Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie: "Ik word op prachtige manier gek van Brad"

Angelina Jolie: "Ik word op prachtige manier gek van Brad"

http://oi60.tinypic.com/kamv15.jpg

In de nieuwe editie van Elle vertelt Angelina Jolie honderduit over haar relatie waarin ze op een "prachtige manier gek wordt" van Brad Pitt. Ze had nooit van haar leven verwacht de ware tegen te komen, aldus de actrice.

"Ik had nooit gedacht dat ik kinderen zou krijgen, nooit gedacht dat ik verliefd zou worden, nooit gedacht dat ik de juiste persoon zou tegenkomen. Omdat ik zelf uit een gebroken gezin kom, accepteer je min of meer dat bepaalde dingen aanvoelen als een sprookje. Daar ga je dan niet naar op zoek.''

Over de man met wie ze alweer 8 jaar haar leven deelt, heeft Angelina niets dan lof. "Je komt samen, bestaat uit twee individuen, je voelt je geïnspireerd door de ander, daagt elkaar uit, vult elkaar aan en wordt op een prachtige manier gek van elkaar. Na al die jaren hebben we een geschiedenis samen. En wanneer je dat hebt, ben je bevriend op zo'n echte, diepe manier dat er zoveel comfort en gemak is, met een diepe liefde die je krijgt als je veel met elkaar hebt meegemaakt.''

Hoewel haar 5-jarige dochter Vivienne een rol speelt naast haar moeder in 'Maleficent', weet de moeder van zes niet of ze een acteercarrière voor haar kinderen zo'n goed idee vindt. "Brad en ik hebben besloten dat we ze niet weghouden van filmsets en het plezier van het maken van films, maar we willen het ook niet toejuichen. We maken er niets goeds of slechts van. Maar ik zou liever hebben dat ze iets anders gaan doen."

08-05-2014 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen opgenomen in ziekenhuis

Lily Allen opgenomen in ziekenhuis

http://oi62.tinypic.com/21nhxy0.jpg

Lily Allen voelt zich niet goed. Ze ligt in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen. "Ik voel me wel prima hoor jongens, ik heb gewoon wat vocht nodig, want ik kan niks binnenhouden", twittert ze.

Bij dit bericht zette ze een foto van zichzelf waarop te zien is dat ze in het ziekenhuis ligt. In haar arm zit een infuus. Haar fans wensen haar veel beterschap.

Eerder op de dag liet de zangeres al weten dat ze zich niet lekker voelde. "Ik kan niet stoppen met overgeven en ik heb ook koorts #poisoned", aldus Lily via Twitter.

08-05-2014 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless groetjes vanwege Lesley-Ann Poppe

Topless groetjes vanwege Lesley-Ann Poppe

http://oi62.tinypic.com/1gp02.jpg

En of het gezellig was, daar in Cyprus. Lesley-Ann Poppe heeft niet alleen de handen vol met haar borsten, ze zit ook in de laatste rechte lijn richting lancering van haar beautylijn.

"Nu back to work. Nog zes dagen voor de lancering van LA Secrets", luidt het bijschrift op zowel haar Twitter- als Facebookpagina. Elke vorm van reclame is dan mooi meegenomen, dus waarom niet poseren in ware Marilyn Monroe-stijl?

08-05-2014 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens: "Ik ben ook mama van een engel"

Brigitta Callens: "Ik ben ook mama van een engel"

http://oi59.tinypic.com/2irs0hh.jpg

Het verdriet na haar miskraam heeft Brigitta Callens en haar vriend Stefan nóg dichter bij elkaar gebracht. De twee vertrokken samen naar Andalusië om er stevig uit te waaien, schrijft TV Familie. Onderweg naar hun vakantiebestemming stond de ex-miss nog even stil bij het drama dat haar overkwam. "Een bezoekje aan de engelen", postte ze bij een foto vanuit het vliegtuig.

