Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levensgroot beeld van Amy Winehouse onthuld

Levensgroot beeld van Amy Winehouse onthuld

http://oi60.tinypic.com/f9oxv.jpg

Op de geboortedag van Amy Winehouse is vandaag in Londen een bronzen standbeeld van de zangeres onthuld. Het is te vinden in haar oude buurt Camden op de Stables Market, niet ver van het huis waar de zangeres in juli 2011 overleed.

Amy's vader Mitch Winehouse onthulde het standbeeld van de Britse kunstenaar Scott Eaton. Ook Amy's moeder Janis was erbij. ''Het is ongelooflijk emotioneel om te zien hoe Amy vereeuwigd is. Scott heeft het geweldig gedaan. Het beeld laat Amy zien in een prachtig moment in haar leven. De familie is Scott erg dankbaar en we hopen dat fans van Amy gaan houden van het standbeeld'', citeert NME de vader van de zangeres die op 27-jarige leeftijd stierf door een alcoholvergiftiging. Ze zou zondag 31 jaar zijn geworden.

''We willen dat iedereen haar talent herinnert. Dat kan door haar muziek en de Amy Winehouse Foundation.'' De vader zei ook dat de wijk Camden veel voor Amy Winehouse betekende en dat gold ook andersom. Hij vindt de plek in het hart van de drukte van het stadsdeel dan ook zeer passend.

Volgens de kunstenaar heeft hij gekozen voor een pose die Amy's houding en kracht verbeeldt, maar ook subtiel verwijst naar haar kwetsbaarheid. Eaton: ''Het ontwerp is niet gebaseerd op een enkele foto of een moment in de tijd, maar is een samenraapsel van invloeden. Doordat het beeld is gebaseerd op veel belangrijke momenten uit haar leven komt het kunstwerk hopelijk dichtbij de essentie.''

15-09-2014 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry zegt feest voor 30ste verjaardag af voor zieke Kate

Prins Harry zegt feest voor 30ste verjaardag af voor zieke Kate

http://oi58.tinypic.com/x3g4eu.jpg

De schoonbroer van de zwangere Kate Middleton heeft het feest ter gelegenheid van zijn 30ste verjaardag afgelast door de ernstige ochtendmisselijke van zijn zwangere schoonzus .

Voor zijn verjaardag morgen had Prins Harry enkele vrienden uitgenodigd voor een minibuffet gisterenavond in het nieuwe appartement van Kate en Prins William in Kensington Palace. Maar vorige week contacteerde hij zijn gasten dat hij het ongepast vond om te feesten terwijl Kate ziek is.

De vermoedelijke nieuwe vriendin van Harry Camilla Thurlow zou ook uitgenodigd geweest zijn. Een bron zei dat Kate erg betrokken was geweest bij de organisatie van het feestje. Toen ze zo ziek werd, vond Harry dat het niet juist was om toch te ieren. De bron voegde eraan toe: "Hij heeft zijn vrienden beloofd dat hij nog een feestje zal geven wanneer de tijd rijp is."

Morgen, op zijn dertigste verjaardag dus, erft Harry 10 miljoen pond van zijn moeder.

15-09-2014 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massa filmfans voor Pierce Brosnan in Oostende

Massa filmfans voor Pierce Brosnan in Oostende

http://oi58.tinypic.com/ver685.jpg

Pierce Brosnan heeft zondagavond zijn nieuwe film 'The November Man' voorgesteld op het Filmfestival Oostende. De acteur kreeg ook een ster op de Zeedijk.

Pierce Brosnan onthulde zijn ster in aanwezigheid van enkele honderden fans en ook aan de rode loper troepten heel wat mensen samen om een glimp op te vangen van de man. De acteur deelde handtekeningen uit, maakte selfies en begroette zijn fans. Na de voorstelling van de actiethriller, kwam Pierce Brosnan in de zalen om de film te bespreken.

