Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Sandler brengt vier films uit voor Netflix

Adam Sandler brengt vier films uit voor Netflix

http://oi57.tinypic.com/in94yv.jpg

Goed nieuws voor fans van Adam Sandler met een Netflixabonnement. De komische acteur gaat exclusief voor Netflix vier films uitbrengen.

Komiek Adam Sandler brengt exclusief voor Netflix, het netwerk voor internettelevisie, vier speelfilms uit. Sandler is niet alleen producent van de films, maar neemt ook telkens de hoofdrol voor zijn rekening.

"De kijkers vinden de films van Adam op Netflix hilarisch en bekijken ze keer op keer. Hij trekt kijkers van alle leeftijden aan en iedereen heeft een favoriete scène van Adam Sandler, niet alleen in de VS maar overal ter wereld", zegt Ted Sarandos, Chief Content Officer van Netflix.  

"Toen Netflix me benaderde met een aanbod om vier films voor hen te maken, zei ik direct ja, en om de enkele reden dat... Netflix met Wet Chicks rijmt", aldus Sandler. Sandler begon zijn carrière als stand-upcomedian en sloot zich vervolgens aan bij 'Saturday Night Live' als schrijver en acteur voordat hij in zijn eigen films begon te spelen. Zo speelde hij onder meer in 'Anger Management', '50 First Dates' en 'I Now Pronounce You Chuck and Larry'.

02-10-2014 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anthony Horowitz waagt zich aan nieuw James Bond-boek

Anthony Horowitz waagt zich aan nieuw James Bond-boek

http://oi61.tinypic.com/dzaxvm.jpg

De Britse schrijver Anthony Horowitz, vooral bekend van zijn jeugdboeken, gaat een nieuwe 'Bond'-roman schrijven. Horowitz baseert zich voor het boek op een origineel manuscript van Ian Fleming.

Ian Fleming schreef 'Murder on Wheels' in de jaren 50 voor een tv-serie rond de Britse spion 007. De reeks kwam er uiteindelijk niet, omdat de populaire films het overnamen. In het verhaal neemt James Bond het op tegen de Russen tijdens een Formule 1-race in Duitsland.

Vijftig jaar na de dood van Ian Fleming mag Anthony Horowitz met het script aan de slag. De Britse schrijver komt niet onbeslagen op het ijs. Hoewel hij vooral bekend is als jeugdauteur heeft hij ook heel wat ervaring als schrijver voor een volwassen publiek. Zo schrijft hij scenario's voor de tv-serie 'Midsomer Murders' en trad hij in de voetsporen van Sir Arthur Conan Doyle met zijn boeken over Sherlock Holmes.

Het is niet de eerste keer dat er een nieuw boek over James Bond verschijnt. Eerder gingen schrijvers Sebastian Faulks, Jeffery Deaver en William Boyd Horowitz al voor. Horowitz is wel de eerste die van de nabestaanden van Fleming onuitgegeven materiaal als basis meekrijgt.

Snelle auto's
"Aangezien Anthony een even briljante scenarist als schrijver is, dachten we dat het wel spannend zou zijn om te zien wat hij zou doen", vertelt Jessie Grimond, een achternichtje van Fleming. Horowitz vroeg specifiek naar 'Murder on Wheels'. "Het is een schitterend idee. Ian was gek op auto's, en hij was bevriend met Stirling Moss, de Lewis Hamilton van die tijd", aldus Flemings nicht Lucy Fleming."De missie van Bond is om een Russisch plan om de auto van Moss te saboteren te dwarsbomen. Er is een fantastische race waarin Bond verwikkeld raakt."

Horowitz is zelf ook laaiend enthousiast. "Het is geen geheim dat het buitengewone personage van Ian Fleming een grote invloed op mijn leven heeft gehad, dus toen zijn nabestaanden me vroegen om een nieuwe James Bond te schrijven kon ik echt niet weigeren", vertelt Horowitz. "Het is een enorme uitdaging, zelfs veel groter dan Sherlock Holmes, maar het is een inspiratie om origineel, onuitgegeven materiaal van Fleming te kunnen gebruiken. Dit is een boek dat ik moest schrijven."

Het nieuwe boek kreeg de werktitel 'Project One' mee, en zal zich afspelen in de jaren 50. Het moet in september volgend jaar in de rekken liggen.

