Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scala op tournee in Singapore en Zuid-Korea

Scala op tournee in Singapore en Zuid-Korea

http://oi60.tinypic.com/e6ajo9.jpg

Het Aarschotse meisjeskoor Scala toert dit najaar in een aantal prestigieuze concertzalen in Singapore en Zuid-Korea. In Singapore is momenteel op 30 september één optreden gepland in The Star Theatre dat plaats biedt aan 5.000 personen. Daarna treedt de groep in Zuid-Korea op in Yeosu (02/10), Ulsan (03/10), Seoel (5 en 6/10), Gangneung (8/10) en Daejeon (8/10). Wellicht volgen er nog andere optredens.

"Normaliter wordt een tournee meestal voorafgegaan door een cd-release. Maar hier - en dat is wel opmerkelijk - ging het omgekeerd. De concertagentschappen in Singapore en Zuid-Korea wilden Scala absoluut live aan het werk zien en boekten de groep in een aantal grote zalen vooraleer er nog maar sprake was van gesprekken met cd-labels", aldus Steven Kolacny van Scala.

De Scalaversie van het Metallica-nummer 'Nothing Else Matters' wordt overigens de soundtrack van de Indonesische film '2014' over een kandidaat tijdens de presidentsverkiezingen. In Indonesië worden dit jaar effectief presidentsverkiezingen gehouden. Het nummer werd eerder al gebruikt bij het Oscarwinnende 'Zero Dark Thirth'. Net als toen gaf Metallica de officiële toestemming om het nummer te gebruiken.

26-03-2014 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Game of Thrones'-ster Kit Harington wil meer mannelijk naakt in serie

'Game of Thrones'-ster Kit Harington wil meer mannelijk naakt in serie

http://oi61.tinypic.com/23koykp.jpg

De Britse acteur Kit Harington, die Jon Snow speelt in 'Game of Thrones', wil meer gelijkheid tussen mannelijk en vrouwelijk naakt in de serie.

De HBO-hitserie, die bekendstaat om de royale porties vrouwelijk naakt die ze serveert, toont amper mannelijk bloot vlees. Harington pleit voor gelijkheid op dat vlak.

"Dat zou maar correct zijn. Als naakt en seks een belangrijk onderdeel van je serie vormen, moet je dat evenwicht bewaren", verklaarde Harington tegenover GQ.

De voorbije drie seizoenen is Harington heel vertrouwd geraakt met zijn personage. "Jon Snow is één van de laatste bastionnen van jonge helden die iets goeds zouden kunnen doen. In het hele verhaal is hij de figuur die de hoop brengt dat alles voor iedereen nog goed zal aflopen".

Een 'happy ending' zit er voorlopig nog niet in. Met de première van het vierde seizoen in het vooruitzicht, waarschuwt Harington de fans voor nog meer geweld. "Het wordt erger. Ik vraag me af hoe de kijker omgaat met een verhaal dat almaar somberder wordt. De scenarioschrijvers gaan daarin echt tot het uiterste".

26-03-2014 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby North plaste op papa Kanye West tijdens fotoshoot

Baby North plaste op papa Kanye West tijdens fotoshoot

http://oi59.tinypic.com/34i4xfr.jpg

Kim Kardashian zag een droom uitkomen toen ze hoorde dat zij en haar verloofde Kanye op de cover van het modeblad Vogue mochten staan. Nu blijkt dat hun 9 maanden oude dochtertje North een klein ongelukje had tijdens de shoot en zo haar papa nat maakte

Het gezinnetje stond net op het punt om een familiefoto te maken voor de shoot van Vogue. Maar baby North dacht daar net even iets anders over. Zij lag op de blote buik van papa Kanye en plaste op hem. Zo vertelde Kim gisteren in het programma 'Late Night with Seth Meyers': "North deed een plasje op Kanye's buik. Ik stond onmiddellijk recht en droogde hem af."

Kim moest de fotoshoot al die tijd geheim houden voor al haar vrienden en familie, zelfs voor haar zussen Kourtney en Khloé. "Ze hadden wel een klein vermoeden. Mijn moeder wist er natuurlijk wel van, haar huis was dan ook het decor. Maar ik zei dat het een verrassing was voor Kanye. Eigenlijk kan ik niet zo goed een geheim bewaren", aldus Kim.

