Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wil eens proeven van de borst van Kate Moss?

Wie wil eens proeven van de borst van Kate Moss?

http://oi58.tinypic.com/25ti6c8.jpg

Kate Moss is een excentriek model, maar deze keer keken we toch even vreemd op. Om haar 25 jaar in de modeindustrie te vieren, liet het model een champagneglas modelleren naar... haar borst.

Kunstenares Jane McAdam Freud kreeg de eer om een afdruk van een van de beroemdste borsten ter wereld te nemen. Ze haalde de mosterd bij Marie Antoinette, de beruchte koningin van Frankrijk, die de eerste was om een 'coupke' te laten ontwerpen naar het voorbeeld van haar eigen boezem.

Het resultaat is een mooi, persoonlijk champagneglas dat toepasselijk de '34 Kate Moss Coupe' werd gedoopt. Het "ultieme chique glas" zal vanaf oktober te bewonderen zijn in het 34 Restaurant in Londen. Leuk detail: naar verluidt heeft mevrouw Moss een 34B-cup.

Het supermodel staat nog steeds pal achter het idee: "wat een eer om naast Marie Antoinette te mogen staan! Ze was zeer intrigerend en ondeugen. Ik heb heel veel plezier gehad tijdens dit proces", klonk het.

23-08-2014 om 01:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vagina zichtbaar in 'Dating Naked': deelneemster eist 10 miljoen dollar

Vagina zichtbaar in 'Dating Naked': deelneemster eist 10 miljoen dollar

http://oi57.tinypic.com/29g06qs.jpg

Toen de 28-jarige Jessie Nizewitz zich inschreef voor de realityshow 'Dating Naked', was ze ervan overtuigd dat haar intieme delen zouden vervaagd of 'geblurd' worden. Het concept vereist echter dat iedereen heelder dagen poedelnaakt rondloopt, dus vroeg of laat zal er wel eens een kont te zien zijn. Of in het geval van Jessie: haar kont én vagina. Het meisje eist nu 10 miljoen dollar van kabeltelevisienetwerk VH1.

Jessie beweert dat de producers haar herhaaldelijk hadden beloofd dat beelden van haar intieme delen onscherp zouden gemaakt worden. Dus stripte ze vol vertrouwen tot ze in haar verjaardagskostuum stond voor de opnames van een worstelpartijtje met haar date. "Ik voel me belogen, gemanipuleerd en gebruikt", verklaart Nizewitz.

Liefde van haar leven
Nadat de bewuste aflevering op televisie was geweest, ontving Jessie sms'en en mails van vrienden en familie om haar erop te wijzen dat haar vagina op televisie was geweest.

De tentoonspreiding van haar liefdesgrotje zou er ook voor gezorgd worden dat de man met wie ze sinds een maand een veelbelovende relatie had, haar de bons gaf. "Na de uitzending heeft hij me niet meer gebeld. Ik hoopte met hem een vaste relatie te kunnen beginnen. Hij had werk, hij is Joods en in zijn dertiger jaren. Dat maakte hem een ideale kandidaat", meent Jessie.

En het wordt nog erger. "Ik denk dat mijn oma boos op me is. Vorige week heb ik haar bezocht, en ze heeft niets tegen me gezegd. Mijn ouders zijn gewoon beschaamd".

23-08-2014 om 01:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanklachten tegen Bryan Singer ingetrokken

Aanklachten tegen Bryan Singer ingetrokken

http://oi61.tinypic.com/1sf5ed.jpg

Een adempauze voor X-Men-regisseur Bryan Singer. De man die eerder beweerde als tiener door Bryan seksueel misbruikt te zijn, wil zijn aanklacht intrekken omdat hij niet langer een advocaat heeft die hem in de zaak kan vertegenwoordigen.

In rechtbankdocumenten die zijn ingediend in Honolulu vraagt het vermeende slachtoffer Michael Egan onder voorbehoud de zaak te sluiten, waarbij hij het recht wil houden de zaak in de toekomst voort te zetten, meldt BBC.

