Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prem Radhakishun valt van stoel na zien wurgslang

Prem Radhakishun valt van stoel na zien wurgslang

http://oi58.tinypic.com/2vuh45u.jpg

Een beschamend moment voor Prem Radhakishun vanavond in De Wereld Draait Door. Prem schrok zo van de wurgslang die gast Freek Vonk op tafel legde, dat hij pardoes van zijn stoel viel.

Tafelheer Prem viel met stoel en al van het podium af, maar herstelde zich snel. Op Twitter wordt gegrapt over het fragment.

De twitteraars kunnen de aanwezigheid van bioloog Freek waarderen, maar als Prem van zijn stoel valt, wordt het pas echt leuk. "Inlijsten dat moment", "Freek vaker uitnodigen als Prem er zit", "kijk ik voor het eerst in tijden weer DWDD, pleurt Prem van zijn stoel. Toch maar weer vaker kijken?", "Prem lazert van zijn stoel. Mijn dag kan niet meer stuk", klinkt het.

29-10-2014 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun voor nieuwe Urbanus-film

Steun voor nieuwe Urbanus-film

http://oi57.tinypic.com/2z8xg6g.jpg

De hoop op een nieuwe Urbanus-film flakkert weer op. De komiek en productiehuis Eyeworks kregen deze week 127.500 euro ontwikkelingssteun voor hun project 'Het Vuile Goud', een animatiefilm naar de Urbanus-stripreeks. "Tot nu toe ziet het er goed uit", klinkt Urbain voorzichtig.

Zelf wil de komiek er nog niet teveel ruchtbaarheid aan geven -daarvoor zit het misgelopen filmproject 'Altijd Tevreden' nog te vers in het geheugen- maar de start oogt veelbelovend. 'Het Vuile Goud', een animatiefilm rond de bekende figuren uit de Urbanus-strips van de komiek en Willy Linthout, kan deze keer wel op steun van Het Audiovisueel Fonds (VAF) rekenen. Voor de tweede keer al. En met unanieme goedkeuring van de commissie.

"«Dat is goed nieuws, maar het kan nog honderd keer mislopen", aldus de komiek. "Daarom blijf ik ook voorzichtig. De film zit nog in een vroeg stadium en achteraf zal natuurlijk nog moeten blijken of we alles gefinancierd krijgen. Maar kom, als het VAF ons blijft steunen, hebben we toch al 'ons diploma voor goed gedrag en zeden'." (lacht)

29-10-2014 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally (82) opnieuw opgenomen in ziekenhuis

Eddy Wally (82) opnieuw opgenomen in ziekenhuis

http://oi57.tinypic.com/2dh5gu9.jpg

Eddy Wally is gisterenavond opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. Hij sukkelde al van begin deze week met zijn gezondheidstoestand. Dochter Marina Wally sprak dinsdag nog van een 'gewone verkoudheid', maar blijkbaar ging het gisterenavond opnieuw een pak slechter.

Het is niet de eerste keer dat Eddy Wally opgenomen wordt in het ziekenhuis. De gezondheidsproblemen van de charmezanger gaan terug tot 2011 toen 'the voice' deels verlamd raakte na een hersenbloeding. Eddy verhuisde toen naar rusthuis Bloemenbos in Zelzate. Daar geniet Eddy hij van een welverdiende oude dag. 

29-10-2014 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik probeer het weer goed te maken"

"Ik probeer het weer goed te maken"

http://oi61.tinypic.com/2vnfnls.jpg

Het gaat opnieuw de goede kant uit met Shia LaBeouf (28). De acteur kwam dit jaar meermaals in opspraak door zijn bizarre uitspattingen, maar nu heeft hij naar eigen zeggen opnieuw rust gevonden. Zijn nieuwste film 'Fury' speelde daarbij een grote rol: "Ik heb me tijdens de opnames nog nooit zo geliefd gevoeld. De laatste tijd probeer ik het met veel mensen goed te maken, en dat lijkt me aardig te lukken."

