Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komen Eten-kandidaat tegen zwarte tafelgenoot: "Ben jij van Afrikaanse origine?"

Komen Eten-kandidaat tegen zwarte tafelgenoot: "Ben jij van Afrikaanse origine?"

http://oi59.tinypic.com/alrcyw.jpg

"Ik proefde meteen dat het geen Belgische bananen waren. Die komen uit het buitenland", zei Wesley Bollyn (34) toen hij in Komen Eten de bakbanaan van tegenstander Mateus proefde. Wat hem meteen tot zijn volgende vraag bracht. "Zijt gij misschien afkomstig van Afrika omdat ge met zo'n bananen werkt?" Dat Mateus zwart was, daar hield Wesley even geen rekening mee.

De vrachtwagenchauffeur uit Beerse is het succesnummer van de week in 'Komen Eten'. Gisteren had hij al een eigen fanpagina op Facebook. Wat hij denkt, dat floept hij eruit. Ook over homo Matthieu in het gezelschap. "Een homo, ik vind dat een heel raar concept. Hoe wordt ge dat eigenlijk? Of zijt ge dat van bij de geboorte?"

Wesley beseft dat hij bij veel kijkers ongetwijfeld een mal figuur slaat deze week. "Maar ik ben wie ik ben. Ik zeg altijd wat ik denk, ik ben altijd eerlijk. Ik ga mezelf niet veranderen omdat ik eens op televisie kom."

"Maar ik ben geen dommerik", zegt de afvalvervoerder. "Natuurlijk weet ik dat er in België geen bananen aan de bomen groeien. Ik bedoelde dat het andere bananen waren dan diegene die we bij ons in de supermarkt kunnen kopen. En natuurlijk weet ik dat er in Afrika zwarte mensen wonen. Maar ik wilde weten of Mateus daar nog familie heeft, en of hij daar geboren was."

15-04-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrière Will Tura bijna om zeep door nummer '797204'

Carrière Will Tura bijna om zeep door nummer '797204'

http://oi60.tinypic.com/acpq8i.jpg

Een onoplettendheid kostte Will Tura ei zo na zijn carrière in Nederland. Zijn hit '797204' bleek een echt bestaand telefoonnummer van een Rotterdams bedrijf. De directeur was de bellers zo beu dat hij het nummer liet verbieden.

Opmerkelijk verhaal in het tv-programma 'De neus van Pinokkio' met Bart Peeters gisteren. Vijftig jaar na de release van 'Draai dan 797204' bleek het telefoonnummer in de hit wel degelijk écht te bestaan. Niet bij ons, maar in Nederland. Wie het draaide, kwam uit bij T&G Gibb in de Rotterdamse Waalhaven. De voormalige telefoniste van het bedrijf, Jeanne de Ridder, kan er nog steeds om lachen. "We kregen veel extra telefoontjes per dag. Allemaal mensen die naar Will Tura vroegen", herinnert De Ridder zich. Als 18-jarige maakte ze er met haar collega's veel grapjes over.

Alleen kon haar baas er niet echt om lachen. De inmiddels overleden directeur trok zelfs naar de rechtbank en wist af te dwingen dat zenders die de song toch draaiden een dwangsom van 200 gulden moesten betalen. Een kleine hindernis in de carrière van Tura bij onze noorderburen, bleek achteraf. Enkel omdat zijn toenmalige producer had nagelaten te controleren of het nummer niet in Nederland bestond. Iets wat bij ons wel werd gecheckt. In de jaren 80 brak Will alsnog door in Nederland.

14-04-2014 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rita Ora rukt kleren Zac Efron van zijn lijf

Rita Ora rukt kleren Zac Efron van zijn lijf

http://oi62.tinypic.com/292b5s5.jpg

Zac Efron heeft gisterenavond de MTV Movie Award gewonnen voor beste shirtloze optreden. De acteur nam het beeldje in stijl in ontvangst. Rita Ora, die hem het beeldje mocht uitreiken, trok Zac het shirt van zijn lijf zodat hij ineens met ontbloot bovenlijf op het podium stond.

Eerder had Efron via Twitter aan zijn fans beloofd dat hij de prijs, als hij zou winnen, zonder shirt in ontvangst zou nemen. Dat was hij even vergeten, maar Ora herinnerde hem daar graag aan. Op de website van People staat een filmpje waarin te zien is hoe de zangeres de prijswinnaar uitkleedt.

