Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mevrouw Cristiano jaloers op rondingen Doutzen Kroes?

Mevrouw Cristiano jaloers op rondingen Doutzen Kroes?

http://oi57.tinypic.com/5usy0.jpg

Deze foto werd al enkele dagen geleden op Instagram gegooid, maar toch wilden wij u hem allerminst onthouden. De hoofdrolspeelsters op het beeld zijn Irina Shayk (ofte mevrouw Cristiano Ronaldo) en Doutzen Kroes - of zijn toch vooral diens rondingen hier niet de protagonisten?

Shayk was net als Kroes uitgenodigd voor het Vanity Fair Oscar-feest. Toen het Russische supermodel de zwangerschapsrondingen van haar Nederlandse vriendin zag, viel haar mond letterlijk en figuurlijk open. "Zwangerschap, ik hou ervan en Irina Shayk is geshockeerd", voegde Kroes er als bijschrift aan toe. Het zou best wel eens kunnen dat er ten huize Ronaldo een hartig woordje gebabbeld zal worden (of al zal geweest zijn)...

08-03-2014 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kuist Madonna badkamer

Zo kuist Madonna badkamer

http://oi61.tinypic.com/ta1ted.jpg

Het is zeer twijfelachtig dat Madonna de zwabber nog maar weet staan maar de Queen of Pop deed op Instagram alvast flink haar best om de indruk te wekken dat ze de badkamer een beurt aan het geven was.

"Een beetje huishoudelijk werk aan het doen voor ik de studio in duik met Avicci", luidde het. Maar zoals het een ster betaamt, maakte Madonna haar handen niet vuil. Visnetkousen en een hele berg juwelen lijken ons dan ook niet de meest geschikte accesoires om de zwabber te hanteren.

08-03-2014 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi grijpt naast Demi: "Moet ik mijn broek afsteken?"

Regi grijpt naast Demi: "Moet ik mijn broek afsteken?"

http://oi58.tinypic.com/i44poh.jpg

"Een topdag", zo beoordeelde Bent de voorlaatste Blind Audition van 'The Voice', en die Van Looy zit er zelden naast. Dat lijken de kandidaten ook stilaan in de smiezen te hebben, want Bent wist uitschieter Demi voor zijn kar te spannen. Alle coaches drukten af voor het Dove-meisje van negentien dat vorig jaar al had deelgenomen zonder dat ook maar één coach zich omdraaide. Regi zag haar niet graag naar het team van Bent vertrekken: "Moet ik de volgende keer mijn broek afsteken misschien?". Ja, het niveau lag best hoog. Bij de kandidaten.

Koen had al negen van de twaalf artiesten waar hij recht op heeft binnengehaald. "Nog één of twee goeikes voor mij, en dan sta ik waar ik wil staan", zei hij bij het begin. Bent had al acht mensen in zijn team, hij maakte zich sterk dat er "niet één, niet twee, maar toch een paar (sic) finalisten bij zitten". Regi stond naast Koen op kop met negen artiesten. "Nu zit ik helemaal in het spel, ik maak me totaal geen zorgen meer", grijnsde hij. Axelle had nog plaats voor vier teamleden. "Ineens wil ik winnen, ik heb dat nooit gehad".

Kieskeuriger
De coaches moesten nu dus nog kieskeuriger zijn dan ze voordien al waren, en dat straalde ook af op de kandidaten. De zenuwen gierden, een mens zou voor minder zijn koelbloedigheid en stemvastheid verliezen.

Muziekapathie
By the way: indien u huisgenoten hebt die niet naar 'The Voice' kijken, hoeft u hen niet meteen voor harteloze stomkoppen met verstopte oren uit te schelden. Misschien heeft uw partner wel het muziekapathie-gen. Canadese wetenschappers hebben onlangs immers een gen ontdekt dat mensen apathisch maakt voor muziek. Een hartverscheurende ballad, een floorfiller, een stampende rocker: die mensen voelen daar nothing, nada, niente, niks bij. Een beetje begrip dus voor die mens die in de keuken over het kruiswoordraadsel in de krant gebogen zit: je zal maar zo'n gen in je lijf hebben.

De kandidaten van vanavond hadden er alvast geen last van. Muziek is hun lang leven, hun manier om hun verlegenheid te compenseren, hun passie, hun bestaansreden. On with the show!