Bryan Singer wil de zaak liever definitief sluiten en Egan laten opdraaien voor alle juridische kosten. Zijn advocaten schrijven dat het voor Singer schadelijk is als Egan nu wegloopt voor de rechtszaak. Volgens de advocaten moet Singer de kans krijgen zijn naam te zuiveren. ''Het komt erop neer dat Egan erkent dat hij de zaak zou verliezen'', zegt de advocaat van de regisseur. ''Nu draait het om de vraag of de zaak wordt gesloten onder voorbehoud of voorgoed.'' De rechter wil binnen een half jaar nog een hoorzitting houden alvorens een besluit te nemen.

De inmiddels 31-jarige Egan is een voormalig model. Hij zegt dat de X-Men-regisseur hem op 17-jarige leeftijd seksueel misbruikte in Hawaii. Vorige maand werd bekend dat Egan en zijn advocaat uit elkaar waren, nadat Egan niet bereid was een schikking van 100.000 dollar, omgerekend 80.000 euro, te treffen met Singer. Egan beschuldigde in het verleden nog drie andere Hollywood-figuren van misbruik, maar die aanklachten werden ook ingetrokken.

23-08-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van George Clooney bevallen van een dochter

Ex van George Clooney bevallen van een dochter

http://oi61.tinypic.com/dmu0s5.jpg

Stacy Keibler is woensdag bevallen van een gezonde dochter. Dat maakte de 34-jarige actrice vandaag op haar eigen website bekend.

Het meisje heeft van Keibler en haar man Jared Pobre de naam Ava Grace gekregen. "Jared en ik voelen ons gezegend met deze nieuwe liefde van ons leven. We hebben nog nooit zoveel liefde en geluk gevoeld." Pobre, een zakenman, en de ex van George Clooney trouwden maart dit jaar in Mexico.

23-08-2014 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe gaat (dan toch) scheiden na ontrouw

Lesley-Ann Poppe gaat (dan toch) scheiden na ontrouw

http://oi57.tinypic.com/2m8313b.jpg

Geen vergiffenis. Geen tweede kans. Volgens hardnekkige geruchten in haar entourage heeft Lesley-Ann Poppe (35) - één jaar na het overspelschandaal van haar Benjamin - de echtscheiding aangevraagd. Het nieuws komt als een verrassing aangezien de blondine haar man nog een kans wilde geven. Maar zijn uitstapje aan een bordeel blijkt te diepe wonden te hebben geslagen.

Lesley-Ann Poppe en echtgenoot Benjamin gooien dan toch de handdoek. Plots. Net nu leek dat de twee een jaar na het overspelschandaal alle plooien hadden gladgestreken. Kort nadat ze zich samen hadden geëngageerd voor enkele nieuwe projecten. Ondanks alle positieve signalen en gemeenschappelijke ondernemingen, lijkt de knoop nu doorgehakt. "Het is over," klinkt het in kringen rond het koppel. "Er komt een scheiding."

Met die definitieve breuk komt meteen ook een einde aan een verhaal dat leest als de betere stationsroman. Benjamin legde op 10 juli vorig jaar eigenhandig een bom onder zijn huwelijk met één van de meest begeerlijke Vlaamse vrouwen na een bezoekje aan een prostituee in een buitenwijk van Antwerpen.

De zakenvrouw stortte zich op het werk en een nieuw boek en liet Benjamin z'n koffers pakken. Maar niet voor lang. Na een smeekbede mocht de overspelige echtgenoot opnieuw zijn intrek nemen bij zijn gezin. Lesley-Ann wilde haar Benjamin nog één laatste kans schenken. Voor het welzijn van haar zoontje Benjamin Jr. (6), haar school, de talrijke medewerkers én ja, zelfs voor de liefde. "We zijn samen groot geworden. Hij was mijn eerste echte relatie." Ook intimi van het stel wisten beter: "Ze zien elkaar gewoon nog te graag." Tot nu. Na meer dan 10 jaar huwelijk hebben beiden de echtscheiding aangevraagd.

