Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Leen: "De Lau mist maturiteit"

Ex Leen: "De Lau mist maturiteit"

http://oi61.tinypic.com/2mqkr6a.jpg

Eind deze maand neemt Laurens Nuyens, zeg maar 'de Lau', samen met zijn vriendin Roos deel aan het nieuwe VTM-programma 'Dansdate'. Dag Allemaal zocht zijn vorige vriendin op, de Brugse Leen Van Loocke. "Ik hoop dat Laurens geen benen breekt, want eerlijk: dansen is écht niet zijn sterkste kant". Maturiteit al evenmin, meent Leen.

Dat de Lau zo snel zijn nieuwe liefde van de daken schreeuwde, verbaast Leen niet. "Ik ben niet geschrokken", klinkt het. "Bij Laurens kan je alles verwachten. De ene dag is het wit, de andere dag is het zwart. Dus ja... Wel had ik niet verwacht dat hij z'n nieuwe relatie zo snel aan de grote klok zou hangen. Toen wij een koppel waren, hebben we meer dan zes maanden gewacht om daar openlijk over te spreken. Dat lijkt mij ook verstandiger, trouwens".

Geen verantwoordelijkheidsgevoel
Van Loocke beklemtoont dat ze mooie herinneringen bewaart aan haar relatie met de Lau, maar dat hij niet de man bleek met wie ze oud wilde worden. "Hij is een lieve en charmante jongen. Maar in mijn ogen mist hij verantwoordelijkheidsgevoel en maturiteit. Ik vind het belangrijk dat ik naar mijn partner kan opkijken. Dat ik iets van hem kan leren. Dat gevoel had ik dus niet bij Laurens".

14-10-2014 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amal Alamuddin neemt Clooney's naam over

Amal Alamuddin neemt Clooney's naam over

http://oi57.tinypic.com/2lrlnt.jpg

De Britse mensenrechtenadvocate Amal Alamuddin (36) heeft direct na na haar jawoord in Venetië aan Hollywood-acteur George Clooney (53) haar achternaam veranderd. De brunette gaat voortaan officieel door het leven als Amal Clooney.

"Amal Clooney is een advocaat gespecialiseerd in internationaal recht, mensenrechten, uitlevering en strafrecht", zo is te lezen op de website van haar advocatenkantoor Doughty Street Chambers in de binnenstad van de Britse hoofdstad Londen.

Inmiddels is Amal Clooney weer aan het werk. Gisteren arriveerde ze onder de grote aandacht van de media in Griekenland. Daar ontmoette ze de Griekse premier Antonis Samaris en andere ambtenaren om hen bij te staan in hun missie om klassieke Griekse beeldhouwwerken terug te krijgen van Groot-Britannië.

Het pasgetrouwde stel betrekt zeer waarschijnlijk binnenkort een gigantisch landhuis, even buiten Londen,  dat George onlangs aanschafte voor ongeveer 10 miljoen euro. De Clooneys bezitten verder nog huizen in de VS, Engeland en Italië.

Het nieuws van de naamsverandering heeft al heel wat uiteenlopende reacties uitgelokt. Feministen vinden het een slecht voorbeeld en een stap terug voor de emancipatie vrouw. Anderen oordelen dat de naamsverandering haar eigen keuze is en dat Amal met rust moet worden gelaten.

14-10-2014 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldpremière van 'The Loft' trapt 41ste Film Fest Gent op gang

Wereldpremière van 'The Loft' trapt 41ste Film Fest Gent op gang

http://oi62.tinypic.com/ekm6mo.jpg

In Gent trapt 'The Loft', de Amerikaanse remake van Eric Van Looys gelijknamige kaskraker, het 41ste Film Fest Gent op gang. Prins Laurent trok de aandacht door een fietstaxi boven een festivalshuttle te verkiezen om tot aan de Kinepolis te rijden.

