Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe brengt lingeriesetjes voor 69 euro

Lesley-Ann Poppe brengt lingeriesetjes voor 69 euro

http://oi57.tinypic.com/dze1w1.jpg

Lesley-Ann Poppe (35) maakte vorige week bekend dat ze gaat scheiden van haar overspelige man, maar blijft niet bij de pakken zitten. Ze werkt aan een eigen lingeriecollectie en maakt haar rentree in 'Komen Eten'. Een lingeriesetje zal bij 'la Poppe' welgeteld 69 euro kosten en dat is geen toeval.

"Lingerie ligt in de lijn van mijn werk", merkt Poppe op in Story. "Het zou verrassender zijn als ik koersfietsen op de markt zou brengen. Ik droom er al lang van om een Vlaamse variant van het Amerikaanse merk Victoria's Secret op de markt te brengen".

Stevig decolleté
Verwacht sexy lingerie in alle maten. "Voor een setje, een slip en beha, zul je 69 euro neertellen. Die prijs is bewust gekozen, ja", kirt Poppe in Story. Als vrouw met rijke rondingen, heeft ze een bijzondere kijk op lingerie.

"Ik vind het jammer dat de meeste modellen voor grote maten steeds hoog gesloten zijn, terwijl ik het mooier vind wanneer een beha diep uitgesneden is en je een mooi decolleté geven. En natuurlijk weet ik hoe belangrijk de stevigheid van een beha is".

Hete curry
In het najaar duikt Poppe opnieuw op in 'Komen Eten', ongetwijfeld gehuld in één van haar eigen lingeriesetjes. Ze kookt dan voor BV's in een 'specials'-week. Als hoofdgerecht serveert ze een 'hete' Thaise curryschotel.

03-09-2014 om 03:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber weer opgepakt

Justin Bieber weer opgepakt

http://oi61.tinypic.com/14c8tcp.jpg

De Canadese popster Justin Bieber is opnieuw aangehouden door de politie. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender CNN. Aanleiding deze keer was een aanrijding in de Canadese provincie Ontario, waar Bieber op reis was met zangeres Selena Gomez. Volgens de politie van Ontario is de 20-jarige popzanger opgepakt wegens mishandeling en roekeloos rijgedrag.

De beschuldigingen vloeien voort uit een vechtpartij afgelopen vrijdag na een aanrijding, waarbij Biebers quad in botsing kwam met een minibus.

Volgens Biebers advocaat, Brian Greenspan, werd de rust van zijn cliënt en diens vriendin Selena Gomez vrijdag in een woning in Stratford behoorlijk verstoord door paparazzi. Dat heeft volgens Greenspan tot de incidenten geleid.

De aanvaring gebeurde in de geboortestreek van de ster in het uiterste zuiden van Ontario. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Het is niet bekend of iemand verwondingen opliep door de vechtpartij.

Bieber is inmiddels weer op vrije voeten, weet de entertainmentsite TMZ. Hij moet op 29 september voor de rechter verschijnen om zich voor zijn daden te verantwoorden.

Het is niet de eerste keer dat de zanger in de boeien wordt geslagen. Begin dit jaar werd Bieber al eens opgepakt wegens roekeloos rijgedrag. Toen zat hij ook onder invloed achter het stuur in Miami. In zijn thuisland Canada wordt de ster verdacht van de mishandeling van de chauffeur van een limousine.

03-09-2014 om 03:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geheim clubje op internet al maanden bezig met naaktfoto's verzamelen"

"Geheim clubje op internet al maanden bezig met naaktfoto's verzamelen"

http://oi61.tinypic.com/tzc43.jpg

Een nieuwe dag, een nieuwe lading pikante foto's van vrouwelijke sterren die op de mensheid afgevuurd wordt. Deze keer zijn onder meer actrices Aubrey Plaza en Jessica Brown Findlay en American Idol-deelneemster Tenna Torres de klos. Ook een nieuw filmpje met -alweer- Jennifer Lawrence zou de ronde doen. De FBI, die een verwoede klopjacht naar de hacker voert, staat voorlopig machteloos.