Brosnan vertolkt in 'The November Man' een gevaarlijk en getraind ex-CIA-agent die terug wordt opgeroepen voor een behoorlijk persoonlijke missie. Hij staat in voor de bescherming van Alice Fournier, die een jarenoude samenzwering aan het licht zou kunnen brengen. Hij moet het hierbij opnemen tegen zijn voormalige CIA-protégé David Mason en komt terecht in een dodelijk spel tussen hoge CIA-kopstukken en de Russische president.

Het scenario is van de hand van Michael Finch & Karl Gajdusek en is gebaseerd op de roman 'There are no spies', één van de bestsellers uit de 'November Man'-boekenreeks. De film werd geregisseerd door Roger Donaldsen.

Pierce Brosnan verwierf grote bekendheid met zijn rol van de Britse geheim agent James Bond in 'Golden Eye', 'Tomorrow Never Dies', 'The World is Not Enough' en 'Die Another Day'.

15-09-2014 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film van Roskam bij best bekeken films in de VS

Film van Roskam bij best bekeken films in de VS

http://oi61.tinypic.com/fv8i7p.jpg

'The Drop', de eerste Amerikaanse film van de Belgische regisseur Michaël R. Roskam, staat op de vierde plaats in de lijst van best bekeken films in de Verenigde Staten. De eerste dag in de zalen bracht 1.460.000 dollar (1.130.000 euro) op. De film kostte 15 miljoen dollar om te maken.

De best bekeken film in de VS was vrijdag 'No Good Deed', gevolgd door 'Dolphin Tale 2', en 'Guardians of the Galaxy'. Opvallend is dat al die films in veel meer zalen worden vertoond dan 'The Drop'. 'Dolphin Tale 2' loopt bijvoorbeeld in 3.656 zalen, tegenover 809 voor 'The Drop'. Ook het nummer vijf in de rangschikking, 'Let's be Cops', draait in bijna drieduizend zalen.

'The Drop' is de eerste film die Michaël R. Roskam maakte in de Verenigde Staten, met Tom Hardy en de intussen overleden James Gandolfini in de hoofdrollen. Ook Matthias Schoenaerts speelt een rol.

In België gaat de film op 24 september in première.

15-09-2014 om 00:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nouvelle Vague-componist Antoine Duhamel overleden

Nouvelle Vague-componist Antoine Duhamel overleden

http://oi60.tinypic.com/2r3v43c.jpg

Antoine Duhamel, componist van de Franse Nouvelle Vague-films, is vanochtend op 89-jarige leeftijd in zijn woning in Val d'Oise, nabij Parijs, overleden. Dat hebben zijn nabestaanden meegedeeld.

Antoine Duhamel, zoon van de schrijver Georges Duhamel en theateractrice Blanche Albane, maakte naam in de jaren '60 als componist van de jonge filmers van de Nouvelle Vague, met name de iconen Godard en Truffaut.

Voor Jean-Luc Godard maakte hij de muziek voor de film 'Pierrot Le Fou' (1965, met Anna Karina en Jean-Paul Belmondo), voor Francois Truffaurt verzorgde hij de score van de films 'Baisers volés', 'La sirène du Mississipi', 'Domicile conjugal' en 'L'enfant sauvage'. Ook met zijn vriend Bertrand Tavernier werkte hij vaak samen, onder andere voor 'Que la fête commence' en 'Deathwatch' ('La mort en direct').

Duhamel maakte ook niet voor de Zevende Kunst bestemde composities, waaronder opera's ('Ubu', 'Quatre-vingt treize'), melodieën en liederen.

14-09-2014 om 09:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pia Zadora zwaargewond na val met golfkar

Pia Zadora zwaargewond na val met golfkar

http://oi58.tinypic.com/34g0b29.jpg

De Amerikaanse actrice en zangeres Pia Zadora is zwaargewond geraakt na een val met een golfkar. De actrice werd met ernstig hoofdletsel opgenomen in een ziekenhuis in Las Vegas. De golfkar werd bestuurd door haar zoon.

