Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tabloid pakt uit met nieuwe foto's van drugsverslaafde Angelina Jolie

Tabloid pakt uit met nieuwe foto's van drugsverslaafde Angelina Jolie

http://oi62.tinypic.com/2hxt18o.jpg

Het zware drugsverleden blijft Angelina Jolie achtervolgen. 'The National Enquirer' heeft naar eigen zeggen een filmpje van zestien minuten in bezit uit de tijd dat ze haar toenmalige dealer in New York ontmoette. De Amerikaanse actrice maakte er blijkbaar geen probleem van dat de nu 68-jarige Franklin Meyer haar op de gevoelige plaat legde.

"Ik heb heroïne en cocaïne verkocht aan haar", klinkt het in de Amerikaanse tabloid. "Op een dag wilde ze dat ik bij haar langskwam. Ik had net een videocamera gekocht en nam die mee. Ik gaf haar de drugs, zij gaf mij het geld. Haar gezicht zag er uitgemergeld uit en de sporen van de naalden zaten over heel haar armen."

Op de beelden zou Angelina opbiechten dat het gerief van Billy Bob Thornton (haar toenmalige vriend waar ze later mee zou trouwen; nvdr) "zo groot is als dat van een paard". "Ik ben er zeker van dat ze tot op vandaag nog aan zijn geslachtsdeel terugdenkt. En als ik Brad was, zou ik daar niet heel gelukkig mee zijn."

Dit is niet de eerste keer dat Meyer de vuile was buitenhangt. In 2010 verklapte hij dat Angelina "stijf stond van de coke" toen ze in 1999 een interview gaf aan Charlie Rose.

08-07-2014 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland trekt volgend jaar ook naar Brazilië

Tomorrowland trekt volgend jaar ook naar Brazilië

http://oi61.tinypic.com/jkypmq.jpg

Na de Verenigde Staten krijgt Tomorrowland volgend jaar ook een editie in Brazilië. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De organisatie van het dancefestival, ons meest succesvolle exportproduct, heeft zijn expansiedrang nooit onder stoelen of banken gestoken. "Een editie van het festival op elke continent", klonk het goed anderhalf jaar geleden. In september vorig jaar werd daarvoor de eerste horde genomen, met TomorrowWorld in de Amerikaanse staat Georgia, dat in september een tweede editie krijgt. Brazilië is voorzien voor 2015.

07-07-2014 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye weigeren Iers kasteel te betalen

Kim en Kanye weigeren Iers kasteel te betalen

http://oi62.tinypic.com/1zvsfo5.jpg

Kim Kardashian en Kanye West hebben een Iers kasteel dat ze voor hun huwelijksreis hadden geboekt laten zitten met een onbetaalde rekening. De twee logeerden uiteindelijk niet in Castle Oliver in Limerick, maar het hotel had op hun verzoek al wel voor bijna 15.000 euro aan spullen en etenswaar besteld.

Omdat Kim en Kanye het kasteel bij nader inzien te groot vonden en een slecht bereik hadden op hun mobiele telefoons besloten ze na hun eerste diner naar een ander kasteel te vertrekken. Ze hadden de bestelde spullen, zoals bloemen en hun favoriete champagne, vooruit betaald met een creditcard. Volgens RadarOnline.com hadden ze echter de optie dit voorschot via het creditcardbedrijf terug te trekken.

"Iedereen is geschokt, om het nog zacht uit te drukken", vertelt een insider. "Het kasteel is een fortuin kwijt aan hun huwelijksreis. Het is gewoon verschrikkelijk." Het personeelslid in de Verenigde Staten dat verantwoordelijk was voor de boeking is ontslagen, volgens de bron.

07-07-2014 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blunder Lady Gaga: ster doet alsof Metallica-publiek van haar is

Blunder Lady Gaga: ster doet alsof Metallica-publiek van haar is

http://oi62.tinypic.com/53we4y.jpg

Lady Gaga heeft op Instagram een oude foto van het publiek van Metallica gepost. De zangeres was in de veronderstelling dat het haar publiek was bij een optreden afgelopen zaterdag in het Canadese Quebec.

'Die kleine puntjes zijn fans', schreef Gaga bij het kiekje. 'Ongelofelijk, 90.000 mensen kwamen opdagen! Wat een magische avond.' Oplettende Metallica-fans hadden al snel door dat de foto drie jaar geleden was genomen tijdens een optreden van hun idolen op het Festival D'été, op hetzelfde terrein.

