Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Broken Circle' en Julie Gayet genomineerd voor César

'Broken Circle' en Julie Gayet genomineerd voor César

http://oi61.tinypic.com/e6yvlv.jpg

'The Broken Circle Breakdown' -in het Frans 'Alabama Monroe'- is genomineerd voor de César voor beste buitenlandse film. Ook 'Deadman Talking' van de Franstalige regisseur Patrick Ridremont maakt een kans. De Césars zijn de nationale filmprijzen van Frankrijk.

Ook twee Belgische acteurs kunnen in de prijzen vallen: François Damiens voor zijn vertolking in 'Suzanne' en Olivier Gourmet in 'Grand Central'. Beiden zijn genomineerd in de categorie 'beste bijrol'. Bij de actrices doet Julie Gayet een gooi naar erkenning voor haar prestatie in 'Quai d'Orsay'. U kent haar tegenwoordig beter als de minnares van François Hollande die Valerie Trierweiler uit het Elysée verdreef.

De 39ste uitreiking van de Césars vindt op 28 februari plaats in het Théâtre du Châtelet in Parijs.

31-01-2014 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze (on)bekende Vlaamse schone staat straks op de cover van Playboy

Deze (on)bekende Vlaamse schone staat straks op de cover van Playboy

http://oi59.tinypic.com/sd1tfr.jpg

We mogen nog niet alles verklappen, maar deze mooie bovenstaande hint kunnen we u alvast meegeven. Twee keer per jaar mag een Vlaamse immers de cover van Playboy sieren en donderdag is het weer zover. Wie zij is? Dat verneem je hier dinsdag. Dan hebben we ook nog een kleine verrassing in petto: de making-of. Niet te missen!

31-01-2014 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar is prinses Claire?

Waar is prinses Claire?

http://oi60.tinypic.com/2ijhp8h.jpg

Prinses Claire is nu al meer dan zeven weken niet meer gezien, de laatste keer was op 11 december tijdens het kerstconcert in het paleis. Dat ze woensdag niet op de ontvangst van de overheden was, voedt opnieuw de geruchten over problemen in haar huwelijk met Laurent.

Dat de prins er woensdag met een nors gezicht bijliep in een vreemde combinatie van lichtblauwe ribfluwelen broek met donkere vest, deed wenkbrauwen fronsen. "Claire zou hem nooit zo slecht gekleed laten vertrekken", werd opgemerkt. Ook vandaag laat ze Laurent alleen naar een ontmoeting met kunstenaars in Brussel gaan en morgen geeft ze verstek voor de uitreiking van de filmprijzen 'Magritte du Cinéma'. De volgende weken staat er geen enkele activiteit van Claire in de agenda van het paleis.

Zonder kroost
Ook de voorbije weken viel al op dat de jongste zoon van Albert allesbehalve vrolijk rondliep. Op het Autosalon kon hij niet snel genoeg weg zijn en op de Lego-tentoonstelling vorig weekend, ideaal voor kinderen, kwam hij zónder zijn kroost.

Familiale redenen
"Geen commentaar", luidt de reactie van het paleis. Dat Claire niet naar de ontvangst van de overheden kwam, had enkel familiale redenen, zegt de woordvoerder. Twee weken geleden stuurde Laurent nog een communiqué de wereld in waarin hij liet weten hoe graag hij zijn vrouw ziet.

31-01-2014 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droevige Laurent: "Claire komt niet meer mee"

Droevige Laurent: "Claire komt niet meer mee"

http://oi57.tinypic.com/2mc7ku0.jpg

Een erg droevige prins Laurent heeft vandaag in een interview met VTM NIEUWS gereageerd op de afwezigheid van zijn vrouw, prinses Claire. Zij is de afgelopen zeven weken niet meer in het openbaar verschenen. Volgens de prins is Claire niet ziek. "Ze komt gewoon niet meer mee", legt Laurent uit.

