Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey lanceert net als Beyoncé album op iTunes

Mariah Carey lanceert net als Beyoncé album op iTunes

http://oi62.tinypic.com/5z16w5.jpg

Mariah Carey heeft goed opgelet toen Beyoncé afgelopen december vanuit het niets een album op iTunes zette. De zangeres is namelijk precies hetzelfde van plan, zegt ze tegen Billboard.

Mariah is van plan om in een keer de titel van haar nieuwe album, de nummerlijst, de albumcover en de muziek digitaal te onthullen. ''Ik moet degene zijn die dit bekendmaakt, vooral de titel'', aldus Carey. Het nieuwe album is namelijk vernoemd naar 'een persoonlijk bezit dat deel is van een entiteit die ik mijn leven lang heb gehad'.

En net als Beyoncé wil Mariah een week na de digitale release van haar plaat fysieke exemplaren beschikbaar maken. Carey werkt al sinds 2010 aan haar veertiende album, maar dit zal zeker niet haar laatste zijn. ''Ik zal altijd muziek blijven maken'', besluit Mariah.

26-04-2014 om 01:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip en Mathilde naar Normandië

Filip en Mathilde naar Normandië

http://oi59.tinypic.com/1112h60.jpg

Koning Filip en koningin Mathilde vertegenwoordigen op 6 juni ons land bij de herdenking van de 70e verjaardag van de geallieerde landing in Normandië. Dat heeft het hof bekendgemaakt.

Eerder was al aangekondigd dat de Britse koningin Elizabeth met prins Philip in Normandië aanwezig zou zijn, evenals koning Willem-Alexander en koningin Máxima namens Nederland. De verwachting is dat namens Luxemburg groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa de internationale plechtigheid op het strand van Ouistreham zullen bijwonen.

De Franse president François Hollande biedt zijn buitenlandse gasten, onder wie ook de Amerikaanse president Barack Obama, een lunch aan in het kasteel van Bénouville.

26-04-2014 om 01:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Lawrence draagt verlovingsring"

"Jennifer Lawrence draagt verlovingsring"

http://oi60.tinypic.com/2i12mpd.jpg

Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult zouden wel eens verloofd kunnen zijn. Daily Mail spotte het stel gisteren op een terrasje in Londen en de blonde actrice had een ring om haar ringvinger zitten.

Alhoewel het geen typische verlovingsring is, kan de ring met een turquoise steen toch een betekenis hebben voor de relatie van Jennifer en Nicholas, denkt de Britse krant. Het stel is immers al drie jaar samen en zou ook al op huizenjacht zijn. Een verloving zou dan ook goed mogelijk kunnen zijn.

De 23-jarige Lawrence en de 24-jarige Hoult leerden elkaar kennen op de set van 'X-Men: First Class' en zijn sindsdien een stelletje.

26-04-2014 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neus Kim Kardashian weer in opspraak

Neus Kim Kardashian weer in opspraak

http://oi61.tinypic.com/11qlp95.jpg

Al een tijdje gaan er geruchten dat Kim Kardashian een neuscorrectie heeft ondergaan. En de realityster gooit nu zelf olie op het vuur door een oude foto van zichzelf op Instagram te plaatsen waarop haar neus er groter uitziet.

Ter ere van 'Throwback Thursday' postte Kim een oud kiekje van zichzelf en haar zus Khloé. Alhoewel de verloofde van Kanye West altijd ontkend heeft een operatie te hebben gehad, lijkt haar neus toch echt anders. En veel van Kims volgers speculeerden er dan ook gelijk op los.

In 2010 gaf de socialite toe dat ze altijd al onzeker is geweest over haar neus en dat ze graag een operatie wilde. Maar na een doktersbezoekje zag ze er vanaf, omdat ze door de ingreep naar eigen zeggen er niet meer als zichzelf zou uitzien.

26-04-2014 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Hirsoux: "Nerveuzer voor vlucht dan voor halve finale"

Axel Hirsoux: "Nerveuzer voor vlucht dan voor halve finale"

http://oi57.tinypic.com/33etwt2.jpg

Axel Hirsoux vertrekt zondag naar Kopenhagen waar hij op 6 mei ons land zal vertegenwoordigen in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Backstage zal de zanger zich laten vergezellen door zijn ouders. Zijn partner gaat niet mee: "Ik moet me concentreren", klinkt het.