08-03-2014 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ke$ha verlaat kliniek

Ke$ha verlaat kliniek

http://oi57.tinypic.com/2djo212.jpg

Ke$ha heeft de kliniek verlaten waar ze werd behandeld voor haar eetstoornis. De zangeres voelt zich naar eigen zeggen weer helemaal goed en is volop bezig met haar muziek.

''Blij om terug te zijn! Ik voel me gezond en ik werk aan een heleboel nieuwe muziek. Ik kan mijn fans niet genoeg bedanken voor alle liefde en steun die ik heb gekregen'', twitterde Ke$ha. ''Het leven is mooi. Ik ben gezegend dat ik jullie heb.'' De 27-jarige blondine stuurde ook een foto waarop te zien is dat ze in het vliegtuig zit.

De zangeres liet zichzelf begin januari opnemen in een kliniek in de buurt van Chicago. Ze werd daar behandeld aan de eetstoornissen anorexia en boulimia.

08-03-2014 om 11:22 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
07-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jared Leto twijfelt over Jennifer Lawrence's charmes

Jared Leto twijfelt over Jennifer Lawrence's charmes

http://oi62.tinypic.com/2m4aiib.jpg

Jennifer Lawrence mag dan het paradepaardje zijn in Hollywood, maar toch denkt niet iedereen daar zo over. Jared Leto twijfelt zelfs aan haar charmes en haar ware aard.

Zondagavond viel actrice Jennifer Lawrence op de rode loper bij de uitreiking van de Academy Awards. Maar dit gebeurde al een jaar eerder op dezelfde beruchte avond. Jennifer struikelde toen over haar jurk nadat ze de trap op liep om haar Oscar in ontvangst te nemen.

Lawrence veroverde heel de wereld met haar charmes als het gewone meisje dat veel in beeld komt door haar gestuntel. Maar collega-acteur Jared Leto denkt dat ze een typetje speelt. Jared Leto won die avond de Oscar voor beste acteur in bijrol in de film 'Dallas Buyers Club'.

Jennifer had het genoegen om die avond een Oscar uit te reiken. Jared bekent dat hij op datzelfde moment samen met presentatrice Ellen DeGeneres Jennifer uitlachte. "Wat Jennifer niet wist, was dat Ellen langs de kant gebaren maakte en zei: 'Niet vallen, niet vallen'. Mijn moeder en broer lagen beiden in een deuk van het lachen. Ik denk niet dat onze familie manieren heeft", legt Leto uit.

Beide sterren waren samen te zien in de beroemde foto van Ellen, die het meest werd geretweet in de geschiedenis van Twitter.

07-03-2014 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston geeft honden peperduur water

Jennifer Aniston geeft honden peperduur water

http://oi59.tinypic.com/fcqqec.jpg

Jennifer Aniston is zo gehecht aan haar twee honden, dat ze de dieren zo lang mogelijk in leven probeert te houden. De actrice geeft haar trouwe viervoeters dan ook uitsluitend speciaal anti-agingwater.

Kangenwater is de nieuwste trend in Hollywood. Het alkalische water, oftewel water met een basische ph-waarde, kost 2 dollar per flesje en de sterren zijn er dol op. Zo ook Jennifer Aniston, alleen zij drinkt het niet zelf, maar geeft ze het aan haar honden. Het speciale water zou overgewicht tegengaan, net als artritis en hoge bloeddruk. Voorstanders beweren zelfs dat het kanker zou kunnen genezen.

Na na het pijnlijke verlies van haar 15-jarige hondje Norman een paar jaar geleden, doet Aniston er alles aan om haar viervoeters zo gezond mogelijk te houden. ''Jen doet alles voor haar honden'', vertelt een insider aan de showbizzsite RadarOnline.

07-03-2014 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes krijgt een meisje

Doutzen Kroes krijgt een meisje

http://oi60.tinypic.com/2s9alo6.jpg

Doutzen Kroes is in verwachting van een meisje. Bij het programma De Avondploeg op de Nederlandse Radio 538 vertelde haar man Sunnery James dat hun tweede kindje een meisje wordt.

Het topmodel en de dj maakten vorige maand beide via Twitter bekend dat er weer een baby op komst is. Sindsdien houden ze hun fans regelmatig op de hoogte. Gisteren twitterde Doutzen nog een foto van zichzelf waarop ze haar handen om haar buik houdt. "Ik ben zo trots en voel me gezegend dat ik in mij een leven kan creëren", schreef ze erbij.

