Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Bondfilm breekt Brits record

Nieuwe Bondfilm breekt Brits record

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/james-bond-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
James Bond spat in Groot-Brittannië pas één dag van het witte doek, of de geheimagent heeft al een record gebroken. 'Quantum of Solace' heeft al ruim zes miljoen euro opgebracht. Daarmee is het langverwachte 22ste deel in de reeks de meest succesvolle film aller tijden die op een vrijdag in première gaat in Groot-Brittannië. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Harry Potter onttroond
Daarmee stoot de film oud-recordhouder 'Harry Potter and the Goblet of Fire' van de troon. Die film haalde op de dag van de première 5 miljoen euro op. De vorige Bondfilm, waarin de Britse spion voor het eerst werd vertolkt door Daniel Craig, was op de vrijdag van de première goed voor 3,6 miljoen euro. Anders dan 'Quantum of Solace' werd 'Casino Royale' echter ook al op donderdag in enkele bioscopen vertoond.

02-11-2008 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochters nieuwe single Marco Borsato

Dochters nieuwe single Marco Borsato

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marco-borsato-3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
'Dochters' is de nieuwe single van Marco Borsato. "Tijdens het inzingen van 'Dochters' had ik het vaak moeilijk, ik kreeg elke keer een krop in mijn keel van dit prachtige liedje", laat hij weten. "Ook gedurende de liveshows in het Nederlandse Gelredome waren er momenten waarop ik tijdens 'Dochters' geëmotioneerd raakte."

Borsato en zijn vrouw Leontine hebben naast zonen Luca (9) en Senna (7) een 5-jarige dochter, Jada. "Het leven van je kind gaat zo ongelooflijk snel", vindt hij. "Een kind leert zo veel in zo'n korte tijd, ze groeit waar je bij staat en elke keer ben je weer verrast als ze een sprong in haar ontwikkeling heeft gemaakt."

Bij de single is een videoclip gemaakt met beelden van de 'Wit licht'-concertreeks van de zanger in het Arnhemse Gelredome. "Tientallen vaders en hun dochters zijn ervoor gefilmd", laat Borsato weten. "Het is een bijzonder clipje geworden, heel puur, heel oprecht."

02-11-2008 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris niet onder de indruk van prins William

Paris niet onder de indruk van prins William

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-13.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Prins William laat het hart van Paris Hilton niet sneller kloppen. "Het is voor mij niet zo opwindend om met de toekomstige koning van Engeland om te gaan", vertelt de hotelerfgename aan de Britse krant News of the World. "Ik reis de hele wereld rond en ik ontmoet zo vaak royalty. Uiteindelijk zijn het allemaal gewoon mensen."

De 27-jarige Hilton, die momenteel in Londen is voor opnamen van de realitysoap 'My new British best friend', liep de oudste zoon van prins Charles vorige maand tegen het lijf in een hippe club in Londen. Volgens Paris gedroeg William zich als een echte heer. "Hij wist alles van mijn show en waarom ik in Londen was", vertelt ze. Hij was erg lief en nuchter, net als Harry."

Vriendjes met Chelsy
Het lijkt erop dat het niet de laatste keer is dat de paden van prins William en Hilton zich kruisen. Paris zou een nieuwe vriendin hebben gevonden in Chelsy Davy, de vriendin van prins Harry. "We kunnen zo goed met elkaar opschieten", jubelt Hilton.

"Ze is een stoere Zimbabwaanse en ik herken mezelf in haar. Ze is bloedmooi en kan erg goed omgaan met de constante media-aandacht. Ik houd zeker contact met haar, want ik denk dat we het samen veel plezier kunnen beleven. Ze is helemaal mijn type."

02-11-2008 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Invullen
Invullen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Emma-Bunton-007.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Deze dag , een nieuwe weer
Hij is er weer gegeven
Maar hoe doe je dat?
Dat nieuw blijven voor
elkaar in ‘t leven?
 
Vechten ervoor, niet verzwakken
Je enthousiasme van ‘weleer’
Dat wil ik behouden
Iedere dag, telkens weer
 
Het kind dat er nog is
Houden van met nieuw elan
De dag die het aan je geeft
Wat maak ik daar dan van
 
Ik wil de dag het nieuwe brengen
Al is het er maar voor één, dat is al ‘ iets ’
’s Morgens bewust beginnen
Mijn dag, ze is er niet voor niets
 
O, het glipt vaak uit mijn handen
Het leven is zo vaak verward
Dan denk ik terug aan het begin
Ik begon toch met een mooie start?

