Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Amedeo en Lili geven hun ja-woord

Prins Amedeo en Lili geven hun ja-woord

http://oi57.tinypic.com/wklmcl.jpg

In één van de oudste kerken van Rome is vandaag prins Amedeo getrouwd met Lili Rosboch van Wolkenstein. De mis werd geleid door kardinaal Godfried Danneels. Op het huwelijk van de oudste zoon van prinses Astrid zijn 450 gasten uitgenodigd. De hele koninklijke familie is erbij en mist daardoor de match van de Rode Duivels.

05-07-2014 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West uitgejouwd na minutenlange tirade op het Londense Wireless Festival

Kanye West uitgejouwd na minutenlange tirade op het Londense Wireless Festival

http://oi60.tinypic.com/5ai9u9.jpg

Kanye West is gisteravond door het publiek van het Londense Wireless Festival uitgejouwd. Midden in zijn optreden begon de rapper een 20 minuten durende tirade en dat werd niet echt gewaardeerd, schrijft Daily Star.

Kanye, die het hele optreden een maliënkoldermasker droeg, wilde zijn frustratie over de media weer eens kwijt. Volgens de rapper schetsen televisie en kranten een verkeerd beeld van hem en doen ze alsof hij gek is.

Maar ook een aantal bekende bedrijven moesten het ontgelden. West claimt dat hij geen creatieve vrijheid kreeg toen hij voor hen ontwierp. "Ik ga geen namen noemen, maar... Nike, Louis Vuitton en Gucci. Discrimineer me niet omdat ik een zwarte man ben die muziek maakt", tierde Kanye.

Verder zei Kanye ook nog tussen neus en lippen door dat hij 7 jaar geleden al tegen Kim had gezegd dat hij met haar wilde trouwen. Saillant detail: West had op dat moment nog een relatie met Amber Rose.

Boegeroep
Veel festivalgangers waren speciaal naar Wireless gekomen om Kanye te zien optreden. Dus toen de rapper na een paar nummers opeens begon te tieren en af te geven op anderen, viel dat niet goed bij veel mensen. Een luid boegeroep kwam uit het publiek. "Ga weg", werd er geroepen.

Uiteindelijk vervolgde Kanye zijn optreden om even later weer te stoppen. Dit keer begon West te schreeuwen tegen de cameramensen langs het podium. De rapper was niet blij met de opnamehoeken en eiste dat de camera's werden uitgezet. Hij betichtte het personeel ervan niet goed te zijn in hun werk.

West staat vanavond weer op het podium van het Wireless Festival. Drake stond in eerste instantie op het affiche maar hij zegde zijn optreden af, waardoor Kanye nog een keer aan de bak kan. Als dat maar goed gaat...

05-07-2014 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'DJ' Paris Hilton komt naar Nederland

'DJ' Paris Hilton komt naar Nederland

http://oi59.tinypic.com/ip18oi.jpg

Eind vorig jaar haalde Paris Hilton nog de lachers op haar hand toen ze beweerde dat ze tot de beste vijf dj's van de wereld behoorde; in augustus mag de Amerikaanse societyster het achter de decks proberen op het strand van Hoek van Holland, nabij Rotterdam. Ze maakt dan haar opwachting op het dancefeest Untamed Nights.

Volgens de organisatie heeft Paris nog nooit eerder in Nederland opgetreden als dj. In het buitenland zette ze wel vaker plaatjes op. Daarmee sleept ze naar verluidt honderdduizenden dollars per jaar binnen.

Eén ding is duidelijk: dancemuziek vindt de hotelerfgename erg leuk. "Dancemuziek kan mensen gelukkig maken, dat is zo'n krachtig ding", zei Paris eerder in een interview. "Ik ga al naar raves sinds mijn vijftiende en heb altijd al liefde gehad voor deze muziek."

05-07-2014 om 01:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Belgen als een blok voor Jan Mulder vallen (volgens de Nederlanders)

Waarom Belgen als een blok voor Jan Mulder vallen (volgens de Nederlanders)

http://oi59.tinypic.com/2j49b46.jpg

Als we onze Nederlandse collega's van de Volkskrant mogen geloven is Vlaanderen in de ban van een ware Muldermania. De krant probeert te ontrafelen waarom wij als een blok voor voetbalanalist Jan Mulder vallen: "Hij is grappig, gevat én knap."

