Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gella Vandecaveye breekt ribben bij zware val in Alpen

Gella Vandecaveye breekt ribben bij zware val in Alpen

http://oi62.tinypic.com/10p8rki.jpg

Voormalig topjudoka Gella Vandecaveye is op een skitrekking in het hooggebergte van de Alpen in een afgrond gevallen. Dat meldt Vandecaveye zelf via haar Facebookpagina. "Ik weet niet hoe diep ik gevallen ben, maar ik weet wel dat een boom mijn val gestopt heeft en mijn rugzak mijn val gebroken."

De 40-jarige Vandecaveye is zwaar gehavend uit het ongeluk gekomen. Naast een hoofdwonde zit ze nu ook met een aantal gebroken en gekneusde ribben. "Soms trekt het gevaar me aan en is het boeiend om de limieten af te tasten, maar bij deze afdaling was ik omwille van een geaccidenteerde piste erg behoedzaam. Dit dom ongeval had veel grotere gevolgen kunnen hebben, maar het eerste wat een judoka leert, is vallen, en ook weer opstaan", zegt Vandecaveye met een kwinkslag.

Antwerp 10 Miles
Door de blessures zal Vandecaveye niet deelnemen aan de Antwerp 10 Miles. Die deelname was nochtans voorzien vanuit haar functie als ambassadrice van Beyond the Moon, een organisatie die zich inzet voor de families van zieke kinderen.

"Lachen, huilen, niezen, ademen, schokken ... Elke beweging is erg pijnlijk. Gezien er geen beterschap voelbaar was na een week, ben ik nu pas naar de dokter geweest. Deelnemen aan de Antwerp 10 miles is geen optie." Niettemin zal Vandecaveye zondag wel aanwezig zijn op Linkeroever om de andere 250 Beyond the Moon-lopers aan te moedigen en haar taak als ambassadrice ter harte te nemen.

23-04-2014 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lupita Nyong'o uitgeroepen tot mooiste vrouw ter wereld

Lupita Nyong'o uitgeroepen tot mooiste vrouw ter wereld

http://oi57.tinypic.com/34xp0zm.jpg

Lupita Nyong'o is door het magazine People uitgeroepen tot mooiste vrouw terwereld. De '12 Years a Slave'-actrice pronkt op de cover van het blad.

"Ik vind het spannend en een heel groot compliment", laat de 31-jarige actrice weten. "Ik ben ook blij voor alle meisjes die mij op die cover zien staan en nu misschien iets beter naar zichzelf kijken." Lupita vertelt dat ze het leuk vindt om complimentjes te krijgen. "Ik vind het het leukst als mensen me mooi noemen als ik helemaal geen make-up op heb."

Als klein meisje kreeg de actrice een ander schoonheidsideaal opgedrongen, vertelt ze. "Een lichte huid en lang, steil haar", aldus Lupita die toegeeft dat ze dit soms mooier vond dan haar eigen looks. Gelukkig zei haar moeder iedere dag dat ze heel erg mooi was. "En op een gegeven moment ging ik haar geloven", aldus de actrice.

23-04-2014 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid blijft alleen achter: de Lau keert terug naar België

Astrid blijft alleen achter: de Lau keert terug naar België

http://oi62.tinypic.com/16sxh1.jpg

Exit Wonderland voor de Lau. De broer van Astrid Bryan keert dit jaar nog terug naar België om in te trekken bij zijn Vlaamse vriendin Leen Van Loocke. "We zijn klaar voor de volgende stap", aldus de Brugse boetiekuitbaatster.

Na elf jaar houdt Laurens Nuyens Amerika voor bekeken. De 33-jarige broer van realityfenomeen Astrid Bryan keert dit najaar terug naar zijn thuisland. Voorgoed, als we zijn vriendin Leen Van Loocke (35) mogen geloven. "Laurens komt weer in België wonen. Dit jaar nog verhuist hij en komt hij bij mij intrekken in Brugge", vertelde de brunette ons tijdens de opening van de Just Cavalli-winkel in Knokke. "We zijn nu al enige tijd samen en het gaat supergoed, het is tijd voor de volgende stap."