De spanning neemt toe, maar Axel Hirsoux is zeker van zijn stuk. Hij gelooft in wat hij kan én in zijn nummer. "Ik ben zen. Het is een wedstrijd, mijn leven hangt er niet van af, hé. Op het moment dat ik op het podium zal stappen, zal ik wel wat gezonde stress hebben, maar voorlopig heb ik dat meer voor de vlucht dan voor het Eurovisiesongfestival. Ik heb nog nooit gevlogen. Ik ben altijd met de auto op vakantie gegaan, dus ik ben curieus."

Zondag stijgt hij op, om op dinsdag 6 mei aan te treden in de eerste halve finale met zijn liedje 'Mother'. "Er is niets veranderd aan het nummer en ook de act met de choreografie van Isabelle Beernaert is dezelfde gebleven. Ingetogen. Dat is meteen ook de wijze waarop ik me in Denemarken zal presenteren. Ik zal daar niet met grote toeters en bellen proberen op te vallen. Ik blijf mezelf en ga voor de persoonlijke aanpak."

Wie uiteraard meegaat, is zijn moeder Fabienne. "Zij mag niet ontbreken. Dit wordt mijn grote moederdaggeschenk aan haar. Ook mijn vader gaat mee, net als een klein groepje vrienden. Of mijn partner er ook bij zal zijn? Normaal gezien praat ik niet over mijn privéleven, maar nee, die blijft thuis. Het Eurovisiesongfestival is mijn leven. Ik zou te veel afgeleid worden en ik wil me ten volle kunnen concentreren op de wedstrijd. We zullen wel skypen."

26-04-2014 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivan Heylen over succesbroer Martin: "Tijd dat hij frustraties achter zich laat"

Ivan Heylen over succesbroer Martin: "Tijd dat hij frustraties achter zich laat"

http://oi60.tinypic.com/3538cnm.jpg

De spanning was te snijden, gisteren in Reyers Laat, toen Ivan Heylen (67) op bezoek kwam. De zanger, journalist en tv-persoonlijkheid - schrap zelf wat volgens u niet meer past - heeft een autobiografie uitgebracht die vandaag verschijnt. Daarin heeft hij het ook over het succes van zijn broer Martin (58), en dat blijkt toch wat te wringen. Toen gastheer Lieven Van Gils het boek dan ook nog eens samenvatte als een "boeltje" was het kot even te klein.

Het was ooit omgekeerd, het succesverhaal van de gebroeders Heylen. Dat wou de tien jaar oudere Ivan al snel kwijt in 'Reyers Laat'. Hun moeder was altijd al stapelzot van Ivan én van zijn liedjes. Met als toppunt 'De Wilde Boerendochter'. Alle aandacht ging dan ook naar de populaire doe-het-al Ivan, die als journalist, zanger en tv-man in de jaren 70 en 80 hoge ogen gooide. "De mense vroegen bijvoorbeeld nooit: 'Martin, hoe is 't?' maar altijd 'Martin, hoe is 't met Ivan?' Heel zijn leven was het Ivan, Ivan, Ivan."

Dat leidde volgens Ivan Heylen tot grote frustraties bij zijn kleine broertje, die er weliswaar zoveel jaren later in slaagde de rollen volledig om te keren. Met dank aan kwaliteitsvolle televisieprogramma's als 'Terug naar Siberië'. De lof voor Martin vindt Ivan volkomen terecht. Maar het zit hem hoog dat zijn broer niet met hem wou samenwerken toen de werkloze Ivan aan de grond zat en het Martin wél voor de wind ging. "Hij weigert ook dubbelinterviews met mij. Wat ik begrijp maar minder waardeer", foeterde hij.

De frustratie hing dus duidelijk in de lucht en daar kwam nog wat extra tensie bij toen interviewer Van Gils het boek van Heylen, 'De Berg zegt', als een "boeltje" bestempelde. Hij had het dan over de opbouw, maar Ivan snoerde hem meteen de mond: "Ik schrijf al 40 jaar. Hoe oud ben jij? Dit is een heel goed en mooi boek van een man die zijn vak kent en die heel goed is in zijn vak." Van Gils trok zijn woorden terug.