De prins verklaarde veertien dagen geleden nog zijn liefde voor zijn vrouw in een persbericht. "Ter gelegenheid van de veertigste verjaardag van Prinses Claire wil Z. K. H. Prins Laurent met heel zijn hart zeggen hoe gelukkig hij is dat hij haar heeft ontmoet, dat hij haar hoogacht, hoeveel hij van haar houdt en dat hij haar erg dankbaar is voor de prachtige kinderen die ze hebben en die hen vervullen met geluk en trots. Elke dag die voorbijgaat is een geluk om het leven met haar te delen." Amper veertien dagen later lijkt de liefde bekoeld.

31-01-2014 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinkpop praat met Rolling Stones

Pinkpop praat met Rolling Stones

http://oi58.tinypic.com/34o9b4l.jpg

De kans dat Pinkpop-oprichter Jan Smeets The Rolling Stones weet te strikken als een van de twee hoofdacts van het Limburgse popfestival, wordt steeds groter. Onderhandelingen met de legendarische rockers zouden in een vergevorderd stadium zijn.

Jan Smeets kan de komst van The Stones nog niet definitief bevestigen. De Pinkpopbaas legt aan 'RTL Boulevard' uit dat zelfs als de managers en tourplanners eruit komen, de artiesten zelf het laatste woord hebben.

Pinkpop maakte al eerder bekend dat onder andere Mastodon, Ed Sheeran, Stromae en Metallica in juni op het festival in Landgraaf zullen optreden.

30-01-2014 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager Justin Bieber vraagt om begrip

Manager Justin Bieber vraagt om begrip

http://oi58.tinypic.com/nd0l1y.jpg

De manager van Justin Bieber, Scooter Braun, heeft via Twitter gevraagd of iedereen een beetje begrip voor Bieber wil opbrengen. Volgens hem begrijpen mensen de situatie niet.

"Voor iedereen die het vraagt: @JeremyBieber en @pattiemallette houden van hun zoon. Hou op met oordelen over een situatie die je niet kent", aldus Scooter. En later: "Ik vraag iedereen om aardig te blijven en om van het beste in de mens uit te gaan. Ga niet uit van het slechte. Bedankt", besluit Braun.

Woensdagavond moest het popidool zich komen melden op een politiebureau in Toronto. Hier kreeg hij te horen dat hij wordt beschuldigd van het mishandelen van een chauffeur. Bieber kwam onder veel belangstelling van fans en pers naar het bureau. Met moeite kon hij de deur van het politiegebouw bereiken.

Vorige week werd de Canadees ook al gearresteerd voor straatracen en rijden onder invloed. Op 14 februari wordt hij in de rechtszaal verwacht.

30-01-2014 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassie & Adriaan in 2015 in bioscoop

Bassie & Adriaan in 2015 in bioscoop

http://oi57.tinypic.com/30a9cg2.jpg

Na 35 jaar tv-geschiedenis te hebben gemaakt, zijn 'Bassie & Adriaan' in 2015 voor het eerst ook in de bioscoop te zien.

In de film, die deze zomer wordt gedraaid, worden Bassie en Adriaan ontvoerd door de Jonkheer, een kleinzoon van de Baron, de beroemdste schurk uit de televisieseries. Hun twee neefjes besluiten hun ooms te gaan redden, maar moeten daarvoor wel heel veel obstakels overwinnen. Wie de neefjes gaan spelen, is nog niet duidelijk. Op 1 februari vindt er in Vlaardingen nabij Rotterdam een grote auditiedag plaats.

Bas en Aad van Toor (inmiddels 78 en 71 jaar oud) braken in de jaren zestig door als acrobaten-duo The Crocksons en reisden de hele wereld over met hun beroemde stoelenact. Vervolgens ging ze als Bassie & Adriaan verder en waren 35 jaar lang te zien in een groot aantal televisieseries, waaronder De Plaaggeest, De Diamant en Het Geheim van de Sleutel. Onlangs kwam er een grote box uit met alles wat Bas en Aad van Toor ooit voor televisie hebben gemaakt.