Matthias Schoenaerts, de enige van de 'vijf vrienden' uit het Vlaamse origineel die ook in de remake acteert, was er niet wegens actief op een set in Frankrijk. Scenarioschrijver Bart De Pauw vergezelde regisseur Eric Van Looy en de Australische actrices Isabel Lucas en Rachael Taylor. "Een fantastisch man om mee samen te werken", zei Taylor over Van Looy. Van Looy zelf vond de openingsavond "thuiskomen". "Elf jaar geleden opende 'De Zaak Alzheimer' het filmfestival, wat de start was van mijn internationale carrière", zei hij.

Op de rode loper onder meer de internationale jury van de competitie, met de Amerikaanse schrijver Bret Easton Ellis als voorzitter en verschillende politici, onder wie Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld).

14-10-2014 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megadeth-zanger vraagt om hulp bij zoektocht naar schoonmoeder

Megadeth-zanger vraagt om hulp bij zoektocht naar schoonmoeder

http://oi62.tinypic.com/9ht98m.jpg

Hij heette een enfant terrible te zijn, hoewel dit epitheton ornans bij de frontman van metalband Megadeh volgens kenners al wat aan kracht heeft verloren. En wat ook blijkt uit het feit dat Dave Mustaine (53) het grote publiek om hulp heeft gevraagd om zijn vermiste schoonmoeder te vinden, zo heeft Fox News zondag op gezag van de krant San Diego Union-Tribune gemeld.

De 75-jarige Sally Estabrook heeft Alzheimer en is voor het laatst in Californië gezien op 4 oktober. Zij was verdwenen toen haar man een douche nam.

"Wij hebben uw hulp nodig", zei haar schoonzoon Dave Mustaine, gezeten naast zijn vrouw Pamela Anne Casselberry, op een persconferentie in het hoofdkwartier van de sheriff in San Diego.

Eerder had Mustaine aan de krant verteld dat zijn schoonmoeder misschien mee optrekt met daklozen en riep hij toen ook al het publiek op uit te kijken naar de vrouw. Ook vroeg de metalzanger via Twitter zijn vrouw Pam in gedachten te houden, en vroeg hij "hen die willen bidden, te bidden".

Mustaine vloog in 1983 de laan uit bij Metallica, waarop hij zijn eigen band Megadeth oprichtte. Hoewel ook die succesvol werd, kon dat succes niet tippen aan dat van Metallica.

13-10-2014 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran was twee jaar dakloos

Ed Sheeran was twee jaar dakloos

http://oi58.tinypic.com/kcgpdl.jpg

Ed Sheeran had twee jaar lang geen thuis. Dat schrijft hij in zijn boek A Visual Journey, zo melden diverse media.

"Ik had geen plek om te wonen voor een groot deel van 2008 en heel 2009 en 2010, maar ik redde mezelf", vertelt The Sing-zanger. "Ik wist waar en hoe laat ik een bed kon krijgen en ik wist wie ik altijd kon bellen om bij hun op de vloer te slapen. Sociaal zijn hielp. Drinken hielp."

Soms sliep de zanger op straat - ook bij Buckingham Palace had hij een goed plekje gevonden. "Er was een poort buiten bij Buckingham Palace met een verwarmingsbuis, daar heb ik een paar nachten geslapen. Daar heb ik het nummer Homeless geschreven."

Ook sliep de muzikant wel eens in de Londense metro. "Nadat ik een optreden had, wachtte ik op de eerste metro om vijf uur en sliep ik op de cirkellijn tot twaalf uur. Dan ging ik weer op pad en deed ik daarna hetzelfde. Het was niet verschrikkelijk, het was niet dat ik op de koude straten moest slapen."

13-10-2014 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron gespot met nieuwe vriendin

Zac Efron gespot met nieuwe vriendin

http://oi60.tinypic.com/vxkco.jpg

Zac Efron heeft een nieuwe vriendin. De Britse krant Daily Mail heeft de acteur samen met een blondine gespot en weet zeker dat dit zijn nieuwe liefje is. De foto's van de twee zijn op de website van de Britse krant te bewonderen.