26-03-2014 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandra Bullock wil tv-versie van Miss Congeniality

Sandra Bullock wil tv-versie van Miss Congeniality

http://oi57.tinypic.com/9r7eoj.jpg

Sandra Bullock zou graag een komisch tv-programma willen maken van de succesvolle film 'Miss Congeniality' uit 2000. Bullock speelde toen FBI-agente Gracie Hart, die undercover ging op een schoonheidswedstrijd. Sandra is ervan overtuigd dat de serie een even groot succes zal kennen als de film.

"Sandra vond haar personage en de film gewoon geweldig. Ze bleef zelfs bevriend met de agentes die haar toen hielpen met haar research. Vrouwelijke FBI-agentes sturen haar ook enorm veel brieven over haar rollen in 'Miss Congeniality' en 'The Heat', waar ze ook een agente in vertolkte", vertelde een bron aan RadarOnline.com.

De actrice kijkt er dan ook enorm naar uit om het concept en het personage naar een heel ander niveau te brengen. "Het is aan de nieuwe generatie om kennis te maken met de film", aldus de bron.

26-03-2014 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Laurent mogelijk nog enkele weken in coma"

"Prins Laurent mogelijk nog enkele weken in coma"

http://oi62.tinypic.com/2njajog.jpg

Grote zorgen om prins Laurent (50). Zijn longontsteking is zo ernstig dat hij in een kunstmatige coma gehouden wordt. Dat is een zeer uitzonderlijke ingreep. "Ook het feit dat hij beademd moet worden, wijst op een bijzonder ernstige longontsteking", zegt professor Geert Meyfroidt van het UZ Leuven.

Hoe moet het nu verder met de koninklijke patiënt? "Ik denk dat hij nog enkele dagen zal moeten beademend worden", zegt Meyfroidt. Volgens Philippe Jorens, diensthoofd van de afdeling intensieve zorgen van het UZA, kan de coma mogelijk nog enkele weken duren.

Feit is dat de behandeling wijst op een ernstige toestand. "De meeste patiënten met longontsteking moeten al niet naar intensieve. Als ze toch worden overgebracht, is dat meestal omdat ze beademd moeten worden en dan is er sprake van een ernstige longontsteking", legt professor Meyfroidt uit. Levensgevaar? Ja, maar wij zijn goed in ons werk en hij ligt in een heel goed ziekenhuis. Moest hij niet op intensieve zorgen liggen, zou de kans groot zijn dat hij zou overlijden."

26-03-2014 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans twijfelen aan zwangerschap Anouk

Fans twijfelen aan zwangerschap Anouk

http://oi57.tinypic.com/28cj34l.jpg

Zangeres Anouk Teeuwe is in verwachting van haar vijfde kind. "A perfect addition to the family. Beyond excited", schrijft Anouk op Facebook en Instagram. Daarbij plaatste ze een foto van haar dikke buik. Omdat niet goed te zien is of het om een recente foto gaat, trekken fans het nieuws nog in twijfel. Anouks manager heeft echter bevestigd dat de zangeres een baby krijgt.

Wie de vader is van het kindje, blijft voorlopig geheim. Wel is bekend dat het een jongetje wordt en dat Anouk deze zomer is uitgerekend.

Toch blijft er twijfel. Zo zegt iemand dat de foto al vijf jaar oud is. Iemand anders meent dat bij Anouk een tatoeage ontbreekt, wat inderdaad zou duiden op een oude foto. Anderen geloven niet dat de Nederlandse haar buik zo lang verborgen heeft kunnen houden. Op de vraag of het een 1 aprilgrap is geeft de woordvoerder van de artiest geen antwoord.

In december liet Anouk nog weten dat ze gelukkig is als single. "Maar het is ook wel lekker om met niemand te hoeven overleggen. Ik ben liever alleen dan de manier waarop het de afgelopen jaren ging: dat er wel iemand is, maar ik het uiteindelijk toch allemaal alleen moet doen. Ik leef met de dag. Het is goed zo", zei ze daarover.

Tot 1998 was de zangeres getrouwd met haar toenmalige manager Edwin Jansen. In 2004 volgde een tweede huwelijk met Remon Stotijn, de frontman van de band Postmen. Met hem kreeg Anouk drie kinderen: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeramiah en Phoenix Ray. In 2008 ging het koppel uit elkaar. Twee jaar later werd Jesiah Dox geboren, uit een relatie met de rapper Robert Coenen (Unorthadox). Die liep spaak in 2010.