23-08-2014 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau niet in 'Tien om Tegen De Sterren Op Te Zien' door rugproblemen Koen

Clouseau niet in 'Tien om Tegen De Sterren Op Te Zien' door rugproblemen Koen

http://oi59.tinypic.com/b3tz4m.jpg

Vanavond vinden in Nieuwpoort de opnames plaats voor 'Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien', een muziekspecial met heel wat Vlaamse artiesten en de cast van 'Tegen De Sterren Op'. Die special zal op vrijdag 29 augustus bij VTM uitgezonden worden. Naast Natalia, Bart Kaëll, Toast, Isabelle A en vele anderen staat ook Clouseau op de affiche.

Clouseau-frontman Koen Wauters heeft sinds gisteren echter rugproblemen. Hij hoopt vanavond nog behandeld te kunnen worden en hoopt de komende dagen zijn optredens en opnames alsnog te kunnen laten doorgaan. Wat zeker is, is dat hij vandaag onmogelijk naar Nieuwpoort kan afzakken om er 'Anne' akoestisch te brengen, zoals gepland was.

Gevolg van blessures tijdens 'Wauters vs. Waes'?
Het is niet duidelijk of de rugproblemen van Wauters nog de nasleep zijn van de verwondingen die hij overhield aan de opnames van 'Wauters vs. Waes'. Tijdens de rolstoelproef ontwrichtte hij zijn schouder, tijdens een oefensessie trampolinespringen viel hij op zijn hoofd. "Ik heb voortdurend het gevoel dat iemand mijn nek met een ijzeren greep vastheeft", vertelde hij daarover in augustus vorig jaar in Het Laatste Nieuws.

"Ook mijn korte nekspieren hebben een trauma opgelopen. Tot vandaag heb ik daar last van", verklaarde hij in januari dit jaar in Story.

Wauters en zijn manager weigeren commentaar te geven, verdere informatie verkiest de zanger-presentator via de Facebookpagina van Clouseau bekend te maken.

21-08-2014 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Madonna breekt met Nederlandse toyboy"

"Madonna breekt met Nederlandse toyboy"

http://oi58.tinypic.com/foewoy.jpg

Madonna heeft haar dertig jaar jongere minnaar Timor Steffens de deur gewezen. E!News meldt dat de zangeres een punt heeft gezet achter de relatie met de Nederlander.

De twee werden sinds januari in het openbaar gespot en gingen pas samen op vakantie. Maar tijdens de reis in Zuid-Frankrijk had de 56-jarige Madonna genoeg van de 26-jarige Steffens, zo weet een insider. "Madonna heeft vriendelijk gevraagd om zijn koffers te pakken en te vertrekken. Hij heeft ingepakt, vertrok en zei dat ze er klaar mee waren."

De relatie was nooit erg serieus, zegt een bron. "Ze is bezig geweest met haar album en ze moet Lola naar school brengen. Ze heeft geen tijd voor iets zwaars."

De jongens van Madonna zijn voor de zangeres weinig meer dan leuke toyboys. "Ze is nooit serieus met die jonge jongens, ze zijn avontuurtjes die geweldig zijn tot aan het punt dat ze niet meer geweldig zijn."

21-08-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy wordt schooldirecteur voor 'Safety First'

Erik Van Looy wordt schooldirecteur voor 'Safety First'

http://oi61.tinypic.com/scyjk3.jpg

Op zijn 52ste maakt Eric Van Looy maakt een nieuwe carrièrestap. Voor het eerst in zijn succesvolle loopbaan als regisseur gaat hij het als acteur proberen. Hij kroop in de huid van een strenge schooldirecteur voor de populaire comedyreeks 'Safety First' op VTM. Omdat hij zo dol is op de fratsen van 'Smos' en co was hij niet te verlegen om zelf een rolletje te vragen aan regisseur Tom Van Aelst via sms.

Het eerste seizoen van Safety First was vorig jaar meteen een schot in de roos, heel Vlaanderen was er wild van. Het programma werd onder meer bekroond met een Televisiester en met de Ha! van Humo. Ook Eric Van Looy is een grote fan van Bruno Vanden Broecke en Matteo Simoni, zelfs in die mate dat hij wilde meewerken aan het tweede seizoen. Daarom stuurde hij maker Tim Van Aelst een sms om te polsen of er een geen rolletje voor hem in zat. En zo gaat hij dus zijn concurrent Jan Eelen achterna die vorig seizoen al de eer kreeg.

