Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones zeggen zeven concerten af

Stones zeggen zeven concerten af

http://oi57.tinypic.com/281r8k4.jpg

The Rolling Stones hebben zeven concerten in Australië en Nieuw-Zeeland uitgesteld. De afzeggingen volgen op de dood van Mick Jaggers vriendin L'Wren Scott. Het gaat om zes concerten in Australië (Perth, Adelaide, Sydney, Melbourne, Macedon en Brisbane) en één in Nieuw-Zeeland (Auckland). De tournee zou morgen in Perth beginnen.

The Stones laten op hun website weten dat het de bedoeling is de concerten op een later tijdstip alsnog te geven. Die data zijn nog niet bekend. The Rolling Stones spelen in juni wel op Pinkpop in Landgraaf en op TW Classic in Werchter.

Mick Jagger worstelt heel erg met het verlies van zijn vriendin L'Wren Scott. "Ik kan maar niet begrijpen waarom mijn geliefde en beste vriendin haar leven op deze tragische manier kon beëindigen", schrijft de Rolling Stones-zanger in een verklaring op zijn website.

"We hebben veel mooie jaren doorgebracht en we hadden het samen heel fijn", vervolgt de verdrietige Jagger (70). "Ze werd vaak geroemd om haar talent, ook door mij." Mick is aangedaan door alle berichten die hij na haar overlijden heeft gekregen. "Ik zal haar nooit vergeten", schrijft hij bij een foto waar haar sterfdatum boven staat.

L'Wren Scott (49) werd dinsdag in haar appartement in New York gevonden. Ze zou zichzelf van het leven hebben beroofd. De politie houdt echter nog alle opties open en de doodsoorzaak moet officieel nog worden vastgesteld. L'Wren en Mick waren sinds 2001 een stel.

19-03-2014 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally krijgt fiscus op zijn dak

Eddy Wally krijgt fiscus op zijn dak

http://oi59.tinypic.com/spvr0w.jpg

De Bijzondere Belastinginspectie (BBI) is een vooronderzoek gestart naar het fortuin van Eddy Wally. De fiscus pluist onder meer uit waar het inkomen van de charmezanger naartoe is en of er zwart geld in het spel is. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Aanleiding voor het onderzoek was het tv-programma 'Kroost' op VIER.

Daarin beschreef Hugo Colpaert, manager van de 81-jarige charmezanger, hoe belangrijk geld was voor Eddy Wally. "De echte Eddy is de man die aan de keukentafel briefjes van 50, 100 en 500 euro zat te tellen. En die zei: 'Het is goed geweest vandaag, wat doen we morgen'", aldus de manager.

Volgens Colpaert werkte Wally dag en nacht en stak hij ieder jaar gemiddeld 700.000 euro op zak, "het liefst van al in envelopjes".

Dat bedrag alarmeerde de dienst Inputbeheer van de BBI. Die zou al twee weken informatie verzamelen over de inkomsten van de tachtiger. De fiscus wil nagaan of de gages voor de optredens altijd netjes op papier stonden en of zijn cash opbrengst geen (gedeeltelijk) zwart geld betrof. De BBI wil ook weten wat er intussen met de vergaarde inkomsten is gebeurd. Onder meer Wally's belastingaangiften worden momenteel onderzocht.

Van een grondig onderzoek met huiszoekingen en ondervragingen is voorlopig geen sprake. Dat hangt van het vooronderzoek af.

Over de onthullingen van Colpaert zijn de meningen intussen verdeeld. Volgens financieel auteur Thierry Debels beging de manager een zware blunder door het inkomen van zijn artiest op tafel te gooien. "Je moet altijd in het achterhoofd houden: 'Bij de belastingen kijken ze ook tv'."

Zanger Jimmy Frey ziet geen graten in de publieke bekentenissen. "Iedereen ziet nu eindelijk in dat die mens keihard gewerkt heeft", klinkt het in Dag Allemaal.

19-03-2014 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shoppen met Harry blijkt geen sinecure voor Olga

Shoppen met Harry blijkt geen sinecure voor Olga

http://oi58.tinypic.com/4kxp4l.jpg

"Hier valt dat nogal breed uit. Er is geen klik. Ik vind Louboutin beter. Ik vind het mooi, maar de kleur is zo doods. Je mag het kopen voor op mijn begrafenis." Met Harry gaan shoppen blijkt geen sinecure voor die arme Olga.

En dan krijgt ze er op het eind nog eens een staaltje van zijn fijngevoelige humor bovenop. "Van hier bekeken lijkt dat een kast. Dat zou je moeten kunnen doen met vrouwen. Je steekt ze erin en pakt ze eruit als je ze weer nodig hebt." Van champagne tijdens het wachten slaat de fantasie blijkbaar op hol...