Correctie
Na kritiek corrigeerde Gaga snel haar fout. 'Ik probeerde niemand te bedonderen. Ik hou van mijn fans en ik was het aan het vieren', postte de zangeres bij de juiste foto van haar publiek.

Blijkbaar geïrriteerd door alle kritiek twitterde ze ook nog richting de site Oh No They Didn't!: 'Misschien kunnen de Madonna-fans op je website een microscoop gebruiken om de fans te tellen.'

07-07-2014 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kat van Luk Wyns oldschool uit boom gered

De kat van Luk Wyns oldschool uit boom gered

http://oi57.tinypic.com/2zyebmx.jpg

Nadat Masja, de zwarte kat van acteur Luk Wyns, een hele nacht in een boom vastzat, besloot het Gamma-icoon de mannen van de brandweer van Schoten op te trommelen voor een oldschool reddingsactie.

Dat iedereen het mocht weten, bewijst de fotoreportage die Wyns hoogstpersoonlijk op Twitter deelde. De euforie was duidelijk groot toen Masja weer veilig (of toch niet helemaal) in de armen van haar baasje was beland. Als komieke kers op de taart volgde nog een tweet van een klein hertje met de boodschap: "Volgende week zet ik een Bambi in een boom! Dat wordt pas een hit i/d sociale media!".

07-07-2014 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antonio Banderas gespot met mysterieuze jongedame

Antonio Banderas gespot met mysterieuze jongedame

http://oi58.tinypic.com/33zeg4k.jpg

Antonio Banderas (53) is gezien met een onbekende mooie dame. Op de website van Radar Online staat een filmpje van de twee waarin te zien is hoe ze met een jacht aanmeren in een Franse badplaats en richting een luxe resort lopen.

Pittig detail is dat het filmpje gemaakt zou zijn op 24 mei, tijdens het Film Festival van Cannes. Pas twee weken later gingen de eerste geruchten dat zijn vrouw, Melanie Griffith, de scheiding van de acteur zou hebben aangevraagd. Volgens de website flirtte de acteur al eerder openlijk met andere vrouwen tijdens zijn huwelijk.

De twee, die sinds 1996 getrouwd waren en een zeventienjarige dochter hebben, verklaarden eerder deze maand als vrienden uit elkaar te gaan. Bij de rechtbank hebben ze "onoverbrugbare verschillen" opgegeven als reden voor de breuk.

07-07-2014 om 23:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste foto getrouwde Jessica Simpson online

Eerste foto getrouwde Jessica Simpson online

http://oi62.tinypic.com/vhymuc.jpg

De eerste foto van Jessica Simpson als bruid staat op de website van People. Op het plaatje is duidelijk zichtbaar dat de zangeres een strapless jurk aanheeft, ze draagt een simpele sluier en diamanten oorbellen.

Jessica en haar man Eric Johnson hebben aan het blad laten weten dat hun trouwdag 'de mooiste dag van hun leven' was. "Het hele weekend was magisch voor ons, we voelen ons compleet." In de nieuwe editie van het blad zit een uitgebreide reportage met trouwfoto's. Daarvan laat het blad tot nu toe maar één plaatje zien.

De haarstylist van Jessica, Roque Jimenez, laat weten dat Jessica heeft gekozen voor een 'sexy, maar toch makkelijke look'. "Niks te gekunsteld", aldus Roque. De jurk was van Carolina Herrera.

Zaterdag gaf Jessica eindelijk haar jawood aan Eric Johnson. De twee hadden hun huwelijk al een paar keer uitgesteld. De bruiloft van de twee vond plaats in een luxueus resort in Montecito, Californië.

07-07-2014 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marge Simpson krijgt eigen make-uplijn

Marge Simpson krijgt eigen make-uplijn

http://oi57.tinypic.com/11se689.jpg

Cosmeticabedrijf MAC lanceert een make-uplijn geïnspireerd op Marge Simpson, de vrouw van Homer in de televisieserie The Simpsons. De tiendelige lijn is op zaterdag 26 juli voor het eerst te koop tijdens een stripboekenconventie in San Diego.