Op sociaalnetwerksite Reddit wordt intussen druk gespeculeerd over de ware toedracht van deze betreurenswaardige taferelen. Steeds meer stemmen verwijzen naar een geheim online clubje, dat al maanden actief zou zijn. "Ze ruilen of verkopen onder elkaar de foto's die ze te pakken hebben gekregen", aldus een anonieme poster op internetforum 4chan. Een andere bron beweerde op AnonIB zelf deel uit te maken van de zogenaamde 'Underground celeb n00d-trading ring'. "Dit is het resultaat van maandenlang hard werk van iedereen die bij deze kring hoort", klinkt het.

"Je ziet enkel haar borsten"
Eén persoon beweert zelfs ronduit dat hij (mede)verantwoordelijk is voor het lek. Hij zou daarbij een seksfilmpje van Lawrence achter de hand houden en in ruil daarvoor ontvangt hij graag donaties via Paypal. "Ik weet dat niemand me gaat geloven, maar ik heb echt zo'n filmpje", klinkt het. "Veel te kort weliswaar, slechts iets meer dan twee minuten en je krijgt enkel haar borsten te zien. Een tip om dit anoniem te uploaden is altijd welkom (ik wil de FBI niet aan mijn deur en je wil heus niet weten hoe ik in het bezit gekomen ben van deze video)."

Een woordvoerder heeft bevestigd dat het wel degelijk Jessica Brown Findlay is die op de beelden te zien is. "Maar meer commentaar geven we niet, de zaak is in handen van de politie."

Onderzoek naar lek
Apple voert intussen een onderzoek naar een mogelijk lek in de 'Vind mijn iPhone'-functie in de iCloud. "We nemen het privé-leven van onze gebruikers zeer serieus", verklaarde woordvoerster Natalie Kerris. Veiligheidsexperts wijzen nu vooral op het gevaar van mails en sms'jes die zogezegd van Apple komen, maar in werkelijkheid je gebruikersnaam en paswoord naar mensen met minder goede bedoelingen doorsturen.

Mary Elizabeth Winstead -bekend van onder meer 'Final Destination 3' en 'Die Hard 4.0'- trekt dan weer fel van leer tegen de laffe gluurders. "Boodschap aan diegenen die naar de foto's kijken die ik jaren geleden met mijn man in de privacy van mijn huis genomen heb: ik hoop dat jullie jezelf heel wat vinden", klonk het op Twitter. "Ik heb die plaatjes trouwens al lang geleden verwijderd, dat maakt dit hele gedoe er alleen maar angstaanjagender op."

Twitterpret
En wat zou er tot slot bij u te zien zijn als uw telefoon gehackt zou worden? Een kus met een paard, de hond die een 'bad hair day' heeft of een schildpad 'berijdt'? U kan het zo gek niet bedenken of u vindt het terug onder de hashtag #Ifmyphonegothacked.

03-09-2014 om 03:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apple bevestigt iCloud-diefstal, ontkent lek

Apple bevestigt iCloud-diefstal, ontkent lek

http://oi59.tinypic.com/2n0251w.jpg

Apple heeft in een persverklaring laten weten dat het bedrijf woedend is over de van beroemdheden gestolen naaktfoto's. Apple bevestigt dat de foto's van iCloud-accounts afkomstig zijn, maar ontkent dat er een lek is in een van de systemen. Volgens het bedrijf gaat het om zeer gerichte aanvallen met behulp van gebruikersnamen, wachtwoorden en beveiligingsvragen.

Apple zegt direct na het uitlekken van de foto's een onderzoek te zijn gestart. Na meer dan 40 uur werd duidelijk dat het inderdaad om een aantal gekraakte iCloud-accounts ging. Door de hacks kwamen naaktfoto's van onder anderen Kate Upton, Jennifer Lawrence en Kirsten Dunst op straat te liggen.

De iPhonemaker meldt verder dat de privacy van gebruikers op de eerste plaats komt bij Apple. Mensen met iCloud-accounts krijgen het advies veilige wachtwoorden te kiezen en twee-staps-verificatie aan te zetten.

03-09-2014 om 03:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Status Quo gaat met nieuw album 'unplugged'

Status Quo gaat met nieuw album 'unplugged'

http://oi58.tinypic.com/bdwpxl.jpg

Onder de titel 'Aquostic' verschijnt op 20 oktober een unplugged album van Status Quo. Opmerkelijk, omdat de groep rond de gitaristen Rick Parfitt & Francis Rossi juist groot is geworden met gespierde, elektrisch versterkte boogie.