De echtgenoot van Zadora, Mike Jeffries, vertelde aan de Las Vegas Sun dat de zangeres op de intensive care ligt. Al haar optredens in het Italiaanse restaurant Piero's in Las Vegas zijn geannuleerd.

Pia Zadora (61) scoorde midden jaren tachtig verschillende hits. Ze werd vooral bekend door het nummer 'When the Rain Begins to Fall', een duet met Jermaine Jackson uit 1984.

Zadora raakte vorig jaar al eens in opspraak toen ze haar zoon met een tuinslang achterna zou zijn gerend, omdat hij niet naar bed wilde. De rechter droeg haar vervolgens op haar alcoholgebruik onder controle  te krijgen.

14-09-2014 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian is veranderd in een robot"

"Kim Kardashian is veranderd in een robot"

http://oi61.tinypic.com/2zhhb9k.jpg

Kim Kardashian is de laatste jaren heel erg veranderd en daardoor dreigt ze veel vrienden kwijt te raken. Dat zegt iemand die vroeger bevriend met haar was tegen entertainmentsite RadarOnline.

Volgens de anonieme klager is Kim een toegewijde moeder en steekt ze bovendien erg veel tijd in haar relatie met Kanye West. Maar als gevolg daarvan zou ze haar vrienden en vriendinnen links hebben laten liggen. "Ze is een robot en is niet meer de persoon die ze een paar jaar geleden was."

Leugenachtig gedrag
De bron ergert zich vooral aan het leugenachtige gedrag van Kim. "Ze liegt constant. En ze wordt ook altijd betrapt. Vrienden maakt ze wijs dat ze het te druk heeft met de opnames voor 'Keeping Up with the Kardashians', maar in werkelijkheid is ze gewoon bij Kanye. Dat wil ze alleen niet zeggen."

"Boodschap aangekomen"
De 33-jarige realityster zou ook over 'alle aspecten van haar bruiloft' hebben gelogen. De boodschap is aangekomen, laat haar vroegere maatje weten. "Het is duidelijk, ze is nu moeder. Maar de hele tijd tegen je vrienden liegen, dat kan gewoon niet. Dus we proberen het nu niet eens meer."

14-09-2014 om 01:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paparazzo claimt miljoenen van Worthington

Paparazzo claimt miljoenen van Worthington

http://oi61.tinypic.com/29opyqh.jpg

De paparazzo die in februari in zijn gezicht is geslagen door acteur Sam Worthington, claimt 10 miljoen dollar bij de 'Avatar'-ster en zijn Australische vriendin Lara Bingle.

TMZ las de rechtbankdocumenten waarin roddelfotograf Sheng Li het tweetal beschuldigt van een venijnige aanval toen hij buiten een bar in New York wat foto's van het paar wilde schieten. Het duo wordt naar verluidt ook beschuldigd van laster en smaad, naar verluidt voor het afleggen van valse verklaringen aan de politie.

Li zegt dat hij door het akkefietje een schouderblessure opliep, maar ook kneuzingen in zijn gezicht en verwondingen aan zijn duim en pols. Mogelijk wacht hem nog een operatie.

Eerder besloot de rechter al dat de Australische acteur, volgend jaar op het witte doek te zien in de film 'The Kidnapping of Freddy Heineken', niet meer in de buurt van Li mocht komen.

14-09-2014 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbra Streisand geeft eerste tv-interview sinds 50 jaar

Barbra Streisand geeft eerste tv-interview sinds 50 jaar

http://oi58.tinypic.com/2nrd8gx.jpg

Voor het eerst in vijftig jaar zal Barbra Streisand overmorgen een interview geven in de Tonight Show van Jimmy Fallon. Ze doet dat omdat dinsdag haar nieuwe duettenalbum 'Partners' verschijnt.

