Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluks tranen
geluks tranen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alicia-Keys-039.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Ik zie tranen in je ogen
Tranen niet van verdriet
Er zijn zoveel woorden gevallen
Met onze liefde in het verschiet
Tranen en emoties van blijheid
Want dat ben jij voor mij lieve meid
We leren elkaar steeds beter kennen
En het is wat je zegt, we hebben alle tijd
Laat die gelukstranen maar verschijnen
Van mij mogen ze er echt wel zijn
Zodat de liefde verder zal stromen
Heerlijk als we samen zijn

11-11-2008 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslagenheid na overlijden Wannes Van de Velde

Verslagenheid na overlijden Wannes Van de Velde

Om Wannes Van De Velde te bekijken druk op de foto

.
Zowel de politieke als de muzikale wereld reageert verslagen op de dood van Wannes Van de Velde. De zanger stierf op 71-jarige leeftijd aan de gevolgen van een slepende ziekte.

Antwerps gourverneur Cathy Berx is naar eigen zeggen bijzonder geraakt door het overlijden van Van de Velde. "Ik ben Wannes zeer dankbaar voor wat hij betekent heeft voor de Antwerpse taal en muziek", zegt Berx in een reactie aan het persagentschap Belga. "

Authenticiteit
Zijn nalatenschap is enorm belangrijk en zijn passie voor oude muziek en hoe hij dat overbracht naar het publiek toe zullen me zeker bijblijven", gaat ze verder. Berx prijst Van de Velde voor zijn authenticiteit en eerlijke manier waarop hij muziek maakte. Ze had het privilege om de man verschillende keren live aan het werk te zien.

"Wannes kwam vaak repeteren bij mijn buurvrouw, die in zijn achtergrondkoortje zong. Ik kreeg dan altijd een soort van privéconcert en luisterde ook aandachtig als hij in de tuin aan het zingen was. Daar componeerde hij trouwens nog een nummer over de vreselijke ziekte waar hij uiteindelijk aan overleden is", zegt een emotionele gouverneur.

"De volkskunstenaar van Vlaanderen"
"Wannes Van de Velde was bij uitstek de volkskunstnaar van Vlaanderen. Zijn overlijden is een erg groot verlies", zegt Vlaams minister van Cultuur Bert Anciaux (Vl.Pro).

"Hij was een mooi mens en een groot muzikant die met hart en ziel voor zijn gemeenschap leefde", zegt Anciaux. "We wisten al een tijdje dat hij ziek was, maar toch doet zijn overlijden pijn, omdat hij een goed mens was", zegt de Vlaamse minister. "Wannes en zijn muziek maakten de wereld mooier, maar zijn overlijden maakt de wereld weer een stukje lelijker", aldus nog Anciaux.

"Vlaanderen verliest icoon"
Volgens Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) verliest Vlaanderen "een icoon."

"Ik heb Wannes Van de Velde steeds bewonderd als een veelzijdig man. Hij was een groot artiest die talloze Vlamingen, en Antwerpenaars in het bijzonder, op een heel authentieke manier wist te boeien en te inspireren. Vlaanderen verliest vandaag een icoon", aldus Peeters. De minister-president betuigt zijn medeleven aan de naaste familieleden van de kunstenaar.

"Wannes stapte gewoon van podium af"
Antwerps schepen Ludo Van Campenhout (Open Vld) spreekt van het verlies van een Antwerps monument."Hij heeft veel gedaan voor de stad en ik hield van zijn muzikale werk, alleen zijn uitspraak al", zegt Van Campenhout.
De schepen herinnert zich dat hij als 14-jarige naar een optreden van Van de Velde ging kijken met zijn klasgenoten. "Een pijnlijk relaas. We zaten in de zaal en maakten veel te veel lawaai. Wannes nam dat niet en stapte gewoon het podium af. Toen voelden we ons stoer, jaren later maakte dat gevoel plaats voor schuldbesef", aldus de liberale schepen.