30-01-2014 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jerry Hall valt voor Nederlandse prof genetica

Jerry Hall valt voor Nederlandse prof genetica

http://oi59.tinypic.com/1z5uagh.jpg

Dat ze goede genen heeft, had hij al gauw in de smiezen. Armand Leroi is immers professor genetica en Jerry Hall stond duidelijk vooraan in de rij toen de genetische troeven werden uitgedeeld. De twee steken hun relatie niet meer onder stoelen of banken. Zij is 57, hij 49 jaar.

De Texaanse die met Mick Jagger vier kinderen kreeg, liet een maand geleden weten dat ze op zoek was naar een man. "Ik zou graag weer een Brit hebben. Al bij al heb ik het lang met een Brit volgehouden", zo refereerde ze naar de Rolling Stone. "Nu wil ik enkel goeie seks, een kwalitatieve conversatie en iemand die me doet lachen".

Bekend van televisie
Armand Leroi lijkt aan het profiel te voldoen. Alleen: de professor genetica is een Nederlander. Hij is in Groot-Brittannië bekend door zijn wetenschappelijke bijdragen aan de documentairereeks 'Human Mutants' op Channel 4. Hall verklaart tegenover The Telegraph dat ze inmiddels Lerois boek 'Mutanten: over genetische variatie en het menselijk lichaam' aan het lezen is.

Genetische match
Zo zal ze er gauw achter komen dat haar nieuwe vlam relaties heel ernstig neemt. Eén van zijn stellingen luidt dat koppels meer oog moeten hebben voor elkaars genen en zich meer zorgen zouden moeten maken over de compatibiliteit van hun genen dan over de compatibiliteit van hun harten. Hij voorspelt dat binnen vijf tot tien jaar het gebruikelijk zal zijn dat mannen en vrouwen betalen voor de genetische code van hun potentiële partners om er zich van te vergewissen dat ze genetisch een goede 'match' zijn.

Iets minder voor Hall is dat onderzoek van professor Leroi aantoont dat mensen met een klein gestalte genetisch geprogrammeerd zijn om minder lang te leven dan grote mensen. Hall reikt een meter tachtig hoog.

30-01-2014 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson stopt als ambassadrice van Oxfam na rel

Scarlett Johansson stopt als ambassadrice van Oxfam na rel

http://oi59.tinypic.com/imnnsj.jpg

Scarlett Johansson is opgestapt als ambassadrice van de hulporganisatie Oxfam na hevige kritiek over haar optreden in een commercial voor SodaStream. Dit frisdrankmerk heeft een fabriek in een Israëlische nederzetting op de Westelijke Jordaanover en Oxfam is tegen de handel van producten die uit deze 'illegale gebieden' afkomstig zijn.

In een verklaring zegt de Amerikaanse actrice dat ze de relatie beëindigt vanwege "een fundamenteel meningsverschil over boycots en sancties". Ze benadrukt dat ze erg trots is op de prestaties die ze voor Oxfam heeft geleverd, en de fondsenwerving die ze heeft gedaan.

SodaStream (een merk dat sodawater en siroop levert, waar consumenten hun eigen frisdrank mee kunnen maken) ligt onder vuur van pro-Palestijnse activisten. Er kwam een golf van kritiek over Johansson heen toen ze in een advertentie voor het merk optrad, die zou worden uitgezonden tijdens finale van de Super Bowl aanstaande zondag - het best bekeken televisiemoment van de Verenigde Staten.

Johansson verdedigde zichzelf door te verklaren "een voorstander van economische samenwerking en sociale interactie tussen een democratisch Israël en Palestina" te zijn. Er werd door activisten echter grote druk op Oxfam uitgeoefend om de actrice uit haar ambassadeursrol te zetten.

