NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid van Jos Ghysen in Hasseltse kathedraal

Afscheid van Jos Ghysen in Hasseltse kathedraal

http://oi60.tinypic.com/xblqaf.jpg

In de Sint-Quintinuskathedraal in Hasselt is afscheid genomen van Jos Ghysen. Het werd een sobere en emotionele plechtigheid, waarin een aantal kleinkinderen van Ghysen naar voor traden. Ook Willy Claes en Louis Verbeeck brachten een laatste hulde aan hun hartsvriend.

Omstreeks 11.00 uur werd de kist met het lichaam van Ghysen de overvolle Sint-Quintinuskathedraal in Hasselt binnengebracht. De kist werd naar voor gedragen met in het spoor de familie van de overledene. Na het openingsgebed legde de priester de nadruk op het uitzonderlijke karakter van Jos Ghysen. "Hij was een familieman en hechtte veel belang aan het kweken van verantwoordelijkheid. Zijn laatste woorden 'bedankt voor alles', tekenden dan ook zijn persoonlijkheid."

Daarna kwamen ook een aantal van zijn kleinkinderen aan het woord. "Iedereen was jaloers op onze opa. Niemand kon er zeggen dat zijn opa op televisie en op de radio kwam", aldus het petekind van Ghysen.

Icoon
Aan het einde van de dienst brachten ook Louis Verbeeck en Willy Claes, twee hartsvrienden van Ghysen, een laatste groet aan Jos. Volgens Verbeeck verliest Vlaanderen met Jos een groot icoon. "Hij kon als geen ander inspelen op de magie van het medium radio. Als hij zijn mond opentrok, zweeg iedereen. Nu blijft er enkel leegte en gemis over. Geen nieuwe onwaarschijnlijke verhalen meer. Om het met zijn eigen woorden te zeggen: Bij leven en welzijn, tot ooit, tot ergens, dag Jos." Ook Willy Claes loofde het uitzonderlijk talent van Gysen. "Hij was een talentrijk artiest en een fanatieke liefhebber van de stad Hasselt. Hij had als deel van de oorlogsgeneratie een zeer groot relativeringsvermogen, waardoor hij de motivatie had om het geluk te vinden en te delen. Beste Jos, voor Hasselt zijt ge gewoon onvervangbaar."

Jos Gysen overleed vorige week woensdag op 88-jarige leeftijd. Hij werd vooral bekend als radiomaker en als televisiepresenator van onder andere Het Schurend Scharniertje, Te bed of niet te bed en Zondag Josdag.

14-06-2014 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie krijgt eretitel van Britse Queen

Angelina Jolie krijgt eretitel van Britse Queen

http://oi61.tinypic.com/2r47xfo.jpg

Angelina Jolie kan sinds kort ook een koninklijke erkenning toevoegen aan haar palmares. De Amerikaanse actrice werd gisteren tot Eredame benoemd, de vrouwelijke variant van het ridderschap, door de Britse Queen. Jolie, een speciale VN-gezant, kreeg de erkenning voor haar strijd en inzet tegen seksueel geweld in oorlogszones.

De 'Maleficent'-actrice, die in 2000 een Oscar won voor haar rol in 'Girl, Interrupted' denkt eraan minder filmrollen aan te nemen om zich te concentreren op haar humanitair werk. "Een dergelijke eer ontvangen voor buitenlandse politiek betekent heel veel voor mij, aangezien het is waar ik mij op wil toeleggen", klonk het.

De 39-jarige actrice was deze week in Londen voor een internationale top over seksueel geweld en was één van de honderden mensen die door de Britse koningin erkend werden voor hun verdiensten. Zo werd drievoudig Oscar-winnaar Daniel Day-Lewis tot ridder geslagen voor zijn acteerprestaties en mag zichzelf nu Sir Daniel noemen.

Omdat Jolie geen onderdaan is van koningin Elizabeth II, zal ze de titel van Dame niet actief mogen gebruiken. Voor haar viel regisseur Steven Spielberg, Microsoft-oprichter Bill Gates en voormalig president Ronald Reagan als Amerikaanse burgers al het ereridderschap te beurt.

