Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Festivalmode: Paris Hilton toont hoe het niet moet

Festivalmode: Paris Hilton toont hoe het niet moet

http://oi58.tinypic.com/3449hd4.jpg

De blonde socialite is nooit echt het toonbeeld van stijl of goede smaak geweest. Vrijdag droeg Paris Hilton op het Amerikaanse festival Coachella een gehaakte jurk over lederen ondergoed. Een trend die op Rock Werchter massaal gekopieerd zal worden?

Paris Hilton heeft vrijdag op de festivalwei weer een modeblunder begaan. Haar erg onthullende zwarte gehaakte jurk en lederen beha waren iets te gewaagd. Haar accessoires, een gebruinde huid en sixties zonnebril, maakten het geheel nog vreemder.

Kendal Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian, droeg vorige week een gelijkaardige jurk. Wie de look van la Hilton zou willen kopiëren voor Rock Werchter, mag zich zeker aan miserie verwachten. Bij warm weer zul je zo gaan zweten dat je het piepkleine topje nog moeilijk kunt uittrekken, bij regenweer zul je het snel wat frisjes krijgen.

Paris leek zich wel goed te amuseren in haar vreemde, erg onthullende outfit. Ze heeft de hele avond vlakbij het hoofdpodium gedanst.

20-04-2014 om 17:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus: "Ik moet Hannah Montana vermoorden"

Miley Cyrus: "Ik moet Hannah Montana vermoorden"

http://oi58.tinypic.com/2ez0iev.jpg

Dolly Parton maakt zich zorgen om haar petekind Miley Cyrus. De popzangeres had haar verteld dat ze de nood voelde om haar Disney-personage Hannah Montana te vermoorden.

"Ze hoopt dat mensen haar eindelijk gaan respecteren voor wie ze echt is", aldus Parton. "Ze wilde een extreme verandering doorvoeren en dat heeft ze ook duidelijk gedaan. Alleen hoop ik dat ze er niet in zal overdrijven. Het mag haar talent niet overschaduwen."

De 68-jarige countryzangeres vergelijkt de situatie van Miley met het leven van kinderster Shirley Temple. "Toen Temple een klein meisje was, vond iedereen haar geweldig. Niemand wilde dat ze opgroeide en toen ze toch een volwassen vrouw werd, waren ze boos op haar. Zo ging het ook met Miley."

20-04-2014 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dan toch? "Clooney gaat vriendin ten huwelijk vragen"

Dan toch? "Clooney gaat vriendin ten huwelijk vragen"

http://oi57.tinypic.com/vyw0hx.jpg

George Clooney zei ooit dat hij nooit meer wil trouwen, maar het lijkt erop dat hij van gedacht is veranderd. Volgens Daily Star is de 52-jarige womanizer van plan zijn vriendin Amal Alamuddin ten huwelijk te vragen.

"George is dolverliefd op Amal", onthult een insider. "Zij is anders dan alle andere vrouwen met wie hij eerder samen was. Ze is onafhankelijk, intelligent, ze heeft haar eigen geld, ze is heel erg succesvol en ze ziet er ook nog eens prachtig uit."

Clooney is sinds oktober samen met de 36-jarige Amal en hij heeft haar ouders al ontmoet. "Toen hij werd voorgesteld aan haar moeder Baria en haar vader Ramzi maakte hij duidelijk dat zijn bedoelingen oprecht waren en dat hij met haar wil trouwen." George zou zelfs bereid zijn om voor Amal naar Londen te verhuizen.

De acteur was eerder getrouwd met actrice Talia Balsam, maar dit vierjarige huwelijk strandde in 1993. Sindsdien heeft Clooney een relatie gehad met onder anderen model Lisa Snowdon en actrices Elisabetta Canalis en Stacy ­Keibler.