''Na 50 jaar aan de top als één van de belangrijkste hardrockbands ter wereld, is de Quo uit haar comfortzone gestapt en geven hun liedjes nu een kans om te schitteren in hun uitgeklede vorm", laat de band via de officiële website weten. "De versterkers zijn uitgezet, dit album is volledig akoestisch en de band nam 25 compleet opnieuw gearrangeerde Quo-hits en fan-favorieten op."

"De nieuwe arrangementen verschillen enorm van wat de Quo-fans al kennen,'' zegt Parfitt op het webzine Classic Rock. De gitarist is vooral trots over de wijze waarop het nummer 'Don't Drive My Car' van het album 'Just Supposin'' uit 1980 bewerkt is. "Het klinkt nu als een kruising tussen jazzviolist Stéphane Grappelli en zigeunergitarist Django Reinhardt. De mensen zullen blij verrast zijn."

Strijkers
Andere Status Quo klassiekers die 'unplugged' - en deels zelfs met strijkers - opgenomen zijn, zijn onder meer de vroege hit 'Pictures Of Matchstick Men' en de publieksfavorieten 'Caroline', 'Down Down' en 'Rockin' all over the World'. Maar fans die bang zijn dat het karakteristieke van 'The Quo' verdwijnt, hoeven niet te vrezen, aldus Parfit. ''Het zijn nog altijd drie akkoorden. Verwacht niet dat daar een vierde bij komt!''

01-09-2014 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste gedicht Hugo Claus blijkt vertaling van gedicht uit naziblad

Eerste gedicht Hugo Claus blijkt vertaling van gedicht uit naziblad

http://oi58.tinypic.com/2gvr5vt.jpg

In de septembereditie van Poëziekrant onthult Claus-kenner Georges Wildemeersch dat het zogenaamd eerste gedicht van Hugo Claus, 'Grauwvuur', dat in 2008 werd verkocht voor 2.400 euro, helemaal geen gedicht van zijn hand is, maar een vertaling van een gedicht van de dichteres Elisabeth Emundts-Draeger. Haar gedicht verscheen in maart 1942 in het nationaalsocialistische tijdschrift 'DeVlag'.

In De Morgen legt Georges Wildemeersch uit dat de moeder van Hugo Claus in de oorlogstijd lid was van de nationaal-socialistische vereniging DeVlag. Het lidmaatschap van DeVlag kostte Claus' moeder na de oorlog haar burgerrechten.

De Duitse versie van 'Grauwvuur' verscheen in het maartnummer van het blad 'DeVlag'. Het is aannemelijk, aldus Wildemeersch, dat Claus het gedicht aantrof, toen het blad thuis rondslingerde.

Claus was als dertienjarige zelf ook in de ban van het nazisme en was zelfs enkele maanden lid van het Nationaal-Socialistisch Jeugdverbond (NSJV). De collaboratie (van zijn familie) is ook een van de thema's in Claus' roman "Het verdriet van België".

01-09-2014 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningskinderen ook weer naar school

Koningskinderen ook weer naar school

http://oi61.tinypic.com/15y6bkx.jpg

Prinses Elisabeth, die op 25 oktober aanstaande 13 jaar wordt, is vandaag net als duizenden andere kinderen in ons land opnieuw naar school gegaan. Ze deed dat in het gezelschap van haar moeder, koningin Mathilde.

Elisabeth gaat naar het tweede middelbaar in het Nederlandstalige Sint-Jan-Berchmanscollege in de Brusselse Marollenwijk, net als haar broer Gabriel en zus Eléonore. Prins Emmanuel werd door zijn vader, koning Filip, afgezet in Eureka in Kessel-Lo.

Prinses Eléonore gaat naar het eerste leerjaar, prins Gabriël gaat naar het zesde leerjaar, net als prinses Laetitia Maria, de jongste dochter van prinses Astrid.

De negenjarige prins Emmanuel gaat in Kessel-Lo naar Eureka, een school voor kinderen met een leerstoornis. Hij zit er in het vierde leerjaar.