In 1963 zat ze al eens in dezelfde talkshow, toen die nog geleid werd door Johnny Carson. Het jaar voordien zat ze maar liefst acht keer in dezelfde talkshow. In 1994 speelde ze wel nog een cameo in 'The Late Show' van David Letterman.

Op 'Partners' zingt Streisand met onder meer Stevie Wonder, Billy Joel en Elvis Presley.

14-09-2014 om 00:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gérard Depardieu: "Ik drink 14 flessen wijn per dag, maar ben nooit écht zat"

Gérard Depardieu: "Ik drink 14 flessen wijn per dag, maar ben nooit écht zat"

http://oi57.tinypic.com/141p4jt.jpg

De Franse acteur Gérard Depardieu (65) beweert dat hij al voor tien uur 's ochtends begint te drinken, tot veertien flessen wijn per dag soldaat maakt maar nooit laveloos dronken is. In een bizar interview met So Film onthult hij ook dat hij in Afrika twee leeuwen doodschoot.

"Ik heb ooit twee leeuwen gedood, en ik begrijp waarom de leeuw de koning van de jungle is. Het was wettelijke zelfverdediging. Stel je voor dat je in de jungle motorpech krijgt. Je stapt uit, en plots staan daar twee leeuwen. Dan schiet je. Ik was niet in Afrika om te jagen. Ik was in Afrika voor Afrika".

Verveling
Depardieu had het ook over zijn gezondheid. "Als ik me verveel, drink ik. Af en toe leg ik mezelf een periode zonder drank op. Na mijn hartoperatie moet ik opletten, ook met cholesterol en zo. Hoe dan ook, ik ga niet sterven. Nu nog niet. Ik heb nog energie. Als ik begin te drinken, kan ik niet drinken zoals een normale mens. Ik kan twaalf, dertien, veertien flessen op een dag opdrinken".

Champagne, pastis, bier, whisky
"Ik begin meestal thuis te drinken, nog voor tien uur 's morgens. Champagne of rode wijn. Dan weer champagne. Daarna pastis, tot een halve fles. Dan eet ik, en daarbij drink ik nog twee flessen wijn. In de namiddag is het champagne, bier en rond 17 uur maak ik de fles pastis soldaat. Later op de dag is het wodka en of whisky".

"Maar ik ben nooit stomdronken, eerder wat aangeschoten. Dan doe ik tien minuten een dutje en voilà, na een slok rosé voel ik me weer zo fris als een madeliefje."

Euforie
De dokters maken zich zorgen om zijn alcoholconsumptie, bekent Depardieu. "Maar ik hou van het gevoel van euforie dat drank me geeft. Mensen die echt van wijn houden, drinken niet veel. Als je kwaliteitswijn waardeert, nip je ervan. Je kan je niet zat zuipen met een Grand Cru. Het is als met nouvelle cuisine, dat lust ik ook niet. De wijn die ik verbouw, is geen bewaarwijn. Het is de wijn die je met vrienden drinkt tijdens een kaartspelletje".

"Wat ik zo leuk vind aan dronken zijn, is het moment van enthousiasme. Maar als je dat telkens weer meemaakt, moet je beginnen opletten. Er is meer in het leven dan dronkenschap".

14-09-2014 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye laat show stilleggen omdat gehandicapte niet gaat staan

Kanye laat show stilleggen omdat gehandicapte niet gaat staan

http://oi57.tinypic.com/sdgtg1.jpg

Kanye West ligt onder vuur na zijn optreden in Sydney. De rapper dwong zijn publiek massaal op te staan, maar had enkele gehandicapte fans duidelijk over het hoofd gezien. Volgens Daily Mail Australia liet Kanye West zijn show zelfs korte tijd stilleggen omdat niet iedereen ging staan.