Zac en zijn vriendin, Sami Miro, werden gezien op het vliegveld van Kopenhagen. Volgens de krant is het duidelijk dat de twee liever niet gezien wilden worden, ze droegen namelijk onopvallende zwarte kleding. Twee weken geleden werden de twee ook al samen gespot bij een sportwedstrijd.

Efron (26) werd dit jaar ook al aan actrice Michelle Rodriguez gelinkt. De twee werden regelmatig samen gezien, maar na twee maanden en een flinke ruzie tijdens een vakantie zouden de twee een punt hebben gezet achter hun relatie.

13-10-2014 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Zus van koningin Mathilde wil boer uit hoeve zetten"

"Zus van koningin Mathilde wil boer uit hoeve zetten"

http://oi62.tinypic.com/2r2ta38.jpg

De jongere zus van koningin Mathilde, Elizabeth d'Udekem d'Acoz, wil een gastenverblijf inrichten in een hoeve die ze onlangs van haar oma erfde. Alleen: de hoeve in Proven wordt gehuurd door een boer Jan die niet wil wijken. Dat meldt Sudinfo.

In het landelijke Proven, een deelgemeente van het West-Vlaamse Poperinge, ligt landgoed 't Couthof. Daar woont graaf Henri d'Udekem d'Acoz, de oom van koningin Mathilde. De zus van koningin Mathilde, Elizabeth d'Udekem d'Acoz, erfde onlangs een hoeve geërfd op een boogscheut van landgoed 't Couthof. Die hoeve wil ze nu laten ombouwen tot een gastenkwartier om familie en vrienden te laten logeren. In het voorjaar van 2015 wil ze beginnen met de verbouwingen.

Maar de hoeve wordt bewoond door de 63-jarige Jan Dhondt en die is niet van plan te verhuizen. "Ik woon hier al achttien jaar", zo vertelt Jan aan sudinfo. "Ik heb enkel een mondelinge overeenkomst, maar juridisch gezien is dat even geldig als een papieren contract. Raoul, de broer van Henri, heeft me gezegd dat ik hier levenslang mag blijven wonen. Ik heb ook al heel wat geïnvesteerd in het gebouw".

Het gebied waar de hoeve staat, is ingekleurd als landbouwgebied en dus mogen daar enkel agrarische activiteiten plaatsvinden. Of gastenverblijven daar toegestaan zijn, is twijfelachtig.

13-10-2014 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevestigd: Lea Michele weer verliefd na dood Cory Monteith

Bevestigd: Lea Michele weer verliefd na dood Cory Monteith

http://oi62.tinypic.com/1zy8pkx.jpg

Lea Michele is door een diep dal gekropen na de dood van haar toenmalige partner en tegenspeler Cory Monteith vorig jaar in juni. Maar de actrice lijkt er nu weer bovenop te zijn met een nieuwe liefde die ze via Instagram bevestigde.

De 28-jarige actrice uit de Amerikaanse reeks Glee deelde een romantische foto van haar schaduw hand in hand met een man. Daaronder stond het romantische zinnetje: "To love and be loved is to feel the sun from both sides" (Graag zien en graag gezien worden is als de zon van twee kanten te voelen). De gelukkige is de 28-jarige Matthew Paetz. Het is de eerste foto die de actrice deelt van haar vriend. De twee zouden al sinds juni een koppeltje vormen en leerden elkaar in april kennen tijdens het inblikken van Lea's muziekclip 'On My Way'.

Lea heeft een moeilijke periode achter de rug, nadat haar vriend en tegenspeler uit Glee Cory Monteith stierf aan een overdosis heroïne in juli 2013.

13-10-2014 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown: "Ebola is een soort van bevolkingscontrole"

Chris Brown: "Ebola is een soort van bevolkingscontrole"

http://oi62.tinypic.com/mw87s4.jpg

De controversiële zanger Chris Brown heeft zijn licht laten schijnen over de ebola-uitbraak in de wereld. De ster claimt dat ebola uitgelokt is om de overbevolking aan te pakken, iets wat niet geapprecieerd werd door zijn 13 miljoen volgers op Twitter.

"Serieus?", tweette iemand terug.

