Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmmakers lachen om hypocriete James Franco

Filmmakers lachen om hypocriete James Franco

http://oi58.tinypic.com/2lkd5xf.jpg

De makers van het vervolg op 'Spring Breakers' vinden de kritiek van James Franco maar hypocriet. "Hoeveel sequels heeft James zelf wel niet gedaan", zegt producent Chris Hanley lachend tegen Variety. Franco, die een hoofdrol speelde in het origineel, liet eergisteren namelijk via Instagram weten niet achter de nieuwe film te staan.

"Misschien denkt hij dat alleen vervolgfilms van grote studio's artistiek verantwoord zijn", zegt Hanley, die als voorbeelden Franco's films 'Great and Mighty Oz', 'Spider Man' en 'The Rise Of The Planet of the Apes' noemt.

Hanley, die ook het origineel van scriptschrijver en regisseur Harmony Korine produceerde, werkt voor het vervolg met de schrijver Irvine Welsh ('Trainspotting') en 'Spun'-regisseur Jonas Akerlund. "Dat zijn geen zwakke of stomme artiesten", benadrukt hij. Ook laat hij weten dat alle rechten voor vervolgfilms van 'Spring Breakers' bij zijn bedrijf liggen en niet bij Korine.

James Franco, die een hoofdrol speelde in het origineel, liet eergisteren via Instagram weten niet achter de nieuwe film te staan. "Het wordt een afschuwelijke film, met een verschrikkelijke bestaansreden: geld verdienen met andermans creativiteit", schreef hij.

16-05-2014 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager Justin Bieber weigert te getuigen

Manager Justin Bieber weigert te getuigen

http://oi62.tinypic.com/9qkwso.jpg

Justin Biebers manager Scooter Braun heeft geweigerd te getuigen in de zaak rondom Bieber en de vermeende mishandeling van een fotograaf. In plaats daarvan heeft Braun volgens TMZ aan de rechter gevraagd de videogetuigenis die voorafgaand aan de rechtszaak stond gepland te annuleren.

Braun is van mening dat de advocaat van de fotograaf de op video opgenomen getuigenis van Bieber zelf aan de media heeft doorgespeeld. Het popidool kwam hier niet bepaald voordelig in over. De manager zegt de advocaat daarom niet nog meer materiaal te willen geven. De advocaat is een "clown die aandacht zoekt", zegt Braun tegen TMZ.

De manager zegt verder te vermoeden dat de advocaat hem tijdens het verhoor allerlei irrelevante vragen wil stellen die bedoeld zijn de jury tegen Bieber op te zetten. Zo is er al geschreven dat hij Braun zou willen vragen waarom Bieber zich onvriendelijk gedraagt en of de zanger misschien anabole steroïden gebruikt. Deze aantijgingen zijn volgens Braun onzin.

16-05-2014 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playmate of The Year is studente Kennedy Summers

Playmate of The Year is studente Kennedy Summers

http://oi58.tinypic.com/309tunm.jpg

Kennedy Summers mag zich Playmate Of The Year 2014 noemen. De Duits-Amerikaanse studente medicijnen werd gisteravond in Hugh Hefners Playboy Mansion gefeliciteerd met haar titel door de winnares van vorig jaar, Raquel Pomplun.

De blonde Kennedy heeft meer dan alleen de eervolle titel gekregen, zo is te lezen in een online persverklaring van Playboy. Het model is 100.000 dollar, een auto en een diamanten horloge rijker. Kennedy, die in december al Playmate Of The Month was, is vanaf volgende week op de cover van Playboys juni-editie te bewonderen. In het blad staat verder een fotoreportage van 12 pagina's waarmee niet alleen Kennedy, maar ook het 60-jarige bestaan van het mannenblad wordt geëerd.

Wie niet kan wachten kan nu al terecht op de nieuwe website Playmates.com die donderdag werd gelanceerd. Via de webwinkel van het blad zijn bovendien al T-shirts en foto's van de in Berlijn geboren schoonheid te koop. Een deel van de opbrengsten gaat naar het door haar gekozen goede doel Wounded Wear, dat kleding aan gewonde soldaten geeft.

Kennedy Summers, die na haar studie plastisch chirurg wil worden, is de 55ste Playmate Of The Year. In 1960 kreeg Ellen Stratton voor het eerst die titel.