Zac kreeg de prijs voor zijn rol in de film 'That Awkward Moment'.

14-04-2014 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Leonardo DiCaprio kan niet dansen"

"Leonardo DiCaprio kan niet dansen"

http://oi59.tinypic.com/33f8ak7.jpg

Leonardo DiCaprio was afgelopen weekend flink aan het feesten op Coachella. Maar volgens TMZ kan hij in het vervolg beter niet meer dansen. Op de website staat een filmpje waarop een dansende Leo van achter is te zien.

Het filmpje werd volgens TMZ zaterdagavond online gezet, maar al snel daarna weer verwijderd. De website schrijft dat ze bijna niet kunnen geloven dat het Leonardo is die aan het dansen is, omdat het volgens hen heel slecht is. Maar toen de redactie op internet ging zoeken naar meer informatie vonden ze foto's van DiCaprio die op dezelfde dag zijn genomen. Daarop is goed te zien dat hij dezelfde outfit draagt als in het filmpje.

14-04-2014 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatiana Silva is nieuwe ambassadrice van Unicef België

Tatiana Silva is nieuwe ambassadrice van Unicef België

http://oi60.tinypic.com/vqsief.jpg

Tatiana Silva, Miss België van 2005, wordt vrijwillig ambassadrice van Unicef België. Dat maakt de ngo bekend op zijn website. "UNICEF steunen is de meeste effectieve manier om de kinderen te helpen die onze hulp het meest nodig hebben", aldus Tatiana Silva

Tatiana Silva (29) presenteert het weerbericht op de Franstalige zenders RTBF en M6. In haar nieuwe rol als ambassadrice van de VN-kinderorganisatie treedt ze in de voetsporen van Salvatore Adamo, Justine Henin en Axelle Red.

Een evidente beslissing voor Unicef gezien "haar ervaring met ontwikkelingssamenwerking, haar kennis van vele landen en verschillende talen. Met een groot hart voor kinderen en een voorliefde voor Afrika is de samenwerking erg veelbelovend", luidt het.

Silva, die van Kaapverdische afkomst is, werkte in 2006 voor het kabinet van minister van Ontwikkelingssamenwerking Armand De Decker en engageerde zich eerder als ambassadrice van Think Pink, de campagne tegen borstkanker. Ook steunde ze het werk van het Rode Kruis, Handicap International en CAP 48. Haar eerste missie op het terrein is voorzien in oktober in Kameroen.

14-04-2014 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Selena Gomez wil oudere vriend"

"Selena Gomez wil oudere vriend"

http://oi57.tinypic.com/2upfmrq.jpg

Selena Gomez en Justin Bieber werden vorige week nog samen gespot, maar volgens RadarOnline zal dit niet meer heel vaak gebeuren. "Selena wil graag een oudere vriend. Ze is de aandachtvragende tactieken van Justin beu", aldus een insider.

"Het is weer hetzelfde probleem als waar ze al eerder last van hadden", vertelt de bron over de relatie tussen de twee. "Selena is niet meer dezelfde persoon als toen ze elkaar ontmoetten, maar dat vindt ze helemaal niet erg." Justin en Selena hebben al tijden een knipperlichtrelatie, maar volgens de ingewijde zou het best eens kunnen dat ze binnenkort definitief uit elkaar gaan.

"Hij kan heel aanhankelijk en misleidend zijn, Selena wil liever een normale en ontspannen relatie", weet de bron. "Justin is een beetje een gekke kerel, hij zou Selena zomaar ten huwelijk kunnen vragen om haar bij zich te houden. En dat is juist het probleem. Selena vindt het bovendien niet leuk dat Bieber zo meegaat in de gekte die hij veroorzaakt."

14-04-2014 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Bob Stijnen overleden

Acteur Bob Stijnen overleden

http://oi58.tinypic.com/k16iqo.jpg

De theaterwereld rouwt om het overlijden van Bob Stijnen. De acteur overleed vorige donderdag aan een hartaderbreuk, meldt showbizzsite.be.