De 29-jarige Doutzen, die wereldwijd vooral bekend is als model bij lingeriemerk Victoria's Secret, heeft samen met Sunnery James al een zoon, de 2-jarige Phyllon. Het stel trouwde in 2010.

07-03-2014 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry en Miley Cyrus kibbelen over zoen

Katy Perry en Miley Cyrus kibbelen over zoen

http://oi60.tinypic.com/2hwz56t.jpg

Een opmerking van Katy Perry in een Australische televisieshow eerder deze week over de kus die zij met Miley Cyrus deelde, lijkt de 'Wrecking Ball'-zangeres allerminst te kunnen waarderen. Cyrus reageert op Twitter en maakt een grap over de ex van Katy in haar reactie.

Tijdens het interview liet Katy weten dat het helemaal niet de bedoeling was dat zij en Miley elkaar zouden zoenen tijdens een optreden waar de 'I Kissed A Girl'-zangeres in het publiek zat. 'Ze probeerde haar hoofd te draaien en dieper te gaan en ik trok me terug', vertelde Katy deze week. 'Wie weet waar die tong al is geweest!', riep ze er nog bij. 

Ex is ex
Gisteravond reageerde Miley op haar reactie. 'Meid als je je zorgen maakt over waar tongen zijn geweest, dan is het goed dat je ex nu je ex is, want we weten ALLEMAAL waar die tong is geweest.' Miley voegde hier nog aan toe: 'Doe maar niet alsof je het niet heerlijk vond @katyperry.'

De Wrecking Ball-zangeres zei er niet bij welke ex ze precies bedoelde. Katy Perry en John Mayer gingen onlangs uit elkaar. Ook is Katy getrouwd geweest met Russell Brand.

07-03-2014 om 16:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreekster betrapt in bed van Justin Bieber

Inbreekster betrapt in bed van Justin Bieber

http://oi58.tinypic.com/315mn39.jpg

Een inbreekster is woensdag slapend in het bed van Justin Bieber betrapt. De 25-jarige vrouw verklaarde tegenover de politie dat ze de Canadees, die niet thuis was, met zijn verjaardag wilde feliciteren.

Een nichtje van de huisbaas wiens villa in Atlanta de popster momenteel huurt, trof de vrouw aan in een van de slaapkamers en belde de politie. In het telefoongesprek, dat TMZ online heeft geplaatst, is te horen dat ze de politie verzoekt snel te komen, omdat de vrouw er vandoor probeert te gaan. Het nichtje zegt dat de inbreekster over het hek moet zijn geklommen om binnen te komen.

Zelf beweert de vrouw dat Bieber haar via Twitter voor een verjaardagsfeestje had uitgenodigd. Toen ze zich realiseerde dat ze te laat was voor het feest besloot ze hem thuis op te wachten. Omdat de deur volgens haar open stond heeft ze zichzelf binnengelaten. De politie was niet onder de indruk van het verhaal en heeft de vrouw in de boeien geslagen.

Justin Bieber vierde zijn 20e verjaardag zaterdag met vrienden en familie op de Bahamas. Ook werd hij maandagavond in een club in Atlanta gespot.

07-03-2014 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie: "Ik moet nog een operatie ondergaan"

Angelina Jolie: "Ik moet nog een operatie ondergaan"

http://oi62.tinypic.com/6stno1.jpg

Voor het eerst sinds het verschijnen van het artikel in de krant New York Times, waarin Angelina Jolie openhartig vertelde over haar beslissing om preventief een dubbele masectomie te ondergaan, legt de actrice in een interview uit hoe het sindsdien met haar gaat. Ook laat ze weten dat haar nog een operatie wacht.

De reacties na het verschijnen van het artikel waarin ze over de ingrijpende operatie vertelt, hebben de vriendin van Brad Pitt overweldigd. "Ik voel me heel erg, veel meer dan daarvoor, verbonden met vrouwen. Vooral met wie hetzelfde heeft meegemaakt. Waar ik ook ga, ontmoet ik vrouwen. Dan spreken we over gezondheids- en vrouwenproblemen, borst- en eierstokkanker."