Organisatie Super Bowl boos
De commercial heeft de organisatie van de Super Bowl overigens ook zo boos gemaakt, dat deze niet meer wordt uitgezonden. In de clip vraagt Johansson zich hardop af hoe ze de commercial viral kan laten gaan. Vervolgens trekt ze haar badjas uit, waaronder ze een kort zwart jurkje blijkt te dragen, en zuigt de frisdrank door een rietje naar binnen. Daarna zegt ze: "Sorry Coke en Pepsi".

De National Football Organisation eiste dat die laatste zin zou worden geschrapt omdat Pepsi een van de belangrijkste sponsors van het sportfestijn is. Dit weigerde SodaStream. De clip is nu meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube.

30-01-2014 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts is hardst werkende acteur van Hollywood

Matthias Schoenaerts is hardst werkende acteur van Hollywood

http://oi59.tinypic.com/20kzu44.jpg

Matthias Schoenaerts werkte vorig jaar liefst vijf filmopnames na elkaar af. Hij zal dit jaar dan ook te zien zijn in evenveel grote filmproducties: 'The Loft', 'The Drop', 'A Little Chaos', 'Suite Française' en 'Far From The Madding Crowd'.

Daarmee doet de Vlaamse filmster beter dan eender welke andere Hollywoodster. Zo wordt Brad Pitt na '12 Years A Slave' nog tweemaal in de zalen verwacht en heeft Channing Tatum drie films op de plank liggen.

Voor Schoenaerts belooft trouwens ook dit jaar druk te worden: gisteren raakte bekend dat hij een nieuwe hoofdrol beet heeft in de Amerikaanse productie 'Galveston'. Momenteel werkt hij aan 'Alive Alone' en dit voorjaar neemt hij 'Candy Store' op met Robert De Niro.

30-01-2014 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erika Van Tielen mama van Rowen

Erika Van Tielen mama van Rowen

http://oi57.tinypic.com/2qcnrt2.jpg

Erika Van Tielen is zondag voor een tweede keer mama geworden van een zoontje: Rowen. Mama en de baby stellen het goed, meldt de digitale zender JUST in een persbericht.

Van Tielen (30) en haar partner, cameraman Gerd Schelfthout, hebben al een jongetje van 2,5 jaar: Finn. Binnenkort hervat de Schotense haar werk voor en achter de schermen bij JUST.

30-01-2014 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga komt naar het Sportpaleis

Lady Gaga komt naar het Sportpaleis

http://oi59.tinypic.com/2dp0mp.jpg

Lady Gaga geeft op 23 september een concert in het Sportpaleis in Antwerpen in het kader van haar 'artRAVE: The ARTPOP Ball' tournee.

De ticketverkoop gaat vanaf zaterdag 8 februari 10 uur van start. Leden van Gaga's fansite Littlemonsters.com kunnen al op woensdag 5 februari kaarten bestellen.

Artpop is het derde studioalbum van Lady Gaga (27), die in 2012 al eens optrad in het Sportpaleis. De plaat kwam op nummer één binnen in de Billboard 200

29-01-2014 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse tv-zenders versoepelen leeftijdslabel en voeren '12+' in

Vlaamse tv-zenders versoepelen leeftijdslabel en voeren '12+' in

http://oi62.tinypic.com/ra0v0y.jpg

De Vlaamse tv-zenders voeren vanaf 1 februari het leeftijdslabel 12+ in. Dat geeft aan dat het programma geschikt is voor kijkers vanaf 12 jaar. Daarover hebben de drie Vlaams tv-omroepen (VRT, Medialaan en SBS Belgium) een samenwerking afgesloten.

Tot nu toe werd er alleen gewerkt met het label 16+. Met het nieuwe, bijkomende label willen de omroepen een extra dienst bieden, een indicatie die ouders en andere volwassenen helpt om uit te maken of ze een programma geschikt vinden voor kinderen. Het programma wordt door de zenders gescreend op elementen als seksualiteit, geweld en taalgebruik.

