Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winehouse wil niet betalen voor afkicken echtgenoot

Winehouse wil niet betalen voor afkicken echtgenoot

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-400a071807-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Amy Winehouse weigert op te draaien voor de rekening van de afkickkliniek waar manlief Blake in behandeling is, sinds hij uit de gevangenis is vrijgelaten.

Blake Fielder-Civil ging na zijn vrijlating rechtstreeks naar een afkickcentrum, zoals de rechter had geëist. De bijbehorende rekening van 36.000 euro kan hij echter niet betalen. En daarom vroeg hij zijn echtgenote om een kleine gunst.

Het huwelijk van Amy en Blake hangt volgens vrienden aan een zijden draadje. "Amy wil dat Blake zijn verantwoordelijkheid opneemt om zijn leven weer op het rechte pad te krijgen en hun huwelijk te redden. Maar Blake kan er allerminst om lachen dat Amy de rekening niet wil betalen", zegt een vriend.

07-11-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvester Stallone laat spierballen weer rollen

Sylvester Stallone laat spierballen weer rollen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Sylvester_Stallone_001.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sylvester Stallone is niet te stoppen. De actieheld wil met de film The Expendables maar liefst drie keer toeslaan: als scenarist, regisseur én hoofdrolspeler.

De film vertelt het verhaal van een groep soldaten die de opdracht hebben gekregen een Zuid-Amerikaanse dictator ten val ten brengen. Acteur Jason Statham heeft al toegezegd voor de actieprent, Jet Li onderhandelt nog voor een rol.

Stallone zal in februari in Costa Rica en Louisiana draaien. Ook voor de laatste Rambo-film schreef Stallone het draaiboek en trad hij op als regisseur

07-11-2008 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney en Justin vergezellen Madonna op podium

Britney en Justin vergezellen Madonna op podium

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-madonna.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears en Justin Timberlake waren gisteravond te gast tijdens het concert dat Madonna gaf in Los Angeles. Spears verscheen op het podium toen Madonna 'Human Nature' inzette. De opkrabbelende popprinses danste ingehouden naast Madge en zong mee met het nummer, dat draait om seksuele bevrijding.

Timberlake maakte zijn opwachting tijdens het nummer '4 minutes', een duet dat Madonna en hij in maart op single uitbrachten. Timberlake danste en zong heel wat energieker dan Spears. De ex-geliefden kwamen elkaar op het podium niet tegen.

Geruchten over gastoptredens van de twee artiesten waren eerder deze week al in de wereld geholpen door radio-dj Ryan Seacrest. De verschijning van Spears was dan ook niet echt een verrassing. Ze had al haar medewerking verleend aan de 'Sticky and Sweet'-tournee van Madonna door een videoclip op te nemen die tijdens 'Human Nature' op grote schermen wordt vertoond.

07-11-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek krijgt David Beckham niet te pakken

Salma Hayek krijgt David Beckham niet te pakken

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/david-beckham-2.jpg?t=1226065913” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Salma Hayek laat het geld graag rollen. De Mexicaanse actrice telde tijdens een actie voor het goede doel, georganiseerd door Madonna, 215.000 euro neer om een uurtje te ballen met David Beckham. Toch vindt het tweetal maar geen geschikte datum om de beentje los te gooien: Salma heeft het té druk met haar acteercarrière, terwijl Becks (af en toe) zijn sportieve plicht vervult bij Los Angeles Galaxy.

"We komen er maar niet uit", zegt een woordvoerder van Beckham, die in januari naar Milaan verhuist. Het ziet er dan ook naar uit dat Hayek al haar dollars zonder tegenprestatie kwijt is.

07-11-2008 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse playmate op cover internationale Playboy

Nederlandse playmate op cover internationale Playboy

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mai-lan.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In september toog de Nederlandse Playmate Mai Lan naar Los Angeles om aan een internationale shoot te werken in The Playboy Mansion. Het resultaat mag gezien worden. Samen met een zeven andere fraaie playmates siert Mai Lan de unieke cover. Ze zit in het midden op de onderste rij.