Dat een verhuis zich opdrong, is duidelijk. Maar dat Laurens diegene zou zijn die alles zou achterlaten, is dé verrassing. Op zijn achttiende trok hij naar de States om er zijn American Dream na te jagen. Hij studeerde vier jaar in Michigan, keerde enkele jaren terug naar België, om vervolgens uit te wijken naar Los Angeles, waar hij nu al zeven jaar woont.

Jarenlang was hij als senior managing director bij The Watley Group de rechterhand van zijn schoonbroer, 'den John'. Vorig jaar kwam die samenwerking tot een eind, nadat uitlekte dat John Astrid had bedrogen en een echtscheiding onafwendbaar was. "Het is moeilijk voor mij om voor die man te blijven werken, terwijl mijn zus met hem in een echtscheiding verwikkeld is", klonk het bij Laurens.

23-04-2014 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herbie Hancock en ode aan Toots Thielemans op Jazz Middelheim

Herbie Hancock en ode aan Toots Thielemans op Jazz Middelheim

http://oi61.tinypic.com/2v146sx.jpg

Het Antwerpse festival Jazz Middelheim zal dit jaar festivalpeter Toots Thielemans uitgebreid in de bloemetjes zetten naar aanleiding van zijn afscheid van het podium.

'The Music of Toots Thielemans' brengt verschillende grote namen uit de jazzwereld zoals Kenny Werner en Philip Catherine samen met Thielemans' vaste ensemble. Zij zullen hun favoriete nummers uit diens oeuvre spelen. Daarnaast zijn de pianisten Herbie Hancock (met Wayne Shorter) en Ahmad Jalal en bassist Avishai Cohen de blikvangers van deze 33e editie, van 14 tot 17 augustus in het vertrouwde Park Den Brandt.

Op de eerste festivaldag staan de jazzreuzen Herbie Hancock (piano) en Wayne Shorter (sax) samen bovenaan de affiche. De twee maakten ooit nog deel uit van het tweede grote kwintet van Miles Davis. Diezelfde dag komt ook het Dave Douglas Quintet langs, net als pianist en componist Vijay Iyer, die dit jaar "artist in residence" is en driemaal zal optreden tijdens het festival.

Vrijdag is het de beurt aan onder meer Avishai Cohen en zangeres Stacey Kent, terwijl op zaterdag naast de ode aan Toots Thielemans ook Jef Neve het beste van zichzelf en zijn trio zal geven. Het festival sluit op zondag 17 augustus af met Ahmad Jalal en het Italiaanse duo Enrico Rava en Stefano Bollani.

Tweede podium

Jazz Middelheim krijgt dit jaar ook een tweede podium, de Club Stage, waar elke dag één groep verschillende creaties en combinaties presenteert tussen de optredens op het hoofdpodium door.

Tickets zijn te koop voor 39 euro per dag in voorverkoop, een pasje voor vier festivaldagen kost 119 euro.

22-04-2014 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez maakt fort van haar huis

Selena Gomez maakt fort van haar huis

http://oi62.tinypic.com/5xu9fa.jpg

Selena Gomez is zo geschrokken van een fan die tot twee keer toe in haar tuin stond dat ze heeft besloten haar nieuwe huis te laten veranderen in een fort. Om het pand in Calabasas, waarvoor Selena ruim 2 miljoen euro betaalde, is volgens TMZ nu een gigantisch hekwerk gezet.

Volgens de site maakt het hek het voor fans en stalkers een stuk moeilijker om bij Selena's huis te komen, maar is het ook weer niet zo dat het helemaal onmogelijk is geworden.

Dat de beveiliging nodig is, is merkwaardig. De villa ligt namelijk in wat Amerikanen een gated community noemen. Een wijk waarvan alle in- en uitgangen afgegrendeld zijn zodat niemand die niet in de wijk thuishoort er in en uit kan rijden.

22-04-2014 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gremlins-ster keert misschien terug in remake

Gremlins-ster keert misschien terug in remake

http://oi57.tinypic.com/28bvde0.jpg

Zach Galligan laat Digital Spy weten dat hij misschien zijn rentree maakt in een nieuwe Gremlins-film. Galligan dankt zijn acteerdoorbraak aan de griezelkomedie. In 1984 debuteerde hij als hoofdrolspeler Billy Peltzer in de eerste Gremlins-film. Galligan verwacht overigens geen hoofdrol te krijgen in de remake van Gremlins.