26-04-2014 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Jane Peter overleden

Actrice Jane Peter overleden

http://oi59.tinypic.com/9bahk0.jpg

Actrice en choreografe Jane Peter, die onder meer bekend is van haar rol in 'Bompa' en 'Chez Bompa Lawijt' op VTM, is donderdag in Antwerpen overleden op 76-jarige leeftijd. Dat meldt haar zoon, acteur Sven De Ridder, en is bevestigd door het Echt Antwaarps Teater (EAT), waarvan ze mede-oprichtster was.

Jane Peter was tot 1987 vast verbonden aan het Koninklijk Jeugdtheater in Antwerpen als actrice en choreografe van diverse producties. Vanaf 1981 was ze mede-oprichtster, directielid en leider van het Echt Antwaarps Teater, waar ze jarenlang verschillende rollen vertolkte.

Bij het grote publiek is ze vooral bekend als 'Tante Josée', een rol die ze in meer dan honderd afleveringen van de televisiereeksen 'Bompa' en 'Chez Bompa Lawijt' op VTM speelde.

26-04-2014 om 00:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Plant: "Er komt geen reünie van Led Zeppelin"

Robert Plant: "Er komt geen reünie van Led Zeppelin"

http://oi57.tinypic.com/2e0u17b.jpg

Robert Plant heeft een reünie van zijn voormalige band Led Zeppelin weer eens in de ijskast gezet. In een interview met de BBC zegt hij dat er nul kans is dat er nu of in de nabije toekomst een concert van de legendarische band gaat plaatsvinden.

Aangezien de band wél een heruitgave van hun drie eerste albums gaat uitbrengen is het idee van een reünieconcert geen gek idee, vindt ook gitarist Jimmy Page. "Ik weet zeker dat mensen dat graag zouden willen zien. Maar je moet het mij niet vragen, ik zing immers niet." Als vervolgens Plant hierover wordt gevraagd, is hij vrij stellig: "Nul kans."

De heruitgaves worden aangevuld met meerdere nog nooit uitgebrachte nummers. Page is 2,5 jaar bezig geweest met deze heruitgaves. "Ik wil niet doodgaan en dat vervolgens iemand anders het gaat doen. Ik was sowieso al de gezaghebbende wat we hiermee zouden doen." Hij geeft Led Zeppelin nog wel even een dikke pluim. "Het valt niet te ontkennen dat we goed waren. De band was het echte werk."

Robert Plant treedt met The Sensational Space Shifters op 8 juni op tijdens Pinkpop.

24-04-2014 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna zingt in ondergoed

Madonna zingt in ondergoed

http://oi57.tinypic.com/9jonea.jpg

Madonna schittert in haar ondergoed op Instagram. De zangeres besloot gisteren minimaal gekleed plaats te nemen achter de microfoon, schrijft ze op de website.

Op een zwart-witfoto is de zangeres te zien in een bedrukt broekje en bijpassende bh. Ze draagt ook een open colbert en op haar hoofd prijkt een pet. "Vandaag heb ik besloten in mijn ondergoed te zingen! Niemand leek het erg te vinden. #houdvanjevanbinnenuit #kunstvoorvrijheid", schreef de popartieste, die momenteel druk bezig is met de opnames van haar nieuwe plaat, bij het kiekje.

24-04-2014 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse film trekt twee miljoen bioscoopgangers in 2013

Vlaamse film trekt twee miljoen bioscoopgangers in 2013

http://oi57.tinypic.com/2l9nrbd.jpg

De Vlaamse film lokte in 2013 net geen twee miljoen bezoekers naar de bioscoop. Dat zijn er bijna 300.000 meer dan een jaar eerder. Dat blijkt uit het jaarverslag van het filmfonds van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). De Belgische film trok in totaal 2,5 miljoen bioscoopgangers.

Het goede Vlaamse cijfer is onder meer te danken aan de release in 2013 van publieksfilms als 'Kampioen zijn blijft plezant', die eind maart 2014 720.000 bezoekers telde, en 'Marina', die eind maart 2014 afklokte op een half miljoen bezoekers. Ook 'The Broken Circle Breakdown', die in oktober 2012 werd uitgebracht, trok in 2013 nog een pak bezoekers.

