Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jagger zingt voor overleden vriendin op herdenking

Jagger zingt voor overleden vriendin op herdenking

http://oi61.tinypic.com/28qzs50.jpg

Mick Jagger heeft een ingetogen nummer gezongen bij een herdenking in New York van zijn vriendin L'Wren Scott, die in maart uit het leven stapte. De Rolling Stones-zanger zong Just Like a Woman van Bob Dylan. De herdenking werd voor vrienden en familie gehouden in de St. Bartholomew Church.

L'Wrens broer Randy nam volgens de krant New York Daily News het woord tijdens de herdenking, evenals onder anderen Ellen Barkin en Sarah Jessica Parker. Zangeres Lisa Fischer zong Amazing Grace. Onder de aanwezigen waren bekendheden als Rolling Stones-gitarist Keith Richards, actrices Julianne Moore, Meg Ryan en Renee Zellweger, regisseurs Martin Scorsese en Baz Luhrmann en Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour.

De 49-jarige L'Wren Scott werd op 17 maart dood aangetroffen in haar appartement in New York. Ze had zichzelf opgehangen.

03-05-2014 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thé Lau: "Kanker is de pest van deze moderne tijd"

Thé Lau: "Kanker is de pest van deze moderne tijd"

http://oi57.tinypic.com/lbek3.jpg

Enkele weken geleden kreeg Thé Lau (61) zijn doodvonnis te horen. De keelkanker was genezen, maar er waren uitzaaiingen in de linkerlong. De prognose? Nog zes maanden te leven. Misschien negen. De Morgen had een afscheidsinterview met de zanger. Zijn eerste gesprek na de terminale diagnose. "Het gaat echt prima. Maar de kans op genezing is nul komma nul."

De zanger is trots op zijn nieuwe compositie 'Platina Blues', dat hij de kroon op zijn werk noemt. "Met deze compositie heb ik voor mezelf bewezen dat ik een creativo pur sang ben. In het begin had het stuk nog een happy end", zegt hij stil nadat hij opnieuw een sigaret heeft aangestoken, "maar uiteindelijk is er niks aan veranderd. Of ik nu het ziekenhuis uitloop, of in een mortuarium beland: het maakt allemaal niet zo veel uit. Kanker is gewoon de pest van deze moderne tijd."

"Humor is krachtig wapen"
In de woonkamer ligt het masker dat hij moest dragen tijdens de behandeling. Marijke, zijn vrouw, zet het op zijn gezicht. "Met een laken erover kun je zo naar een halloween party", grapt ze. Humor, zo had Thé eerder verteld, is een krachtig wapen. "In huilen zit iets louterends. Dat voelt aan als het afdrijven van negativiteit. Maar ik heb nooit zo veel gelachen als de laatste tijd. De grappen worden scherper. Het is ook gewoon leuk: een namiddag met wat vrienden. Paar flessen wijn erbij. En gewoon wat gek doen."

Niet religieus
"Voor Marijke is het natuurlijk botweg zo dat ze straks zonder mij achterblijft, en ze vindt het idee om alleen verder te moeten een nachtmerrie. Onze zonen zijn negentien en zesentwintig. Ik heb de indruk dat die er beter mee omgaan. Er zijn wel een paar mensen geweest die recent geprobeerd hebben om me te bekeren, maar dat waren telkens zeer korte gesprekjes. Ik ben niet religieus opgevoed en ik heb er ook niks mee. Als gelovige moet je over de nederigheid beschikken om te kunnen knielen. Dat ligt niet echt in mijn karakter."

Roken
"Mijn grootste probleem is weer van dat roken af te komen. Ik was drie jaar geleden gestopt omdat ik voelde dat mijn stem eronder begon te lijden. Maar toen het verdict viel ben ik gelijk herbegonnen. Volgende week gaan de sigaretten weer de deur uit. Anderzijds: alle alternatieven waarmee ik de laatste maanden gebombardeerd ben, komen erop neer dat ik als een monnik verder moet. Op water en wortelsap. Het idee alleen al. Dan ga ik liever wat vroeger dood. Maar met een lekker wijntje erbij."

Morfine
"Tijdens de behandeling heb ik eigenlijk geen moment pijn gehad. Dat kwam natuurlijk door de morfine. Heerlijk spul, trouwens. Ik heb altijd een vreselijke angst gehad voor hallucinanten, maar die morfine deed me begrijpen waarom er in het begin van de vorige eeuw zo veel mensen aan verslaafd waren. Kijk: ik weet dat er een moment komt dat mijn longen eraan gaan. Alleen kan ik me daar nu nog geen concreet beeld bij vormen."