2014 was een woelig jaar voor Shia. Hij raakte slaags in Londen, New York en LA, verscheen op de première van 'Nymphomaniac' in Berlijn met een zak over zijn hoofd, werd op Broadway in de boeien geslagen nadat hij zich misdroeg in een theater en liet een maffe indruk achter toen hij vorige maand in een paarse legging een marathon rond het Stedelijk Museum in Amsterdam liep. En toch blijft hij tijdens ons gesprek benadrukken dat het goed gaat met hem: "Ik wil helemaal geen zot zijn, ik ben eigenlijk best ingetogen." Hij ontkent dat zijn uitzinnig gedrag georkestreerd is: "Ik vind niet dat ik een goede acteur ben, dus ik probeer vooral NIET te acteren. Dat kan raar klinken, maar de stoten die ik uithaal maken mijn job zoveel gemakkelijker omdat ik hierdoor niet zo hard moet werken."

Surrender to Jesus
Dat Shia ver gaat om zijn acteerprestatie zo geloofwaardig mogelijk te maken, is een understatement. Zo liet hij voor de opnames van de oorlogsfilm 'Fury' een tand trekken, sneed hij in zijn eigen gezicht en liet hij een tatoeage zetten om zich beter in te leven in zijn rol als Amerikaanse soldaat uit de Tweede Wereldoorlog in Duitsland. "Ik kan pas echt in mijn rol opgaan wanneer ik mijn volledige levensstijl verander. Mijn leven, mijn muzieksmaak, mijn manier van lopen,... alles moet eraan geloven. Je kunt dit misschien wel een bizarre methode vinden, maar het wérkt wel voor mij. Mijn gezicht was te mooi voor deze rol. Dus ja: ik heb bij mezelf een tand uitgetrokken. Ik heb bovendien 'Surrender to Jesus' op mijn lijf laten tatoeëren. De regisseur zei dat we alles moesten geven, en dat is precies wat ik heb gedaan."

Aanvaring met Brad Pitt
Toch was het voor Shia niet altijd even gemakkelijk om zich constant voor de volle honderd procent in te zetten. Zo zegt hij dat hij al aan het begin van bootcamp er de brui aan wilde geven. Het kwam tijdens de derde dag tot een aanvaring met hoofdrolspeler Brad Pitt: "Ik wilde geen push-ups meer doen, maar Brad keek me met een gezicht van 'get your fucking ass up' aan. Ik was nog maar net uit de Broadwayshow 'Orphans' geflikkerd omdat ik niet overeenkwam met de hoofdrolspeler (Alec Baldwin, nvdr), en dan gebeurde dit alweer. Ik was bang dat alles opnieuw faliekant zou aflopen. Ik ben in de barakken een potje gaan huilen omdat ik dacht dat ik een goede kameraad had verloren. Brad is me achterna gelopen om me te kalmeren. Hij zweeg en legde zijn arm om me heen. Ik ben nog nooit eerder door een acteur zo geknuffeld als door Brad Pitt."

Shia en Brad houden er tot op de dag van vandaag een speciale band op na: "Ik voel heel veel liefde. Oprechte liefde. Brad voelt zich nooit beter dan mij, wij zijn elkaars gelijke. Dat is het mooie aan Brad: hij is nooit Brad. Hij is als een broer voor mij." De acteurs e-mailen nog regelmatig: "Hij heeft me eergisteren nog een update gegeven over de nieuwe film waar hij aan bezig is. Ik weet zonder te vragen waar ik sta, en hij weet waar hij bij mij staat. Ik zou mijn leven geven voor alle acteurs met wie ik (in 'Fury') heb samengewerkt."

Mama's kindje
Zijn gedrag heeft hem doorheen de jaren heel wat vriendschappen gekost, maar het enfant terrible uit Hollywood benadrukt dat 'Fury' voor een keerpunt zorgde in zijn leven: "Ik heb me tijdens de opnames nog nooit zo geliefd gevoeld. De laatste tijd probeer ik het met veel mensen goed te maken, en dat lijkt me aardig te lukken. Alec Baldwin en ik hebben het onlangs bijgelegd. Ik heb heel lang afgezien van onze ruzie omdat ik altijd naar hem heb opgekeken." LaBeouf's alleenstaande moeder, Shayna, is hem zowel in goede als in slechte tijden door dik en dun blijven steunen. Daar is de acteur haar ontzettend dankbaar voor: "Ik ben een mama's kindje. Als ik dood ben, krijgt zij de hele erfenis. Een testament is er nog niet, maar misschien moet ik daar toch maar eens over gaan nadenken. Ik ben iemand die graag risico's neemt, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Ik kom in heel wat situaties terecht waar een testament eigenlijk helemaal geen overbodige luxe is."