In 2013 werden 26 Vlaamse (co)producties uitgebracht, waarvan 15 majoritair Vlaamse producties. Die majoritaire producties waren goed voor 1,558 miljoen bezoekers en een gemiddelde van 103.915 toeschouwers per productie. Van het totaal aantal bezoekers van de 71 Belgische (co)producties met release in 2013, ging 42,95% van de toeschouwers kijken naar een productie die werd gerealiseerd met de steun van het VAF. Dat komt overeen met bijna 900.000 bezoekers. Als ook de steun van Screen Flanders, de Vlaamse economische steunmaatregel voor de audiovisuele sector, wordt meegerekend, dan stijgt dat naar 61,46%.

Het succes van de publieksfilms zorgde volgens de Federatie der Cinema's in België (FCB) voor een status quo van het bioscoopbezoek in Vlaanderen, daar waar Wallonië en Brussel een daling optekenden van 10% en 6,9%. Het bioscoopbezoek in België daalde vorig jaar met 4,6% en verwacht wordt dat ook Vlaanderen in 2014 die neerwaartse trend zal volgen.

Tegenwoordig leggen films ook na hun bioscoopcarrière nog een parcours af in diverse exploitatievormen. Dvd en blu-ray waren al goed ingeburgerd, maar het VAF beschikt nu ook over cijfers van video-on-demand (VOD), dat duidelijk kijkers wegkaapt bij de concurrentie. Zo werd 'The Broken Circle Breakdown' in 2013 41.000 keer verkocht op dvd/blu-ray, maar in diezelfde periode ook 75.000 keer besteld op VOD. Vlaams recordhouder wat VOD betreft in 2013 is 'Rundskop', met 138.000 bestellingen. Ook wat dvd/blu-ray betreft, staat 'Rundskop' bovenaan, met 135.000 exemplaren, gevolgd door de Oscargenomineerde kortfilm "Dood van een schaduw" met 60.410 exemplaren. Het moet wel gezegd dat beide films een deel van dat aantal via een media-actie behaalden.

Een andere opvallende vaststelling: 'Groenten uit Balen' van Frank Van Mechelen, die het in 2011/2012 met iets meer dan 200.000 cinemabezoekers niet fantastisch deed, is de kijkcijfertopper van 2013. Met iets meer dan 1 miljoen kijkers gaat hij 'Allez Eddy' (820.000) en 'Hasta la vista' (809.000) vooraf. Alledrie de films waren te zien op Eén.

Het VAF/Filmfonds steunde vorig jaar voor ruim 11,5 miljoen euro aan goedgekeurde projecten, waarvan zo'n 7,8 miljoen weggelegd was voor fictie (93 goedgekeurde projecten), 1,7 miljoen voor documentaire (46 goedkeuringen), 1,6 miljoen voor animatie (23 goedkeuringen) en een klein half miljoen binnen de categorie filmlab (24 goedkeuringen).

24-04-2014 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Huysentruyt: "Ultieme wens? Sterven op restaurant"

Piet Huysentruyt: "Ultieme wens? Sterven op restaurant"

http://oi62.tinypic.com/20r0ai0.jpg

Sterrenchef Piet Huysentruyt kan het niet laten. Nu 'Smakelijk' al een paar maanden loopt op VIER, kon een boek niet uitblijven. Gezond én lekker: dat is de rode draad doorheen de 80 recepten. Piet staat dus scherp, en blikt ambitieus vooruit: "Een tweede ster voor mijn restaurant moet kunnen."

Het eerste post-'SOS Piet'-boek is een feit. Goed voor 80 lichte, gezonde en eenvoudig te bereiden gerechten om duimen en vingers af te likken. 'Smakelijk', de titel van het boek, is ook de titel van Piets dagelijkse tv-programma op VIER, en dekt perfect de lading. "Natuurlijk moet je nu mijn 'SOS-Piet'-boeken niet weggooien. Integendeel, daar staan al flink wat gezonde tips in. In mijn nieuwe boek ga ik gewoon iets consequenter te werk, en ga ik net dat stapje verder. Ik ga het etiket 'bourgondisch' niet wegsmijten. Ik heb dat bij de start van 'Smakelijk' net iets te veel willen doen. Lesje geleerd inmiddels."