Eerder had ook Katie Hopkins dezelfde mening als Brown gedeeld, net op het moment dat Groot-Brittannië beslist had om 750 troepen naar Sierra Leone te sturen om het virus te bestrijden.

13-10-2014 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mensen hebben mijn kont gezien en dat vind ik prima"

"Mensen hebben mijn kont gezien en dat vind ik prima"

http://oi58.tinypic.com/2d7wjk7.jpg

Cameron Diaz heeft er geen moeite mee om uit de kleren te gaan als dat nodig is voor een film. Dat vertelt de actrice in een interview met het tijdschrift Marie Claire. Cameron was dit jaar nog zonder kleding te aanschouwen in de komedie 'Sex Tape', maar dat was zeker niet de eerste keer.

"Mensen hebben mijn kont gezien", zegt de 42-jarige blondine. Ze vindt dat absoluut niet erg. "Ik heb geen problemen met naaktscènes, als ze maar in het verhaal passen."

In het interview vertelt Diaz ook dat ze op dit moment geen kinderwens heeft. "Tegenwoordig heeft iedereen kinderen en dus willen ze ook dat anderen eraan beginnen. En van sterren wordt gedacht dat ze erg op niet-bekende mensen lijken, dus vraagt men zich af waarom ik geen kinderen heb. Maar ik heb geen zin om iets te doen omdat anderen dat van me verwachten." De filmster sluit niet uit dat ze ooit een gezinnetje gaat stichten, maar het is zeker geen must.

Ook wat betreft de liefde pint ze zich nergens op vast. "Ik ben niet op zoek naar een echtgenoot, maar het is ook niet zo dat ik er niet naar op zoek ben", laat Cameron weten. "Ik leid gewoon mijn leven en ik houd me totaal niet bezig met wat ik wel of niet zou moeten doen."

13-10-2014 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Jennifer Lopez razend om boekdeal exen"

http://oi62.tinypic.com/20iovq.jpg

Drie exen van Jennifer Lopez hebben een bod van ruim 7 miljoen pond (een kleine 9 miljoen euro) gekregen om een boekje open te doen over hun romance met de superster.

Een grote Amerikaanse uitgever wil dat J.Lo's eerste twee echtgenoten, Ojani Noa (40) en Cris Judd (45) en haar meest recente ex-geliefde Casper Smart (27), hun verhaal op papier zetten. Een bron die betrokken is bij de deal laat aan Daily Star weten: "Een gezamenlijk boek heeft meer impact dan drie losse autobiografieën."

De 45-jarige zangeres en moeder van tweeling Max en Emme (6), is naar verluidt razend. "Ze voelt zich verraden en heeft al een advocaat geraadpleegd", zegt een bron. "In de scheiding met zowel Ojani als Cris zijn duidelijk vertrouwelijkheidsovereenkomsten ondertekend. Er zijn dus grenzen aan wat ze wel en niet kunnen zeggen."

Dat haar achtergronddanser en voormalige liefje Casper Smart, met wie ze ondanks de breuk goede vrienden is gebleven, komt ook hard aan bij de diva. "Jen is woedend", aldus een ingewijde.

13-10-2014 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
12-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber kan weer een aanklacht wegstrepen

Bieber kan weer een aanklacht wegstrepen

http://oi61.tinypic.com/qysnrn.jpg

Justin Bieber kan weer een aanklacht van zijn lijstje strepen. De Canadese zanger wordt niet vervolgd voor een uithaal naar een fan in augustus.

De zanger, die regelmatig met justitie in aanraking komt, werd woedend toen de man hem met zijn gsm filmde tijdens een etentje in Hollywood. Hij zou hebben uitgehaald naar de fan en geprobeerd hebben diens telefoon af te pakken. Alles werd op camera vastgelegd, maar dat lijkt nu zijn redding.

Nadat de politie de beelden heeft bekeken, is besloten de zaak te laten rusten. Op de beelden is namelijk te zien dat het tieneridool inderdaad uithaalt maar de fan nooit aan heeft geraakt. En dat heeft hij waarschijnlijk te danken aan zijn bodyguards, meldt TMZ. Zij wisten de 'Baby'-zanger ervan te weerhouden de fan te lijf te gaan.