Euthanasie
"Ik voel me vandaag energieker dan voor de behandeling. Het gaat echt prima. In die mate zelfs dat ik mezelf soms moet wijzen op wat er te gebeuren staat. De kans op genezing is nul komma nul. Dát is de realiteit. Gelukkig heeft Nederland - en inmiddels ook België - een erg progressieve euthanasiewetgeving. Dus dat heb ik intussen wel geregeld. Of tenminste: de formulieren liggen thuis, en als het nodig is komt er een handtekening op de stippellijn. Ik ben echt niet van plan om te creperen."

03-05-2014 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus stelt ook concert in Sportpaleis uit

Miley Cyrus stelt ook concert in Sportpaleis uit

http://oi58.tinypic.com/2vv9vn7.jpg

De concerten van Miley Cyrus in Amsterdam en Antwerpen, eind deze week, worden uitgesteld. Dat heeft concertorganisator Live Nation laten weten. De zangeres zou nog steeds recupereren van een allergische reactie, al wordt dat verhaal in twijfel getrokken.

De omstreden jonge zangeres, bekend van hits als 'Wrecking Ball', zou normaal vanavond een concert geven in Ziggo Dome in Amsterdam en zondag in het Sportpaleis in Antwerpen. Die optredens kunnen niet doorgaan omdat de zangeres nog steeds recupereert van een allergische reactie, klinkt het in een persbericht.

Voorlopig worden enkel de eerste Europese concerten van haar Bangerz-tournee uitgesteld, maar het lijkt mogelijk dat de Amerikaanse zangeres voor langere tijd zal moeten rusten. Eerder werden al verschillende Amerikaanse optredens afgezegd. "Na een periode van duidelijke beterschap zijn de symptomen opnieuw opgedoken, waardoor Mileys dokter haar verbiedt te reizen", klinkt het.

Miley belandde op 15 april in het ziekenhuis na een zware allergische reactie op het antibioticum Cephalexin, dat ze voorgeschreven kreeg nadat ze ziek werd tijdens de tournee. "Op de zesde dag werd ik wakker en het was gewoon beangstigend." Sommigen twijfelen aan het allergie-verhaal, omdat daar maximaal 1 dag ziekenhuisrust voor zou nodig zijn. De geruchten gaan dat Miley moest detoxen nadat ze was ingestort door een overdosis party-drugs, al wordt dat door haar omgeving met klem tegengesproken.

Het concert in Antwerpen wordt uitgesteld naar vrijdag 20 juni. Fans die al een ticket hadden gekocht, zullen dat kunnen gebruiken op de latere datum. Mensen die zich toch niet kunnen vrijmaken, wordt gevraagd zich te wenden tot hun aankooppunt.

03-05-2014 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerry Washington bevallen van dochtertje

Kerry Washington bevallen van dochtertje

http://oi61.tinypic.com/t4zcw1.jpg

Kerry Washington en haar echtgenoot Nnamdi Asomugha zijn de trotse ouders geworden van dochtertje Isabella Amarachi. De 'Scandal'-actrice zette het kleintje al op 21 april in Los Angeles op de wereld, maar het nieuws raakte vandaag pas bekend.

"Kerry zit thuis met de baby", vertelt een bron aan de Amerikaanse showbizzwebsite People.com. De 32-jarige Nnami ondertekende een week na de bevalling de geboorteakte.

De 37-jarige Washington stapte vorige zomer in het huwelijksbootje met de voormalige sportman. De Hollywoodster haalde in een recent interview aan dat ze er enorm naar uitkeek om mama te worden: "Ik ben ontzettend blij met het nieuws. Ik voel aan dat dit het perfecte moment is."

03-05-2014 om 01:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adriana Lima opnieuw single

Adriana Lima opnieuw single

http://oi57.tinypic.com/if8m68.jpg

Victoria's Secretmodel Adriana Lima en de voormalige NBA-speler Marko Jaric zijn uit elkaar. Dat schrijft het Amerikaanse blad People.

"Na lang wikken en wegen, hebben we besloten om na vijf jaar een punt te zetten achter ons huwelijk", klinkt het in hun persbericht aan het tijdschrift. "We zijn ontzettend dankbaar dat we de ouders mogen zijn van twee dochtertjes die we samen zullen opvoeden. We zouden het appreciëren als jullie onze privacy respecteren zodat al onze familieleden aan een nieuw en delicaat hoofdstuk kunnen beginnen."

De 32-jarige Lima en de 35-jarige Jaric leerden elkaar in 2006 op een feestje kennen in Los Angeles. Het koppel verloofde zich twee jaar later op de 27ste verjaardag van het model. De twee stapten in 2009 op Valentijnsdag in het huwelijksbootje tijdens een intieme bruiloft in Jackson Hole (Wyoming).