01-11-2008 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De heetste mama's van Hollywood

De heetste mama's van Hollywood

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kelly-ripa.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kelly Ripa wint de slag om de titel 'hottest mom in Hollywood'.

Nieuwssite Fox News.com vroeg aan zijn bezoeker wie volgens hen 'the hottest moms in Hollywood' zijn. De toptien is opmerkelijk.

Vooreerst is er geen spoor van Jennifer Lopez of Britney Spears en haalt übermama Angelina Jolie slechts de elfde plaats.
Amper bekend bij ons is Kelly Ripa, die de lijst aanvoert. Ripa is tv-presentatrice en heeft drie kinderen. Halle Berry dankt haar tweede plaats volgens Fox aan het feit dat ze met de jaren knapper wordt.

Countryster Faith Hill haalde brons, Jessica Alba werd vierde. Demi Moore, die drie dochters heeft met ex Bruce Willis, is met haar 45 jaar de oudste moeder in de toptien. "Zij heeft het begrip 'hot' voor vrouwen voorbij de veertig een andere betekenis gegeven", oordeelt Fox. Supermodellen Cindy Crawford en Heidi Klum zijn respectievelijk zesde en zevende 'hot mom'. Actrice Isla Fisher, achtste, heeft dochter Olive met Sacha Baron Cohen, Nicole Richie is sinds januari de mama van dochter Harlow. Gwen Stefani heeft twee zoontjes. (bang/lb)

1. Kelly Ripa
2. Halle Berry
3. Faith Hill
4. Jessica Alba
5. Demi Moore
6. Cindy Crawford
7. Heidi Klum
8. Isla Fisher
9. Nicole Ritchie
10. Gwen Stefani
11. Angelina Jolie

01-11-2008 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grace Jones scheldt fan de huid vol

Grace Jones scheldt fan de huid vol

Om La Vie En Rose te bekijken druk op de foto.

.
Grace Jones heeft een fan voor rotte vis gescholden nadat de arme man per ongeluk op haar bontjas had getrapt. Dat gebeurde op de afterparty van de wereldpremière van de nieuwe Bondfilm 'Quantum of Solace', woensdag in Londen. De man was zo van zijn melk dat hij wegvluchtte. Grace Jones speelde Bondmeisje May Day in 'A View to a Kill' (1985).

Een ooggetuige in de Britse krant Daily Mirror: "Die kerel was er niet goed van. Hij liep langs Jones en stapte op haar jas. Ze begon te schreeuwen. Die vrouw kan bijzonder angstaanjagend zijn. De man excuseerde zich, maar ze bleef tieren. Hij is dan maar vertrokken".
Even later kreeg Jones het aan de stok met de organisatoren van de afterparty. In de VIP-ruimte mocht niet gerookt worden en terwijl iedereen zich daar aan hield en buiten ging roken, pafte Jones rustig door.

Jones, die volgens de overlevering zestig is maar haar leeftijd weigert te bevestigen, gaf onlangs toe dat ze trots is op haar intimiderend en beangstigend imago. "Ik ben altijd zo geweest. Vroeger sleepte ik mensen op het podium en gaf ik ze zweepslagen. Mijn man riep ooit naar mijn moeder 'wat scheelt er met je dochter, ik ben verdorie getrouwd met een vent'".

01-11-2008 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus biedt excuses aan voor Plat Préféré Hitler

Jeroen Meus biedt excuses aan voor Plat Préféré Hitler

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jeroem-meus.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jeroen Meus, presentator annex kok van het Canvas-programma 'Plat Préféré', biedt zijn verontschuldigingen aan aan alle mensen die zich gekwetst voelden toen bleek dat Meus in zijn programma het lievelingseten van Hitler zou bereiden.

"Geschrokken over discussie"
De kok, die net terug is uit Memphis, waar hij de plat préféré van Johnny Cash heeft klaargemaakt, is naar eigen zeggen erg geschrokken van de proportie die de discussie rond de Hitler-aflevering heeft aangenomen. "Dat Adolf Hitler een van de grootste, zoniet de grootste misdadiger van de hele mensheid is geweest, is algemeen bekend. Ook ik, die voor kok gestudeerd heb en nu al een poosje in die hoedanigheid op tv verschijn, heb op school, thuis en bij mijn grootouders veel horen spreken over de gruwelen van de oorlog en over deze verwerpelijke figuur", aldus Meus.

Oprechte excuses
"Vandaar dat ik hier mijn oprechte excuses aanbied aan iedereen die zich gekwetst voelt en voelde toen hij vernam dat in de rij van bekende, beroemde of beruchte mensen die in 'Plat Préféré' opgevoerd worden, ook de naam van Hitler viel." De kok had naar eigen zeggen nooit de bedoeling om mensen voor het hoofd te stoten. Meus laat nog weten dat het jonge team programmamakers nooit ten volle beseft heeft dat de aflevering zulke hevige reacties zou teweegbrengen.