02-10-2014 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook sterren grijpen hun kruis voor #FeelingNuts

Ook sterren grijpen hun kruis voor #FeelingNuts

http://oi59.tinypic.com/1z1v3o6.jpg

De ijsdouches zijn nog niet opgewarmd of daar is de volgende uitdaging al. De #FeelingNuts campagne, die de aandacht wil vestigen op teelbalkanker, krijgt nu ook veel steun van heel wat celebrities.

Vergeet koud water of geld, de #FeelingNuts campagne vraagt geen van beide, maar daagt mannen enkel uit om een foto te maken terwijl ze hun kruis vastgrijpen. Op die manier worden mannen wereldwijd aangespoord om hun testikels regelmatig te (laten) controleren op sporen van kanker. En natuurlijk mag er ook genomineerd worden.

Net zoals de Ice Bucket Challenge krijgt dit initiatief nu veel bekendheid door de steun van heel wat celebrities. Onder meer Hugh Jackman, Jamie Oliver en de jongens van 5SOS namen zichzelf al in de hand.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

02-10-2014 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Charlie Sheen bedreigde tandarts met mes"

"Charlie Sheen bedreigde tandarts met mes"

http://oi59.tinypic.com/ets320.jpg

Charlie Sheen wordt ervan verdacht dat hij zijn tandarts met een mes heeft bedreigd. De Anger Management-ster zou ook een vrouwelijke tandtechnicus hebben gemept.

Volgens entertainmentsite TMZ ging het mis toen Sheen vorige week donderdag bij de tandarts was om een abces te laten behandelen. De tandtechnicus wilde via een masker lachgas toedienen om hem te verdoven. Op dat moment sloegen bij Charlie de stoppen door. Hij begon met zijn armen te zwaaien en raakte daarbij de vrouw.

De tandtechnicus liep naar eigen zeggen de kamer uit, waarna de situatie verder uit de hand liep. Sheen zou een mes tevoorschijn hebben gehaald en rende achter zijn persoonlijke tandarts aan. De man raakte niet gewond. Wat de tandarts in de ogen van Charlie verkeerd had gedaan, is niet duidelijk. Vermoedelijk waren er drugs in het spel.

Crack
Sheen zou voor het tandartsbezoek crack hebben gebruikt. Zijn bodyguard zou hebben gezegd dat de komiek onder invloed was van deze rookbare variant van cocaïne. TMZ meldt dat de politie van Los Angeles bezig is met een onderzoek. Pas nadat ze met Charlie en de tandarts hebben gepraat, wordt besloten of het tot een aanklacht komt.

De 49-jarige acteur heeft nog niet op het incident gereageerd. Het zou zeker niet de eerste keer zijn dat hij vanwege het gebruik van verboden middelen in de problemen komt. Sheen werd in maart van 2011 ontslagen door de makers van Two And A Half Men omdat hij zich herhaaldelijk had misdragen. Ook toen speelden drugs een rol.

02-10-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere An Lemmens haalt uit naar bemoeizieke wildvreemden

Zwangere An Lemmens haalt uit naar bemoeizieke wildvreemden

http://oi60.tinypic.com/155m3xt.jpg

De presentatrice heeft nog even te gaan voor haar bevalling in december, maar ze heeft nu al genoeg van wildvreemden die opmerkingen maken over haar gewicht of die over haar bolle buik wrijven.

Deze week moest de 34-jarige An Lemmens even ventileren op haar Facebookpagina over bemoeiallen waar ze tegenwoordig mee te maken krijgt.

De week begon blijkbaar slecht voor An met een restauranthouder die haar dik had genoemd, gevolgd door een ober die een soortgelijke kwetsende opmerking had gemaakt. Het is duidelijk dat de vrouw van kunstenaar Arne Quinze graag met rust gelaten wordt tijdens haar zwangerschap. An is er namelijk niet mee gediend wanneer je over haar bolle buik wrijft, gruwelijke verhalen over bevallingen vertelt en meningen over borstvoeding deelt. Ze haalde nogal hard uit naar deze bemoeizuchtige wildvreemden met deze slotzin: "Mijn lijf - mijn kind - mijn leven - none of your f***ing business!"

In juni kondigde Ann op haar eigen Facebookpagina aan dat ze van haar eerste kindje zwanger is. Haar echtgenoot Arne heeft er al vier.