Van Looy vertelt aan de Gazet Van Antwerpen dat hij zich in een vlaag van arrogantie kandidaat stelde. "Hoewel ik al gastrollen heb gespeeld was dit mijn ontmaagding als echte acteur. Drie dagen heb ik op de set gestaan als strenge schooldirecteur naast topacteurs. Als mijn prestaties te slecht waren, kan Tim me er nog altijd uitknippen."

21-08-2014 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder van Beyoncé: "Relatie met Jay Z is perfect"

Moeder van Beyoncé: "Relatie met Jay Z is perfect"

http://oi60.tinypic.com/vpcn87.jpg

Er klopt helemaal niks van de geruchten dat Beyoncé en Jay Z afstevenen op een scheiding. Dat vertelt de moeder van de zangeres aan entertainmentsite TMZ. "Het gaat perfect", aldus Tina Knowles op de vraag hoe het tussen de twee gaat.

De verslaggever van de entertainmentwebsite vraagt aan moeder Tina of ze wil reageren op alle berichten. "Wat aardig van je dat je mij de kans geeft om er op te reageren", zegt ze sarcastisch. "Er zullen altijd mensen zijn die gemene dingen zeggen, daar kunnen we niks aan doen. Ik lees al die onzin ook helemaal niet.'

Er gaan al tijden geruchten dat de twee artiesten binnenkort een scheiding zullen aanvragen.

21-08-2014 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter: "Shakira heeft nummer 'Loca' gestolen"

Rechter: "Shakira heeft nummer 'Loca' gestolen"

http://oi59.tinypic.com/ear19i.jpg

Shakira heeft met de Spaanstalige versie van haar single Loca het auteursrecht geschonden van een Dominicaanse componist. Dat oordeelde een rechter in New York, zo melden diverse media.

Het nummer uit 2010 werd in Latijns Amerika uitgebracht in een Spaanse versie. De tekst en muziek van die versie lijken te veel op het nummer van de Dominicaan Ramon 'Arias' Vasquez, zo oordeelde de rechter. Vasquez vertelde dat hij zijn nummer ooit voorlegde aan Edward Bello Pou, ook wel bekend als El Cata. Volgens Vasques bedankte Pou voor het aanbod, maar die bracht in 2008 toch het sterk lijkende nummer Loca Con Su Tiguere uit. In 2010 blies hij in samenwerking met Shakira het lied nogmaals een nieuw leven in als Loca.

Hoewel Pou de aantijgingen van Vasquez ontkent, oordeelde de rechter dat 'wie het Shakira-nummer ook geschreven heeft', de auteursrechten van Vasquez indirect geschonden zijn. Binnenkort wordt bepaald welke schadevergoeding de Spaanstalige tak van Sony Music moet betalen. De Engelstalige versie van Loca is in de zaak buiten schot gebleven.

21-08-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Scheiding Mariah Carey is uitgemaakte zaak"

"Scheiding Mariah Carey is uitgemaakte zaak"

http://oi60.tinypic.com/2qd9xsy.jpg

De scheiding van Mariah Carey en Nick Cannon is al zo goed als rond. Bronnen vertellen aan entertainmentsite TMZ dat advocaten van de twee sterren al maanden aan het onderhandelen zijn over de scheiding.

Volgens de website wonen Mariah en Nick al sinds mei apart. Het huwelijk tussen de twee zou sinds maart bergafwaarts zijn gegaan. Toen vertelde Cannon tijdens een radioshow dat hij ooit met Kim Kardashian naar bed is geweest, Mariah zou daar furieus over zijn geworden.

TMZ schrijft dat de zangeres het vervelend vindt dat Nick iedere job  aanneemt die hij krijgt aangeboden, terwijl ze het geld helemaal niet nodig hebben. Carey zou het vervelend vinden dat de presentator hierdoor weinig tijd heeft voor zijn kinderen. Ook Nick zou gefrustreerd zijn. Hij vindt dat Mariah onmogelijk is geworden, zo zou ze woest worden als hij het niet met haar eens is.