Dat Mulder een fenomeen is geworden in ons land is onze noorderburen niet ontgaan. "Jan Mulder valt van zijn stoel, Jan Mulder voorspelt 8-0 voor de Belgen, Jan Mulder noemt koningin Mathilde een lekker ding. Jan Mulder is hot in Vlaanderen, hij is een idool", schrijft journalist Leen Vervaeke. "Alles wat hij doet en zegt, is interessant."

Mulder is niet alleen "goedgebekt", maar ook "opvallend populair bij niet-voetballiefhebbers, en bij de vrouwen", klinkt het. "De Vlamingen waarderen het ook dat Mulder niet alleen over de techniek praat, zoals de meeste voetbalanalisten, maar ook over de sfeer, de emotie, het spelplezier."

Dat de Nederlandse voetbalanalist de Rode Duivels de hemel inprijst en het Nederlandse elftal afkraakt, speelt ongetwijfeld mee in zijn populariteit, denkt de krant. "Dat horen de Belgen natuurlijk graag. Net als Johan Boskamp, al langer voetbalanalist in België, is hij nu 'één van ons'", klinkt het.

Een echte GILF
"Veel vrouwen, opvallend veel jonge vrouwen, vinden de 69-jarige Mulder ook een enorm knappe vent", leest het artikel. "Ter ere van Mulder werd in Vlaanderen voor het eerst de term GILF gebruikt, een variant op het even onsmakelijke MILF, maar dan met de G van grandpa."

Mulder zelf reageert gelaten op alle heisa, maar geniet zichtbaar. "Het is immens treurig dat jonge meisjes achter me aanrennen omdat ik de ster van het VRT-scherm ben en dat ze al hun interesse verliezen als ze horen dat ik 69 ben", reageert hij. "Aah, ik ben zo kansloos."

05-07-2014 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna treurt om verlies Frankrijk

Rihanna treurt om verlies Frankrijk

http://oi62.tinypic.com/29oqtxh.jpg

Rihanna blijft het WK voetbal volgen, maar deze keer won haar favoriet niet. De zangeres reageerde op Twitter teleurgesteld op het verlies van Frankrijk in de kwartfinale.

Rihanna leek het vooral jammer te vinden dat ze de Franse voetballer Karim Benzema niet meer in actie gaat zien op het WK: "My baby Benze :(", schreef ze vlak na de wedstrijd. Waarna ze sportief Duitsland feliciteerde met de winst.

De zangeres was de afgelopen weken supporter van het Amerikaanse team, maar moedigde ook Brazilië en Nederland aan. Bij Oranje genoot ze vooral van Robin van Persie.

05-07-2014 om 01:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Brangelina voor nieuwe film naar Malta"

"Brangelina voor nieuwe film naar Malta"

http://oi58.tinypic.com/b9bs3r.jpg

Brad Pitt en Angelina Jolie gaan een film opnemen op Gozo, een van de eilanden van Malta. Het wordt een liefdesverhaal, vertelt een bron aan Us Weekly.

Premier Joseph Muscat laat aan het blad weten dat hij erg blij is met de komst van het Hollywoodstel. "Ik weet zeker dat deze film zal helpen om ons prachtige zustereiland Gozo op de kaart te zetten", zegt hij.

De opnamen gaan volgens een ingewijde eind augustus van start. Pitt filmde eerder World War Z in Malta. Het wordt de eerste film met Pitt en Jolie samen sinds Mr. & Mrs. Smith uit 2005.

05-07-2014 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus Sabia omgekomen bij auto-ongeluk in Turkije

Zus Sabia omgekomen bij auto-ongeluk in Turkije

http://oi62.tinypic.com/2akaav9.jpg

Zahide, de zus van Sabia Engizek, de vriendin van de Nederlandse topvoetballer Rafael van der Vaart, is omgekomen bij een auto-ongeluk in Turkije. Volgens de krant De Telegraaf werd de 37-jarige Zahide deze week in Gaziantep geschept door een tegenligger op de autoweg en overleed ze direct.

Sabia heeft in een reactie laten weten intens verdrietig te zijn. Ze had een goede relatie met Zahide. "Ik kan het niet bevatten. Hier komen we nooit meer overheen."

Ook het Duitse tijdschrift Gala stond ze kort te woord: "Ik ben ontroostbaar. Meer kan ik nu niet zeggen."