"Eens goed kunnen uitwaaien heeft enorm deugd gedaan. De zon heeft me nieuwe energie gegeven en witte huisjes zijn zo inspirerend. Net als de palmbomen en de duiven op straat. Ik was sowieso van plan een keer te gaan kijken naar de yogastudio's in Spanje, om te zien hoe ze dingen daar opvatten. Dat was erg leerrijk. Ik heb er ook veel getraind, want na een zwangerschap van vijf maanden moet je lichaam even ontzwangeren."

"Om ruimte in mijn hoofd te maken heb ik voor we vertrokken het hele huis opgeruimd, om er zeker van te zijn dat we thuiskomen in een zen huis. Onze tuin is groener dan groen en er hangt een goede sfeer. Om de miskraam een plaats te geven, stort ik me nu weer op mijn werk."

Brigitta heeft haar kinderdroom niet opgeborgen, maar het zal toch niet voor direct zijn. "Het eerste jaar zal het er zeker niet van komen. Nikola is er dan wel niet meer, hij zit nog steeds in mijn hart. Vijf maanden zwangerschap is niet niks, de tijd zal niet alle wonden helen, maar toch een beetje. Het eerste kind helpen vergeten met een tweede, dat werkt niet. Misschien voor andere vrouwen, maar niet voor mij.

Moederdag wordt extra pijnlijk voor de ex-Miss België. "Maar ik trek me op aan het feit dat ik mijn mama nog heb. Ik ben mama van een engeltje, zo zie ik het. Op Moederdag moet je dankbaar zijn voor wat je hebt, niet voor wat je niét hebt. Ik sta graag stil bij de dingen, maar stilstaan hoeft niet achteruitgaan te betekenen."

07-05-2014 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na vijf jaar nog niet verkocht: villa Pfaffs weer op de markt

Na vijf jaar nog niet verkocht: villa Pfaffs weer op de markt

http://oi61.tinypic.com/1zqfrtg.jpg

In en rond Antwerpen belandt het duurdere vastgoed in een zware crisis. De prijzen voor villa's in de rand en luxe-appartementen in de stad dalen tot twintig procent en raken moeilijk verkocht. En dat voelen ook de Pfaffs. Hun villa staat al vijf jaar te koop, maar vindt maar geen nieuwe eigenaar, schrijft Gazet van Antwerpen.

De villa in Brasschaat komt opnieuw op de markt na een flop met een kandidaat-koper. De Pfaffs zetten hun bekende huis in februari 2009 te koop, maar al vijf jaar zonder succes. Volgens de makelaar was er eindelijk een koper, maar uiteindelijk draaide dat op niets uit.

"We zullen de villa over een week opnieuw op de markt brengen. Het was een vervelende, complexe zaak die de familie veel kostbare tijd heeft gekost. Meer kan ik daar nu nog niet over zeggen."

De vraagprijs bedroeg in het begin 2 miljoen euro. Na twee jaar ging er al 500.000 euro af en wat de nieuwe prijs zal zijn, is nog niet geweten.

07-05-2014 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Jessica Alba nooit naakt gaat voor de camera

Waarom Jessica Alba nooit naakt gaat voor de camera

http://oi57.tinypic.com/33mwx7c.jpg

Jessica Alba pronkt op de cover van de juni-editie van Glamour magazine, maar laat daarbij in tegenstelling tot veel van haar collega's verdacht weinig vlees zien. Net als in Alba's filmcontracten blijft de actrice ook tijdens fotoshoots trouw aan een strikte 'geen naakt'-regel. Waarom dat zo is, ontdek je hier.

De knappe brunette kampt alvast niet met een hoop complexen. Op de vraag waarom ze nooit uit de kleren gaat, antwoordde ze droog: "Ik wil niet dat mijn grootouders mijn borsten zien. Dat is het. Wat zou dat bizar zijn op Kerstmis".

Knuffelen
Verder onthulde Alba ook nog dat ze op haar 33 levensjaren nog maar twee vriendjes heeft gehad. Op haar 19de leerde ze NCIS-ster Michael Weatherly kennen, de 12 jaar oudere man die met haar maagdelijkheid ging lopen en met wie ze 3 jaar samen was. Sinds 2004 is Cash Warren Alba's trouwe wederhelft. Ze ontmoette hem op de set van de 'Fantastic Four'. Ondertussen is het duo al 6 jaar gelukkig getrouwd en kregen ze samen twee dochters. Haar geheim om de relatie sterk te houden: "Iedere avond knuffelen".