Onlangs lekte uit dat Warner Bros een remake van de originele Gremlins financiert en dat de productie van de film op korte termijn zou gaan plaatsvinden. Volgens Galligan gaat het hooguit twee jaar duren voordat hij weer op het doek verschijnt met de knuffelbeertjes die na aanraking met water in monsters veranderen.

De oorspronkelijke regisseur van Gremlins, Joe Dante, komt niet in de plannen voor de remake voor.

22-04-2014 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prinses Astrid voelt zich tekortgedaan door Filip

"Prinses Astrid voelt zich tekortgedaan door Filip

http://oi62.tinypic.com/256fvvl.jpg

Het blijft rommelen in ons koningshuis. In de entourage van prinses Astrid (51) klinkt ongenoegen over de manier waarop haar broer, koning Filip (54) haar inzet tijdens belangrijke buitenlandse handelsmissies. Dat meldt Story.

Als leider van de economische missies van het Agentschap voor Buitenlandse Handel (ABH) was Filip zelf twintig jaar land het uithangbord van het Belgische bedrijfsleven. Na zijn troonsbestijging vorig jaar nam zijn zus de fakkel over. Met ernst en enthousiasme kwijt de prinses zich van haar taak als handelsambassadrice en dat wordt door iedereen geprezen.

Gebrek aan waardering en steun
Maar Astrid is niet zo gelukkig met wat ze als een gebrek aan waardering en steun van haar broer ervaart. Dat laat haar omgeving steeds luider blijken.

Eerder deze maand raakte bekend dat Astrid en Laurent (50) enkel nog op logistieke steun van het Paleis kunnen rekenen wanneer ze officieel de koning vertegenwoordigen.

Een wagen, chauffeur en permanente bewaking krijgen ze enkel nog als Filip zelf hen op pad stuurt. In de onmiddellijke omgeving van Astrid klinkt het nu dat ze "overal moet opdraven, maar steeds meer zelf moet regelen met fel verminderde middelen".

Adviseurs uit Filips entourage
Daarenboven zou koning Filip vooral adviseurs uit zijn eigen entourage aan zijn zus hebben opgedrongen. Daardoor zou de prinses weinig inspraak hebben over het verloop van de missies die ze leidt en is ze omringd door mensen met wie ze nooit eerder had samengewerkt.

Geldkwestie
En dan is er nog een financiële kwestie. Tot 2002 streek Filip voor een handelsmissie een dagvergoeding op. Die werd twaalf jaar geleden vervangen door onkostennota's. "Maar voor de laatste missie naar Saoedi-Arabië heeft ze zelfs geen onkostennota's ingediend", meldt het Agentschap voor Buitenlandse Handel aan Story. Dat Astrid niets krijgt voor het extra werk dat ze doet, stuit naar verluidt op onbegrip bij haar naasten.

Onzekere toekomst
Maar bovenal heerst veel onzekerheid en onduidelijkheid over de toekomst van de prinses als  handelsambassadrice. Ook na zijn troonsbestijging besloot Filip immers erevoorzitter van het ABH te blijven. Dit najaar leidt Astrid nog twee missies, naar Colombië en Peru in oktober en naar Singapore en Maleisië in november, maar daarna bestaat de kans dat de koning het laken weer naar zich toetrekt. "Als de koning buiten de Europese Unie op staatsbezoek gaat, is het goed mogelijk dat daar in de toekomst een economisch luik aan wordt toegevoegd en hij de rol die hij als kroonprins vervulde actief voortzet", klinkt het bij het ABH.

22-04-2014 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Channing Tatum en Kristen Bell poseren naakt

Vrouw van Channing Tatum en Kristen Bell poseren naakt

http://oi59.tinypic.com/ncbe3l.jpg

Jenna Dewan Tatum heeft tijdens een fotoshoot voor Allure Magazine wel heel veel van zichzelf laten zien. De vrouw van acteur Channing Tatum poseert namelijk naakt, net als Kristen Bell, Minnie Driver en Nia Long.