"Het was een indrukwekkende week en ik ben erg blij met het resultaat", vertelt de 20-jarige Mai Lan trots. "Een week op The Mansion en werken met Hugh Hefner was een absoluut feest en ik ben trots dat ik nu ook de cover sier." De uitgaven van Playboy met de internationale Playmates worden de komende maand door heel Europa gepubliceerd. Mai Lan: "En de kans bestaat dat ze ook aan de andere kant van de oceaan verschijnen."

07-11-2008 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears helemaal terug met twee MTV Awards

Britney Spears helemaal terug met twee MTV Awards

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-15.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Birtney Spears is helemaal terug. Na een donkere periode met zelfs zelfmoordpogingen staat Britney nu helemaal terug in de spotlights. Op de uiterst belangrijke MTV Europe Music Awards sleepte ze twee prijzen in de wacht: die voor 'Act of 2008' en voor 'Album of the year' met 'Blackout'. 10.000 fans woonden de prijsuitreiking bij en 30 miljoen mensen wereldwijd volgden de vijftiende editie van de MTV European Music Awards op televisie.

Legende McCartney
De ex-Beatle Paul Mc Cartney kreeg in zijn geboortestad Liverpool een prijs toegekend die speciaal voor hem in het leven was geroepen. Hij verwelkomde de verkiezing van de democraat Barack Obama tot president van de Verenigde Staten. Mc Cartney ontving de Award uit handen van Bono, frontman van de groep U2. Die vergeleek hem met de paus en noemde hem "onsterfelijk". Ook een andere zanger op leeftijd werd flink in het zonnetje gezet. Volgens de vaak jeugdige MTV kijkers was Rick Astley 'Best Act Ever'.

Vrouwen
Vrouwen aan de macht voor het overige. Behalve Britney waren Pink en Kate Perry enkele muzikale dames die met een beeldje naar huis gingen. Kanye West gebruikte zijn optreden om nog even terug te blikken op de presidentsverkiezingen en zijn zegen uit te spreken over Barack Obama. "Misschien dat Europa ons nu opnieuw graag ziet", verklaarde ze.

07-11-2008 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lezen
Lezen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Christina-Ricci-010.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De werelden verkennen
Die mensen creëren
In hun hoofd
Verhalen vol fantasie
 
Vertellingen van feiten
Waar gebeurd geweest
Over oorlogen mensen
En andere vreemde wezens
 
Heerlijk om mijn eigen
Leven te vergeten
Mij te verliezen
In verhalen van anderen
 
Als toeschouwer kijken
Naar dingen
Die mij niet gebeuren
Maar misschien ooit wel
 
Avonturen beleven
Mensen lijden en leven
Vrolijkheid spreekt
Maar ook verdriet
 
Mijn eigen dingen
Eens achterlaten
Even rust nemen
Maar heel lang duurt het
Helaas niet

06-11-2008 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen DeGeneres treurt om ban op homohuwelijk

Ellen DeGeneres treurt om ban op homohuwelijk

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ellen-degeneres.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ellen DeGeneres is "in diepe rouw" nu Californische kiezers via een referendum hebben ingestemd met het voorstel tot wetswijziging waarmee het homohuwelijk uit de staat wordt verbannen. "Net als miljoenen Amerikanen had ik het gevoel dat we een enorme stap in de richting van gelijkheid hadden genomen door Barack Obama als president te kiezen", laat ze in een verklaring weten. "Dit voelt als een enorme stap terug."

Achtduizend koppels
In augustus trouwde de talkshowpresentatrice met actrice Portia de Rossi, twee maanden nadat het hooggerechtshof van Californië een grondwetswijziging aannam waardoor het homohuwelijk in de staat mogelijk werd. Ook acteur George Takei stapte in het huwelijksbootje met zijn partner Robert Altman, net als achttienduizend andere homostellen.

Dure campagne
Voor het referendum over de kwestie werd door voor- en tegenstanders een miljoenen dollars verslindende campagne gevoerd. Sterren als DeGeneres, Steven Spielberg en Brad Pitt doneerden honderdduizenden dollars om het homohuwelijk in de staat Californië te behouden.