19-03-2014 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Bloom en Kutcher op sekslijst Lindsay Lohan

Ook Bloom en Kutcher op sekslijst Lindsay Lohan

http://oi61.tinypic.com/2qdohm9.jpg

Het sekslijstje van Linsday Lohan dat vorige week werd uitgelekt, is al uitgebreid. Lindsay heeft duidelijk een zwak voor acteurs. Niemand minder dan Orlando Bloom, Ashton Kutcher en Ryan Phillippe zouden het bed hebben gedeeld met Lohan.

Vorige week deed ze al heel wat monden openvallen en deze week doet ze dat nog eens. Het magazine In Touch komt nu met nieuwe namen naar buiten die het lijstje van Lohan verder uitbreiden.

Op de lijst staat nu ook 'Orli' Orlando Bloom, zo zou zij de acteur het liefst aanspreken. Maar ook Ashton Kutcher, pas verloofd met Mila Kunis, zou het bed hebben gedeeld met Lohan. Benieuwd wat liefje Mila hiervan vindt. Hopelijk heeft Lindsay iets te vlot met die pen geschreven.

Verder staan er ook nog sportmannen op de lijst zoals Danny Cipriani en Aaron Voros en erfgenamen Maggio Cipriani en stavros Niarchos. Die laatste is nu samen met Jessica Hart en heeft al bekende exen gehad als Mary-kate Olsen en Paris Hilton.

19-03-2014 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger doorbreekt stilte: "Ik kan het niet begrijpen"

Mick Jagger doorbreekt stilte: "Ik kan het niet begrijpen"

http://oi60.tinypic.com/au9guq.jpg

Rolling Stones-frontman Mick Jagger heeft vandaag op zijn website zijn verdriet en ongeloof geuit over de dood van zijn partner en modeontwerpster L'Wren Scott. De 70-jarige rocker schreef dat hij "nog altijd niet kan begrijpen hoe zijn geliefde en beste vriendin haar leven op zo'n tragische manier kon beëindigen".

"We hebben veel mooie jaren doorgebracht en hadden samen een geweldig leven opgebouwd", vervolgt Jagger. "Haar talent werd door velen bewonderd, niet in het minst door mezelf".  De zanger is verder heel erg aangedaan door alle berichten die hij na haar overlijden heeft gekregen. Hij eindigde met: "Ik zal haar nooit vergeten."  

Het bericht komt 24 uur nadat het nieuws bekend raakte dat L'Wren Scott, met wie Jagger al 13 jaar een relatie had, zelfmoord zou hebben gepleegd. Mick Jagger was op dat moment in Australië voor zijn tournee met de Rolling Stones. De politie houdt echter nog alle opties open en de doodsoorzaak moet officieel nog worden vastgesteld.

Eerder vandaag liet een voormalige huishoudster zich uit over de relatie tussen Scott en Jagger. Volgens Lupe Montufar wilde Scott "een huwelijk en een gezin, maar wilde ze zichzelf geen valse hoop geven en durfde ze het niet tegen Mick zeggen". L'Wren Scott zou Jagger niet "onder druk hebben willen zetten".

19-03-2014 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger eert overleden vriendin op Facebook

Mick Jagger eert overleden vriendin op Facebook

http://oi60.tinypic.com/1zft0ck.jpg

Mick Jagger heeft zijn 'minnaar en beste vriend' L'Wren Scott, die maandag levenloos is aangetroffen in haar New Yorkse appartement, geëerd op zijn Facebookpagina. Hij schrijft dat hij nog "worstelt om te begrijpen" waarom ze op tragische wijze een eind aan haar leven heeft gemaakt.

De leadzanger van de Rolling Stones plaatste zijn bericht nadat zijn band bekend had gemaakt dat ze de Australië/Nieuw-Zeeland-tour had geannuleerd vanwege de dood van Scott. Ook Jagger gaat uit van zelfdoding, net als de politie in New York, al is de formele doodsoorzaak nog niet vastgesteld.

Verschillende verhalen doen de ronde over Scotts dood. Ze zou in grote financiële problemen verkeren; geld aannemen van haar wereldberoemde vriend zou geen optie voor haar geweest zijn.

Mick Jaggers boodschap op Facebookpagina luidt volledig: "Ik ben nog steeds aan het worstelen om te kunnen begrijpen waarom mijn minnaar en beste vriend haar leven op zo'n tragische wijze heeft kunnen beëindigen. We hebben vele mooie jaren samen doorgebracht en hebben een mooi leven voor onszelf gecreëerd. Haar aanwezigheid was fantastisch en haar talent werd door velen bewonderd, niet in het minst door mij. De eerbetonen van mensen hebben me geraakt, en ook de persoonlijke steunbetuigingen die ik heb ontvangen. Ik zal haar nooit vergeten. Mick."