Volgens Jenna heeft haar bekende partner totaal geen moeite met de plaatjes. "Chan vond het helemaal prima, hij weet dat ik heel erg lekker in mijn vel zit", aldus de actrice, die vorig jaar beviel van een dochtertje. Jenna zegt dat ze nooit veel moeite met naaktheid heeft gehad. "Ik ben altijd heel ruimdenkend geweest en als kind vond ik het moeilijk om mijn kleren aan te houden."

Jenna heeft haar slanke figuur overigens weer helemaal terug. "Mijn trainer, Jen Johnson, is geweldig. Ze zet me stevig aan het werk", vertelt de brunette. Ze moet van haar trainer speciale 'plankoefeningen' doen. "Ik haat ze, ze zijn vreselijk, maar ze werken wel."

22-04-2014 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvallende jurk Cameron Diaz steelt de show

Opvallende jurk Cameron Diaz steelt de show

http://oi62.tinypic.com/ih8vbc.jpg

Nieuwe première, nieuwe kans voor Cameron Diaz om met haar outfit de show te stelen. En of ze daar weer in slaagde in Los Angeles, met die zwarte jurk die de klemtoon volledig op haar boezem legde. Kate Upton deed dan weer alle moeite van de wereld om haar stevige decolleté in bedwang te houden. Tegenover al dat vrouwelijk geweld leek Nicki Minaj wel een koorknaapje, zo zedig kwam ze voor de dag in haar crèmekleurige jurk.

Van enige competitie tussen de actrices is echter geen sprake, verzekert Diaz. "Die boodschap staat ook centraal in 'The Other Woman'. Vrouwen kunnen tegen elkaar strijden zonder daarom echt die zegedrang te hebben. Kijk maar hoe ze omgaan met liefdesverdriet en daarna de draad weer oppikken. Natuurlijk moeten ze even herstellen van zo'n opdoffer, maar uiteindelijk draait het allemaal om vriendschap."

22-04-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlies Dekkers ontwerpt haute couture

Marlies Dekkers ontwerpt haute couture

http://oi58.tinypic.com/287npts.jpg

Marlies Dekkers ontwerpt een haute couture lingeriecollectie. De Nederlandse modeontwerpster heeft over haar nieuwe lijn verteld in 'Shownieuws', een programma op de Nederlandse zender SBS6. Volgens Dekkers gaat het produceren van de chique lingerie haar de nodige tijd kosten.

"Alles zal met de hand worden gemaakt in kleine aantallen. Je bent per beha normaal twaalf minuten aan het produceren, en dit duurt maar liefst vijf uur. Het is voor vrouwen die echt iets heel bijzonders willen, van designkleding houden. Ook celebrity's zijn de doelgroep van de collectie."

Volgens de ontwerpster moet voor een setje uit de couture-lijn tussen de 350 en 400 euro worden betaald. De lingerie zal in een beperkt aantal winkels worden verkocht.

22-04-2014 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne: "Lindsay had geen miskraam, maar diarree"

Sharon Osbourne: "Lindsay had geen miskraam, maar diarree"

http://oi59.tinypic.com/2zfkbau.jpg

Sharon Osbourne heeft gereageerd op het nieuws dat Lindsay Lohan een miskraam heeft gehad. Volgens de vrouw van zanger Ozzy Osbourne liegt de roodharige actrice namelijk. "Ik denk dat ze waarschijnlijk diarree had of iets wat daar op lijkt."

Het is algemeen bekend dat Osbourne en Lohan niet met elkaar door een deur kunnen en óók dat Sharon altijd haar woordje klaar heeft. Deze keer liet ze in de Amerikaanse show The Talk van zich horen.

Excuus
"Ik geloof niet dat ze een miskraam had, ik denk dat ze erg in de war is en ik heb er genoeg van om te kijken naar hoe ze haar leven probeert te verbeteren. Iedereen gebruikt dat (een miskraam, red.) als een excuus. Wat een onzin!", vertelde ze voor de camera.

Sharon gaf in The Talk Lindsay ook nog wat advies. "Stop met drinken, schat, stop met feesten, lieverd, blijf thuis!"

Kapot door miskraam
Lohan maakte het nieuws van haar miskraam bekend in de laatste aflevering van haar realityserie, die zondagavond op het Oprah Winfrey Network werd uitgezonden. De actrice vertelde dat ze het om deze reden moeilijk heeft gehad tijdens de opnames van de show.