02-10-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na naaktschandaal staat Jennifer Lawrence nu om haar kledij in de kijker

Na naaktschandaal staat Jennifer Lawrence nu om haar kledij in de kijker

http://oi60.tinypic.com/dc7n9j.jpg

Na het schandaal met de gelekte naaktfoto's va de iCloud, krijgt Jennifer Lawrence nu om een heel andere reden aandacht. Het magazine Glamour heeft haar namelijk uitgeroepen tot de best geklede vrouw.

De kledingstijl van de Hunger Gamesactrice is haast altijd onberispelijk, of ze nu een rodeloperjurk of een jeansbroek aantrekt. Actrice Lupita Nyong'o staat op een verdiende tweede en Kristen Stewart op de derde plaats in de lijst van het vrouwenblad.

Sinds Jennifer Chris Martin heeft gestrikt, maakt ze een nog betere indruk dan vroeger. Toen de Oscarwinnares aan haar Hollywoodcarrière in 2007 begon, had ze nog niet zo veel gevoel voor stijl. Als tiener zag ze eruit als het typische 'girl next door'. Een jaar later begon ze te experimenteren met chiquere jurken tot ze in 2009 een modernere en vooral glamoureuze stijl begon te ontwikkelen. Nu durft ze gewaagde keuzes te maken, die toch steeds een schot in de roos zijn. Jennifer heeft de juiste balans tussen stoer en elegant gevonden dankzij experimenten met materialen en kleur, zonder er ooit over te gaan.

02-10-2014 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis bevallen van dochtertje

Mila Kunis bevallen van dochtertje

http://oi59.tinypic.com/2m6jsxf.jpg

Mila Kunis is bevallen van een dochtertje. Het eerste kindje van de actrice en haar verloofde Ashton Kutcher werd gisteren geboren, meldt TMZ.

De twee arriveerden rond 6 uur 's ochtends bij het ziekenhuis. Ashton zou de route naar het ziekenhuis van tevoren hebben geoefend om hier geen tijd mee te verliezen.

In maart werd bekend dat Mila zwanger was en in augustus dat het een meisje werd. Mila (31) en Ashton (36) zijn sinds februari verloofd.

02-10-2014 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe daagt Joke van de Velde uit voor naaktselfie

Lesley-Ann Poppe daagt Joke van de Velde uit voor naaktselfie

http://oi60.tinypic.com/162mja.jpg

Joke durft! Onder die noemer gaat Joke van de Velde bij Q-Music allerlei geflipte uitdagingen aan. Laatste in het rijtje: een naaktselfie nemen met niemand minder dan Lesley-Ann Poppe. U staat al te trappelen van ongeduld? Nog even op de tanden bijten dan, het weinig om het lijf hebbende resultaat zal pas morgen vanaf 17 uur te bewonderen zijn.

Het Komen Eten-fenomeen kwam blijkbaar zelf met het luchtige idee op de proppen, tot groot jolijt van presentator Wim Oosterlinck. Die voorspelt dan ook een "hete en vochtige dag".

Dat de ex-miss België verrassend uit de hoek kan komen, heeft ze eerder al ruimschoots bewezen. Rally rijden en schorpioenen aanraken bleken kinderspel, maar eergisteren beklom ze ook zomaar even de toren van de kathedraal van Hasselt.

02-10-2014 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tricky "zou niet opnieuw met arrogante Albarn samenwerken"

Tricky "zou niet opnieuw met arrogante Albarn samenwerken"

http://oi57.tinypic.com/11rr8kx.jpg

In een documentaire op FACT TV heeft de Britse artiest Tricky een reeks opmerkelijke uitspraken gedaan. Zo zou hij nooit meer met Blur- en Gorillaz-geestesvader Damon Albarn willen samenwerken wegens diens "arrogantie" en voor geen miljoen pond David Cameron of Barack Obama de hand schudden.

In 1996 werkte Tricky samen met Albarn aan een song voor zijn album 'Nearly God'. Het nummer zou echter nooit uitgebracht worden. Opnieuw samenwerken ziet Tricky niet zitten. "We liepen rond in een slechte buurt in Leeds. Ik keek rond me en zei 'Deze kinderen hebben niets', waarop hij antwoordde 'Ze hebben ons'", vertelt Tricky. "Ik kon enkel denken 'deze kinderen gaan de gevangenis in en uit, ze hebben geen geld. Hoe zijn wij, vooral jij... Misschien kan jij dat over mij zeggen, maar ik heb er de arrogantie niet voor. Deze kinderen hebben niets, proberen te overleven, maar ze hebben mij' - ik zou dat arrogant vinden."