19-03-2014 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy van Wanten stapt in het huwelijksbootje

Wendy van Wanten stapt in het huwelijksbootje

http://oi57.tinypic.com/2pr9ssz.jpg

Wendy en Franske gaan trouwen, althans toch binnen twee jaar. Zo willen ze symbolisch een gelukkig decennium samen in de verf zetten. Komende zaterdag vertelt het duo je alles over de huwelijksplannen bij Rani De Coninck in het spelprogramma 'De Parenclub'.

Op de vraag waarom ze eigenlijk bewust zo lang willen wachten, heeft Wendy alvast een glashelder antwoord:

"We hebben eerst nog andere dingen gedaan, samen een dochter gemaakt bijvoorbeeld. Maar na tien jaar lijkt het mij toch wel mooi."

Spleetje
Voor wie het zich niet meer helemaal kan herinneren: Frans Coppenolle, a.k.a Franske, veroverde Wendy's hart in het VTM-programma 'Wie wordt de man van Wendy?'

De 54-jarige zangeres is naar eigen zeggen nog altijd smoorverliefd op haar 'spleetje', het koosnaampje voor de ruimte tussen de tanden van haar toekomstige echtgenoot.

19-03-2014 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss recenseert album George Michael

Kate Moss recenseert album George Michael

http://oi62.tinypic.com/as2t2.jpg

Kate Moss heeft zich eenmalig ontpopt als muziekrecensente. Het 40-jarige Britse supermodel schreef voor de website Vogue.co.uk een recensie van het nieuwe album Symphonica van haar goede vriend George Michael.

Moss schrijft op de site: "De deurbel gaat. Het is 21.45 uur op een miezerige dinsdagavond, ik open de deur en daar staat George Michael (ik wist dat hij kwam). Hij heeft zijn kersverse album Symphonica in zijn hand en ik raak opgewonden."

Ze vervolgt met een beoordeling van de plaat waarbij ze het nummer You've Changed omschrijft als "breekbaar en eerlijk". "Het maakte me bijna aan het huilen", voegt ze eraan toe. The First Time Ever I Saw Your Face noemt ze "erg speciaal" en "een buitengewoon staaltje zang".

Het model sluit haar recensie af met: "George's vermogen om te communiceren met muziek en je mee te nemen op een reis, is een zeldzame gave. Het is iets dat alleen de muzikale grootheden hebben en mede daarom vind ik Symphonica zo'n prachtig album. Iedereen zou het moeten ervaren."

18-03-2014 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Hirsoux: "Vlamingen waarderen me om wie ik écht ben"

Axel Hirsoux: "Vlamingen waarderen me om wie ik écht ben"

http://oi62.tinypic.com/2qio044.jpg

Axel Hirsoux, de Belgische kandidaat voor het Songfestival, heeft jarenlang gekampt met zijn fysiek. "Ik wéét dat ik mijn uiterlijk niet mee heb, dat hebben ze mij vroeger vaak genoeg laten merken", zegt de 31-jarige Waal in Dag Allemaal. "Ik dacht dat krenkende kritiek er bij hoorde als je een dikke zanger bent". Maar in Vlaanderen voelt hij zich welkom. "In Vlaanderen word ik tenminste beoordeeld op mijn stem, hier word ik écht geaccepteerd".

"Dit is mijn ultieme revanche", verklaart Hirsoux. "In Vlaanderen voel ik me gewaardeerd om wie ik echt ben. Hier doet het er niet toe of ik dik ben, zolang ik maar goed zing. In Wallonië is mijn overgewicht altijd een struikelblok geweest".

Geen steun
"Ik nam daar meermaals deel aan zangwedstrijden, en nooit voelde ik me gesteund. Nooit iemand die eens tegen me zei: 'Axel, jij komt er wel'. Wat ze me wel graag onder de neus wreven, was: 'Je ziet er niet uit, doe daar iets aan'. Ook in Frankrijk is dat zo".

Waalse 'The Voice'
"Tijdens de Waalse 'The Voice' werd mijn uiterlijk ook bekritiseerd, maar dan op een subtiele manier. Dan kreeg ik van de jury te horen: 'Je zingt heel mooi, maar je mist iets...'. Waarmee ze dus een knap uiterlijk bedoelden. Nee, het was emotioneel allemaal niet makkelijk".