Aflevering geschrapt
Begin deze week besliste de directie van de VRT om de geplande aflevering van het Canvas-programma 'Plat Préféré' rond de figuur van Adolf Hitler niet uit te zenden. In de reeks gaat Jeroen Meus op zoek gaat naar culinaire verhalen uit het leven van beroemde en beruchte personen uit de geschiedenis. In de aflevering die voor deze week dinsdag gepland was, zou Meus forel met botersaus, het lievelingsgerecht van Hitler, bereiden.

Verontwaardiging
De vereniging van Belgische politiek gevangenen en het tijdschrift Joods Actueel hadden verbolgen gereageerd op het onderwerp van het programma. Ze maakten zich naar eigen zeggen zorgen over de banalisering van figuren zoals Hitler.

01-11-2008 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan jij Jessica Biels truc met de chip?

Kan jij Jessica Biels truc met de chip?

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-biels.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Dalende koopkracht, bankcrisis en de eerste vrieskou, zullen die ons Halloweenweekend een beetje gaan bederven? We denken het niet. Om de sfeer op peil te houden, liet Jessica Biel ons kennismaken met een goedkoop maar daarom niet minder leuk partytrucje.

Benodigdheden: één enkele chip, maar neem toch maar een hele zak om wat te oefenen.

In de BBC-show van Graham Norton toonde de vriendin van Justin Timberlake hoe ze een chip op haar oor legt, even naar de ruis van aardappelvelden luistert en de chip vervolgens met behulp van de zwaartekracht langs haar kaak laat glijden en die dan in haar fraaigedraaide mond laat vallen. Applaus! Kan jij het ook?

01-11-2008 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller onder het koeienbloed in videoclip

Sienna Miller onder het koeienbloed in videoclip

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sienna-miller-4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sienna Miller heeft zich met koeienbloed laten bewerken voor de videoclip bij 'See The Light' van de Britse band The Hours. De clip werd geregisseerd door de controversiële kunstenaar Damien Hirst.

Miller speelt enkele bizarre scènes in de clip. Eerst wandelt ze nerveus in een ziekenhuiskleed door een klerenwinkel, paniekerig op zoek naar de uitgang. Later in de clip doolt ze door een kamer vol druipende koeienkarkassen en wrijft ze het bloed over haar lichaam terwijl ze prevelt: "De dood lijkt me nu de veiligste plek". Ze probeert verder ook nog in een vitrinekast te kruipen en belandt in een stapel schoenen met hoge hakken.

"Het nummer gaat over strijd en verslaving, angst en duisternis. De video illustreert dat perfect", vindt Hours-zanger Ant Genn.
Miller is een fan van het werk van Damien Hirst. Zo bood ze op een collectie van zijn werk en werk van Tracey Emin en Jonathan Yeo. Volgende maand weet ze of ze de kunstwerken in huis mag halen.

01-11-2008 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Red Hot Chili Pepper steunt Barack Obama

Red Hot Chili Pepper steunt Barack Obama

Om Otherside te bekijken druk op de foto.

.
In de laatste dagen van de Amerikaanse verkiezingscampagnes voeren de kandidaten massaal beroemdheden op om kiezers te overtuigen. Op de universiteit van Nevada sprak Anthony Kiedis, de zanger van de Red Hot Chili Peppers, jongeren toe om te stemmen voor Barack Obama. Kiedis zegt dat hij zich niet met politiek bezighoudt, maar gewoon begaan is met "de wereld, zijn land en zijn volk".

Kiedis zegt dat het land de voorbije acht jaar onder het beleid van George W. Bush uit elkaar is gevallen. Daarom moet Obama nu een kans krijgen, want "de ideeën van de Republikeinen zijn ouderwets en werken niet meer in deze wereld". De oorlog in Irak vindt Kiedis een ramp. "In het midden van de vorige eeuw trokken we met een reden naar de oorlog. Deze oorlog heeft geen zin."

Kiedis sloot zijn betoog af met een oproep om Obama zeker nog meer te promoten. "Wie denkt dat Obama al op voorhand gewonnen heeft, zit er naast."