16-05-2014 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna verrast met fris roos kapsel

Rihanna verrast met fris roos kapsel

http://oi59.tinypic.com/mrv30w.jpg

Vergeet Nicki Minaj en haar verschillende kleurrijke pruiken. Rihanna dumpt haar donkere lokken en gaat voor een roze pixie cut. Riri kreeg bijzonder veel aandacht voor haar flashy look al was het toch ook weer haar kledingkeuze die alle hoofden deed omdraaien.We zijn al wat gewend van de popzangeres, ook op gebied van haar haarstijl, maar een roze coupe hadden we nog niet gezien. Al moeten de fans niet treuren om haar donkere lokken, wellicht gaat het hier gewoon om een pruik. Al gaf het haar wel de nodige aandacht.

We zijn al wat gewend van de popzangeres, ook op gebied van haar haarstijl, maar een roze coupe hadden we nog niet gezien. Al moeten de fans niet treuren om haar donkere lokken, wellicht gaat het hier gewoon om een pruik. Al gaf het haar wel de nodige aandacht.

Toch was het niet alleen het nieuwe kapsel dat mannen serieus deed opkijken, of moeten we zeggen neerkijken. De zangeres kwam gisteren tijdens een basketbalwedstrijd opdagen in een casual jeans en een witte top. Niet speciaal, lijkt op het eerste gezicht, maar zoals Rihanna het al wel vaker doet, liet ze haar beha gewoon thuis. De casual outfit combineerde ze mee een paar, natuurlijk, roze pumps en roze nagels. Zo komt Riri toch nog stijlvol voor de dag op een basketbalwedstrijd.

16-05-2014 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian en Kanye West trouwen in Firenze

Kim Kardashian en Kanye West trouwen in Firenze

http://oi58.tinypic.com/28hofb6.jpg

Kim Kardashian en Kanye West gaan in het Italiaanse Firenze trouwen. Het gerucht gaat al maandenlang de ronde dat het koppel in Parijs hun jawoord zal geven, maar nu heeft een bron dichtbij Entertainment Tonight verklapt dat ze hun gasten na een diner in Parijs naar de historische Italiaanse stad laten overvliegen.

Eén van de redenen waarom Kimye zich bedacht zou hebben, is omdat je volgens de Franse wet veertig dagen in Frankrijk moet wonen alvorens je in het huwelijksbootje kan stappen.

De 33-jarige Kim heeft ondertussen laten weten dat de bruiloft niet in haar realityreeks 'Keeping Up With The Kardashians' te zien zal zijn en dat nog niemand haar trouwjurk heeft gezien. De socialite veegde bovendien het gerucht van tafel dat ze onlangs in het grootste geheim in Californië zijn getrouwd.

Kim en Kanye, die samen een dochtertje van elf maanden hebben, verloofden zich in oktober van vorig jaar. De showbizzsterren willen er een intieme ceremonie van maken waar enkel hun beste vrienden en familie op aanwezig mogen zijn.

De tv-ster en de rapper zullen na de bruiloft op huwelijksreis gaan. De twee lassen achteraf een pauze in om zich wat meer op hun gezinnetje te focussen. De Kardashians organiseerden vorige week nog een groot verlovingsfeest voor Kim in het Peninsula Hotel in Beverly Hills.

16-05-2014 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé: "Alle families hebben wel eens problemen"

Beyoncé: "Alle families hebben wel eens problemen"

http://oi62.tinypic.com/1zlawwn.jpg

Beyoncé en haar familie hebben gereageerd op het filmpje waarin te zien is hoe haar man Jay-Z wordt aangevlogen door haar jongere zus Solange. "Alle families hebben problemen en wij zijn niet anders", zo staat er in de verklaring waar onder meer TMZ over schrijft.

De verklaring benadrukt dat het incident privé was en dat vooral belangrijk is dat de familie het heeft bijgelegd. "Jay en Solange nemen beiden hun verantwoordelijkheid voor wat er is gebeurd. Ze hebben hun excuses aan elkaar aangeboden en we gaan verder als één front."

Sinds het filmpje, dat werd opgenomen door de beveiligingscamera in een New Yorkse hotellift, op internet verscheen, wordt er hevig gespeculeerd over de reden achter de ruzie. Solange zou onder invloed van drank en drugs zijn geweest en Beyoncé en Jay-Z zouden huwelijksproblemen hebben.