14-06-2014 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sommelier Max aan de slag bij topzaak in Dubai

Sommelier Max aan de slag bij topzaak in Dubai

http://oi61.tinypic.com/2ebcqs8.jpg

Eerst op de payroll van pop-uprestaurant '22', toen in de brigade van 'The Jane' van Sergio Herman en binnenkort in Dubai. Sommelier Max heeft weer een nieuwe uitdaging beet.

Niemand die Max Broeckhuysen een paar maanden geleden kende. Maar zijn doortocht in de VTM-reeks 'Mijn Pop-uprestaurant' veranderde alles. Bij de Antwerpse deelnemers Jeremy en Noémie kon hij aan de slag als sommelier: een job die hem op het lijf geschreven was. De kijker merkte hem al gauw op. Maar niet alléén door zijn ontwapenende aanpak in het restaurant. Tot het eigen willetje van de prille twintiger te fel door ging wegen op de groepsdynamiek en Max aan de deur werd gezet.

Meteen na zijn ontslag kon Max aan de slag bij 'The Jane' van Sergio Herman. Maar ook daar bleef het mooie liedje niet duren. Al was het hier wel Max zelf die ontslag nam.

Maar zie. Goed drie weken later staat alweer een nieuwe uitdaging voor de deur. "Een tijd geleden heb ik bij Wout Bru in Frankrijk gewerkt. Ik heb daar ontdekt dat de wereld niet stopt bij België. Integendeel. Ik heb er geleerd dat er op culinair vlak fantastische dingen te ontdekken zijn in andere landen. En dus dacht ik: dát is het. Ik moet in het buitenland gaan werken."

Max schreef impulsief een twintigtal gerenommeerde restaurants aan in heel de wereld. Sommige in Amerika. Andere in Afrika. Maar ook dichter bij huis in Spanje, Italië of Oostenrijk. De positiefste reactie: die kreeg hij terug van 'La Petite Maison' in Dubai. "Op basis van een aantal Skype-gesprekken, met onder andere de manager en de hoofdsommelier, en na wat tests over mijn wijnkennis werd ik aangenomen."

In augustus begint Max eraan. Eerst draait hij drie maanden proef. Als dat voor alle partijen meevalt, kan zijn contract worden verlengd. Logies krijgt hij aangeboden door het restaurant.

'La Petite Maison' ligt pal in het financiële district van Dubai. Het wordt beschouwd als in de top drie van de beste restaurants in de Verenigde Arabische Emiraten. Onlangs haalde het de 81ste plaats in de top honderd van beste restaurants ter wereld. (VSH)

14-06-2014 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijfde kleinkind voor Mick Jagger

Vijfde kleinkind voor Mick Jagger

http://oi60.tinypic.com/2eov6o3.jpg

Jade Jagger, de dochter van,  en haar man Adrian Fillary hebben een zoontje gekregen. Dat meldt Hello. Het kereltje is het vijfde kleinkind van Mick Jagger, die gisterenavond nog optrad met The Rolling Stones in Parijs.

Het jongetje is het eerste kind van Jade en Adrian en het derde voor Jade, de 42-jarige dochter van Mick en Bianca Jagger. Zij is zelf ook al grootmoeder, want haar 21-jarige dochter Assisi beviel vorige vorige maand van een meisje, wat Mick overgrootvader maakte.

14-06-2014 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lana Del Rey wou dat ze al dood was

Lana Del Rey wou dat ze al dood was

http://oi59.tinypic.com/27xgg86.jpg

Lana Del Rey (27), die  met haar hit 'Video Games' wereldfaam verwierf, vindt dat haar leven "als een slechte film" is en wil niet meer leven.

In een interview met The Guardian, verklaart Del Rey: "Ik wou dat ik al dood was. Zo voel ik me nu eenmaal. Mocht het niet zo zijn, ik zou het niet zeggen. Ik zou bang zijn mocht ik weten dat de dood er aan komt, maar..."

Del Rey bekent voorts dat Amy Winehouse en Kurt Cobain, die allebei op hun 27ste overleden, haar helden zijn en meent dat jong sterven een zekere aantrekkingskracht heeft.