06-11-2008 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham leert motorrijden

Victoria Beckham leert motorrijden

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/victoria-beckham-7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Victoria Beckham is al jaren geobsedeerd door motoren en was door het dolle heen toen manlief David haar trakteerde op een reeks rijlessen.

"Victoria heeft altijd iets gehad met zware motoren. Ze vindt dat je er altijd cool uitziet als je op een motor rijdt. Ze heeft er altijd van gedroomd maar door haar carrière en haar kinderen is het er nooit van gekomen. Haar rij-instructeur heeft een wachtlijst van meer dan een jaar, maar David heeft zijn invloed doen gelden. Victoria kijkt er naar uit over de Pacific Coast Highway en door de heuvels van Hollywood te kunnen scheuren", aldus een bron in de Daily Star.

06-11-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sophie Ellis-Bextor opnieuw zwanger

Sophie Ellis-Bextor opnieuw zwanger

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sophie-ellis-bextor.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sophie Ellis-Bextor is in verwachting van haar tweede kind. "Ik moet begin april bevallen", verklapt de Britse zangeres op haar website.

"We zijn heel blij dat Sonny binnenkort een broertje of zusje krijgt."
De 29-jarige Ellis-Bextor, die hits scoorde als 'Groovejet (if this ain't love)', 'Murder on the dancefloor' en 'Catch you', gaat in april met zwangerschapsverlof, zo laat ze weten. Na de bevalling keert ze terug met een vierde album, dat in juli of augustus moet verschijnen. "Het wordt dus een spannend en druk jaar voor me. Ik kan niet wachten!"

De popartieste trouwde drie jaar geleden in Italië met The Feeling-gitarist Richard Jones. Een jaar eerder werd Sonny geboren.

06-11-2008 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé uitzinnig na overwinning Obama

Beyoncé uitzinnig na overwinning Obama

Om Listen te bekijken druk op de foto.

.
Beyoncé Knowles is door het dolle heen dat Barack Obama de verkiezingsstrijd heeft gewonnen. "Ik ben nog nooit zo vaderlandslievend geweest. Ik ben enorm opgewonden", vertelt de zangeres, die tot tranen was geroerd door de overwinning.

Tournee uitgesteld
De 27-jarige Knowles, die tijdens de verkiezingsnacht in Japan zou zijn, besloot op het laatste moment haar promotietournee uit te stellen. "Ik vroeg me af waar ik mee bezig was. Ik dacht: 'ik maak een totaal verkeerde beslissing. Ik pleeg zelfmoord als ik niet thuis ben'", grapt ze.

De voormalig Destiny's Child-zangeres, die de verkiezingen in haar huis met familie en vrienden volgde, was zowel geïnspireerd door de toespraak van Obama als die van McCain. "McCain's toespraak was enorm deftig", vindt ze.

Campagne
Knowles zette zich samen met haar man Jay-Z actief in voor de campagne van Obama, die ook werd gesteund door sterren als Oprah Winfrey, Diddy, Mary J. Blige, Bruce Springsteen en John Legend.

06-11-2008 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie verloor babykilo's met videogame

Angelina Jolie verloor babykilo's met videogame

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-18.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Dankzij het videogame van haar oudste zoon Maddox is Angelina Jolie erin geslaagd de zwangerschapskilo's na de bevalling van haar tweeling te verliezen. Maddox (7) toonde mama dat je met een Nintendo DS wel meer kan doen dan debiele spelletjes spelen. Hij toonde Angelina de wondere wereld van virtuele Pilates, een vorm van yoga. Angelina probeert drie keer per week een uurtje Pilates te doen en zit naar verluidt al aan het hoogste level.

06-11-2008 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homo's zijn dol op Liam Gallagher

Homo's zijn dol op Liam Gallagher

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/liam-gallagher.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Hij zal het zelf niet als een grote eer beschouwen, maar Oasis-zanger Liam Gallagher is een lekker stuk volgens mannen die de Griekse beginselen aanhangen. Hij werd immers vierde in de lijst Verrukkelijkse Dates van datingsite gay-parship.com, samengesteld door Britse homo's.