18-03-2014 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deborah Ostrega: "Ik moest me vrijkopen uit K3"

Deborah Ostrega: "Ik moest me vrijkopen uit K3"

http://oi60.tinypic.com/6fmanc.jpg

In 'Kroost' op VIER blikte Karen Damen (39) terug op het allerprilste begin van K3, toen de groep nog Mascara heette en Karen en Kristel een trio zouden vormen met Deborah Ostrega (41). "Maar daags vóór we de studio indoken, trok Deborah zich terug. Ze wilde niet in het Nederlands zingen", vertelde Karen.

"Klopt", zegt Ostrega in Dag Allemaal. "Maar ik kon niet zomaar vertrekken. Ik moest de toenmalige manager van K3 betalen om mezelf vrij te kopen. Veertigduizend Belgische frank (1.000 euro). Of ik mezelf al dikwijls vervloekt heb omdat ik K3 heb opgegeven? Tja, ik was toen 21. En erg eigenzinnig. Zingen in het Nederlands paste écht niet bij mij."

Ook Kelly had zomaar de plaats van de blonde Kathleen kunnen innemen, maar zij wilde uiteindelijk musical gaan studeren in Nederland. Spijt heeft ze naar eigen zeggen niet. "Het zou niets voor mij geweest zijn, maar ik ben heel blij voor jullie", zou ze aan Kristel gezegd hebben.

18-03-2014 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wauters vs. Waes: "Voor ons 50ste komt er tweede reeks"

Wauters vs. Waes: "Voor ons 50ste komt er tweede reeks"

http://oi59.tinypic.com/2uxzmf7.jpg

Tom Waes (45) won de bestbekeken tv-strijd van de afgelopen vijftien jaar. Al mag Koen Wauters (46) zich misschien wel de morele winnaar noemen. Hij kon nog eens tonen dat hij veel meer is dan een presentator-voor-alle-werk. In Story onthult Koen Wauters dat een tweede reeks niet uitgesloten is: "Als alles goed gaat, komt die er voor ons vijftigste". Waes: "En anders wordt het 'Beat the Bompaz'.

Winnaar Tom Waes erkent dat het een nipte overwinning was.  "Maar die overwinning is niet het belangrijkste. Ik kende Koen bij aanvang een beetje, nu kennen we elkaar een pak beter. En die kennismaking is ongelooflijk meegevallen. Dat is wat telt, ik heb er een goede maat bij. Voor de kameraadschap en de manier waarop we tegen elkaar gestreden hebben, zou ik het onmiddellijk opnieuw doen. En dan mag ik zelfs verliezen!"

Koen Wauters beaamt dat: "We lopen elkaars deur niet plat, maar ik kan altijd op Tom rekenen. Onze vriendschap is oprecht"

Blessures
De twee blikken ook terug op hun blessures. Waes: "Dat waren de dieptepunten voor mij. Je begint niet aan een tv-reeks met het idee dat je jezelf in de vernieling gaat helpen. Na die val van het paard wist ik meteen dat ik een paar weken out was. Ook bij de val van Koen bij het skiën was het onmiddellijk duidelijk dat het niet goed zat."

Wauters: "Vooral bij het cliffdiven ben ik door een diep dal gegaan. Dat was een week lang opboksen tegen mijn limieten. Fysiek was dat zwaar, omdat je onnoemelijk veel kletsen krijgt van het water. Maar mentaal was het nog veel lastiger. Telkens proberen om een stap verder te gaan dan wat je kunt en daar uiteindelijk toch niet in slagen. Dat vreet aan je en dat was het moeilijkste".

"Van de rolstoelmarathon heb ik nog een overbelaste pols. Vooral ook van op een verkeerde manier te trainen. Maar die pijnlijke pols is van voorbijgaande aard. Ik heb echter zeven maanden lang last gehad van die val op de trampoline. Af en toe voel ik het nog in mijn nek. Maar je kunt het ook anders bekijken. Val ik een beetje slechter, dan zit ik levenslang in een rolstoel. Onze blessures kwamen er vooral uit onkunde. Je kunt iemand die niet kan paardrijden niet in een week tijd klaarstomen voor een jumping. Onmogelijk."

Onverantwoorde proeven
Sommige proeven waren onverantwoord, meent Wauters: "Bij bepaalde uitdagingen hebben we echt wel geluk gehad. Tom zou niet de eerste zijn die verlamd raakt na een val van een paard. En ook niet de laatste."

Toch hebben de twee wel goesting in een tweede reeks.

Waes: "Maar er zijn verschillende partijen die hun zegje moeten doen. Bovendien moet zo'n tweede reeks even goed of zelfs beter worden. De redactie heeft geweldig veel geluk gehad met de uitslag. Het had ook 8-2 kunnen zijn, in eender welke richting. Dan is de dynamiek helemaal anders. En voor alle duidelijkheid, er is niet gefoefeld! Alleen de volgorde van uitzenden was niet chronologisch, maar de uitslag is niet gemanipuleerd. Wij wachten met een klein hartje af wat er mogelijk is."