Op basis van deze screening geven zenders een label 12+ of 16+ aan hun programma's indien nodig. "Ouders krijgen daardoor een service die het hen mogelijk maakt om beter in te schatten welke programma's al dan niet geschikt zijn voor hun kinderen", luidt het.

Enkele voorbeelden van programma's met label 12+: "Midsomer Murders", "Bones" en "The Mentalist". Enkele voorbeelden van programma's met label 16+: "Silent Witness", "Crimi Clowns" of "De Bende Haemers".

29-01-2014 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Twee vrouwen gelijktijdig zwanger van Hugh Grant"

"Twee vrouwen gelijktijdig zwanger van Hugh Grant"

http://oi60.tinypic.com/nf4f35.jpg

Hugh Grant en de vrouwen: het levert geheid pikante verhalen op. Nadat hij een paar jaar geleden betrapt werd met een prostituee zou je verwachten dat de 53-jarige Britse acteur wat omzichtiger te werk gaat. Niets is echter minder waar volgens The Sun. In 2012 waren twee vrouwen gelijktijdig zwanger van hem.

Grant zou in 2012 een kind hebben verwekt bij de Zweedse televisiemaakster Anna Elisabet Eberstein. Het jongetje werd in september van dat jaar geboren. Drie maanden eerder beviel de (toenmalige) vriendin van de Notting Hill-acteur, de Chinese Tinglan Hong (34), van zijn zoon Felix. Zij schonk Grant in september 2011 al zijn eerste kindje: dochter Tabitha Xaio Xi.

Het bizarre verhaal kwam aan het licht toen de Zweedse televiesiemaakster het geboortecertificaat van haar kind liet aanpassen. Waar eerst de naam van de vader blanco werd gelaten, werd nu de naam van Grant ingevuld. De twee hadden volgens het Britse boulevardblad slechts een vluchtige affaire.

Of de acteur nog steeds een relatie heeft met de Chinese Tinglan Hong, is trouwens ook onduidelijk. Feit is wel dat beide moeders en de kinderen op de (financiële ) steun van de Brit kunnen rekenen.

29-01-2014 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz komt op voor single vrouwen

Cameron Diaz komt op voor single vrouwen

http://oi58.tinypic.com/2hedqi8.jpg

Wie de vooroordelen tegenover single vrouwen meer dan moe is, kan haar oor eens te luisteren leggen bij Cameron Diaz. In een interview met magazine Self geeft ze haar ongezouten mening over de stelling dat veel single dames gewoon niet in staat zijn "een man aan zich te binden".

"Als een relatie faalt, is het voor de buitenwereld bijna altijd automatisch de vrouw die er maar niet in slaagt om haar man tevreden te houden, niet het feit dat de man in kwestie vreemdging. Het zal bijna altijd haar fout zijn. Ook ik krijg dat als vrijgezel vaak om de oren geslingerd. In de boekjes staat dan dat ik mij ongepast gedraag tegenover mannen. Hoewel ik mij van die zever weinig aantrek, kan ik het nooit helemaal negeren. Toch laat ik het los, want veel kan ik er niet aan doen", getuigt de actrice.

Frustrerend
Met deze stelling slaat Diaz, althans volgens de Huffington Post, de nagel op de kop. "Ze legt de frustrerende waarheid van de weerspiegeling van single vrouwen in de mainstream media bloot: de veronderstelling dat geen enkele vrouw bewust zou kiezen om alleen door het leven te gaan of dat we zelf de schuldige zouden zijn als mannen scheef schaatsen, omdat we er ons niet voldoende aan zouden vastklampen", klinkt het betoog.