Tricky kwam onlangs met zijn tiende plaat 'Adrian Thaws', het tweede album dat hij op zijn eigen platenmaatschappij 'False Idols' uitbracht. Hij werkte onder andere samen met zangeres Nneka en Mykki Blanco.

Verder liet Tricky nog optekenen "dat Massiva Attack hem geen moer kan schelen" en dat het "degoutant is je als muzikant met politici in te laten". "David Cameron? Obama? Ik zou ze voor geen miljoen pond een hand geven."

01-10-2014 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Brad Pitt bijna op de vuist ging met tegenspeler

Waarom Brad Pitt bijna op de vuist ging met tegenspeler

http://oi61.tinypic.com/2u9gyrm.jpg

Fury, het laatste project van Brad Pitt, is een van de films waar veel verwacht van wordt bij de lancering binnen enkele maanden. Maar op de set ging het er niet altijd even vreedzaam aan toe. De acteur ging zelfs bijna op de vuist met tegenspeler Scott Eastwood.

Tijdens het inblikken van een scène werd het Brad Pitt en collega Shia LaBeouf even te veel. Scott Eastwood, de zoon van Clint, spuwde tabak in hun tank. Pitt vertelt: "We reden op een weg. Ik zat in een pantserkoepel en Shia Labeouf in de andere. Scott zat achterin en pruimde op tabak. Hij spuwde het vocht weg, wat me echt boos maakte. Die tank was ons huis en hij had er geen respect voor. Toen de camera's nog draaiden riep ik boos dat hij die rotzooi moest opkuisen. Ook Shia steunde me, de gemoederen raakte een beetje verhit."

"We hadden er al een zwaar bootcamp opzitten, we hebben heel wat meegemaakt in die tank. Dat is op een woordenwisseling uitgedraaid. Achteraf heb ik wel met Scott gepraat om de plooien weer glad te strijken. Het grappige was dat toen ik die avond thuis kwam en het script nog eens nalas, ik ontdekte dat Scott enkel deed wat de regisseur van hem vroeg. Dus uiteindelijk bleek ik de rotzak te zijn", lacht Brad.

01-10-2014 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiësto en collega-dj's krijgen eigen postzegel

Tiësto en collega-dj's krijgen eigen postzegel

http://oi57.tinypic.com/2evztog.jpg

Vijf Nederlandse dj's krijgen elk hun eigen postzegel. Het gaat om Afrojack, Armin van Buuren, Dash Berlin, Hardwell en Tiësto. PostNL heeft besloten de zegels uit te brengen omdat Nederland in de wereld "al jarenlang toonaangevend is op het gebied van dancemuziek".

"PostNL staat middenin de samenleving. Wij brengen dus graag postzegels uit die aansluiten bij ieders belevingswereld. We zijn er trots op dat we nu tijdens het Amsterdam Dance Event deze dancehelden mogen eren", zegt CEO Herna Verhagen van het Nederlandse postbedrijf.

De vijf dj's zijn vervat in oplichtende, kleurrijke beelden, aldus PostNL. Ze krijgen 15 oktober van het postbedrijf hun eigen zegels uitgereikt. Dat gebeurt op de openingsdag van het Amsterdam Dance Event.

De zegels, die bedoeld zijn voor post tot 20 gram met een bestemming binnen Nederland, zijn voor het publiek vanaf komende maandag te koop.

01-10-2014 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani Kazaltzis lanceert JaniTV

Jani Kazaltzis lanceert JaniTV

http://oi57.tinypic.com/2d6p2h.jpg

Jani Kazaltzis, de bekendste stylist van Vlaanderen, lanceert vandaag zijn eigen videostation.

"Ik dacht laat ons eens iets anders doen. Iets dat jullie interesseert en ook mij interesseert. Dit is mijn website gemaakt om jullie het leven makkelijker maar vooral veel plezanter te maken. Handig in gebruik, boordevol filmpjes, elke keer iets anders: welkom bij JaniTV", met deze woorden heet de meest geliefde modekenner van Vlaanderen ons welkom op zijn website/videostation.

