Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Led Zeppelin komt na 43 jaar met onuitgebrachte versie 'Stairway to Heaven'

Led Zeppelin komt na 43 jaar met onuitgebrachte versie 'Stairway to Heaven'

http://oi58.tinypic.com/71poax.jpg

De legendarische rockgroep Led Zeppelin brengt in oktober een onuitgebrachte versie van de iconische plaat 'Stairway to Heaven' uit. En dat in het kader van een nieuwe reeks heruitgaves die beheerd wordt door gitarist Jimmy Page. Dat schrijft de Britse krant The Independent.

'Stairway to Heaven' stootte eind vorig jaar door naar de top van de 'De Tijdloze', en dat voor het eerst in het 26-jarige bestaan van die StuBru-lijst. Al was het nummer door de jaren heen wel steeds een vaste waarde in de top-10.

'IV'
Het acht minuten durende nummer, met zijn wereldberoemde akoestische gitaarrif aan het begin, kwam in 1971 op het album 'IV' te staan. Van die plaat brengt de groep in oktober nu een uitgebreide heruitgave uit.

Het was Page, die de alternatieve versie van 'Stairway to Heaven' uit de archieven opviste. De versie zal wellicht een nieuw licht werpen op het ontstaan van het nummer. Er loopt momenteel een rechtszaak tegen Led Zeppelin, die plagiaat gepleegd zouden hebben voor die wereldberoemde openingsrif. Dat menen alleszins de nabestaanden van wijlen Randy California, die menen dat de rif gebaseerd is op het Spirit-nummer 'Taurus'.

'House of the Holy'
Op de heruitgave van album 'IV' zullen ook onouitgebrachte versies van onder andere 'Black Dog' en 'Rock and Roll' staan. 'IV' was een mijlpaal in de rockgeschiedenis, met 37 miljoen verkochte exemplaren. Ook van LedZep-album 'House of the Holy' (1973) komt er een heruitgave op de markt.

30-07-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sky is the Limit'-koppel Jan en Kirsten opnieuw samen?

'Sky is the Limit'-koppel Jan en Kirsten opnieuw samen?

http://oi60.tinypic.com/4t0rno.jpg

Jan Kriekels (55) en Kirsten Janssens (31) vormden het kleurrijkste koppel uit 'The Sky is the Limit'. Ook in het volgende seizoen doet de eigenaar van Jaga opnieuw mee, aldus Peter Boeckx, die het Vier-programma maakt. Met Kirsten is hij nog aan het onderhandelen, maar het lijkt erop dat zij écht wel eens 'ja' zou kunnen zeggen. Volgens een bron uit hun entourage zijn Jan en Kirsten namelijk weer samen, schrijft TV Familie.

Jan en Kirsten opnieuw een koppel, het is ongetwijfeld wat al hun fans én dierbaren hen toewensen. Want dat de twee elkaar graag zien, daar leek ondanks hun breuk eind mei geen twijfel over te bestaan. Kort nadat hun wegen zich hadden gescheiden, verklaarde de zakenman uit Diepenbeek Kirsten in een interview openlijk zijn liefde. En hij gaf toe dat hij op een verzoening hoopte. "Ik blijf voor haar vechten", liet Jan weten. "Liefde overwint alles."

En ook hun 'The Sky is the Limit'-collega's Olga en Harry zagen het graag weer goedkomen tussen de twee, zo liet Harry al optekenen. "Want Jan en Kirsten waren een fantastisch koppel", klonk het. En kijk, volgens een bron in hun entourage zouden ze de draad inderdaad weer hebben opgepakt. "Jan en Kirsten zijn opnieuw een koppel, dat heeft Kirsten zelf gezegd", vertelt onze bron. "Kirsten is nog niet opnieuw bij Jan ingetrokken. Ze woont nu op een appartement in Diepenbeek. Maar er is wel opnieuw sprake van trouwplannen", klinkt het. Verschillende pogingen om Jan en Kirsten zelf te contacteren in verband met dit fijne nieuws, bleven helaas onbeantwoord.

30-07-2014 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken Kate Moss (40) 'lult' zich zonder ticket op vlucht

Dronken Kate Moss (40) 'lult' zich zonder ticket op vlucht

http://oi61.tinypic.com/oucbvk.jpg

Kate Moss heeft zich maandag zonder ticket toch op een vlucht van Turkije naar Londen 'geluld'. Het 40-jarige topmodel kwam zichtbaar dronken aan op de luchthaven van Bodrum en was haar instapkaart vergeten. Moss hield een rij wachtenden op toen ze wilde inchecken bij EasyJet zonder ticket.

"Het werd snel duidelijk dat ze geen ticket had, maar nadat ze met de manager sprak, mocht ze toch instappen", aldus een getuige. "Kate was zichtbaar dronken en praatte nogal luid, maar ze had er duidelijk geen probleem mee dat iedereen haar herkende."

De vlucht kwam met 2u21 vertraging aan op de luchthaven van Londen, maar het topmodel maakte zich helemaal niet druk en sprak met verschillende passagiers aan boord.

30-07-2014 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry (51) en Olga (32): "Wij blijven in Herentals wonen"

Harry (51) en Olga (32): "Wij blijven in Herentals wonen"

http://oi59.tinypic.com/30nhpuf.jpg

'The Sky is the Limit' zonder Harry Schurmans (51) en Olga Zelenko (32)? Het zou niet hetzelfde zijn. En gelukkig hoeft het zover ook niet te komen. Het koppel doet nu toch weer mee. En het koppel blijft voorlopig ook in hun villa in Herentals wonen. "We hebben met een paar potentiële kopers gesproken, maar in deze prijscategorie gaat het niet zo snel. Voorlopig blijven we gewoon in Herentals wonen. De zaak draait goed en we amuseren ons", aldus het koppel in TV Familie.

Toch wil Olga alvast in één zaak de puntjes op de i zetten. "Er werd overal beweerd dat Harry en ik enkel aan het tweede seizoen van 'The Sky is the Limit' wilden deelnemen als we daarvoor betaald zouden worden", zegt ze. "Dat klopt niet. Wij zijn niet uit op geld. Vandaar dat wij net zoals de andere deelnemers geen vergoeding willen. We hebben dat ook niet nodig. We hebben geld genoeg."

Sinds bekend raakte dat ze opnieuw meedoen aan 'TSITL', regent het ook speculaties over hun privéleven. Een huwelijk, kinderen... her en der wordt er gesuggereerd dat er een grote gebeurtenis op stapel staat. "In de media werd er al heel veel geschreven dat we zelf niet gezegd hebben. Bijvoorbeeld dat Harry en ik trouwplannen hadden. Laten we voor eens en altijd duidelijk zijn: Harry en ik zijn al bijna drie jaar perfect gelukkig samen. We hebben veel leuke plannen voor de toekomst, maar we willen niet gepusht worden. Maar wees gerust, we zullen onze plannen zeker met de kijkers delen."

30-07-2014 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Pausini: "Ik heb er één zoals alle vrouwen"

Laura Pausini: "Ik heb er één zoals alle vrouwen"

http://oi61.tinypic.com/1ypmz4.jpg

Laura Pausini had aan het eind van haar optreden in Peru nog een flinke verrassing in petto voor haar fans. De Italiaanse schone die voor de gelegenheid geen onderbroek droeg, liet wel heel diep in haar kaarten kijken.

Om de harten van de Zuid-Amerikanen te winnen, in afwachting van haar rol als jurylid in de Mexicaanse versie van The Voice, ging Pausini ongewild erg ver. Tijdens het laatste nummer van haar concert in Lima vorige week, viel haar kleed open waardoor haar intieme delen werden ontbloot.

De veertigjarige zangeres, bekend van de wereldhit 'La Solitudine', probeerde zich te redden met een kwinkslag. "'t Ja, wie het gezien heeft, heeft het gezien", verklaarde ze. "Ik heb er een zoals alle vrouwen! Goede nacht!

30-07-2014 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfzus Drew Barrymore dood in auto gevonden

Halfzus Drew Barrymore dood in auto gevonden

http://oi57.tinypic.com/10cjgq0.jpg

Drew Barrymore heeft droevig nieuws te horen gekregen. Haar halfzus, Jessica Barrymore, is overleden. Een bron vertelt aan 10News dat het levenloze lichaam van Jessica gisteren in haar auto werd aangetroffen in de stad National City.

Hoe Jessica is overleden, is nog niet helemaal duidelijk. Het lijkt erop dat ze een overdosis heeft genomen. Volgens de Britse krant The Daily Mail gaat het om een zelfmoord. In de auto waarin ze werd gevonden, zouden namelijk ook veel pillen hebben gelegen. Een autopsie op het lichaam van de vrouw moet de exacte doodsoorzaak uitwijzen. Wel heeft de politie aan 10News laten weten dat het gaat om het lichaam van Jessica Barrymore.

Jessica heeft dezelfde vader als actrice Drew. De twee vrouwen hebben wel een andere moeder. De overleden Jessica zou deze week 48 jaar oud zijn geworden.

30-07-2014 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes bevallen van schattige Myllena Mae

Doutzen Kroes bevallen van schattige Myllena Mae

http://oi60.tinypic.com/69g6mg.jpg

Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes is bevallen van haar dochtertje. Het meisje heet Myllena Mae, schrijft de trotse vader Sunnery James op Instagram. ''Welkom Myllena Mae'', schrijft de dj. ''Mama, papa en grote broer Phyllon zijn supertrots.''

De bevalling moet wel erg snel gegaan zijn. 15 uur voordat papa Sunnery James de foto van het nieuwste familielid deelde, zette de aanstaande mama nog een foto van haar hoogzwangere buik op Instagram. Ze poseerde samen met haar vriendin en presentatrice Lieke van Lexmond.

In een interview met Glamour vertelde de Friese schone dat ze nog niet weet of ze snel weer aan het werk zal gaan. Om in goede vorm te komen, heeft ze in ieder geval goede hulp voorhanden. "Ik hou er niet van om over mijn lichaam te stressen. Ik heb mijn zus, een voedingsdeskundige, die me helpt af te vallen."

30-07-2014 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lingo stopt na 25 jaar

Lingo stopt na 25 jaar

http://oi59.tinypic.com/iwt0na.jpg

Het populaire Nederlandse spelletjesprogramma Lingo is vanaf eind september na 25 jaar niet meer op televisie. De quiz verdwijnt van Nederland 2 vanwege tegenvallende kijkcijfers. Dat heeft de zender AVROTROS vandaag bekendgemaakt. De omroep is in overleg met de publieke omroep NPO over een eventuele zomereditie in 2015.

Begin dit jaar verplaatste de dagelijkse uitzending van het woordspel van Nederland 1 naar Nederland 2 omdat de populaire talkshow 'De wereld draait door' naar het eerste net verhuisde. "Na deze verschuiving heeft de vaste kijker het programma helaas niet goed weten te vinden."

Remco van Leen, directeur van AVROTROS, laat weten dat het voor hem een optie zou zijn de tv-show terug te brengen naar Nederland 1 op een ander tijdstip. Daarover is de omroep in gesprek met de NPO. Ook wordt gesproken over een speciale serie in de zomermaanden. "Uiteraard met presentatrice Lucille Werner die het programma al ruim negen jaar lang met verve en vol enthousiasme presenteert."

Lingo vierde begin dit jaar zijn 25-jarig bestaan. Op 5 januari 1989 was de eerste aflevering op de buis, onder leiding van presentator Robert ten Brink. Ook onder anderen François Boulangé en Nance leidden het woordspel. Sinds september 2005 is Lucille Werner het vaste gezicht.

"In eerste instantie moest ik wennen aan het idee dat Lingo na 25 jaar niet meer dagelijks op de buis te zien zal zijn", aldus Werner in een reactie. "Voor miljoenen mensen is het programma immers een vaste waarde in de vooravond. Een eventuele zomereditie van Lingo zie ik nu vooral als een nieuwe kans."

Lingo is tot eind september nog elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om 18.25 uur te zien op Nederland 2. Het populaire woordspelletje kreeg midden jaren negentig een tijdje een Vlaamse versie op VTM met presentator Zaki.

30-07-2014 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters na lange tijd weer in Europa

Foo Fighters na lange tijd weer in Europa

http://oi62.tinypic.com/295vbx1.jpg

Goed nieuws voor fans van Foo Fighters. De rockband komt voor het eerst sinds augustus 2012 weer in Europa optreden. De band is op 14 september te zien tijdens de Invictus Games in Londen.

De muzikanten melden op hun officiële Facebookpagina dat ze erg uitkijken naar het afsluitende concert op het sportevenement voor paralympiërs. "Invictus, pas op. The Foo Fighters komen! De perfecte manier om eindelijk terug te keren in Groot-Brittannië. Het is een eer om te komen spelen voor deze geweldige mannen en vrouwen. We kunnen niet wachten om te beginnen."

De Invictus Games duren vier dagen. Foo Fighters sluit het evenement op de laatste dag af. In november verschijnt er een nieuw album van de Amerikaanse rockband.

29-07-2014 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phaedra Hoste (42) aast op 18 jaar oudere zakenman

Phaedra Hoste (42) aast op 18 jaar oudere zakenman

http://oi57.tinypic.com/snou3k.jpg

Sinds Phaedra Hoste (42) zich toelegde op schilderen en haar afbraakfabriek, is het al enige tijd stil rond het ex-model. Vanaf nu hoeft Phaedra echter niet meer alleen op societyfeestjes te verschijnen, want er wordt gefluisterd dat er een nieuwe man in haar leven is. Het zou gaan om Jef Cavens (60), een zakenman uit Turnhout, schrijft Story.

Cavens is de stichter en eigenaar van het bedrijf Euro Tap Control, dé marktleider in België op het gebied van (automatische) kassasystemen en tapkranen. Phaedra zelf, die vorige week samen met familie in Monaco verbleef, ontkent dat er sprake is van een relatie tussen haar en Jef, maar verschillende bronnen luidden een andere klok.

Phaedra en Jef werden reeds samen gespot in het mondaine Knokke en la Hoste was zelfs aanwezig op het excentrieke feest naar aanleiding van Cavens' zestigste verjaardag. Een feest dat helemaal opgezet was volgens het thema van de James Bond-film Casino Royale, inclusief pokertafels, dollarbiljetten en naar verluidt zelfs schaars geklede vrouwen in kooien. Maar, volgens Phaedra, is Jef een gemeenschappelijke vriend en is hij als een vaderfiguur voor haar.

Jef Cavens zou nochtans de ideale partij voor Phaedra kunnen zijn: een succesvolle zakenman die er warmpjes bij zit en niet aarzelt om nu en dan een exclusief feestje te geven. Het is echter nog maar de vraag of dat nog lang zo zal blijven. Sinds vorig jaar hangt er immers een donkere wolk boven Cavens' naam en carrière. In maart 2013 werd de stichter van Euro Tap Control, samen met zijn IT-specialist en enkele medewerkers, aangehouden en verhoord door het gerecht. Cavens en zijn bedrijf werden verdacht van fraude en enkele medewerkers bekenden dat ze tientallen horecazaken hadden geholpen om te frauderen.

29-07-2014 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue laat zich van haar ondeugendste kant zien

Kylie Minogue laat zich van haar ondeugendste kant zien

http://oi57.tinypic.com/1572kno.jpg

Een poedel die het slipje ei zo na lostrekt: Kylie Minogue heeft zich van haar ondeugendste kant laten zien op de cover van mannenblad 'GQ'. De makers vonden hun inspiratie bij reclame uit de jaren vijftig voor zonnecrème van Coppertone.

Eerder hadden ook Carmen Electra en Jim Carrey zich al aan een pikante parodie gewaagd. Minogue heeft het druk tegenwoordig met de release van haar eerste album bij de nieuwe platenmaatschappij Roc Nation. Daarnaast zetelt ze ook als jurylid bij de Britse en Australische versie van 'The Voice'. Op Twitter vliegen de complimenten voor haar fraaie vormen in het rond.

29-07-2014 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Welp' van Jonas Govaerts naar Filmfestival Toronto

'Welp' van Jonas Govaerts naar Filmfestival Toronto

http://oi61.tinypic.com/23koig9.jpg

De Belgisch-Nederlandse thriller Welp van de Antwerpse regisseur Jonas Govaerts is geselecteerd voor het Internationale Filmfestival van Toronto TIFF. Welp beleeft daar zijn wereldpremière in het programma-onderdeel Midnight Madness. Dat heeft de Nederlandse producent Submarine vandaaag bekendgemaakt.

Welp vertelt over een scoutsgroep die in een bos belandt waar een psychopaat allemaal dodelijke vallen heeft geplaatst. De hoofdrollen worden gespeeld door acteurs Stef Aerts, Evelien Bosmans en Maurice Luijten.

De thriller kan in Toronto ook prijzen winnen. Het festival vindt plaats van 4 tot en met 14 september. Het is de bedoeling dat Welp, die mede door het Nederlands Filmfonds is gefinancierd, eind oktober in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen te zien is.

29-07-2014 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry gaat Queen Elizabeth achterna met 'fotobom'

Prins Harry gaat Queen Elizabeth achterna met 'fotobom'

http://oi60.tinypic.com/2e3mib8.jpg

De Britse koninklijke familie heeft een nieuw tijdverdrijf ontdekt. Nadat eerder koningin Elizabeth al de foto van een Australische hockeyster opvrolijkte, was het nu de beurt aan prins Harry om de show te stelen. Met de duimen omhoog wist hij enkele leden van de Nieuw-Zeelandse entourage op de Commonwealth Games te 'photobomben'. Op de foto herkent u rechts ook nog prins William, al heeft hij enkel aandacht voor de 800 meter vrije slag bij de vrouwen die op dat moment aan de gang was.

29-07-2014 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9/11-blunder Paramount bij promotie nieuwe Turtles-film

9/11-blunder Paramount bij promotie nieuwe Turtles-film

http://oi60.tinypic.com/28rirso.jpg

Bij filmstudio Paramount Pictures is de afdeling marketing flink de mist ingegaan met de lancering van de nieuwste 'Teenage Mutant Ninja Turtles'. De première staat gepland voor 11 septemer. Deze datum in combinatie met de filmposter roept in de VS alvast pijnlijke herinneringen op.

De filmstudio stuurde een tweet de wereld in met daarin de filmposter en de datum van de première. Op de poster is te zien hoe de Turtles uit een brandend gebouw springen. De vergelijking met de schokkende beelden van de aanslagen van 11 september is snel gemaakt door veel twitteraars. Daarbij speelt het verhaal van de film zich ook nog eens af in New York. Lang bleef de tweet niet staan, want na alle negatieve reacties werd het bericht snel verwijderd.

29-07-2014 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel: Lieven Scheire maakt overstap naar VRT

Officieel: Lieven Scheire maakt overstap naar VRT

http://oi60.tinypic.com/mt0c41.jpg

Tv-maker en populaire wetenschapper Lieven Scheire (33) verlaat Woestijnvis. De VRT wou Scheire, bekend van 'Neveneffecten' en het VIER-programma 'Scheire en de Schepping', koste wat het kost binnenhalen. Die geruchten worden nu bevestigd door de VRT zelf. "Lieven Scheire wordt een gezicht van ons."

De club van oude Woestijnvis-getrouwen blijft verder afkalven. Na Tom Lenaerts, die net voor de zomer opstapte, zoekt nu ook Lieven Scheire andere horizonten op. Het exclusiviteitscontract met Scheire loopt eind dit jaar af en de kans dat Woestijnvis, en dus ook tv-zender VIER, nadien nog gebruik zullen kunnen maken van de ruim getalenteerde tv-maker en fysicus is dus nihil.

De VRT stond met een bijzonder aanlokkelijk voorstel te zwaaien om hem binnen te halen. De openbare zender kampt al enige tijd met zware verouderingsproblemen. Eén is dan wel veruit de meest bekeken tv-zender, maar heeft vooral een loyaal publiek van 55-plussers. En dus moet er dringend verjongd worden. Het is één van de prioriteiten van netmanager Olivier Goris, eerder al getransfereerd van Woestijnvis, en een beleidspunt van Peter Claes, directeur Media bij de VRT.

"De VRT heeft hem een offer you can't refuse, een contract dat je niet kan weigeren, aangeboden", zo horen we. Er zou nu ook een contract getekend zijn, waardoor het officieel is dat Scheire naar de VRT overstapt. Sneu voor het productiehuis dat 10 jaar investeerde in het ruime talent van de tv-maker en nu alweer een van zijn sterkhouders ziet vertrekken.

29-07-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivan De Vadder voorlopig van het scherm door darmkanker

Ivan De Vadder voorlopig van het scherm door darmkanker

http://oi60.tinypic.com/2sako7b.jpg

Wetstraatjournalist Ivan De Vadder is de komende tijd niet op het scherm te zien. Hij wordt momenteel behandeld voor darmkanker.

"Tijdens een onderzoek werd bij Ivan De Vadder darmkanker vastgesteld in een vroeg stadium. Hij wordt hier nu voor behandeld en zal dus voor enige tijd uit zijn", klinkt het in een persbericht van de openbare omroep.

Meer details zijn niet beschikbaar. "De VRT vraagt iedereen om de privacy van Ivan en zijn gezin te respecteren zodat hij zich in alle rust kan concentreren op zijn herstel", vervolgt het persbericht.

Binnen de VRT maakte De Vadder onlangs de overstap van De Zevende Dag op Eén naar Terzake op Canvas. Hij was daar al geregeld te zien om duiding te geven rond de regeringsformatie.

29-07-2014 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer twee weekends Tomorrowland-pret in 2019?

Weer twee weekends Tomorrowland-pret in 2019?

http://oi60.tinypic.com/sxdfnn.jpg

Tomorrowland wil net als dit jaar ook in 2019 twee festivalweekends houden. De dubbele editie voor de tiende verjaardag was dus niet eenmalig, zoals veel mensen denken. In de overeenkomst met de provincie waren ook al twee weekends voorzien bij de vijftiende en de twintigste verjaardag van Tomorrowland. De kans is wel groot dat daar protest tegen komt. Dit jaar hadden al een aantal buurtbewoners een hardnekkige juridische strijd gevoerd tegen de dubbele editie.

28-07-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley zet tattoo bij vriend

Miley zet tattoo bij vriend

http://oi61.tinypic.com/2d7yb07.jpg

Miley Cyrus kan, als haar muziekcarrière in het slop raakt, zo aan de slag als tatoeëerder. Op Instagram postte de Wrecking Ball-zangeres gisteren een foto van zichzelf waarop ze de enkel van een vriend met een tatoeëernaald bewerkt.

Erg hoogstaand is het kunstwerkje niet, ze plaatst namelijk ook een foto van het resultaat: een lachend gezichtje bestaande uit twee stipjes voor de ogen en een boogje als mond. Op een andere foto is te zien hoe Miley's vriend iets op haar enkel zet. Wat dat is, maakte de popster niet bekend.

28-07-2014 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons vast door noodweer

Jacksons vast door noodweer

http://oi61.tinypic.com/jiesyo.jpg

Het aangekondigde bezoek van The Jacksons aan Amsterdam gaat dinsdag niet door. De broers zitten vast in Frankrijk door noodweer, maakte de gemeente Amsterdam vandaag bekend. Ze kunnen hierdoor dinsdag niet op tijd in Nederland zijn.

De gemeente hoopt dat The Jacksons het reisschema kunnen aanpassen, zodat ze woensdag om 12.30 uur alsnog hun overleden broer kunnen eren op het Gustav Mahlerplein aan de Amsterdamse Zuidas.

De broers van Michael Jackson willen bloemen leggen bij het tijdelijke herdenkingsbillboard voor de overleden popster. The Jacksons treden woensdag op in Paradiso. Fotograaf Claude Vanheye nodigde ze uit om naar het zogeheten Michael Jackson Memorial Billboard op het Gustav Mahlerplein te komen kijken.

Op het herdenkingsbillboard is een wereldberoemde foto te zien van Michael Jackson, gemaakt door Vanheye. Hij maakte deze in 1977, toen de nog jonge popster een wandeling maakte door de Jordaan.

Het bord staat sinds 25 juni, de vijfde sterfdag van Jackson, op de Zuidas. Het blijft nog tot half augustus staan.

28-07-2014 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse koning verbiedt familie om in de privé te werken

Spaanse koning verbiedt familie om in de privé te werken

http://oi61.tinypic.com/2nlh7on.jpg

De nieuwe Spaanse koning Felipe VI heeft zijn naaste familieleden verboden om in de privésector aan de slag te gaan. Het verbod geldt enkel voor het koningspaar, de dochters van Felipe VI en de vorige koning Juan Carlos en zijn vrouw Sofia. Dat maakte het koninklijk paleis vandaag bekend in Madrid.

Deze maatregel past in de belofte van Felipe VI om het koningshuis transparanter te maken. Concrete gevolgen zijn er niet, vermits noch de koningin noch hun twee kinderen in de privésector werken.

Het is goed mogelijk dat Felipe deze maatregel neemt om de schandaalsfeer rond het koningshuis af te wenden. Onlangs kwamen nog zijn zus Cristina en haar man Iñaki Urdangarín in opspraak. Door dit nieuw besluit kunnen Felipes beide zussen, Elena en Cristina, hun professionele bezigheden blijven verderzetten omdat ze niet meer door de koninklijke familie betaald worden. Hierdoor zullen ze zich enkel nog bij uitzondering en met toestemming van de koning mogen presenteren als vertegenwoordigers van het koningshuis. Bovendien worden ze daarvoor niet betaald.

146.000 euro per jaar
Vanaf 2015 wil Felipe dat de financiën van het koningshuis jaarlijks worden gecontroleerd. Hiermee wil hij zijn belofte om de werking van het koningshuis transparanter te maken waarmaken. "Het koningshuis wordt transparanter en toegankelijker voor de samenleving", zegt een woordvoerder. Daarnaast moet er tegen het einde van het jaar een gedragscode komen voor de familieleden en de werknemers van de koninklijke familie.

Felipe VI verdient momenteel 146.000 euro per jaar, dat is ongeveer de helft van wat zijn vader verdient (293.000 euro). Op het einde van het jaar worden de lonen voor 2015 vastgelegd, laat het paleis weten.

Schip verkocht
Nog vandaag raakte bekend dat Juan Carlos zijn schip 'Fortuna' zal verkopen voor 2,2 miljoen euro. De voormalige Spaanse koning besloot het vaartuig te verkopen omdat de kosten niet langer te verzoenen waren met het strenge besparingsbeleid waar vooral de Spaanse burgers onder hadden te lijden. Het schip wordt dus nu verkocht aan Balearia Eurolineas Maritimas.

28-07-2014 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!