29-01-2014 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn Meuris scheldt vrouw uit om huilende baby in trein

Stijn Meuris scheldt vrouw uit om huilende baby in trein

http://oi59.tinypic.com/ob0554.jpg

De stoppen sloegen maandagavond door bij zanger en columnist Stijn Meuris op de IC-trein van Hasselt naar Gent-Sint-Pieters. Aanleiding was een huilende baby. "Please let the baby shut up", sneerde Meuris in het Engels naar de bezorgde moeder van vreemde afkomst. Even later kreeg hij het ook aan de stok met enkele conducteurs. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

"De huilende baby zorgde voor wat pijn aan de oren, maar meer niet", zegt een medereiziger.

"Geef dat kind een tik"
"Hij gebood de vrouw de baby een tik te geven waarop die antwoordde dat hij gek was. Toen begon Meuris de vrouw uit te dagen en zei hij dat hij er wel voor zou zorgen dat zij binnen het kwartier van de trein zou vliegen. Hij gaf ook commentaar op de babywagen, die in de weg zou staan aan de deuren van de trein. Daarop begon hij uitdagend luidop af te tellen. Zelf werden we met verstomming geslagen toen Meuris iedereen bedankte voor de hulp die hij niet kreeg."

"Blij dat ik zo geen kind heb"
Na enkele minuten kwamen twee treinbegeleiders tussenbeide, maar Meuris bleef kibbelen met de vrouw, zo is te zien in een filmpje. "Jullie zijn twee volwassenen", zei de conducteur. "Moeten we jullie uit elkaar halen?" "U was een telefoontje aan het doen", verweet hij de vrouw.

"U hebt duidelijk geen kinderen", antwoordde ze daarop. "Wel, ik ben erg blij dat ik zo geen kind heb", was het antwoord van de zanger. Volgens een getuige dreigde hij daarop de treinconducteurs te laten ontslaan als ze de vrouw niet van de trein gooiden. "Maar de conducteurs bleven kalm en lieten hem weten dat hij maar een klacht moest neerleggen" Uiteindelijk stapte Meuris zélf van de trein.

29-01-2014 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts krijgt opnieuw hoofdrol in Hollywood

Matthias Schoenaerts krijgt opnieuw hoofdrol in Hollywood

http://oi58.tinypic.com/2r4ip6v.jpg

Matthias Schoenaerts doet het goed in het buitenland. Binnenkort maakt de Antwerpenaar zijn opwachting op de set van 'Galveston', een misdaadfilm naar de gelijknamige novelle van Nic Pizzolatto. Dat meldt de filmsite deadline.com.

Pizzolatto is tevens ook scenarist en executive producer van het nieuwe HBO-drama 'True Detective' met Woody Harrelson en Matthew McConaughey. De misdaadserie werd bij zijn première begin januari bedolven werd onder de loftuitingen.

In 'Galveston', het debuut van Pizzolatto, wordt bij Roy Cady (rol van Schoenaerts) een terminale ziekte vastgesteld op dezelfde dag dat hij te weten komt dat zijn baas hem wil vermoorden. Er wordt nog gezocht naar een tegenspeelster voor Schoenaerts.

De regie ligt in handen van Janus Metz, een Deen die drie jaar geleden de guerilladocumentaire 'Armadillo' voor zijn rekening nam. Hij volgde voor die film zes maanden lang een peloton Deense soldaten in Afghanistan, en won er uiteindelijk de Grand Prix mee op het filmfestival van Cannes.

29-01-2014 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte Huis moet zich buigen over Justin Bieber

Witte Huis moet zich buigen over Justin Bieber

http://oi61.tinypic.com/al29a9.jpg

Al ruim 100.000 mensen hebben de petitie getekend om Justin Bieber zijn Amerikaanse verblijfsvergunning te ontnemen. En dat betekent dat de Amerikaanse overheid nu officieel op het verzoek moet reageren.

De petitie werd donderdag in het leven geroepen en werd binnen de eerste vijf dagen al meer dan 50.000 keer ondertekend. "We willen graag dat de gevaarlijke, roekeloze, vernietigende en drugsgebruikende Justin Bieber wordt uitgezet en dat zijn green card wordt afgepakt", zo luidt de tekst van de petitie, die gericht is aan het Witte Huis. "Hij vormt niet alleen een bedreiging voor onze mensen, maar heeft ook een verschrikkelijke invloed op onze jeugd. Wij willen Justin Bieber uit onze samenleving verwijderen."