Rouwregister
"Het overlijden van Wannes Van de Velde is een klap voor elke Antwerpenaar die met zijn stad begaan is", zegt Antwerps burgemeester Patrick Janssens in een reactie. Vanaf woensdag ligt er in het stadhuis van Antwerpen een rouwregister dat iedereen mag ondertekenen. Daar kunnen inwoners van de stad hun appreciatie voor Wannes Van de Velde schriftelijk uitdrukken.

Janssens herinnert zich Van de Velde niet alleen als begenadigd zanger en kunstenaar, maar ook als geëngageerd persoon. "In de jaren '60 en '70 kwam hij in opstand tegen zaken die voor hem alles behalve vooruitgang betekenden, en hij is altijd kritisch gebleven", zegt de burgemeester.

"Ik kwam hem wel eens tegen op kleinere gelegenheden in de buurt waar hij woonde", verklaart Janssens nog. "Een tijdje geleden kon ik dan eens langer met hem praten bij zijn huldiging in de Bourlaschouwburg. Hij oogde toen al erg vermoeid, waarschijnlijk door zijn ziekte. Hij zal me altijd bijblijven als een groot artiest en een aangenaam persoon", besluit de Antwerpse burgervader.
Gallerijhouder Adriaen Raemdonck van De Zwarte Panter, reageerde op de Antwerpse regionale zender ATV. Hij was zichtbaar geëmotioneerd. "Ik ken Wannes als een positief ingesteld, kritisch persoon", verklaarde Raemdonck, "Hij is één van de grootste monumenten van de laatste 50 jaar", gaat hij verder. De gallerijhouder noemt Wannes Van de Velde een groot muzikant en een voortreffelijk schilder en tekenaar.

Katastroof
De leden van de Antwerpse folkoregroep Katastroof waren ook grote fans van de persoon en de muziek van Wannes Van de Velde. "Hij bewees dat je in het Antwerps echte kleinkunst kan maken, dat het meer is dan drinkliederen", verklaart artiest Stef Bef.

De overleden zanger inspireerde de groep die bekend staat voor nogal groffe teksten. "Toch hebben we ook ballades gemaakt, mede door toedoen van zijn creaties", zegt Bef, "Zijn talent mag niet onderschat worden. Wat Van de Velde deed met 'Mistero Buffo' van Dario Fo was fenomenaal", besluit de Antwerpse volksfiguur.

11-11-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zotte Morgen en The Way to Your Heart bekroond

De Zotte Morgen en The Way to Your Heart bekroond

Om de Zotte Morgen te bekijken druk op de foto.

.
'De Zotte Morgen' van Zjef Vanuytsel en 'The Way to your Heart' van Jan Leyers en Paul Michiels hebben vanavond een bekroning gekregen in 'De Eregalerij van het populaire lied in Vlaanderen'. Met deze twee "tijdloze liedjes" zet Radio 2 de Vlaamse muziekmakers in de schijnwerper. Rocco Granata kreeg een ereplaats voor "een Leven vol muziek". 'De Eregalerij' is een productie van Radio 2 en Sabam Cultuur.

38 jaar na 'De Zotte Morgen'
Zjef Vanuytsel werd in 'De Eregalerij' opgenomen met zijn nummer 'De Zotte Morgen'. "Het lied heeft geen klassieke opbouw maar drijft op sfeer. Door de poëtische tekst en de ingehouden, oprechte manier van zingen, blijft het lied ook nu nog - 38 jaar nadat het op plaat verscheen - de Vlamingen raken", aldus de jury die de prijzen uitdeelt.

Soulsister
Jan Leyers en Paul Michiels, samen Soulsister, kregen met hun nummer 'The Way to your Heart' uit 1988 ook een plaats in 'De Eregalerij'. Over dat nummer zei de jury: "Het nummer werd dit jaar 20 jaar oud maar het klinkt nog altijd even fris".

Rocco Granata
Tijdens de gala-avond in het Casino-Kursaal van Oostende werd Rocco Granata in de bloemen gezet voor 'Een Leven vol muziek'.

11-11-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdachte moorden op familie Hudson bekent betrokkenheid

Verdachte moorden op familie Hudson bekent betrokkenheid

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hudson-moorden.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De verdachte van de moorden op de moeder en broer van Oscarwinnares Jennifer Hudson heeft bekend dat hij betrokken is bij de moorden. William Balfour, de ex van Jennifers zus Julia, heeft zijn vriendin naar verluidt verteld dat hij een rol heeft gespeeld in het doden van Jennifers moeder Darnell Donerson (57) en haar broer Jason Hudson (29). De twee werden op 24 oktober doodgeschoten in hun huis in Chicago.