Gedurende één dag kunnen fans dan alvast een voorproefje van de collectie krijgen. Vanaf 28 augustus is de Simpson-collectie op internet verkrijgbaar en vanaf 4 september ligt de make-uplijn ook in de winkel, meldt vakblad The Hollywood Reporter.

De collectie bestaat onder andere uit fel gekleurde oogschaduw, lipgloss, nagelstickers en nepwimpers.

07-07-2014 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magistrale Stromae betovert Rock Werchter een laatste keer

Magistrale Stromae betovert Rock Werchter een laatste keer

http://oi59.tinypic.com/1zow4z6.jpg

Met een geniale set heeft Stromae Rock Werchter 2014 afgesloten. De oh zo dansbare nummers zetten de hele wei in lichterlaaie. Na een uurtje was het alweer afgelopen, maar voor de toeschouwers mocht het gerust nog een uurtje langer geduurd hebben. Het publiek keek na afloop naar het vuurwerk met dezelfde glinstering in de ogen als tijdens het optreden.

De meesten hadden al vier festivaldagen in de benen, maar dat was er allerminst aan te zien toen de eerste noten van 'Ta Fête' de wei werden in geblazen. Het was alsof Stromae met zijn 'signature moves' als een puppet master de benen van de toeschouwers bediende. Benen die een uur lang in beweging zouden blijven.

Politiek geladen
Met 'Bâtard', een song tegen racisme en met 'Peace or Violence' verwarde Stromae de mensenmassa door op magistrale wijze een politieke boodschap te combineren met aanstekelijke beats. Het is er weinigen gegeven.

De benen stil
Haar op duizenden armen kwam recht bij 'Formidable', met de weergaloze dronkenmansact. Even stonden de benen stil en zong de wei het hele lied luidkeels mee. 'Humain à l'eau' zette met ongeëvenaarde visuals de wei weer in brand.

Stromae gooide er na 'Alors on Danse', waarmee het allemaal begon, enkele samples tussen, waaronder 'Rhythm is a Dancer' en 'Insomnia'. Het bisnummer 'Papaoutai' liet een laatste keer de wei ontploffen. Stromae wist van geen ophouden en begon zelfs zijn hele band en crew te bezingen.

"Een schitterende afsluiter", klonk het vrijwel unaniem. Stromae heeft nu wel definitief alle harten veroverd. De Rode Duivels mogen dan wel geen wereldkampioen zijn, met Stromae hebben we een wereldkampioen poëzie in elke zin van het woord.

07-07-2014 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney terug op podium na ziekenhuisopname

Paul McCartney terug op podium na ziekenhuisopname

http://oi61.tinypic.com/975ogl.jpg

Na twee maanden afwezigheid wegens een virusinfectie keerde Paul McCartney gisteren terug op het podium. De 72-jarige zanger hervatte zijn tournee 'Out there' na korte tijd opgenomen te zijn geweest in een ziekenhuis in Japan.

De voormalige zanger van de Beatles moest zijn optredens in Japan, Zuid-Korea en een deel van Amerika annuleren vanwege zijn ziekte. Gisteren was hij terug in de Albany arena in New York alsof hij nooit was weggeweest.

McCartney refereerde tijdens het optreden niet één keer aan zijn ziekte. Zijn laatste optreden was op 1 mei in Costa Rica.

06-07-2014 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Joling verklapt nieuwe liefde vanaf Ibiza

Gerard Joling verklapt nieuwe liefde vanaf Ibiza

http://oi61.tinypic.com/2uhvhi1.jpg

Net voor de WK-wedstrijd van Nederland tegen Costa Rica kwam zanger Gerard Joling nog met een primeur. Op Instagram toont hij in een video zijn nieuwe liefde Patrick.

Op het filmpje is te zien hoe de zanger op het strand op Ibiza zit met zijn nieuwe vlam in zijn armen. "Ik zit hier gezellig met mijn nieuwe vriend Patrick op het strand", aldus Gerard. "Gezellig een biertje en een wijntje erbij en we gaan nooit meer naar huis."

Aan het eind van de video zoenen de twee elkaar, waarna ze volgens Gerard samen naar de wedstrijd van Oranje tegen Costa Rica keken. Ook Patty Brard, Georgina Verbaan en Lone van Roosendaal waren daarbij.