"Hij wilde dat het publiek massaal ging staan voordat hij verder zou gaan, maar kon niet zien waarom enkele concertbezoekers bleven zitten. Pas op het moment dat het hem allemaal duidelijk werd, ging hij verder met zingen'', vertelt een ooggetuige aan de Australische krant.

Zwaaien met beenprothese
Een andere fan citeert Kanye: ''Ik kan dit nummer niet doen voordat iedereen opstaat, tenzij je een gehandicaptenkaart hebt en een speciale parkeerplaats. Ik zie het als jullie niet meewerken, geloof me, daar ben ik erg goed in.'' Een fan zwaaide daarom veelbetekenend met haar prothese, wat de rapper wel kon waarderen. Maar toen een ander ondanks zijn aandringen bleef zitten, stopte hij het nummer 'Good Life'. ''Ongelooflijk, ik heb nog nooit zó lang hoeven wachten op het publiek'', klaagde Kanye, terwijl hij zijn bodyguard de arena instuurde om te controleren of die persoon soms in een rolstoel zat.

Rolstoel
Hoewel het publiek schreeuwde wat er aan de hand was en rolstoelbewegingen maakte, bleef Kanye net zolang wachten totdat de bewaker kon bevestigen dat de persoon inderdaad een lichamelijke beperking had. Eerder deze week raakte de 37-jarige Kanye West in Melbourne om soortgelijke opmerkingen in opspraak.

14-09-2014 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beyoncé is weer in verwachting"

"Beyoncé is weer in verwachting"

http://oi57.tinypic.com/jt314x.jpg

Jay Z heeft de geruchten over de mogelijke zwangerschap van zijn vrouw Beyoncé aangewakkerd. Tijdens een optreden in Parijs in het kader van hun gezamenlijke On the Run-tour voegde de artiest een veelzeggend zinnetje toe aan de songtekst van het nummer 'Beach is Better'.

Jay Z en Beyoncé hebben samen al een dochtertje van 2 jaar, dat naar de naam Blue Ivy luistert. Maar de kans is groot dat het meisje binnenkort een broertje of zusje krijgt. "Cos she pregnant with another one", tekenden Amerikaanse media op uit de mond van Jay Z.

Het is niet de eerste aanwijzing dat de 33-jarige zangeres opnieuw in verwachting is. Haar 44-jarige echtgenoot zou zich de laatste tijd anders gedragen. "Hij is heel erg beschermend, net als tijdens haar eerste zwangerschap", zei een anonieme bron onlangs tegen OK! Magazine.

Organisch eten
"Hij wil dat Bey absoluut geen stress ervaart. Jay Z heeft het personeel opgedragen om rustig te praten en geen fel licht te gebruiken of harde muziek te luisteren. En hij wil dat Beyoncé alleen maar organisch eten binnenkrijgt. Hij doet echt zijn best om haar op haar gemak te stellen."

Ook zou zijn opgevallen dat Queen Bey al een poosje geen alcohol meer heeft gedronken. "Op een zeker moment werd backstage voor haar een glas champagne besteld om het succes van hun tour te vieren, maar ze weigerde beleefd en wreef over haar buik, misschien onbewust."

Wikkeljurk
Daar komt nog eens bij dat Beyoncé in Frankrijk in een ruimzittende groene wikkeljurk werd gespot. Sommige fans vermoeden dat hun idool dit specifieke kledingstuk had aangetrokken om haar beginnende babybuikje voor het oog van de wereld te verbergen, maar ook dat is speculatie.

Als Mr. and Mrs. Carter inderdaad gezinsuitbreiding te wachten staat, zou dat nogal verrassend zijn. De twee wereldsterren komen de laatste tijd vooral in het nieuws vanwege hun vermeende huwelijksproblemen, al wordt zeker niet uitgesloten dat het geruzie één grote marketingstunt is.

14-09-2014 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Primal Scream-gitarist Robert Young overleden

Primal Scream-gitarist Robert Young overleden

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_8_zps2183e8bc.jpg

Gitarist Robert "Throb" Young van rockband Primal Scream is overleden, zo heeft de Britse openbare omroep BBC vandaag zonder verdere details gemeld.