Wauters: "De opnames zouden ook maar kunnen starten in het voorjaar van 2015. Kijk, we mogen niet klagen met deze reeks. We hebben ons geamuseerd, de zenders zijn meer dan tevreden, de kijkers vonden het tof... Als het hierbij blijft, zal het altijd een hoogtepunt in onze tv-carrière zijn. Als beide zenders het licht op groen zetten, moeten we sowieso samenzitten over hoe we het nog interessanter kunnen maken. Het mag niet simpelweg meer van hetzelfde worden."

18-03-2014 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Kevin plant comeback met superhit

Phil Kevin plant comeback met superhit

http://oi61.tinypic.com/k85co.jpg

Artiesten die dromen van de zomerhit 2014 zijn eraan voor de moeite. 25 jaar na de originele release van 'Komaan en doe het' plant Phil Kevin een comeback met datzelfde nummer weten de collega's van showbizzsite.

Philip Vandenborne (44) zette eind januari de deur al op een kier in een interview met Dag Allemaal. "Omdat het nu 25 jaar geleden is dat ik 'Komaan en doe het' uitbracht, speel ik met de idee om die single opnieuw te lanceren. In een ander jasje. Maar er zijn nog geen concrete plannen", klonk het toen. Die zijn er nu dus wel. In afwachting van de herwerkte versie schotelen we jullie alvast de single uit 1989 voor, toen goed voor 40.000 verkochte exemplaren. Benieuwd of Phil Kevin ook 25 jaar later en zonder blonde krollen de dames nog aan het gillen krijgt. Opgelet: de kans is groot dat het liedje een hele dag in je hoofd blijft zitten.

18-03-2014 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volop speculatie rond zelfmoord vriendin Jagger

Volop speculatie rond zelfmoord vriendin Jagger

http://oi61.tinypic.com/2mzgk0x.jpg

"Ik ben enorm geschokt. Ik ben er kapot van." Met deze woorden reageerde Mick Jagger gisteren vanuit Australië op het nieuws dat zijn vriendin en modeontwerpster L'Wren Scott (49) vermoedelijk zelfmoord heeft gepleegd in haar miljoenenappartement in New York. Of The Rolling Stones hun tour onderbreken is nog niet bekend. Het voor morgen geplande concert in Perth werd alvast afgelast.

Het was rond half negen 's ochtends dat de Amerikaanse assistente van L'Wren Scott een sms'je kreeg van haar bazin. Of ze naar haar peperdure appartement op de zevende verdieping van een luxe woontoren op de hoek van 24th Street en 11th Avenue wilde komen, in de chique wijk Chelsea in Manhattan.

Als de assistente even voor tienen de deur van het appartement opent, krijgt ze de schrik van haar leven. Ze treft haar bazin bewegingloos aan. Het boomlange oud-fotomodel (1,90 meter) heeft zich met haar favoriete zijden sjaal opgehangen aan een deurklink.

Geen afscheidsbrief
Ze is aangekleed. Onmiddellijk belt de assistente het alarmnummer. "We hebben om 10.05 uur een 49-jarige vrouw gevonden, ze was buiten bewustzijn", luidt de officiële verklaring van de politie. Agenten en ambulancepersoneel konden niets meer voor haar doen. Het heeft er alle schijn van dat de beroemde modeontwerpster zelf een einde aan haar leven heeft gemaakt. Niets wijst althans op een misdrijf. In het appartement van Scott, die volgens bekenden geen drank of drugs gebruikte, werd geen afscheidsbrief aangetroffen.

Sinds 2001 met Jagger
L'Wren Scott was 13 jaar de vaste vriendin van Mick Jagger, langer dan haar voorgangers Bianca Jagger (8 jaar) en Jerry Hall (9 jaar). Het paar ontmoette elkaar in 2001 tijdens een photoshoot in Parijs voor het maandblad Vanity Fair. Hoe de vonk oversloeg is niet bekend. In interviews spraken ze nooit over hun relatie. Wel verschenen zij af en toe in het openbaar bij premières, waarbij het lengteverschil - Jagger is 1.77 meter, Scott torende door haar lange benen van 107 centimeter boven de Rolling Stone uit - opvallend was. Om het verschil niet te groot te maken droeg Scott meestal geen hoge hakken.

Turbulent liefdesverleden
L'Wren Scott had net als Jagger ook een turbulent liefdesverleden. Zij werd geboren in het plaatsje Roy in Utah als Laura 'Luann' Bambrough en geadopteerd door Mormoonse ouders. Op haar 17de werd zij ontdekt door de vermaarde fotograaf Bruce Webber. Een van haar eerste opdrachten was een campagne voor een pantymerk, waarbij haar lange benen als de wijzers van een klok werden gebruikt.