07-05-2014 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chantal Janzen Nederlandse Milf van het jaar, koningin Máxima derde

Chantal Janzen Nederlandse Milf van het jaar, koningin Máxima derde

http://oi57.tinypic.com/2dtagpf.jpg

Actrice-presentatrice Chantal Janzen is opnieuw uitgeroepen tot lekkerste moeder van Nederland. Dat hebben de luisteraars van radiozender 538 bepaald.

Radiopresentator Ruud De Wild stuurt via Twitter een foto van de blondine die een enorme Milfaward 2014 laat zien. Janzen is bij ons vooral bekend van de televisieserie Divorce, die vorig jaar op VTM werd uitgezonden.

"Ik ben er heel blij mee, maar niemand kijkt er naar om, want hij ziet er hetzelfde uit als die vorige beker", zegt ze over de award. "Ik ga deze prijs zo vieren met mijn collega-acteurs." Janzen (35) vertelt in het telefoongesprek dat ze wel een beetje moeite heeft met de titel. "Kunnen we er niks anders van maken? Als mijn moeder vraagt wat ik heb gewonnen, dan vind ik het lastig om uit te leggen. Ik vind het niet te ver gaan hoor, maar het is wel een dingetje."

Er werden dit jaar meer dan 90.000 stemmen uitgebracht op de verkiezing. Op de tweede en derde plek staan supermodel Doutzen Kroes en koningin Máxima. Het is niet voor het eerst dat Chantal Janzen door de 538-luisteraars wordt uitgeroepen tot Milf van het jaar. Ze won de titel namelijk al twee keer eerder. Vorig jaar ging Nicolette van Dam er met de prijs vandoor. Die actrice kent u misschien nog uit de tv-serie 'Voetbalvrouwen'.

07-05-2014 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitreiking Gouden Palm live in vijf Belgische cinema's

Uitreiking Gouden Palm live in vijf Belgische cinema's

http://oi59.tinypic.com/263818j.jpg

Première in het Belgische bioscoopland: de uitreiking van de Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes wordt live uitgezonden in vijf Belgische cinema's. Op zaterdagavond 24 mei zenden Kinepolis Antwerpen, Kinepolis Gent, Acinapolis Namen, Kinepolis Luik en UGC De Brouckère Brussel de slotceremonie van het festival live uit. Een van de 18 kanshebbers voor de Gouden Palm is trouwens "Deux Jours, Une Nuit" van Jean-Pierre en Luc Dardenne.

Na de uitreiking worden drie films vertoond uit de selectie van deze 67ste editie van Cannes. Voor de prijs van een filmticket kan iedereen kiezen tussen "Grace of Monaco", de openingsfilm van Cannes met onder andere Nicole Kidman, "Deux Jours, Une Nuit" van de Dardennes met Marion Cotillard en "The Homesman" van Tommy Lee Jones met Hilary Swank.

Om 19.00 uur start de ceremonie, gevolgd om 20.00 uur door een film naar keuze.

07-05-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus schokt Britten: "Jullie hebben toch allemaal pillen geslikt?"

Miley Cyrus schokt Britten: "Jullie hebben toch allemaal pillen geslikt?"

http://oi59.tinypic.com/6gge4k.jpg

Het Britse volk beledigen is misschien niet zo moeilijk, maar Miley Cyrus heeft gisteren toch alles uit de kast gehaald tijdens haar eerste show in Londen.

De 21-jarige zangeres reist momenteel de wereld rond voor haar tournee 'Bangerz'. Ze werd vorige maand opgenomen in het ziekenhuis voor een ernstige allergische reactie en moest enkele concerten, waaronder ook dat in België, uitstellen.