Het is altijd Piets bedoeling geweest om in 'Smakelijk' voor iedereen te koken, maar hij geeft toe dat hij misschien iets te veel de nadruk heeft gelegd op zijn diabetes. "Voor alle duidelijkheid: ik wil gezond en lekker koken voor iederéén. Met succes blijkbaar, want ik krijg enorm veel reacties. Ik zie ook dat mijn gezonde kookstijl in andere tv-programma's wordt geïntroduceerd. Wel voel ik me het jonge manneke dat opnieuw begonnen is, en hard moet werken om klant na klant te verdienen."

Piet heeft ooit wel eens gezegd dat hij nooit meer de combinatie televisie én een eigen restaurant zou doen, maar hij weet nu dat het eigenlijk niet anders kan. "Dankzij mijn Michelinster krijg ik eindelijk ook heel wat Fransen over de vloer, maar de Vlamingen moeten blijven komen, hé. Dat kan alleen als je zelf in the picture blijft staan. Al is het een beetje raar: op tv ben ik opnieuw de beginneling die fans moet winnen, met Likoké is er nu de geweldige uitdaging om een tweede ster te scoren. En dat is haalbaar. Om maar te zeggen dat jullie nog lang niet van mij af zijn. Koken is mijn lang leven. En mijn ultieme wens? Sterven op restaurant. In Likoké, als het even kan."

24-04-2014 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haar in de boter? De Lau ontkent terugkeer in 2014

Haar in de boter? De Lau ontkent terugkeer in 2014

http://oi57.tinypic.com/29bfww3.jpg

Vreemde wending in het grote terugkeerverhaal van Laurens Nuyens. Gisteren vertelde zijn vriendin Leen in onze krant dat hij nog dit jaar definitief terugkomt naar België, maar dat wordt nu door Laurens ontkend. "Ik begrijp niet waarom hij nu iets anders zegt", klinkt het bij de Brugse.

"Het gaat supergoed tussen ons en nog dit jaar trekt Laurens bij mij in in Brugge." Met deze woorden maakte Leen Van Loocke gisteren in deze krant bekend dat Laurens, de broer van Astrid Bryan die al elf jaar in Amerika woont, definitief terugkeert naar België. Maar gisterochtend werden die berichten ontkend door Laurens in een bericht aan zijn management. "Terugkomen als vakantie en terugkomen om alles hier achter te laten, zijn uiteraard twee verschillende zaken. Ik ben bezig met twee super projecten hier, en zou me nooit of nooit deze kansen laten ontglippen die ik hier in LA heb."

Toen we Leen hiermee confronteerden, viel ze compleet uit de lucht. "Dat Laurens naar België verhuist, is 100 procent waar. Ik ga me toch niet voor heel Vlaanderen belachelijk maken, zeker? Ik wil gerust toegeven dat ik te vroeg heb gecommuniceerd, maar ik heb niet fout gecommuniceerd", aldus de 35-jarige brunette, die onmiddellijk een telefoontje pleegde naar Amerika.

Enige tijd later kregen ook wij Laurens aan de lijn, met zijn versie van de feiten. "Dit is gewoon een miscommunicatie. Ik heb altijd gezegd dat ik ooit zou terugkeren naar België, maar ik heb daar nooit een timing op gezet. En dat doe ik nu nog steeds niet. Ik kan Amerika pas verlaten als mijn werk erop zit. Ik ga proberen het geen tien jaar meer te rekken, maar ik kan het me niet permitteren om te zeggen: ik kom in 2014 terug naar België. Maar ik zal hier sowieso met Leen in een goede atmosfeer over babbelen. Ik vind het alvast heel lief dat ze mij zo snel bij haar wil."

Toch liet Leen gisteravond weten bij haar versie van de feiten te blijven: "Laurens bevestigt nog steeds aan mij dat hij wel degelijk in 2014 met mij komt samenwonen. Ik begrijp niet waarom hij nu iets anders zegt."

24-04-2014 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niemand herkent dakloze Richard Gere in New York

Niemand herkent dakloze Richard Gere in New York

http://oi61.tinypic.com/35a9g6c.jpg

Richard Gere speelde zo overtuigend een dakloze dat werkelijk niemand in New York hem tijdens de drukke spits herkende. Meer nog: Gere, die een hamburger uit een vuilnisbak haalde, kreeg van een meelevende dame een zak vol voedsel toegestopt. Waarop hij haar vriendelijk bedankte.

In Manhattan neemt Gere momenteel scènes op voor 'Time Out of Mind'. De acteur, wiens vermogen op 100 miljoen dollar wordt geschat, was ongeschoren en droeg een skimuts terwijl hij bier dronk uit een bruine zak.