Met originele filmpjes, die niet uitsluitend over fashion zullen gaan, wil Jani de kijker keer op keer verrassen. Hij wil daarbij een internetgids zijn en zijn eigen dwarsdoorsnede van het web weergeven. "Het is niet altijd eenvoudig om je weg te vinden in het doolhof van trends en weetjes. Voortaan hoef je dat kluwen niet meer zelf te ontwarren.", staat te lezen op de website.

01-10-2014 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sylvie heeft relatie met Amerikaanse zakenman"

"Sylvie heeft relatie met Amerikaanse zakenman"

http://oi62.tinypic.com/xeex6r.jpg

Sylvie Meis heeft toch een nieuwe liefde. De 36-jarige presentatrice is dolverliefd op een Amerikaanse zakenman, meldt het Duitse weekblad In Touch.

"Ik zal er niet langer omheen draaien, het is waar dat ik een nieuwe vriend heb", vertelt Sylvie. "Ik ben verliefd en deze man maakt mij erg blij."

Samuel Deutsch zou het hart van Sylvie gestolen hebben. Het enige dat de blondine wil verklappen over hem is dat hij een zakenman uit New York is.

Deutsch past in het plaatje van het type man waar Sylvie op valt. Ze houdt klaarblijkelijk van jongensachtige mannen, met donker haar en lichte ogen.

Graaf Luis
Onlangs ontstond een gerucht dat Sylvie een geheime relatie zou hebben met graaf Luis Medina Y Abascal. Hij liet weten niet meer dan goede vrienden te zijn met Sylvie.

Sylvie heeft zich volgens In Touch voorgenomen terughoudend te zijn over haar privéleven. "Ik heb me het afgelopen jaar gerealiseerd dat het niet altijd verstandig is op alles te reageren."

01-10-2014 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te hoge inzetten op tweeling voor Kate & William

Te hoge inzetten op tweeling voor Kate & William

http://oi61.tinypic.com/140jeh5.jpg

Meerdere Britse bookmakers hebben het winstpercentage op de weddenschap dat prins William en zijn vrouw Kate een tweeling verwachten meer dan gehalveerd. Wedkantoor William Hill heeft het wedden hierop zelfs stilgelegd.

De hectiek rondom de weddenschap op een tweeling begon maandagavond. Diverse bookmakers kregen een groot aantal nieuwe klanten binnen die allemaal een hoog bedrag inzetten op de gok dat de hertogin van Cambridge in verwachting is van twee 'royal baby's'.

Meestal worden bedragen van rond de 20 pond ingezet, maar opeens verschenen er inzetten van 1000 pond. Hierdoor denken wedkantoren dat er sprake is van voorkennis. Genoeg reden voor William Hill om het wedden stil te leggen. 'We hebben een heleboel onverwachte inzetten binnengekregen, waaronder een groot aantal nieuwe klanten. Bij elke andere tak van sport zou ik zeggen dat mensen iets weten', aldus woordvoerder Rupert Adams tegenover Express.

Vlak na het nieuws over de zwangerschap kregen gokkers op een tweeling hun inzet 20 keer terug, nu is dat acht keer.

01-10-2014 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pedofiel uit 'Thuis' krijgt doodsbedreiging

Pedofiel uit 'Thuis' krijgt doodsbedreiging

http://oi57.tinypic.com/2nltgg8.jpg

Acteur Wouter Vermeiren ondervindt aan den lijve dat sommige kijkers van 'Thuis' geen onderscheid kunnen maken tussen fictie en realiteit. Vermeiren speelde de rol van een pedofiel in de serie en dat lokte hevige reacties uit. "Ik kom je vermoorden, agent Danny", schreef een jong meisje op Twitter. "Ze moeten hem castreren", klonk het op de Facebookpagina van 'Thuis'.

Vorige week kon de 'Thuis'-kijker zien hoe zijn personage Danny door de mand viel als de pedofiel die Emma ontvoerde, misbruikte en wurgde. "Ik leef al een week ondergedoken", grapt Vermeiren in TV-Familie.

Gewaarschuwd
"Maar de makers van 'Thuis' hadden me wel gewaarschuwd, omdat sommige kijkers fictie en realiteit niet van elkaar kunnen onderscheiden. Maar in de praktijk valt dat best mee. Ze herkennen mij op straat als de 'bad guy', maar willen gek genoeg een handtekening of een foto met mij. Mensen feliciteren me zelfs met mijn acteerprestatie, of wensen me sterkte als ik de wind van voren zou krijgen".