20-04-2014 om 17:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss België: "Ik moest aankloppen bij het OCMW"

Ex-Miss België: "Ik moest aankloppen bij het OCMW"

http://oi60.tinypic.com/30u9uns.jpg

Ondanks dat Tatiana Silva (29) in 2005 verkozen werd tot Miss België, klopte ze bij het OCMW aan. Haar aanvraag werd echter geweigerd.

"Overdag speelde ik prinses, maar 's nachts leefde ik in de harde realiteit van onbetaalde facturen", vertelt Silva in het Vier-programma Heylen en de Herkomst, waarin ze over enkele weken te zien is.

"Toen ze mee mocht op vakantie naar Egypte sprong Tatiana een gat in de lucht", zegt Miss België-organisatrice Darline Devos. "Daar werd al snel duidelijk dat ze in de problemen zat. Tatiana moest ook alles in haar eentje regelen, want ze verloor haar mama op jonge leeftijd en haar papa woonde op de Kaapverdische eilanden. Ik heb haar toen geholpen om haar overige schulden af te lossen."

"Ik ging dure kleren kopen in bekende winkels. Maar nadat ik ze één avond had gedragen, bracht ik ze binnen en vroeg ik mijn geld terug omdat ze zogezegd niet goed waren", vertelt Tatiana aan de Gazet van Antwerpen.

20-04-2014 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bodyguards onthullen geheimen Michael Jackson

Bodyguards onthullen geheimen Michael Jackson

http://oi61.tinypic.com/zvq1as.jpg

De bodyguards van Michael Jackson doen een boekje open over hun voormalige werkgever. In het boek 'Remembering The Time: Protecting Michael Jackson In His Final Days' onthullen ze aardig wat geheimen over de King Of Pop.

Javon Beard en Bill Whitfield beschrijven hoe ze voor hem op pad moesten om mysterieuze vrouwen op te pikken, dat Michael grote geldproblemen had en hoe hij zijn kinderen bestrafte. Toen zijn zoon Prince bijvoorbeeld de uitwerpselen van zijn hond niet opruimde, maakte Michael hem razend door te moonwalken door de stront. Vanaf dat moment liep de jongen zijn huisdier keurig achterna met een zakje, aldus Beard volgens New York Daily News.

De bodyguards moesten onder andere een beeldschone, slanke vrouw met Oost-Europees accent ophalen voor hun baas, die hij alleen maar Friend noemde. Ze logeerde in een nabijgelegen hotel en Michael bezocht haar 's avonds als zijn kinderen sliepen. Een paar dagen na haar vertrek overkwam een dame met bijnaam Flower hetzelfde.

Ook het geldgebrek van popzanger komt uitgebreid aan bod in het boek. Zo schrijven de bodyguards dat ze soms maanden niet uitbetaald kregen. Toen Bill Whitefield zijn baas daarop attendeerde, ging de muzikant voor 10.000 dollar winkelen totdat zijn creditcard werd geweigerd. Ondanks de negatieve anekdotes willen de beveiligers hun ex-baas niet in een kwaad daglicht stellen. "Het is geen bitter verhaal", weet een insider. "Ze waren erg aan hem gehecht en hielden van zijn kinderen, maar beschrijven hem als iemand die omringd was door stelende managers en assistenten.'' Het boek verschijnt in juni.

20-04-2014 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwen Stefani vervangt zwangere Christina Aguilera in jury 'The Voice'

Gwen Stefani vervangt zwangere Christina Aguilera in jury 'The Voice'

http://oi60.tinypic.com/znkjf6.jpg

Gwen Stefani gaat de zwangere Christina Aguilera vervangen in de Amerikaanse 'The Voice'. Dat meldt TMZ.com.

De No Doubt-zangeres zal jurylid worden in het zevende seizoen van de talentenjacht, de opnames beginnen in juni. Sinds februari, toen Aguilera bekendmaakte dat ze zwanger is, waren producers op zoek naar vervanging. Tv-station NBC wilde dat Aguilera zou blijven tijdens haar zwangerschap, maar de zangeres besloot op te stappen. In seizoen acht zou ze terug plaatsnemen in de draaistoel.