In 1994 vestigde zij zich in Los Angeles, waar zij ook als ontwerpster aan de slag ging. "Ik moest wel mijn eigen kleren maken. Door mijn lengte paste mij niets", zei ze. Voor diverse filmstudio's ontwierp zij kleding en kostuums. Sharon Stone droeg haar creatie in de thriller 'Diabolique' en Nicole Kidman in het erotische drama 'Eyes Wide Shut'. Scott kleedde ook Oscarwinnaressen Angelina Jolie en Sandra Bullock en first lady Michelle Obama.

Ook Nicole Kidman heeft een appartement in het blok waar Scott woonde. "Nicole en L'Wren zijn al 25 jaar vriendinnen", stelt een woordvoerder van de actrice. "Nicole is verslagen en in shock, ze kan niets zeggen".

Schuld van 7,6 miljoen
Enkele weken geleden blies Scott haar deelname aan de Fashion Week in Londen op het laatste moment af. Als officiële reden noemde ze 'productievertraging'. Bronnen in de modewereld zeggen nu dat haar bedrijf op sterven na dood zou zijn met een schuld van 7,6 miljoen dollar. Scott zou zich diep schamen.

Scott kon haar personeel en leveranciers niet meer betalen.

Ze had Jagger om financiële hulp kunnen vragen; zijn fortuin wordt op meer dan 305 miljoen dollar geraamd. Het is niet bekend of ze dat ook deed, maar vrienden van de ontwerpster stellen dat ze er de persoon niet naar was om hulp te vragen.

Een woordvoerder van Jagger ontkent het gerucht dat de twee onlangs uit elkaar gingen. "Dat is een verzinsel, het resultaat van slecht geïnformeerde roddelaars. Het is absurd en niet waar", verklaarde Bernard Doherty.

Broer als nieuwe directeur
"Iedereen dacht dat ze het perfecte leven had, maar als je met haar praatte, werd al gauw duidelijk dat dit niet zo was", zo verklaart een Britse vriend in de New York Daily News. "Ze zei: 'Ik denk dat ik me te veel zorgen maak'".

Het voorbije jaar probeerde Scott het tij te keren. Ze ontsloeg de directeur van haar bedrijf LS Fashion Limited en stelde haar oudere broer Randall Bambrough aan als diens vervanger. Hij voert nog maar drie maanden in leiding.

Vriendin van Bianca
Mick Jagger zag er verslagen uit toen hij restaurant Coco's in Perth verliet, kort nadat hij het vreselijke nieuws had vernomen. Enkele uren eerder had hij nog een vrolijke foto van zichzelf getweet.

Scott was bevriend met Bianca Jagger, de ex van Mick. "Mijn hart breekt bij het nieuws dat de lieve en getalenteerde L'Wren Scott is overleden", tweette Bianca.

"Veel opgeofferd voor Mick"
De voormalige huishoudster van Scott in Hollywood, Lupe Montufar, verklaarde dat Scott "veel opofferde" om bij Jagger te zijn.

"Ze wist dat er andere vrouwen waren, maar dat aanvaardde ze", verklaart Montufar. "Hij betoverde haar".

"Ze vertelde me dat ze wilde trouwen en een gezin stichten, maar dat ze dat niet durfde zeggen aan Mick. Ze wilde hem niet onder druk zetten". Montufar werkte tussen 1993 en 1999 voor Scott.

Naast haar familie laat Scott ook haar ex-echtgenoot Anthony Blake Brand (52) achter. Ze scheidden in 1996.

Het is nog niet duidelijk of het eind juni geplande concert van The Rolling Stones op TW Classic zal plaatsvinden.

18-03-2014 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes: "Otto-Jan Ham mag volgende keer meedoen van mij "

Tom Waes: "Otto-Jan Ham mag volgende keer meedoen van mij "

http://oi57.tinypic.com/zthz55.jpg

Na zijn overwinning in het programma 'Wauters vs Waes' op één en VTM, schoof winnaar Tom Waes vanochtend aan bij Sam De Bruyn op Studio Brussel. Daar nodigde hij derde uitdager én kersverse televisiesterwinnaar Otto-Jan Ham uit voor een volgend seizoen.

Met de laatste aflevering van het spelprogramma tussen één en VTM werd ook de finale winnaar aangeduid. Tom Waes won de rolstoelenrace op Lanzarote en ging zo met de eer aan de haal. Vanmorgen blikte hij op Studio Brussel terug, én vooruit.