"Niemand weet dit, maar ik heb een miskraam gehad", zo bekende Lindsay volgens Gossip Cop, dat over de aflevering schrijft. Ze geeft toe dat ze daarom twee weken lang niet wilde filmen. "Ik kon me niet bewegen. Ik was ziek, en dat brengt je mentaal van je stuk."

22-04-2014 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topfotograaf: "Seks in ruil voor shoot Vogue"

Topfotograaf: "Seks in ruil voor shoot Vogue"

http://oi62.tinypic.com/23hk4lf.jpg

Heeft topfotograaf Terry Richardson zich in nesten gewerkt? Het Britse model Emma Appleton maakte een aangebrand berichtje van de celebfotograaf wereldkundig. In ruil voor een potje rampetampen zou hij haar boeken voor een fotosessie voor het modeblad Vogue: 'Als ik jou mag neuken dan boek ik je in NY voor een shoot voor Vogue'. Intussen laat een agent van Richardson weten dat hij nooit het oneerbaar voorstel gedaan heeft. Meer nog, het gaat volgens de agent om een fake bericht. Het is niet de eerste keer dat Richardson in opspraak komt.

Appleton plaatste een screenshot van het bericht op haar Instagram- en Twitterpagina met het bericht dat hij hem duidelijk gemaakt heeft dat 'ze niet zijn meisje was'. Volgens haar is de ganse mode-industrie, 'fucked up': 'Ik ben nu al vijf jaar model maar dit heb ik nooit eerder meegemaakt. Dit is niet okay.'

Intussen liet een agent van Richardson weten dat het screenshot 'duidelijk vervalst is' en hij beschuldigt Appleton van 'het manipuleren van een beeld'. Intussen zijn de berichten van Appleton verwijderd en heeft het model ook haar Twitteraccount offline gehaald.

Het is niet de eerste keer dat de fotograaf en maker van de spraakmakende clip voor het nummer 'Wreking Ball' van Miley Cyrus  beschuldigd wordt van ongepast seksueel gedrag. In maart 2010 beschuldigde het Deense model Rie Rasmussen hem van 'het manipuleren van jonge modellen in de hoop dat ze uit de kleren zouden gaan voor het maken van beschamende foto's'. Sindsdien hebben meerdere modellen uitgepakt met gelijkaardige verhalen maar de man werd nooit officieel beschuldigd

21-04-2014 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Geldof bewijst dochter Peaches laatste eer

Bob Geldof bewijst dochter Peaches laatste eer

http://oi57.tinypic.com/otkfo0.jpg

Sir Bob Geldof bewijst zijn dochter Peaches een laatste eer tijdens haar uitvaart in de kerk waar ze eerder trouwde met Tom Cohen. In de St Mary Magdalene & St Lawrence Church in Kent werd in 2000 ook al afscheid genomen van Peaches moeder Paula Yates, meldt BBC News. Zij kwam toen om door een overdosis drugs.

De uitvaart vindt maandag in besloten kring plaats, zo liet de familie Geldof weten. Daily Star meldde eerder dat Peaches gecremeerd zal worden en dat haar as vervolgens uitgestrooid wordt op dezelfde plek als die van haar moeder, op Davington Priory, waar Bob woont.

De 25-jarige presentatrice en socialite overleed twee weken geleden in haar huis bij Wrotham. Uit onderzoeksresultaten zal nog moeten blijken waaraan ze precies gestorven is. De politie spreekt van een 'niet-verdachte, onverwachte dood'.

Peaches liet twee zoontjes van bijna 2 jaar en 11 maanden achter. Zanger en filantroop Bob beschreef zijn dochter als de 'wildste, grappigste, slimste en gekste van ons allemaal'.

21-04-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Demi Moore op de vlucht voor huwelijk Ashton en Mila"

"Demi Moore op de vlucht voor huwelijk Ashton en Mila"

http://oi62.tinypic.com/2e3bgjs.jpg

Demi Moore wil niets te maken hebben met de aankomende bruiloft van haar ex Ashton Kutcher en zijn verloofde Mila Kunis. De actrice boekt zelfs een yogaweekend om aan de festiviteiten te ontsnappen.