06-07-2014 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter kijkt uit naar Stromae

Rock Werchter kijkt uit naar Stromae

http://oi59.tinypic.com/28cn2ms.jpg

Stromae is het laatste jaar niet meer weg te slaan uit de media en dat is merkbaar op de wei. Enorm veel Belgen kijken uit naar het slotfeest van de Brusselaar, maar ook talloze buitenlanders staan te popelen om de Belgisch-Rwandese revelatie aan het werk te zien. Volgens veel Belgen is Stromae de verpersoonlijking van België: grappig, geniaal en absurd.

Nu Stromae ook in de Verenigde Staten op de rand van de doorbraak staat, trekken fans van over de hele wereld naar Werchter. Jorge uit Spanje kent Stromae al van 'Alors on Danse'. "Ik dacht dat het bij een one hit wonder zou blijven, maar wat hij nu doet, heeft mij verrast."

Zelfs onze Noorderburen, nog steeds in een overwinningsroes na de zege van Oranje gisteren,  willen vandaag hun feestje verder zetten op de beats van Paul Van Haver (de echte naam van Stromae). "Ik begrijp geen moer van wat hij zingt, maar hij is erg goed", klinkt het bij een Nederlander. Hagenaar Mitchell zegt "geen fan te zijn van Franstalige muziek, maar Stromae is een uitzondering".

Interpol
Tijdens het optreden van Stromae op de Main Stage zal in KlubC de Amerikaanse band Interpol het beste van zichzelf geven. Aangezien het al van 2007 geleden is dat Interpol op Rock Werchter heeft opgetreden, krijgt Stromae dus zware concurrentie.

Om kwart na 12 betreedt Stromae de Main Stage, of hij wordt erop gedragen, zoals dat in zijn recente concerten het geval is. Het is afwachten of ook het publiek hem vanavond op handen zal dragen.

06-07-2014 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono nodigt paparazzi uit tijdens etentje

Bono nodigt paparazzi uit tijdens etentje

http://oi61.tinypic.com/5ken9w.jpg

We weten dat Bono vrijgevig is, maar zijn liefdadigheid kent blijkbaar geen grenzen. De frontman van U2 ging in Londen lunchen met wat vrienden, en nodigde wat fotografen uit aan tafel.

Toen Bono tijdens zijn etentje met vrienden twee paparazzi opmerkte, stuurde hij de fotografen niet weg, maar nodigde ze uit voor een drankje.

Een omstaander vertelde aan de Daily Mail dat de 54-jarige zanger bezorgd was, aangezien de fotografen al een hele tijd in de hete zon stonden. Niet alleen deelde hij een fles rosé met de mannen, hij nam ook de tijd om samen met hem op de foto te gaan.

Bono staat bekend om zijn liefdadigheid, die onder meer uit zijn christelijk geloof stamt. De zanger maakte eerder al bekend dat hij en zijn gezin vaak samen bidden voor mensen in nood.

06-07-2014 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna deelt sexy foto voor "haar Nederlandse jongens"

Rihanna deelt sexy foto voor "haar Nederlandse jongens"

http://oi62.tinypic.com/1tpxzq.jpg

Zangeres Rihanna volgt het WK voetbal fanatiek en lijkt zelf ook besmet te zijn door de oranjegekte. Net als tijdens de match tegen Australië zwierde ze gisteren een sexy foto op Twitter voor "haar Nederlandse jongens".

Riri deelde de (niet bepaald schitterend) bewerkte foto van zichzelf in een rood-wit-blauw topje en een Nederlands vlaggetje op de wang. "For my Dutch Boyz", schreef ze erbij.

Het was niet de eerste keer dat Rihanna Oranje aanmoedigde, ze feliciteerde Nederland eerder met de overwinning op Mexico. Toen plaatste de popster ook al een foto op Twitter met de Nederlandse vlaggen op het gezicht. "Gefeliciteerd jongens", meldde ze na afloop van de wedstrijd. Eerder juichte ze ook voor Oranje tegen Australië en prees ze Van Persie.

06-07-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Argentijnen hopen stiekem op steun koningin Máxima

Argentijnen hopen stiekem op steun koningin Máxima

http://oi57.tinypic.com/5vw1gw.jpg

Argentijnse voetbalfans zijn meteen nadat het Nederlands voetbalelftal zich plaatste voor de halve finale van het WK op sociale media met elkaar in discussie gegaan over koningin Máxima. Steunt zij haar geboorteland Argentinië of krijgt Oranje haar onverdeelde aandacht?