Gevraagd of ze een vroege dood glamoureus vindt, antwoordde ze: "Ik weet het niet. Hmmm, eigenlijk wel".

De roem en de aandacht die ze de voorbije drie jaar ervaart, kunnen haar dan ook gestolen worden.  "Ik heb nooit vreugde ervaren. Het was allemaal ellende, alles".

Lou Reed
Del Rey onthulde ook dat ze van plan was samen te werken met Lou Reed, maar hij overleed op de dag dat ze naar de VS vloog om hem te ontmoeten. "Ik landde om zeven uur 's ochtends, en twee minuten later was hij dood".

Haar nieuwe album wil Del Rey opnemen met Dan Auerbach van The Black Keys als producer. De twee beklonken die deal in een stripbar.

14-06-2014 om 01:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R. Kelly's 14-jarige dochter is zoon geworden

R. Kelly's 14-jarige dochter is zoon geworden

http://oi58.tinypic.com/2n8qyjo.jpg

De veertienjarige dochter van de Amerikaanse R&B-zanger R. Kelly is uit de kast gekomen als transgender. Dat deed hij op sociale media.

Jaya werd als meisje geboren maar vertelde aan fans dat ze voortaan een jongen is en Jay wil genoemd worden. Op zijn Facebookprofiel laat Jay voorts weten dat zijn moeder en zijn zus hem steunen in zijn beslissing maar dat hij van zijn vader nog niets heeft gehoord. Zijn ouders zijn al jarenlang gescheiden, R. Kelly heeft amper contact met zijn kinderen.

Jay stelt dat hij zes was toen hij er zich bewust van werd dat hij aangetrokken is tot meisjes maar een relatie wil hij nog niet.

Chastity Bono, de dochter van zangeres Cher, liet zich enkele jaren geleden ombouwen tot man en heet nu Chaz.

14-06-2014 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Defour uit de kleren voor Rode Duivels

Vriendin Defour uit de kleren voor Rode Duivels

http://oi62.tinypic.com/330g0vt.jpg

Laura Tropea (20), de vriendin van Rode Duivel Steven Defour die we in 'The Sky is the Limit' beter leerden kennen, ging uit de kleren voor P-Magazine. De Luikse met Italiaanse roots wil, met slechts een supporterssjaal voor haar royale rondingen, zo de WK-koorts aanwakkeren.

En toch: "Ik ben moreel verplicht ook voor de Italianen te supporteren", onthult Tropea in het weekblad.

Seksstop
"Als de finale daadwerkelijk België-Italië wordt, dan krijgen we thuis een moeilijk moment, vrees ik. Maar persoonlijk supporter ik uiteraard voor mijn ventje! Allez les Diables!".

Wat de seksstop van Wilmots betreft, legt Laura zich neer bij de feiten. Wat ze doet als ze het moeilijk krijgt, wilde de reporter van P-Magazine wel weten. "Dan kijk ik naar foto's van Steven en denk ik aan hem. De gedachte dat ik hem over enkele weken al terugzie, maakt voor mij veel goed. Ook een telefoontje kan wonderen doen".

Zijn spel
Dé hamvraag moest natuurlijk gesteld worden: is seks voor de wedstrijd nu wel of niet goed? Waarop Tropea: "Ik heb na de seks alleszins nog geen verandering gemerkt in zijn spel. Allez, je weet wat ik bedoel".

14-06-2014 om 01:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer vindt gokken van Ben prima"

"Jennifer vindt gokken van Ben prima"

http://oi60.tinypic.com/t4tzip.jpg

Actirce Jennifer Garner vindt het prima dat haar man Ben Affleck regelmatig een gokje waagt. Zelfs nu hij uit twee casino's is getrapt en berucht is in Las Vegas, blijft de actrice haar man en zijn hobby steunen. "Jen is blij met het gokken van Ben", vertelt een insider aan Radar. "Omdat ze denkt dat het hem gefocust houdt."

Er doen al jarenlang geruchten de ronde dat het Hollywoodstel om verschillende redenen op het punt van scheiden staat, waaronder het gokgedrag van de Oscarwinnaar. Maar volgens de bron heeft de 42-jarige Jennifer juist aan vrienden verteld dat het gokken 'helpt bij haar relatie'.