26-03-2014 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow en Chris Martin uit elkaar

Gwyneth Paltrow en Chris Martin uit elkaar

http://oi59.tinypic.com/og085t.jpg

De 41-jarige actrice en de frontzanger van Coldplay (37) maakten dinsdag in een verklaring bekend dat ze na een huwelijk van tien jaar een punt achter hun relatie hebben gezet.

"Het is met pijn in ons hart dat we hebben besloten om onze relatie te beëindigen", aldus Gwyneth Paltrow en Chris Martin. "We hebben gedurende een jaar hard aan ons huwelijk gewerkt om te zien of een relatie tussen ons beiden nog mogelijk was. Hoewel we zielsveel van elkaar houden, hebben we toch besloten om uit elkaar gaan."  

"We zijn en zullen altijd familie blijven en op een of andere manier zijn we nu meer dan ooit met elkaar verbonden. Eerst en vooral zijn we ouders van twee fantastische kinderen. We vragen dan ook om onze privacy te respecteren en ons ruimte te gunnen tijdens deze moeilijke periode. We hebben onze relatie steeds privé gehouden en hopen dit, nu we geen koppel meer vormen en onze kinderen in co-ouderschap willen opvoeden, ook zo te houden."

26-03-2014 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé en Jay-Z ongezien op de fiets in Amsterdam

Beyoncé en Jay-Z ongezien op de fiets in Amsterdam

http://oi61.tinypic.com/1fef05.jpg

Voor wereldsupersterren als Beyoncé en Jay-Z is het haast onmogelijk om ongezien de straat op te gaan. Overal waar ze gaan, worden ze gevolgd door fotografen en fans. Toch lukt het de twee heel soms om aan alle de aandacht te ontsnappen. Bijvoorbeeld toen het beroemde duo op de fiets Amsterdam verkende, met dochter Blue Ivy achterop in een kinderzitje.

Het lijkt dat het stiekeme ritje van de zangeres en de rapper niemand is opgevallen. Beyoncé plaatste afbeeldingen van het uitstapje op haar Facebookpagina. Te zien is hoe zij en haar gezin langs de grachten fietsen. De foto's zijn vermoedelijk vorige week genomen toen de 32-jarige zangeres in de stad was voor twee concerten.

26-03-2014 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een platencontract versieren via Vine? Het kan!

Een platencontract versieren via Vine? Het kan!

http://oi57.tinypic.com/119uv74.jpg

Verrassend nieuws uit de muzieksector, want de band Us slaagde erin om een platencontract te versieren via Vine, de site met korte clips van zes seconden die zichzelf steeds herhalen. Republic Records merkte hun populariteit op en schoof hen prompt een contract onder de neus.

Michael en Carissa Rae Alvarado, man en vrouw, begonnen een half jaar geleden aan hun Vine-avontuur, na vruchtloze pogingen op YouTube - waar ze nochtans ook 18 miljoen keer bekeken werden. Starten deden ze met de reeks '#6SecondCovers', waarin ze hun Vines telkens aan een andere klassieker opdroegen. In november had hun account zo'n 4.000 volgers, maar dat aantal steeg snel in afwachting van hun debuutplaat 'No Matter Where You Are'.

Ondertussen sprongen ook Buzzfeed en Business Insider op de kar. Eind januari had het duo reeds anderhalf miljoen volgers, vandaag zijn er dat nog een miljoen meer. Vorige week volgde dan ook een platendeal met Republic Records. Die zal hun debuut heruitbrengen en er nog enkele nieuwe nummers aan toevoegen.

"Iets universeels"
Labelbons Nate Albert weet op Hypetrak hun succes te verklaren. "Ze hebben iets universeels in wat ze doen. Iedereen kan het, er is geen glazen plafond. Je ziet dat ze het menen, en toch blijven ze op een manier elegant. Het zijn ook nummers waaraan iedereen zichzelf kan identificeren."

Het folk-popduo lijkt inderdaad moeiteloos van Florence + The Machine naar 'Space Jam' en terug te gaan. Daardoor kon Republic Records, een major nota bene, niet achterblijven. Bij hun eerste ontmoeting moest het duo de werking van Vine zelfs nog even uitleggen aan het label.