Begin van deze week gingen er al hardnekkige geruchten dat het niet goed zou gaan tussen de twee. Nick werd deze week nog wel met zijn trouwring om gezien. Cannon (33) en de twaalf jaar oudere Carey (45) gaven elkaar in 2008 het jawoord. In 2010 kregen ze een tweeling, Moroccan Scott en Monroe.

21-08-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ornelis is z'n maatje kwijt

Ornelis is z'n maatje kwijt

http://oi57.tinypic.com/2q9i06p.jpg

Exact zes jaar nadat Kürt Rogiers op Q-music het nieuwe maatje van Sven Ornelis werd, gaat het populaire radioduo uiteen. Ornelis maakt vanaf maandag 1 september voortaan ochtendradio met aanstormend radiotalent Maarten Vancoillie. Kürt Rogiers krijgt op de zender een eigen show.

Het houten jubileum, voor vijf jaar radiohuwelijk met Ornelis kon Kürt Rogiers vorig jaar nog met toeters en bellen vieren. Het ijzeren jubileum, voor zes jaar samenzijn, zit er voor de inmiddels 43-jarige presentator dus net niet meer in. Er gaat namelijk een frisse wind waaien door het bij jonge en commercieel belangrijke luisteraars bestbeluisterde ochtendblok in Vlaanderen. Net zoals in 2008, toen Erwin Deckers na zeven succesvolle jaren 'Deckers & Ornelis Ochtendshow' plaats maakte voor 'nieuwkomer' Rogiers, wordt er nu na zes jaar alweer vernieuwd. Rogiers, binnenkort ook als gastheer van 'The Voice Kids' op VTM te zien, zal niet meer in het holst van de nacht moeten opstaan om elke ochtend naast Sven Ornelis Vlaanderen te entertainen. Zijn rol wordt overgenomen door Maarten Vancoillie, sinds 20 juni 26 jaar jong en een volbloed radio-dj. Vancoillie moet borg staan voor jong en fris radiogeweld en ervoor zorgen dat programma en zender niet samen met het trouwe luisterpubliek verouderen.

Kürt Rogiers mag dan wel een stapje opzijzetten, hij verdwijnt niet als Q-presentator, maar krijgt binnen de zender een andere uitdaging. Wellicht wordt dat vandaag, tijdens de jaarlijke herfstpersconferentie van Medialaan, duidelijk. Wine Lauwers, sinds september 2011 de sidekick van Sven en Kürt, zal vanaf volgende week weer meedraaien achter de schermen.

21-08-2014 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ommezwaai in tv-land: VTM zet al zijn programma's gratis online

Ommezwaai in tv-land: VTM zet al zijn programma's gratis online

http://oi60.tinypic.com/2v2jfpe.jpg

VTM gaat volledige afleveringen van het merendeel van zijn programma's tot vier weken na uitzending gratis aanbieden op zijn website. Ook via de app zijn programma's als 'Telefacts', 'Lang Leve' en 'Stadion' gratis te herbekijken. De commerciële zender maakt daarmee een heuse ommezwaai.

Voor VTM wordt het online aanbieden van video steeds belangrijker. Het is een mogelijke manier om bepaalde reclame-inkomsten, die de zender nu misloopt door veranderd mediagebruik, terug te winnen. Tijdens de online afleveringen zal immers ondoorspoelbare reclame getoond worden. Dat is een belangrijke troef, want bij uitgesteld kijken wordt reclame - tot ergernis van de adverteerders - meer en meer doorgespoeld.

"Vtm.be wordt een extra platform waarop mensen volledige afleveringen van programma's gratis kunnen bekijken", legt Medialaan-CEO Peter Bossaert uit. "We zien dit echt als een bijkomende service en voelen dat kijkers dit waarderen."

Deze zomer werd er op vtm.be al getest met het aanbod van volledige afleveringen. Zo waren onder meer 'Familie' en 'Met Vier in Bed' al volledig te bekijken op de site. Die afleveringen werden meer dan 185.000 keer bekeken. Kijkers gaven volgens VTM aan zeer enthousiast te zijn en de service zeer relevant te vinden.