Geloofwaardig
"Als mensen op het 'Thuis'-forum schrijven dat ik een smeerlap ben, of dat ze mij zouden moeten castreren, betekent dat alleen dat ik mijn rol geloofwaardig heb neergezet. Slechts een enkeling schreef dat 'mijne kop' hem niet aanstond, maar aan mijn uiterlijk kan ik niets veranderen. Daar laat ik mij niet door raken".

Omdat pedofilie zo gevoelig ligt, twijfelde vermeiren lang voordat hij de rol aanvaardde. "Voor hetzelfde geld ben je voor de rest van je leven verbrand wanneer je een kinderverkrachter vertolkt. Omdat ik dat niet jaren en jaren gespeeld heb, denk ik dat het snel zal slijten".

Geheimhouding
Vermeiren had het wél moeilijk om het voor zijn omgeving geheim te houden dat Danny de ontvoerder van Emma was. "Enkel mijn vriendin Elfi en mijn ouders waren op de hoogte, omdat ik op voorhand met hen overlegd had of ik de rol zou spelen of niet. Vrienden probeerden me op slinkse manieren informatie te ontfutselen, bijvoorbeeld door te vragen hoeveel draaidagen ik nog had. Ik moest constant alert zijn om niet te verraden dat mijn personage er iets mee te maken had".

01-10-2014 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geubels kaapt Q met radio voor slechtgezinde mensen

Geubels kaapt Q met radio voor slechtgezinde mensen

http://oi61.tinypic.com/nmds05.jpg

Als uw baas zich afvraagt waarom u zo sip op het werk verscheen, steek de schuld dan maar op Philippe Geubels. Nadat de komiek gesakkerd had over de naar zijn zin té vrolijke ochtendradio, nam hij tussen 8 en 9 uur de micro over van Ornelis en Vancoillie.

Wordt u prettig wakker met vrolijk kwebbelende radiopresentatoren? Of is de joligheid net een reden om die duivelse wekkerradio zo snel mogelijk uit te zetten? Philippe Geubels behoort tot de tweede categorie en krijgt irritante jeuk van opgewekte types als Sven Ornelis en Maarten Vancoillie, zo liet hij vorige week verstaan in zijn tv-programma 'Geubels en de Belgen' (VIER): "Ik vind de radio van tegenwoordig niet meer hetzelfde als vroeger. Vooral 's morgens. Ik word onnozel van radiopresentatoren die altijd goedgezind zijn. Ik wil 's morgens een slechtgezinde presentator, liefst nog slechtergezind dan ik. Iemand die liever wat langer was blijven liggen.

Tegenzin
Waarop Q-music prompt naar hém belde, met de vraag een uurtje radio te komen maken op maat van ochtendlijke brompotten. "Wij konden er wel mee lachen, natuurlijk. Maar we dachten ook meteen: kom jij het dan het maar eens overnemen", aldus Sven Ornelis. Tot zijn grote verrassing zei Geubels 'ja' en zat hij vandaag al tussen 8 en 9 uur achter de microfoon in de studio aan de Medialaan.

Mét de frisse tegenzin waarvan Geubels zijn handelsmerk heeft gemaakt. "Het ambetante is dat ik al om 7 uur in die studio moet zijn. Zijn er op dat uur eigenlijk al mensen op straat?" Wat het precies geworden is, hoort u hieronder.

01-10-2014 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave op 9 en 10 mei in Koninklijk Circus

Nick Cave op 9 en 10 mei in Koninklijk Circus

http://oi62.tinypic.com/2vsma88.jpg

Nick Cave toert in april en mei volgend jaar door Groot-Brittannië en Europa. Het gaat om een reeks soloconcerten, weliswaar met trouwe dienaars Warren Ellis, Martyn Casey, Thomas Wydler en Barry Adamson.

De toernee brengt Cave en co. op 9 en 10 mei naar het Koninklijk Circus in Brussel.

30-09-2014 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis'-actrice Moora Vander Veken is weer single

'Thuis'-actrice Moora Vander Veken is weer single

http://oi62.tinypic.com/j7t2ck.jpg

Moora Vander Veken (22), bekend van 'Amika' en 'Thuis', vormt niet langer een koppel met haar Nederlandse vriend en acteur Soy Kroon (19). De twee blijven vrienden, maar de afstand en hun drukke jobs maakten een relatie te moeilijk. Dat meldt Story.