Zonder casino's zou de Armageddon-ster wellicht vreemdgaan, zo wordt gevreesd. "De alternatieven daarvoor zijn werken, gokken en tijd met zijn gezin of op feesten doorbrengen", aldus de bron. Dat laatste gebeurt echter niet. "Hij is aan het werk of aan het gokken."

14-06-2014 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson: "Ik ben dakloos"

Robert Pattinson: "Ik ben dakloos"

http://oi60.tinypic.com/33aw1sy.jpg

Acteur Robbert Pattinson is dakloos. Dat vertelde de Twilight-ster bij Jimmy Kimmel Live!. Zijn huisraad staat ergens opgeslagen, maar hij weet niet precies waar.

De vorige keer dat de Twilight-celeb in de talkshow verscheen, grapte hij dat hij "onder een tunnel naast wat vuilnisbakken" woont. Sindsdien lijkt er weinig veranderd. "Het is alleen maar erger geworden", vertelt hij lachend aan de presentator. "Mijn ouders hebben mijn huis geleend, dat ik van iemand anders had geleend", legt hij uit. "Zij hebben me eruit geschopt toen ik terugkwam van opnames in Toronto. En dat was dat. Nu ben ik weer dakloos."

Zij spullen staan waarschijnlijk ergens in California opgeslagen. Maar waar precies? De Brit heeft geen idee. "Ik denk dat ik ergens een paar opslagruimtes heb die alleen met een geheime sleutel geopend kunnen worden", lacht hij.

14-06-2014 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Racisme-rel bracht Selena terug bij Bieber"

"Racisme-rel bracht Selena terug bij Bieber"

http://oi61.tinypic.com/2v1vu9z.jpg

De racisme-rel rondom Bieber heeft de jonge zanger ook iets goeds gebracht. Want mede daardoor wist hij Selena opnieuw voor zich te winnen, vertelt een bron aan Hollywoodlife. "Ze zijn gek op elkaar."

Begin juni doken twee oude video's op waarin de tienerster grappig bedoelde racistische uitspraken doet. De Baby-ster wist zijn ex te overtuigen dat hij haar enorm nodig had, weet de insider. "Justin nam contact op met Selena toen hij veel kritiek kreeg op zijn controversiële rassengrap. Hij vertelde Selena dat hij haar echt miste, dat zij de enige was die hem echt begrijpt en dat hij haar nodig had.''

De muzikant haalde zijn liefje vorige week zelfs over om naar Canada te vliegen voor de verjaardag van zijn vader. "Hij zei dat de verjaardag van zijn vader niet hetzelfde zou zijn zonder haar, omdat ze deel uitmaakt van de familie."

En bij die praatjes bleef het niet. "Hij vertelde haar ook dat zij zijn enige echte soulmate is en dat hij niets is zonder haar. De woorden waar Selena al zo lang op wachtte, hoewel ze ze eigenlijk al eens gehoord heeft. Ja, ze zijn gek op elkaar...opnieuw."

14-06-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diva's zonder make-up: zo zien ze eruit

Diva's zonder make-up: zo zien ze eruit

http://oi60.tinypic.com/2dcba6g.jpg

Sterren op de planken en op het podium zijn ook maar mensen met af en toe een vale huid of hier en daar een puist. Dat bewijst de video van Buzzfeed waarin foto's van actrices en zangeressen met en zonder make-up met elkaar vergeleken worden. De afbeeldingen onthullen hoe onder andere Adele, Beyoncé, Jessica Alba en Rihanna eruitzien puur natuur, en dat is allesbehalve glamoureus. Bekijk de video of foto's hieronder en oordeel vooral zelf.

Verder kwam de Amerikaanse nieuwssite nog tot deze besluiten: gemaquilleerd over de rode loper stappen, is geen garantie voor een frisse verschijning. De andere conclusie luidt: 'less is more', oftewel 'eenvoud siert'.