01-09-2014 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Brad en Angelina kopen dorpelingen van eiland af"

"Brad en Angelina kopen dorpelingen van eiland af"

http://oi57.tinypic.com/2ezqzhd.jpg

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben naar verluidt grof geld over voor hun privacy. Het Hollywoodkoppel zou inwoners van het dorp in Malta waar ze momenteel hun huwelijksreis en de opnames van hun nieuwe film combineren 150.000 euro per persoon betalen om te vertrekken.

"Op die manier kunnen ze filmen zonder aangestaard te worden, en ook doen wat mensen doen op hun huwelijksreis", vertelt een bron aan Daily Star. "Veel mensen hebben het eiland verlaten. 150.000 euro is een aanlokkelijk aanbod."

Het stel werkt op Gozo, het kleinere eiland in het noorden van Malta, aan de door Angelina geschreven en geregisseerde film 'By The Sea'. Ze zullen er tot zeker november blijven en waarschijnlijk samen met hun kinderen naar een luxe jacht verhuizen.

01-09-2014 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktfoto's van Jennifer Lawrence en andere vrouwelijke sterren gelekt

Naaktfoto's van Jennifer Lawrence en andere vrouwelijke sterren gelekt

http://oi61.tinypic.com/vcwaqu.jpg

Naaktfoto's van Jennifer Lawrence -vooral bekend om haar hoofdrol in 'The Hunger Games'- werden gisteren verspreid op het internet. Een hacker zou de foto's uit haar iCloud account gestolen hebben om ze vervolgens met de hele wereld te delen.

De foto's verschenen gisteren online en verspreidden zich als een lopend vuurtje. De hacker zou haar iCloud-account hebben gehackt en de automatisch opgeslagen foto's hebben gestolen. Hij beweert nog zestig andere naaktfoto's van haar te hebben.

Ook andere bekende vrouwen werden het slachtoffer van de internetcrimineel. Onder andere foto's van Kate Upton, Candice Swanepoel, Cara Delevigne, Hillary Duff, Kim Kardashian, Selena Gomez, Rihanna, Vanessa Hudgens en Mary Elizabeth werden op het internet gezet.

Klacht
De woordvoerder van Jennifer Lawrence liet in een verklaring weten dat ze juridische stappen ondernemen: "Dit is een duidelijke schending van privacy. De autoriteiten weten ervan en iedereen die de foto's van Jennifer Lawrence deelt zal worden vervolgd."

De naaktfoto's van de vrouwelijke sterren verschenen zondagochtend op de website 4chan. Variety noemt het één van de grootste hack-schandalen rondom beroemdheden van de laatste tijd.

Engerd
Actrice Mary Elizabeth Winstead ('A Good Day To Die Hard') reageerde via Twitter op het schandaal. "Aan diegenen die naar foto's kijken die ik en mijn man jaren geleden in de privacy van ons huis hebben gemaakt, ik hoop dat je je goed voelt over jezelf", schreef ze gisteravond.

"Aangezien die foto's jaren geleden zijn verwijderd, kan ik me alleen maar voorstellen wat voor engerd hier moeite voor heeft gedaan. Ik leef mee met alle slachtoffers."

Nickelodeon-sterretje Victoria Justice ontkent dat de foto's van haar echt zijn. "Deze zogenaamde naaktfoto's van mij zijn NEP, mensen", twitterde zij.

01-09-2014 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de reeks bloopers: Erik Van Looy wordt klaargestoomd voor rusthuis

In de reeks bloopers: Erik Van Looy wordt klaargestoomd voor rusthuis

http://oi62.tinypic.com/33kvggh.jpg

In het programma 'Het beste moet nog komen' blikken BV's vooruit op hun toekomst. Erik Van Looy? Die is bijna rijp voor het rusthuis.

Steven Van Herreweghe stoomt vanaf vandaag een aantal BV's klaar voor de toekomst. De gast van vanavond, Erik Van Looy, wordt alvast voorbereid op het rusthuis. Iets waar hij zelf blijkbaar hartelijk om kan lachen.

01-09-2014 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktschandaal Hollywood: Ook Kate Upton onderneemt stappen

Naaktschandaal Hollywood: Ook Kate Upton onderneemt stappen

http://oi58.tinypic.com/21y1s0.jpg

Na Jennifer Lawrence is ook Kate Upton niet blij met de foto's waarop ze naakt is te zien en die op het internet circuleren. Haar advocaat laat aan Mirror weten dat dit een 'grove schending is van de privacy' van Kate.