"Maar ook mannen spreken me aan over de gezondheid van hun dochters en hun vrouwen. Hierdoor voel ik me meer verbonden met andere mensen die hetzelfde doormaken. Met wie zijn ouders heeft verloren, met wie operaties overwegen of die zich zorgen maken om hun kinderen...", gaat de actrice verder.

"De reden waarom ik mijn essay schreef, was omdat ik wilde communiceren, helpen en in contact komen met lotgenoten. Ik was erg ontroerd door alle steun en zachtmoedigheid. Er is nog een operatie die ik moet ondergaan (Jolie loopt genetisch ook een groter risico om eierstokkanker te krijgen, wat haar moeder uiteindelijk haar leven kostte op 56-jarige leeftijd, red.). Ik krijg advies nu van al deze fantastische mensen met wie ik heb gepraat om me door de volgende fase heen te slepen", besluit een moedige Jolie.

07-03-2014 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avishai Cohen komt opnieuw naar Jazz Middelheim

Avishai Cohen komt opnieuw naar Jazz Middelheim

http://oi59.tinypic.com/2iwakwg.jpg

De Israëlische jazzbassist Avishai Cohen is opnieuw van de partij op Jazz Middelheim 2014. Dat kondigen de organisatoren vandaag aan. Het jazzfestival vindt dit jaar plaats van 14 tot 17 augustus.

Avishai Cohen zal met zijn 'Trio with Strings' op 15 augustus de avond afsluiten na de optredens van jazzzangeres Stacey Kent, Bruno Vansina Orchestra en Phronesis. Voor Cohen is het niet de eerste keer dat hij optreedt op Jazz Middelheim. Twee jaar geleden stond hij ook al op de affiche en werden hij en zijn band een publiekslieveling. Voor het concert van dit jaar plant Cohen een mengeling van jazz en klassieke muziek.

Binnenkort zullen de organisatoren nieuwe namen aankondigen voor de affiche van dit jaar.

Tickets voor het Antwerpse festival zijn te koop via http://www.jazzmiddelheim.be en de FNAC-winkels. Naast gewone tickets zijn er ook groepstickets en jongerentickets beschikbaar tegen een lagere prijs.

07-03-2014 om 10:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
06-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jimmy Fallon wil sterren exclusief of niet"

"Jimmy Fallon wil sterren exclusief of niet"

http://oi58.tinypic.com/24o3e3q.jpg

Bekende sterren die graag te gast willen zijn bij The Tonight Show van Jimmy Fallon, mogen niet ook aanschuiven bij programma's van de omroepen CBS of ABC. Dat eist het team van het goed bekeken avondprogramma. Bronnen binnen CBS, NBC en ABC hebben dit laten weten aan showbizzsite TMZ.

Omdat de kijkcijfers van The Tonight Show zo goed zijn, durft het team deze eisen volgens de bronnen te stellen. Als een ster er voor kiest om bij Jimmy Fallon aan te schuiven, mogen ze wel hun verhaal doen bij Today en Dateline, maar niet bij andere programma's. En al helemaal niet bij shows die tegenover die van Fallon geprogrammeerd staan.

Een ander goed bekeken programma, Goodmorning America, zou al afzeggingen hebben gehad van sterren.

06-03-2014 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studente op 'pornostage' bij Kim Holland, hogeschool zegt njet

Studente op 'pornostage' bij Kim Holland, hogeschool zegt njet

http://oi60.tinypic.com/54yel0.jpg

Ze had ook stage kunnen lopen bij de keurige omroep NCRV, maar de Nederlandse studente Karina Hagafiona Monica (24) koos voor een stage bij Kim Holland, de pornokoningin van onze noorderburen. Haar hogeschool ging aanvankelijk akkoord, maar komt daar nu op terug.

De studente van Hogeschool Inholland Den Haag ging normaal het bedrijf doorlichten én een seksfilm produceren. Inholland zag geen bezwaren, maar laat vandaag weten dat de sector waarin de stage plaatsvindt, "zich niet verhoudt tot de waarden waar de hogeschool voor staat''.

"Ik heb altijd al pornoproducent willen zijn," zei Monica, die de opleiding Media en Entertainment Management volgt. "Sinds mijn 16de droom ik hier al van. Die fascinatie heeft te maken met mijn strenge opvoeding. In de Indonesische cultuur is seks een taboe. En iets waarover nooit wordt gesproken, is hartstikke interessant."