"Het is alsof ons leven één grote huwelijksreis is", liet de Braziliaanse schone zes maanden na de trouw aan People weten. "Ik had nooit gedacht dat ik ooit zou trouwen, maar dat veranderde allemaal nadat ik hem had leren kennen. Ik wist dat hij de ware was en ik zag mezelf plots getrouwd en met een groot gezin."

Lima en Jaric kiezen voor gedeeld hoederecht over hun twee dochtertjes Valentina (4) en Sienna (19 maanden).

03-05-2014 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes werkt aan nieuw programma op Ketnet

Tom Waes werkt aan nieuw programma op Ketnet

http://oi57.tinypic.com/29nxtuo.jpg

Tom Waes is volop bezig met de opnames voor een nieuw programma op Ketnet. Dat maakte de presentator zelf bekend via Twitter. "Opnames voor nieuw programma op Ketnet. Dikke fun! Vet Cool eigenlijk!" Het programma zou dit najaar op Ketnet te zien zijn, schrijft VRT.

Tom Waes werkt aan het programma bij productiehuis deMENSEN, met wie hij ook 'Reizen Waes' maakte voor Eén. Over het de inhoud van het programma zelf is nog niets bekend.

03-05-2014 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roos Van Acker en Bob Savenberg in Belgische jury Eurovisie

Roos Van Acker en Bob Savenberg in Belgische jury Eurovisie

http://oi60.tinypic.com/2cwo6lv.jpg

Radiopresentatrice Roos Van Acker en muzikale duizendpoot Bob Savenberg zitten in de Belgische jury, die de verschillende kandidaten van het Eurovisiesongfestival zal moeten beoordelen. Het is de eerste keer dat de European Broadcasting Union (EBU) bekend maakt wie er in de jury zetelt.

Bob Savenberg, manager en drummer bij onder andere Clouseau, is voorzitter van de Belgische jury. In totaal bestaat die jury uit vijf leden: Roos Van Acker, StuBru-presentatrice en zelf zangeres in een ver verleden, ex-deelneemster Airis en liedjesschrijvers en producers Yannic Fonderie en Wouter Vander Veken.

Vijftig procent
Het is de taak van de jury om alle kandidaten te beoordelen. De punten van de nationale jury tellen voor vijftig procent mee, over de overige vijftig procent beslissen de kijkers.

Er zijn wel enkele voorwaarden om in de jury te mogen zetelen. Er mag geen persoonlijke band zijn met de deelnemers en het jurylid mag de afgelopen twee jaar niet hebben deelgenomen aan Eurosong.

Hirsoux
Voor ons land neemt Axel Hirsoux dit jaar deel aan het Eurosongfestival, dat op 6, 8 en 10 mei plaatsvindt in Denemarken.

03-05-2014 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom zo veel sterren aan heroïne ten prooi vallen

Waarom zo veel sterren aan heroïne ten prooi vallen

http://oi57.tinypic.com/ogi6g2.jpg

Het lijstje met sterren dat overlijdt door een overdosis heroïne groeit op een snel tempo. In februari was de wereld geschokt door het overlijden van acteur Philip Seymour Hoffman en nu treedt socialite Peaches Geldof in zijn schoenen. Deze twee verslaafden ondergingen hetzelfde lot als acteur Cory Monteith, zangeres Janis Joplin en acteur River Phoenix. Allemaal bezweken ze aan een overdosis van heroïne, al dan niet gemengd met cocaïne.

De 25-jarige dochter van Bob Geldof overleed vorige maand door een overdosis, 14 jaar nadat haar eigen moeder Paula Yates op exact dezelfde manier aan haar drugsverslaving ten onder ging. Na de dood van Philip Seymour Hoffman gaven ook nog tal van andere sterren hun strijd tegen heroïne toe. De Britse komiek Russell Brand is intussen al 11 jaar afgekickt, hij schreef een column om lotgenoten te helpen hun verslaving te overwinnen. "De mentaliteit en het gedrag van drugverslaafden is helemaal irrationeel. Ze staan volledig machteloos tegenover hun demonen." Acteur Robert Downey Junior zei het roken van coke je helemaal weerloos maakt. "De enige manier om uit die hopeloze situatie te raken is een interventie."

Al 60 jaar
Vooral bij de dood van Hoffman waren fans en sterren geschokt door het feit dat een gerespecteerde en getalenteerde acteur een junkie bleek te zijn. Maar experts zeggen dat heroïne al lang een zwak punt is van heel wat Hollywoodsterren. Jason Jerry, directeur van de ontwenningskliniek Cleveland Clinic, verklaarde aan ABC News: "Dat mensen in de entertainmentindustrie vaak gebruiken, is niets nieuw. In de jaren 50 was heroïne erg populair bij jazzmuzikanten, bijvoorbeeld. Ze komen meer in de spotlights dan de rest van de bevolking, dat is waarschijnlijk de reden waarom we er meer over horen."