19-04-2014 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nicki Minaj wil trouwen in jacuzzi"

"Nicki Minaj wil trouwen in jacuzzi"

http://oi57.tinypic.com/2usadg3.jpg

Nicki Minaj wil graag op een olifant naar haar bruiloft gaan en het jawoord geven in een bubbelbad. Het lijkt er sterk op dat zij en haar partner Safaree Samuels binnenkort in het huwelijksbootje stappen, aangezien de 31-jarige zangeres vorige maand ineens een grote diamanten ring droeg.

"Ze wil per olifant aankomen en kletsnat worden door in een zwembad of bubbelbad te springen", vertelde een insider aan Heat. "Ze praat over vuurspuwers, naakte acteurs en het daadwerkelijk afleggen van de trouwbeloften in de jacuzzi. Ze wil dat het het vreemdste jawoord aller tijden wordt".

De festiviteiten zouden dagenlang moeten duren en aansluiten bij Nicki's afkomst. "Nicki wil graag trouwen in het Caribisch gebied, omdat ze op Trinidad geboren is en dat deel van haar afkomst wil vieren. Ze heeft het over het afhuren van een privé-eiland voor een feest dat drie dagen duurt. Ze wil dat het onvergetelijk wordt".

Toch wordt de bruiloft waarschijnlijk niet alleen maar extreem. Zo zou Nicki de voorkeur geven aan een vrij traditionele jurk en haar make-up rustig willen houden.

19-04-2014 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé en Paul McCartney fitnessen samen

Beyoncé en Paul McCartney fitnessen samen

http://oi59.tinypic.com/26379xt.jpg

Beyoncé (32) en Paul McCartney (71) zijn samen in de fitnesszaal het het Four Seasons hotel in Los Angeles gesignaleerd. Daarbij maakten ze grapjes als waren het oude vrienden, zo getuigden omstanders.

"De andere hotelgasten stonden met open mond te kijken. Paul en Beyoncé stonden naast elkaar op de loopband, Paul moest niet onderdoen voor Beyoncé. De trainer van Beyoncé overhaalde Paul om ook nog wat samen te stretchen en Pilates te doen", aldus een bron in The Sun.

"Iedereen dacht dat het toeval was, maar het was niet de eerste keer dat ze samen gingen fitnessen". Beide sterren gingen ook naar het Coachelle Festival.

19-04-2014 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Davy Gilles (38) opnieuw vader

Davy Gilles (38) opnieuw vader

http://oi61.tinypic.com/1zecg94.jpg

Donderdagnacht zijn Sasha Rosen (35) en Davy Gilles (38) de gelukkige ouders geworden van een dochter: Noa. Voor het showbizzpaar gaat er een koningswens in vervulling, want 2,5 jaar geleden werd zoon Beau geboren.

"Ik ben heel blij dat dit keer alles vlot verlopen is", zegt Gilles, bekend van De Romeo's. "En dat ik in de buurt was om de geboorte van onze dochter Noa te kunnen meemaken. Ze stelt het uitstekend, net als mijn vrouw Sasha."

Noa woog bij de geboorte 3,120 kilo en is exact 50 centimeter groot. Het zangduo viert de geboorte van hun dochter overigens met een nieuwe single: 'Wonderkind'. Het liedje werd gecomponeerd door Davy, en Jan Smit zorgde voor de tekst.

Voor Gilles is het ondertussen de vierde keer dat hij papa geworden is: uit eerdere relaties kreeg hij al een zoon Maxime en een dochter Sam.

19-04-2014 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs in ziekenhuis schuwt Miley Cyrus een grapje niet

Zelfs in ziekenhuis schuwt Miley Cyrus een grapje niet

http://oi58.tinypic.com/2s0miyu.jpg

Miley Cyrus heeft haar gevoel voor humor na haar opname in het hospitaal niet verloren. Op Instagram postte de ster gisteren een selfie terwijl ze een zuurstofmasker met Donald Duck allures droeg.