Sabia heeft nog een zusje, Lydia. Sabia zou haar zusjes in haar jeugd in bescherming hebben genomen tegen hun vader Mehmet. Onder invloed van drank en drugs zou hij de kinderen mishandeld hebben - Sabia sprong in het midden om de klappen voor haar zussen op te vangen.

Sabia, Lydia en Zahide groeiden op in Hamburg. Toen Zahide 15 jaar was werd ze uitgehuwelijkt aan een oudere man en vertrok ze naar Turkije.

05-07-2014 om 01:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zwangerschap' Lea Michele werk van hacker

'Zwangerschap' Lea Michele werk van hacker

http://oi62.tinypic.com/24342fd.jpg

Zoals veel fans van haar al vermoedden, is Lea Michele toch niet zwanger. De Glee-actrice meldde het blije nieuws op Twitter, maar haar account blijkt gehackt te zijn.

Dat zegt een woordvoerder van Lea tegen Gossip Cop. Haar Glee-collega Chris Colfer overkwam donderdag hetzelfde. Een tweet van hem, waarin hij bekendmaakte niet terug te keren in het nieuwe seizoen van Glee, bleek ook het werk van een hacker.

De tweet van Lea werd al meer dan 7.000 keer geretweet. De actrice heeft 4,41 miljoen volgers op Twitter. De tweet werd ondertussen verwijderd.

05-07-2014 om 00:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna poseert topless met nichtje

Rihanna poseert topless met nichtje

http://oi61.tinypic.com/4htic7.jpg

Rihanna is dol op haar pasgeboren nichtje Majesty. Ook houdt de zangeres van topless poseren. Via Twitter deelde ze een foto waarop beide liefdes tot uiting komen. Met enkel een onderbroek aan en Majesty in haar armen kijkt Rihanna lachend de camera in.

Majesty is het één maand oude dochtertje van Rihanna's nicht Noella Alstrom. Sinds ze op 8 juni werd geboren heeft Rihanna haar volgers op Twitter bedolven onder foto's van de baby. Ook woensdag plaatste ze een hele serie waarop ze met het meisje poseert. De topless foto, waarop Rihanna's blote rug te zien is, was de eerste waarop ze half naakt met Majesty staat.

Twee weken na Majesty's geboorte deelde Rihanna ook een foto van Noella, waarbij ze haar bewondering uitsprak over het lichaam van haar nicht die alweer in topvorm lijkt te zijn. "Er is nog hoop #family", schreef Rihanna bij de foto.

05-07-2014 om 00:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trixie Whitley heeft heuglijk nieuws voor fans op Werchter

Trixie Whitley heeft heuglijk nieuws voor fans op Werchter

http://oi58.tinypic.com/j5va6e.jpg

Trixie Whitley is zwanger. Dat heuglijke nieuws heeft de Belgisch-Amerikaanse zangeres vandaag zelf bekendgemaakt op Rock Werchter.

De artieste stond deze namiddag op de planken in de KluB C-tent op de festivalweide. Tijdens het concert verkondigde ze verlegen: "Moest er jullie iets opvallen: het is niet van te veel pintjes te drinken."

Eigenlijk onthulde de zangeres tijdens een optreden in Montréal (Canada) al dat ze zwanger was. "Het grootste deel van de familie weet het nog niet, maar jullie bij deze wel", klonk het toen.

05-07-2014 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
03-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Duivels-scherm krijgt eigen podium in Klub C

Rode Duivels-scherm krijgt eigen podium in Klub C

http://oi58.tinypic.com/zoob9.jpg

Behalve in het Festivalpark wordt de kwartfinale van de Rode Duivels tegen Argentinië zaterdag om 18 uur op Rock Werchter ook uitgezonden op een groot scherm in Klub C. Het optreden van de Britse band SBTRKT, dat normaal gepland was tussen 19 en 20 uur, moet daarvoor wijken. Dat laat de organisatie van het festival weten.

Radkey heeft vanmiddag op de Main Stage de aftrap gegeven van een voorlopig erg zonnig Rock Werchter. Wie er ook op zaterdag bij is, moet niet vrezen de kwartfinale tussen België en Argentinië te zullen missen. De organisatie maakte eerder al bekend dat in het Festivalpark grote schermen opgesteld staan bij de North West Walls en rechtover House of the Bull (stand Jupiler).