Niets van dat alles is waar, schrijft de muzikale familie nu. "We houden van elkaar en boven alles zijn we familie. Wij hebben dit achter ons gelaten en hopen dat iedereen hetzelfde doet."

16-05-2014 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerbetoon voor The Beatles door Miley en The Flaming Lips

Eerbetoon voor The Beatles door Miley en The Flaming Lips

http://oi60.tinypic.com/15db96w.jpg

De Amerikaanse band The Flaming Lips heeft een eigen versie gemaakt van het Beatles-album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. Twee van de Beatles-songs worden gezongen door Miley Cyrus.

Miley zingt volgens Rolling Stone de nummers Lucy in the Sky With Diamonds (waar ook Moby in te horen is) en A Day in the Life. Het album, dat de titel With A Little Help From My Fwends meekreeg, verschijnt op 28 oktober maar is vanaf zondag te bestellen. Wie het dan bestelt, kan Lucy In The Sky With Diamonds alvast downloaden. Het nummer werd indertijd berucht omdat de titel zou verwijzen naar LSD. Alhoewel The Beatles dat ontkenden, werd het door de BBC voor de zekerheid in de ban gedaan.

Tijdens een optreden liet Miley deze week haar versie van het nummer horen, waarbij twee leden van The Flaming Lips meededen. De groep nam eerder een eerbetoon aan Dark Side of the Moon van Pink Floyd op.

16-05-2014 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae grote afsluiter van Rock Werchter

Stromae grote afsluiter van Rock Werchter

http://oi59.tinypic.com/9abwrb.jpg

Het tijdschema van Rock Werchter is bekend en daarop pronkt Stromae als grote afsluiter van het festivalweekend. Op donderdag, vrijdag en zaterdag doen Skrillex, Major Lazer en Pearl Jam dienst als headliners.

14-05-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Deneuve in nieuwe film van Jaco Van Dormael

Catherine Deneuve in nieuwe film van Jaco Van Dormael

http://oi58.tinypic.com/35daued.jpg

De Franse filmster Catherine Deneuve is toegevoegd aan de cast voor de nieuwe film van Jaco Van Dormael, "The Brand New Testament". In deze surrealistische komedie, waarin God in Brussel woont met zijn vrouw en dochter, wordt God gespeeld door komiek Benoit Poelvoorde en zijn vrouw door Yolande Moreau.

In het origineel door Jaco Van Dormael en Thomas Gunzig geschreven scenario is God een personage dat door zijn familie niet op handen wordt gedragen. Zijn dochter besluit om thuis weg te lopen, maar niet zonder eerst de computer van haar vader te hebben gehackt om zo iedereen op aarde te laten weten wanneer ze gaan sterven. Vervolgens voelt God zich verplicht om de straat op te gaan om zijn dochter terug te zoeken en ontdekt hij zo de gruwel op de wereld die hij zelf heeft geschapen.

Samenwerking
"Brand New Testament" is opgezet als een coproductie tussen België, Frankrijk en Luxemburg en wordt geproduceerd door Jaco Van Dormael en Olivier Rausin. Frank Van Passel van productiehuis Caviar produceert mee vanuit Vlaanderen.

In 1991 won Jaco Van Dormael met zijn langspeelfilm "Toto le héros" in Cannes de Caméra d'Or, de prijs voor het beste debuut. In 1996 kregen Pascal Duquenne en Daniel Auteuil beiden de prijs voor Beste Acteur voor hun rol in Van Dormaels "Le huitième jour".

Opnames
De opnames beginnen op 7 juli in Brussel met Christophe Beaucarne als 'director of photography'. Hij werkte al eerder samen met Jaco Van Dormael aan zijn vorige film uit 2009, "Mr Nobody".

14-05-2014 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian geeft hint over trouwjurk

Kim Kardashian geeft hint over trouwjurk

http://oi60.tinypic.com/am9ljl.jpg

Kim Kardashian kan blijkbaar niet genoeg krijgen van haar eigen foto's. Gisteren showde ze met drie foto's haar strakke buikspieren en nu houdt ze een eigen fotoschoot met haar bloemenmuur die ze kreeg van haar verloofde Kanye en daar draagt Kim toch wel een heel speciale jurk.