"Niets te maken met dood kleine Julian"
Balfour houdt evenwel vol dat hij niets te maken heeft met de dood van Julia's zoon, de zeven jaar oude Julian King. De jongen werd vermist nadat de lichamen van Darnell en Jason werden gevonden. Julians lichaam werd dagen later teruggevonden in een wagen in een ander deel van de stad.

Probatie geschonden
Balfour, die zeven jaar in de gevangenis zat nadat hij in 1999 werd veroordeeld voor moordpoging en carkjacking, zou inmiddels aan de politie bekend hebben dat hij in het huis van de Hudsons was op de ochtend van de moorden. Die dag werd hij aangehouden en tot vandaag wordt hij vastgehouden wegens het schenden van zijn probatievoorwaarden. Op de dag van de moorden miste Balfour immers een afspraak met zijn probatie-ambtenaar. Hij verklaarde dat hij toen aan het babysitten was aan de andere kant van Chicago.

Na zijn arrestatie antwoordde Balfour naar verluidt op de vragen van de politie, tot hem een test met de leugendetector werd aangeboden. Die weigerde hij.

11-11-2008 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse wil man van haar fortuin weghouden

Amy Winehouse wil man van haar fortuin weghouden

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Amy en Blake toen alles nog koek en ei was.

Amy Winehouse heeft advocaten ingeschakeld om haar fortuin te beschermen tegen haar man Blake Fielder-Civil. Die kwam vorige week vrij na een celstraf wegens slagen en verwondingen en het belemmeren van de rechtsgang.

12 miljoen euro
De vader van Amy heeft volgens Britse kranten in het geheim een ontmoeting gehad met juridische experts die hij de opdracht gaf een manier te zoeken om het fortuin van zijn dochter, dat op ruim 12 miljoen euro wordt geschat, te vrijwaren in het geval ze wil scheiden van Blake. Volgens anonieme bronnen was dat gesprek "productief".

"Het team van Amy was bang dat Blake aan haar geld zou zitten. Dat willen ze vermijden. Amy's vader Mitch leidt de operatie, maar Amy is zich goed bewust van wat er gebeurt".

Scheiding op komst?
Fielder-Civil werd vorige week vervroegd vrijgelaten maar moest zich meteen laten opnemen in een ontwenningskliniek. Hij heeft zijn vrouw nog niet gezien, wat de geruchten voedt als zou het huwelijk op zijn laatste benen lopen.

"Ik weet niet of ik bij hem wil zijn. Alles is veranderd. Ik probeer verder te gaan met mijn leven en mijn carrière en ik kan de pijn niet meer aan", verklaarde Amy het voorbije weekend. De 25-jarige zangeres heeft geweigerd te betalen voor het verblijf van Fielder-Civil in de afkickkliniek.

Niets gezegd over vrijlating
De soulzangeres is boos op haar man omdat die niets heeft gezegd over zijn vrijlating uit de gevangenis. "Wat voor een echtgenoot is hij, als hij zijn vrouw niet vertelt over zijn vrijlating", zei moeder Janis Winehouse vandaag in het magazine Closer. Volgens de moeder zit Amy in zak en as.

11-11-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue niet welkom op huwelijk Jason Donovan

Kylie Minogue niet welkom op huwelijk Jason Donovan

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kylie-minogue-7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kylie Minogue wordt niet geïnviteerd op het huwelijk van haar voormalig vriendje Jason Donovan. Donovan, die in 1988 met zijn toenmalig liefje en medespeelster in de hitreeks 'Neighbours' de hit 'Especially For You' scoorde, trouwde vijf maanden geleden tijdens een intieme en officieuze ceremonie op Bali met zijn vriendin van jaren Angela Mallock en doet het huwelijk in januari nog eens officieel over in Londen.
Gevraagd of Kylie op de gastenlijst staat, antwoordde Donovan: "Wat denk je? Kylie en ik zijn kennissen, maar geen echte vrienden. Ik weet dat dit niet is wat de mensen willen horen, maar ik heb Kylie niet meer gezien sinds we de special rond haar veertigste verjaardag opnamen. Ik respecteer en bewonder haar en we zullen altijd op een bijzondere manier verbonden blijven".