Op het podium van de O2 Arena in Londen leek de zangeres echter weer haar oude zelf te zijn. Het publiek vertelde achteraf over de bijzondere show: "Miley liet heel wat mensen van hetzelfde geslacht elkaar kussen, wat op een groot scherm afgebeeld werd. Het zangeresje gaf er een speech bij over hoe we allemaal onszelf moeten kunnen zijn. Ze zei dat ze hoopte dat het publiek dronken was en pillen had genomen. Haar assistenten moesten even op het podium komen toen haar korset was losgekomen nadat ze haar kleine danseressen had besprongen."

De Britse zangeres Lily Allen was alvast fan van de show. Enthousiast liet ze weten op Twitter: "Dat was het beste dat ik al heb gezien #BangerzTour #MileyCyrus". Toch waren niet alle Britten zo enthousiast. Op Twitter klinkt het dat mensen in het midden van het optreden zijn vertrokken omdat de ster zich vulgair gedroeg.

Vorige maand moest de Amerikaanse de eerste shows van haar Europese tour afzeggen omdat ze met gezondheidsproblemen kampte.

07-05-2014 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Planckaert: "Ik vocht twee keer op leven en dood met Tom Waes"

Eddy Planckaert: "Ik vocht twee keer op leven en dood met Tom Waes"

http://oi59.tinypic.com/2441nwi.jpg

Ex-wielrenner Eddy Planckaert (55) is een winnaarstype, tv-maker Tom Waes (45) is dat ook. De tweede was de bedenker van een tv-reeks over de eerste en zo leerden de temperamentvolle haantjes elkaar beter kennen. Blijkbaar kwamen daar ook hevige vechtpartijen van, inclusief wurggrepen. Dat vertelt Eddy Planckaert aan Dag Allemaal. Zaterdag zit hij met zijn vrouw Christa in de laatste aflevering van De Parenclub. Maar iets als 'Waes vs Planckaert' zou eigenlijk meer Eddy's ding zijn.

Twaalf jaar geleden stond Tom Waes mee aan de wieg van 'De Planckaerts', tegenhanger van 'De Pfaffs'. De eerste drie seizoenen was Tom Waes ook regisseur van de reality soap. "In álles wilde Tom zich meten met mij", zegt Eddy in Dag Allemaal. "Al moest hij er een been bij breken."

De drang om de sterkste te zijn leidde ook tot regelrechte gevechten tussen Eddy en Tom, die elkaar constant uitdaagden. "We hebben twee keer gevochten, op leven en dood zelfs", aldus Eddy. "Echt, tot bloedens toe. Op een keer viel Tom mij tijdens de opnames van 'De Planckaerts' langs achter aan en gooide mij op de grond. Maar ik kreeg hem in een wurggreep waardoor hij moest afkloppen. Die nederlaag is héél lang blijven steken bij hem, want hij kan absoluut niet tegen zijn verlies."

En dus kwam er revanche van. Want ook in 'M!LF', met Jan Van Looveren, stonden beide heren tegenover elkaar. "Tijdens de slotproef sprong op mij om te vechten. Hij wilde wraak voor die nederlaag van jaren eerder. Opnieuw kreeg ik hem in een wurggreep maar ik heb nog zeker acht seconden gewacht voor ik hem losliet. Hij raakte nét niet buiten bewustzijn. Jan Van Looveren is moeten tussenkomen toen."

Het gevecht werd nooit uitgezonden omdat dat niet het opzet was. De vechtersbaasjes zijn ondanks alles nog altijd wel de beste maten, stelt Eddy. "Maar ik ben wel de sterkste!" Het dan toch maar eens voor de camera's 'uitvechten'?

07-05-2014 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie-actrice vecht tegen borstkanker

Familie-actrice vecht tegen borstkanker

http://oi58.tinypic.com/2zs1b1w.jpg

Monika Dumon (55), Agnes in de vtm-soap 'Familie', vecht tegen borstkanker. Dat meldt Story. Hoewel de chemokuur mentaal en fysiek erg zwaar is, wil Monika zo lang mogelijk blijven acteren.