Goede verhaallijn

Het idee voor de film al in Monica's hoofd. Het moet bovenal een vrouwvriendelijke pornofilm worden. "Met mooie heteroseksuele mannen en vrouwen, goede filmkaders en mooie effecten. Het wordt een verhaal over een krachtige, stoute vrouw. En inderdaad, mét een goede verhaallijn. Ik ga niet zelf meedoen, dat durf ik niet."

Kim Holland, die eerdere stageverzoeken van jongens stelselmatig afwees, reageerde meteen enthousiast toen ze Monica's uitgebreide sollicitatiebrief onder ogen kreeg. Inmiddels staan ook bij Inholland alle seinen op groen voor de stage van 6 maanden. "Dit soort verzoeken krijgen we niet elke dag, maar Monica heeft goed toegelicht waarom ze juist daar stage wilde lopen", aldus Inholland-woordvoerder Renee Verkuijlen. "Onze opleiding bereidt studenten voor op managementfuncties in de tv-, film- of muziekwereld. Haar stage past daar binnen", klonk het eerder in de krant Algemeen Dagblad.  Inholland schrapt de stage, laat de hogeschool vandaag weten. De docenten zoeken met de studente verder naar een alternatieve stageopdracht.

06-03-2014 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicki Minaj zwiert naaktfoto's op Instagram

Nicki Minaj zwiert naaktfoto's op Instagram

http://oi58.tinypic.com/2lvy640.jpg

Nicki Minaj (31) heeft gisteren zes naaktfoto's op haar Instagram-account gepost. Op de kiekjes is ze in haar evakostuum te zien, al bedekt ze wel zedig haar borsten. De zangeres kwam net uit de douche en droeg geen make-up. Het gebeurt zelden dat we Minaj - die eigenlijk Onika Maraj heet - zo te zien krijgen. De handelsmerken van de artieste zijn immers haar weinig verhullende outfits, opvallende pruiken en schmink.

06-03-2014 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardashian maakt naakt debuut op Vine

Khloé Kardashian maakt naakt debuut op Vine

http://oi58.tinypic.com/jqt7aq.jpg

Khloé Kardashian maakte een stijlvol debuut op Vine. In haar eerste korte filmpje dat ze met de app maakte, verschijnt de realityster topless terwijl een blonde vrouw haar bovenlijf met crème insmeert. Volgens Celebuzz is dat haar vriendin Joyce Boneli.

Je ziet hoe Boneli de brunette insmeert, terwijl Khlóe lachend de camera inkijkt en kort gilt. Ze roept enthousiast uit: "Glamour, je tieten laten inwrijven!" De zus van Kim staat met haar zij richting de camera en houdt haar armen omhoog, waardoor haar borsten niet in beeld komen.

Khloé kondigde haar debuut op Vine eerder aan via Twitter."Hey guys, ik ben niet meer op Keek maar maak momenteel een Vine-account aan." Ook het filmpje zelf deelde Khloé met haar volgers op Twitter.

06-03-2014 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonas Geirnaert werkt aan fictiereeks over gijzeling in bankkantoor

Jonas Geirnaert werkt aan fictiereeks over gijzeling in bankkantoor

http://oi59.tinypic.com/2lnwa6u.jpg

Jonas Geirnaert gaat voor VIER de fictiereeks 'De Dag' ontwikkelen. Dat weet 'Het Laatste Nieuws'. De sidekick van Otto-Jan Ham in 'De Ideale Wereld' kreeg voor zijn project 25.000 euro scenariosteun van het Vlaams Mediafonds. Eerder raakte al bekend dat productiehuis CAVIAR voor VIER werkt aan de fictiereeks 'Omerta'. Met 'Vermist' en beide nieuwe projecten lijkt VIER zich nu ook voluit te gooien op Vlaamse fictie.

Het Grote Fictieproject van Jonas Geirnaert is nog in ontwikkeling, maar krijgt nu met een financiële injectie van 25.000 euro wel wind in de zeilen. De 'pitch' van de serie ziet er alvast veelbelovend uit. "Een minutieus voorbereide gijzeling in een bankkantoor verloopt niet volgens de regels van het spel. Vriendschappen en mensenlevens worden in de weegschaal gegooid. Elke aflevering van de reeks vertelt een deel van de dag opnieuw, door de ogen van telkens andere personages."