Volgens een bron heeft de 51-jarige Demi het nog steeds moeilijk met haar scheiding van Kutcher. "Ze vertelt vrienden dat ze de stad uit zal gaan in de periode van de trouwdag en de voorafgaande activiteiten", aldus een bron tegen RadarOnline.

"Ze weet dat ze foto's zal moeten zien en alle verhalen zal moeten aanhoren: Ashton vertelt gezamenlijke vrienden dat het groots wordt en dat veel belangrijke Hollywoodvrienden zullen komen. Maar de scheiding ligt nog vers in haar geheugen en Demi wil niet het risico lopen in te storten." Ook van haar dochter Rumer Willis, die nog altijd een goede band heeft met Ashton, krijgt Demi veel bruiloftsdetails te horen.

"Zodra ze de definitieve trouwdatum van gezamenlijke vrienden of Rumer hoort, boekt ze voor die periode een trip naar het spirituele yogacentrum van India, Rishikesh. Daar moet ze om 4 uur 's ochtends opstaan en zijn haar dagen gevuld met zang, meditatie, yoga bij de Ganges, lichte maaltijden met alleen maar kleine porties veganistisch voedsel en saffraankleurige jurken", weet de insider.

"Ze heeft dan geen toegang tot telefoons, internet en tv, dus ze kan het allemaal vermijden.'' Maar niet alleen maar voor het huwelijk van haar ex is een yogatrip geschikt. "Ze plant een soortgelijke retraite die minder intensief en ver weg is rondom de geboorte van hun kind in oktober.''

21-04-2014 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Postume roman Gabriel García Márquez ophanden

Postume roman Gabriel García Márquez ophanden

http://oi60.tinypic.com/29fxk3q.jpg

De kans is groot dat er postuum een roman Gabriel García Márquez verschijnt. Dat heeft Cristobal Pera van uitgeverij Random House gezegd op de Colombiaanse radiozender RCN. Het laatste woord is aan de familie van de vorige week overleden schrijver en Nobelprijswinnaar.

Het laatste werk van García Márquez draagt voorlopig de titel 'En agosto nos vemos' (We ontmoeten elkaar in augustus). Als de familie 'Gabo' het groene licht geeft, kan de roman alsnog verschijnen, aldus de uitgever.

Al in 2008 zei de Colombiaanse journalist José Salgar dat García Márquez een boek af had. Vorig jaar echter beweerde Plinio Apuleyo Mendoza, een vriend van de schrijver, dat er twee verschillende versies bestaan van de nog niet gepubliceerde tekst.

García Márquez heeft in elk geval jaren gewerkt aan het boek, over een vrouw die elk jaar op 16 augustus naar een Caraïbische eiland reist waar haar moeder begraven is. Hoewel ze gelukkig getrouwd is, krijgt ze tijdens een van die reizen een affaire; sindsdien hoopt ze elk jaar dat er iets zal gebeuren op de bewuste dag.

García Márquez stierf donderdag op 87-jarige leeftijd in Mexico-Stad. Zijn laatste roman, 'Memoria de mis putas tristes' (Herinnering aan mijn droeve hoeren), werd gepubliceerd in 2004.

21-04-2014 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama speelt gastrol in tv-serie Nashville

Michelle Obama speelt gastrol in tv-serie Nashville

http://oi60.tinypic.com/35kvp4w.jpg

Michelle Obama is volgende maand te zien in de Amerikaanse televisieserie Nashville. De First Lady zal zichzelf  spelen in één aflevering van de show.

Obama wordt in de aflevering gestrikt door zangeres Rayna James, gespeeld door Connie Britton, voor een benefietevenement voor een soldaat die gewond is geraakt in Afghanistan.

De aflevering wordt op 7 mei uitgezonden. Nashville draait om Rayna James, die haar muziekcarrière op 40-jarige leeftijd ziet vervagen ten gunste van de jongere zangeres Juliette Barnes.

21-04-2014 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan had miskraam

Lindsay Lohan had miskraam

http://oi57.tinypic.com/2u9hb3d.jpg

Lindsay Lohan heeft een miskraam gehad. De Amerikaanse actrice had het daarom moeilijk tijdens de opnames van de laatste aflevering van haar realityserie voor Oprah Winfrey Network (OWN). "Niemand weet dit, maar ik heb een miskraam gehad", zo bekent Lindsay.