12-10-2014 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sony wil Adele binnenhalen en dat mag wat kosten"

"Sony wil Adele binnenhalen en dat mag wat kosten"

http://oi62.tinypic.com/2ns5caf.jpg

Platenmaatschappij Sony doet er alles aan om Adele binnen te halen. En volgens The Mirror ziet de zangeres dat zelf ook wel zitten. De krant schrijft dat Adele momenteel met Sony in gesprek is over een contract.

Met het contract zou een bedrag van 80 miljoen pond (bijna 102 miljoen euro) gemoeid zijn. De 'Someone Like You'-zangeres staat momenteel nog onder contract bij XL Recordings. Bij deze platenmaatschappij heeft ze haar succesvolle albums '19' en '21' uitgegeven.

Sony
Mirror meldt dat Adele en XL Recordings het niet eens kunnen worden over haar nieuwe plaat. De Britse zou daarom het besluit genomen hebben om te gaan praten met Sony.

Bij Sony staan veel andere grote artiesten onder contract zoals George Michael, Justin Timberlake, Katy Perry en One Direction.

12-10-2014 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscar and the Wolf-zanger: "Kanye West heeft de wereld veranderd"

Oscar and the Wolf-zanger: "Kanye West heeft de wereld veranderd"

http://oi59.tinypic.com/9tk1f4.jpg

In gesprek met De Tijd geeft Oscar and the Wolf-fenomeen Max Colombie aan dat hij kickt op bekende figuren. "Celebrity's zijn de heersers van de wereld. Kanye West heeft de wereld op grote schaal veranderd."

"Mensen als Lana Del Rey, Beyonce of Stromae kunnen dingen in beweging brengen. Als zij hun mond opendoen, luisteren tientallen miljoenen jongeren. Die impact heeft geen enkele politicus op deze planeet", aldus de frontman van de Belgische band.

Colombie heeft de ambitie om met zijn muziek ook iets te betekenen voor de wereld. "Ik wil mensen iets aanreiken met mijn muziek. Muziek is een fashion, een levensstijl. Een popartiest kan iets uitstralen, iets waarmee hij mensen infecteert."

Wat dat dan wel mag zijn, daar hoeft de zanger niet langer over na te denken: "Ik wil uitstralen dat iedereen het recht heeft om vrij te zijn. Het recht heeft om nee te zeggen; om niet in een bepaald systeem te moeten meedraaien. Iemand kan zijn talenten pas ontwikkelen als hij zich honderd procent vrij voelt."

12-10-2014 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studenten boos: volgend jaar blokken in plaats van rocken

Studenten boos: volgend jaar blokken in plaats van rocken

http://oi61.tinypic.com/25tuucl.jpg

Een week vroeger Rock Werchter, dat betekent slecht nieuws voor veel studenten. Op de meeste hogescholen en universiteiten zijn de examens op 25 en 26 juni, de eerste twee festivaldagen, nog volop bezig. In het middelbaar zullen de examens overal achter de rug zijn.

Het festival vindt een week eerder plaats dan de vorige jaren, in functie van een nog onbekende headliner. Terwijl gisteren al namen als Coldplay en AC/DC circuleerden, is alvast één ding zeker: er zullen waarschijnlijk duizenden studenten passen voor een (combi)ticket omdat het festival nu tijdens hun examens valt.

Aan zowat alle universiteiten duren die examens tot en met de laatste week van juni of zelfs een week langer. Ook aan de meeste hogescholen worden volgende zomer proefwerken afgenomen tot en met 26 juni. Uiteraard zal niet iedereen nog moeten blokken tot de allerlaatste dag, maar op het moment dat de voorverkoop van het festival begint, zal niemand al de examenkalender kennen. En dan is een combiticket van zo'n 200 euro misschien wel een (te) duur gokje.