Verborgen emoties
Hoewel zijn moeder altijd op de eerste plaats zal komen, durft hij zich meer en meer open te stellen voor nieuwe mensen in zijn leven: "Er zijn heel veel mensen van wie ik hou. Ik sta er tegenwoordig ook veel meer voor open. Ik ben opgegroeid met de veronderstelling dat mannen geen gevoelens mogen tonen. Ik heb altijd opgekeken naar mannen die hun emoties helemaal verborgen hielden - Steve McQueen, John Wayne - maar dat is door deze rol helemaal veranderd. Ik heb een heel hechte familie, een vriendin van wie ik hou en mensen met wie ik samenwerk van wie ik hou. Niet één iemand, maar heel veel mensen. Liefde is enorm belangrijk in mijn leven."

Product van roddelblaadjes
Het buitensporige gedrag waarmee Shia de voorbije tijd de krantenkoppen haalde, is tijdens ons gesprek in geen velden en wegen te bespeuren. De acteur, die in januari nog 22 keer 'I AM NOT FAMOUS ANYMORE' tweette, zegt dat hij eindelijk heeft geleerd om met zijn bekendheid te leven: "We leven in een maatschappij - een tabloidcultuur - waarin acteurs als objecten worden behandeld. Dat hoort nu eenmaal bij het vak. Ik ben dit pas beginnen aanvaarden toen ik zag dat iemand zoals Brad Pitt er vrede mee had genomen. Roddelblaadjes maken van ons een product zodat ze ons kunnen verkopen. De 'oude Shia' stoorde zich daar mateloos aan omdat hij het gewoonweg niet kon begrijpen, maar de 'nieuwe Shia' probeert alles veel beter te begrijpen zodat hij 's nachts beter kan slapen. Waar ik beter van slaap? Melatonine." (lacht)

'Fury' draait vanaf 22 oktober in de Belgische bioscoopzalen.

29-10-2014 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaanse artiesten nemen ebolasong op om bevolking te sensibiliseren

Afrikaanse artiesten nemen ebolasong op om bevolking te sensibiliseren

http://oi60.tinypic.com/f4lair.jpg

Een tiental Afrikaanse zangers hebben samen een popnummer opgenomen waarin de bevolking gesensibiliseerd wordt over de ziekte ebola. Onder meer de Malinese artiesten Salif Keïta en Amadou & Mariam hebben meegewerkt aan het lied.

Daarnaast zijn onder meer ook de Guineeërs Mory Kanté (bekend van de jaren tachtig-hit "Yéké Yéké") en Kandia Kora, de Ivoriaanse reggaezanger Tiken Jah Fakoly en de rappers Didier Awadi, Marcus de Banlieuzart en Mokobé te horen in het lied 'Africa Stop Ebola'. Bij het lied hoort ook een videoclip.

Het lied is in de eerste plaats pedagogische van opzet. De zangers leggen erin uit hoe er moet worden omgegaan met de ziekte, met tips als "was uw handen regelmatig" en "raak onze zieken niet aan, raak onze stervenden niet aan". Ook wordt gevraagd om beroep te doen op de medische hulpdiensten, via zinnen als "als je je ziek voelt, gaan de artsen je helpen (...) heb vertrouwen in de dokters".

Het lied is hoofdzakelijk in het Frans opgenomen. Maar om de boodschap duidelijk over te brengen werden ook enkele strofes ingezongen in het Maninka, Lingala, Bambara en Susu, de volkstalen van de zwaarst getroffen Afrikaanse gebieden.

Volgens de meest recente cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), zijn wereldwijd al meer dan 10.000 mensen besmet geraakt met het ebolavirus. Zeker 4.922 mensen zijn aan de ziekte gestorven. Vooral de West-Afrikaanse landen Guinee, Liberia en Sierra Leone worden zwaar getroffen.