Jason Donovan bereidt zijn comeback voor met het album 'Let It Be Me', zijn eerste in vijftien jaar.

11-11-2008 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B hernieuwt huwelijksgeloften

Mel B hernieuwt huwelijksgeloften

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mal-b.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Mel B is gisteren opnieuw in het huwelijksbootje gestapt. De voormalige Spice Girl en Stephen Belafonte beloofden elkaar opnieuw eeuwige trouw tijdens een ceremonie in een luxe resort in het Egyptische Hurghada, zo meldt het Amerikaanse OK Magazine.

Sarah Harding en Denise van Outen
De Britse zangeres en de Amerikaanse filmproducent, die in juni vorig jaar trouwden in Las Vegas, hadden een handjevol vrienden en familieleden ingevlogen voor de ceremonie. Onder de gasten bevonden zich onder anderen Girls Aloud-zangeres Sarah Harding, en de Britse tv-persoonlijkheden Fearne Cotton en Denise van Outen.

Zonder Spice Girls
Collega-Spice Girls Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton en Melanie Chisholm schitterden door afwezigheid op het huwelijksfeest. Melanie Brown, zoals Mel B voluit heet, zou het viertal niet hebben uitgenodigd omdat ze de ceremonie klein wilde houden.

Vandaag staan een feest en een vaartocht op de Rode Zee op het programma voor de tortelduifjes en hun gasten.

11-11-2008 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Britney Spears uit ziekenhuis

Zoontje Britney Spears uit ziekenhuis

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Britney-Spears-Paris-Hilton.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De jongste zoon van Britney Spears is maandagavond uit het ziekenhuis ontslagen. De 2-jarige Jayden James maakt het prima, zo laat de zangeres via haar website weten.

Allergische reactie
Jayden werd zondag met spoed overgebracht naar de eerste hulp van een ziekenhuis in de buurt van Kentwood, waar Britney met haar twee kinderen op familiebezoek is. Het jongetje kreeg een allergische reactie nadat hij iets had gegeten. Wat dat was, is niet bekendgemaakt.

De 26-jarige Spears reisde vrijdag met haar vader Jamie en twee zoontjes af naar Louisiana. Het was de eerste keer dat de zangeres toestemming kreeg om Californië te verlaten met haar zoons Sean Preston en Jayden James sinds ze begin dit jaar de voogdij verloor aan haar ex-man Kevin Federline.

11-11-2008 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw schadevergoeding voor Sienna Miller

Opnieuw schadevergoeding voor Sienna Miller

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sienna-miller-7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sienna Miller heeft buiten de rechtbank om een schikking getroffen met de Britse kranten The Sun en News of the World. De actrice krijgt een schadevergoeding van bijna 43.000 euro van de tabloids, die afgelopen zomer een serie artikelen en foto's plaatsten die Millers privacy schonden. Dat meldt BBC News.

Privacy en respect
De kranten laten in een verklaring weten "te erkennen dat, gezien de feiten en omstandigheden in deze zaak, Miller een zekere hoogte van privacy en respect had mogen verwachten met betrekking tot de informatie en de foto's die we hebben gepubliceerd".

Derde keer
Het is niet de eerste keer dat de actrice, die onlangs haar veelbesproken relatie met Balthazar Getty op de klippen zag lopen, met succes stappen onderneemt tegen de Britse roddelpers. Eind september ontving ze 19.000 euro schadevergoeding van de Daily Star, die een paparazzofoto van haar plaatste. Eind vorig jaar kreeg ze bijna 5.000 euro van The Sun en News of the World, vanwege het publiceren van naaktfoto's die waren gemaakt op de set van haar film 'Hippie Hippie Shake'.

De advocaat van de actrice laat weten dat zijn cliënt nog meerdere aanklachten heeft lopen tegen fotoagentschap Big Pictures vanwege het schenden van haar privacy.