De Argentijnse royaltyjournalist Darius Baires van Perfil herinnerde op Twitter meteen aan uitspraken daarover van Máxima bij eerdere gelegenheden, zoals toen Nederland en Argentinië elkaar troffen bij het WK in Duitsland in 2006. Máxima is geïnteresseerd in Argentinië, maar is helemaal voor Nederland, zo liet ze weten. "Ik ben Nederlandse."

In 2006 werd het Máxima kwalijk genomen dat ze zo duidelijk voor haar nieuwe vaderland koos. Ze werd landverraad verweten.

Getrukeerd foto's
Op Nederlandse sociale media verschijnen cartoons en getrukeerde foto's waarop werd verondersteld dat het koningspaar nu een probleem heeft omdat Nederland woensdag tegen Argentinië speelt.

06-07-2014 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Peaches' kinderen kunnen nu normaal opgroeien"

"Peaches' kinderen kunnen nu normaal opgroeien"

http://oi62.tinypic.com/28r0b2s.jpg

Op 7 april overleed de 25-jarige Peaches Geldof onverwacht aan een vermoedelijke overdosis heroïne. Voor het eerst sinds haar dood heeft haar vader, muzikant Bob Geldof, een interview gegeven. Hij noemt het leven zonder zijn dochter "ondraaglijk", maar zegt tegelijkertijd dat hij blij is dat zijn kleinkinderen nu normaal kunnen opgroeien.

"Ik barst nog steeds in tranen uit. Het verlies van Peaches is ondraaglijk", vertelt een geëmotioneerde Bob Geldof tijdens een interview op de talkshow van Loraine. "Deze dingen komen uit het niets, en je kan je er niet op voorbereiden. Soms loop ik over straat en kan ik mijn emoties ineens niet meer de baas. Dan duik ik in een steegje en laat mijn tranen de vrije loop."

Het brein achter de Live Aid-benefietconcerten, die in 2000 ook zijn eerste vrouw verloor aan een overdosis heroïne, had het in het interview ook over zijn kleinzonen. Astala en Phaedra, de zoontjes van Peaches, waren respectievelijk 11 en 23 maanden toen hun moeder overleed. "Ik weet niet eens of ze zich hun moeder nog zullen herinneren, en eigenlijk is dat misschien niet zo'n slechte zaak. Het leven van de Geldofs is altijd zo'n soap geweest. Dat heeft positieve, maar ook veel negatieve kanten. De jongens hebben nu de kans om normaal op te groeien, weg van het publieke leven. Ik wil niet dat ze ook verstrikt raken in de soap."

Geldof zegt dat de optredens met zijn band The Boomtown Rats hem geholpen hebben om de dood van zijn dochter te verwerken. De groep plant een grote comeback-tournee. Hij zei ook dat de vele steunbetuigingen van zijn fans hem enorm deugd doen. "We krijgen de liefste brieven. Het doet deugd om te weten dat zo'n jonge vrouw haar stempel op haar generatie heeft kunnen drukken."

06-07-2014 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arctic Monkeys zorgt voor eerste kippenvelmoment op hoofdpodium

Arctic Monkeys zorgt voor eerste kippenvelmoment op hoofdpodium

http://oi59.tinypic.com/r7vfy8.jpg

Headliner Arctic Monkeys heeft gisteren op de tweede dag van Rock Werchter met het bisnummer 'I Wanna Be Yours' op het hoofdpodium voor het eerste magische kippenvelmoment gezorgd van deze 40e festivaleditie. Het was de hele dag vrij warm op de festivalweide met tegen de avond wat lichte regenbuien. De hulpdiensten werden niet geconfronteerd met zware problemen.

De Britse indierockband Arctic Monkeys, die om 22 uur als headliner van de tweede festivaldag geprogrammeerd stond, deed met een strakke set haar reputatie alle eer aan. Verschillende hits zoals de starter 'Do I Wanna Know', 'Why'd You Only Call Me When You're High' en 'Crying Lightning' passeerden de revue. 'R U Mine?' sloot de set onder luide toejuichingen af.