Het is nog altijd gokken naar de trouwjurk van Kim, al is de kans groot dat ze een jurk zal dragen van Balmain, Azzedine Alaïa of Lanvin. Kardashian geeft haar fans op Instagram alvast een idee in welke richting we moeten denken voor het ontwerp van de bruidsjurk. Ze postte een paar foto's van haar eigen fotoshoot in haar tuin op Instagram.

Voor Moederdag kreeg ze een enorme muur van bloemen van haar verloofde Kanye West. Laat net deze muur het decor zijn voor haar nieuwe foto's. Op de eerste foto kijkt Kim over haar schouder heen in de lens terwijl ze leunt tegen de muur van hortensia's, rozen en pioenen. 'Stop en ruik eens aan de bloemen', zei Kim.

Op de tweede foto laat ze meer van zich zien. Weer kijkt ze over haar schouder in de lens terwijl heel haar jurk in beeld is. Op het eerste gezicht lijkt het wel alsof ze met deze jurk een hint wil geven over hoe haar echte trouwjurk eruit zal zien, maar dat weten we pas op de dag zelf. Voorlopig moeten we het dus stellen met deze jurk: een zachtroze, beige, kantenjurk met hier en daar een strookje satijn. Achteraan kruisen haar bandjes over haar rug en zien we een laag uitgesneden rug net boven het beroemde achterwerk van Kardashian.

14-05-2014 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is waarom Solange Jay-Z aanviel

Dit is waarom Solange Jay-Z aanviel

http://oi62.tinypic.com/143njfp.jpg

De vraag waarover het internet al meer dan een dag duchtig over speculeert, is waarom Solange Knowles haar schoonbroer vorige week heeft aangevallen in een hotellift. Nu onthulde de krant New York Daily News de aanleiding van de aanval: de plannen van de rapper om zonder Beyoncé naar de afterparty van Rihanna te gaan.

Het schoonzusje van Jay-Z zou boos zijn geworden nadat ze te horen kreeg dat de rapper alleen naar het feestje zou gaan. Een bron zei aan de krant dat Solange vroeg waarom haar schoonbroer niet met Beyoncé naar huis kon gaan. Aan haar zus vroeg ze: "Waarom moet je echtgenoot nu nog naar een club gaan?" Daarop zou Jay-Z geantwoord hebben: "Je hebt geen recht van spreken."

Deze beweringen komen er nadat er beelden van de gewelddadige aanval op Jay-Z lekten, die werden vastgelegd door beveiligingscamera's in de hotellift. De rapper en zijn vrouw stapten samen in de lift, toen Solange Knowles door het lint ging en begon te schoppen en te slaan. 

Beyoncé besloot achteraf om met haar zus naar huis te gaan om haar zus te kalmeren. Jay-Z stapte in een andere auto. Zowel de rapper als Beyoncé wilden op deze manier de situatie zo discreet mogelijk aanpakken. Het zou niet de eerste keer zijn dat Solange zich zo gedraagt. "Het koppel wilde daar zo snel mogelijk weg, voor het zusje van Beyoncé een grote scène veroorzaakte", aldus een bron.

14-05-2014 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans ontgoocheld in einde 'Cordon': "Slechtste ooit"

Fans ontgoocheld in einde 'Cordon': "Slechtste ooit"

http://oi62.tinypic.com/ouwoow.jpg

Van 'het slechtste einde ooit' over 'wat een ontgoocheling' tot 'het einde van Cordon zit precies ook in een cordon'. Met daartussen hier en daar een tevreden kijker. Twitter was maandagavond niet mals over de slotaflevering van de VTM-fictiereeks Cordon.

"Een atypisch einde voor een atypische reeks", vat VTM-woordvoerder Sara Vercauteren het einde van de succesreeks samen. Negen weken lang werd Vlaanderen in spanning gehouden: zal het dodelijke virus uitgeroeid worden? Maar ook in de laatste aflevering kwam daar geen antwoord op. De twee hoofdrolspelers werden herenigd, dat wel. En in plaats van voor de - gezonde - vrijheid te kiezen, stapten ze samen opnieuw het cordon in.