28-10-2014 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan gaat naakt Marilyn Monroe achterna

Lindsay Lohan gaat naakt Marilyn Monroe achterna

http://oi59.tinypic.com/b8jv60.jpg

De felgeplaagde actrice Lindsay Lohan houdt wel van een verzetje. En dus bestelde ze een naaktschilderij van zichzelf. Het resultaat lijkt een perfecte kopie van dat échte icoon: Marilyn Monroe.

LiLo deed voor het pikante portret een beroep op de Londense straatkunstenaar Pegasus. Die had eerder Kylie Minogue op doek vastgelegd. En dat was blijkbaar in de gunst gevallen van de 28-jarige Lohan.

Prachtige opdracht
"Het moest een sexy werk worden", zegt Pegasus. "Het was een prachtige opdracht. Lindsay schilderen was een waar genot. Ze heeft zo veel meegemaakt, maar ze is daar mooier dan ooit uitgekomen". Oordeelt u zelf.

28-10-2014 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En zo ziet Joke van de Velde er uit na het joggen

En zo ziet Joke van de Velde er uit na het joggen

http://oi59.tinypic.com/10398hd.jpg

Na een afgepeigerde Eline De Munck, krijgen we deze week een foto te zien van hoe Joke van de Velde er écht uit ziet na het joggen. De 34-jarige ex-Miss België deelt wel vaker sfeerbeelden en selfies van haar loopsessies op Twitter, maar nu dus ook eentje van hoe ze na het sporten uitgeteld tegen de grond gaat.

De foto die Eline De Munck vorige week op Instagram plaatste, was een reactie op de 'onberispelijke' plaatjes van celebrities na het sporten. Of Joke van de Velde ook diezelfde waarheid nastreefde, werd niet expliciet gezegd.

28-10-2014 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo mooi kan liefde zijn in 'Boer zkt Vrouw'

Zo mooi kan liefde zijn in 'Boer zkt Vrouw'

http://oi57.tinypic.com/10h6c7p.jpg

Het jubileumseizoen van 'Boer zkt Vrouw' heeft nog voor het einde van de reeks al een tweede koppel beet. Na boerin Kelly, die van meet af aan voluit ging voor Antoine, is nu ook boerin Nathalie nog vóór het einde van de reeks gevallen voor de liefde.

De 23-jarige groente- en fruitboerin kon het niet langer geheim houden dat ze valt voor tuinaanlegger Geoffrey (20) uit Deinze. Na een eerste, voorzichtige kus volgde al snel meer gekus. En mag het koppel meteen op cruise. Mathijs kon niets anders dan de tortelduifjes alle geluk toewensen.

"Geoffrey is een stoere bink, maar hij is niet bang om zijn gevoelige kant te laten zien", zegt Nathalie in Dag Allemaal. Vier maanden na de opnames zijn ze nog altijd een smoorverliefd koppel. Bij Nathalie sprong de vonk over na het keuzemoment van vier naar twee. "Op een ochtend was ik Nathalie haar vader aan het helpen met het spannen van een draad. Nadien is Nathalie erbij komen staan, en waren we met ons drieën aan het babbelen. Alsof we elkaar al járen kenden. Op dat moment dacht ik: 'Dit móet ik een kans geven'", aldus Geoffrey

Die avond 'vergat' Geoffrey zijn gsm op tafel. Toen hij en Mathijs gingen slapen, fluisterde hij in mijn oor: 'Niks zeggen, ik kom straks terug.' We hebben toen twee of drie uur in de zetel zitten praten. De eerste kus kwam diezelfde avond. Daar waren geen camera's bij. 's Anderendaags kwam Geoffreys familie op bezoek, en hij had me gewaarschuwd dat zijn moeder geen gemakkelijke is."

"Mama heeft een nogal uitgesproken mening over welk soort meisje bij mij past. Een vrouw moet vooral respect tonen, voor mij en voor wat ik doe, vindt zij. Nathalie is de eerste waar mama over zegt: 'Daar zit toekomst in!' En als zij dat zegt, weet ik dat het waar is."

