur, Filmfestival Oostende
30.    Ensor Beste Actrice, Filmfestival Oostende
31.    Ensor Beste D.O.P., Filmfestival Oostende
32.    Ensor Beste Muziek, Filmfestival Oostende

33.    Ensor Beste Montage, Filmfestival Oostende
34.    Ensor Beste Kostuumontwerp, Filmfestival Oostende
35.    Ensor Beste Art Direction, Filmfestival Oostende
36.    Industry Award, Filmfestival Oostende
37.    Bronzen Publieksprijs Beste Film, Internationaal Fantasia International Film Festival
38.    Publieksprijs, Festival de Cinéma de la ville de Québec
39.    Jury Grand Prize, Festival de Cinéma de la ville de Québec
40.    Zilveren Yowie Award voor Beste Film,The Blue Mountains Film Festival (Australië)
41.    Prinses Dialta Alliata di Montereale Award voor Beste Film, Hawaii International Film Festival
42.    Publieksprijs voor Beste Film Seville European Film Festival
43.    Publieksprijs Beste Buitenlandse Film, Key West Film Festival
44.    Publieksprijs, Black Nights Film Festival
45.    Beste Buitenlandse Film, Washington, D.C. Area Film Critics Association
46.    Beste Europese Actrice, European Film Awards
47.    LUX-filmprijs 2013 van het Europees Parlement
48.    Internationale Persprijs op het Filmfestival van Palm Springs

16-01-2014 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Legend treedt op tijdens afterparty Oscars

John Legend treedt op tijdens afterparty Oscars

http://oi41.tinypic.com/11lrmuw.jpg

John Legend mag op 2 maart op het Governors Ball optreden, dat is het feestje dat vlak na de uitreiking van de Oscars plaatsvindt.

De keuze lag volgens de organisatie voor de hand: "John Legend is één van de meest getalenteerde artiesten van het moment", aldus Jeffrey Kurland, hoofd van het Governors Ball. "We zijn ontzettend blij dat hij er dit jaar bij zal zijn. Het wordt een onvergetelijke avond."

Legend brak in 2004 door met zijn debuutalbum 'Get Lifted', dat meteen goed was voor acht Grammy-nominaties. De zanger won uiteindelijk de Grammy voor 'Beste r&b-album', 'Beste aieuwe artiest van het jaar' en 'Beste performance van een r&b-zanger'. Zijn vierde soloalbum, 'Love in the Future', kreeg dit jaar een Grammynominatie voor 'Beste r&b-album'. De muziek van Legend is in verschillende films te horen, waaronder 'Waiting for Superman', 'Think Like a Man' en 'Django Unchained'.

1.500 gasten
De zanger zal op de afterparty van de Oscars voor meer dan 1.500 gasten optreden, waaronder heel wat Oscarwinnaars en genomineerden, presentatoren en artiesten. Het feestje gaat door in de Ray Dolby Ballroom in het Hollywood & Highland Center in Los Angeles.

De 86ste uitreiking van de Oscars vindt op 2 maart plaats in het Dolby Theatre in het Hollywood & Highland Center. De show wordt in meer dan 225 landen uitgezonden.

16-01-2014 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke Schauvliege "erg blij" met Oscarnominatie

Joke Schauvliege "erg blij" met Oscarnominatie

http://oi42.tinypic.com/be7fqg.jpg

Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege (CD&V) is "erg blij" met de Oscarnominatie van 'The Broken Circle Breakdown' voor de Oscar van beste niet-Engelstalige film. Dat laat de minister vandaag in een persbericht weten.

Schauvliege staat er op heel het team te feliciteren. "Film is teamwerk, een uitzonderlijke samenloop van talent. Ik wil dan ook de hele cast en productie feliciteren, maar in het bijzonder regisseur Felix Van Groeningen, scenarist Carl Joos, acteurs Veerle Baetens en Johan Heldenbergh die samen met Mieke Dobbels de oorspronkelijke tekst schreef. De winnaar van de Vlaamse Cultuurprijs voor Film (2013), Nico Leunen, zorgde voor de knappe montage", aldus Schauvliege.

De minister hoopt dat de film op 2 maart de nominatie kan omzetten in het felbegeerde beeldje. Ze bedankt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) voor de begeleiding bij de Oscar-campagne en ze benadrukt dat het departement Cultuur samen met het VAF de filmcultuur zal versterken in binnen- en buitenland, zo luidt het persbericht.

Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) looft via Twitter het "Vlaams creatief talent dat de wereld verovert". Ook eerste minister Elio Di Rupo (PS) reageerde meteen op Twitter. Hij heeft het wel over "Belgian talent", Belgisch talent dus.

16-01-2014 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'American Hustle' en 'Gravity' grote Oscarfavorieten

'American Hustle' en 'Gravity' grote Oscarfavorieten

http://oi42.tinypic.com/2mqk9q1.jpg

'American Hustle' en 'Gravity' zijn nu al de grote favorieten voor de Oscaruitreiking, op 2 maart. Ze worden op de voet gevolgd door '12 Years a Slave'. Dat heeft de Academy of Motion Picture Arts and Sciences vandaag bekendgemaakt. Die laatste film won vorige week nog de Golden Globe voor beste drama, en 'American Hustle' won de Golden Globe voor beste komedie. In de categorie beste animatiefilm is het Frans-Belgische 'Ernest & Celestine' genomineerd.

Andere films met verschillende nominaties zijn 'Captain Phillips', 'Dallas Buyers Club' en 'Nebraska' (elk zes keer genomineerd), en 'Her' en 'The Wolf of Wall Street', met elk vijf nominaties.

Het zijn ook de acht hierboven opgesomde films, aangevuld met 'Philomena', die kans maken op de meest begeerde Oscar, die voor beste film. Voor beste regisseur zijn David O. Russel ('American Hustle'), Alfonso Cuarón ('Gravity'), Alexander Payne ('Nebraska'), Steve McQueen ('12 Years a Slave') en Martin Scorsese ('The Wolf of Wall Street') genomineerd.

'The Wolf of Wall Street'
Leonardo DiCaprio wint begin maart misschien zijn eerste Oscar voor beste acteur. De 39-jarige is voor zijn rol in 'The Wolf of Wall Street' genomineerd. Behalve DiCaprio zijn ook Christian Bale ('American Hustle'), Bruce Dern ('Nebraska'), Chiwetel Ejiofor ('12 Years a Slave') en Matthew McConaughey ("Dallas Buyers Club') genomineerd.

Sandra Bullock maakt voor haar rol in 'Gravity' kans op een Oscar voor beste actrice. Maken ook kans: Amy Adams ('American Hustle'), Cate Blanchett ('Blue Jasmine' van Woody Allen), Judi Dench ('Philomena') en Meryl Streep ('August: Osage County').

Frans-Belgische animatie
'Ernest & Celestine' is een film geregisseerd door de Belgen Stéphane Aubier en Vincent Patar en de Fransman Benjamin Renner. De film is gebaseerd op een reeks kinderboeken, met dezelfde titel, van de Belgische auteur en tekenaar Gabrielle Vincent.

De nominatie van 'Omar' in de categorie beste niet-Engelstalige film moet de pijn voor onze noorderburen wat verzachten. De film werd geregisseerd door de Palestijnse Nederlander Hany Abu-Assad, die in 2006 al genomineerd werd voor 'Paradise Now'.

16-01-2014 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!