"Een gedurfd einde, en dus hadden we die reacties wel verwacht." Scenarist Carl Joos: "Stel dat iedereen op het einde dood was of dat er een vaccin was gevonden om het virus uit te roeien, dan hadden we 'een verhaaltje' gehad. En dat wilde ik net niet, want dat had ik al gezien. En dat was ook voor het realisme heel slecht geweest."

Dat het virus nog in het cordon aanwezig is, zet de deur op een kier voor een tweede seizoen. "Maar dat was zeker niet de reden om voor een open einde te kiezen", zegt Joos.

14-05-2014 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is er met het gezicht van Nicole Kidman gebeurd?

Wat is er met het gezicht van Nicole Kidman gebeurd?

http://oi60.tinypic.com/t06ko9.jpg

De verschijning van Nicole Kidman in Cannes om haar film 'Grace of Monaco' te promoten, heeft een ware polemiek teweeggebracht. Niet zozeer de controversiële prent was het probleem, wel het uiterlijk van de Australische actrice. Nicole, wat heb je jezelf toch aangedaan

Op de rode loper van het filmfestival zag Kidman er nochtans beeldig uit in een schitterende zwarte jurk. Met het haar stijl naar achteren geföhnd, kwam de focus volledig op haar gezicht te liggen. En daar wrong het schoentje.

Het voorhoofd van de 46-jarige ster was zoals steeds extreem glad, praktisch zonder enige rimpel. Haar wangen leken daarentegen opgeblazen en zeer uitgesproken. Het hele gelaat van Kidman scheen weer volledig te zijn onder handen genomen en werd onvermijdelijk een topic op Twitter.

De ster gaf vorig jaar al toe dat ze in het verleden botox probeerde maar dat ze het middel uiteindelijk heeft afgezworen omdat ze niet tevreden was met het resultaat. Wat is er dan wel gebeurd? Een teveel aan fillers misschien? Het antwoord kent Kidman alleen

14-05-2014 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Laurent naar Franse school door gebrek aan vertrouwen in Belgische

Kinderen Laurent naar Franse school door gebrek aan vertrouwen in Belgische

http://oi58.tinypic.com/2d52mb.jpg

Een gezondheidscrisis, familieproblemen, geldperikelen... Laurent heeft het niet onder de markt. En de prins lijkt voorlopig in het oog van de storm te blijven. Zo heerst er al langere tijd wrevel over de schoolkeuze die Laurent en Claire maakten voor hun kids. Die gaan namelijk naar een Franse school. "En die gaat niet uit van het Belgische, maar van het Franse onderwijssysteem", verduidelijken royaltywatchers in TV Familie.

Louise, Nicolas en Aymeric zitten namelijk al eventjes op het Franse Lyceum Jean Monnet in Ukkel. "Veel mensen denken dat het om een Franstalige school uit het Belgische onderwijs gaat, maar dat is niet het geval", zo vertelt royaltywatcher Thierry Debels. "Die school gaat uit van het Franse onderwijs. Laurent koos een Franse school voor zijn kinderen omdat hij vindt dat zijn opleiding in het Belgische scholensysteem mislukt is. Hij heeft heel slechte herinneringen aan zijn schoolcarrière. Hij heeft dan ook altijd gezegd dat hij zijn kinderen niet naar het Belgische onderwijs zou sturen."

Dat bevestigt ook 'Royalty'-journalist Reinout Goddyn. "Het is best raar dat een Belgische prins zijn kinderen naar een Franse school stuurt. Niets belette Laurent en Claire om voor een Belgische school te kiezen. Het is natuurlijk een feit dat Laurents carrière in ons schoolsysteem allesbehalve rooskleurig verlopen is. Maar dat ligt echt niet aan de scholen. Het probleem was de manier waarop er keuzes gemaakt werden voor Laurent. Hij heeft op zodanig veel scholen gezeten en het ging helemaal niet vanzelf bij hem. Al ligt de verklaring voor hun schoolkeuze niet alleen daar."

"Ook Claire speelt er een belangrijke rol in. Zij is altijd opgegroeid in het Frans en het Engels. Haar mama was een Franstalige dame die getrouwd is met een Engelsman, waardoor ze een grote affiniteit heeft met beide talen. Het lyceum is wel een Franse school, maar ze geven de helft van de tijd les in het Engels. Het is heel goed mogelijk dat Claire daarom zo achter deze schoolkeuze stond. Een goede opvoeding, degelijk onderwijs en twee internationaal nuttigere talen dan Nederlands zijn een grote troef."