De camera's draaiden aan de overkant van de straat in de buurt van het Grand Central Station, zodat niemand doorhad dat die onverzorgde man de 64-jarige ster van 'Pretty Woman' en 'An Officer and a Gentleman' was. Zelfs toen hij zijn blaas op straat ledigde, herkende niemand hem.

24-04-2014 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse kandidaat Songfestival: "België stuurt een tweedehands Paul Potts"

Nederlandse kandidaat Songfestival: "België stuurt een tweedehands Paul Potts"

http://oi59.tinypic.com/w86res.jpg

Ilse DeLange en Waylon zijn als het countryduo The Common Linnets de Nederlandse kandidaat voor het Songfestival. Waylon is niet mals voor onze kandidaat, Axel Hirsoux. "Er doet een tweedehands Paul Potts mee", stelt hij in Algemeen Dagblad.

The Common Linnets doen een gooi naar Songfestivalroem met 'Calm after the Storm'.

"Dodelijk saai"
Hoewel de meningen verdeeld zijn over dat nummer, zijn de meeste reacties niet erg positief. Zo noemde muziekproducent Eric van Tijn het liedje "weinig spectaculair muzikantengedreutel" en zelfs "dodelijk saai".

"Gozer die Bruno Mars nadoet"
Gevraagd hoe hij de concurrentie inschat, antwoordt Waylon: "Ik merk dat de meeste inspiratie van YouTube is gekomen. Daar hebben sommigen echt te veel naar gekeken. Er doet een tweedehands Paul Potts mee (Axel Hirsoux, red.) en een gozer die Bruno Mars nadoet (favoriet Basim uit Denemarken). Veel van wat ik zie, vind ik gewoon poppenkast."

Waarop Ilse DeLange: "Ze zullen van ons ook zeggen dat we erg lijken op Robert Plant met Alison Krauss".

24-04-2014 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comédienne over ontvoerde meisjes: "Ze hadden meer ruimte in de kelder dan ik"

Comédienne over ontvoerde meisjes: "Ze hadden meer ruimte in de kelder dan ik"

http://oi58.tinypic.com/nqob3d.jpg

De Amerikaanse comédienne Joan Rivers (80) ziet geen kwaad in de vergelijking die ze maakte op nationale tv tussen de logeerkamer van haar dochter en de kelder waar drie vrouwen meer dan tien jaar werden vastgehouden. De advocaten van twee van de drie vrouwen eisen een publieke verontschuldiging. In plaats daarvan slingerde Rivers nog meer 'grappen' naar hun hoofd. "Ze moesten meer dan een decennium geen huur betalen", verdedigde Rivers zichtegenover TMZ.

Joan Rivers heeft zich gisteren de woede van menig Amerikaan op de hals gehaald toen ze de logeerkamer in het huis van haar dochter vergeleek met de opsluiting die de drie vrouwen moesten ondergaan in het huis van Ariel Castro. Joan Rivers en haar dochter Melissa waren te gast bij 'The Today Show' om over hun realityshow te praten, terwijl de comédienne klaagde dat "die vrouwen in de kelder in Cleveland meer ruimte hadden [dan ik]".

De advocaten van slachtoffers Amanda Berry en Gina DeJesus lieten weten dat de opmerkingen van Rivers schokkend en pijnlijk waren. Ze noemden het verder een nieuw dieptepunt van de negatieve media-aandacht die de vrouwen in het afgelopen jaar hebben moeten ondergaan.

'Tien jaar geen huur'
In plaats van zich te verontschuldigen bleef Rivers erbij dat de vrouwen niet moeten klagen. "Ze moesten meer dan tien jaar geen huur betalen", verdedigde ze zichzelf tegenover TMZ. "Een van hen heeft een boekdeal te pakken. Niemand zit in een psychiatrische instelling. Ze zijn ok. Ik durf erom wedden dat binnen drie jaar een van hen meedoet aan 'Sterren op de Dansvloer'."

De 80-jarige staat bekend om haar opmerkelijke en soms shockerende uitspraken en deed haar controversiële opmerkingen af als grap: "Ik weet wat die meisjes hebben meegemaakt. Het was een domme grap. Er is niets om me voor te verontschuldigen."