Young stichtte samen met zijn schoolvriend Bobby Gillespie in 1984 de band Primal Scream, maar verliet die in 2006. De Britse groep scoorde in het bijzonder met het album 'Screamadelica'uit 1991. Young begon als bassist, maar schakelde later over op gitaar.

13-09-2014 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Apple betaalt U2 ruim 100 miljoen euro"

"Apple betaalt U2 ruim 100 miljoen euro"

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_7_zps64bb8815.jpg

Volgens internetjurist Arnoud Engelfriet schendt Apple de Europese cookiewet met het ongevraagd verspreiden van het U2-album 'Songs of Innocence'. Bij PCM Web zegt Engelfriet dat bedrijven alleen ongevraagd data op apparaten mogen plaatsen als het om functionele informatie gaat. "Maar U2 is zelden noodzakelijk om iets te laten functioneren", aldus Engelfriet. Overigens kost de samenwerking met U2, Apple naar verluidt meer dan 100 miljoen euro.

Het album van U2 blijft de gemoederen aardig bezighouden. Direct na het uitbrengen van de gratis download voor alle iTunes-klanten, klaagden mensen dat ze ineens ongevraagd U2 op hun muziekverzameling hadden staan terwijl ze daar niet op zaten te wachten.

Het is dan ook raadselachtig waarom Apple de keuze voor het gratis binnenhalen van 'Songs of Innocence' niet bij de gebruikers heeft gelegd. Door bijvoorbeeld een melding te geven dat het album als cadeau klaarstaat om te downloaden, had Apple een hoop kritiek kunnen voorkomen. Niet alleen hadden U2-haters dan kunnen bedanken voor de gift, ook had het bedrijf in dat geval geen inbreuk gemaakt op de Europese cookiewetgeving.

De samenwerking met U2 kost Apple naar verluidt meer dan 100 miljoen euro. Een bedrag van zo'n 90 miljoen euro is aan U2 overgemaakt voor marketing van de band en Apple betaalt nog een onbekende hoeveelheid voor het mogen verspreiden van Songs of Innocence.

13-09-2014 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michiel Devlieger verdwijnt van het scherm

Michiel Devlieger verdwijnt van het scherm

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_6_zps7bf26dbb.jpg

Michiel Devlieger verlaat productiehuis Woestijnvis en wordt creatief directeur fictie bij het overkoepelende bedrijf De Vijver. Van de originele Woestijnvis-bende blijven nu enkel nog Erik Van Looy - die straks begint aan een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' - en Martin Heylen over als 'smoelen' van het huis.

"Het klopt dat ik van het scherm verdwijn", zegt Devlieger. "Ik ga me voortaan binnen De Vijver bezighouden met fictie, op vraag van mijn baas Wouter Vandenhaute en met meer dan volle goesting. Een officiële titel heb ik nog niet. Noem het maar 'creatief directeur fictie'."

Over het hoe en waarom van zijn beslissing is Devlieger duidelijk.  "Woestijnvis heeft de voorbije jaren zijn fictie noodgedwongen op een laag pitje moeten zetten. Ik voel nu dat de tijd rijp is om de draad weer op te pikken. De creatievelingen die Woestijnvis trouw zijn gebleven, hebben er zin in."

13-09-2014 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy Azalea: "Ex verkoopt sekstape uit wraak"

Iggy Azalea: "Ex verkoopt sekstape uit wraak"

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_5_zpsfc3f10fe.jpg

Hoewel Iggy Azalea gisteren nog ontkende dat ze in een sekstape is te zien, zeggen haar advocaten nu dat het mogelijk toch de Australische rapper is op de erotische beelden. De kans bestaat bovendien dat Iggy minderjarig was toen ze werd gefilmd met een ex-vriendje, meldt entertainmentsite TMZ.