25-03-2014 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 dingen die je nog niet wist over populaire serie 'Friends'

10 dingen die je nog niet wist over populaire serie 'Friends'

http://oi59.tinypic.com/21o0nxy.jpg

Het is zonder twijfel één van de meest succesvolle series in de tv-geschiedenis, maar weet jij alles over je favoriete programma? Wij geven alvast een overzicht van tien dingen die waarschijnlijk niet iedereen wist.

Phoebe Buffay

Niemand minder dan Ellen DeGeneres weigerde de rol van Phoebe Buffay. Maar het heeft haar geen windeieren gelegd, Ellen kreeg haar eigen sitcom 'Ellen' die liep tot 1998.

Loon

In het begin van de serie kregen de zes acteurs 22.500 dollar per aflevering. Elk jaar onderhandelden ze over een opslag tot ze uiteindelijk allemaal maar liefst één miljoen dollar per aflevering kregen in seizoen 10. Het is echter nooit gebeurd dat een acteur meer kreeg dan de andere. Ze negotieerden altijd als groep en eisten dat iedereen evenveel zou krijgen.

Chandler Bing

De rol van Chandler Bing werd oorspronkelijk aangeboden aan Jon Cryer, bekend van 'Two and a Half Men'.

Wissel

Het was de bedoeling dat Courteney Cox de rol van Rachel Green zou vertolken en Jennifer Aniston Monica Geller voor haar rekening nam. Maar na het eerste script werd al snel duidelijk dat ze beter van rol zouden wisselen.

Titelsong

De bekende titelsong van de serie zou oorspronkelijk een ander nummer zijn. 'Shiny Happy People' van REM was de eerste keuze van de producers, maar uiteindelijk werd het 'I'll Be There For You' van The Rembrandts. Het liedje schoot dankzij de serie naar nummer één in de VS.

Homo

Het was de bedoeling van de producers om een homo in de serie te laten meespelen. Die eer was weggelegd voor Chandler Bing, maar uiteindelijk veranderden de makers van gedacht. Het personage behield wel enkele vrouwelijke trekjes, wat meteen de reden is waarom Chandler niet van sport houdt.

Bruce Willis

Enig idee hoeveel Bruce Willis verdiende om in twee afleveringen mee te spelen? Helemaal niks. De acteur sloot een weddenschap af met Matthew Perry op de set van 'The Whole Nine Yards' en als Bruce verloor moest hij gratis een gastrol vertolken in Friends. En dat deed hij dus ook.

Gouden kader

Op de deur van het appartement van Rachel en Monica hangt een gouden kader rond het kijkgat. Daar hing in eerste instantie een spiegel, maar een medewerker brak die nog voor de serie van start ging.

Gunther

Gunther, de blonde barman die verliefd was op Rachel, mag zich gelukkig prijzen met zijn rol. Hij ging normaal enkel een figurant zijn, maar in het eerste seizoen vroeg de regisseur of iemand de koffiemachine in Central Perk kon bedienen. James Michael Tyler wist hoe de machine werkte en versierde zo een vaste rol in de serie.

Te veel applaus

Toen Tom Selleck voor het eerst in de serie verscheen, werd het publiek helemaal gek. Hij kreeg een staande ovatie en het duurde eeuwen vooraleer de fans gekalmeerd waren zodat het beeldmateriaal niet bruikbaar was. Ze blikten de scène later opnieuw in, zonder publiek.

25-03-2014 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slim gezien: David Beckham wil een taxi kopen

Slim gezien: David Beckham wil een taxi kopen

http://oi59.tinypic.com/2sacizn.jpg

David Beckham is op autojacht. De beroemde oud-voetballer is echter niet op zoek naar een Ferrari, Porsche of andere dure sportwagen om aan zijn wagenpark toe te voegen. 'Becks' wil dit keer een taxi aanschaffen, een typische Londense. Met het zwarte voertuig denkt Beckham onopvallend door de Engelse hoofdstad te kunnen rijden.

Dat zegt een vriend van hem tegen Daily Star. "David houdt van zijn fans. Hij probeert altijd tijd voor ze vrij te maken. Maar soms wil hij er ook wel eens tussenuit glippen en winkelen als een normaal persoon."

Beckham denkt dat een gewone taxi in Londen de ideale vermomming zal zijn. "In een van zijn andere auto's zien mensen hem al van kilometers ver aankomen. En stel dat hij nu te laat is voor een afspraak, dan kan hij de taxibaan gebruiken", grapt de insider.