Slecht imago
Heroïne heeft een slechte reputatie, dat is de reden waarom er minder over gepraat wordt dan over andere designerdrugs als cocaïne. Toch is het mogelijk perfect normaal te functioneren met een heroïneverslaving. Professor Joseph Strand aan de universiteit van Harvard: "Er zijn heel wat mensen die dagelijks spuiten of snuiven en waarvan je het nooit zou vermoeden. Het gebeurt misschien meer verdoken omdat het niet aanvaard wordt door de maatschappij".

Overal
"De aantrekkingskracht van heroïne is dat het gebruikers toelaat om de realiteit te ontvluchten, daarom is deze drug aantrekkelijk voor mensen die onder een grote druk staan. Hoge bomen vangen veel wind, doordat ze constant in de kijker staan. Hierdoor zijn ze erg kwetsbaar en hebben ze extreme middelen nodig om te ontladen. Andere sterren denken dan weer dat ze onoverwinnelijk door hun roem zijn en dat hen niets kan overkomen. En dan zijn er de sterke karakters en creatieve geniën die ontdekken dat drugs zorgen voor betere prestaties. Maar je hebt heroïnegebruikers in alle leeftijdscategorieën en alle lagen van de bevolking", aldus Strand.

Een ander feit volgens verslavingsexperts is dat kalmerende medicatie hand in hand gaan met druggebruik. Velen willen met deze combinatie hun angsten en depressies bestrijden. Vaak raken deze mensen geleidelijk aan verslaafd. Eerst nemen ze voorgeschreven pillen, maar denken ze dat ze voor een tiende van deze prijs heroïne kunnen snuiven. Omdat ze spuiten met junkies associëren, beginnen ze te snuiven, maar uiteindelijk eindigen ze met een spuit in hun arm.

03-05-2014 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Woody Allen strikt Joaquin Phoenix voor nieuwe film"

"Woody Allen strikt Joaquin Phoenix voor nieuwe film"

http://oi58.tinypic.com/2l9sl1w.jpg

Joaquin Phoenix zal te zien zijn in de volgende film van Woody Allen. De opnames beginnen naar verluidt in juli. Deadline.com meldt dat de 39-jarige filmster getekend heeft voor een nieuwe film van Allen, waarover nog niet veel bekend is.

De afgelopen jaren regisseerde Allen onder meer de kaskrakers 'Midnight in Paris' en 'Blue Jasmin'. De laatste rol van Phoenix was er een in de film 'Her', die hem een Golden Globe opleverde.

03-05-2014 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader: "Courney Love is betrokken bij dood Cobain"

Vader: "Courney Love is betrokken bij dood Cobain"

http://oi57.tinypic.com/2u47ukn.jpg

De vader van Courtney Love, Hank Harrison, is er zeker van dat zijn dochter iets te maken heeft met de dood van Nirvana-frontman Kurt Cobain in 1994. Dat vertelde hij tegen RadarOnline. Hij claimt te kunnen bewijzen dat Courtney Love op een of andere manier schuldig is.

Dat de politie het overlijden van de populaire zanger al snel als zelfmoord bestempelde, kan Harrison niet begrijpen. Het briefje dat afgelopen week in de portefeuille van Cobain werd gevonden, is volgens Harrison het bewijs dat zijn dochter schuldig is. Op het papiertje staat te lezen dat Courtney al het geld van Cobain verbraste en dat ze niet vies was om het bed met andere mannen te delen. "Ik kan niet met honderd procent zekerheid zeggen dat zij het schot heeft afgevuurd, maar weet wel dat ze in grote mate betrokken is", zegt de vader die al jaren geen contact meer heeft met Courtney.

Dat de dood van de Nirvana-zanger nog altijd voor de nodige opschudding zorgt, is duidelijk. Harrison vindt het bovendien ook verdacht dat de foto's van het overlijden pas vorige maand door de politie naar buiten werden gebracht. Dat gebeurde twintig jaar na het overlijden. Binnenkort zal Harrison een boek schrijven over het verdachte heengaan en de rol die zijn dochter daarbij innam. Het boek krijgt de naam 'Love Kills: The Assassination of Kurt Cobain'.