Stijnen acteerde in de eerste jaren van de VTM-soap Familie waarin hij ruim vijf jaar lang de rol van 'François Van den Bossche' vertolkte. Eerder was Stijnen al te zien in de jeugdreeksen Merlina en Postbus X.  Hij acteerde ook in de komische reeks 'Nonkel Jef'.

Nadien was Stijnen nog eerder sporadisch op tv en in het theater te zien. In 2004 speelde hij nog een gastrol in de ziekenhuisserie 'Spoed'.

Ivo Pauwels, die jarenlang de titelrol in 'Nonkel Jef' speelde, zegt op Twitter zeer aangedaan te zijn door het overlijden van zijn beste vriend. Stijnen werd 74.

14-04-2014 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas goes America

Ian Thomas goes America

http://oi57.tinypic.com/24e2av8.jpg

Nog tien keer slapen en dan is het zover. Op 24 april doet het Amerikaanse Entertainment Tonight een special rond onze landgenoot Ian Thomas. De tv-show met als gastheer Rob Marciano wordt in maar liefst 70 landen uitgezonden. Het begin van een grote carrière voor ons eigen tieneridool in de States? Nog tien keer slapen en dan is het zover. Op 24 april doet het Amerikaanse Entertainment Tonight een special rond onze landgenoot Ian Thomas. De tv-show met als gastheer Rob Marciano wordt in maar liefst 70 landen uitgezonden. Het begin van een grote carrière voor ons eigen tieneridool in de States?

In afwachting ging het eerst met onder meer Debbie naar Zuid-Korea om daar de release van het nieuwe album 'Game Time' te bespreken en om er een videoclip op te nemen met de Koreaanse meidengroep TinyG.

14-04-2014 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hunger Games' grote winnaar MTV Movie Awards

'Hunger Games' grote winnaar MTV Movie Awards

http://oi62.tinypic.com/2crx542.jpg

'Catching Fire', het tweede deel in de reeks 'The Hunger Games', is gisterennacht de grote winnaar geworden van de MTV Movie Awards. De film, die vertelt over een futuristische arena waarin tieners op leven en dood met elkaar moeten vechten, won de prijzen voor beste film, beste acteur en beste actrice.

Het beeldje voor beste film werd in ontvangst genomen door hoofdrolspeler Hutcherson, die in de film de rol van held Peeta speelt. Hij droeg de bekroning op aan acteur Philip Seymour Hoffman, die in de films de rol speelt van verzetsheld Plutarch Heavensbee. Hoffman overleed begin februari aan een overdosis drugs. "Hij zou dit supercool hebben gevonden", aldus Hutcherson. "Phil, waar je ook bent, deze is ook voor jou."

'The Hunger Games' viste achter het net in de categorieën beste gevecht, beste schurk en beste shirtless performance. Deze prijzen gingen naar respectievelijk Orlando Bloom in 'The Hobbit: The Desolation of Smaug', Mila Kunis als groene heks in 'Oz' en acteur Zac Efron in 'That Awkward Moment'.

Beste kus
De prijs voor beste kus ging naar de triozoen van Jennifer Aniston, Emma Roberts en Will Poulter in de komedie 'We're the Millers', het beeldje voor beste transformatie was voor Jared Leto en zijn rol in 'Dallas Buyers Club'. Tot beste komiek werd Jonah Hill uitgeroepen, die in 'The Wolf of Wall Street' een frauduleuze beurshandelaar speelt. Channing Tatum en Mark Wahlberg kregen allebei een oeuvreprijs uitgereikt.

14-04-2014 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dansende superoma (79) geeft Simon Cowell lik op stuk en krijgt staande ovatie

Dansende superoma (79) geeft Simon Cowell lik op stuk en krijgt staande ovatie

Klik op de foto om de video te bekijken

Oma Paddy Jones, die in juli tachtig jaar kaarsjes mag uitblazen, katapulteerde zich met een zinderende salsa naar de liveshows van Britain's Got Talent. Haar vitaliteit, lenigheid en levensvreugde kreeg iedereen recht op de banken voor een welverdiende staande ovatie. Simon Cowell die de rode knop wel heel vroeg induwde, zag zijn blunder in en bood zijn excuses aan voor zo veel vooringenomenheid.