11-11-2008 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inzicht
Inzicht

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Adriana-Lima-024.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


 Inzicht

Vertel me niet
je hebt mooie ogen
maar vraag me liever
wat voor mooie dingen
ik heb gezien
kijk niet naar
mijn zachte handen
maar voel hoe ze strelen
verlang niet om te kussen
maar luister naar
de oprechte woorden
die ik spreek
vraag me niet
hoe ik mij voel
maar leer te begrijpen
dat ik mijn verdriet
heb overwonnen
om weer gelukkig te zijn
of als mijn wonden
volledig zijn geheeld
om je intens lief te hebben
dan pas weet ik dat jij
de ware bent voor mij

11-11-2008 om 00:53 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
10-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan in de prijzen op World Music Awards

Kate Ryan in de prijzen op World Music Awards

Om Voyage Voyage te bekijken druk op de foto.

.
Op de jaarlijkse World Music Awards in Monaco heeft de Belgische zangeres Kate Ryan vanavond de award voor de wereldwijd best verkopende artiest uit de Benelux in de wacht gesleept.

De World Music Awards worden al 20 jaar uitgereikt en eren de artiesten op basis van hun populariteit en wereldwijde verkoopcijfers. De awards worden uitgereikt door de IFPI, de internationale federatie van de muziekindustrie.

Kate Ryan's nieuwste album 'Free' is in meer dan 40 landen uitgebracht en de single 'Ella Elle L'a' scoort goed in Europa, Zuid-Amerika en Canada. Kate zelf gaf ook een optreden op de awards, net als andere artiesten zoals Alicia Keys, Beyonce, Estelle, Mariah Carey, Kid Rock en Duffy.

10-11-2008 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé wil Wonder Woman spelen

Beyoncé wil Wonder Woman spelen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/beyonce-3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Beyoncé wil een superheldin worden. "En wat zou dan beter zijn dan Wonder Woman?"

Beyoncé Knowles zou dolgraag de hoofdrol spelen in een film over Wonder Woman. Dat vertelt de zangeres aan de Los Angeles Times. "Ik wil graag een superheldenfilm doen en wat zou dan beter zijn dan een film over Wonder Woman? Het zou fantastisch zijn, en ook gewaagd. Een zwarte Wonder Woman zou een krachtige boodschap zijn."

Droom
De donkere schone, die eerder al haar acteertalent tentoonspreidde in films als 'Austin Powers' en 'Dreamgirls', zou zelfs al in gesprek zijn met DC Comics en filmmaatschappij Warner Brothers over een eventuele film. "Ik vind Wonder Woman fantastisch en mijn droom zou uitkomen als ik haar mocht spelen."

66 jaar oud
Wonder Woman zag in 1942 het leven op papier. In de jaren zeventig beleefde de superheldin avonturen op televisie. Actrice Lynda Carter kroop voor deze serie in de huid van het personage.

10-11-2008 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes kinderen niet genoeg voor Angelina

Zes kinderen niet genoeg voor Angelina

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-19.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ze heeft er al zes, maar de Amerikaanse actrice Angelina Jolie wil graag nog meer kinderen krijgen. Dat zei de onlangs van een tweeling bevallen filmster tegen het Amerikaanse televisieprogramma Access Hollywood.

Jolie, die in totaal zes kinderen met haar man Brad Pitt opvoedt, zei open te staan voor alle opties. "Het is een chaos in ons huis, maar we hebben zoveel plezier. We willen absoluut nog meer kinderen."

De Hollywoodster beviel 12 juli van een jongetje en meisje in Zuid-Frankrijk. Het beroemde stel heeft naast de tweeling drie geadopteerde kinderen en nog een biologisch dochtertje in de leeftijd van 2 tot en met 7 jaar.

10-11-2008 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestoorde journaliste stapt zelf op na interview met Pink

Gestoorde journaliste stapt zelf op na interview met Pink

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hannah-hodson.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Hannah Hodson, de Australische correspondente van de Nieuw-Zeelandse zender TVNZ, stapt zelf op na haar tumultueus interview met zangeres Pink in Sydney. Die had de journaliste achteraf bestempeld als "gestoord".