Moora en Soy leerden elkaar kennen toen ze allebei bij Studio 100 werkten. Twee jaar na de start van hun relatie, houdt het stel het voor bekeken. "Soy en ik zijn nog steeds vrienden. Zijn vrienden zijn ook mijn vrienden. We geven nog veel om elkaar, maar hadden het allebei te druk en de afstand tussen ons was te groot. We zagen elkaar soms zes weken niet, dat werkte gewoon niet. Hij krijgt in Nederland superleuke kansen, ik krijg die hier en we willen dat elkaar niet ontzeggen".

"Daarom zijn we net twee jaar gelukkig samen geweest. Omdat we soulmates zijn en elkaar vrij lieten. We hebben allebei een doel in ons leven en willen daar echt voor gaan. Ach, ik ben tweeëntwintig en heb nu zo veel meer tijd voor andere dingen. Nu kan ik weer wat meer op zwier gaan met Joy (Anna Thielemans, red.)."

30-09-2014 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stephanie Planckaert (25) verwacht derde kind

Stephanie Planckaert (25) verwacht derde kind

http://oi58.tinypic.com/o856as.jpg

Zeven jaar nadat hun jongste werd geboren, zijn Stephanie Planckaert en haar man Christopher (28) opnieuw in blijde verwachting. "Deze keer zullen we geen vervelende commentaar krijgen", zegt Stephanie, die op haar zestiende voor het eerst beviel. Hun dochter Iluna is negen, zoontje Mageno zeven.

De kinderen mochten het ook als eersten weten dat ze er een broertje of zusje zouden bij krijgen. Stephanie: "We hebben het hen verteld in de koelkelder. Dat was in volle zomerdrukte, toen onze chambres d'hôtes constant volgeboekt waren. De koelkelder was de enige plek waar we even onder ons vieren konden zijn. Ons Iluna wist niet waar ze het had. Ze pakte mij vast en was door het dolle heen. En Mageno, die is zo trots dat hij grote broer wordt".

30-09-2014 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy: "Gert Verhulst voerde me dronken"

Erik Van Looy: "Gert Verhulst voerde me dronken"

http://oi62.tinypic.com/i26quc.jpg

Erik Van Looy moest zijn principes even opzij zetten om Gert Verhulst zover te krijgen dat hij instemde met deelname aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. De Studio 100-baas wilde verstokte geheelonthouder Van Looy wel eerst dronken voeren. "Ik ben nog nooit zo ver gegaan om iemand over de streep te trekken. En ik hoop dat dit verhaal niemand anders op ideeën brengt", stelt Van Looy in Dag Allemaal.

"Het is begonnen met een etentje in een sterrenzaak in Antwerpen. En ik maar moeite doen om Gert te paaien. Maar daarna was hij nog niet helemaal overtuigd. 'Ik wil u nog beter leren kennen', zei Gert. 'Ik wil eens met u op de lappen gaan'. Ik zei dat ik nooit alcohol drink, maar dat motiveerde hem nog meer. 'Ik wil u dronken zien worden. Als ik u dan nog vertrouw, is 't goed voor mij. Dan doe ik mee aan 'De Slimste Mens'".

Een tijd later was het zover en werd Gert Verhulst de man die Erik Van Looy leerde drinken.

Champagne, gin-tonic, Bacardi-cola
"We zijn bij Gert thuis begonnen. Zijn goeie vriend Jelle Cleymans was erbij, zo had ik een getuige die achteraf kon bevestigen dat Gert 'ja' had gezegd. Maar het begon dus met twee glazen champagne. Daardoor liep ik al wat wankel. Dan ging het richting restaurant, waar ik twee gin-tonics heb gedronken. Toen was ik echt wel dronken. Ik vroeg Gert of hij 'De Slimste Mens' al wat zag zitten. Waarop hij de voor mij historische woorden sprak: 'Nee, want ge zijt nog niet zat genoeg'. Eén Bacardi-cola later was het eindelijk in orde voor Gert".

"Ik moet zeggen dat ik die gin-tonics echt wel lust, en dat had ik niet verwacht. Smaakt een beetje naar Sprite, hé? En dat benevelde gevoel vond ik ook niet onprettig. En ik ben niet ziek geweest achteraf. Maar toch zal 't bij die ene keer blijven. Cola blijft het lekkerste dat er is".

30-09-2014 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!