De eerste seconden konden Cowell niet overtuigen. Het flamboyante jurylid deed geen moeite om een geeuw te onderdrukken en beroerde de gevreesde rode buzzer. Maar toen pakte de superoma en danspartner Nico Espinosa uit met een explosieve serie indrukwekkende 'lifts' aan een moordend tempo. De mond van de juryleden viel één voor één open van zo veel presence. Een staande ovatie en excuses van Cowell volgden. Met als ultieme beloning een rechtstreeks ticket voor de halve finales van de Britse talentenjacht.

Paddy Jones startte met dansen toen ze amper twee jaar oud was. Ze gaf haar droom op om een professionele danseres te worden toen ze trouwde op 22-jarige leeftijd. Vlak nadat het echtpaar naar Spanje verhuisde in 2003, stierf haar man aan leukemie. Om de eenzaamheid te verdrijven, ging ze weer naar de dansschool. Tijdens haar prachtige salsa gisteravond was haar overleden man dan ook steeds in haar gedachten.

"Ik wil oudere mensen aanmoedigen om vanachter hun televisie te komen en iets te gaan doen", aldus de moeder van vier kinderen, de grootmoeder van zeven kleinkinderen en overgrootmoeder van een achterkleinkind. En zo is Paddy Jones een voorbeeld voor jong en oud.

Het opmerkelijke danspaar is nochtans niet aan zijn proefstuk toe. In 2009 wisten ze al de Spaanse tv-wedstrijd Tu Si Que Vales (Jij bent het waard) te winnen. Ook nu maken ze volgens jurylid Amanda Holden veel kans om tijdens deze talentenjacht aan het langste eind te trekken. De concurrentie is gewaarschuwd!

14-04-2014 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
13-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chili Peppers-drummer walgt van martelpraktijken CIA

Chili Peppers-drummer walgt van martelpraktijken CIA

http://oi57.tinypic.com/33emw5k.jpg

Chad Smith, drummer van de Red Hot Chili Peppers, moest bijna overgeven op een parkeerplaats in Malibu. Nadat hij via TMZ hoorde dat de CIA naar verluidt de muziek van zijn band gebruikt als mentale mishandeling van terroristen, kan hij dit nauwelijks geloven.

Om welk nummer het gaat is niet bekend, maar Smith walgt van het feit dat de CIA hun muziek zou gebruiken, al kan hij zich niet voorstellen dat welk nummer dan ook van de Peppers negatieve gevoelens kan opwekken. "Ik dacht altijd dat ze daar metal voor gebruikten. Onze muziek is positief bedoeld man, het moet mensen juist een fijn gevoel geven."

De drummer staat totaal niet achter de handelwijze van de CIA. "Ik snap dat mensen onze muziek irritant kunnen vinden, maar dit is wel triest... ik vind het verschrikkelijk om te horen."

13-04-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins George houdt niet van groente

Prins George houdt niet van groente

http://oi60.tinypic.com/32zkkr6.jpg

Prins George eet liever geen groente, maar zijn moeder heeft een trucje om de kleine toch aan zijn vitaminen te helpen. Dat onthulde de hertogin van Cambridge tijdens een bezoek aan een kinderhospice in de Nieuw-Zeelandse stad Hamilton.

Een ziek meisje in het Rainbow Hospice wilde weten of Catherine zelf vroeger netjes al haar groente had opgegeten. 'De hertogin zei van wel, maar bij George is dat een probleem', laat Lee Thompson (14) weten aan The Telegraph. 'Ze vertelde dat zij en William alle groente moeten prakken, zodat George het niet merkt.'

De vrouw van prins William ging langs bij de hospice, terwijl haar echtgenoot een vliegtuigfabrikant bezocht. Later op de dag openden de twee royals samen een wielerbaan. Daar kregen ze een toepasselijk cadeau voor hun zoontje: een klein fietsje met een persoonlijk wielershirt en natuurlijk een helm voor de veiligheid.

13-04-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dreigbrief viseert pop-upvisbar

Dreigbrief viseert pop-upvisbar

http://oi58.tinypic.com/19rs7d.jpg

Misnoegde forains dreigen er in een brief mee om de pop-upvisbar van VTM in Kortrijk te bestormen of zelfs te slopen. Er blijft onvrede omdat attracties minder lawaai mogen maken tijdens de Paasfoor om opnames niet te verstoren op het Schouwburgplein. De foorbonden nemen de dreiging ernstig.