Cyrus heeft al een tijd last van een kwakkelende gezondheid en herstelt momenteel in het ziekenhuis van het Amerikaanse Kansas City. De 21-jarige artiest zou een allergische reactie op een antibioticakuur hebben gehad. Ze kreeg de bewuste medicatie voorgeschreven voor een sinusinfectie.

Hoe is nog niet duidelijk hoe lang de zangeres in het hospitaal moet blijven. Volgens haar woordvoerder zou het wel eens 5 tot 27 dagen kunnen duren.

Haar Amerikaanse tournee is inmiddels uitgesteld tot begin augustus. De start van het Europese luik van haar 'Bangerz'-wereldtournee staat echter nog altijd gepland op 2 mei in Amsterdam.

19-04-2014 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenaerts opnieuw in zee met Louis Vuitton

Schoenaerts opnieuw in zee met Louis Vuitton

http://oi59.tinypic.com/10oo8k1.jpg

Binnenkort zien we Matthias Schoenaerts opnieuw in een campagne voor Louis Vuitton. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.

De Vlaamse acteur was eerder al het gezicht voor de lente- en zomercampagne van het prestigieuze Franse modemerk. Die shoot legde hem geen windeieren, want volgens de krant is Schoenaerts nu ook gevraagd voor de herfst- en wintercampagne.

Daarvoor trok de Antwerpenaar naar IJsland. De foto's zijn nog topgeheim. Wel bekend is dat de Duitse topfotograaf Peter Lindbergh achter de lens stond.

Schoenaerts doet het niet slecht als model. Vorige week prijkten hij en actrice Veerle Baetens nog op de dubbele cover van het Britse mode- en cultuurmagazine 'Dazed'.

19-04-2014 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte Huis negeert verzoek Bieber-haters

Witte Huis negeert verzoek Bieber-haters

http://oi61.tinypic.com/9sxqx3.jpg

Het Amerikaanse Witte Huis slaat het verzoek van 273.000 Justin Bieber-haters in de wind. In een ondertekende petitie vroegen zij de regering om Biebers verblijfsvergunning af te pakken en de zanger terug te sturen naar zijn thuisland Canada. Washington gaat er echter niet op in.

Het Witte Huis is verplicht om een bepaalde kwestie te overwegen als burgers daar massaal om vragen. De Amerikaanse autoriteiten ontwijken de zaak echter slim, schrijft TMZ. Om "de schijn van onjuiste invloed" te voorkomen wordt een eventuele uitzetting van Bieber niet eens besproken, staat in een verklaring die naar de honderdduizenden ondertekenaars is gestuurd.

De brief bevat ook twee pagina's met informatie over algemene plannen die president Barack Obama heeft voor het aanpassen van de immigratiewet.

19-04-2014 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Upton: "Nooit gezegd dat ik kleinere borsten wilde"

Kate Upton: "Nooit gezegd dat ik kleinere borsten wilde"

http://oi57.tinypic.com/ih79fo.jpg

Kate Upton ontkent dat ze gezegd zou hebben dat ze kleinere borsten wil. Het Sports Illustrated-model werd eerder deze week in media wereldwijd geciteerd: "Elke dag wens ik dat ik kleinere borsten had", zou ze hebben gezegd.

"Niet waar", verklaarde Upton op de Australische radiozender 2DayFM. "Is het niet schattig telkens de media iets verzinnen? Het is verdorie mijn lijf, ik zal zelf wel zeggen hoe ik me er bij voel!".