"Het was een lang avontuur vol waanzin. We zijn er al zo lang mee bezig en dat blijkt dan heel de reeks lang zo goed te werken eens het eindelijk op antenne kwam. Dat is een droom", vertelde Waes in 'Sam Staat Op'.

Ook over zijn sparringpartner - en nieuwe vriend voor het leven - Koen Wauters was hij zeer tevreden. "Ik denk dat ik hem als enige niet onderschat heb, ondanks de underdogrol." Vervolgens liet Sam De Bruyn de naam Otto-Jan Ham in het gesprek vallen en Waes veerde op. "Van mij mag hij meedoen! Zo'n marathon... Hij mag gerust vollenbak meedoen!" Tom Waes kaatste de bal terug en nodigde ook Sam De Bruyn uit. Die bedankte echter vliegensvlug.

Nieuwe reeks?
"Als het aan mij en Koen ligt, komt er wel een nieuwe reeks. Hij wil revanche en ik wil het verschil groter maken. Aan ons moet je het niet vragen!" Of die nieuwe reeks er ook komt, moeten de zenders overeenkomen. Aan 'Reizen Waes' op één komt er wel sowieso een vervolg.

18-03-2014 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae bouwt feestje met officieel WK-lied Duivels

Stromae bouwt feestje met officieel WK-lied Duivels

http://oi60.tinypic.com/jfgbd4.jpg

'Ta Fête' van Stromae is de officiële WK-hymne van de Rode Duivels. Dat staat te lezen op de Facebook-pagina van de gelauwerde artiest, maar ook op de officiële pagina van de Rode Duivels. Vandaag werd dan ook bovenstaande teaser gelanceerd, waarin te zien is hoe Stromae het spectaculaire scenario ontvouwt voor de officiële videoclip. Dat wordt blijkbaar maar lauw onthaald bij de meeste Duivels, waarna in onderling overleg besloten wordt om het toch iets bescheidener te houden.

18-03-2014 om 09:08 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie klungelt bij film Maleficent

Angelina Jolie klungelt bij film Maleficent

http://oi58.tinypic.com/2qx8ax2.jpg

Angelina Jolie is momenteel bezig aan haar nieuwe hoofdrol in de film 'Maleficent'. Daarin speelt ze de heks uit het sprookje 'Sleeping Beauty'. Iedereen herinnert zich nog wel de heks uit het verhaal met haar zwarte gewaad en de hoorns op haar hoofd. Het zijn net die hoorns die haar parten spelen op de set.

De 38-jarige actrice bleef maar overal tegen botsen zodat ze verschillende keren de constructie hebben moeten herbouwen. "Het was zo grappig, ik sloeg met die horens overal tegen", vertelde Jolie. "Ik sloeg mezelf bijna eens."

De constructie zit heel raar in elkaar en zou weleens heel zwaar zijn. "Ze hebben de hoorns zelfs een keer lichter moeten maken. Als je met zo'n ding op je hoofd gaat paardrijden en je valt dan van het paard af, dan kan je je nek wel breken", gaf Jolie toe.

Jolie vertelde ook dat ze niet alleen door de constructie maar ook door de hoge hakken een pak groter werd. Het heeft haar enige tijd gekost vooraleer ze elegant kon lopen. "De harde delen van de hoorns zijn magnetisch dus kan ik ze voor de helft afklikken. Maar dan ziet het er ook maar half zo cool uit. Ik lijk dan eerder op een kleine beer", grapte Jolie in een interview met het magazine Weekly.

17-03-2014 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen openhartig: "Ik ben al rap de dikste van K3"

Karen Damen openhartig: "Ik ben al rap de dikste van K3"

http://oi57.tinypic.com/28kmrc.jpg

Karen Damen gunt iedereen vanavond in Kroost (VIER) een unieke blik in haar leven. De 'rosse' van K3 laat zich zowel op haar werk als thuis bij haar gezin filmen en is heel openhartig. Dat Karen soms een beetje onzeker is over haar gewicht, is geen geheim meer. Ze probeerde al verschillende diëten, maar is uiteindelijk best tevreden met zichzelf. "Ik weet dat ik niet dik ben, maar ik sta wel op het podium tussen twee sprieten. Dan ben ik rap de dikste hé", liet ze zich wel ontvallen.

17-03-2014 om 18:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lewis Hamilton: "Nicole en ik gaan helemaal niet trouwen"

Lewis Hamilton: "Nicole en ik gaan helemaal niet trouwen"

http://oi57.tinypic.com/33e38f9.jpg

Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton gaan nog niet trouwen. Dat heeft de Formule 1-coureur aan The Sun laten weten. "Nee, ik ga niet trouwen", vertelde hij de krant op de vraag of de huwelijksgeruchten kloppen.