De in Gent verstuurde brief is aan het stadsbestuur van Kortrijk gericht. De schrijver, die spreekt in naam van 'de meerderheid van de foorkramers', eist dat de pop-upvisbar wordt weggenomen van het plein. Gebeurt dat niet, dan volgen er acties. 'Het verdwijnt op een nacht en zal niet meer herbruikbaar zijn', is onder meer te lezen, gevolgd door 'Het kan volgens onze harde kern ook mislopen terwijl het vol zit. U beslist, aan u de keuze.'

De dreiging wordt best ernstig genomen. "Die brief gaat niet over Kortrijk alleen", stelt Franck Delforge, secretaris-generaal van vzw verdediging der Belgische foorreizigers. "Zo heb je onder meer ook Antwerpen, waar de Sinksenfoor verbannen wordt naar de Scheldekaaien, het terugschroeven van de carnavalskermis in Sint-Truiden en de heisa in Diest, waar er enkel nog kindvriendelijke attracties welkom zijn. De woede is erg groot. Sommige kermismensen zijn amper nog in te tomen. Zij vinden dat de foortraditie onder druk staat en richten nu hun pijlen mogelijk ook op Kortrijk."

Wie de dreigbrief schreef, is niet duidelijk. Burgemeester Vincent Van Quickenborne (Open Vld) wil niet kwijt of de politie met de zaak bezig is. 'We kiezen voor dialoog en onderzoeken de ware toedracht van de brief', laat hij weten via sms.

Werner Booghs, voorzitter van de West-Vlaamse tak van de vzw der Belgische foornijveraars, maakt zich zorgen. "Onze mensen strijden voor hun boterham. Die pop-upvisbar is pijnlijk voor de Paasfoor. Al is de brief wel heel straf. Het gaat wellicht over een kleine harde kern. Ze mogen de zaken echter niet op de spits drijven. We hebben na onderhandelingen toch kunnen bekomen dat er slechts enkele forains weg moeten op het Schouwburgplein en het er hooguit een beetje stiller moet tijdens de opnames. Ik vind dat het nog meevalt."

Ook plaatsmeester Filip Decock, die heel wat foorreizigers kent, is er niet gerust in. "Ik begrijp volkomen dat er foorreizigers gefrustreerd zijn, maar het helpt niet door iemand aan te vallen. Ik hoop dat het volgende week niet escaleert. De brief kan trouwens ook geschreven zijn door een fanatieke foorliefhebber."

De pop-upvisbar wordt gerund door Stefaan Van den Berghe (38) en Barbra Van Poucke (24) uit Brugge, de West-Vlaamse deelnemers van VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant!'. Stefaan valt uit de lucht. "Ik weet helemaal niets van die brief af, vreemd dat het stadsbestuur ons hierover niet ingelicht heeft. Ik kan er niets meer over zeggen."

Bij VTM weten ze wel af van de brief. "Maar die is niet aan ons, maar aan het stadsbestuur gericht", is het enige commentaar. Of er extra maatregelen komen op vlak van veiligheid aan de pop-upvisbar, laat VTM in het midden. De opbouw van de Paasfoor, die op Witte Donderdag opent, begint nu maandag.

13-04-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Upton: "Elke dag wens ik dat ik kleinere borsten had"

Kate Upton: "Elke dag wens ik dat ik kleinere borsten had"

http://oi60.tinypic.com/1zbzdb9.jpg

Terwijl tallozen haar juist bewonderen om haar grote borsten, is Kate Upton zelf minder te spreken over het fomaat van haar voorgevel. Ze had ze liever iets kleiner gezien, vertelt het 21-jarige bikinimodel aan The Sun. "Elke dag wens ik dat ik kleinere borsten had."

Haar forse voorgevel, naar verluidt een cup 75D, maakte haar beroemd, maar beperkt Kate in haar kledingkeuze. "Ik zou heel graag tops met spaghettibandjes willen dragen zonder bh of voor de kleinste bikini-ontwerpen willen gaan."

Toch voelt Kate zich over het algemeen lekker in haar vel en is ze trots op haar lichaam. "... En dat is een belangrijke boodschap voor jonge meisjes, houd van jezelf."