14-06-2014 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actie tegen kapsel van dochtertje Beyoncé

Actie tegen kapsel van dochtertje Beyoncé

http://oi59.tinypic.com/2j6u04.jpg

In de New Yorkse wijk Brooklyn zijn omwonenden van het wereldberoemde sterrenkoppel Beyoncé en Jay-Z een actie begonnen over de - in hun ogen - wel heel slordige haardracht van hun 2-jarige dochtertje Blue Ivy.

Er zijn inmiddels 1.800 handtekeningen verzameld om het kind eens naar een goede kapper te sturen. "Blue Ivy heeft nu al lelijke pluizen en rommelige dreadlocks", briest de vrouw die de actie begon in de New York Post. Volgens haar mist het "arme meisje" een goede haarverzorging.

"Het is verontrustend en onbegrijpelijk om te zien hoe Blue Ivy gebukt gaat onder een chronisch gebrek aan haarvoeding en aandacht voor haar uiterlijk. En ook wel een beetje vreemd, omdat mama Beyoncé zelf zo veel aandacht aan haar kapsels besteedt. Als je moeder duizenden dollars uitgeeft aan haar afroharen, zou je als kind niet door het leven moeten als een schaap."

14-06-2014 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ultieme poging van Robin Thicke om ex terug te winnen

De ultieme poging van Robin Thicke om ex terug te winnen

http://oi57.tinypic.com/104erk5.jpg

Robin Thicke vernoemt zijn nieuwe album naar zijn ex. De plaat krijgt de titel Paula. Het is de zoveelste muzikale poging die de zanger onderneemt om zijn jeugdliefde Paula Patton terug te krijgen, weet het muziekmagazine Rap-Up.

De onlangs gelanceerde single Get Her Back sprak al boekdelen. "I'm Gonna Go Get Her, Go Get Her, Go Get Her, Go Get Her Back", zo zingt hij over de moeder van zijn zoontje Julian. Het album Paula verschijnt op 1 juli. Tijdens de BET Awards in Los Angeles een paar dagen daarvoor zal de zanger voor het eerst een aantal nummers ten gehore brengen.

In februari werd bekendgemaakt dat de in 2005 getrouwde Blurred Lines-zanger en zijn vrouw gaan scheiden. Sindsdien heeft Thicke verscheidene nummers aan haar opgedragen tijdens concerten. Hij hoopt van harte dat het nog goed komt tussen hen. Paula laat echter niets los over haar visie op de breuk.

12-06-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man Celine Dion stopt als manager

Man Celine Dion stopt als manager

http://oi61.tinypic.com/28spifq.jpg

Na dertig jaar stopt René Angélil als manager voor zijn vrouw Celine Dion. Hij gaat verder als voorzitter van het managementsbureau Feeling Productions Inc. Dat meldt het bedrijf vandaag in een persbericht.

Aldo Giampaolo, een goede vriend van het stel, neemt de hoofdfunctie over van het agentschap dat Celine Dion al haar hele carrière begeleidt. Giampaolo kan meteen aan de slag in Las Vegas, waar Celine Dion al meer dan drie jaar fulltime optreedt.

"Gezien onze langdurige vriendschap, het wederzijdse respect en de samenwerking in het verleden, is dit een logische stap", meldt de 72-jarige Angélil, die in december nog behandeld werd voor keelkanker.

Celine Dion ontmoette haar man Angélil in 1981 op 12-jarige leeftijd, toen hij 38 was. Op haar negentiende begon de relatie, waarna ze in 1994 trouwden. Ze hebben samen drie zoons.

12-06-2014 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sylvie verslaafd aan botox"

"Sylvie verslaafd aan botox"

http://oi62.tinypic.com/wvx0td.jpg

Sylvie Meis doet er alles aan om er verbluffend uit te zien. Volgens het boulevardblad Privé kijkt de Nederlandse schone niet op een botox-spuit meer of minder om een ravissante verschijning te blijven.

De in Hamburg wonende ex van voetballer Rafael van der Vaart zou sinds een half jaar zelfs helemaal verslaafd zijn aan het wondermiddel. En dit heeft zo zijn gevolgen.

Is Sylvie blij of boos? Aan haar gelaatsuitdrukking valt het niet langer af te lezen, meldt Privé. Het baart de mensen in haar omgeving zorgen.