Bij koeienboer Peter-Jan was de keuze minder evident. De rationele boer koos uiteindelijk voor de 27-jarige Ellen uit Wommel. Ellen zelf ziet een relatie met Peter-Jan ook zitten. Zij zullen in Portugal mogen nagaan of de liefde een kans krijgt.

28-10-2014 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veilig én cool naar school met 'Safety First'

Veilig én cool naar school met 'Safety First'

http://oi62.tinypic.com/n4w61c.jpg

Kinderen die met een fluohesje naar school fietsen of wandelen zijn drie keer beter zichtbaar dan klasgenootjes zonder. Alleen zien ze er meestal niet uit, en leerlingen uit het middelbaar vinden ze vooral "niet cool". KBC brengt daar samen met 'Safety First', de VTM-fictiereeks die ook op de speelplaats van de middelbare school een hype is, verandering in.

Vanaf morgen -bij de start van het nieuwe seizoen op het scherm- kan je op de website www.moederspreventiewinkel.be fluokledij bestellen. Het gaat om rugzakhoezen, hesjes, fietshelmen, fluopolsbandjes en zelfs jasjes voor de hond, elke keer met leuke oneliners uit de reeks. Veilig fietsen is vanaf nu 'gatlelijk', maar wel hip. Een fluorescerend hesje kost 9,99 euro, een helm 33,99 euro.

28-10-2014 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overleef deze ellendige week dankzij de kinderverlosser van 'De Ideale Wereld'

Overleef deze ellendige week dankzij de kinderverlosser van 'De Ideale Wereld'

http://oi57.tinypic.com/1q03o9.jpg

Heeft u al heimwee naar 'De Ideale Wereld'? En zeuren uw oogappels u de oren van het hoofd in deze herfstvakantie? Dan moet u deze week de handige tips van de 'kinderverlosser' eens uitproberen.

Eerst en vooral is er een aftelklok, waardoor u ten allen tijde kunt zien hoever u nog verwijderd bent van die verlossende maandagmorgen. Maar er is meer: willen die vervelende 'kids' kost wat kost een uitstapje maken? Dan leveren Otto-Jan Ham en Jelle De Beule dankzij valse webcambeelden de perfecte uitvlucht om niét de deur uit te gaan. "Sorry kindjes, jullie willen toch echt niet gaan zwemmen als er een kaka in het water drijft? Volgende keer, beloofd!"

28-10-2014 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bill Cosby is een monster dat me drogeerde en verkrachtte"

"Bill Cosby is een monster dat me drogeerde en verkrachtte"

http://oi60.tinypic.com/2ldcay1.jpg

Barbara Bowman is als tiener emotioneel en seksueel misbruikt door Bill Cosby. In een interview met de 'Daily Mail' legt de actrice haarfijn uit hoe de Amerikaanse komiek haar in zijn rol van 'liefhebbende vaderfiguur' manipuleerde. "Die man heeft me gedrogeerd en verkracht", klinkt het. "Hij is een monster. Ik hoop dat anderen die hetzelfde meegemaakt hebben zich niet laten intimideren door zijn status en er ook open voor durven uitkomen. Als ik één slachtoffer kan helpen, is mijn missie geslaagd."

Barbara was in de wieg gelegd als mannequin, op haar dertiende zat ze zelfs al bij een modellenbureau in Denver. Toen ze in 1985 op 'privé-auditie' mocht bij de grote Cosby leek ook haar droom om actrice te worden uit te komen. De nu 77-jarige autoriteit nam haar onder zijn vleugels en praatte continu op haar in. "Zie me als de vader die je nooit gehad hebt', bleef hij herhalen. Cosby trakteerde haar op een uitstapje naar Lake Tahoe, nam haar mee naar voorstellingen op Broadway en gaf haar tickets voor zijn eigen shows. "Hij wou zien hoe ik me tussen beroemdheden gedroeg."