03-05-2014 om 00:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stairway To Heaven' opnieuw ultieme klassieker op Radio 1

'Stairway To Heaven' opnieuw ultieme klassieker op Radio 1

http://oi57.tinypic.com/4pvy82.jpg

'Stairway To Heaven' van de legendarische rockband Led Zeppelin staat opnieuw op nummer 1 in de lijst met de honderd ultieme klassiekers 'Classics 100', die Radio 1 al voor de vijfde keer uitzendt op 1 mei. 'Born To Run' van Bruce Springsteen en 'Like A Hurricane' van Neil Young vervolledigen de top drie, die dus ongewijzigd blijft, zo heeft Radio 1 vandaag bekend gemaakt.

Met 'Ne me quitte pas' van Jacques Brel staat nog net ook een Belg in de top tien. Het lied uit 1959 is meteen ook het oudste nummer in de lijst. Het jongste nummer is ook van een Belg, namelijk 'Formidable' van Stromae uit 2013. dEUS is met drie noteringen in de lijst dan weer de beste Belgische vertegenwoordiger.

De sterkste stijger in de lijst met de ultieme klassiekers volgens de Radio 1-luisteraars, is 'Good Vibrations' van The Beach Boys. Die stijgt 42 plaatsen, van 94 naar 52. 'Here Comes The Sun' van The Beatles is de sterkste daler en tuimelt 63 plaatsen omlaag, van 28 naar 91.

De hoogste nieuwkomer is 'Inch Allah' van Adamo op plaats 30. Voorts hebben The Beatles en The Rolling Stones de meeste noteringen in de lijst (elk vijf nummers).

01-05-2014 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handgeschreven songtekst 'Like a Rolling Stone' wordt geveild

Handgeschreven songtekst 'Like a Rolling Stone' wordt geveild

http://oi60.tinypic.com/of95zp.jpg

De met de hand geschreven tekst van 'Like a Rolling Stone' van Bob Dylan wordt in juni bij Sotheby's in New York geveild. Het veilinghuis denkt dat het manuscript 1 miljoen dollar (720.000 euro) kan opbrengen, meldt de Britse openbare omroep BBC.

Dylan schreef een van zijn bekendste liedjes in 1965 op vier velletjes postpapier van een hotel. Het document bevat doorhalingen en toevoegingen.

Notities bij de tekst verwijzen naar het leven van de legendarische Amerikaanse zanger en componist. Hij noemt onder meer een optreden van zangeres Joan Baez. In de kantlijn staan tekeningetjes, zoals een schoen en een hoed.

Dylan noemde eind 1965 'Like a Rolling Stone' de beste song die hij tot dan toe had geschreven. Het manuscript wordt verkocht door een vriend en zakenpartner van Dylan uit Californië. Hij kocht het 3 jaar geleden van de zanger. Een bijgevoegde brief van Dylans advocaat bevestigt de authenticiteit van het stuk.

01-05-2014 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae siert cover van New Yorks magazine Time Out

Stromae siert cover van New Yorks magazine Time Out

http://oi61.tinypic.com/4k8yec.jpg

Het magazine Time Out is geïntrigeerd door Stromae. Het Brusselse hitwonder prijkt deze week dan ook op de cover van de New Yorkse editie van het magazine. En daar lijstte Time Out tien redenen voor op.

"Vraag een gemiddelde New Yorker wat hij van Stromae vindt, en ze zullen wellicht iets zeggen als 'Heh? Strom-y?'", schrijft Time Out. "Maar kom een groep Fransen tegen en ze ratelen zonder twijfel 'Mijn god, ik hou van hem, hij is zo geweldig.'"

"Onbegrijpelijk dansbaar"
Volgens Time Out is er niemand in het huidige popwereldje zoals Stromae. "Zijn nummers zijn onbegrijpelijk dansbaar en barsten van de electrobeats, maar de inhoud van de nummers is alles behalve licht: Stromae (die enkel in het Frans zingt) heeft het over aids, kanker, slechte vaders (...) Het is trieste muziek die je tot nadenken aanzet, maar je kan het niet helpen erop te dansen", aldus Time Out.

Of de Verenigde Staten nu ook voor de bijl gaan voor Stromae? Kanye Wests remix van 'Alors On Danse' was alvast een mooi duwtje in de rug en Stromae trekt binnenkort naar New York om er op te treden in een uitverkocht Best Buy Theater.

Obama
Time Out lijkt alleszins al verkocht, zo blijkt uit de tien redenen die het magazine oplijst waarom het geïntrigeerd is door Stromae. De video van hit 'Formidable', zijn afkeer voor het sterrendom of het feit dat president Obama zijn album bezit (bij zijn bezoek aan België kreeg hij een kopie van premier Di Rupo) behoren onder andere tot dat lijstje.