13-04-2014 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen: "Ik was bijna dood maar dat kon me niks schelen"

Lily Allen: "Ik was bijna dood maar dat kon me niks schelen"

http://oi62.tinypic.com/2mhetv.jpg

Lily Allen heeft onthuld dat ze bijna dood was nadat ze een miskraam had in november 2010. Door een bloedvergiftiging verloor ze niet alleen haar baby na een zwangerschap van zes maanden maar moest ze zelf ook voor haar leven vechten.

De zangeres, bekend van hits als 'Smile' en 'The Fear', sprak nu pas voor het eerst over het drama. "Ik stierf bijna maar het kon me toen niks schelen", vertelde Allen. "Ik had net mijn baby verloren en voelde me verdoofd."

De popster gaf toe: "Ik mag het dan al wel een plaats hebben kunnen geven maar het is niet iets waar je helemaal over raakt. Ik hield mijn kind vast en dat was zo pijnlijk, één van de ergste dingen die een mens kan overkomen."

Na een succesvolle operatie, slaagde Allen erin om fysiek helemaal te herstellen. Sinds haar miskraam kreeg de zangeres twee dochters met haar echtgenoot Sam Cooper: de tweejarige Ethel Mary en de één jaar oude Marnie Rose.

In 2008 had de zangeres ook al eens een miskraam van haar toenmalige vriend, Ed Simmons. Ze verbleef destijds drie weken in een psychiatrische kliniek wegens een zware depressie.

De celebrity heeft het verdriet over haar miskraam in 2010 verwoord in een nieuw lied. De Britse nam het nog ongetitelde nummer onlangs op en verklaarde in het tijdschrift Q dat het een "zeer verdrietig en zeer krachtig" lied is geworden.

13-04-2014 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Backstreet Boy Nick Carter getrouwd

Backstreet Boy Nick Carter getrouwd

http://oi62.tinypic.com/2mw6u68.jpg

Nick Carter (34) is gisteren in het huwelijksbootje gestapt met Lauren Kitt. Volgens Daily Mail gaven de twee elkaar in het bijzijn van vrienden en familie in Santa Barbara, Californië, het jawoord. Broertje Aaron Carter was de grote afwezige. Naar verluidt waren er problemen met zijn vlucht.

Eerder zei Nick nog dat hij een huwelijk niet zo snel zag gebeuren. Ook Backstreet Boy A.J. McLean sprak zijn verwondering uit over de gebeurtenis. Op Instagram plaatste hij vrijdag een foto van zichzelf terwijl hij zich klaarmaakte voor een traditioneel diner met het stel, voorafgaand aan de bruiloft.

"Ben me aan het klaarmaken voor een huwelijksdiner, waarvan velen van jullie waarschijnlijk nooit verwacht hadden dat het zou plaatsvinden. Ik ben zo blij dat het eindelijk zover is! Felicitaties voor mijn vriend, voor het feit dat hij groeit en de liefde heeft gevonden."

Nick vroeg Lauren, fitness-expert en actrice, vorig jaar februari ten huwelijk.

13-04-2014 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roy Orbison stoot ABBA van de troon in Vinyl Top 80 op Radio 2

Roy Orbison stoot ABBA van de troon in Vinyl Top 80 op Radio 2

http://oi57.tinypic.com/2uj5o9s.jpg

De luisteraars van Radio 2 stellen jaarlijks hun Vinyl Top 80 samen en die had voor het eerst in vier jaar een nieuwe nummer 1. Roy Orbison wist de Zweedse hegemonie van ABBA namelijk te verslaan.

ABBA stond al drie jaar op rij aan de top met 'The Winner Takes It All', maar daar maakte de Amerikaan nu een einde aan. Zijn 'California Blue' neemt het over. De top drie werd aangevuld met Tina Turner. Eerste Belg werd Will Tura. Hij eindigde vierde met 'Ik Mis Je Zo'.

12-04-2014 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga lijkt jonger dankzij... plakband

Lady Gaga lijkt jonger dankzij... plakband

http://oi62.tinypic.com/345cyup.jpg

Lady Gaga heeft het geheim achter haar jeugdige uiterlijk onthuld: plakband. De popdiva trekt zo de huid rond haar jukbeenderen en nek strak om jonger te lijken.