Toen Nicole gisterenavond werd gespot, was er ook geen ring om haar vinger te bekennen. Een bron laat de krant weten dat een huwelijk er nog niet inzit. "Dat soort geruchten zijn er altijd. Ze hebben het heel fijn samen, maar ze zijn pas sinds kerst weer bij elkaar. Ze willen eerst tijd samen doorbrengen zonder dat ze bezig moeten zijn met een huwelijk", aldus de insider.

Lewis zou zijn vriendin eerder wel een huwelijksaanzoek hebben gedaan, maar dat zou Nicole toen hebben geweigerd. De twee hadden al tijden een knipperlichtrelatie. Eind 2013 besloten ze hun relatie weer een serieuze kans te geven.

17-03-2014 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het (brokken)parcours van Koen Wauters en Tom Waes

Het (brokken)parcours van Koen Wauters en Tom Waes

http://oi60.tinypic.com/24433aw.jpg

Na exact 42.195 meter, de afstand die Koen Wauters en Tom Waes vanavond om ter snelst in een rolstoel moeten rijden, weet Vlaanderen eindelijk wie het grote tv-duel 'Wauters vs. Waes' wint. Wordt het de gedoodverfde favoriet, of steekt de snuggere vriend/tegenstander op het laatste nippertje alweer stokken in de wielen? Eén rolstoelmarathon op Lanzarote beslist dus. In afwachting reconstrueren wij nog eens alle duels die de twee gladiatoren hebben uitgevochten.

Ga om ter langst in een hete sauna zitten

In deze 'voorproef' laten Koen en Tom meteen zien hoe ver ze willen gaan om deze tweekamp te winnen: héél erg ver. Koen wint de saunaproef waardoor het duel 'Wauters vs. Waes' zal heten. Een titel die Tom overigens nooit normaal zal of wil uitspreken.

17-03-2014 om 18:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Panda De Wever: "Het was om te lachen, beste mensen"

Panda De Wever: "Het was om te lachen, beste mensen"

http://oi62.tinypic.com/2uo6lmr.jpg

Onbetaalbare promotie of platte stemmenronselarij? Over één zaak is iedereen het sinds zaterdag wel eens: het moet een straffe zijn die Bart De Wever het tv-moment van 2014 nog ontfutselt. Verkleed als een panda ging hij eerst een meter onderuit op het podium van de Vlaamse Televisiesterren, om meteen daarna een emmer zout in de communautaire wonde te strooien: "Mijn vriend Elio had me een vaste job aangeboden. 700.000 euro per jaar, en hetzelfde voor mijn kameraad. Plus een politie-escorte om overal op tijd te komen."

Vlaanderen wist even niet hoe het unieke tv-optreden van de N-VA-voorzitter te plaatsen. Zelf heeft De Wever geen seconde getwijfeld, zegt hij. "Als het productiehuis zoiets vraagt, dan doe je dat. Zo'n gala is altijd ludiek en ik ben een fan van humor, zeker van practical jokes. Een paar keer per jaar goed lachen, moet toch kunnen? Het gezaag achteraf pak ik er maar bij."

Niet iedereen smaakte de humor. De Wever was immers wél op het televisiegala terwijl zijn stoel vorige week leeg bleef op het grote lijsttrekkersdebat. "Ik héb dat al eens uitgelegd. Op het moment van het lijsttrekkersdebat zat ik in de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement, die tot kwart over tien duurde. Ik kón niet in Leuven zijn op dat moment. Maar weet je wat het is? Als het over de N-VA gaat, zal men áltijd klagen."

Sperperiode
"Mijn optreden van zaterdagavond heeft niks met sperperiodes te maken. Trouwens, die vraag moet u niet aan mij stellen, maar aan het productiehuis. Zij nodigen uit, zij kiezen wie er op het podium staat, niet ik. En mevrouw Lieten dan? Zit die niét in de sperperiode misschien? Als ik het me goed herinner, heeft zij zaterdag ook een prijs uitgereikt. De sperperiode betekent niet dat je niets meer mag doen. Het zijn alleen de tv-makers die beslissen of die sperperiode geldt of niet."

Dan rest er nog één vraag waar iedereen het antwoord op wil weten. Wie was eigenlijk de tweede panda? "Kung Fu Panda, alias mijn medewerker Joël Njengo." Van de kritiek ligt De Wever niet wakker. "Dat was natuurlijk voorspelbaar. In Vlaanderen heerst een ijzeren wet: als men op de N-VA kan vitten, dan zál men vitten. Wat we ook doen, ze zullen altijd een invalshoek vinden om ons te jennen."

17-03-2014 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!