01-05-2014 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus was als tiener depressief

Miley Cyrus was als tiener depressief

http://oi61.tinypic.com/1zc1xn8.jpg

Miley Cyrus was als tiener depressief. "Ik had een lelijke huid en ik had het gevoel dat ik daarom werd gepest", vertelt de zangeres in een interview met Elle, dat plaatsvond voordat ze vorige maand in het ziekenhuis belandde en haar tour moest uitstellen.

"Ik sloot mezelf in die tijd op in mijn kamer en mijn vader moest het slot open breken", vertelt Miley verder. Inmiddels is ze zelfverzekerd en ook zegt ze zich vrijer te voelen sinds ze single is en niet meer voor Disney werkt. "Ik kan nu 's avonds alleen in bed liggen en me prima voelen, wat zoveel sterker is dan de persoon die ik drie jaar geleden was. Toen dacht ik dat ik zou sterven zonder vriend."

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zegt Miley de meeste van haar professionele beslissingen zelf te maken. "Als mijn managers me advies geven, dan doe ik het tegenovergestelde, want zij zijn oude mannen en ik een jonge meid. Ik weet wat goed is."

De Wrecking Ball-zangeres geeft verder toe dat ze nauwelijks verdient aan haar huidige tournee. "Ik heb vooral geld uitgegeven aan de tour. Mijn managers denken dat ik zwaar gestoord ben, maar ik geloof dat het op de lange termijn goed voor me is."

01-05-2014 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbie is geen bimbo meer

Barbie is geen bimbo meer

http://oi57.tinypic.com/3bksx.jpg

De Nederlandse Samantha van der Plas-de Jong, beter bekend als Barbie, was naar eigen zeggen nog een bimbo geweest als ze haar dochtertje Angelina met man Michael niet had gekregen. "Angelina is mijn reddertje in nood geweest. Daarvoor was ik losbandig, maar nu ben ik geen bimbo meer. Dit wilde ik altijd al: huisje, boompje, beestje", vertrouwt ze het Algemeen Dagblad toe.

Barbie kent haar man Michael al van vroeger en op televisie vond hij haar dan ook vreselijk. "Toen we elkaar spraken klikte het. Ik zie hem als mijn eerste relatie. Hij ziet wie ik echt ben, mijn onzekere en verlegen kant. Hij kan mij aan, laat niet over zich heen lopen. Met hem stopte het stappen en doorhalen, hij wilde relaxen en praten over mezelf, dat vond ik eerst wel eng. Op 1 april 2012 zijn we getrouwd, ruim vier maanden later kwam Angelina. Eigenlijk had ik mijn hart afgesloten na twee ongelukkige jeugdliefdes. Ik had hun namen laten tatoeëren, daar heb ik nu bloemen overheen laten zetten."

Dat ze beroemd wilde worden, wist ze al op jonge leeftijd. "Ik werd benaderd voor 'Oh Oh Cherso' toen ik aan het stappen was. Ik kan geen boodschappen doen zonder dat ik word aangesproken door mensen. Sommigen zeggen dat ik Den Haag te schande maak. Ze moeten mij in mijn waarde laten, ik beoordeel anderen toch ook niet?"

Dat ze weleens iets aan haar uiterlijk laat doen, vindt Barbie vrij normaal. Meningen van anderen deren haar weinig. "Ik weet wie mijn echte vrienden zijn en daar houd ik me aan vast. Soms zeggen ze dat alles nep is, van mijn wimpers tot mijn borsten. Nou, mijn karakter is wel echt. En wie laat nou niks doen aan zijn uiterlijk?''

01-05-2014 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ging Jeremy Clarkson opnieuw uit de bocht?

Ging Jeremy Clarkson opnieuw uit de bocht?

http://oi58.tinypic.com/2mfdbgk.jpg

De Britse krant Daily Mirror heeft een niet eerder uitgezonden opname van 'Top Gear' in handen waarin presentator Jeremy Clarkson het woord 'nigger' zou gebruiken. Op Twitter schiet de Brit meteen in de verdediging en zegt dat de krant "dit keer veel te ver is gegaan" en dat hij het woord nog nooit heeft gebruikt en het ook nooit zal gebruiken.

Op de beelden is te zien dat Clarkson tussen twee sportauto's staat en het aloude 'eeny, meeny, miny, moe..' gebruikt om een keuze tussen de twee wagens te forceren. Na het versje mompelt Clarkson iets en volgens Mirror zegt hij "Catch a nigger by his toe, when he squeals, let him go." Op Twitter suggereren volgers van Clarkson dat hij niet 'nigger' zei, maar 'Nissan'.