"In december hebben de artsen vastgesteld dat ik borstkanker heb", vertelt Dumon in het weekblad. "Vanaf dat moment zat ik op een enorme rollercoaster van emoties en onderzoeken. Na de operatie ben ik gestart met de chemotherapie. In samenspraak met de artsen heb ik voor een lange chemokuur gekozen."

"Ik wil in de mate van het mogelijke zo lang mogelijk blijven werken", verklaart ze. "En dat lukt me, mits goed luisteren naar mijn lichaam en me aan enkele voorzorgsmaatregelen te houden. Gelukkig krijg ik veel steun van familie, vrienden en collega's."

"Half juni eindigt mijn chemokuur. Het is zwaar, maar ik zie chemo niet als mijn vijand", aldus Dumon, "maar als een vriend. Een ridder die vecht tegen dat lelijke monster dat borstkanker heet. En wees maar gerust, we zijn aan de winnende hand."

06-05-2014 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bram verdwijnt uit Thuis

Bram verdwijnt uit Thuis

http://oi59.tinypic.com/1zq93lc.jpg

Acteur Bert Verbeke neemt afscheid van 'Thuis'. Morgen zal de acteur voor het laatst te zien zijn in de serie als Bram Schepers. Verbeke wil na 936 afleveringen andere horizonten opzoeken. "Bram had nog een tijdje kunnen doorgaan, maar ik voelde dat ik net niet uitgespeeld was met die rol. Dat is voor mij het ideale moment om te vertrekken", aldus Verbeke.

Zijn personage dook voor het eerst op in 'Thuis' op 13 oktober 2009. Bram ging toen als jonge loodgieter in opleiding aan de slag bij Sanitechniek. Aanvankelijk stond hij vooral bekend als de pester van Franky, maar later worden de beide jongens beste vrienden. Als het aan Franky had gelegen zelfs meer dan dat, maar Bram heeft meer oog voor vrouwelijk schoon. Zijn eerste grote liefde is Paulien, maar wat hij later met Jana meemaakt - het verlies van hun ongeboren zoon Jack - verandert hem voorgoed. Beide geliefden belanden elk op een ander spoor en hoewel ze vechten voor hun relatie, lijken ze elkaar alleen maar te kwetsen. 

"Er is gevloekt in het scenaristenlokaal"
"Men vertelde me dat er gevloekt is in het scenaristenlokaal na de aankondiging van mijn beslissing. Dat vind ik een mooi compliment. Anderzijds laat ik nu een geweldig fijne ploeg achter, die ik erg zal missen. Ik kijk met heel veel plezier terug op deze productie."

"Nu is het tijd voor nieuwe horizonten. Naast de musical '14-18' staat er nog veel theater op het programma. Onder andere een solovoorstelling met eigen Nederlandstalige songs op een tekst van Jo Van Damme en nieuwe producties bij De Spelerij en theater FroeFroe."

06-05-2014 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De geheime uitstap van de Britse prins George

De geheime uitstap van de Britse prins George

http://oi59.tinypic.com/2u736us.jpg

De bekendste baby ter wereld, de Britse prins George, is tijdens het bezoek van zijn ouders aan Nieuw-Zeeland vorige maand ongezien op uitstap geweest naar een park in hoofdstad Christchurch. Nanny Maria Borallo nam de eerstgeborene van William en Kate op sleeptouw zonder dat andere bezoekers van het drukbezochte park daar iets van merkten. Dat schrijft Daily Mail.

Het Britse prinsenpaar was formele bezoeken aan het afleggen, toen de Spaanse oppas eropuit trok met de kleine. Volgens de Britse nieuwssite merkte zo goed als niemand het koninklijke bezoek op.

Die eer viel wel te beurt aan ijsjesverkoper Barry Ludlow. De man vertelde aan Fairfax Media dat hij aan Borallo een ijsje verkocht, waarna ze met de negen maanden oude baby van hun tijd in het park genoot. "Er was die dag veel volk, er speelden overal kinderen, maar ik denk niet dat iemand de twee gezien heeft. Ze vielen zeker niet uit de toon."