"Ik heb dat dus nooit gezegd. Als iemand me de vraag zou stellen en de moeite zou doen te luisteren naar wat ik over mijn eigen lichaam te zeggen heb, zou ik zeggen dat ik me voel zoals alle vrouwen. Niemand is perfect. Soms voelen mijn borsten zich niet op hun b est, maar ik hou van mijn lichaam. Ik ben altijd enorm dankbaar geweest voor wat Moeder Natuur me heeft geschonken".

De 21-jarige Upton liet haar fans ook via Twitter weten dat ze tevreden is met haar figuur. "Soms ben ik onzeker, maar ik hou van mijn lichaam en ik ben trots op elk deel ervan en zou er nooit iets aan veranderen".

17-04-2014 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo bereidde Raf Simons zijn eerste Dior-modeshow voor

Zo bereidde Raf Simons zijn eerste Dior-modeshow voor

http://oi58.tinypic.com/2cddhyd.jpg

Op het Tribeca Film Festival wordt 'Dior and I' voorgesteld, een documentaire over onze Belgische trots Raf Simons die gevolgd werd tijdens het proces van zijn eerste haute-couturecollectie in 2012. De documentaire toont het hele verhaal achter de kledinglijn, van de eerste schets tot de spectaculaire modeshow.

Hoewel Christian Dior zijn gelijknamige bedrijf maar 10 jaar leidde, staat het modehuis nog altijd hoog aangeschreven in de fashionwereld. Het merk groeide onder invloed van enkele andere ontwerpers uit tot een groot succes. Dat Raf Simons ook een duidelijke inbreng heeft, valt nu te bewonderen in de documentaire. Daarin zie je veel intieme momenten tussen de Belgische ontwerper en zijn toegewijde staf. Ook minder leuke scènes hebben hun plaats gekregen, zo krijg je als kijker te zien hoe Raf bedolven wordt onder tonnen kritiek. Tranen krijg je maar twee keer te zien: wanneer Simons zijn crew voor het harde werk en wanneer de modellen voor de laatste keer het beste van zichzelf geven op de catwalk. Andere opmerkelijke feiten uit 'Dior and I' kan je hieronder lezen.

Raf kreeg 8 weken tijd om zijn eerste haute-couturecollectie te maken. Andere couturiers krijgen hiervoor 4 tot 6 maand.

Hij startte met 12 concepten die door zijn tekenaars en ontwerpers vertaald werden naar 150 schetsen. Uiteindelijk werden 54 looks overgehouden.

Het Franse modehuis heeft 2 grote ateliers onder leiding van Monique Bailly en Florence Chehet. Onder hen werken nog eens 105 getrainde vakmensen zoals naaisters. Zij werkten de maanden voor de modeshow de klok rond.

De naaister met de meeste ervaring werkt al 40 jaar bij Dior.

In 2012 was het thema van de modeshow 'flower puppy', 50 mensen werden ingezet om het décor in 48 uur op te bouwen en 1 miljoen bloemen erin te verwerken.

17-04-2014 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga voor Versace, maar dan zonder Photoshop

Lady Gaga voor Versace, maar dan zonder Photoshop

http://oi60.tinypic.com/2ahccpk.jpg

Op het internet circuleren onbewerkte foto's van Lady Gaga, die werden genomen voor het Italiaanse modehuis Versace. De fotoshoot dateert al van vorig jaar, maar iemand kreeg de originele beelden in handen en verspreidde ze via Twitter.

In de fotoshoot voor Versace lijkt haar make-up er achteraf digitaal te zijn bijgewerkt. De donkere kringen rond haar ogen zijn weggewerkt en zelfs haar armen zijn afgelijnd.  

Twee jaar geleden kwamen foto's van de 28-jarige zangeres ook al in opspraak, toen ze op de cover van Vogue mocht prijken. Met een paarse jurk en een gigantisch kapsel leek ze net een standbeeld. Geen enkel vlekje of rimpeltje was op haar gezicht te bespeuren.  