De 67-jarige zangeres Cher is ook fan van dit schoonheidstrucje, maar het is wel vreemd dat haar veel jongere collega, Lady Gaga is 28 jaar, nu al plakband gebruikt. De popster legt zelf uit hoe ze te werk gaat: "Wanneer ik mijn pruik opzet en ik plakband op mijn gezicht aanbreng, is dat als een vorm van meditatie. Ik begin elke dag met hetzelfde ritueel: ik was mijn gezicht, maak mijn haar vast en zet mijn pruik op. En dan bedenk hoe ik mijn ogen vorm zal geven met deze tape en hoe ik mijn nek strak ga trekken. Dit is geen bedrog, een kunstmatig uiterlijk kan ook eerlijk zijn."

Dit bijzondere verjongingstrucje is echter niet zonder gevaren, door het strak trekken kan de huid van Lady Gaga sneller gaan hangen. Volgens de Britse plastische chirurg Jeya Prakash kan de dagelijkse plakband permanente schade veroorzaken. "Door je gezicht strak te trekken, verstoor je de bloedcirculatie. Dit maakt dat minder voedingstoffen de huid bereiken. Dit kan leiden tot de productie van abnormaal collageen en interne littekens. Op lange termijn ga je sneller verouderen. Daarnaast hebben de schadelijke stoffen van de lijm ook invloed op de huid."

12-04-2014 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolmodel: Kate draagt topje, topje meteen uitverkocht

Rolmodel: Kate draagt topje, topje meteen uitverkocht

http://oi62.tinypic.com/2wc0dns.jpg

Dat heet dan rolmodel zijn. Kate Middleton, hertogin van Cambridge, droeg in Nieuw-Zeeland een op het eerste gezicht nogal banaal zeemanstopje, maar haar fans waren er wild van. In no time verkocht het keurig blauw-witgestreepte T-shirt uit.

Kate (32) ging - met succes - een zeilrace aan tegen haar echtgenoot, prins William, in Waitemata Harbour in Nieuw-Zeeland. Ze had daarbij een gepaste outfit om het lijf, een kledingstuk van net geen 60 euro, te koop bij Me+Em. Maar daar vlóóg de stock de deur uit. Bestellen kan nog, maar voor mei moet je het topje niet meer verwachten. Toch niet in de kleurenversie kobalt/wit.

Eerder kwam Kate Middleton al met een gelijkaardig truitje op de proppen. Dat was in oktober tijdens een volleybaltraining in het Londense Olympische Park.

12-04-2014 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle over Asperger syndroom: "Ik ben niet gek"

Susan Boyle over Asperger syndroom: "Ik ben niet gek"

http://oi62.tinypic.com/142zrc4.jpg

De Britse zangeres Susan Boyle worstelt al heel haar leven met de ziekte van Asperger. Dat onthult ze in een documentaire over haar leven. Pas twee jaar geleden kwam aan het licht dat ze kampte met de mentale ziekte. Jarenlang had ze moeite met wie ze was: "Ik ben niet gek en het bepaalt niet wie ik ben, maar het helpt wel om me te begrijpen."

Volgens dokters liep ze hersenbeschadiging op bij haar geboorte. Haar ouders moesten dan ook niet te hoge verwachtingen hebben van hun dochter. Meer dan vijftig jaar leefde Boyle met deze gedachte, tot ze op haar 51ste hoorde dat de diagnose destijds niet goed was gesteld. Conclusie: Asperger. Het was voor de zangeres een moment van opluchting. Eindelijk begreep ze wie ze was.

Geheim
Meer dan een jaar hield ze het geheim. Ze leerde meer over de ziekte en raakte gewend aan het idee. Uiteindelijk voelde ze zich sterk genoeg om het met haar naasten te delen. De ziekte zou volgens Boyle geen taboe moeten zijn, maar juist het tegenovergestelde. "We moeten het omarmen, zodat we er meer over te weten kunnen komen. En nee, ik wil geen medelijden. Ik wil begrepen worden."

Ondanks de nieuwe diagnose zit Boyle niet bij de pakken neer: "De afgelopen vijf jaar waren geweldig. Mijn leven wordt beter en beter. Niks kan me tegenhouden!"

12-04-2014 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!