Leerlingen van het middelbaar hebben meer geluk. Op zowat elke school eindigen de examens al op dinsdag. De leerlingen kunnen dus naar Werchter voor ze mogelijk slecht nieuws krijgen op school.

11-10-2014 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kris Van Steenberge wint Bronzen Uil met 'Woesten'

Kris Van Steenberge wint Bronzen Uil met 'Woesten'

http://oi61.tinypic.com/wb8460.jpg

De Bronzen Uil, de prijs voor de beste Nederlandstalige debuutroman, gaat dit jaar naar Kris Van Steenberge wint met zijn boek 'Woesten'. De prijs, een bronzen beeld en een som van 5.000 euro, werd overhandigd tijdens het literair festival Het Betere Boek. Van Steenberge won bovendien ook de lezersprijs.

De jury, onder leiding van Jos Geysels en verder bestaande uit Anna Luyten, Marnix Verplancke, Sylvain Peeters en Dirk Verhofstadt, was unaniem: "Door de combinatie van een groot inlevingsvermogen, een historische precisie en de aandacht voor de manier waarop mensen spreken en zwijgen is 'Woesten' (uitgeverij Vrijdag) een literaire voltreffer geworden." Geysels verwoordde het als volgt: "'Woesten' is een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin verschillende personages een eigen interpretatie geven van hun zoektocht naar hun lotsbestemming."

Van Steenberge haalde het van acht andere genomineerden: Chris Ceustermans met 'De boekhandelaar' (Manteau), Anne Eekhout met 'Dogma' (Arbeiderspers), Carmien Michels met 'We zijn water'  (De Bezige Bij), Feline Minne met 'Medea en ik' (Houtekiet), Lara Taveirne met 'De kinderen van Calais' (Manteau), Ann Thijssen met 'De vrouw die blijft' (Prometheus), Niña Weijers met 'De consequenties' (Atlas Contact) en Onno Wesseling met 'De eeuw van Carlos Moreno Amador' (De Geus).
 
Naast De Bronzen Uil werd ook de Lezersprijs De Bronzen Uil uitgereikt. De stemmen van de online voting werden samengeteld met de stemmen uitgebracht door de bezoekers van het festival. Ook hier kwam Kris Van Steenberge als winnaar uit de bus.

11-10-2014 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Bynes: "Microchip in hersenen is reden voor raar gedrag"

Amanda Bynes: "Microchip in hersenen is reden voor raar gedrag"

http://oi58.tinypic.com/2ed5c7a.jpg

Amanda Bynes is opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. TMZ meldt dat de actrice onmiddellijk nadat ze vanuit New York geland was in Los Angeles is opgenomen. De opname is volgens de website niet vrijwillig gegaan. Bynes heeft ondertussen ook al een eigen verklaring waarom ze de laatste tijd zo raar doet: een microchip in haar hersenen zou de oorzaak zijn.

Amanda dacht dat ze werd opgehaald door een taxi die haar naar een hotel in de buurt zou brengen waar ze haar ouders zou ontmoeten. In werkelijkheid hadden haar ouders ervoor gezorgd dat ze naar het Pasadena ziekenhuis werd gebracht. Amanda wordt in ieder geval 72 uur vastgehouden, maar dit kan eventueel verlengd worden met 14 dagen.

Bynes is de afgelopen weken weer regelmatig negatief in het nieuws. Zo beschuldigde ze haar vader via Twitter van misbruik. Later nam ze dit overigens weer terug. Volgens de blondine is een microchip in haar hersenen de reden van haar gekke uitspraken en raar gedrag.

11-10-2014 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Blake Lively deelt nieuwe foto's van babybuik

Zwangere Blake Lively deelt nieuwe foto's van babybuik

http://oi60.tinypic.com/15ri9t5.jpg

De zwangere Blake Lively heeft nieuwe foto's van zichzelf online gezet op haar website Preserve. Op de kiekjes is duidelijk te zien dat de actrice in verwachting is.