Geirnaert zelf wil voorlopig niks kwijt over zijn fictiereeks. Met productiehuis FBO ontmoet hij nog Woestijnvisvolk, denk maar aan Hilde De Laere die eerder 'Loft' van Erik Van Looy produceerde. De Laere stond ook aan het stuur van de Amerikaanse remake van die film.

06-03-2014 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En de genomineerden van de MTV Movie Awards 2014 zijn...

En de genomineerden van de MTV Movie Awards 2014 zijn...

http://oi60.tinypic.com/j8p181.jpg

Op 13 april is het weer zover. Dan vinden de MTV Movie Awards plaats in het Nokia Theater in Los Angeles. De films 'American Hustle' en 'The Wolf of Wall Street' zijn beiden genomineerd in acht categorieën. 'Hunger Games' volgt meteen daarna met zeven nominaties. De presentatie die avond zal verzorgd worden door Amerikaan Conan O'Brien.

De drie films zullen het opnemen tegen Oscarwinnaar '12 Years a Slave' en 'The Hobbit: The Desolation of Smaug' voor de MTV Award van beste film van het jaar. Eens kijken of de jonge kijkers een andere mening hebben dan die van de Academy Awards.  

Jennifer Lawrence als Katniss in 'Catching Fire' en Sandra Bullock met haar rol in 'Gravity' zijn de grote kanshebbers voor beste actrice. Andere grote namen in deze categorie zijn 'American Hustle'-actrice Amy Adams, Jennifer Aniston in de komedie 'We're the Millers' en Lupita Nyong'o die met een Oscar bekroond werd voor haar bijrol in '12 Years A Slave'.  

Ook bij de genomineerden voor beste acteur duiken dezelfde namen op als bij de Oscars. Het zijn Oscarwinnaar Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club), 'The Wolf of Wall Street'-acteur Leonardo DiCaprio, Chiwetel Ejiofor in '12 Years A slave' en Josh Hutcherson uit de 'Hunger Games' trilogie 'Catching Fire' die allemaal een MTV Movie award mee naar huis willen nemen.  

De MTV Awards zullen ook nog awards uitdelen voor de beste kus, beste T-shirtloze act en het grote WTF Moment. Hieronder een volledig overzicht van alle nominaties.

06-03-2014 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Loridon: "Dit raakt mijn naasten en moet stoppen"

Pieter Loridon: "Dit raakt mijn naasten en moet stoppen"

http://oi62.tinypic.com/2iln245.jpg

Nauwelijks rechtgekrabbeld na de affaire-Van Gastel, werd Pieter Loridon gisteren alweer zwaar aangepakt. Deze keer onthulde een magazine dat de ondernemer verzuipt in de schulden. "Niets van aan", reageert Loridon enkel in Het Laatste Nieuws. "Door wegenwerken heb ik een enorm moeilijk jaar gedraaid, maar deze berichtgeving draait niet om het zakelijke, maar het persoonlijke. Blijkbaar lig ik bij veel mensen in de verkeerde schuif. Ik wil dat dit stopt."

Vorige week, na de affaire rond het vermeende handgemeen met Zoë Van Gastel, postte zakenman en ex-basketter Pieter Loridon twee filmpjes met zijn versie van de feiten. Gisteren weerlegde de ex-topsporter de nieuwe beschuldigingen omtrent zijn zogenaamde 'nakende faillissement'. "Het klopt dat ik een moeilijk zakelijk jaar achter de rug heb", aldus Loridon. "Door wegenwerken was mijn zaak Mint twaalf maanden heel slecht bereikbaar. Maar die jaarrekening waarover gesproken wordt, stopt in juni, gelijk met de werken. Sindsdien ziet de balans er helemaal anders uit."

De werken lieten wel een ravage na. "Maar liefst 13 van mijn 40 collega's uit de straat zijn failliet. Ik heb in die periode niemand ontslagen en heb het overleefd. Ik opende zelfs nog een tweede koffie/juicebar en nam twee mensen extra aan. Op een klein krediet na, is er geen sprake van schuld. Ook alle leveranciers zijn al maanden netjes betaald." Iets wat ons door de twee hoofdleveranciers wordt bevestigd en ook wordt aangetoond door zijn boekhoudkantoor. De recente balans - die we mochten inkijken - oogt inderdaad een pak fraaier. "Ik weet niet waarom ik hiervoor word aangepakt", klinkt het. "Sinds wanneer bepalen bepaalde media wanneer iemand failliet is?"