Ook in Klub C zal de match op een groot scherm te volgen zijn. Het optreden van SBTRKT wordt geschrapt; de andere optredens gaan door zoals gepland.

Nog meer voetbalnieuws: omwille van de aanwezigheid van vele Nederlanders zal ook de WK-wedstrijd tussen Nederland en Costa Rica, zaterdag om 22 uur, te volgen zijn op de grote schermen in het Festivalpark. Op het kampeerterrein The Hive kunnen alle vier de kwartfinales op groot scherm gevolgd kunnen worden. The Hive is voor iedereen toegankelijk. Ook op de campings A1, B0, C2 en C3 kunnen de kampeerders het WK volgen.

Triggerfinger
Behalve het schrappen van het optreden van SBTRKT wordt de programmatie niet aangepast voor de Rode Duivels. De kans dat Triggerfinger zaterdag van 18.30 tot 19.30 uur voor een halflege weide zal staan te spelen, is niet gering.

Manager Eric Didden had de organisatie om een andere plaats op de affiche gevraagd, maar die ging daar niet op in.

03-07-2014 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Arquette gaat trouwen

David Arquette gaat trouwen

http://oi58.tinypic.com/2s17k8p.jpg

David Arquette gaat trouwen, meldt E! News. De acteur vroeg televisiepresentatrice Christina McLarty ten huwelijk tijdens een familiedinertje waar ook hun zoontje Charlie West van 2 maanden en Arquette's dochtertje Coco van 9 jaar bij waren.

David (42) en Christina (33) kregen in 2011 een relatie en verwelkomden hun zoontje in april dit jaar. Eerder was Arquette 11 jaar getrouwd met Courteney Cox, met wie hij Coco kreeg.

'Friends'-ster Cox verloofde zich vorige week toevallig ook opnieuw, met Snow Patrol-muzikant Johnny McDaid.

03-07-2014 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rusland verbiedt VN-opnames 'House Of Cards'

Rusland verbiedt VN-opnames 'House Of Cards'

http://oi57.tinypic.com/345d9pu.jpg

De Russische delegatie in de Verenigde Naties heeft een veto uitgesproken over het verzoek van de makers van hitserie 'House Of Cards' om opnames te maken in het gebouw waar de Veiligheidsraad zetelt. Volgens de delegatie moet de zaal van de Veiligheidsraad altijd beschikbaar zijn voor het geval zich onverwachts een crisis voordoet.

Dat melden verschillende Amerikaanse media op basis van geheime e-mails tussen de Russische afvaardiging en het secretariaat van de Veiligheidsraad die zijn uitgelekt.

Met het veto, dat permanente leden van de raad mogen uitspreken, dwarsbomen Rusland en president Poetin de aanbeveling van VN-baas Ban Ki-Moon om de serie wel in de kamer van de Raad te laten filmen.

Ban Ki-Moon meent dat deze geste goed zou bijdragen aan de bekendheid van de Veiligheidsraad en haar werk. Het secretariaat had de scripts van de serie al gelezen en vastgesteld dat deze prima door de beugel konden. De opnames zouden wel allemaal in de avonden en weekenden moeten plaatsvinden.

Andere plekken
De kans bestaat overigens wel dat de makers van de Netflix-hit op andere plekken in het gebouw van de VN mogen draaien. Het nieuws heeft op internet veel speculaties losgemaakt over de inhoud van het derde seizoen van 'House Of Cards', die de carrière van de meedogenloze en manipulatieve senator Frank Underwood (Kevin Spacey) in Washington volgt.

'House Of Cards' bevindt zich in goed gezelschap: in 1959 weigerde de Verenigde Naties medewerking aan de wereldberoemde thriller 'North By Northwest' van Alfred Hitchcock. De Britse regisseur wilde een cruciale moordscène in de hal van het VN-gebouw op locatie filmen, maar kreeg hier geen toestemming voor. Dit besluit werd later in de wandelgangen van de VN vaak betreurd.

03-07-2014 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira treedt op voor WK-finale

Shakira treedt op voor WK-finale

http://oi62.tinypic.com/2he8t9h.jpg

De Colombiaanse zangeres Shakira zal op 13 juli voor de WK-finale in het Maracanastadion te Rio de Janeiro haar lied 'Dare' zingen. Dat meldde de Wereldvoetbalbond (FIFA) vandaag op zijn website.