Daily Mail noemt het merkwaardig dat het prinsje onopgemerkt op uitstap kon, gezien het jongetje tijdens de reis in Nieuw-Zeeland voortdurend met alle aandacht ging lopen.

De uitstap wordt bevestigd door twee mensen die betrokken waren bij de organisatie van de koninklijk toer 'down under'. Ook de burgemeester van Christchurch ontkent het gerucht niet. Zij hoopt vooral dat de twee van de anonimiteit en rust hebben kunnen genieten.

Een woordvoerder van het prinselijke paar weigerde commentaar te geven.

06-05-2014 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell showt zoontje

Simon Cowell showt zoontje

http://oi58.tinypic.com/2whml9t.jpg

Simon Cowell heeft een hele fotoreportage van zijn pasgeboren zoon Eric gedeeld met zijn volgers. "Mijn kleine jongen Eric is gezond en blij", schrijft het bekende Britse jurylid.

Bij een ander kiekje schrijft hij: "Heel erg knap, net als zijn vader." Ook deelt Cowell een foto van zijn vriendin Lauren Silverman en het kleine jongetje.

Cowell's zoontje werd in februari geboren, het is zijn eerste kind. In een interview vertelde hij onlangs dat hij voor de geboorte van Eric behoorlijk depressief was. "Ik voel me nu gelukkig. Ik geloof dat ik mijn plezier terug heb. Mijn leven is veranderd", aldus Cowell.

06-05-2014 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama laat zelfs Anna Wintour smelten

Michelle Obama laat zelfs Anna Wintour smelten

http://oi60.tinypic.com/257eirp.jpg

De Amerikaanse presidentsvrouw Michelle Obama kan zelfs de ijzigste blik doen smelten. Bij de opening van een nieuw kostuuminstituut in New York omhelsde ze de hoofdredacteur van het modeblad Vogue, Anna Wintour. Toen de first lady haar hand pakte, schoot Wintour vol.

De meest invloedrijke vrouw in de modewereld is bekend om haar stalen gezichtsuitdrukking. Maar gisteren was háár dag. Eerst mocht ze het Anna Wintour Costume Institute openen in het Metropolitan Museum. En daarna was het jaarlijke Met Gala.

Het is hét feestje om te zien en gezien te worden. Tal van sterren liepen maandag dan ook in hun beste outfit over de rode loper van het jaarlijkse Met Gala, dat door Wintour wordt georganiseerd.

Madonna geweigerd
Zo schitterde Oscarwinnares Lupita Nyong'o in een gewaagd semitransparant ensemble van groene veren, glinsterende stenen en een hoofdband en droeg Sarah Jessica Parker een zwart-witte baljurk.

Madonna mocht van Wintour niet met blote borsten verschijnen. Ze besloot het feest daarom aan zich voorbij te laten gaan. Via Instagram deelde Madonna een foto van de outfit die ze eigenlijk op het exclusieve feest in New York had willen dragen. Daarop is haar bovenlijf te zien, dat alleen in wat wit tape-achtig materiaal is gehuld. Over haar onbedekte borsten staat de tekst 'Gecensureerd' geschreven.

Sterren die wel op het feest waren zijn onder anderen Johhny Depp en Amber Heard, David en Victoria Beckham, Selena Gomez, Lea Michele, Bradley Cooper, Michelle Williams, Rita Ora, Kim Kardashian en haar verloofde Kanye West. Kims 18-jarige halfzusje Kendall Jenner, die sinds het afgelopen jaar aardig aan de weg timmert als model, maakte haar debuut op het bal.

Modecollectie
Het Met Gala wordt sinds 1971 georganiseerd in het New Yorkse Metropolian Museum Of Art en heet officieel het Costume Institute Gala. Het is een benefietgala voor het Costume Institute, waar het museum zijn modecollectie bewaart, en tegelijkertijd een openingsfeestje voor de jaarlijkse modetentoonstelling. In 2013 werd er naar verluidt 9 miljoen dollar opgehaald met het feest, waarvan de kaartjes dit jaar voor maar liefst 25.000 dollar werden verkocht.