Lees ook

14-05-2014 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat Michael Jackson: "Misbruikklacht is onterecht"

Advocaat Michael Jackson: "Misbruikklacht is onterecht"

http://oi58.tinypic.com/rgxc77.jpg

De advocaat van de familie Jackson zegt dat de nieuwe misbruikklacht tegen Michael Jackson onterecht is. "Michael is er natuurlijk niet meer om zichzelf te verdedigen, maar we geloven dat deze valse en beledigende aantijgingen niet zullen standhouden" zegt Harry Weitzman tegen New York Post.

Zo zou een vijfde man zich hebben aangesloten bij vier andere mannen die zeggen dat ze als kind zijn misbruikt door de popster. Volgens The Daily Beast is de nieuwe getuige James Safechuck (36), die in 1987 in een bekende Pepsi-reclame zat met Jackson.

Jaren ontkend
"Mr. Safechuck, die door de jaren heen vele malen heeft ontkend dat Michael Jackson hem heeft misbruikt, eist nu ineens geld van Michaels nalatenschap", verklaart advocaat Weitzman. "Hij claimt dat hij zijn leven ineens anders herinnert."

James zou denken dat enkele problemen waar hij mee worstelt veroorzaakt zijn door het misbruik van Jackson. Pas sinds hij in therapie is, kan hij aan de slag met de weggestopte problematiek. Volgens een expert geciteerd door The Daily Beast is het heel gewoon dat mannen die seksueel zijn misbruikt dit lang verborgen houden. Ze wachten gemiddeld 20 jaar met het naar buiten brengen van hun verhaal.

14-05-2014 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russisch parlementslid zingt lied tegen Conchita Wurst

Russisch parlementslid zingt lied tegen Conchita Wurst

http://oi60.tinypic.com/nvproy.jpg

Uit 'ontgoocheling' over de overwinning van Conchita Wurst op het Eurosongfestival heeft een Russische afgevaardigde in het parlement in Moskou een Kozakkenlied aangeheven.

"Zwarte raaf, waarom cirkel je over mij, je zult niets stelen", schetterde Oleg Nilov van de Partij voor Rechtvaardigheid uit volle borst vanop het spreekgestoelte. De Russische tweelingszussen Tolmatsjova hadden in Kopenhagen "veel beter gezongen" dan Wurst, volgens hem. "Onze meisjes bevallen Europa wederom niet, terwijl ze pruiken dragen - en geen baard", zo bekritiseerde Nilow de gebeurtenissen.

De overwinning van Conchita Wurst werd in Rusland zowel met haat als met humor onthaald.

13-05-2014 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedenker van buitenaards wezen Alien overleden na val

Bedenker van buitenaards wezen Alien overleden na val

http://oi62.tinypic.com/29w6arp.jpg

De Zwitserse kunstenaar Hans Rüdi Giger, die het buitenaardse wezen Alien bedacht, is gisteren op 74-jarige leeftijd overleden. Hij stierf in een ziekenhuis aan de gevolgen van een val. Dat meldde de Zwitserse televisie vandaag op gezag van zijn familie.

De film 'Alien' van regisseur Ridley Scott kreeg in 1980 de Oscar voor speciale effecten, waaronder Gigers ontwerp van Alien.

Later waren Gigers creaties in diverse tentoonstellingen van moderne kunst te zien. Giger, die meestal alleen de initialen H.R. gebruikte, ontwierp ook de hoezen van lp's en cd's, zoals 'Brain Salad Surgery' van Emerson, 'Lake & Palmer' en 'KooKoo' van Debbie Harry.

13-05-2014 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanessa Hoefkens houdt uitverkoop op Facebook

Vanessa Hoefkens houdt uitverkoop op Facebook

http://oi59.tinypic.com/x3hg7p.jpg

Vanessa, de vrouw van voetballer Carl Hoefkens, probeert via verschillende sociale media haar oude kledingstukken te verkopen. Daarbij smijt ze ook zichzelf in de strijd door model te spelen voor de kledij.