Ommezwaai
Het gratis aanbieden van integrale afleveringen betekent een hele ommezwaai voor het Vlaamse tv-landschap. Bij onze noorderburen worden tv-programma's bijvoorbeeld al veel langer gratis online aangeboden. De Nederlandse openbare omroep biedt er via uitzendinggemist.nl al zijn programma's aan en commerciële zenders volgden.

VTM start vanaf volgende week maandag met het gratis aanbieden van programma's. Het gaat om eigen producties, niet om aangekochte programma's. Binnenkort komt er ook een update van de VTM-app waardoor mensen de volledige afleveringen ook op smartphone en tablet kunnen bekijken. Het videoplatform wordt daarmee zelfs een concurrent voor Stievie, de app waarmee de uitzendingen van tien Vlaamse zenders tot een week terug opvraagbaar zijn. Opvallend, want die app is volledig in handen van Medialaan (VTM, 2BE, Jim, vtmkzoom).

Medialaan, VRT (Eén, Canvas) en SBS Belgium (VIER, VIJF) dienden vorig jaar nog een strafklacht in tegen de "televisiepiraat van de lage landen", een internetgebruiker die tientallen Vlaamse tv-programma's en -series op het internet zette. Een van de drijfveren van de piraat was het feit dat Vlaamse tv-programma's nergens online werden aangeboden. VTM elimineert met deze zet elk excuus om nog te downloaden uit illegale bron.

21-08-2014 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk komt in november met nieuw album

Anouk komt in november met nieuw album

http://oi61.tinypic.com/33cvllj.jpg

Zangeres Anouk heeft via Twitter en Facebook de geboorte van het album 'Paradise And back Again' bekendgemaakt. Het wordt haar negende studioalbum. Op haar facebookpagina deelde ze ook het artwork van de albumhoes.

Het album wordt in november uitgebracht en is de opvolger van 'Sad Singalong Songs' dat vorig jaar uitkwam rond de tijd dat Anouk meedeed aan het Eurovisie Songfestival.

Meer details ontbreken nog. De exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

21-08-2014 om 00:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn dit de hardst werkende buikspieren in showbizzland?

Zijn dit de hardst werkende buikspieren in showbizzland?

http://oi61.tinypic.com/2dselv6.jpg

Hij mag dan wel bijna 40 jaar oud zijn, op de buikspieren van David Beckham valt niets aan te merken. Dat bewijst de voormalige voetbalster nog maar eens door enkele foto's te delen waarop hij zijn nieuwe ondergoedcollectie voor H&M showt.

De collectie bestaat traditioneel uit boxershorts, trainingsbroeken en enkele sobere t-shirts en werd door Beckham tot in de puntjes gecontroleerd op de kleinste details. "Ik heb enorm genoten tijdens het maken van deze collectie. Vooral het creatieve proces was erg leuk: zo was het spannend om verschillende stoffen en kleuren te kiezen. Ik hoop dat de kopers de collectie even leuk vinden als ik", laat de ster weten.

21-08-2014 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé vraagt Gwyneth Paltrow om advies

Beyoncé vraagt Gwyneth Paltrow om advies

http://oi57.tinypic.com/728u55.jpg

Beyoncé heeft haar vriendin Gwyneth Paltrow om advies gevraagd over wat de beste manier is om je huwelijk te beëindigen. Dat meldt Us Weekly op basis van een ingewijde.

Gwyneth heeft de nodige ervaring op het gebied van scheiden na haar breuk met Chris Martin. Beyoncé zou dan ook advies hebben gevraagd aan haar vriendin "nu ze haar scheiding aan het plannen is". De insider weet te onthullen dat de zangeres en rapper Jay Z in de herfst hun breuk zullen aankondigen.

''De dag na de bekendmaking zullen Bey en Jay samen gezien worden'', aldus de bron. ''Ze zullen heel liefdevol overkomen.'' Beyoncé volgt hiermee het voorbeeld van Gwyneth, die ook nog geregeld met haar ex gespot word.