Britse homoseksuelen zijn nog het meest verlekkerd op Jude Law, met Robert Downey Jr. als tweede keus. Lesbische vrouwen vallen dan weer massaal voor Drew Barrymore. Die is al twee keer gescheiden en onthulde in 2004 dat ze biseksueel is. Kate Moss en Britney Spears zijn tweede en derde keus. (bang/lb)

Meest Verrukkelijke Date voor Lesbo's
1. Drew Barrymore - 49 %
2. Kate Moss - 26 %
3. Britney Spears - 13 %
4. Tracey Emin - 6 %
5. Naomi Campbell - 4 %
6. Amy Winehouse - 2 %

Meest Verrukkelijke Date voor Homo's
1. Jude Law - 36 %
2. Robert Downey Jr. - 24 %
3. Colin Farrell - 22 %
4. Liam Gallagher - 7 %
5. Russell Crowe - 6 %
6. Pete Doherty - 4 %

06-11-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson woont met twee kinderen in caravan

Pamela Anderson woont met twee kinderen in caravan

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pamela_anderson_229462g.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nee, Pamela Anderson is niet van plan naar Nederland te verhuizen, maar ze is een tijdje genoodzaakt om in een caravan te wonen. Terwijl de rondborstige moeder van Dylan (10) en Brandon (12) wacht tot haar nieuwe luxevilla gerenoveerd is, woont ze mobiel.

"Ik vind het fantastisch om in een mobiel huis te wonen", vertelt de goedlachse playmate. "Het is klein maar toch chique en eigenlijk ideaal voor de kinderen en mij. Ik vind het zo leuk om in een zitzak te zitten en onze was te doen in een wasssalon." Als Pamela echt dakloos zou dreigen te worden - kans is klein - kan ze nog altijd terecht bij Playboy-baas Hugh Hefner, voor wie ze op zijn 82ste verjaardag een opgemerkte stripact deed.

06-11-2008 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Craig eert Obama: "Volgende 007 moet zwarte acteur zijn"

Craig eert Obama: "Volgende 007 moet zwarte acteur zijn"

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/daniel-craig-2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Daniel Craig, de acteur die 007 speelt in onder meer de nieuwste Bondfilm 'Quantum of Solace', is in de wolken over de verkiezing van Barack Obama. Hij gaat zelfs nog een stapje verder door te stellen dat de volgende James Bond door een zwarte acteur moet vertolkt worden.

"De verkiezing van Obama was een sein voor de wereld om wakker te worden", zegt Daniel Craig (40) bij de opening van het Filmfestival van Rome. "Dit is even belangrijk als de eerste man op de maan. Als een eerste zwarte president in de VS kan, dan moet een eerste zwarte 007 zeker ook kunnen."

06-11-2008 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agent Brangelina aangeklaagd wegens seksuele intimidatie

Agent Brangelina aangeklaagd wegens seksuele intimidatie

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_530198.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De agent van Brad Pitt en Angelina Jolie is in een juridische strijd verwikkeld met een voormalige assistente die de man aanklaagt wegens seksuele intimidatie.

Porno en blootloperij
Volgens Heather Devlin stelde agent Todd Shemarya haar bloot aan internetporno en paradeerde hij in zijn blootje in haar kantoor. Daarnaast zou de man ook de spot hebben gedreven met zijn klanten, onder wie Leonardo DiCaprio en Jennifer Aniston.

Lachen met Brads piemel
Zo toonde hij zijn assistente naaktfoto's van Brad Pitt en lachte hij met diens jongeheer. Hij zou Jennifer Aniston ook "een lelijke slet" hebben genoemd.

Uurwerken verduisterd
Uit gerechtsdocumenten blijkt dat Devlin er Shemarya ook van beschuldigt een paar antieke uurwerken van Cartier verduisterd te hebben die bestemd waren voor Brad Pitt en Jennifer Aniston toen die nog getrouwd waren. Die zou hij dan als huwelijksgeschenk aan een vriend hebben gegeven.
.
Gewipt voor homovriend
Devlin werkte negen jaar als assistente van Shemarya en beweert dat ze de bons kreeg nadat Shemarya zijn homovriend haar job had gegeven. Shemarya noemt de aantijgingen ongegrond. "Dit is een medewerkster die ik een jaar geleden ontsloeg en nu is ze uit op geld".