Wie de tape verspreidt, wacht dus mogelijk juridische consequenties, waarschuwen de advocaten. Iggy kreeg onlangs miljoenen aangeboden van een pornobaas uit Hollywood die de sekstape wil uitbrengen. Eerder liet het management nog weten dat Iggy niet op de beelden staat.

Nu zegt de 24-jarige Australische dat haar ex achter de sekstape zit. Hij zou uit wraak de tape, opgenomen zonder dat zij daar volgens haar advocaten weet van had, willen verkopen om haar imago te beschadigen.

13-09-2014 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Persoonlijke mail van Obama blijkt (geslaagde) grap van 'De Ideale Wereld'

Persoonlijke mail van Obama blijkt (geslaagde) grap van 'De Ideale Wereld'

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_4_zps8e5c6447.jpg

Het nieuws van de onthoofdingen door IS lieten Kirsten Janssens, bekend uit het VIER-programma 'The Sky is the Limit', niet onberoerd. Na aanhoudelijk bellen en mailen naar de Amerikaanse president Obama, kreeg ze naar eigen zeggen een persoonlijk antwoord van de president. Of dat dacht ze toch.

Janssens was naar eigen zeggen gefrustreerd dat iedereen zijn schouders ophaalde over de onthoofdingen van IS. Ze besloot de koe bij de horens te vatten en Barack Obama persoonlijk op zijn verantwoordelijkheid voor de dood van westerlingen in Irak te wijzen. 

Op Q-music gaf ze toe dat ze het nummer van het Witte Huis gegoogeld had en wel tien keer gebeld had, maar de president nam de telefoon niet op. "Dat kon ook door het tijdsverschil komen", merkte ze pienter op. Nadien stuurde ze dan maar een e-mail naar het Witte Huis om haar bezorgdheid te uiten.

Een paar dagen geleden belde een onbekend nummer naar Janssens. "Het bleek een woordvoerder van het Witte Huis te zijn die mij belde in opdracht van de president. Hij vertelde dat Obama mijn mail had gelezen. Ik heb veel vragen moeten beantwoorden, maar heb uiteindelijk zijn persoonlijk e-mailadres gekregen", verklaarde ze op Q-music. Er ging geen belletje rinkelen toen die woordvoerder zei dat de situatie in het Midden-Oosten "geen topprioriteit is voor de VS" en "ze dus graag het advies in van hooggeplaaste mensen als [Kirsten Janssens] zouden inwinnen".

De ideale wereld

"Ik ben niet gewelddadig, maar als je mij een wapen geeft, zou ik ze opzoeken", reageerde ze vastberaden in het Engels. Het prioritaire e-mailadres waarmee Kirsten Janssens uiteindelijk rechtstreeks bij de president terecht zou komen was barack.whitehouse@usa.com. Die e-mail kwam in realiteit bij Jelle De Beule van De ideale wereld terecht. Die had ook het valse telefoontje gepleegd.  

De realityster was in elk geval dolenthousiast over de "persoonlijke bekommernis" van Obama. "Als ik hiermee maar één mensenleven heb gered, dan ben ik een heel fiere  vrouw", reageerde ze later op Q-music.

13-09-2014 om 01:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familie' neemt afscheid van Marie-Rose

'Familie' neemt afscheid van Marie-Rose

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_3_zpsf8dab126.jpg

Martine Jonckheere (57), die jarenlang gestalte gaf aan het personage Marie-Rose De Putter, verdwijnt uit 'Familie'. Jonckheere zal nog tot het voorjaar van 2015 op de set staan, haar personage Marie-Rose is nog het hele seizoen te zien in Familie. Het scenaristenteam zal de komende tijd verder bekijken hoe het vertrek van Martine in de verhaallijn zal verwerkt worden en wat er met het personage Marie-Rose De Putter zal gebeuren, zo klinkt het in een persbericht van VTM. De omroep bedankt Jonckheere via Facebook.