06-05-2014 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ilse De Meulemeester pluimt rijke mannen in Saint-Tropez"

"Ilse De Meulemeester pluimt rijke mannen in Saint-Tropez"

http://oi62.tinypic.com/212y8lt.jpg

Story pakt deze week uit met een smeuïg verhaal over Ilse De Meulemeester, die tegenwoordig in Saint-Tropez zou vertoeven om rijke mannen geld afhandig te maken. Zo zou ze onder meer een demente man 800.000 euro lichter hebben gemaakt.

Het weekblad haalt iemand uit de directe familiale omgeving van De Meulemeester als bron aan, en die beweert dat de zogenaamde stalker die vorig jaar haar Porsche ramde helemaal geen stalker was. "Het wordt tijd dat de waarheid aan het licht komt. Jacobus Perdaems was geen stalker, maar de vriend van Ilse", klinkt het. "Het was niet meer dan een spijtig ongeval. Dat incident werd opgeklopt om te voorkomen dat Ilse hem twee Porsches afhandig heeft gemaakt, één voor haar en één voor Glenn (Janssens, red.). Naast die dure wagens heeft ze hem ook gigantische geldbedragen afgetroggeld."

"Perdaems is erg ontgoocheld in Ilse", klinkt het verder. "Hij zal de zaak niet laten rusten. Hij wil niet alleen zijn geld recupereren, hij wil ook rechtvaardigheid. Er is al een onderzoek ingesteld. Het straffe is dat Ilse, ondanks alles wat er boven haar hoofd hangt, ondertussen gewoon haar gang blijft gaan en steeds arroganter wordt."

Uitvalsbasis
Daarop haalt de bron voorbeelden aan van andere welgestelde mannen die De Meulemeester in het vizier zou hebben. Daarbij zou ze haar "jachtterrein" naar Saint-Tropez verlegd hebben. "Dat is dan ook een prima uitvalsbasis om op andere rijke mannen te jagen. Daags na de paasvakantie vertrok ze opnieuw naar het zuiden van Frankrijk om langs twee Vlamingen, die op haar lijstje van mogelijke geldschieters staan, te lopen. Elke dag stond er een andere man op het programma. Maar of ze centen lossen?"

Rest nog de vraag waarom De Meulemeester dit doet. "Ilse heeft gewoon een heel dure smaak. Een rekening van 38.000 euro voor een reis naar New York met haar zoontje heeft ze aan Perdaems gepresenteerd. Die mocht ook opdraaien voor de kosten aan haar huis in de Provence. Net zoals een man die ondertussen overleden is. Ilse zou hem meer dan 800.000 euro afhandig hebben gemaakt, toen hij al aan dementie leed. Voor Ilse is dat pure noodzaak. Ze heeft gewoon veel geld nodig."

Story heeft naar eigen zeggen De Meulemeester gecontacteerd, maar ze was niet bereikbaar voor een reactie.

06-05-2014 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die jurk gaat wel heel diep, Rihanna

Die jurk gaat wel heel diep, Rihanna

http://oi58.tinypic.com/qmzu2u.jpg

Op de rode loper van het Met Gala kwam Rihanna nog stijlvol voor de dag in een creatie van Stella McCartney. Op de afterparty in een New Yorkse nachtclub gooide de 26-jarige zangeres echter opnieuw alle remmen los. Voorbijgangers mochten via haar pittige jurk ongegeneerd een blik werpen op de beroemdste derrière van Instagram.

Flashback naar enkele uren eerder: zonder bh maar mét strakke buik stal 'Riri' de show naast actrices Reese Witherspoon en Kate Bosworth, fotomodel Cara Delevingne en ontwerpster Stella McCartney. De link tussen dit fraaie vijftal? Stuk voor stuk droegen ze een outfit van de laatstgenoemde.

Het Met Gala wordt algemeen beschouwd als het modefeestje van het jaar. Een toegangsticketje kostte 25.000 dollar (18.000 euro), maar liefst 10.000 dollar duurder dan vorig jaar.