Moeder en oma om zijn vinger gewonden
Van zijn belofte om een ster van haar te maken, komt echter niets in huis. De geheime afspraakjes daarentegen begonnen elkaar wel in sneltempo op te volgen. "Ik verbleef in dezelfde hotels als hij en deelde zelfs de kamer met hem", klinkt het. Om verdachtmakingen te snel af te zijn, wond hij ook Barbara's moeder en oma om zijn vinger. "Iedereen hield van hem. Mijn ma had een blind vertrouwen in hem, ze wilde dat ik deze kansen greep."

"Compleet gebrainwasht"
De eerste ongewenste aanrakingen vonden in New York plaats. "Tegen die tijd had hij me echter al compleet gebrainwasht. Hij liet uitschijnen dat er iets mis was met mij als ik niet op zijn seksuele avances zou ingaan. Als ik een succesvolle actrice wilde worden, moest ik me kwetsbaar leren opstellen. Ik besefte dat er iets niet klopte, maar ik wilde hem ook niet teleurstellen. Voor mij was hij een pot goud en daar moest ik goed voor zorgen."

"Hij legde mijn hand op zijn penis"
Een hotelsuite in Reno (Nevada) in 1986. "Hij had alle lichten gedoofd. Hij legde me op de zetel en begon me overal te strelen. Vervolgens legde hij mijn hand op zijn penis en moest ik hem masturberen. Ik kon niet zien wat er gebeurde. Toen het gedaan was, ben ik de kamer uitgerend en heb ik overgegeven. Die gebeurtenis was zo angstaanjagend en vernederend dat ik ze niet tegen mijn moeder kon vertellen. Ik kon het niet eens zelf geloven, ik bleef mezelf wijsmaken dat ik gedroomd had en dat het nooit meer zou gebeuren. Ik was verstijfd van angst."

"Overgegeven in toiletpot"
Helaas bleef het niet bij die ene keer. "Hij had me eens uitgenodigd voor een diner met enkele van zijn werknemers. We aten in de keuken en ik had een glas rode wijn gedronken. Het volgende wat ik me herinner, was dat ik aan het overgeven was in een toiletpot. Ik had enkel nog mijn slipje aan en een T-shirt dat niet van mij was. Bill stond over me heen gebogen en hield bij het kotsen de haren uit mijn gezicht. Ik had geen idee hoe ik daar beland was, wij waren nog de enigen in dat huis. Ik mocht nog wat uitrusten op de bank en dan belde hij een taxi."

"Alles gewist"
Barbara gelooft dat Cosby haar gedrogeerd en misschien ook verkracht heeft. "De penetratie kan ik me niet herinneren omdat ik compleet van de wereld was, maar ik ben er zeker van dat hij me meermaals misbruikt heeft. Door die drugs raakte ik zelfs niet in paniek, het leek alsof alles in mijn geheugen gewist was."

"Bleef denken dat ik uitverkoren was"
Maar waarom trok ze dan toch niet aan de alarmbel? "Daar schaamde ik me te zeer voor. Ik bleef ook denken dat ik uitverkoren was, noem het een vals gevoel van superioriteit. Ik bevond me in een positie waar andere beginnende actrices enkel maar konden van dromen. Ik besefte niet helemaal wat er aan de hand was en maakte mezelf wijs dat er niets gebeurd was. Ik duwde het letterlijk van me weg: als ik er geen aandacht aan schonk, was het niet gebeurd. Ik beschouwde het als een kleine prijs die ik moest betalen in het grotere geheel."

Laatste keer in Atlantic City
Toch zou Barbara steeds meer afstand beginnen nemen. "En hij deed hetzelfde, omdat het te gevaarlijk werd. Plots moest ik in een huis in Roslyn gaan wonen, met de trein was het 45 minuten bollen."

De laatste daad van agressie vond in een hotel in Atlantic City plaats, toen Barbara negentien jaar oud was. "Alles verliep zoals gewoonlijk. Een chauffeur kwam me aan de luchthaven oppikken en bracht me naar mijn hotelkamer. Mijn bagage bleef echter achter en dus belde ik voor ik ging slapen naar de conciërge."