Te perfect
Lady Gaga maakte eerder al duidelijk dat ze geen fan is van de bewerkte foto's. "Mijn huid zag er te perfect uit. Zo zie ik er niet uit als ik wakker word. Dit ben ik niet." Gaga wil dat jongeren zich tegen dit schoonheidsideaal verzetten en riep op tot verandering. "Pas wanneer de covers van modebladen veranderen, zal de cultuur veranderen."

17-04-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Williams keert terug als 'Mrs Doubtfire'

Robin Williams keert terug als 'Mrs Doubtfire'

http://oi59.tinypic.com/2rmxyyr.jpg

Acteur Robin Williams kruipt binnenkort weer in de huid van één van zijn bekendste personages, Mrs Doubtfire. Studio Fox is bezig aan een vervolg op de komedie uit 1993. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

De originele film was wereldwijd een enorm succes. De film, die een half miljard dollar opbracht, gaat over een gescheiden man die zich vermomt als de nuffige Schotse nanny Euphegenia Doubtfire om zijn kinderen vaker te kunnen zien.

De film won een Oscar voor beste make-up en Williams kreeg een Golden Globe voor beste komische hoofdrol van het jaar.

Regisseur Chris Columbus, die naast twee 'Harry Potter'-films ook het origineel maakte, keert ook terug. Het is niet duidelijk of Pierce Brosnan en Sally Field in de tweede flm te zien zullen zijn.

De eerste versie van het script van 'Mrs Doubtfire 2' dateert al uit 2001. Maar Williams en regisseur Columbus waren nu pas tevreden met het resultaat en beslisten de film eindelijk in productie te nemen.

17-04-2014 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is (al maandenlang) het nieuwe lief van Tom Cruise

Dit is (al maandenlang) het nieuwe lief van Tom Cruise

http://oi57.tinypic.com/9risn5.jpg

De ex van Katie Holmes zou al maanden een relatie hebben met Laura Prepon, beter bekend als de roodharige Donna uit 'That 70's Show'. Beide sterren zijn aanhangers van Scientology. Vorig jaar in november ontstonden de geruchten dat de twee aan het daten waren, nu werd onthuld dat ze sindsdien een koppel zijn.

De 51-jarige acteur en Laura, die momenteel een drugdealer speelt in de Amerikaanse reeks 'Orange Is the New Black', werden vorig jaar in Los Angeles gespot tijdens een romantisch diner. Hoewel de twee hun relatie geheim wilden houden, hebben de collega's van Laura de relatie ontdekt. 

Een bron uit de reeks vertelt aan de Amerikaanse krant New York Post: "Er wordt druk over gepraat op de set van de show. Tom kent Laura al jaren en hij had haar uitgevraagd nadat hij haar aan het werk had gezien. De twee genoten tijdens hun eerste date urenlang van elkaars gezelschap. Het is duidelijk dat Tom tot over zijn oren verliefd is."

17-04-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miauwkes: Is dit de poes van Candice Swanepoel?

Miauwkes: Is dit de poes van Candice Swanepoel?

http://oi59.tinypic.com/1znpsls.jpg

Het Victoria's Secretmodel Candice Swanepoel heeft een wel erg mysterieuze foto op Instagram gedeeld.

Op het beeld zie je de onderbuik van een naakte vrouw en tussen haar benen komt een kattenhoofd piepen. Dit beeld verzamelde intussen meer dan 135.000 likes op Facebook. Uiteraard zorgde de foto voor heel wat geestige reacties op internet.

Het supermodel deelt graag sexy foto's op sociale media. Het 25-jarige Zuid-Afrikaanse model liet haar volgers genieten van een foto van zichzelf aan het zwembad in een ietsepietsie bikini. Daarin waren duidelijk haar strakke buik, ellenlange benen en heel wat decolleté te zien.