21-08-2014 om 00:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Huwelijk Mariah Carey is voorbij"

"Huwelijk Mariah Carey is voorbij"

http://oi62.tinypic.com/xqba4g.jpg

Het gaat niet goed tussen Mariah Carey en haar man Nick Cannon. Insiders vertellen aan de krant NY Post dat de twee momenteel niet samenwonen en op het punt staan de scheiding aan te vragen. "Nick woont niet meer thuis, hij gaat van hotel naar hotel", aldus de bron.

Mariah en Nick zouden veel ruzie hebben. Volgens bronnen zou Mariah haar man niet meer vertrouwen, ze denkt zelfs dat hij vreemd is gegaan. Daarom zou de wereldberoemde zangeres beveiligingsagenten hebben ingehuurd. "Dat was om Nick bij de vrouwen weg te houden." Carey zou haar man dus goed in de gaten houden. Zo zou ze ook niet willen dat hij drinkt als hij voor zijn werk in Las Vegas is.

Het koppel is al in geen tijden samen op de foto gezet en dat zorgde al eerder voor geruchten dat het niet goed zou gaan tussen de twee. Gisterenavond werd Nick nog wel gezien met zijn trouwring om. Cannon (33) en de twaalf jaar oudere Carey (45) gaven elkaar in 2008 het jawoord. In 2010 kregen ze een tweeling, Moroccan Scott en Monroe.

21-08-2014 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe dag, een nieuwe bikinifoto van Kim West

Een nieuwe dag, een nieuwe bikinifoto van Kim West

http://oi59.tinypic.com/2hxothf.jpg

Mevrouw West heeft haar vakantie in Mexico afgerond door een sexy foto van zichzelf aan het zwembad in een piepkleine bikini te delen.

De realityster poseerde in een oranje setje en vermeldde erbij dat ze het vakantieland zou missen. Kim en haar echtgenoot Kanye West reisden de laatste weken de wereld rond en genoten nu nog van wat quality time in Mexico. Uiteraard illustreerde ze haar reis met heel wat beelden op sociale media. Zo deelde ze een foto van een zonsondergang met de hashtag #MexicoNightsWithMySexyMan.

Het koppel verbleef in Casa Aramara waar West aan zijn nieuwe album werkte. Ondertussen leefde Kim zich uit op de jetski, samen met haar vriendin Steph Shep. Niet veel later genoot het duo met vriend Anthony Schiller van margarita's en quesadilla's.

Meneer en mevrouw West hebben sinds hun huwelijk in mei al verschillende tripjes naar Mexico gemaakt. Baby North zette zelfs haar eerste stapjes in Punta Mita tijdens een eerder tripje vorige maand.

21-08-2014 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Kim K. een fortuin verdient door te recycleren

Hoe Kim K. een fortuin verdient door te recycleren

http://oi57.tinypic.com/osvdid.jpg

Alleen al aan de verkoop van kleding die ze niet meer nodig heeft, verdiende Kim Kardashian in 2013 hopen geld. Volgens de site RadarOnline hield ze aan de verkoop van haar garderobe op eBay bijna een half miljoen over.

Nu is Kim de slechtste niet. Zelf zegt ze 10 procent van de opbrengst van de verkoop van de designerkleding af te dragen aan de kerkgegemeenschap Life Change Community Church die haar moeder Kris Jenner oprichtte. RadarOnline ontdekte in belastinggegevens dat Kims schenking in 2013 ruim 44.000 dollar bedroeg.

Dat betekent dat Kim zelf, na aftrek van kosten, ruim 400.000 dollar opstreek. De website zegt zich te baseren op openbare gegevens van de goededoelenorganisatie van PayPal. Kylie en Kendall Jenner doneerden in 2013 ruim 26.000 dollar aan een kinderziekenhuis in Los Angeles.