12-06-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles verrast bruid met grappig filmpje

Harry Styles verrast bruid met grappig filmpje

http://oi62.tinypic.com/x1ey6x.jpg

Harry Styles heeft de trouwdag van een Britse bruid extra speciaal gemaakt. De One Direction-zanger postte een korte video waarin hij vertelt dat het 'nog niet te laat is' voor de bruid om voor hem te kiezen.

Tash Gershfield bekeek de verrassingsvideo op haar grote dag. "Tash, je hoeft hier niet mee door te gaan. Het is nog niet te laat", grapt de muzikant. "Ik zal de komende 3 uur bij Orli's in Borehamwood op je wachten. Als je niet komt dan begrijp ik dat... maar dit is waar ik zal zijn", zegt hij terwijl hij probeert zijn lachen in te houden.

De bruid, die overigens niet inging op Harry's verzoek om haar verloofde in de steek te laten, postte de video na afloop van haar bruiloft op Instagram. "Een video van de enige echte Harry, die op mijn bruiloft werd vertoond!!!!!!!" Ook de nodige 'hashtags' werden aan het bericht toegevoegd:  #harrystyles #onedirection #wedding #1D #personalvideo #love.

Ook haar kersverse echtgenoot liet online van zich horen. "Bedankt @harrystyles dat je dit op mijn bruiloft hebt gedaan. Gelukkig is @tashgershfieldx gebleven om met me te trouwen."

12-06-2014 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.Lo heeft al nieuwe man aan de haak geslagen

J.Lo heeft al nieuwe man aan de haak geslagen

http://oi62.tinypic.com/2h3bqtx.jpg

De 44-jarige latina die vorige week haar relatiebreuk met Casper Smart bekend maakte, heeft al alweer een nieuwe 'crush'. Jennifer Lopez zou volop met de 34-jarige danser Maksim Chmerkovskiy aan het daten zijn.

De twee leerden elkaar kennen tijdens de American Music Awards in november, toen ze met elkaar op het podium moesten dansen. Toeschouwers menen dat toen de vonk tussen Jennifer en Maksim al is overgesprongen, maar dat er op dat moment niets gebeurd is. In maart doken ze dan samen op voor een verjaardagsfeestje in Los Angeles en Jennifer en Maksim waren de hele avond onafscheidelijk. Op een bepaald moment heeft hij volgens bronnen zelfs zijn arm om haar middel gelegd en leken ze in een erg passionele conversatie verwikkeld te zijn.

Een bron verklaarde aan het magazine People: "De liefde tussen J.Lo en de danser is nog erg pril." Maksim was in het verleden samen met het Amerikaanse model Kate Upton.

Vrienden denken dat het een kwestie van tijd is voor de ster, die vandaag optreedt tijdens de openingsceremonie van het WK in Brazilië, haar kersverse relatie openbaar maakt.

12-06-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramones-debuut haalt na 38 jaar eindelijk goud

Ramones-debuut haalt na 38 jaar eindelijk goud

http://oi62.tinypic.com/29zxutl.jpg

Het debuutalbum van de Ramones uit 1976 heeft na 38 jaar eindelijk de gouden status gehaald in Amerika. Hoewel het debuut van de New Yorkse punkband wordt beschouwd als één van de invloedrijkste rockplaten, zowel in Amerika als wereldwijd, hinkte de verkoop altijd achter de status van het album.

Tal van nummers opde plaat, zoals Blitzkrieg Bop, Judy is a Punk, Now I Wanna Sniff Some Glue en Today Your Love, Tomorrow the World; zijn regelrechte 'punk-statements' die miljoenen keren via YouTube en Spotify beluisterd zijn.

Volgens de Recording Industry Association of America (RIAA) ging echter pas anderhalve maand geleden het 500.000ste fysieke exemplaar van het album over de toonbank. Dat meldt rockblad Spin.

De veertig jaar geleden opgerichte Ramones gelden als de belangrijkste Amerikaanse punkgroep en behoorde in de beginjaren tot de vaste spelers van de legendarische club CBGB's in Manhattan. Hun debuutalbum werd al regelmatig verkozen tot 'beste punkalbum'. Daarnaast was de plaat een bron van inspiratie voor de Engelse punkscene, die later dat jaar opbloeide.