TV-zender TVNZ startte een onderzoek naar de juiste versie van het interview dat Hodson met Pink had in Sydney. Daarop besloot Hodson de eer aan zichzelf te houden.

Het gesprek tussen beide dames liep uit de hand toen Hodson maar bleef doordrammen over het feit dat haar zus door Pink ontslagen werd als diens assisente. De woordvoerder van TVNZ ontkent dat echter.

Wat er ook van zij, Hodson botste eerder al met actrice Nicole Kidman. Meer daarover kan u in onderstaande links lezen.

10-11-2008 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman wordt transseksueel

Nicole Kidman wordt transseksueel

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nicole-kidman-3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nicole Kidman kruipt voor haar nieuwe film 'The Danish Girl' in de huid van een transseksueel. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter maandag. Charlize Theron is de tegenspeelster van Kidman in de film, die ook door de Australische actrice wordt geproduceerd.

Waargebeurd
De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van het Deense kunstenaarsechtpaar Einar en Greta Wegener. Nadat schilderijen van Greta waarop Einar als vrouw was afgebeeld immens populair werden, stimuleerde Greta haar man om zich ook in het echte leven voor te doen als vrouw. Einar verloor zich zo in zijn metamorfose dat hij in 1931 uiteindelijk een transseksuele chirurgische operatie onderging, en echt vrouw werd.

Kidman speelt de rol van Einar, Theron de rol van Greta. De regie van 'The Danish Girl' is in handen van Anan Tucker, die ook 'Shopgirl' regisseerde. Onbekend is wanneer de film in de bioscoop komt.

10-11-2008 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres 'Pata, Pata' overleden tijdens concert

Zangeres 'Pata, Pata' overleden tijdens concert

Om Pata Pata te beluisteren druk op de foto.

.
Miriam Makeba tijdens haar laatste concert in Napels. Toen ze een half uur aan het zingen was, kreeg de zangeres een beroerte.

De Zuid-Afrikaanse zangeres Miriam Makeba is vannacht overleden aan een hartinfarct. Makeba was in Caserta, in het zuiden van Italië, voor een anti-maffiaconcert voor Roberto Saviano, de schrijver die door de maffia met de dood wordt bedreigd wegens zijn boek 'Gomorra'. Makeba was een half uur aan haar optreden bezig, toen ze neerviel.

De zangeres, die de bijnaam 'Mama Africa' kreeg, werd op 4 maart 1932 geboren in Johannesburg en werd in de jaren '50 bekend als jazz-zangeres. In 1966 kreeg ze een Grammy voor 'An Evening With Belafonte/Makeba', een samenwerking met Harry Belafonte. Een jaar later had ze een wereldhit te pakken met 'Pata, Pata'.

Makeba was ook een fervent anti-apartheidactiviste. Begin jaren '60 ging ze in de Verenigde Staten wonen omdat het voor haar onmogelijk was geworden in eigen land te zingen. Maar toen ze in 1969 trouwde met de Black Power-activist Stokely Carmichael, was ze ook in de VS niet meer gewenst. Ze vertrok naar Guinee. In 1990 keerde ze op vraag van Nelson Mandela terug naar Zuid-Afrika.

10-11-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russel Crowe wil geen broekkousen dragen als Robin Hood

Russel Crowe wil geen broekkousen dragen als Robin Hood

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/russel-crowe.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Russell Crowe gaat zowel de sheriff van Nottingham als Robin Hood spelen in Ridley Scotts versie van de klassieke Engelse legende maar weigert de kleren te dragen die traditioneel geassocieerd worden met het verhaal.

Driehonderd jaar te vroeg
Volgens Crowe, die Sienna Miller als Marianne naast zich krijgt, zijn die broekkousen immers historisch onjuist. "Volgens ons onderzoek werden die broekkousen pas driehonderd jaar later uitgevonden. Ik verontschuldig me dus. Bij de kijkers, en bij Sienna".