'The Today Show' heeft zich intussen gedistantieerd van Rivers' opmerkingen.

Amanda Berry (27), Gina DeJesus (24) en Michelle Knight (33) werden meer dan tien jaar vastgehouden in een huis in Cleveland. Ze ontsnapten vorig jaar aan hun ontvoerder Ariel Casto, nadat ze tussen 2002 en 2004 verdwenen. Castro werd vervolgens gevat en pleitte schuldig. Hij werd veroordeeld tot levenslang, maar pleegde in september zelfmoord in zijn cel.

24-04-2014 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avril Lavigne ruilt poprock voor techno

Avril Lavigne ruilt poprock voor techno

http://oi59.tinypic.com/j8pe00.jpg

Avril Lavigne kennen we allemaal als de rockgirl van de hits 'Complicated' en vooral 'Sk8er Boi'. Nu laat ze haar nieuwe single 'Hello Kitty' horen. Avril draait een nieuwe weg in met techno en verlaat de rockmuziek. Toch horen we nog af en toe de rockgitaar in de song, de rockchick kan het blijkbaar niet laten.

Alle kleine meisje zijn verzot op het kleine katje 'Hello Kitty' en blijkbaar Avril Lavigne ook want zij maakt er zelfs een liedje over. Toch lijkt het niet zo geschikt om deze song te laten horen aan de allerkleinsten.

In de clip transformeert de 29-jarige zangeres helemaal om tot een technogodin met alle kleuren van de regenboog in haar haren. Uiteraard is Lavigne nooit dik geweest maar in haar clip zien we haar in een leren body waardoor haar figuur nog slanker lijkt dan anders. De zangeres heeft blijkbaar inspiratie op gedaan bij Gwen Stefani en leent even Gwens 'Harajuku girls'. Het totale plaatje past perfect in het moderne Japan met kleurrijke en fantasierijke outfits.

Hello Kitty is de derde single van het vijfde album van de Canadese zangeres.

23-04-2014 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België te koop?

Miss België te koop?

http://oi61.tinypic.com/34fb9fr.jpg

En dan heeft de organisatrice van de schoonheidswedstrijd het niet over de titel Miss België, maar wel over de verkiezing en de organisatie zelf, schrijft TV Familie. Want hoeveel kritiek kan iemand aan? Sponsors die één voor één afhaken wegens imagoschade, slechte kijkcijfers, Joke van de Velde die de stekker trekt uit haar samenwerking met Darline. Er wordt zelfs over fraude gefluisterd.

En al die verantwoordelijkheid rust op de schouders van één vrouw: Darline Devos. Al staat haar 'leiderschap' steeds meer ter discussie. En dat is voor Darline stof tot nadenken geweest. Over een mogelijke verkoop zelfs? "Weet je, alles is te koop. Dat is mijn motto. Als er op een dag iemand langskomt en me een goed bod doet, zal ik er zeker over nadenken. En als ik akkoord ga, verkoop ik het", laat Darline nu weten. "Maar het is niet zo dat ik nu al op zoek ben naar een opvolger. Ik doe het nog allemaal veel te graag. Wie er mij moet opvolgen als ik ooit de fakkel doorgeef? Iemand die met heel veel passie en liefde haar job doet, net als ik."

En dan valt al snel de naam van Véronique De Kock. Zij is al veertien jaar de organisatrice van Miss Antwerpen en mocht onder anderen Ellen Petri, Dina Tersago en Ann Van Elsen afleveren als winnaressen van de nationale verkiezing. Vrouwen die het stuk voor stuk hebben gemaakt. Véronique heeft er ook nooit een geheim van gemaakt dat ze graag Miss België zou organiseren. Toch lijkt die ambitie gewijzigd in een eerste reactie. "Ik heb echt geen interesse in een overname", aldus Véro. Al weet ze nu wel dat Darline bereid is om Miss België te verkopen.

23-04-2014 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partner Jacques Vermeire overleden na slepende ziekte

Partner Jacques Vermeire overleden na slepende ziekte

http://oi59.tinypic.com/2w7h9o5.jpg

Muriel De Neve, de partner van komiek Jacques Vermeire, is gisteren na een slepende ziekte overleden in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden. De Neve vormde sinds 2011 een koppel met Vermeire. De vrouw werd 46 en laat vier kinderen, een kleinkind en twee stiefkinderen na.