Cartoonesk uiterlijk
De muziek van de groep werd gekenmerkt door razendsnel gespeelde, melodieuze rocksongs zonder solo's, die de Ramones in combinatie met hun bijna uniform-achtige uiterlijk - lang haar, leren jack, jeans en gympjes - een bijna cartoonesk imago gaven. Niet in de laatste plaats omdat alle muzikanten in de groep de artiestennaam Ramone aannamen. Tegen het einde van de jaren tachtig begon hun succes in Europa en de Verenigde Staten af te nemen, maar de Amerikanen gingen nog door tot 1996, omdat ze in dan vooral in Latijns Amerika mateloos populair waren.

Drie van de vier oorspronkelijke Ramones, zanger Joey, gitarist Johnny en bassist DeeDee zijn inmiddels overleden. Een jaar geleden overleed ook de voormalige lichttechnicus en ontwerper van het legendarische logo van de groep, Arturo Vega.

Hij was verantwoordelijk voor het Ramones T-Shirt dat itussen een iconische status heeft gekregen en onder meer in de collectie van H&M is opgenomen. Niet lang voor zijn dood verklaarde Vega nog in een interview dat de Ramones veel meer T-shirts dan platen hebben verkocht.

12-06-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Match krijgt gelijk over 'geheim kind' van prins Albert

Paris Match krijgt gelijk over 'geheim kind' van prins Albert

http://oi62.tinypic.com/xngso3.jpg

Franse rechtbanken hebben het Franse weekblad Paris Match niet mogen veroordelen nadat het in 2005 het bestaan van een "geheime zoon" van prins Albert II van Monaco had onthuld.

Paris Match bracht in 2005 uit dat Albert II een onecht kind met stewardess Nicole Coste had. Een foto toonde de prins met een baby. Datzelfde jaar klaagde de Albert II het blad succesvol ter waarde van 50.000 euro aan wegens schending van de privacy. Bovendien moest Paris Match het vonnis afdrukken.

Uiteindelijk erkende de prins het kind.

De rechters in Straatsburg konden dit vonnis niet opheffen. Maar ze zagen er wel een schending in van het recht op vrije meningsuiting en informatievrijheid.

Hoofdargument van het Mensenrechtenhof was dat de moeder de bekendmaking van Alberts vaderschap had gewild. "De publieke opinie had ook een legitiem belang bij het afweten van het bestaan van dit kind en om te kunnen debatteren over de eventuele gevolgen voor het politieke leven van het prinsdom Monaco", meenden de Europese rechters.

12-06-2014 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhoogd terreuralarm voor kroning Spaanse koning

Verhoogd terreuralarm voor kroning Spaanse koning

http://oi58.tinypic.com/2cgxzzl.jpg

Voor de kroning van prins Felipe tot nieuwe Spaanse koning geldt voor de veiligheidsdiensten in Madrid een verhoogd terreuralarm. Voor de plechtigheid van komende week werd alarmfase drie afgekondigd, de op een na hoogste van in totaal vier veiligheidsniveaus. Dat deelde Binnenlandse Zaken vandaag mee. Daarmee kan voor de gebeurtenis een gepast veiligheidskader gecreëerd worden. Er is echter geen terroristische bedreiging gemeld.

Alarmfase drie betekent dat strategisch belangrijke gebouwen bewaakt en reserve-eenheden van de politie gemobiliseerd worden. Volgens de krant El País worden rond de 5.000 agenten opgetrommeld. De dag van de kroning van koning Felipe VI zelf zullen voor het Madrileense luchtruim beperkingen gelden voor het luchtvaartverkeer.

Parlementsvoorzitter Jesús Posada bevestigde dat de proclamatie komende donderdag (19 juni) zal plaatsvinden. De ceremonie zal wellicht om 10.30 of 11.00 uur beginnen. Koning Juan Carlos (76) had vorige week verrassend zijn troonsafstand aangekondigd. Troonopvolger Felipe (46) zal op een gemeenschappelijke zitting van beide kamers van het parlement de eed afleggen als nieuwe koning.

12-06-2014 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!