De tweede festivaldag bood wat het hoofdpodium betreft een uiterst gevarieerde cocktail van die andere indierockband 'The 1975', tot het Mexicaanse gitaarduo 'Rodrigo & Gabriela', de Britse popzangeres Ellie Goulding en Paolo Nutine, een Schot met Italiaanse roots die een mengeling van soul, folk, ska en ragtime swing brengt. Na Arctic Monkeys zorgde Major Lazer nog voor een groot dansfeest op de festivalweide.

Ook in de nevenpodia waren er zeer goede optredens. In The Barn was er een gezellig concert van Eels met uiterst gevoelige momenten zoals in 'Where I'm going'. Veel applaus en samenzang was er ook bij het concert even later van Jack Johnson in dezelfde tent, die een dag na Robert Plant, opnieuw 'Whole Lotta Love' aanving. Veel ambiance ook onder meer bij de Parov Stelar Band en George Ezra in KluB C.

05-07-2014 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense royals feesten op Roskilde Festival

Deense royals feesten op Roskilde Festival

http://oi57.tinypic.com/2rmsj2u.jpg

De Deense kroonprins Frederik en kroonprinses Mary hebben donderdag op de eerste dag van het Roskilde Festival het concert van de Rolling Stones bijgewoond. Op de website van de Deense krant Ekstra Bladet staat een foto van het kroonprinselijk paar in vrijetijdskleding.

Opvallend is dat de koninklijke gasten niet met de gebruikelijke personenauto naar het festival gingen, maar in een verouderde toeristische bus arriveerden op het festivalterrein. Aanvankelijk ontkende Frederik als grap dat ze voor de Rolling Stones kwamen, om dat kort daarna recht te zetten: ''Natuurlijk zijn we hier om naar de Rolling Stones te luisteren'', zei de Deense kroonprins tegen Ekstra Bladet.

Voor Mary was het de eerste keer dat ze het muziekfestival bezocht. ''Ik kijk erg uit naar mijn eerste bezoek aan het Roskilde Festival'', zei Mary, voordat ze met Frederik en hun gevolg een deel van het terrein betraden dat was gereserveerd voor muzikanten. Volgens de krant delen Frederik en Mary een grote passie voor rockmuziek. Ze wisselden muziek uit toen Mary nog in Australië woonde.

Kort na de aankomst van Frederik en Mary arriveerde Mick Jagger.

05-07-2014 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse thrillerschrijver Faletti overleden

Italiaanse thrillerschrijver Faletti overleden

http://oi62.tinypic.com/15isfk.jpg

Giorgio Faletti, de succesrijke Italiaanse schrijver van literaire thrillers, is vrijdag op 63-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Turijn overleden. Dat hebben Italiaanse media gemeld. Faletti leed aan kanker. Van de boeken van Faletti werden miljoenen exemplaren verkocht. Sommige ervan, zoals Io sono Dio (Ik ben God, 2009) en Appunti di un venditore di donne (De vrouwenverkoper, 2010) werden in het Nederlands vertaald.

Faletti schreef aanvankelijk humoristische boeken en verraste het publiek en de critici, toen hij in 2002 zijn eerste thriller, Io uccido (Ik dood) publiceerde. Van het boek werden in Italië meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht.

Faletti was ook actief als componist, tekstschrijver, zanger en acteur. In 1994 won zijn lied Signor Tenente, dat hijzelf uitvoerde, de tweede prijs op het festival van San Remo. Tot de artiesten die liedjes van hem uitvoerden, behoren Angelo Branduardi en Gigliola Cinquetti, winnares van het Eurovisiesongfestival in 1964.

05-07-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna treurt om verlies Frankrijk

Rihanna treurt om verlies Frankrijk

http://oi60.tinypic.com/5jw4tg.jpg

Rihanna blijft het WK voetbal volgen, maar deze keer won haar favoriet niet. De zangeres reageerde op Twitter teleurgesteld op het verlies van Frankrijk in de kwartfinale.

Rihanna leek het vooral jammer te vinden dat ze de Franse voetballer Karim Benzema niet meer in actie gaat zien op het WK: "My baby Benze :(", schreef ze vlak na de wedstrijd. Waarna ze sportief Duitsland feliciteerde met de winst.

De zangeres was de afgelopen weken supporter van het Amerikaanse team, maar moedigde ook Brazilië en Nederland aan. Bij Oranje genoot ze vooral van Robin van Persie.

05-07-2014 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!