Verkleed als zichzelf
Het is niet de eerste keer dat Becks een plan bedenkt om aan de aandacht van paperazzi en fans te ontkomen. Begin november tijdens een Halloweenfeest in New York ging de oud-voetballer verkleed als zichzelf en dat werkte. De hele avond werd hij met rust gelaten. Als mensen hem al aanspraken, dan was het om hem te complimenteren met zijn gelijkenis met de 'echte' David Beckham.

Miami
Overigens is Beckham ook intens op zoek naar een woning in Miami, de Amerikaanse stad waar hij ook een voetbalclub gaat beginnen. Zijn nieuwe onderneming betekent niet dat het hele gezin weer fulltime naar de Verenigde Staten verhuist. "We gaan hier veel tijd doorbrengen. De kinderen gaan in Londen naar school, maar ik ben op zoek naar een huis hier", verklaarde David.

Beckham koos voor Miami omdat hij een nieuwe club van de grond af wil opbouwen en de stad nog geen club heeft in de hoogste divisie van de Amerikaanse Major League Soccer.

Wellicht gaat de Engelsman in de Verenigde Staten dan ook op zoek naar een taxi...

25-03-2014 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin 'James Dean' Bieber mikt op nieuw wereldrecord

Justin 'James Dean' Bieber mikt op nieuw wereldrecord

http://oi60.tinypic.com/s3orr7.jpg

Justin Bieber de nieuwe James Dean? De Canadese ster deed alvast zijn stinkende best om er zo hard mogelijk op te lijken. "Ik rook wel geen sigaretten", maakte het tieneridool duidelijk.

Op Twitter klinkt echter vooral veel tandengeknars. "Bieber die zichzelf met Dean vergelijkt? Dat is net alsof Walmart de strijd zou aangaan met Louis Vuitton." Of nog: "Blijven dromen, jongen." Een andere ziet het maar al te graag gebeuren, omdat Dean al op 24-jarige leeftijd het loodje legde bij een auto-ongeval.

Bieber probeert zijn imago als 'rebel with a cause' anders wel de nodige kracht bij te zetten. Zo liet hij in het vliegtuig -op ruim 12.000 meter hoogte- een nieuwe tatoeage zetten. Omdat de meeste toestellen iets lager vliegen, hoopt de 20-jarige snaak nu het nieuwe wereldrecord van 'hoogste tattoo ooit gezet' beet te hebben.

De stunt vond naar verluidt vijf dagen na zijn arrestatie in Miami plaats, toen hij op weg was van Panama naar zijn thuisland. Het woord 'Forgive' op zijn rechterheup zou echter niet bedoeld zijn voor Selena Gomez, maar eens te meer een religieuze betekenis hebben. In combinatie met het enorme kruis op zijn borstkas dan, welteverstaan. "Vergiffenis is een krachtig signaal, zoals Jezus die stierf aan het kruis om onze zonden te vergeven", aldus de man die hem onder handen nam.

"Het was echt lastig", doet Bang Bang zijn verhaal. "Het vliegtuig was aan het schudden, net alsof je een tattoo zou laten zetten terwijl je over rotsen aan het rijden bent. Ik zat vol adrenaline, nooit verwacht dat het zo moeilijk zou worden. We hebben alle actie gefilmd, dus dat wereldrecord zit er wel degelijk in. Hoe cool zou dat niet zijn?"

25-03-2014 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pat Krimson over Regi: "Als artiest hero, als mens zero"

Pat Krimson over Regi: "Als artiest hero, als mens zero"

http://oi59.tinypic.com/2j166ug.jpg

In een openhartige babbel met P-magazine deelt Pat Krimson ferme tikken uit aan Regi. Vijftien jaar na hun eerste ruzie beschuldigt de sterke man van 2 Fabiola zijn Milk Inc.-collega van leugens, natrappen en bedrog. Vooral de manier waarop Regi met de overleden Ann Vervoort omging, laat Krimsons bloed koken. "Als artiest ben je een hero, als mens een zero", klinkt het.

Vijftien jaar na hun eerste clash rekent Pat Krimson definitief af met zijn blonde troonopvolger Regi. De vete lag jaren in het vriesvak door Pats verblijf op Ibiza, maar in P-magazine blaast Krimson het stof van de oude ruzie. Daarvoor moeten we terug naar het jaar 2000. Toen dreigde uit te komen dat de inmiddels betreurde Ann Vervoort, Krimsons toenmalige vriendin, niet de échte zangeres van Milk Inc. was. Krimson stelde Regi voor de keuze: "Of je vertelt dat je al drie jaar de mensen bezeikt, of je zoekt een andere zangeres."