"In een langlopende reeks zoals Familie is het belangrijk om constant te vernieuwen om de kijkers te blijven verrassen", zo gaat het verder.

"De beslissing was zwaar", licht algemeen directeur van TvBastards Guy Goedgezelschap toe: "Samen met Martine kijken we terug op een mooie en intense samenwerking van meer dan tien jaar. Het spreekt dan ook voor zich dat dit een bijzonder moeilijke beslissing was om te nemen. We zijn Martine erg dankbaar omdat ze zo veel jaren lang het beste van zichzelf heeft gegeven. Verandering en evolutie zijn de laatste jaren echter erg belangrijk geworden in het 'Familie'-verhaal. De drijfveer om constant bij te sleutelen, te verbeteren en de verhaallijnen zuurstof te geven, is eigen aan een langlopende reeks. En dat gaat automatisch gepaard met de introductie van nieuwe gezichten, maar ook met afscheid nemen van acteurs. We wensen Martine natuurlijk het allerbeste toe".

Martine Jonckheere houdt het bij een reactie in datzelfde persbericht en is niet bereikbaar voor nader commentaar: "Het verhaal tussen TvBastards en mij is tot een einde gekomen. Uiteraard doet deze beslissing pijn, maar ik aanvaard en respecteer ze. Ik kijk nu vooruit naar de toekomst en zal er in eerste instantie alles aan doen om mijn rol zo goed mogelijk te volbrengen. Ik neem de tijd om rustig afscheid te nemen van Marie-Rose, die mij altijd heel dierbaar is geweest. Ten slotte richt ik een speciaal woord van dank tot de trouwe 'Familie'-kijkers die elke dag rond de klok van 20 uur op VTM afstemmen: jullie blijven voor altijd in mijn hart".

13-09-2014 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney en verloofde laten paparazzi in de kou staan

George Clooney en verloofde laten paparazzi in de kou staan

http://oi57.tinypic.com/2hd4hw8.jpg

Insiders wisten het zeker: George Clooney en zijn aanstaande Amal Alamuddin geven elkaar nog deze week het jawoord in Londen. Dat bericht wordt vandaag echter ten stelligste ontkend door de lokale autoriteiten.

Daily Star meldde gisteren dat de acteur en de advocate vandaag voor de wet zouden trouwen in de Britse hoofdstad. Enkel heel dierbare vrienden en wat familieleden zouden voor de plechtigheid in het stadhuis van Chelsea zijn uitgenodigd.

Vandaag verzamelden tientallen paparazzi en journalisten voor het stadhuis, waarop de beheerder zich gedwongen zag een en ander recht te zetten. In een verklaring die op de deur werd gehangen, benadrukt de bode dat er geen sprake is van een huwelijksceremonie met Clooney en Alamuddin. Verslaggevers wordt verzocht geen overlast te veroorzaken voor andere stellen die in het stadhuis in het huwelijksbootje stappen. Dat schrijft Express.

De Hollywoodster en zijn Britse verloofde geven naar verluidt op 27 september een groots huwelijksfeest in Italië.

13-09-2014 om 01:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen deelt naaktportret op social media

Doutzen deelt naaktportret op social media

http://oi58.tinypic.com/9i4ht5.jpg

Doutzen Kroes deelde vandaag een naaktfoto van zichzelf met ruim één miljoen online fans op social media. De foto zal worden gepubliceerd in een boek met meerdere naaktportretten van Victoria Secret Angels.

De onlangs bevallen Doutzen, moeder van twee, ging voor fotograaf Russel James uit de kleren. Zij was daarmee niet het eerste fotomodel van het lingeriemerk Victoria Secret dat naakt voor hem poseerde. Candice Swanepoel, Lily Aldridge en Adriana Lima gingen haar voor. Alle foto's zullen worden gebruikt voor het boek 'Angels by Russel James'.

13-09-2014 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!