01-11-2008 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermoorde familieleden Jennifer Hudson herdacht

Vermoorde familieleden Jennifer Hudson herdacht

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_527091.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De vermoorde moeder, broer en neef van Jennifer Hudson worden morgen herdacht tijdens een herdenkingsceremonie in Chicago. "De familie Hudson verwelkomt iedereen die aanwezig wil zijn en een laatste eer wil bewijzen aan deze geliefde inwoners van Chicago", stelt een woordvoerder van de actrice en zangeres in een verklaring, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Darnell Donerson (57), de moeder van Jennifer, en Jason Hudson (29), haar broer, werden vorige week vrijdag dood aangetroffen in het huis van Donerson in Chicago. Enkele dagen later werd de 7-jarige Julian, het neefje van Jennifer, dood aangetroffen in een auto. Alle drie de slachtoffers zijn doodgeschoten. Verwacht wordt dat Jennifer en haar zuster Julia, de moeder van Julian, niet aanwezig zullen zijn bij de herdenkingsdienst.

De politie arresteerde op de dag dat de moorden aan het licht kwamen de 27-jarige ex-man van Julia, William Balfour. Hem is nog niets ten laste gelegd. Balfour ontkent dat hij iets te maken heeft met de zaak. Hij weigert echter een leugendetectortest te ondergaan, zo heeft een anonieme bron bij de politie laten weten.

01-11-2008 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dealers Amy Winehouse bekennen schuld

Dealers Amy Winehouse bekennen schuld

Om Valerie te bekijken druk op de foto.

.
Twee Britten hebben voor de rechter bekend harddrugs, waaronder cocaïne en ecstasy, te hebben geleverd aan zangeres Amy Winehouse. John Blagrove (34) en Cara Burton (22) werden gisteren door een rechter in Londen gewaarschuwd dat hen een celstraf boven het hoofd hangt, zo meldt BBC News.

Filmpje
Blagrove en Burton moeten op 28 november opnieuw voor de rechter verschijnen. De dealers kwamen in het vizier van de autoriteiten door een filmpje waarin Winehouse een crackpijp lijkt te roken. De zangeres werd naar aanleiding van de filmbeelden, die publiekelijk werden gemaakt door de Britse krant The Sun, gearresteerd en ondervraagd. Haar werd echter niets ten laste gelegd.

Oververmoeidheid en bronchitis
Met Winehouse gaat het al lange tijd niet goed. De 25-jarige artieste, bekend van hits als 'Rehab' en 'Valerie', wordt voortdurend opgenomen voor uiteenlopende aandoeningen, waaronder oververmoeidheid en bronchitis. Herhaalde pogingen om af te kicken lijken weinig resultaat te hebben opgeleverd.

01-11-2008 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue bestolen in Bogota

Kylie Minogue bestolen in Bogota

Om In My Arms te bekijken druk op de foto.

.
De Australische zangeres Kylie Minogue werd gisterenavond het slachtoffer van een diefstal in de Colombiaanse hoofdstad Bogota. Eén of meerdere boefjes gingen aan de haal met vijf computers, cd's, maar ook paspoorten van drie leden uit haar entourage. Dat maakte een woordvoerder van haar tournée bekend.

Tijdens repetitie
De diefstal gebeurde tijdens de repetitie voor een optreden dat de artieste vandaag zal geven in het Jaime Duque-park in het noorden van de Colombiaanse hoofdstad, verduidelijkt Juan Arbelaez van het productieteam van de zangeres.

Gespecialiseerde daders
Kennelijk zijn de daders "gespecialiseerd in concertmateriaal", aldus dezelfde bron, die in herinnering brengt dat artiesten als de Argentijn Andres Calamaro en de Amerikaanse groep REM het slachtoffer werden van pogingen tot gelijkaardige diefstallen.

Beloning
De organisatie van het Kylie's concert biedt vijf miljoen Colombiaanse pesos (2.100 euro) aan wie de gestolen voorwerpen en documenten kan terugbezorgen.

01-11-2008 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney onthult cover en tracklist nieuw album

Britney onthult cover en tracklist nieuw album

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears heeft de hoes en de tracklist van haar nieuwe album 'Circus' onthuld. Eveneens verklapt de opkrabbelende popster op haar website dat de tweede single van de plaat, die op 2 december verschijnt, het titelnummer 'Circus' is.

Cover
Op de cover van het nieuwe album zit Britney in een lichtroze tulejurkje voor gedrapeerde gordijnen, wat de sfeer creëert van een ouderwetse circusact. Haar rechterschouder hoog opgetrokken, kijkt de 26-jarige zangeres lieflijk en schuchter in de camera.

Bonustrack
Naast de eerste single 'Womanizer' en de titeltrack 'Circus' zijn op de cd nog tien andere nummers te vinden en de bonustrack 'Radar', een nummer dat afkomstig is van het vorige studioalbum van Britney, 'Blackout'. Met titels als 'Kill the lights', 'Mmm papi' en 'Lace and leather' lijkt de blondine vast te houden aan haar vertrouwde sexy imago.