"We zullen iedereen die deze foto's, die op een illegale manier zijn verkregen, in handen heeft en die zal verspreiden, vervolgen", gaat de advocaat verder. Eerder liet de advocaat van Jennifer Lawrence al weten niet blij te zijn met het online verschijnen van de plaatjes. De actrice liet gelijk weten dat ze juridische stappen wil ondernemen.

Lijst met meer dan 100 namen

Naast Kate en Jennifer zouden er ook naaktfoto's zijn van Ariana Grande, Kirsten Dunst, Cara Delevingne, Rihanna, Kim Kardashian en een hoop andere bekende vrouwen. De hacker zou een lijst met meer dan 100 namen hebben, hij zegt van al deze dames pikante foto's te hebben. Over Jennifer Lawrence vertelt de hacker dat hij ook in het bezit is van een kort seksfilmpje. Verschillende websites noemden het één van de grootste hackschandalen rondom beroemdheden van de laatste tijd.

01-09-2014 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: twee vliegtuigen van Elvis Presley

Te koop: twee vliegtuigen van Elvis Presley

http://oi57.tinypic.com/dwrgo7.jpg

Twee vliegtuigen van de in 1977 overleden Amerikaanse zanger Elvis Presley staan te koop. Liefhebbers kunnen bieden op de toestellen Lisa Marie en Hound Dog II, staat op een verkoopsite te lezen. Het is niet duidelijk of er een minimumprijs geldt.

Presley liet de twee vliegtuigen geheel naar eigen smaak inrichten. Daarbij keek hij niet op een dollar meer of minder. In de Lisa Marie bevindt zich een reusachtig bed, een badkamer met gouden kranen en een conferentiecentrum met teakhouten omlijsting. Wie echter wil vliegen, kan beter een ander vliegtuig aanschaffen. De twee toestellen zijn al sinds 1984 niet meer opgestegen. Het zijn beide museumstukken, citeert de Amerikaanse nieuwzender CNN de huidige eigenaar. De nieuwe eigenaar moet beide toestellen kopen, anders gaat de transactie niet door.

De twee toestellen staan momenteel op het landgoed Graceland in de staat Tennessee, waar Presley woonde.

01-09-2014 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Bush verbreekt record: 11 platen in Britse albumlijst

Kate Bush verbreekt record: 11 platen in Britse albumlijst

http://oi61.tinypic.com/15nofus.jpg

Kate Bush breekt hitrecords in Engeland. Deze week kwam de zangeres met maar liefst elf platen de album top-50 binnen, waarvan acht bij de bovenste veertig. Dat is een vrouwelijke artiest nog niet eerder gelukt. Dat meldt vandaag de Britse Official Charts Company op haar website.

Alleen Elvis Presley - die in de week na zijn dood in 1977 met twaalf albums de top-40 binnenkwam - en The Beatles, die in de week na de heruitgave van hun albums in 2009 elf platen bij de bovenste veertig zagen, zijn statistisch succesvoller.

De recordverkoop voor Bush volgt op de in de media breed uitgemeten reeks Before the Dawn-shows die afgelopen week begonnen. Het zijn de eerste concerten die de zangeres geeft sinds 1979. Het hoogst binnenkomende Bush-album is de verzamelplaat The Whole Story op nummer zes, gevolgd door Hounds of Love op negen.

Dit is trouwens niet het eerste hitrecord van Bush. In 1978 was ze met het nummer Wuthering Heights al de eerste vrouwelijke artieste die de eerste plaats in de single-lijst haalde met een zelfgeschreven song.

31-08-2014 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse X Factor trekt 10 miljoen kijkers

Britse X Factor trekt 10 miljoen kijkers

http://oi58.tinypic.com/ve9fe8.jpg

De terugkeer van Simon Cowell bij de Britse versie van X Factor heeft gezorgd voor een opleving in de kijkcijfers. Ruim 10 miljoen mensen keken zaterdag naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, waarmee de talentenjacht het best bekeken programma van de avond was. Dat schrijven Britse media.