De 37-jarige popster krijgt bij haar optreden het gezelschap van de Braziliaanse muzikant Carlinhos Brown. Voor Shakira, de partner van de Spaanse verdediger Gerard Piqué, is het na 'Hips don't lie' in 2006 en 'Waka Waka' in 2010 al haar derde opeenvolgende WK-optreden.

Voor de finale zullen ook Santana, Wyclef en Alexandre Pires het officiële WK-lied 'Dar Um Jeito' zingen. De Braziliaanse zangeres Ivete Sangalo zal eveneens een bijdrage leveren aan de muzikale show.

03-07-2014 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pure klasse! Broers wekken Jimi Hendrix tot leven op cello

Pure klasse! Broers wekken Jimi Hendrix tot leven op cello

http://oi61.tinypic.com/2mcbl76.jpg

De cello een saai instrument? Bekijk met hoeveel vuur de broers Emil en Dariel de cello bespelen en stel je mening bij. De tieners hebben Jimi Hendrix weer tot leven gewekt met hun originele cover van 'Purple Haze' tijdens de talentenjacht America's Got Talent.

De kneepjes van het vak leerden ze van hun Russische grootvader. De man kwam als jonge gast in de Verenigde Staten aan met slechts een cello in zijn bezit. Hij kon zijn brood verdienen met het bespelen van het instrument. De passie voor de cello gaf hij door aan zijn kleinkinderen. Hun talent deed de rest.

Eind juni stonden ze op het grote podium van America's Got Talent en lieten de zaal ontploffen. En achter de schermen huilde hun grootvader tranen van ontroering maar ook van geluk. Mooi!

03-07-2014 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phaedra Hoste krijgt boete van 1.200 euro

Phaedra Hoste krijgt boete van 1.200 euro

http://oi62.tinypic.com/t9ihyu.jpg

Voormalig fotomodel Phaedra Hoste (42) kreeg deze ochtend in de politierechtbank een geldboete van 1.200 euro voor een snelheidsovertreding. Het was al de vijfde keer dat 'La Hoste' zich voor een zware voet moest verantwoorden.

Op 11 mei vorig jaar reed de Land Rover van haar Antwerpse bvba Dreamwork op de A11 in Knokke aan 80 km/u voorbij de snelheidsmeting. Op die plek was 70 km/u toegelaten. Of ze ook zelf achter het stuur zat, was voor het parket niet helemaal duidelijk en precies daarom moest ze zich voor de rechter verantwoorden. De auto stond op naam van een leasingmaatschappij via haar eenmanszaak Dreamwork en Hoste ging niet in op de vraag van de politie wie er op 11 mei achter het stuur zat. De wet voorziet dat in dat geval een geldboete van 1.200 euro moet opgelegd worden aan de zaakvoerder die weigert mee te delen wie de wagen bestuurde tijdens de overtreding. Hoste was zelf niet aanwezig in de rechtszaal, maar liet zich vertegenwoordigen door een advocaat.

03-07-2014 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwoele Irina Shayk topless op cover Maxim

Zwoele Irina Shayk topless op cover Maxim

http://oi60.tinypic.com/52njgg.jpg

Irina Shayk stond laatst topless op de cover van Vogue en doet het kunstje nu over voor Maxim. In een interview met het mannenblad vertelt ze dat niet alleen succesvol wil zijn als topmodel, maar ook als actrice.

De vriendin van topvoetballer Cristiano Ronaldo kijkt op de coverfoto zwoel in de camera en bedekt haar borsten met haar handen.

Over haar acteerplannen vertelt ze Maxim het volgende. "Elke keer dat ik een script ontvang, gaat het om een rol als barvrouw, of stripper. En ik denk niet dat ik een slechte stripper zal zijn, toch?" Toch is Shayk blij met haar rol als Megara in de film Hercules. "Acteren is voor mij werk, geen hobby."

Verderop in het nummer is de brunette te zien in een witte bikini. Volgens de Daily Mail is het vak van model iets waar haar het best ligt. "Irina straalt en heeft seks-appeal in haar badpak."