Vermeire, de eeuwige komiek die volgende maand 63 wordt, heeft enkele moeilijke jaren gehad. In januari 2013 overleed zijn ex-partner Martine Coppens bij een verkeersongeval. De 55-jarige vrouw kwam op de E40 vlak voor de afrit Haasrode in de berm terecht en sloeg te pletter tegen een brugpijler. Coppens overleed ter plekke. De vrouw schreef ook een boek over de ziekte van Parkinson, waar ze ook zelf aan leed.

Eva Pauwels
Maar het voorbije jaar was het vooral zijn ex-vrouw Eva Pauwels die Vermeire zorgen baarde. De moeder van hun twee kinderen, Julie (16) en Maxime (15), was na hun scheiding met een vrouw getrouwd maar dat huwelijk hield niet lang stand.

Pauwels belandde in een lawine van ellende die haar in 2008 al in de psychiatrie deed belanden. Maar vorig jaar spande ze de kroon met een reeks incidenten: drankproblemen, een inbraak waar ze een gebroken tand aan overhield, een beschamend stoelgangincident naast het zwembad van een Turks hotel, flauwgevallen in de supermarkt en uiteindelijk in de prostitutie beland.

In de zomer van vorig jaar verbrak Vermeire naar verluidt elk contact met de moeder van zijn kinderen.

23-04-2014 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beyoncé en Jay Z hebben huis in Londen gekocht"

"Beyoncé en Jay Z hebben huis in Londen gekocht"

http://oi59.tinypic.com/15g7zpj.jpg

Beyoncé en Jay Z komen regelmatig in Londen. Daarom leek het stel het een goed idee om een huis te kopen in de Engelse hoofdstad en dat hebben ze volgens de Britse tabloid The Mirror inmiddels gedaan. "Ze zijn allebei anglofielen en ze speelden al tijden met het idee om een huis te kopen in Engeland", weet een bron.

"Voorheen verbleven ze in luxe hotels en laatst hebben ze een keer een huis gehuurd." De twee hebben volgens de krant een herenhuis gekocht voor een bedrag van 5,5 miljoen pond (ruim 6,5 miljoen euro). Beyoncé en haar man hebben in verschillende wijken gekeken naar woningen, maar uiteindelijk hebben ze gekozen voor West Londen. Het wereldberoemde duo zou de woning zo'n vier weken geleden hebben aangeschaft.

23-04-2014 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber bezoekt omstreden oorlogsmonument in Tokio

Bieber bezoekt omstreden oorlogsmonument in Tokio

http://oi62.tinypic.com/2luhyg.jpg

Justin Bieber doet het weer. Deze week bezocht hij het Yasukuni Schrijn in Tokio, een monument dat hulde brengt aan Japanse oorlogsslachtoffers die massale slachtingen verrichtten tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Bieber betuigde aan het schrijn hulde aan de Japanse oorlogsdoden, waaronder voormalige leiders van het keizerlijke leger die dood en verderf zaaiden in onder meer China.

"Bedankt voor jullie zegeningen", tweette Bieber bij een foto van zichzelf bij het monument. Dat leverde hem 666.000 likes op Instagram op en duizenden retweets maar de zanger haalde het beeld daarna weg.

Vooral zijn Chinese fans tikten Bieber op de vingers. "Misschien ben je een reus in Japan en hou je daarom van dat land. Kom astublief niet permanent naar China, want wij houden niet van stomme mensen", schreef er één. Een andere Chinese twitteraar smeekte Bieber de foto weg te halen voor hij nog in dieper controversieel water zou belanden.

"Je kwetst je Chinese fans, Bieber!!! Astublief wis deze foto. Dit is een politieke kwestie tussen China en Japan. Ik geloof dat je een fijne kerel bent, maar als je je Chinese fans niet wil verliezen, doe die foto dan weg".

Gisteren reageerde Bieber, die stelde dat hij misleid was geweest en dat hij zich niet bewust was van de historische betekenis van het Yasukuni Schrijn. Hij verontschuldigde zich tegenover iedereen die hij tegen de borst zou gestoten hebben.

Vorig jaar bezocht Bieber in Amsterdam het Anne Frank Huis. In het gastenboek daar schreef hij: "Ik hoop dat ze een Belieber zou geweest zijn".

23-04-2014 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!