Beste versie ooit
Crowe benadrukt dat hij de rol heeft aangenomen omdat hij ervan overtuigd is dat het de beste versie van het verhaal ooit wordt. "Ik las tien maanden niets anders dan boeken over Robin Hood: de geschiedenis, de mythologie, de oorspronkelijke liederen, de legende. Daarnaast heb je nog honderd jaar filmgeschiedenis. Als dit niet de beste Robin Hoodfilm ooit wordt, kan ik beter een andere job zoeken".

10-11-2008 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenna Jameson wil officieel verder met pornonaam

Jenna Jameson wil officieel verder met pornonaam

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jenna-jameson.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Pornoster Jenna Jameson heeft dan wel afscheid genomen van de X-films, helemààl kan ze dat wereldje blijkbaar toch niet achter zich laten. Ze heeft een officieel verzoek ingediend om haar artiestennaam ook in het dagelijkse leven te kunnen behouden. Vandaag heet de blondine nog Jenna Marie Massoli, maar ze wil graag blijvend herinnerd worden als Jenna Jameson.

Telefoonboek
Jenna kwam jaren geleden in de porno terecht en zou destijds haar pseudoniem in een telefoonboek gevonden hebben. Toen haar broer ervan hoorde, zei hij haar: "Dat ben ik net aan het drinken", doelend op het bekende whiskeymerk 'Jameson'. Het werd meteen Jenna's roep-/poepnaam. En daar wil ze als porno-icoon niet meer vanaf.

10-11-2008 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams wil aliens lokken met tatoeage

Robbie Williams wil aliens lokken met tatoeage

Om Angels te bekijken druk op de foto.

.
Robbie Williams denkt dat hij met zijn tatoeages buitenaardse wezens ertoe kan aanzetten contact te leggen met hem. De zanger heeft het Egyptische symbool 'het oog van Horus, dat de kosmos voorstelt en een symbolische bescherming biedt tegen boze krachten, in zijn nek laten tatoeëren.

Songs over marsmannetjes
Het symbool wordt ook gebruikt door de Amerikaanse onderzoeksgroep Enlightened Contact with Extraterrestrial Intelligence (ECTI), waarmee Williams de jongste maanden op zoek is naar UFO's. Williams bezocht Trout Lake in Washington, waar de groep onder leiding van 'Ufologist' James Gilliland zijn hoofdkwartier heeft. Hij probeerde er aliens te filmen en schreef ook enkele nieuwe songs over marsmannetjes.

Voorbereiding op ruimtereis
Volgens Michael C. Luckman, een expert in buitenaards leven, zijn er verbanden tussen de Egyptenaren en intergalactische levensvormen. Volgens Luckman is de tatoeage van Williams een teken dat hij zich klaarmaakt voor een ontmoeting met buitenaardse wezens. "Hij bereidt zich voor om in de nabije toekomst een ruimtereis te maken. Dat kan de meest opzienbarende gebeurtenis in de geschiedenis van de mensheid worden: de ontmoeting van beschavingen".

10-11-2008 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Atomic Kitten Kerry Katona geeft alcoholprobleem toe

Ex-Atomic Kitten Kerry Katona geeft alcoholprobleem toe

Om Whole Again te bekijken druk op de foto.

.
Kerry Katona heeft een drankprobleem. Die bekentenis doet de voormalig zangeres van Atomic Kitten in het Britse blad The People. "Vier jaar geleden is de diagnose gesteld toen ik was opgenomen in een kliniek met een depressie. Samen met mijn manisch-depressieve buien is mijn alcoholverslaving een probleem waar ik de rest van mijn leven tegen zal moeten blijven vechten."

Verward tijdens interview
Eerder ontkende de 28-jarige artieste haar alcoholverslaving. Haar biecht volgt op een televisie-interview eind vorige maand, waarbij ze verward overkwam. Tijdens het vraaggesprek in het Britse ontbijtprogramma 'This Morning' kwam ze moeilijk uit haar woorden. Volgens haar man Mark heeft het alcoholprobleem van Katona echter niets te maken met haar verwarde optreden in het programma. "De avond voor de uitzending heeft Kerry alleen een wodka-Red Bull gedronken. Haar warrige manier van praten had te maken met de medicijnen die ze had genomen voor haar bipolaire stoornis", verklaart hij tegenover The People.

10-11-2008 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!