"Nu er een kindje onderweg is, is er zo veel te doen", schrijft ze bij de beelden. "Maar voordat ik mag wennen aan gebroken nachten, luiers verversers en mijn favoriete kleding onder de vlekken... is het tijd om cadeautjes open te maken", vervolgt ze bij de gezellige foto's op haar lifestyleblog.

Afgelopen week maakte Blake door een foto op haar website bekend dat zij en haar man Ryan Reynolds een kindje verwachten.

11-10-2014 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Familie de Mol doelwit van zware criminelen"

"Familie de Mol doelwit van zware criminelen"

http://oi61.tinypic.com/9pnwvb.jpg

De nieuwe afpersingsbrief aan de mediafamilie de Mol is mogelijk een teken ervoor dat er zware criminelen achter de afpersingszaak zitten. "Criminelen die zich ondanks de compositietekening nog steeds veilig wanen en er niet voor terugdeinzen met hun plan verder te gaan", zegt Erik Muller van beveiligingsbedrijf Cortex tegen de Nederlandse krant AD.

Muller wil niet speculeren over de zaak-De Mol, maar "in algemene zin" zegt hij dat deze manier van werken kan duiden op een goed doordacht plan. "Echte criminelen weten wat ze doen. Die hebben nagedacht over een plan en laten zich daar niet vanaf brengen. Dat een gelegenheidsafperser gewoon doorgaat, is erg onwaarschijnlijk. Die heeft niet nagedacht over wat te doen als er een compositietekening verschijnt."

Anderhalve week geleden werd bekend dat mediamagnaat John de Mol al een jaar wordt afgeperst. Hij kreeg regelmatig brieven waarin hij werd gesommeerd een miljoenenbedrag over te maken. Anders zou zijn zus, tv-presentatrice Linda de Mol en haar gezin iets worden aangedaan.Van de mogelijke dader circuleert een compositietekening nadat de man gebak bestelde bij een bakkerij in Blaricum, vlakbij het huis van De Mol, en dat met een dreigbrief bij de miljardair liet bezorgen.

In de anderhalve week daarna kreeg de politie 500 tips. Er is nog niemand aangehouden. De afperser laat zich niet afschrikken, getuige de nieuwe dreigbrief die is binnengekomen waarin de eisen worden opgeschroefd. "We gaan ervan uit dat de brief echt is en van dezelfde persoon of personen komt", zegt Bernhard Jens van de politie. Over de inhoud van de meest recente dreigbrief, het tijdstip en de manier waarop hij is bezorgd, doet de politie geen mededelingen.

11-10-2014 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flater: Naomi Campbell feliciteert 'Malaria' met Nobelprijs

Flater: Naomi Campbell feliciteert 'Malaria' met Nobelprijs

http://oi59.tinypic.com/8yzu6c.jpg

Nadat het bloedernstige Nobelcomité al de naam van co-winnares Malala Yousafzai van de Nobelprijs voor de Vrede verkeerd had gespeld, heeft de Britse actrice en model Naomi Campbell het nog veel bonter gemaakt. Campbell feliciteerde immers "Malaria" op twitter.

"Gefeliciteerd met je Nobelprijs 2014, Malaria", twitterde de 44-jarige Britse aan het adres van de Pakistaanse. "Respect" en "Vreugde" zei Campbell ook.

Vrijdag tikte het Malala Fund het Nobelcomité op de vingers omdat het de naam van de jongste laureaat van de Nobelprijs voor de Vrede als "Malala Yousafzay" had gespeld, terwijl het "Malala Yousafzai" hoorde te zijn.

Een andere reactie was er van de splintergroep Jamaat ul Ahrar van de taliban. "Karakters als Malala horen te weten dat wij ons niet laten afschrikken door propaganda. Wij hebben scherpe en gewette messen voor de vijanden van de islam klaargemaakt", dreigden de extremisten, eveneens via Twitter.

Jamaat ul Ahrar scheurde zich in augustus van de Tehreek-e-Taliban Pakistan (TTP) af. De TTP, een koepelorganisatie van zeker tien groepen, heeft zich tot nog toe niet uitgelaten over de onderscheiding van de kinderrechtenactiviste.

11-10-2014 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!