Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Harry Potter'-acteur dood aangetroffen in Death Valley

'Harry Potter'-acteur dood aangetroffen in Death Valley

http://oi59.tinypic.com/24q2337.jpg

De Britse acteur Dave Legeno (50) is zondag dood aangetroffen in een afgelegen deel van Death Valley, een woestijngebied in Californië. De Britse acteur had onder andere een bescheiden rol in drie 'Harry Potter'-films.

De Engelsman was aan het wandelen in de woestijn in Californië toen hij omkwam. Zijn lichaam werd zondag ontdekt door een groep wandelaars. Dat bevestigde zijn vertegenwoordiger vandaag aan The Mirror. Zijn overlijden is intussen ook bevestigd door de politie in de VS. Die vermoedt dat Legeno door de hitte in het gebied in de problemen is gekomen. Er waren geen aanwijzingen voor een misdrijf.

Legeno speelde in de 'Harry Potter'-films de rol van Fenrir Vaalhaar, een weerwolf. Zijn eerste grote filmrol was in de film 'Snatch'. Sindsdien speelde hij in verschillende bekende films, waaronder 'Batman Begins', 'Elizabeth, the Golden Age' en 'Centurion'. De acteur stond niet alleen op de planken, maar was ook een professioneel vechtsporter.

Legeno laat een dochter na. Hij woonde in het zuiden van Engeland.

12-07-2014 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes koopt stulpje van 4 miljoen in Manhattan

Katie Holmes koopt stulpje van 4 miljoen in Manhattan

http://oi58.tinypic.com/2ufg2nl.jpg

Actrice Katie Holmes gaat verhuizen. De alleenstaande moeder van Suri heeft haar oog laten vallen op een appartement van 4 miljoen dollar in het middendeel van Manhattan. De ex-vrouw van Tom Cruise woont nu met haar 8-jarige dochter in de trendy wijk Chelsea. Dat meldt Us Weekly.

Katie Holmes betaalt momenteel 12.500 dollar per maand aan huur. "Ze gaat naar een gezelligere buurt toe. Het appartement heeft drie slaapkamers en moet wel een beetje worden opgeknapt." In een recent interview vertelde Katie dat haar leven momenteel vooral draait om het moederschap en haar werk. Er is geen man in haar leven momenteel.

12-07-2014 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jelle Van Damme en Elke Clijsters uit elkaar

Jelle Van Damme en Elke Clijsters uit elkaar

http://oi61.tinypic.com/2s8mqv4.jpg

Donderslag bij heldere hemel: een cliché, maar soms ís het gewoon niet anders. Elke Clijsters (29) en Jelle Van Damme (30) gaan scheiden na zes jaar huwelijk waarin er nooit ook maar een vuiltje aan de lucht leek. Enkele maanden geleden ontstak Elke nog in een Twitter-colère toen Marc Wilmots haar man niet selecteerde voor de Rode Duivels.

"Het klopt dat Jelle en ik uit elkaar gaan", bevestigde Elke Clijsters ons gisteren. "We hebben geen ruzie en we willen allebei het beste voor onze kinderen. Uit respect voor elkaar zullen we niet in het openbaar praten over onze scheiding - zoals we in het verleden ook nooit te koop gelopen hebben met ons privéleven. Ik hoop dat iedereen daar begrip voor kan opbrengen."

12-07-2014 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake verrast terminale fan (12) met show

Justin Timberlake verrast terminale fan (12) met show

http://oi58.tinypic.com/1z84l5.jpg

Justin Timberlake heeft de 12-jarige Robbie Twible gisteren de avond van zijn leven bezorgd. De zanger zorgde ervoor dat de jongen, die lijdt aan een ongeneeslijke huidziekte, vooraan zat bij zijn concert in New York.

Robbie had geen idee wat er die avond op hem te wachten stond totdat er een limousine voor zijn deur stopte. Het kereltje mocht samen met zijn zusje en ouders naar de show van Timberlake. De zanger droeg zelfs het laatste nummer van de avond, Mirror, op aan zijn zieke fan.

''Het was fantastisch'', vertelt Robbie aan New York Daily News. ''Hij kan zingen, dansen en acteren en hij geeft aan goede doelen. Hij is erg getalenteerd.'' Volgens Robbies vader leeft zijn zoon helemaal op door de muziek van zijn idool. ''Wanneer Justin Timberlake is te horen gaat hij bewegen. Hij kan echt goed dansen.''

Robbie, die door zijn ziekte terugkerende pijnlijke blaren over zijn lichaam heeft en aan de lopende band geopereerd moet worden, kreeg aan het eind van de avond ook nog een tas vol cadeautjes zoals t-shirts. ''Hierdoor sta je stil bij de goede dingen in het leven. Iemand als Justin Timberlake is mijn zoon niets verschuldigd'', besluit Robbies moeder Kathie.

12-07-2014 om 01:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally mag eerstdaags ziekenhuis verlaten

Eddy Wally mag eerstdaags ziekenhuis verlaten

http://oi57.tinypic.com/2ebha4z.jpg

Charmezanger Eddy Wally is aan de beterhand en zal eerstdaags het ziekenhuis verlaten. Dat werd vernomen in zijn entourage.

The Voice of Europe werd zaterdag 28 juni van het Zelzaatse woonzorgcentrum Bloemenbos overgebracht naar het AZ Sint-Lucas in Gent. De charmezanger kampte opnieuw met slikproblemen. Ondertussen is de zanger weer aan de beterhand. Er moeten nog enkele onderzoeken gebeuren maar eerstdaags mag hij het ziekenhuis verlaten, zo klinkt in zijn entourage.

Eddy Wally kreeg in 2011 een hersenbloeding. Sindsdien zit hij in een rolstoel en sukkelt hij met zijn gezondheid. De opening van een 'Eddy Wallymuseum' in Zelzate is door zijn opname uitgesteld tot begin september.

12-07-2014 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dany Verstraeten in het donker: "Dit lijkt wat op radio"

Dany Verstraeten in het donker: "Dit lijkt wat op radio"

http://oi60.tinypic.com/wswmf4.jpg

Het was vanavond even schrikken voor Dany Verstraeten. Hij maakte zich op om het nieuws van 17u45 te presenteren, maar toen de uitzending begon bleef het licht in de studio uit. Een technisch defect lag aan de basis van het probleem. Dany verloor er echter zijn 'cool' niet onder en ging zelfs in het donker door met zijn presentatie.

"We wachten even op het licht, dat is altijd handiger als u televisie kijkt. Anders lijkt het toch maar een beetje op radio", zei het ervaren anker. Het euvel kon echter niet meteen verholpen worden, dus begon hij gewoon de presentatie van het eerste nieuwsitem in het donker. Toen het licht alsnog aansprong tijdens zijn presentatie kon hij een korte glimlach niet onderdrukken. De rest van de uitzending verliep feilloos.

12-07-2014 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dierenvrienden gaan los op "dino-killer" Steven Spielberg

Dierenvrienden gaan los op "dino-killer" Steven Spielberg

http://oi59.tinypic.com/2ega8gh.jpg

Een foto van filmmaker Steven Spielberg naast een 'gevelde' dinosaurus heeft voor grote verontwaardiging op internet gezorgd. De foto, die werd genomen tijdens de opnamen van Spielbergs kaskraker Jurassic Park uit 1993, werd door Facebookgrappenmaker Jay Branscomb online gezet met het commentaar: "Een schandelijke foto van een sportjager naast zijn zojuist afgeslachte triceratops." En daarmee waren de rapen gaar.

Branscomb plaatste de gedateerde foto als reactie op de Facebookpagina van de 19-jarige Texaanse cheerleader Kendall Jones, die een fors aantal foto's van zichzelf naast in Afrika geschoten jachttrofeeën plaatste. Voorvechters voor dierenrechten en Facebookgebruikers vielen over de jonge vrouw heen, en Facebook verwijderde de foto's van Kendall nadat 330.000 van hen een online petitie tekenden.

Ook de Belgische WK-schoonheid Axelle merkte dat jagen, en het online zetten van jachtfoto's, echt niet kan. Het knappe meisje dat tijdens de wereldbekerwedstrijden van België opviel op de tribunes en daarmee een reclamecontract bij cosmeticagigant L'Oréal binnensleepte, was gisteren haar klus al weer kwijt. Reden? Een foto op Facebook, waarop ze met een jachtgeweer te zien is naast een dood dier. "Klaar om op een paar Amerikanen te jagen," schreef ze er met een knipoog bij.

"Help me lafaard te stoppen"
Ongelooflijk maar waar werd de foto van Spielberg meer dan 30.000 keer gedeeld op de sociale mediasite. Veel gebruikers zagen de grap er niet van in, en trokken van leer tegen de gelauwerde filmregisseur. "Ik heb de foto aangegeven bij Facebook", zegt een van de reageerders. "Ik hoop dat jullie me willen helpen om deze lafaard te stoppen."

"Ik denk dat een dierentuin de beste manier is om dit soort onschuldige beesten te beschermen", luidt een van de vele reacties. "Eikels zoals dit stuk stront gaan de habitat van deze prachtige dieren in en maken hen af... Ik ben zo teleurgesteld in Steven Spielberg... Ik zal nooit meer naar een van je films kijken. Dierenmoordenaar!"

"Alleen de hoorns gehouden"
"Walgelijk", schrijft een ander. "Ik durf te wedden dat hij alleen de hoorns heeft gehouden." Dat de dino's zo'n 65 miljoen jaar geleden uitstierven en het hier een mechanisch exemplaar betreft gaat volledig aan hen voorbij. Gelukkig zijn er meer dan genoeg reageerders die hun verwarde medemens op het juiste spoor willen zetten, maar sommigen kunnen het niet laten om de draak met hen te steken.

"Als deze zinloze slachting doorgaat, kunnen deze zachtaardige wezens wel eens uitsterven. Uw 20 dollar per maand kan deze bedreigde dieren helpen, dus alsjeblieft geef en help de triceratops". Grappenmaker Branscomb heeft nog wat kolen op het vuur gegooid door gisteren een foto te plaatsen van een jonge Spielberg bovenop filmhaai Jaws. Deze filmfoto stamt uit 1975.

12-07-2014 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tomorrowland is meer dan ooit een culinair festival"

"Tomorrowland is meer dan ooit een culinair festival"

http://oi61.tinypic.com/runxwm.jpg

"Het beste festivalpubliek van de wereld verdient het lekkerste eten." Bij Tomorrowland gaan ze daar ver in. Binnen dik een week staan sterrenchefs achter het fornuis op het festivalterrein. In dure pop-uprestaurants, maar evengoed aan de eetkraampjes voor de 'gewone' festivalganger.

Tomorrowland wil geen doorsnee festival zijn. Het onderscheidt zich al jaren door de sprookjesachtige decors. De organisatoren willen de festivalgangers - ze noemen ze liever 'the people of tomorrow' - ook de lekkerste festivalhap geven. Voor foodies die niet naar het geld hoeven te kijken, is het festival al een paar jaar de place to be. Wout Bru heeft er zijn eigen restaurant, Sergio Herman heeft zelfs een eetplek die werd ingebouwd in het podium.

Dit jaar krijgt hij de hulp van Kobe Desramaults en de Spanjaard Quique Dacosta. De drie zijn samen goed voor zeven Michelinsterren. Een tafeltje voor 12 kost minstens 15.000 euro. Niet voor de zak van Sergio, maar voor een goed doel dat de tafelgasten zelf mogen kiezen. Iets te duur? Het steakhouse is een alternatief: 300 gram Belgisch witblauw, frietjes, versgeklopte mayonaise én een drankje kost minder dan 30 euro.

Niets mag gewoon zijn. De firma die de frietkramen uitbaat, moest zijn frietjes laten proeven door de organisatoren. "We willen dat ze perfect gesneden zijn, én twee keer in het beste vet worden gebakken." De keuken, chef Bart op kop, draait al sinds 8 juni en gaat niet dicht voor het laatste podium op 8 augustus is afgebroken. Behalve eten voor de bezoekers moeten er 45.000 warme maaltijden gemaakt worden voor de medewerkers.

10-07-2014 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dan toch huwelijk? Lady Gaga shopt voor trouwjurk

Dan toch huwelijk? Lady Gaga shopt voor trouwjurk

http://oi59.tinypic.com/33cwsg8.jpg

De geruchtenmachine draait weer overuren nu Lady Gaga samen met haar moeder werd gespot in een high-end trouwjurkenboetiek in Toronto. De 28-jarige excentrieke zangeres was deze week in Canada voor haar 'Artpop Ball' tour.

Afgelopen weekend werden Lady Gaga en haar vriend, acteur Taylor Kinney (32) op de foto gezet toen ze op zijn schoot zat. Het komt niet vaak voor dat er dergelijke foto's van de zangeres naar buiten komen.

Het voedt de geruchten van een verloving. Gaga ging daags daarna met haar moeder Cynthia naar een chique trouwwinkel. Ze bekeken er diverse vintage trouwjurken. Heel onopvallend deden ze het niet, want ze werden gevolgd door een grote schare fans.

Volgens de eigenares van de winkel kocht Gaga een paar jurken uit de bruidscollectie, maar ze vertelde haar niet of die voor haar eigen huwelijk waren bestemd. De zangeres kocht daarnaast nog een heleboel vintage jurken en accessoires. Als ze de bruidskleding als gewone dagelijkse outfit zou dragen zou het niemand verbazen, want we zijn wel vreemdere creaties van haar gewend.

10-07-2014 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Shakira sluit zondag WK af

Zangeres Shakira sluit zondag WK af

http://oi59.tinypic.com/2d9xu7q.jpg

De Colombiaanse zangeres Shakira zal zondag met een optreden het WK 2014 in Brazilië afsluiten. Dat raakte vandaag bekend. Het is al de derde keer dat de vriendin van Spanje-verdediger Gerard Piqué een rol speelt in de sluitingsceremonie van een WK.

"Ik heb een sterke band met voetbal", reageert Shakira op het nieuws. "Ik begrijp wat een wereldbeker betekent. Ik ben erg dankbaar voor deze kans om dit toernooi nogmaals te mogen afsluiten."

Shakira zal meer bepaald het nummer La la la (Brazil 2014) ten berde brengen, in een duet met de Braziliaanse zanger Carlinhos Brown. Tijdens de korte ceremonie, zondag vlak na de finale tussen Duitsland en Argentinië, zullen ook Santana, Wyclef Jean en Alexandre Pires hun nummer Dar Um Jeito brengen.

Topmodel Gisele Bündchen zal dan weer vlak voor de aftrap van de finale de wereldbeker het stadion inbrengen, samen met Carles Puyol, de Spaanse verdediger die in 2010 als kapitein van zijn land de trofee de hoogte in mocht steken.

10-07-2014 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mike Verdrengh duikt op in musical '14-18'

Mike Verdrengh duikt op in musical '14-18'

http://oi57.tinypic.com/23i86ea.jpg

Mike Verdrengh zal de cast van de musical '14-18' versterken. Na de laatste voorstelling op 20 juli wordt de musical hernomen op 5 september, dan zal hij afwisselend met Jo De Meyere in de rol van de 'Generaal' kruipen.

Voor de voorstellingen van de musical over de Eerste Wereldoorlog in de Mechelse Nekkerhal zijn al 215.000 kaartjes verkocht. Wegens het succes staan er vanaf 5 september nieuwe voorstellingen gepland. De tweede reeks voorstellingen loopt alvast tot 21 september.

Voor Mike Verdrengh wordt het zijn eerste musical. "Toen Frank Van Laecke (regisseur; nvdr.) mij deze rol voorstelde, was ik meteen gewonnen voor het idee. Ik had de schitterende musical gezien en wil daar graag deel van uitmaken. Het is mijn eerste musical, wat de ervaring voor mij nog specialer maakt. Bovendien heb ik grote voetsporen te vullen. Maar wat is het goed toeven in de schaduw van Jo De Meyere", zegt de nieuwe acteur.

10-07-2014 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taakstraf en therapie voor Justin Bieber

Taakstraf en therapie voor Justin Bieber

http://oi58.tinypic.com/2h37qlt.jpg

Justin Bieber is veroordeeld tot twee jaar proeftijd, een taakstraf en therapie om zijn agressieve buien in te dammen. Ook moet de zanger een schadevergoeding van 80.900 dollar (59.300 euro) aan zijn buren betalen voor het gooien van eieren.

Diverse Amerikaanse media meldden dat de jonge ster zelf niet aanwezig was bij de zitting voor het eiergooi-incident. Eerder dit jaar zou hij in een boze bui zeker twaalf eieren hebben gegooid naar de woning van zijn toenmalige buren. De rauwe eieren richtten meer dan 10.000 dollar (7300 euro) schade aan het pleisterwerk en geïmporteerde hout van het huis aan.

De video-opnames die de buren maakten tijdens de uitspatting en scheldpartij van Justin maakte het de rechter makkelijker om te bepalen dat het om een opzettelijke aanval ging.

"Hij heeft het gedaan dus zou het het moeten toegeven", vertelde buurvrouw Suzie Schwartz woensdag aan New York Daily News nadat Biebers advocaat Shawn Holley geen schuld bekende, maar de aantijgingen ook niet ontkende. Met de uitspraak is de zaak nu afgedaan. "Justin is blij dat de zaak achter hem ligt", meldde Biebers woordvoerder aan New York Daily News.

De zanger woont inmiddels ergens anders en mag vanaf nu niet in een straal van 90 meter in de buurt komen van zijn slachtoffers.

10-07-2014 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pottenkijkers niet welkom op huwelijk Sam De Bruyn (27)

Pottenkijkers niet welkom op huwelijk Sam De Bruyn (27)

http://oi62.tinypic.com/m7u88h.jpg

Presentator en radio-dj Sam De Bruyn (27) stapt volgende week in het grootste geheim in het huwelijksbootje met z'n grote liefde Wannes. Het koppel kiest voor een intieme plechtigheid. Pottenkijkers zijn niet welkom. "Zo mogen er geen foto's van het feest op sociale media gepost worden", weet TV Familie.

Sam verraste vorige zomer vriend en vijand toen hij bekendmaakte dat hij zijn jawoord zou geven aan zijn vriend Wannes, die doctoreert aan de UGent. Voor de presentator zelf was het echter een logische stap, nadat ze eerder samen een huis kochten in Ledeberg. "Ik heb altijd gezegd dat ik wou trouwen", aldus Sam.

Dat grote feest vindt volgende week plaats, op een geheime locatie. Sam en Wannes willen namelijk geen pottenkijkers. De presentator verklapte slechts één detail over zijn huwelijk: dat zijn collega en goede vriend Arnout Bracke - de ex van dat andere radiotalent, Eva Daeleman - zijn getuige wordt. "Wannes en ik zijn het over één ding eens: het feest zal iets tussen ons blijven. Dat vind ik wel cool: zo'n intieme plechtigheid, enkel wij, onze familie en onze beste vrienden."

Dat het een intiem feest wordt, klopt volledig, want enkele genodigden vertelden TV Familie dat de exacte datum, het menu en alle andere details top secret moeten blijven. "Sam en Wannes hebben ons op het hart gedrukt om niets over hun huwelijk te vertellen aan de media. Ze willen in alle privacy genieten van wat de mooiste dag van hun leven moet worden. Op de uitnodiging stond zelfs dat we tijdens het feest geen foto's mogen nemen om op Facebook of Instagram te posten."

10-07-2014 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy gaat scheiden

Erik Van Looy gaat scheiden

http://oi61.tinypic.com/15wjtxj.jpg

Erik Van Looy en zijn vrouw gaan scheiden. Dat maakte de 52-jarige regisseur en tv-presentator gisteravond laat zelf bekend. "Mijn vrouw en ik hebben beslist uit elkaar te gaan", luidt het in een korte mededeling. "Samen hebben we nooit interviews gegeven, en we zullen ook geen commentaar geven of terugblikken op ons huwelijk."

Van Looy was sinds 1993 getrouwd en heeft één tienerzoon. De voorbije weken verbleef hij in Brazilië, waar hij enkele wedstrijden van de Rode Duivels bijwoonde. Hij keerde begin deze week, na de uitschakeling van ons land, samen met premier Di Rupo terug met een regeringsvliegtuig.

10-07-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doet deze jachtfoto WK-babe Axelle de das om?

Doet deze jachtfoto WK-babe Axelle de das om?

http://oi62.tinypic.com/29l0o55.jpg

Dinsdag brachten we nog het nieuws dat WK-babe Axelle Despiegelaere een contract bij cosmeticagigant L'Oréal in de wacht had gesleept, maar dat avontuur zou wel eens voorbij kunnen zijn nog voor het goed en wel begonnen is. Op haar eigen fanpagina zou er immers een foto van haar staan waarop ze fier poseert met een doodgeschoten antilope. De foto zou een jaar geleden genomen zijn, beweert het onderschrift. In het originele onderschrift had ze er nog bijgeschreven dat "jagen geen zaak van leven of dood is. Het is belangrijker dan dat".

Of de foto echt is of getrukeerd, is niet duidelijk. Amerikaanse media beweren zelfs dat zij het niet zou zijn. Dat maakt de reacties op de foto er natuurlijk niet minder mals om. De foto werd geplaatst op de dag dat de Rode Duivels het in de 1/8e finales zouden opnemen tegen de Verenigde Staten. In het onderschrift stond nog: "Vandaag gaan we op jacht op Amerikanen." Axelle of niet, bijster slim was deze zet niet. Dat dit negatieve reacties zou oproepen, daar hoef je geen kernfysica voor gestudeerd te hebben. Benieuwd hoe L'Oréal hierop gaat reageren.

10-07-2014 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian ging vreemd na verloving"

"Kim Kardashian ging vreemd na verloving"

http://oi57.tinypic.com/29gfvi1.jpg

Kim Kardashian zou kort na haar verloving met Kris Humphries zijn vreemdgegaan. Tenminste, dat beweert Andrey C. Hicks, die zegt tijdens een familietripje een keer het bed met Kim te hebben gedeeld.

Andrey was goed bevriend met Kris, totdat hij de gevangenis in moest vanwege fraude waarbij ook de basketballer honderdduizenden dollars verloor. Voor zijn arrestatie waren Andrey en zijn toenmalige vriendin nog aanwezig tijdens een vakantie van de familie Humphries in Monaco. Tijdens die trip zouden Andrey en Kim met elkaar zijn vreemdgegaan.

Tegen Perez Hilton vertelt Andrey dat Kim hem op een avond vroeg bij haar te blijven nadat de rest van het gezelschap al naar bed was. Ze had eerder die avond ruzie met Kris gehad en wilde daar over praten. "Voor ik het wist pakte ze mijn hand", vertelt Andrey. "Dus ik deed wat elke man zou doen wanneer hij Kim Kardashian tegen zich aangedrukt heeft. Ik ging ervoor."

Andrey heeft Perez als bewijs voor zijn verhaal een kopie gegeven van een e-mail die Kim hem in juni 2011 zou hebben gestuurd. Daarin schrijft de realityster, die inmiddels gescheiden is van Kris en getrouwd met Kanye West: "Ik heb veel nagedacht over wat er tussen ons is gebeurd in Monaco. We weten allebei dat het een vergissing was."

09-07-2014 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence dolt met Emma Watson in Parijs

Jennifer Lawrence dolt met Emma Watson in Parijs

http://oi59.tinypic.com/2ur8gfc.jpg

Toen publiekslievelingen Jennifer Lawrence en Emma Watson elkaar maandag tegenkwamen tijdens een modeshow in Parijs, zou een selfie al mooi geweest zijn. De spontane 'Hunger Games'-actrice kon het echter niet laten een ideaal fotomoment te creëren voor de aanwezige pers: wat beter dan even je hand (vriendelijk) in het gezicht van een lieftallige collega te duwen?

De twee actrices zaten allebei naast Dior-CEO Sidney Toledano voor de modeshow van Christian Dior tijdens de modeweek van Parijs, waar ze de creaties van Belgisch ontwerper Raf Simons over de catwalk zagen komen. De show ging door in de tuin van het Rodin museum, waar voor de gelegenheid een cirkelvormige tent was opgezet.

De 23-jarige Lawrence, die Katniss Everdeen speelt in de 'Hunger Games'-films, is het gezicht van de handtassenlijn van Dior. Samen met 'Noah'-actrice Emma Watson stal ze zoals verwacht de spotlight met dit charmante fotomoment.

09-07-2014 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Robin Thicke dreigt flop te worden

Nieuw album Robin Thicke dreigt flop te worden

http://oi59.tinypic.com/125s4qx.jpg

Het lijkt erop dat het nieuwe album van Robin Thicke, Paula, een flop wordt. In de eerste week werden in het Verenigd Koninkrijk slechts 530 exemplaren verkocht en in de Verenigde Staten 25.000. Dat schrijft The Wrap.

De aantallen komen niet in de buurt van de 177.000 albums die Thicke in de VS verkocht in de eerste week nadat de plaat 'Blurred Lines' vorig jaar uitkwam. De zanger probeert de liefde van zijn ex Paula Patton terug te winnen met het naar haar vernoemde nieuwe album, dat hij naar eigen zeggen in een paar weken produceerde.

De eerste single van de plaat, 'Get Her Back', deed het ook al niet best in de hitlijsten. Dat is volgens The Wrap een van de redenen dat er weinig interesse is in het album. De single 'Blurred Lines', die vorig jaar enkele maanden voor het gelijknamige album uitkwam, was daarentegen een gigantische hit.

09-07-2014 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick & Simon wagen zich aan 'Mia' van Gorki

Nick & Simon wagen zich aan 'Mia' van Gorki

http://oi58.tinypic.com/2jtmzc.jpg

Het Nederlandse duo Nick & Simon heeft speciaal voor hun Vlaamse fans een eigen versie opgenomen van de Gorki-klassieker 'Mia'. "Op 5 september brengen we in Vlaanderen de verzamelaar van onze grootste hits uit: 'Het Beste Voor Vlaanderen - Herinneringen'. Als extra en speciaal voor onze Vlaamse fans hebben we een eigen versie opgenomen van 'Mia', een liedje uit 1992 dat in Vlaanderen uitgegroeid is tot een absolute klassieker", zegt Nick Schilder.

Na Milow en Kate Ryan is het de allereerste keer dat Nederlandse artiesten kiezen voor 'Mia'. "In de Nick & Simon versie die wij hebben opgenomen hebben we vooral geprobeerd om er een mooi tweestemmig verhaal van te maken. Wij zijn heel erg tevreden van het resultaat, omdat we er toch onze eigen touch aan hebben kunnen geven", aldus Simon Keizer.

09-07-2014 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling wordt papa

Ryan Gosling wordt papa

http://oi57.tinypic.com/kcfqkg.jpg

Eva Mendes en Ryan Gosling zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. Een insider vertelt aan OK! Magazine dat de actrice al zeven maanden in verwachting zou zijn.

"Ze is al een tijdje helemaal klaar voor het moederschap. En dat ze dit met Ryan mag beleven, is als een droom die werkelijkheid wordt", aldus de ingewijde, die ook verklapt dat Mendes wel wil trouwen voor de geboorte.

Er gingen eerder ook al eens geruchten dat Eva zwanger zou zijn, maar dat ontkende ze toen. De actrice en Ryan leerden elkaar in 2011 kennen, sindsdien is het ook al twee keer even uit geweest tussen de twee. Maar Ryan zou nu vastbesloten zijn om bij zijn vriendin te blijven. "Hij is zelf opgegroeid zonder vader. Dus hij heeft altijd gezegd dat hij er voor zijn eigen kinderen zou zijn. Dit is het helemaal voor hem."

09-07-2014 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!