Ze geeft toe dat ze daarom twee weken lang niet wilde filmen. "Ik kon me niet bewegen. Ik was ziek, en dat brengt je mentaal van je stuk."

Enkele dagen geleden bevestigde ze het bestaan van het zogenaamde sekslijstje met namen van beroemde mannen waarmee ze het bed deelde. Het lijstje met sekspartners dat Lindsay opstelde, werd vorige maand onthuld door het blad In Touch. Er stonden namen op als Ashton Kutcher, Orlando Bloom, Justin Timberlake, Colin Farrell en Ryan Philippe. In totaal stonden er 36 mannen op vermeld.

Volgens Lindsay was het een onderdeel van de behandeling in de Betty Ford-afkickkliniek. "Iemand moet er een foto van hebben gemaakt", zei ze. "Het is heel vervelend." De 27-jarige noemt haar alcoholverslaving een "verschrikkelijke ziekte".

21-04-2014 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna zet met sprekende outfit wietdag in de kijker

Rihanna zet met sprekende outfit wietdag in de kijker

http://oi59.tinypic.com/vealu0.jpg

Rihanna en marihuana? Een gouden combinatie als u het ons vraagt. Een eerbetoon op 20 april -in het wereldje beter bekend als wietdag- mocht dan ook niet uitblijven. Speciaal voor de gelegenheid haalde de zangeres een doorschijnende outfit uit de kast, met een marihuanablad over haar tepels. Ook de groene zonnebril en de oorbellen pasten perfect in het concept.

"Ik zal hier elke 420 (twintigste april; nvdr) zijn", stond er te lezen bij een foto op het strand. Haar vriendin Melissa ging nog een stapje verder door enkele plaatjes online te zetten waarop ze wiet aan het roken waren.

21-04-2014 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince zet nieuwe single online

Prince zet nieuwe single online

http://oi57.tinypic.com/21osqig.jpg

Prince zette dit weekend onverwacht een nieuwe single online. Het nummer, dat The Breakdown heet, is een met falsetstem gezongen ballad met piano en strijkers.

De verrassingsactie van de Amerikaan volgde amper een etmaal nadat Prince een nieuw contract had afgesloten met Warner Bros. Dat was de platenmaatschappij waar hij in de jaren 70 zijn carrière begon en die hij later met veel bombarie de rug toekeerde, omdat hij zich als slaaf behandeld voelde.

Billboard meldde vrijdag al dat Prince na 18 jaar teruggekeerd was naar Warner Bros. Records voor een nieuw contract dat hem zeggenschap geeft over zijn hele catalogus. Ook werd een jubileumeditie aangekondigd van het succesvolle Prince-album 'Purple Rain' dat in 1984, nu 30 jaar geleden, verscheen. Ook andere oude Prince-albums zullen een heruitgave krijgen.

Tot slot kondigde Prince een nieuw album aan, waarvan The Breakdown de nieuwe single is. Of die plaat ook bij Warner of door Prince zelf wordt uitgebracht, is tot dusver in het midden gelaten.

20-04-2014 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow doet trouwring weer af

Gwyneth Paltrow doet trouwring weer af

http://oi57.tinypic.com/20gya83.jpg

Gwyneth Paltrow heeft haar trouwring weer afgedaan. Sinds ze vorige maand haar breuk met Chris Martin wereldkundig maakte, lijkt de actrice besluiteloos wat het dragen van het sieraad betreft.

Eind maart werd een vrolijk lachende en grappende Gwyneth het eerst zonder ring gezien, al was dat nota bene in het bijzijn van haar kersverse ex. Op een Instagram-foto had de Oscarwinnares begin april het sieraad juist weer om.

Deze week liep Gwyneth tijdens een uitstapje met haar kinderen weer zonder ring door de straten van Los Angeles, zo is te zien op foto's van de Britse krant Daily Mail. In maart kondigden de actrice en haar Coldplay-zanger aan een punt te zetten achter hun tienjarig huwelijk. Sindsdien gaan er geruchten dat de relatie al jaren niet goed ging en dat zowel Chris als Gwyneth zijn vreemdgegaan.

20-04-2014 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!