Vooral Facebook lijkt de plaats voor geïnteresseerden, daar gooit ze al enkele weken foto's online met de inhoud van haar kledingkast. Om haar reclamecampagne naar een hoger niveau te tillen, gebruikt ze sinds kort ook haar lichaam om enkele kledingstukken aantrekkelijker te maken.

Dat Vanessa wel een heel grote gaderobe heeft, blijkt uit haar talrijke selfies met opvallende outfits.

13-05-2014 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alec Baldwin opgepakt nadat hij tegen de richting in fietste

Alec Baldwin opgepakt nadat hij tegen de richting in fietste

http://oi58.tinypic.com/2upspwl.jpg

Alec Baldwin is vanochtend in New York gearresteerd na een verkeersovertreding. Op foto's van In Touch Weekly is te zien hoe de '30 Rock'-acteur in de boeien wordt geslagen.

Alec zou op de fiets tegen het verkeer in zijn gereden en had geen identiteitsbewijs op zak. Een ooggetuige zegt dat de 56-jarige Amerikaan niet tegenstribbelde toen hij in de politiewagen werd gezet, maar een andere omstander beweert dat hij even daarvoor wel flink uit zijn slof was geschoten tegen de agenten.

Dat laatste lijkt te kloppen. Een woordvoerder van de politie van New York laat aan Fox411 weten dat Baldwin, die bekendstaat om zijn opvliegende karakter, mee moest naar het bureau omdat hij vervelend begon te doen. "Hij gedroeg zich agressief en ging met de agent in discussie. Daarom werd hij opgepakt."

De filmster is gedagvaard voor de fietsovertreding en voor verstoring van de openbare orde.

13-05-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nieuwe aanklacht misbruik Michael Jackson"

"Nieuwe aanklacht misbruik Michael Jackson"

http://oi59.tinypic.com/karcrc.jpg

Er zou weer een nieuwe aanklacht ingediend zijn tegen de erven van Michael Jackson wegens seksueel misbruik van een minderjarige. Slachtoffer nummer vijf zou zich hebben aangesloten bij de aanklacht van vier andere mannen die zeggen dat ze als kind zijn misbruikt door de popster (1958-2009).

De aanklacht is afgelopen vrijdag ingediend, schrijft The Daily Beast op basis van anonieme bronnen. Volgens de nieuwswebsite gaat het om James Safechuck (36), die in 1987 in een bekende Pepsi-reclame zat met Jackson. De jongen had daarna jarenlang een innige vriendschap met de zanger.

Meerdere werknemers op de Neverland Ranch van Jackson zagen of vermoedden eerder al dat James door hem was misbruikt, zo staat in rechtbankdocumenten uit 2005. Een werknemer zegt dat hij heeft gezien hoe de twee naakt in bed lagen. Een ander beweert dat hij zag hoe Jackson het kruis van de jongen beroerde.

Niet schuldig
Maar James heeft dit altijd ten stelligste ontkend, zelfs in de rechtbank. Mede dankzij zijn getuigenis bepaalde de rechter in 2005 dat Jackson niet schuldig was aan kindermisbruik.

Nu zou James echter menen dat het misbruik al op zijn tiende begon, en duurde tot hij een jaar of 14 of 15 was. Zijn naam zou nu toegevoegd zijn aan de aanklacht die vorig jaar door Wade Robson is ingediend. Wade, een 31-jarige Australiër, sprak eerder ook tegen dat hij was misbruikt, maar kwam daar op terug.

Pedofiel
"Het gaat om hetzelfde soort misbruik als bij Wade", zou een bron hebben gezegd. James is nu computerprogrammeur, getrouwd, heeft twee jonge kinderen en woont in Californië. Door de aanklacht van Wade zou hij zich hebben gerealiseerd dat Jackson een kindermishandelaar en een pedofiel is.

"Zodra je zelf kinderen hebt, verandert je kijk op het leven", zou James hebben laten weten. James zou denken dat enkele problemen waar hij mee worstelt veroorzaakt zijn door het misbruik van Jackson. Pas sinds hij in therapie is, kan hij aan de slag met de weggestopte problematiek.

Volgens een expert is het heel gewoon dat mannen die seksueel zijn misbruikt dit lang verborgen houden. Ze wachten gemiddeld 20 jaar met het naar buiten brengen van hun verhaal.

13-05-2014 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!