03-07-2014 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relatie Kim & Kanye, Jay Z & Beyoncé bekoeld

Relatie Kim & Kanye, Jay Z & Beyoncé bekoeld

http://oi60.tinypic.com/33yjevn.jpg

Jay Z en Beyoncé hebben het contact verbroken met Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian. Dat vertelt een insider aan het tijdschrift OK!.

Terwijl de pasgetrouwde Kim en Kanye de laatste tijd vaker in New York zijn en toenadering zoeken tot Beyoncé en Jay Z, houden die de boot juist af. Kim zou graag willen dat haar kind North een speelkameraadje wordt van Beyoncé's kind Blue Ivy.

Kanye maakte in 2011 een album samen met Jay Z, waarna de twee samen gingen toeren. "Toen de rappers op tournee waren, moest Beyoncé bij Kim rondhangen, wat ze knarsetandend deed", aldus de ingewijde.

Jay Z en Beyoncé waren de opvallende afwezigen bij de bruiloft van Kim en Kanye. Volgens de bron is de verwijdering tussen de twee rappers al langer bezig. "Jay heeft Kanye duidelijk gemaakt dat hij het niet eens is met de keuzes die hij in zijn persoonlijke leven maakt en dat ze funest zullen zijn voor zijn carrière."

03-07-2014 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouverneur verwerpt klacht N-VA Haacht tegen verbod kraampjes Rock Werchter

Gouverneur verwerpt klacht N-VA Haacht tegen verbod kraampjes Rock Werchter

http://oi59.tinypic.com/dwxvzn.jpg

Vlaams-Brabants gouverneur Lodewijk De Witte heeft de klacht verworpen die N-VA Haacht had ingediend tegen het verbod dat burgemeester Mon Fillet (Open Vld) had uitgevaardigd om tijdens Rock Werchter langs de Werchtersesteenweg eet- en drankstandjes in te richten. In Haacht was er tegen deze beslissing felle kritiek gerezen van lokale organisaties die door het verbod flink wat inkomsten teloor zien gaan.

Fillet nam de beslissing om veiligheidsredenen op basis van de evaluatievergadering van alle hulpdiensten na de vorige Rock Werchter en het verslag van een rampenoefening nadien. Bij evacuatie zouden de standen de weg blokkeren voor hulpverleners en vluchtende festivalgangers. De N-VA, die pas na een klacht bij de gouverneur inzage kreeg in de documenten, was van mening dat er geen veiligheidsredenen voorhanden zijn voor dit verbod. De gouverneur schaart zich in zijn besluit achter het standpunt van de burgemeester.

Organisator Live Nation wil al deze verkoopstands overbrengen naar een plein in de grote camping The Hive die het net als de stands vanaf heden zelf wil gaan uitbaten. De leden van de verenigingen zouden hier tegen vergoeding aan de slag kunnen. Als overgangsmaatregel zullen de verkoopstands van de lokale Haachtse verenigingen tijdens de komende editie eenmalig opgesteld kunnen worden in een weide langs de Werchtersesteenweg.

02-07-2014 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amedeo hoopt op Belgische zege, trouwmis niet verschoven

Amedeo hoopt op Belgische zege, trouwmis niet verschoven

http://oi58.tinypic.com/142dftf.jpg

Prins Amedeo en zijn verloofde Lili Rosboch hopen op een 'Belgische zege' van de Rode Duivels in de WK kwartfinalewedstrijd tegen Argentinië. Dat zou hun huwelijksdag zaterdag nog 'memorabeler' maken, zo zegt een woordvoerder van het bruidspaar tegenover Het Nieuwsblad.

De mis in de 'Basilica di Santa Maria in Trastevere' begint om 17.30 uur in Rome, de Rode Duivels komen een half uur later in actie in de Braziliaanse hoofdstad Brasilia. De koninklijke familie met koning Filip op kop is fervent fan van de nationale ploeg zodat even werd gedacht dat de aanvangstijd zou worden verschoven zodat iedereen het duel kan zien.

"België zal Argentinië bekampen tijdens de kerkdienst. Dit zal echter geen implicaties hebben op de timing en de aanwezigheid van de gasten", laat de woordvoerder van Amedeo en Lili weten. "De kerkdienst gaat door op het voorziene tijdstip en ook alle familieleden komen."

Prins Amedeo en Lili zijn al in Rome aangekomen voor hun huwelijk. Prinses Astrid en de rest van het gezin zouden hier ook bij aanwezig zijn.

02-07-2014 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!