Toch kwam X Factor niet in de buurt van het record in 2011. Toen keken 11,3 miljoen mensen naar de seizoensopener. Simon Cowell is dan ook verre van tevreden, schrijft Daily Star. Collega jurylid Louis Walsh, die er al sinds het begin bij is, zegt dat Cowell de show wel eens eerder zou kunnen verlaten dan afgesproken. "Simon gaat alleen door zolang het de nummer 1 show is."

Cowell (54) zelf, die in 2010 voor het laatste te zien was al jurylid van de Britse X Factor, liet doorschemeren: "Als je op dit moment en op deze leeftijd naar de kijkcijfers kijkt, die zijn gedaald, mogen we van geluk spreken dat we nog steeds op de buis zijn." De bedenker van het programma, dat in 2004 voor het eerst op de Britse televisie werd uitgezonden en dat jaar 17 miljoen kijkers trok voor de finale, voegt toe: "Zodra mensen het programma beu zijn, of als wij het zat zijn, dan laat ik het zeker vallen."

De talentscout keerde eerder dit jaar terug nadat de show in Amerika geen succes was geworden en besloot hij voor twee jaar terug te keren. Hij vormt dit seizoen samen met Spice Girl Mel B, zangeres Cheryl Cole en manager Louis Walsh de jury. "Had je me tien jaar geleden - toen de show voor het eerst werd uitgezonden - gevraagd naar de toekomst van dit programma, dan had ik niet kunnen voorstellen dat we het nu nog zouden maken."

31-08-2014 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Joan Rivers beslist deze week over stopzetten beademing

Familie Joan Rivers beslist deze week over stopzetten beademing

http://oi58.tinypic.com/29ghqpx.jpg

De familie van Joan Rivers moet komende week beslissen of de beademing van de komieke wordt stopgezet. Dat meldt een bron aan entertainmentsite TMZ.

De 81-jarige ademt niet zelfstandig. Volgens de bron hoopt de familie dat als zij ervoor kiezen om te machines uit te zetten, dat Rivers dan zelfstandig zal gaan ademen. De komieke werd donderdag geopereerd aan haar stembanden. Tijdens de ingreep stopte ze plotseling met ademhalen en werd ze met spoed in een ziekenhuis in New York opgenomen.

Haar dochter Melissa bedankte gisteren fans voor de steun en riep hen op voor haar te blijven bidden. "Mijn moeder zou ontzettend geraakt zijn door alle steun en gebeden die we vanuit de hele wereld ontvangen", zei ze tegen E! Online. "Haar toestand is nog altijd ernstig, maar ze krijgt de beste behandeling en zorg die er mogelijk is. We vragen iedereen om te blijven bidden voor haar herstel."

31-08-2014 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus: "Elvis twerkte als eerste"

Miley Cyrus: "Elvis twerkte als eerste"

http://oi62.tinypic.com/30w5bbn.jpg

Niet Miley Cyrus, maar Elvis Presley is de eerste die 'twerkte'. Althans, dat beweert de zangeres zelf, meldt NME.

"Elvis had niet de outfits die ik draag, maar hij had lak aan alles en hij deed iets soortgelijks als het twerken, al wil niemand dat toegeven", aldus de 21-jarige zangeres over de beroemde seksistische dansmoves. "Hij was een symbool voor seks, maar niemand haalde hem door het slijk omdat hij geen meisje was. Er is een dubbele moraal en ik wil daar iets aan doen."

De controversiële zangeres heeft daarnaast nog een boodschap voor 'bezorgde ouders', die vinden dat ze een slechte invloed heeft op kinderen. "Het enige dat ik ben is een voorbeeld van vrijheid, zeker nu er steeds meer vrouwelijke kracht is in deze wereld. Ik denk dat het begonnen is bij meiden die mijn show bekeken en daar jonge mensen zagen, die zichzelf zijn en vrijheid representeren."

31-08-2014 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net bevallen Doutzen showt platte buik bij ijsdouche

Net bevallen Doutzen showt platte buik bij ijsdouche

http://oi61.tinypic.com/sqqr0o.jpg

Het Nederlandse fotomodel Doutzen Kroes heeft een maand na de bevalling van haar dochtertje haar platte buik geshowd. In een filmpje op Instagram gooit ze in bikini een emmer ijswater over haar hoofd in de Ice Bucket Challenge.