Krimson vertrok daarop met Ann naar Ibiza. Om Regi te redden van een schandaal, naar eigen zeggen. En ook "omdat ze financieel niet goed zat bij Milk Inc.". Dat Regi toen overal vertelde dat Ann hem had laten stikken, schoot bij Pat in het verkeerde keelgat. De ruzie was een feit.

Pat beschuldigt Regi - die op vrijdagavond een show heeft op MNM - ervan dat hij bewust zijn nieuwe muziek uit de ether hield. Regi draaide één nummer wel. Welgeteld 17 seconden, zonder naamvermelding. "Ik mocht niet terugkomen, dat was duidelijk", klinkt het rancuneus.

En nog: "Ik was er vóór hem. Ik had de hits vóór hij ze had. Ik heb iedereen binnengehaald. En hij heeft mij in alles nageaapt. Hij was een beetje een copycat, hé."

25-03-2014 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent wordt in kunstmatig coma gehouden

Prins Laurent wordt in kunstmatig coma gehouden

http://oi60.tinypic.com/erafxj.jpg

Prins Laurent wordt op de afdeling intensieve zorgen van het Sint-Lucasziekenhuis in Brussel in een kunstmatig coma gehouden. Dat heeft het paleis bevestigd. De 50-jarige prins werd vorige week in het ziekenhuis opgenomen met een zware longontsteking. Zijn toestand is stabiel en niet alarmerend. De maatregel dient om hem beter te kunnen behandelen, zo meldt het paleis.

"Ik kan alleen zeggen dat de prins zich nog altijd in het ziekenhuis bevindt", verklaarde Pierre-Emmanuel De Bauw, woordvoerder van het paleis, gisteravond.

Oververmoeid
Hij voegde er aan toe dat "dit betrekking heeft op het privéleven van de prins en zijn gezin". Het paleis bevestigde vorige week vrijdag al dat Laurent al enkele dagen in het ziekenhuis lag wegens oververmoeidheid.

Er is sprake van een burn-out, zo meldde VTM Nieuws gisteravond. Dat verklaarde dokter Luc Swinnen, een specialist ter zake. Het vreemde gedrag van de prins de afgelopen weken wijst in die richting, zei hij. Mensen met een burn-out zijn vaak geïrriteerd en humeurig en hebben ook last van een laag zelfbeeld.

25-03-2014 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Payne wordt bespot als dikkerdje

Liam Payne wordt bespot als dikkerdje

http://oi60.tinypic.com/282g6eh.jpg

Het 'One Direction'-lid Liam Payne was van plan om zich eens goed vol te steken met een hapje fastfood. Maar hij had niet gerekend op de verschillende online reacties die hem vertellen dat hij dik wordt. Liam vindt het sociale netwerk een serieuze lastpost.

Meteen reageerde hij op de zware kritiek: "Dus jullie denken dat ik dik ben? Wel, zo ben ik nog nooit genoemd. Ik ben nu op weg naar mcdonalds, ik zal daarna wel op dieet gaan (sarcastisch)."

Eerder dit jaar was Liam al flink geïrriteerd door het hele Twittergedoe. Hij wou zelfs zijn account verwijderen omdat hij het beu is om constant in de gaten te worden gehouden. "Ik ben al die onzin zo moe. Pas als er opnieuw recht van eigen mening is en de mensen stoppen met het geloven van al die roddels, dan zal ik terugkeren naar de sociale media."

De zanger kreeg ook bakken van kritiek nadat hij toegaf dat hij regelmatig naar het controversiële programma 'Duck Dynasty' kijkt. De show is gekend voor anti-homo-uitspraken. "Mijn god, ik ben 20 jaar, ik leef gewoon mijn leven net als iedereen op die leeftijd, alleen in iets andere omstandigheden. Mag ik nu niets doen zonder altijd commentaar te krijgen", aldus de licht geïrriteerde mening van Liam.

24-03-2014 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs de Muppets drijven de spot met Kim en Kanye

Zelfs de Muppets drijven de spot met Kim en Kanye

http://oi58.tinypic.com/8vu7mx.jpg

De parodieën op de veelbesproken Vogue-cover met Kanye West en Kim Kardashian lieten niet lang op zich wachten. Zelfs Disney dreef er de spot mee door Kermit en Miss Piggy, a.k.a 'Kermiggy', verdacht gelijkaardig te laten poseren op de voorpagina van 'Vague'.