21-08-2014 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Per ongeluk of niet, de 'nipple slip' blijft interessant"

"Per ongeluk of niet, de 'nipple slip' blijft interessant"

http://oi57.tinypic.com/143nfyw.jpg

Celebrities gebruiken in toenemende mate de blote borst als instrument om een nieuwe song te promoten of de aanhang op de social media te vergroten: Oeps, daar ontsnapt weer 'per ongeluk' een tepel. Nipple slips zijn negen van de tien keer bewuste acties om een wild en sexy imago in stand te houden en om de fans letterlijk een inkijkje in hun privéleven te gunnen, zo leggen imagodeskundigen uit. Wereldsterren als Lily Allen, Miley Cyrus en Rihanna proberen media op deze wijze keer op keer te gebruiken.

Af en toe een tepel laten zien doen sterren vooral om hun 'wilde' imago te behouden of te creëren, zegt imagodeskundige Rudy van Belkom. Er zijn twee manieren, de een laat 'per ongeluk' een tepel uit haar jurk floepen in het openbaar, de ander plaatst zelf een provocerend plaatje op Twitter waar ze zelf de controle hebben over wat ze precies prijsgeven. Vervolgens is het een kwestie van afwachten welke media het oppikken.

Voyeurisme
Maar worden we dan nooit eens 'tepelmoe'? Van Belkom denkt van niet. "Of we het nou hebben over Marilyn Monroe 60 jaar geleden of Miley Cyrus nu, voyeurisme zal nooit verdwijnen. We kijken graag in het leven van een ster of onze buurman en dat zal altijd zo blijven. De media moet er dan ook wel over blijven schrijven."

Het enige dat is veranderd is de wijze waarop consumenten dit kijkje voorgeschoteld krijgen. "Vroeger keken we over de schutting, nu zien we een foto op internet."

Naaktbeleid
Op Twitter kunnen beroemdheden ongestoord hun provocerende blootfoto's delen. Dit sociale netwerk is coulanter dan Facebook en Instagram. Daar worden tepels steevast geweerd. Mocht Twitter zijn naaktbeleid aanscherpen in de toekomst 'dan komt er wel weer een ander podium', gelooft Van Belkom. 

'Oeps'
Sommige sterren beweren dat hun borsten een eigen leven leiden en dat ze per ongeluk zichtbaar zijn. Ze maken geraffineerd gebruik van de paparazzi die hen op de voet volgen. Zo is Eva Longoria op de rode loper een grote ster in 'nipple slips'. Op het filmfestival in Cannes vorig jaar trok de actrice haar jurk iets te hoog op waardoor de paparazzi voor de verandering eens de lenzen naar beneden konden richten.

Lily Allen spant de kroon als het gaat om het tonen van blote tepels op het podium. Afgelopen weekend trok zij weer een outfit aan met een te lage uitsnede en dat is vragen om 'problemen'. Of om aandacht, want Lily Allen weet precies wat ze doet volgens Van Belkom.

'Sex sells'
"Een ezel stoot zich namelijk niet drie keer aan dezelfde steen. Het is niet zozeer dat Allen het imago van een 'naaktloper' wil aanmeten. Het heeft meer te maken met fans die graag een kijkje willen nemen in het leven van een beroemdheid. Als daar wat bloot te zien is, levert dat nog meer volgers op. Bad publicity bestaat in dat opzicht niet." 

Niet voor iedereen weggelegd
Alhoewel, niet iedereen komt met een nipple slip weg.Tijdens optredens in Engeland zul je sneller een tepel zien dan in Amerika. "Daar zijn ze preutser dan de paus."

Dat bleek wel tijdens de Super Bowl in 2004 waar te zien was dat Justin Timberlake de outfit van Janet Jackson precies bij haar borst opentrok. Veel Amerikanen reageerden geschokt. Jackson en Timberlake deden het af als 'een ongeluk' en zender CBS kreeg een boete opgelegd van 550.000 dollar betalen voor het uitzenden van de scène die slechts luttele seconden duurt. In 2011 werd na jaren procederen beslist dat de boete onrechtmatig was.

"Een logische zet om het te omschrijven als ongelukje", zegt Maussen. "Een geplande nipple slip kan een artiest een flinke boete opleveren en ook adverteerders die geld betalen willen niet geassocieerd worden met dit onzedelijke gedrag."

21-08-2014 om 00:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!