06-05-2014 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry heeft al nieuwe vlam

Prins Harry heeft al nieuwe vlam

http://oi62.tinypic.com/9zomza.jpg

Nog geen week na de breuk met Cressida Bonas, met wie hij twee jaar lang een relatie had, heeft de Britse prins Harry (29) alweer oog voor ander vrouwelijk schoon. De roodharige prins werd afgelopen week aan het zwembad van een luxehotel in Miami gespot met de sexy Hollywood-actrice Katie Cassidy (27), die bij ons op VIJF te zien is in de tv-serie 'Gossip Girl'.

Harry was met een stel vrienden in Miami voor het vrijgezellenfeestje en de bruiloft van zijn goede vriend Guy Pelly. Terwijl het gezelschap lag te relaxen aan het zwembad van het hotel, viel Harry's oog al snel op de actrice. "Ze hadden het erg goed naar hun zin en hebben kort gebabbeld", zei een bron tegen Us Weekly. Ook tijdens het feesten in nachtclubs in Miami zou de prins erg close zijn geweest met Katie. Zij is de dochter van zanger/acteur David Cassidy.

05-05-2014 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flo Rida wil geen alimentatie betalen, wel abortus

Flo Rida wil geen alimentatie betalen, wel abortus

http://oi58.tinypic.com/2vvqpsw.jpg

Rapper Flo Rida heeft geen zin om alimentatie te betalen voor zijn nog ongeboren kindje. Hij heeft de zwangere Natasha Georgette Williams met wie hij het bed heeft gedeeld wel aangeboden om de abortus te betalen. Dat blijkt volgens entertainmentsite TMZ uit rechtbankdocumenten

Om er toch voor te zorgen dat Tramar Dillard, zoals de artiest eigenlijk heet, alimentatie gaat betalen, heeft Natasha een rechtszaak tegen hem aangespannen. Uit door haar ingevulde rechtbankdocumenten blijkt dat de artiest wel wil opdraaien voor de abortuskosten. Maar dat heeft Natasha geweigerd.

Natasha Georgette Williams beweert dat ze zwanger is van Flo Rida. Maar dat wil de rapper niet geloven. Hij heeft wel toegegeven dat hij seks met haar heeft gehad. Hij eist een DNA-test, maar ook dat weigert de vrouw. Artsen hebben haar namelijk gezegd dat een test gevaarlijk kan zijn voor haar kindje. Als het kindje eenmaal geboren is, wil ze wel instemmen met een test.

05-05-2014 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warm afscheid van actrice en choreografe Jane Peter

Warm afscheid van actrice en choreografe Jane Peter

http://oi59.tinypic.com/rvg7dt.jpg

In het Antwerpse Schilde hebben enkele honderden familieleden, vrienden en voormalige collega's vandaag afscheid genomen van actice en choreografe Jane Peter, bekend van onder meer haar werk bij het Antwerps Koninklijk Jeugdtheater en bij het Echt Antwaarps Teater van haar ex-man Ruud De Ridder. Peters zoon Sven De Ridder vroeg en kreeg tijdens de plechtigheid van alle aanwezigen voor de laatste keer nog eens een staande ovatie voor zijn mama.

Jane Peter werd 75 en overleed op 24 april in het bijzijn van haar naasten. "Je hartje was moe, maar je wilde pas definitief 'backstage' gaan als je daar zelf klaar voor was", beschreef Sven De Ridder haar decennialange strijd tegen kanker en haar laatste momenten. De Ridder haalde in een warme hulde aan zijn mama ook talloze haar typerende herinneringen boven en had het onder meer over haar liefde voor film en New York.

Grote dame
Onder de aanwezigen waren heel wat prominenten uit de theaterwereld en voormalige collega's van Jane Peter bij het Echt Antwaarps Teater en de VTM-reeksen 'Bompa' en 'Chez Bompa Lawijt'. Onder meer Ivo Pauwels, Annie Geeraerts, Michael Pas en zanger Will Ferdy kwamen een laatste groet brengen. "Je was een grote dame, en niet alleen in het theater", sprak regisseur en vriend van de familie Jan Verbist.

05-05-2014 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!