Opnieuw succesvol
Na een periode van kommer en kwel lacht het succes Britney weer toe. 'Womanizer' steeg onlangs naar de hoogste positie van de Amerikaanse hitlijst. Het lied is de eerste nummer 1-hit van de zangeres in de Verenigde Staten sinds haar debuutsingle 'Baby one more time' uit 1998.

01-11-2008 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De traan
De Traan


De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Ayumi-Hamasaki-001.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Een traan
Zo puur
Komt voort uit iets dat niet puur is
Niet in zijn geheel
Verdriet, boos
Blij, gevoel
Allemaal een oorzaak
Voor een traan
Bij mij is het er momenteel allemaal
Allemaal oorzaken voor een traan

01-11-2008 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
30-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik denk aan jou
Ik denk aan jou

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Carmen-Kass-002.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Elke dag
bij alles
wat ik
doe
of eigenlijk
bij veel,
denk ik
aan jou,
en wat jij
leuk vind,
want jij
bent
een voorbeeld
van wat ik
zou willen
zijn,
ook al
wil ik wel
mezelf blijven.

30-10-2008 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Jones schrijft eindelijk liefdeslied voor zijn vrouw

Tom Jones schrijft eindelijk liefdeslied voor zijn vrouw

Om Sex Bomb te bekijken druk op de foto.

.
Tom Jones, bekend van zijn hit "Sex Bomb" heeft eindelijk een eerste liefdesliedje voor zijn vrouw Linda geschreven. De twee zijn intussen al 51 jaar zijn samen.

De 68-jarige zanger leerde zijn vrouw kennen in zijn kindertijd. En ondanks alle geruchten over mogelijke slippertjes met andere vrouwen, bleef Linda haar man altijd bijstaan. Daarom draagt Tom Jones het liedje "The Road", dat op zijn nieuwe album van volgende maand staat, op aan zijn vrouw.

"De weg leidt altijd opnieuw naar Linda, daarom is dit mijn dank aan haar om er de voorbije 51 jaar voor mij te zijn", aldus de zanger, "We hebben nog altijd dezelfde gevoelens voor elkaar."

30-10-2008 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
28-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duidelijkheid
Duidelijkheid

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Camille-Natta-006-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Duidelijkheid
 
Wat betekent vriendschap
als je de juiste woorden niet vindt..
Verdrink in emotie
om die ander, de persoon..
Die je liever dan graag ziet
 
Het betekent ongekend meer dan
mijn brein kan beseffen
-wat precies?-
Gewoon jij..juist jij
fluister ik mijn woorden
Onverstaanbaar…en zo niet dan
 
schreeuw ik het in gedachten uit
 
Je bent er voor de persoon
een mooi mens, met een gouden hart
Waar ik iedere dag van geniet.
Omdat jij oprecht bent
en dit me zoveel zegt..
 
 
-zo niet alles-

28-10-2008 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
27-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dansend
Dansend

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Maggie-Quigley-004.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Dansend
 
Mijn leven is een dans
Soms een weense wals
Draaiend op lichte voet van geluk
Vaker een slow foxtrot
Glijdend naar de toekomst
Afwisselend met de samba
Heupwiegend verleidend de liefde
Maar de tango
Die dans ik alleen met de dood

27-10-2008 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een onvoorstelbare liefde
Een onvoorstelbare liefde

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Kate-Beckinsale-016.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
 Zo puur, zo onvoorstelbaar bijzonder
Zo mooi, Je bent mijn lieve wonder

Een kogel zou ik voor je vangen,misschien klinkt het raar
Maar ik zou mijn leven voor je wagen, het is echt waar

Wees maar niet bang, want ik zal naast je staan
welke weg je ook kiest, ik zou met je mee gaan

Want jij vult mijn hart met de aller sterktste kracht
Want jij droogt mijn tranen, op jou heb ik ooit gewacht

Ooit droomde ik over zo'n geweldig mens
Het was een stil verlangen, en onuitgesproken wens

Nu ik je heb gevonden, zelfs met al je verdriet en pijn
Laat ik je nooit meer los, en zal ik er voor je zijn

Hoe ik het moet beschrijven ik weet het niet, je bent gewoon zo speciaal
Alles waarvan ik hoopte het te vinden, heb jij allemaal

Vertrouw maar op mij,ik zou je dragen als je niet meer lopen kan
Ik weet het nu zeker, dit is echt houden van..



27-10-2008 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (7)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!