"Nooit vergeet ik rammelende geluid van zijn riem"
De volgende ochtend stond haar koffer in haar kamer, die deel uitmaakte van de suite van Cosby. "Wie heeft die daar gezet? De conciërge zou toch niet ongevraagd mijn kamer binnenstappen? Eens te meer vroeg ik me af wat er gebeurd was toen ik aan het slapen was. Bill gaf me vervolgens de opdracht om naar zijn kamer te komen. Daar kreeg ik een serieuze uitbrander omdat ik zogezegd niet discreet genoeg geweest was. Hij verweet me dat ik dronken was en dat ik hem in verlegenheid gebracht had."

"Hij ging compleet uit zijn dak, gooide me op zijn bed en hield me in bedwang. Hij probeerde zijn riem en broek uit te doen. Nooit zal ik het rammelende geluid van zijn gesp vergeten. Terwijl hij mijn broek trachtte uit te trekken, zat ik om hulp te roepen. Het gevecht ging door tot hij besefte dat het geen zin meer had en me buitengooide. Enkele dagen later werd ik ook uit mijn huis gezet en moest ik terug naar Denver vliegen. Ik kreeg niet eens de kans om mijn persoonlijke spullen mee te pakken."

Reclamespots
Nadat Barbara van haar helse avontuur bekomen was, trok ze met haar spaargeld terug naar New York. Maar deze keer om zelf carrière te maken, wat nog aardig lukte ook. Zo figureerde ze in meer dan dertig reclamespots -waaronder McDonald's en Holiday Inn- en versierde ze ook rollen in films. "Maar ik heb nooit de carrière gehad die ik voor ogen had."

"Advocaat lachte me uit"
In 1987 volgde Barbara de goede raad van een vriendin en stapte ze naar een advocaat. "Maar die lachte me gewoon uit, volgens hem had ik alles verzonnen om er zelf geld aan te verdienen. Nooit heb ik echter een cent gevraagd, daar was het me niet om te doen."

In 2004 trad met Andrea Constand een ander slachtoffer van Cosby in de openbaarheid. Barbara maakte er haar missie van om haar te steunen in de rechtszaak die ze aangespannen had. "Ik geloofde haar, want ik herkende de details die ze gaf." En dus vloog Barbara naar Philadelphia om als getuige haar zegje te doen. "Bills advocaten kwamen dat echter te weten en toen ik geland was, kreeg ik te horen dat Constand de zaak afgeblazen had. Ze hadden een deal met haar geregeld en zo bleef de omerta bestaan."

28-10-2014 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Vannieuwkerke in behandeling voor speekselklierkanker

Karl Vannieuwkerke in behandeling voor speekselklierkanker

http://oi59.tinypic.com/ake2hh.jpg

Bij VRT-schermgezicht Karl Vannieuwkerke (43) is vorige week dinsdag een tumor op de speekselklier verwijderd. Deze bracht een kwaadaardige kanker aan het licht.

De tumor is in een vroeg stadium ontdekt en was nog niet uitgezaaid. De prognoses op herstel zijn dan ook gunstig. In de loop van de maand november wordt de nabehandeling -die bestaat uit radiotherapie- opgestart.
 
Wat de gevolgen zijn voor de presentatie-opdrachten van het Sporza-gezicht valt nog af te wachten. Daar gaan de neveneffecten van de bestraling over beslissen. Vannieuwkerke zal zeker nog paraat zijn voor de interlands van de Rode Duivels tegen IJsland en Wales op respectievelijk 12 en 16 november en bekijkt de situatie nuchter.

"Dag per dag en stap per stap", klinkt het. "Ik ben getroffen door wat heel veel mensen meemaken en heb het geluk dat de tumor in een vroeg stadium is ontdekt. Daardoor zit ik onmiddellijk op het juiste traject. Dat verhoogt de kansen op een volledige genezing aanzienlijk. Ik besef dat er nog een moeilijke periode wacht, maar zal er alles aan doen om gezond te worden en mijn job opnieuw volledig te kunnen uitoefenen."

28-10-2014 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenaar mixt Taylor Swift en Aphex Twin tot 'AphexSwift'

Kunstenaar mixt Taylor Swift en Aphex Twin tot 'AphexSwift'

http://oi61.tinypic.com/25ixcub.jpg

Een mix van Aphex Twin en Taylor Swift? