Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julia Roberts vond zichzelf mooier dan Halle Berry

Julia Roberts vond zichzelf mooier dan Halle Berry

http://oi60.tinypic.com/1zx3z2a.jpg

Julia Roberts vond zichzelf vroeger mooier dan Halle Berry. Inmiddels is ze van mening veranderd en vindt ze Halle Berry wel degelijk knapper, vertelt ze in InStyle.

Roberts prijkt op de cover van het septembernummer. "Toen ik jonger was, dacht ik: 'oh, ik ben de knapste. Niet Halle Berry!' Maar zij is dat wel, weet je?" blikt ze terug.

De knapste of niet, de 46-jarige actrice heeft zichzelf altijd een beetje als een tomboy gezien. "Ik denk dat ik altijd wat meer aan de jongensachtige kant van het meisjesspectrum heb gezeten. Ik ben bijvoorbeeld nooit verkozen tot 'een van de vijf heetste actrices in bikini'. En dat is een godsgeschenk."

Tegenwoordig is de Academy Award-winnares veel langer bezig met voorbereidingen voor premières of andere rodelopersituaties dan vroeger. "Voorheen kon een vriend me om 3 uur 's middags bellen en vragen: 'ik heb een première, ga je mee?'. Ik nam dan een douche en ging gewoon. In die tijd droeg ik veel vintage, ik had vaak een groen legerjasje en gestreepte leggings aan", herinnert ze zich. "Dat waren leuke dagen. Mensen hadden minder vaak een mening."

10-08-2014 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."James Browns benen afgehakt na zijn dood"

"James Browns benen afgehakt na zijn dood"

http://oi57.tinypic.com/2wo9dp5.jpg

Volgens Tomi Rae, de weduwe van James Brown, zijn de benen van de soulzanger afgehakt na zijn dood. Na het overlijden van de ster raakte Rae verwikkeld in een bittere strijd met de overige familieleden van Brown, zo vertelt ze in een interview met The Mail on Sunday.

Zo moest er een DNA-test gedaan worden om te bewijzen dat Brown de vader was van haar zoon, James Junior. "Ze konden geen normale DNA-test doen omdat hij te veel balsemvloeistof in zijn lichaam had. Dus moesten ze zijn benen eraf halen om bij zijn beenmerg te komen. Ik heb aan één stuk door gehuild toen ik het hoorde. Ze hebben de benen afgehakt van mijn man, de beste danser van de wereld", aldus een huilende Rae.

Daarnaast werd zijn lichaam veertien keer verplaatst in de zes maanden na zijn dood, om te eindigen in een tijdelijk graf in de tuin van zijn oudste dochter Deanne. De 73-jarige James Brown overleed op eerste kerstdag 2006. Weduwe Rae verklaart dat ze berooid is achtergebleven en soms als muzikant op straat moet spelen om wat geld te verdienen. Ze heeft dan ook geen goed woord over voor de overige familieleden en vrienden.

"Ze hebben zijn laatste wens niet ingewilligd - om voor mij en zijn zoon te zorgen - en ze hebben zijn lichaam onteerd. De enige die zich netjes heeft gedragen is meneer Jagger." Mick Jagger maakte onlangs Get On Up, een biografie over de soulzanger.

10-08-2014 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry: "Ik was niet klaar voor wat ik zag in oorlog"

Prins Harry: "Ik was niet klaar voor wat ik zag in oorlog"

http://oi62.tinypic.com/aeqo9u.jpg

De Britse prins Harry werd tijdens zijn laatste missie naar Afghanistan geconfronteerd met de afschuwelijke gevolgen van oorlog. De kleinzoon van koningin Elizabeth was absoluut niet voorbereid op wat hij toen zag, zo schrijft hij zelf in de Britse krant The Sunday Times.

Tijdens Harry's tweede missie naar Afghanistan moest hij als helikopterpiloot vaak gewonde soldaten en burgers vervoeren die door bermbommen of andere explosieven ernstig gewond waren geraakt. De prins krijgt nog altijd rillingen als hij het codewoord 'operatie vampier' hoort, wat betekende dat het medische personeel zich moest voorbereiden op een slachtoffer dat veel bloed had verloren.

Maar het was tijdens zijn terugvlucht naar huis dat de gevolgen van de oorlog echt doordrongen bij Harry. De roodharige prins werd in het vliegtuig namelijk vergezeld door soldaten die ledematen hadden verloren. "Ik had het nog nooit zelf gezien. En met 'het' bedoel ik de verwondingen die zijn veroorzaakt door zelfgemaakte explosieven", aldus Harry.

Onvoorbereid
De zoon van prins Charles vervolgt: "Niets is tragischer en verschrikkelijker dan het verlies van een leven, maar om jonge mannen, veel jonger dan ik, te zien met missende ledematen en verpakt in plastic met honderden slangetjes die uit hun lichaam komen, is iets waar ik mezelf nooit op had voorbereid."

Harry kon de vraag maar niet loslaten hoe gewonde soldaten met hun oorlogstrauma moesten omgaan. Deze gedachte leidde uiteindelijk tot de organisatie van de Invictus Games, een sportevenement voor gewonde oorlogsveteranen en Harry's eigen draai aan de Warrior Games, een soortgelijk evenement dat in de Verenigde Staten wordt gehouden.

Bedanking
De Invictus Games worden van 10 tot en met 14 september voor het eerst gehouden. Meer dan 400 soldaten uit 14 landen nemen het in diverse disciplines, waaronder rolstoelbasketbal en indoorroeien, tegen elkaar op in het Queen Elizabeth Olympic Park in Londen. Harry ziet het evenement als een moment om de soldaten te bedanken voor hun dienstbaarheid aan hun land.

10-08-2014 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Druk weekend voor Miley: behoefte in het bos, tandarts, bebloede knie én optreden

Druk weekend voor Miley: behoefte in het bos, tandarts, bebloede knie én optreden

http://oi57.tinypic.com/2myzw2x.jpg

Miley Cyrus heeft een druk weekend achter de rug. De zangeres heeft haar behoefte gedaan in het bos, onderging een wortelkanaalbehandeling, gaf een concert en liep een bebloede knie op.

Miley was gisterenavond in Louisville voor haar Bangerz Tour. Maar voordat ze los ging op het podium was ze een dagje naar het bos geweest met vrienden. Ze nam daar een kijkje in een oud vervallen huisje en leek midden in de wildernis haar behoefte te doen, gehurkt naast een boom, zo is te zien op foto's op Instagram.

Maar het was niet allemaal pret voor Miley dit weekend. De zangeres onderging ook een wortelkanaalbehandeling. Op Instagram plaatste de blondine een foto van zichzelf terwijl ze verdoving krijgt toegediend. Later is Cyrus te zien wanneer ze boos in bed ligt, na haar tandartsbezoek.

Ook had Miley een ongelukje. Het is niet helemaal duidelijk wat er is gebeurd, maar de Wrecking Ball-ster postte een foto van haar bebloede knie. "Ben naar Ham geweest gisteravond", staat erbij. Ze heeft een flinke wonde, een grote snee en haar hele knie zit onder het bloed. Net als op haar laars, zo getuigt een ander kiekje.

10-08-2014 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Huis van Michael Jackson was zwijnenstal"

"Huis van Michael Jackson was zwijnenstal"

http://oi61.tinypic.com/2qwdit1.jpg

De villa van Michael Jackson zag er misschien indrukwekkend uit van de buitenkant. Van de binnenkant was het een smerige, stinkende zwijnenstal. Dat onthullen vijf voormalige huishoudsters aan New York Post.

Michaels persoonlijke hygiëne en de toestand van het huis gingen achteruit in 1993, toen Jackson voor het eerst werd beschuldigd van kindermisbruik. "Zijn hele leven veranderde na 1993, toen hij die jongen af moest betalen. Hij was de smerigste, meest onhygiënische persoon ter wereld", vertelt een van de dames, die anoniem willen blijven.

De King of Pop maakte een zootje van het huis en vertoonde bizar gedrag. "Michael rende rond waar de dieren rondliepen en hij verspreidde daardoor poepsporen door het hele huis. Maar dat interesseerde hem niet. Als je er iets van durfde te zeggen, dreigde hij sneeuwballen van poep te maken en naar je te gooien".

Bedplasser
Jackson plaste ook in het huis. "Het was bizar. Hij stond daar gewoon, trok zijn broek naar beneden en begon te plassen op de vloer". En ook plaste hij in bed, maar de huishoudsters mochten de boel niet verschonen. "Ik moest wel vaker de slaapkamer insluipen om de lakens te verschonen. Ik kan niet begrijpen dat iemand in zulke viezigheid kan slapen. Er lagen sokken, onderbroeken en half opgegeten kip en chips in bed. En het was duidelijk dat hij in bed plaste. Het stonk er ongelofelijk".

Altijd high
Een van de schoonmaaksters noemt Michael een gestoorde, zedenloze drugsverslaafde. En zegt dat hij bijna altijd high was. Een ander onthult verder dat de legendarische zanger van alles hamsterde. De villa was bezaaid met rommel waar Jackson geen afstand van wilde doen, zoals ongelezen boeken, T-shirts, hoeden en spulletjes die hij van fans kreeg.

10-08-2014 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Circa 20.000 mensen feesten op eerste editie van Summer Swing in Kiewit

Circa 20.000 mensen feesten op eerste editie van Summer Swing in Kiewit

http://oi60.tinypic.com/2w72vqv.jpg

Het ideale festivalweer, zo'n 23 graden zonder regen, was een van de ingrediënten die de eerste editie van het Summer Swingfestival in Hasselt tot een succes hebben gemaakt. De opvolger van Rimpelrock, die een publiek van 3 tot 99 jaar beoogde, mocht uiteindelijk zowat 20.000 bezoekers verwelkomen. Hoogtepunten waren The Broken Circle Bluegrass Band, K3, Clouseau, Urbanus en Will Tura.

Na het verdwijnen van de regenwolken boven de festivalweide van Kiewit, begon het publiek iets na het middaguur toe te stromen. Het concept werd erg gesmaakt. Voor de ouderen waren er voldoende zitplaatsen en grote schermen om alle optredens van dichtbij te volgen. Het iets jongere publiek pendelde tussen de drie podia, waar ze zowel de Vlaamse schlagers, muziek voor kinderen als populaire popsongs konden horen.

Op het eerder klassieke Ambiance Podium was er veel belangstelling voor Robby Longo, De Romeo's met Willy Sommers, Bart Kaël en uiteraard Will Tura. De Family Stage, waar de jongste bezoekers welkom waren, wist te boeien met de Jukebox for Kids, K3, De Bende met Mega Mindy en, als afsluiter, een dolkomische set van Urbanus & De Fanfaar.

Voor het hoofdpodium tot slot, waar er ruimte zat was, genoten de bezoekers vooral van The Broken Circle Bluegrass Band, Ozark Henry, Clouseau en Level 42. Vooral Clouseau had er zin in, en wist veel publiek van de andere podia weg te lokken.

Organisator Chokri Mahassine mag terugblikken op een geslaagde vuurdoop voor Summer Swing.

10-08-2014 om 00:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Duchovny stiekem gescheiden

David Duchovny stiekem gescheiden

http://oi58.tinypic.com/2hz1d8l.jpg

David Duchovny is stilletjes gescheiden van Tea Leoni. De scheiding is een verrassing, want niemand wist ervanaf. Volgens TMZ was het in juni aangevraagd en hebben ze onderling de voorwaarden afgesproken.

Blijkbaar heeft de Californication-acteur de scheiding aangevraagd en hebben ze samen de voogdij over hun twee kinderen van 15 en 12 jaar. De kinderen zullen bij Tea blijven wonen. David en Tea wonen allebei in Upper West Side in New York, dus heen en weer peddelen zal voor de X-Files-acteur geen probleem zijn. Hij zal zo'n 6.000 euro per maand gaan betalen aan kinderalimentatie.

Het koppel trouwde in 1997 en ging in 2008 al kort uit elkaar. Ook in 2011 hadden de twee een korte breuk met elkaar.

10-08-2014 om 00:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lana Del Rey stelt Israëlisch concert uit

Lana Del Rey stelt Israëlisch concert uit

http://oi58.tinypic.com/8yrnn7.jpg

Na de Backstreet Boys en Cee Lo Green heeft ook Lana Del Rey haar aanstaande concert in Israël afgezegd. Dat meldt The Jerusalem Post.

Lana zou eigenlijk op 20 augustus in Tel Aviv op het podium staan, maar de show is afgelast vanwege de onveilige situatie in de Gazastrook. Er is nog geen nieuwe datum vastgesteld voor het concert.

Afgelopen weken lieten meerdere artiesten weten hun concerten in Israël af te zeggen vanwege de gevaarlijke situatie ter plekke. Zo laten ook onder anderen Neil Young, Paul Anka en Megadeth verstek gaan. Lady Gaga heeft op 13 september een show in Tel Aviv op het programma staan. Deze gaat voorlopig door.

10-08-2014 om 00:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische regisseur-producent Menahem Golan overleden

Israëlische regisseur-producent Menahem Golan overleden

http://oi59.tinypic.com/154ugir.jpg

De Israëlische filmregisseur en -producent Menahem Golan (echte naam: Globus), samen met zijn neef Yoram Globus stichter van de Cannon-studio's en in de jaren '80 'koning van de Hollywood-actiefilms', is vrijdag in Jaffa overleden. De producent van prenten als 'Delta Force' (waarvan hij ook de regie verzorgde) en 'Operation Thunderbolt' werd 85. Behalve diverse avonturen van gespierde helden als Sylvester Stallone, Chuck Norris en Jean-Claude 'muscles from Brussels' Van Damme produceerden de Globustrotters ook auteursfilms van bvb Jean-Luc Godard of John Cassavetes.

Hoewel onder de zowat 200 films die hij produceerde her en der kwaliteit te bekennen viel, bereikte hij met de - 44 - films die Golan zelf regisseerde zelden enige hoogte.

De twee neven maakten eerst furore in eigen land (Israël) met populaire prenten vooraleer, in 1979, de Cannon Group op te kopen. In de jaren '60 was Golan nog assistent geweest van de legendarische B-filmmaker Roger Corman. Films van de Cannon Group bleken door hun populistisch karakter steeds bij een groot publiek aan te slaan.

Maar Golan en Globus produceerden ook meesterwerken als 'Love streams' (John Cassavetes), 'Powaqqatsi' van Godfrey Reggio en 'Runaway Train' van Andrej Kontsjalovski (gebaseerd op een script van Akira Kurosawa). Toen de succesformule wegens teveel zichzelf herhalend was uitgewerkt, ging Cannon failliet en trok Golan terug naar Israël om er opnieuw de plaatselijke filmmarkt te bedienen.

09-08-2014 om 23:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse acteur Danny Murphy (58) overleden

Amerikaanse acteur Danny Murphy (58) overleden

http://oi58.tinypic.com/neaoif.jpg

Acteur Danny Murphy, die vooral bekend werd vanwege zijn rollen in de films Kingpin en There's Something About Mary, is vrijdag overleden. Dat meldden diverse Amerikaanse media. Murphy leed aan kanker en werd 58 jaar.

Op zijn negentiende belandde hij in een rolstoel na een duikongeluk. Zijn acteerdebuut kwam pas op zijn veertigste, mede dankzij zijn vriendschap met regisseur Peter Farrelly. Toen Murphy zich beklaagde over het feit dat er in geen van Farrelly's films een rolstoeler te zien was, vroeg de regisseur hem om in zijn volgende film, Kingpin, te spelen.

De Amerikaan is in alle daarop volgende films van de gebroeders Farrelly te zien, tot aan Hall Pass uit 2011.

09-08-2014 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schotenaar huwt vandaag Miss USA 2008

Schotenaar huwt vandaag Miss USA 2008

http://oi60.tinypic.com/2ekiqg3.jpg

Maxime Sebrechts (34) zal straks zijn Amerikaans droomhuwelijk beleven. Het Schotens model en de zoon van voormalig burgemeester Tony Sebrechts, heeft niemand minder dan actrice en Miss USA 2008 Crystle Stewart aan de haak geslagen. "We feesten vier dagen lang, omringd door familie, vrienden en beroemdheden."

Alles is bijna klaar voor de grote dag in Texas. Meer dan 300 genodigden staan op de gastenlijst en daarvan komen een kleine 100 uit België. "De Belgische delegatie is net aangekomen dus het is hier wel redelijk hectisch. Maar we zijn er klaar voor. Naast de Belgen vliegen er ook nog heel wat vrienden uit LA over en dat maakt dat we nagenoeg heel het hotel hier bezetten", lacht Maxime Sebrechts.

Beroemdheden
"Het wordt echt een groots huwelijk met heel veel volk. Wij Vlamingen doen het toch iets kleiner en intiemer. Dat was voor mij ook prima geweest. Maar Crystle kent nu eenmaal veel mensen die we moeilijk niet konden uitnodigen. Daarnaast hadden we ook niet verwacht dat al die uitgenodigde vrienden ook effectief zouden overvliegen."

Op de gastenlijst staan dan ook heel wat klinkende namen. "We verwachten wel wat beroemdheden. De Amerikaanse regisseur en acteur Tyler Perry is zeker een van de grootste. Daarnaast komt ook de voltallige cast van de serie waarin Crystle meespeelt (For Better Or Worse, red.)", zegt Maxime. Of de mannelijke Astrid Bryan ook zijn vrouwelijke tegenhanger mag ontvangen? "Nee, Astridje zal er niet bij zijn. Wij zijn al lang goede vrienden en ik zie haar regelmatig in LA maar mijn vrouw kent haar niet zo goed. Daarom moesten we ons echt wel beperken tot vrienden en familie die dicht bij ons allebei staan."

Voor het magische trouwfeest werden alle registers opengetrokken. "Ons feest duurt vier dagen en we hebben kosten noch moeite gespaard. Veel mensen doen moeite om te komen dus is het aan ons om hen te entertainen. Daarom starten de feestelijkheden vanavond met een echte poolparty. Daarna hebben we een rode loper-event gepland. De plaatselijke burgemeester heeft morgen ook allerlei dingen georganiseerd voor het burgerlijk huwelijk en hij heeft ook de lokale media uitgenodigd, dus dat wordt nog spannend. Verder zal er ook een 'mechanical bull' (mechanische stier) zijn, altijd leuk."

Later vandaag bereiken de feestelijkheden hun hoogtepunt. "De religieuze ceremonie is ongetwijfeld het belangrijkste voor de Amerikanen. Er zullen meer gasten aanwezig zijn tijdens die dienst dan op het feest nadien. Helemaal anders dan bij ons dus."

Na het feest zullen Crystle en Maxime gewoon weer aan het werk gaan. "We hebben al een kleine huwelijksreis gehad op het privé-eiland van Tyler Perry in de Bahamas. Dat was echt een droomvakantie. Het is mogelijk dat we eind dit jaar nog op een echte 'honeymoon' vertrekken, maar nu kwam dat slecht uit met de opnames van Crystles serie", besluit Maxime.

09-08-2014 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Razende Loridon botst op inbrekers bij politiekantoor

Razende Loridon botst op inbrekers bij politiekantoor

http://oi61.tinypic.com/vztovb.jpg

Basketballer Pieter Loridon heeft last van inbrekers, en daar is ie duidelijk niet blij mee. De BV'er spuide op Facebook zijn ongenoegen over de drie dieven die zijn koffie- en theezaak Café Couture onveilig maakten.

Vrijdagnacht werd er ingebroken in de shop van Loridon in Hopland. Maandag hadden de dieven al eens geprobeerd om binnen te geraken, maar toen ging het alarm. Een buurman zag ze toen weglopen. Op vrijdag stonden ze er weer, en wist dezelfde buurman de politie te verwittigen, die de dieven kon vatten.

Loridon is niet te spreken over de inbraak, en uitte zijn ongenoegen op Facebook: "Buurman politie gebeld en hebben onze 2 Noord Afrikaanse & 1 Belgische vriend. THX BUURMAN! Erna ga ik even naar de Politie persoonlijk vragen of ik met onze 3 helden mag praten om te vragen welke van 48 blends hun favoriete Thee is. Dan ga ik zorgen dat ze hem kunnen proeven ... keep you posted! Here we come! FUCKERS! DIEVEN! LOSERS!", klinkt het welbespraakt.

De kwade man kwam de dieven daarna nog tegen aan het politiebureau. Hij nam nog een foto, maar zijn advocaat raadt wijselijk af om die op de socialenetwerksite te smijten.

09-08-2014 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston gaat nooit aan de botox

Jennifer Aniston gaat nooit aan de botox

http://oi62.tinypic.com/2vn3rxc.jpg

Jennifer Aniston wil er niet aan denken om ooit botox in haar gezicht te laten spuiten. De actrice zegt tegen Yahoo! Beauty dat ze de hele obsessie om er jong uit te blijven zien sowieso niet begrijpt.

'In Hollywood is er de druk om er leeftijdloos uit te zien. Ik heb gezien hoe vrouwen zichzelf van alles aandoen om hun jeugdigheid te behouden. Ik ben dankbaar dat ik kan leren van hun fouten. Ik ga namelijk nooit troep in mijn gezicht spuiten', aldus een vastbesloten Jennifer.

Pistool
Aniston heeft medelijden met vrouwelijke sterren die cosmetische ingrepen hebben laten doen. "Ik denk dan: Als je eens wist hoeveel ouder je eruit ziet. Ze proberen de tijd stil te zetten, maar alles wat je ziet is een onzeker persoon die zichzelf niet ouder laat worden." Bovendien ziet Justin Theroux het op zijn zachtst gezegd niet zitten als zijn geliefde iets aan haar gezicht zou laten doen. "Ik heb een verloofde die een pistool tegen mijn hoofd zet als ik mijn gezicht aanraak."

Jennifer vind het wel heel belangrijk haar uiterlijk en lichaam goed te verzorgen. De actrice geeft toe bijna geen koolhydraten te eten. "Ik mag van mezelf brood eten in de weekenden, maar mijn lichaam is niet dol op koolhydraten. Als ik het voor het kiezen had zou ik twee kilo afvallen. Ik heb me altijd het beste gevoeld als ik rond de 50 kilo weeg. Maar het is moeilijker op deze leeftijd."

09-08-2014 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leden Radiohead meest invloedrijke artiesten

Leden Radiohead meest invloedrijke artiesten

http://oi61.tinypic.com/16hsshf.jpg

De mannen van Radiohead zijn de meest invloedrijke artiesten van dit moment. Dat blijkt uit de lijst van 100 meest invloedrijke artiesten die muziektijdschrift NME publiceerde.

In de lijst staan onder anderen muzikanten en bands als David Bowie, Kate Bush, Nirvana, Nick Cave, Kanye West, The Smiths, Aaliyah en Björk. "Artiesten die momenteel een nieuwe generatie inspireren", aldus NME.

'Oude' grootheden zoals The Beatles en The Rolling Stones komen bewust niet voor op de lijst. "Invloed is een concept dat geen vaste vorm heeft. Dus in plaats van opnieuw de legendes te eren, willen we nu een keer de grootste invloeden uit de hedendaagse muziekwereld noemen."

09-08-2014 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters neemt risico met eigen modebedrijf

Tanja Dexters neemt risico met eigen modebedrijf

http://oi57.tinypic.com/2m82n2o.jpg

Tanja Dexters start haar eigen modehuis. De 37-jarige blondine heeft net haar eerste eigen collectie aan handelaars voorgesteld en wil met haar creaties een blijver worden in de modewereld. "Dit is een grote investering met héél veel risico. Maar dit wilde ik altijd al doen", aldus de blondine.

Omdat Tanja Dexters haar eigen spaarcenten in haar nieuwe modehuis stopte, neemt ze een groot risico met haar nieuwe carrièrestap. De kledinglijn Dexters zal draagbare stukken met 'a touch of glamour' bevatten, maar de blondine belooft democratische prijzen. "Het wordt dus een commerciële lijn, geen onbetaalbare haute couture. Voor een jurkje of jumpsuit van 'Dexters' bedraagt de prijs tussen 150 en 220 euro. De eerste ontwerpen zullen komende lente in de winkels liggen."

De blondine heeft zelf de prints gekozen en trok naar China om er zelf de nodige stoffen te kopen. Tanja volgt het volledige productieproces op, maar noemt zichzelf geen ontwerpster.

Afgelopen maandag werd de lijn voorgesteld aan handelaars. De ex-Miss België zelf spreekt van een succes, de bestellingen zouden intussen al vlot binnenlopen.

09-08-2014 om 01:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plusmodel dingt mee naar titel Miss Bum Bum

Plusmodel dingt mee naar titel Miss Bum Bum

http://oi61.tinypic.com/rk57pd.jpg

De 27 kandidates voor de vierde editie van Miss Bum Bum zijn bekend. De verkiezing van de fraaiste billen van Brazilië is inmiddels een instituut geworden dat miljoenen wereldwijd lijkt te boeien. Opmerkelijk dit jaar is dat ook een plusmodel meedingt naar de begeerde titel.

Juliana Bittencortt is de afgevaardigde van de staat Para. In de eerste ronde schuift elke van de 27 Braziliaanse staten een kandidate naar voren voor een publieke online stemmingsronde. In november kiest een jury de winnares uit de 15 finalistes. Die mag naar huis met 22.000 dollar en wereldwijde roem.

Dit jaar dingt ook een tweeling mee naar de titel van mooiste kont: Graziella en Rafaella Fornazie. Met haar 39 jaar is Patricia Oliveira de oudste kandidate ooit.

De Braziliaanse Miss Bum Bum verkiezing kent al spin-offs in Miami en in Japan. Voor de wereldbeker voetbal werd een bijzondere Braziliaanse editie ingelast.

09-08-2014 om 01:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Eigen kweek' krijgt tweede en derde seizoen

'Eigen kweek' krijgt tweede en derde seizoen

http://oi58.tinypic.com/2s7fg44.jpg

Goed nieuws voor de fans van 'Eigen kweek', de succesvolle reeks over een West-Vlaamse boerenfamilie die in de cannabisteelt stapt om het hoofd boven water te houden. De vrt kondigt vandaag aan dat Jos, Steven, Frank, Julita en co er meteen twee seizoenen bijkrijgen.

Seizoen twee van 'Eigen kweek' verschijnt wel pas in het najaar van 2015 op de buis. Wanneer seizoen drie verschijnt, is nog niet bekend.

Het zijn acteurs Dirk Van Dijck en Sebastien Dewaele, die de rol van vader Jos en zoon Steven op zich nemen, die het nieuws vandaag aankondigen op YouTube: "Weinigen weten dat de aardappelplant in feite een tweejarig gewas is. Als wij de aardappelen twee jaar in de grond laten zitten, worden ze steviger, en lekkerder, en voedzamer. Dus, als gij denkt dat uw eerste patatten lekker zijn, wacht dan maar tot de tweede seizoensoogst op uw talloor verschijnt."

'Eigen kweek' is een productie van Eén en Eyeworks FIlm & TV en zal in zijn tweede en derde seizoen met dezelfde cast als in het eerste seizoen werken.

Wie in afwachting van het nieuwe seizoen zijn steenkolenengels nog wat wil oefenen, kan terecht op het Engels-met-Frank-soundboard van Eén.

09-08-2014 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermomde prins Harry toch herkend op feestje

Vermomde prins Harry toch herkend op feestje

http://oi61.tinypic.com/j09zsp.jpg

Prins Harry (29) houdt wel van een feestje. Dat werd weer eens duidelijk tijdens het festival Secret Garden Party bij Huntingdon, waar hij zich goed vermaakte in een zweefmolen.

De Britse tabloid The Sun heeft beelden van de prins op het festival waar zo'n 20.000 muziekliefhebbers aanwezig waren. Hij is te zien met een strooien hoedje waarop de vlag van het Verenigd Koninkrijk staat afgebeeld.

Harry draagt daarbij een zonnebril en een nonchalante outfit. Toch werd hij herkend door festivalgangers. Maar daar lijkt de prins zich niet veel van aan te trekken.

De beelden van Harry in de zweefmolen laten zien hoe hij kort een robotdansje uitvoert. "Hij had het erg naar zijn zin en zwaaide met zijn armen om anderen aan te moedigen", aldus degene die de prins vastlegde. Harry werd ook dansend gezien bij optredens van Clean Bandit en Foxes.

09-08-2014 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doctor Who maakt terugkeer op het witte doek

Doctor Who maakt terugkeer op het witte doek

http://oi60.tinypic.com/2meollu.jpg

Op 23 augustus zenden bioscopen over de hele wereld de gloednieuwe, langverwachte aflevering 'Deep Breath' van de BBC-reeks 'Doctor Who' uit. Het zal de eerste nieuwe reeks zijn met de nieuwe Doctor, gespeeld door acteur Peter Capaldi.

Doctor Who vertelt het verhaal van 'The Doctor', die met zijn ruimtetuig de TARDIS (Time And Relative Dimension In Space) doorheen tijd en ruimte kan reizen. De sci-fi serie vierde vorige jaar zijn vijftigste verjaardag en is daarmee een echte tv-klassieker. De populariteit van 'The Doctor' kent in het Verenigd Koninkrijk geen grenzen, maar zelfs in België bestaat er een fanclub: Belgian Whovians United.

In totaal bestaat Doctor Who uit 26 seizoenen (Classic Series) en de acht seizoenen van de New Series. In 'Deep Breath' zal Peter Capaldi voor de eerste keer de rol van 'The Doctor' op zich nemen.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal wereldwijd uitgezonden worden op groot scherm. Belgische fans kunnen terecht in de Kinepoliscomplexen in Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven. De voorstellingen beginnen om 20.45 uur.

09-08-2014 om 01:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathilde niet langer bestuurder bij Stichting Astrida

Mathilde niet langer bestuurder bij Stichting Astrida

http://oi60.tinypic.com/fz3d4n.jpg

Koningin Mathilde heeft een stap opzij gezet als bestuurder bij de Stichting Astrida, een stichting van openbaar nut die werd opgericht door wijlen koning Boudewijn. Prins Guillaume (Willem) van Luxemburg, de 51-jarige neef van koning Filip, werd aangeduid als nieuwe bestuurder. Dat blijkt uit een publicatie vandaag in het Staatsblad. Het paleis bevestigt, zonder commentaar.

Van het ontslag van koningin Mathilde uit de raad van bestuurder van de stichting werd al in november vorig jaar akte genomen, enkele maanden nadat haar man Filip koning der Belgen was geworden. Het vrijdag in het Staatsblad verschenen document werd eind juli neergelegd bij de griffie. Mathilde was sinds juli 2011 bestuurder.

Prins Guillaume is de jongste zoon van de Luxemburgse groothertog Jan (die in 2000 de troon doorgaf aan Henri, de oudste broer van Guillaume) en zijn overleden vrouw prinses Joséphine-Charlotte van België. Zij was dan weer de zus van koning Boudewijn en koning Albert II.

De stichting Astrida werd in maart 1992 opgericht door koning Boudewijn. Ze heeft als doel "de neven en nichten van koning Boudewijn - de kinderen van Albert II en die van Joséphine-Charlotte - en de neven en nichten van koningin Fabiola, alsook al hun afstammelingen, te helpen op religieus, wetenschappelijk, artistiek en pedagogisch vlak", zo staat in de statuten. Die stipuleren ook dat steeds twee bestuurders afkomstig moeten zijn uit de familietak van de neven en nichten van koning Boudewijn, en twee uit de familietak van de neven en nichten van koningin Fabiola. De stichting wordt voorgezeten door Fabiola.

Vorig jaar werden de activa van het omstreden Fons Pereos, dat was opgericht door koningin Fabiola, getransfereerd naar de Stichting Astrida. Zij zou ook het koninklijk domein van Opgrimbie beheren.

09-08-2014 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!