Het topmodel werd genomineerd door het Braziliaanse model Alessandra Ambrosio, Jetteke van Lexmond en haar eigen man Sunnery James. Doutzen vindt dat haar zusje Rens, de hoogzwangere Lieke van Lexmond en model Candice Swanepoel haar voorbeeld moeten volgen. Met de Ice Bucket Challenge wordt geld opgehaald om de spierziekte ALS te bestrijden.

Eind juli beviel Doutzen Kroes van dochtertje Myllena Mae. De Victoria's Secret Angel heeft twee kinderen met haar man Sunnery James. Hun zoontje Phyllon werd drie jaar geleden geboren.

31-08-2014 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Elton John heeft zesjarig Oekraïens jongetje gered"

"Elton John heeft zesjarig Oekraïens jongetje gered"

http://oi61.tinypic.com/o09hsp.jpg

De Engelse zanger zou na een jarenlange adoptiestrijd een zesjarig jongetje gered hebben uit het conflict in Oekraïne.

Lev Ageyev (6), zijn broer Artyom (7) en zijn grootmoeder Yulia konden de havenstad Mariupol ontvluchten dankzij de hulporganisatie die geleid wordt door Olena Franchuk, een vriendin van de zanger. Elton heeft de adoptieprocedure al in 2009 gestart, maar dit was niet mogelijk omdat de Oekraïense wet homokoppels verbiedt te adopteren. Gisteren was er een reddingsactie nadat de opstandelingen in de stad een menselijke ketting van meer dan 1000 mensen hebben gevormd, ze wilden ze een inval van pro-Russische rebellen voorkomen. 


Een woordvoerder van Elton John weigerde commentaar te geven, maar Elton en zijn partner David zouden erbij betrokken geweest zijn. De familie Ageyeva verblijft nu nabij Kiev. Oma Yulia zei wel dat ze "God dankt voor al wie hen geholpen heeft".

31-08-2014 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Babysitters' houden Justin Bieber op het goede pad

'Babysitters' houden Justin Bieber op het goede pad

http://oi58.tinypic.com/nmkxm0.jpg

Justin Bieber is de laatste dagen goed bezig, hij heeft toch al zeker een week geen fratsen meer uitgehaald. Een buur van zijn villa in Beverly Hills heeft onthudl dat hij een New Yorkse firma heeft ingeschakeld die hem in de gaten houdt. Hij gaat dus nu nergens meer heen zonder een team van waakhonden en mentoren.

Momenteel geniet de popster van een heerlijke tijd met zijn Selena Gomez, waar hij een knipperlichtrelatie mee heeft, in zijn thuisland Canada. Hij laat de hele wereld van zijn paardenritjes meegenieten via social media. Een buurman vertelde aan de showbizzsite RadarOnline dat de zogenaamde 'babysitters' van Bieber ervoor moeten zorgen dat hij zich aan de regels houdt.

Zijn buurman Bob Gade zegt dat hij zich momenteel erg goed gedraagt en dat Bieber zich nu vooral met sport bezig houdt. Het huis dat hij nu huurt, werd vroeger gehuurd door een fitnesstrainer. Dat is dus helemaal uitgerust met de beste toestellen. De huisbaas zegt dat hij er woont om het wat rustiger aan te doen en ervoor te zorgen dat hij zich niet meer in de nesten werkt. "Hij heeft zich al goed gedragen. Het is hier heel stil geweest. Justin loopt vaak alleen rond, zonder entourage of bodyguards", aldus buurman Bob.

Vorige maand werd Bieber veroordeeld tot een boete van 80.000 dollar, gemeenschapsdienst doen en een cursus zelfbeerhsen nadat hij het huis van een buurman besmeurde met eieren.

31-08-2014 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LeAnn Rimes viert verjaardag in bikini

LeAnn Rimes viert verjaardag in bikini

http://oi62.tinypic.com/wtjbzs.jpg

De Amerikaanse zangeres LeAnn Rimes mocht gisteren 32 kaarsjes uitblazen. Haar verjaardag vierde ze in bikini op het strand en bij haar thuis in Malibu (Californië) met vrienden. Op Twitter postte de zangeres een aantal kiekjes waarop fans konden zien hoe het eraan toe ging. Erg gezellig, zo blijkt. Maar ook uiterst romantisch, gelet op de foto's van Rimes en haar man Eddie Cibrian die ook de wereld werden ingestuurd.

31-08-2014 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!