Mirror zegt audioanalisten te hebben ingehuurd en die beweren dat Clarkson wel degelijk uit de bocht is gevlogen. Waar het nu vooral op een ruzie tussen Mirror en Clarkson lijkt uit te draaien, waarschuwen advocaten in de krant dat de gevolgen voor de presentator weleens veel groter kunnen zijn. "Het gaat om de context waarin hij het heeft gezegd. Als een collega erdoor geraakt is, kan Clarkson in de problemen komen", vertelt advocate Lucy Scott Moncrieff. Haar collega Lawrence Davies gaat een stap verder. "Clarkson moet ontslagen worden, ongeacht zijn waarde voor de BBC. Dat woord gebruiken is onacceptabel."

01-05-2014 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince op 27 mei te zien in Sportpaleis

Prince op 27 mei te zien in Sportpaleis

http://oi61.tinypic.com/iv8o09.jpg

Op zijn officiële Twitter- en Instagramprofiel heeft Prince een affiche geplaatst met daarop nieuwe concertdata voor Europa. Daarop staat dat hij op 27 mei het Antwerpse Sportpaleis aandoet, samen met zijn begeleidingsband 3RDEYEGIRL. Greenhouse Talent heeft het nieuws zopas bevestigd. De voorverkoop begint op 7 mei om 10 uur. Tickets zullen, inclusief servicekosten, tussen 63 en 128 euro kosten.

De tour begint op 15 mei in Birmingham, en eindigt in Antwerpen. Daartussen doet hij ook nog Manchester (16 mei), Glasgow (22 mei), Leeds (23 mei) en Amsterdam (25 mei) aan. De Britse shows zijn bevestigd door de organisatoren, die in Antwerpen en Amsterdam nog niet. In Groot-Brittannië wordt nu gehoopt op een optreden van Zijne Purperen Hoogheid op het festival van Glastonbury, in het weekend voor dat van Rock Werchter.

De 55-jarige Prince kondigde eerder dit jaar aan dat hij dit jaar nog een nieuwe plaat uitbrengt, die 'Plectrum Electrum' zal heten. De nieuwe single, 'The Breeakdown', is al beschikbaar via iTunes.

Begin dit jaar deden er al geruchten de ronde dat Prince opnieuw naar het Gentse Sint-Pietersplein zou komen. Toen al klonk het dat de Amerikaan zou optreden in Glastonbury en op het jazzfestival in het Zwitserse Montreux. In Gent speelde hij in juli 2011 al twee keer een show van goed 3,5 uur, voor telkens 14.000 fans. In november 2010 speelde hij ook al in het Sportpaleis.

01-05-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekende gezichten met AD(H)D

Bekende gezichten met AD(H)D

http://oi60.tinypic.com/2iabyih.jpg

De brede waaier aan symptomen die samengebald worden als ADHD en ADD treffen meer volwassenen dan je misschien op het eerste zicht zou denken. Wist je bijvoorbeeld dat zanger Justin Timberlake er al heel zijn leven mee worstelt? Ontdek hier welke andere bekende gezichten in hetzelfde schuitje zitten.

Olympisch kampioen Michael Phelps kreeg op zijn negende te horen dat hij ADHD heeft. De manier waarop zijn moeder met de situatie omging, heeft volgens de bekende zwemmer alles bepaald. "Als ik niet wou lezen, gaf ze mij de sportpagina's uit de krant. Ze moedigde mij ook altijd aan om te zwemmen, wat enorm geholpen heeft met mijn concentratie en zelfdiscipline. Ondertussen heeft Phelps niet minder dan 22 olympische medailles op zijn palmares.

Paris Hilton kampt sinds haar twaalfde met de aandachtstekortstoornis die we beter kennen als ADD. In een interview met CNN getuigde de tv-persoonlijkheid dat het weinig of geen impact heeft op haar carrière omdat ze er al een leven lang mee om moet gaan.

Maroon 5-frontman Adam Levine had het naar eigen zeggen als kind ontzettend moeilijk om stil te zitten, zich langdurig te focussen en zijn huiswerk rond te krijgen. Ook in zijn volwassen leven laat ADHD hem niet los. Zo verstoorde de stoornis al behoorlijk wat opnamemomenten in de studio of pogingen om nieuwe nummers te schrijven. Toen hij zich realiseerde dat hij de symptomen niet ontgroeid was, contacteerde Levine een arts om te praten over een mogelijke behandeling.

Ook rapper Will.i.am zit opgescheept met ADHD. Voor hem maakt muziek gelukkig alles draaglijk. "Mijn constant bewegende geest is goed voor mijn vak, zowel in de studio als in meetings over creatieve ideeën. Als ik vast zou zitten in een andere job, zou ik het wellicht niet overleven. Muziek is mijn therapie. Het houdt mijn fragiele geest helder", getuigt hij.

01-05-2014 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Absurde opvoedingstips van bekende mama's

Absurde opvoedingstips van bekende mama's

http://oi59.tinypic.com/14vty75.jpg

Ouders die niet met hun kind slapen staan op de rand verwaarlozing, luiers zijn slecht voor baby's en postnatale depressie is gevolg van een fout eetpatroon en tampons kunnen je onvruchtbaar maken. Dat proberen bekende actrices als Alicia Silverstone, Gwyneth Paltrow en Gisele Bündchen ons althans wijs te maken.

De actrice die bekend werd dankzij de film Clueless Alicia Silverstone heeft het lijstje van bekende mama's die de gewone mens willen verrijken met hun opvoedingstips aagevuld. Van Gwyneth, mijn kinderen kijken enkel naar Spaanse of Franse televisie, Paltrow tot Jessica Alba die het biologische kookboek 'An Honest Life' maakte, bekende mama's kunnen het niet laten om de gewone moeder te wijzen waar ze in de fout gaat.

Ook het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen durft nogal eens moeilijk haalbaar advies te geven. "Er zou een wereldwijde wet moeten bestaan die mama's verplicht worden hun baby's tot zes maanden borstvoeding te geven. Want dit is simpelweg een unieke periode. Ook is het best om thuis te bevallen."

Daarnaast raden bekende mama's af om schadelijke, chemische stoffen in verwerkte voeding aan je baby te geven. Flessenvoeding is ook slecht en vaccins zijn gevaarlijk, aldus sommige sterren. Echter geen van de beweringen worden onderbouwd door wetenschappelijke feiten. Alicia Siverstone zegt in haar boek 'The Kind Mama: A Simple Guide to Supercharged Fertility, A Radiant Pregnancy, A Sweeter Birth and a Healthier, More Beautiful Beginning' dat luiers de ontwikkeling van baby's storen. Beter is je kind zonder te laten rondlopen, je moet maar aan de hand van de gezichtsuitdrukking van je kind leren opmaken wanneer het potjestijd is. Mama's gaan best met hun baby even naar het potje. Andere tips zijn onvruchtbaarheid zelf op te lossen door vlees, zuivel en verwerkte voeding te schrappen. Dit zou je nageslacht ook tegen elke mogelijke ziekte in de toekomst beschermen.

Tv-presentatrice Jenny McCarthy voert dan weer een strijd tegen vaccins, die zouden bij haar kind autisme hebben veroorzaakt. De ster kon dit echter zelf weer oplossen met een speciaal dieet. Silverstone voegt er aan toe dat er bewijs bestaat dat sommige kinderen nooit meer hetzelfde zijn na vaccinatie.

Als laatste zou je de bandvorming met je kind verstoren door het in een wiegje te laten slapen. Samen in een bed bed slapen met een kind is voor de meeste werkende ouders niet haalbaar door de grote kans op slapeloze nachten, maar daar lijkt Silverstone niet aan te denken.

Deze adviezen van sterren in hun boeken zijn allicht goed bedoeld, maar het zorgt enkel voor nog meer druk op moeders, die vaak al heel wat stress te verduren krijgen.

30-04-2014 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams niet mee op tournee met Take That

Robbie Williams niet mee op tournee met Take That

http://oi57.tinypic.com/2n7qm9h.jpg

Robbie Williams zal deze zomer niet mee op tournee gaan met de rest van de groep 'Take That'. Dat meldt de zanger nadat hij gisteren trots aankondigde dat hij opnieuw papa wordt.

Vele fans worden nu wel teleurgesteld, want zij waren enorm benieuwd om Robbie Williams terug samen op het podium te zien staan met Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange en Howard Donald. Robbie liet weten dat hij het al druk genoeg gaat hebben met zijn eigen Europese tournee 'Swings Both Ways' en het vaderschap.

"Het is logisch dat ik niet alles kan doen, ik heb al een tournee en wordt opnieuw vader. Maar misschien dat ik me tussen de optredens door opnieuw aansluit bij de groep, we zullen zien. Laat me duidelijk zijn: ik stop niet met 'Take That'. Helemaal niet! Ik hou van 'Take That'", verklaart Robbie luid en duidelijk.

Toch moet er nog iets van het hart: "Na de tournee zal ik wel twee jaar uit de muziekwereld verdwijnen." Robbie wil meer tijd doorbrengen met zijn zwangere vrouw Ayda, die uitgerekend is voor november. Het maakt niet uit of het een jongen of een meisje wordt maar als hij toch zou mogen kiezen: "Als het een meisje wordt, dan vind ik dat absoluut prima, maar als ik echt mag kiezen dan mag het toch een jongen worden." Het koppel heeft al een dochtertje Theodora Rose 'Teddy', van 20 maanden.

30-04-2014 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!