Al heeft Loridon wel een idee wat er aan de basis ligt. "Drie jaar geleden heb ik besloten niet meer met de magazines te praten en ik heb processen lopen. Dát is de kern van de zaak. Ik ben sterk genoeg om dat op te vangen, maar het raakt ook mijn naasten, mijn zoon en mijn moeder. In twee weken tijd ben ik versleten voor iemand die vrouwen mishandelt en voor een failliete zakenman. Blijkbaar lig ik bij heel wat mensen in de verkeerde schuif en ik wil dat dit stopt. Maar ik kan mezelf wél nog in de ogen kijken."

06-03-2014 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones verrassen fans in Japan met zeldzaam nummer

Stones verrassen fans in Japan met zeldzaam nummer

http://oi61.tinypic.com/2yv0uo5.jpg

The Rolling Stones verrasten hun fans vanavond in het Tokyo Dome in de Japanse hoofdstad door het nummer 'Silver Train' van het album 'Goats Head Soup' uit 1973 te spelen. Dat meldt de Australische site Noise 11. De legendarische rockband die momenteel door Azië tourt en later deze maand Australië zal aandoen, speelde de song slechts vier keer eerder op het podium.

Het door Mick Jagger en Keith Richards geschreven 'Silver Train' dateert van 1970 en werd al gespeeld bij de sessies voor 'Sticky Fingers' uit 1971, maar haalde die plaat niet. De Amerikaanse gitarist Johnny Winter, die het nummer kende, nam Silver Train op voor zijn album 'Still Alive and Well', dat eveneens in 1973 maar eerder dan 'Goats Head Soup' verscheen. Ook The Black Crowes namen het nummer op in hun live-repertoire.

Mick Taylor
De Stones zelf hebben 'Silver Train' voor dinsdag slechts vier keer live uitgevoerd, bij vier Europese concerten in september 1973, kort na het verschijnen van het album. In Tokio speelde gitarist Mick Taylor - die in de tijd van 'Goats Head Soup' vaste gitarist was bij The Stones - mee met 'Silver Train'. Hij is als gast mee op tournee en was in Japan nog tijdens een tweetal andere nummers te horen. Verder speelde de groep vooral de bekende grote successen die al jaren op het live-repertoire staan.

Belgische passage?
Over een Europese tournee van The Rolling Stones in juni en juli van dit jaar wordt al een tijdlang volop gespeculeerd. Zowel Pinkpop als het Belgische Werchter Classic azen op de rockers. Verder vallen regelmatig de namen van het Antwerpse Sportpaleis en het Amsterdamse Ziggo Dome, maar geen daarvan is officieel bevestigd.

06-03-2014 om 09:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
05-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams verhongert zichzelf

Robbie Williams verhongert zichzelf

http://oi57.tinypic.com/2z9ify9.jpg

Robbie Williams heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij kampt met zwaarlijvigheid. De zanger probeerde dan ook een merkwaardig dieet toen hij thuis zat: niets eten. Nu ziet hij zijn fout in en probeert hij bezig te blijven.

Robbie Williams is op promotour naar Australië. Maar de zanger wil er natuurlijk goed uitzien voor zijn fans. Vandaar dat hij moet letten op wat hij eet. "Tijdens Kerstmis heb je een overvloed aan chocolade, taart en suiker. Mijn idee was om niets te eten, om zo geen overtollige kilo's bij aan te komen. Nu weet ik dat dat heel ongezond was", vertelt Williams.

Williams' eetdagboek zag er als volgt uit: een groot ontbijt en daarna twee proteïneshakes voor de ganse dag. De 40-jarige artiest geeft toe dat alle kleine hapjes zijn ondergang zijn. Wanneer hij niet bezig is met zijn muziek, valt hij ten prooi aan ongezonde voeding.

"Mijn leven bestond uit seks, drugs en rockmuziek. Nu draait het enkel nog rond taart. Als ik de wereld niet rondreis, zit ik thuis in de zetel met een zak chips en taartjes. En als er dan niet snel een nieuwe tour aankomt, dan kan ik elastische kledij gaan kopen en loop ik rond met een lange baard. Mijn muziekcarrière is mijn redding van obesitas", besluit Robbie.

05-03-2014 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!