06-11-2008 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rebecca Loos: "Ik ben dol op mijn borsten en op strippen"

Rebecca Loos: "Ik ben dol op mijn borsten en op strippen"

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rebecca-loos.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Rebecca Loos doet nog maar eens van zich spreken. De Nederlandse gewezen stoeipoes van David Beckham zegt in een interview dat ze dol is op haar borsten en op strippen.

Het lijkt wel of Rebecca Loos niet anders te doen heeft dan interviews geven met gedurfde quotes. Deze kunnen zeker ook tellen. "Ik ben 31 jaar jong en ik heb me nog nooit zo sexy gevoeld. Ik ben gek op mijn borsten. Bovendien kan ik mijn kleren maar moeilijk aanhouden", zegt de 'slazy senorita' in The Sun. "Over mijn avontuur met Beckham wil ik niet meer spreken. Dat was een belangrijk deel van mijn leven, maar nu hoort het tot het verleden."

06-11-2008 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney en Justin Timberlake met Madonna op podium

Britney en Justin Timberlake met Madonna op podium

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna-en-britney.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Madonna en Britney tijdens de MTV Awards in 2003. Moet kunnen, vanavond in Los Angeles.

Britney Spears en haar ex-liefje Justin Timberlake zijn vanavond de speciale gasten tijdens het concert dat Madonna in Los Angeles geeft. Dat heeft de radiofiguur Ryan Seacrest bevestigd. Vandaag zal Seacrest details over de performance prijsgeven. "Verwacht maar enkele grote verrassingen", waarschuwt Seacrest.

Britney heeft voor de 'Sticky and Sweet'-tournee van Madonna een videofragment opgenomen dat getoond wordt tijdens het nummer 'HUman Nature'. Daarin in Britney te zien die vast zit in een lift, en fluistert "express yourself, don't repress yourself".

Het wordt de eerste keer dat Britney en Justin samen optreden sinds ze in 2002 uit elkaar gingen. Benieuwd of daar hevig tonggedraai van komt. Britney en Madonna zijn er immers niet vies van. De twee schokten de wereld enkele jaren geleden toen ze elkaar een tong draaiden tijdens de MTV Awards.

06-11-2008 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wachten op jou
wachten op jou

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Jenny-McCarthy-003.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Eens komt die mooie dag uit mijn dromen,
Dan zeg ik jou heel zacht:

"IK HOU VAN JOU"

Dat ik steeds heb gewacht tot jij zal komen
Maar na die mooie dag blijf ik bij jou.

05-11-2008 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe is Harry Potter kotsbeu

Daniel Radcliffe is Harry Potter kotsbeu

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/harry-potter-2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Daniel Radcliffe, de 19-jarige acteur die al meer dan de helft van zijn leven de tovenaarsleerling speelt, zal blij zijn als hij Harry Potter vaarwel kan zeggen. Waar Radcliffe nu vooral naar uitkijkt, is de 'wrap party', een traditioneel afscheidsfeest bij het beëindigen van filmopnames. Die zijn er niet geweest bij de vorige Potterfilms.

Gevraagd wat hij gaat doen als Harry Potter in de kast gaat, antwoordde Radcliffe: "We gaan een gigantisch feest aanrichten. We hebben nog geen wrap party gehad, en ik vind dat zonde. We zullen wellicht een reisje maken en alles doen dat de verzekering niet dekt, zoals rotsklimmen".

'Harry Potter and the Half Blood Prince', de zesde film in de reeks, komt in juli 2009 uit. De laatste twee films, deel één en twee van 'Harry Potter and the Deathly Hallows', worden respectievelijk in 2010 en 2011 verwacht.

Radcliffe speelt momenteel op Broadway in het toneelstuk 'Equus'. Binnenkort is hij te zien in de tv-film 'My Boy Jack', over de Eerste Wereldoorlog.

05-11-2008 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!