Uiteraard mocht ook de hashtag, die trouwens nooit eerder verscheen op een coverpagina van Vogue, niet ontbreken. Disney deed er een schepje bovenop door te gaan voor #universesmosttalkedaboutcouple in plaats van de door hoofdredactrice Anna Wintour uitverkoren titel #worldsmosttalkedaboutcouple.

Kermit en Miss Piggy zijn lang niet de enige die de draak steken met Kim K. en Kanye. James Franco gaf op Instagram en Facebook zijn eigen draai aan de voorpagina. Hij haalde zijn beste Photoshop-kunsten boven om zijn eigen hoofd en dat van acteur Seth Rogen in de afbeelding te verwerken.

Op sociale media kunnen de spotprenten op heel wat gejuich rekenen, terwijl de originele cover bakken kritiek over zich heen blijft krijgen. De vraag die op iedereens lippen lijkt te branden: "Waarom is Anna Wintour geplooid?"

24-03-2014 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Londens Apollo Theater opent opnieuw de deuren

Londens Apollo Theater opent opnieuw de deuren

http://oi62.tinypic.com/dlozfs.jpg

Drie maanden na de instorting van een deel van het dak, gaan de deuren van het historische Apollo Theater in Londen deze week weer open.

Tijdens een voorstelling op 19 december werden 80 bezoekers door vallende brokstukken verwond. Het theater in de Londende binnenstad bleef een tijd gesloten. Op 26 maart worden de activiteiten voortgezet met het stuk 'Let The Right One In'.

De lokale autoriteiten vermoeden dat een meer dan 100 jaar oude verbinding van gips- en houten bestanddelen van de dakconctructie aan de basis lag van de instorting. Nu zullen ook andere Londense theaters uit de tijd van de eeuwwisseling onderzocht worden.

24-03-2014 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis is zwanger

Mila Kunis is zwanger

http://oi57.tinypic.com/2e2kvhe.jpg

Mila Kunis is inderdaad zwanger, meldt E! News. Insiders hebben aan de entertainmentsite bevestigd dat de actrice in verwachting is van haar eerste kindje met haar verloofde, Ashton Kutcher.

De brunette, die door E! News ook bij zwangerschapsyoga werd gespot, zou één baby krijgen. Ook Gossip Cop wist te bevestigen dat het eerdere gerucht dat het stel een tweeling verwacht niet klopt.

Kunis (30) werd de laatste tijd vaak in slobbertruien gezien, waardoor de zwangerschapsgeruchten ontstonden. Eind vorige maand werd bekend dat zij en Kutcher (36) verloofd zijn. De twee leerden elkaar in 1998 kennen als collega's in de comedyserie 'That '70s Show', maar hebben pas sinds ongeveer twee jaar een relatie.

24-03-2014 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters: "'Daar gaat ze' is ergste wat ik ooit zong"

Koen Wauters: "'Daar gaat ze' is ergste wat ik ooit zong"

http://oi61.tinypic.com/24brakg.jpg

"'Daar gaat ze' is het ergste wat ik ooit heb ingezongen", vertrouwt Koen Wauters ons vanavond toe in de reportagereeks 'Kroost'. "Ik was drie nachten op stap geweest en was stikkapot. Mijn stem was doorfeest."

'Daar gaat ze' is nochtans één van de grootste Clouseau-hits geworden. Vanavond zien we Koen in zijn oude school, in Francorchamps, bij de opnames van de nieuwe Clouseau-plaat en op de modeshow van zijn echtgenote Valerie.

24-03-2014 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West komt naar België

Kanye West komt naar België

http://oi57.tinypic.com/jqt4zp.jpg

Kanye West komt op woensdag 25 juni naar België met zijn Yeezus-tour. De Amerikaanse rapper zal dan in Paleis 12 in Brussel een concert geven rond zijn laatste album. Dat meldde concertorganisator LiveNation.

Het Amerikaanse enfant terrible van de hiphop komt terug naar België. In het kader van zijn Yeezus-wereldtournee zakt hij eind juni naar Brussel af. Op woensdag 25 juni speelt hij in de gloednieuwe evenementenzaal Paleis 12 op de Heizelsite.

24-03-2014 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!