De 19-jarige Canadees, die in Californië woont, werd vorige week gearresteerd voor rijden onder invloed en straatracen. Ook kwam de zanger in meerdere landen onder vuur te liggen vanwege graffiti, zou hij het huis van zijn buurman met eieren hebben bekogeld en werden er bij een huiszoeking drugs bij hem gevonden.

Tegenpetitie
Ondanks alle kritiek kan Bieber ook rekenen op steun. Zijn fans zijn een tegenpetitie begonnen en roepen de Amerikanen op om ook vooral naar Biebers goede kanten te kijken. "Mensen zien hem alleen als bad boy en zien niet wat hij voor de wereld gedaan heeft. Hij heeft zoveel geld gedoneerd aan goede doelen. Mensen vergeten dat." Tot nu toe krijgt de tegenpetitie niet veel respons. Op het moment van schrijven is deze 418 keer ondertekend.

29-01-2014 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Folkzanger-activist Pete Seeger (94) overleden

Folkzanger-activist Pete Seeger (94) overleden

http://oi40.tinypic.com/2ppgg2e.jpg

De Amerikaanse folkzanger en activist Pete Seeger is op 94-jarige leeftijd overleden. Seeger overleed in een ziekenhuis in New York na een korte ziekte, zo liet zijn kleinzoon weten. Omwille van zijn protestliederen belandde Seeger in de jaren vijftig van de vorige eeuw op de zwarte lijst.

Seeger was ook een burgerrechtenactivist, wat zich uitte in protestsongs. Zo maakte hij de traditional 'We shall overcome' populair.

Seeger brak in de jaren 50 door als lid van The Weavers met hits als 'Goodnight Irene', een nummer van blueszanger Lead Belly. Seeger belandde echter op de zwarte lijst door zijn linkse sympathieën, waardoor hij meer dan tien jaar van de televisie gebannen werd.

In de jaren 60 lag hij aan de basis van de folkrevival. Hij promootte folkmuziek als levend Amerikaans erfgoed en als een manier om dingen te veranderen.

Zijn carrière overspant zes decennia. Seeger stond op de barricaden voor nucleaire ontwapening, tegen de oorlog in Vietnam, voor milieubescherming en tegen de doodstraf.

Hij bleef actief in de protestbeweging. Zo stapte hij mee in de Occupy Wall Street-betoging in New York in 2011.

Seeger was zijn hele leven pleitbezorger van de Amerikaanse folk, als 's lands erfgoed maar ook als een instrument voor maatschappijkritiek. Hij trad op bij manifestaties, op festivals en in concertzalen. The New York Times meldt nog dat hij de mentor was van onder meer Bob Dylan. Bruce Springsteen bracht een album uit met songs uit het repertoire van de folkzanger: 'We Shall Overcome: The Seeger Sessions'.

28-01-2014 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De luchtbrug van Knokke naar Londen? "Dat zal heel lange brug moeten zijn"

De luchtbrug van Knokke naar Londen? "Dat zal heel lange brug moeten zijn"

http://oi39.tinypic.com/rc08p1.jpg

Het concept 'luchtbrug' lijkt nog niet voor iedereen even duidelijk. Dat bleek toen 'De Ideale Wereld' zijn vliegende reporter richting Knokke stuurde. Alle ondervraagde voorbijgangers reageren enthousiast op de mogelijke verbinding met Londen, alleen praktisch hebben sommigen nog wat bedenkingen. "Is dat echt een overspanning van een brug? Ze zou er mooi en modern moeten uitzien, zoals die hangbrug in Millau." Of nog: "Dat gaat wel een wreed lange brug moeten zijn."

28-01-2014 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!