17-04-2014 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Thicke uitgeroepen tot 'seksist van het jaar'

Robin Thicke uitgeroepen tot 'seksist van het jaar'

http://oi60.tinypic.com/2ajuz2e.jpg

Robin Thicke is door een Britse vrouwenbeweging uitgeroepen tot seksist van het jaar. De 37-jarige zanger kreeg de twijfelachtige eer van de End Violence Against Women Coalition onder meer wegens zijn wereldhit Blurred Lines en de bijgaande videoclip, waarin hij wordt omringd door naakte modellen. Dat meldt The Guardian.

Volgens de groepering wekt de tekst van het lied de suggestie dat date-rape acceptabel is. Ook laakt de EVCAW, dat zich inzet tegen huiselijk geweld, seksuele indimidatie, vrouwenhandel en andere vormen van vrouwenmishandeling, de uitspraken van Thicke in diverse interviews waarin hij zich laatdunkend uitliet over vrouwen.

EVCAW-lid Sarah Green zei: "Onze welgemeende felicitaties aan de waardige winnaar, Robin Thicke, voor het creëren van een platform waar vrouwen als object kunnen worden gezien ter promotie van matige popmuziek. Seksisme mag dan nog steeds gangbaar zijn voor sommige mensen in de muziekindustrie, maar de tijden gaan veranderen."

De Britse premier David Cameron was voor de tweede maal op rij de nummer 2 op de lijst.

17-04-2014 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De Lau teert op spaargeld"

"De Lau teert op spaargeld"

http://oi57.tinypic.com/b4yrly.jpg

Het is Vlaanderen niet ontgaan: al enkele maanden is het verdacht stil rond Astrid Bryan en dus ook rond Laurens Nuyens. Nieuws over een volgende reeks op de Vlaamse tv blijft uit. Vele maanden na zijn ontslag, hebben er zich nog geen nieuwe professionele kansen aangeboden. En dus moet hij nu zijn zuurverdiende spaargeld aanspreken, weet TV Familie.

Toen aan het licht kwam dat Hollywoodvrouw Astrid Bryan bedrogen werd door haar 'husbandy' John, was het voor Laurens Nuyens (32), Astrids broer, meer dan duidelijk. Hij was dan wel senior managing director én Johns rechterhand in diens bedrijf The Watley Group, toch zag hij geen andere oplossing dan ontslag nemen. Niet zo erg, zou je denken. Hij verdient namelijk nog meer dan voldoende met de Vijf-reeks 'Astrid in Wonderland', waarin hij en zijn zus de grote sterren zijn.

Maar ondertussen is er al een tijdje een einde gekomen aan die realityreeks en zagen we Laurens niet meer op het kleine scherm, ook niet in andere shows. En hoewel eerder beweerd werd dat er een nieuw programma komt waarin zowel Astrid als de Lau een prominente rol zullen spelen, lijkt dat plan voorlopig on hold te staan. "Op dit moment doen we geen enkele communicatie rond Laurens of Astrid", vertelt Laurens' manager.

Maar hoe overleeft Laurens dan in het peperdure Los Angeles? Gelukkig kan hij volgens de website van de Amerikaanse overheid een beroep doen op een uitkering. Toch is het voor Laurens, die eerder vertelde dat je in LA voor een huis 'al snel 5.000 dollar per maand' huur betaalt, onmogelijk om van zo'n uitkering te leven. Die bedraagt namelijk slechts 25 tot 300 dollar per week, afhankelijk van je vorige inkomen. Bovendien heb je er maar zes maanden recht op dat geld.

Het lijkt er dus op dat Laurens sinds zijn vertrek bij The Watley Group deels van zijn spaarpotje moet leven. Maar dat het om een goedgevulde spaarpot gaat, daar twijfelt niemand aan. Zo is Nuyens al van goeden huize. Zijn vader heeft een eigen advocatenkantoor in Merksem en zorgde ervoor dat zijn kinderen nooit iets tekortkwamen. En ook Laurens' loon bij The Watley Group was hoogstwaarschijnlijk behoorlijk.

16-04-2014 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!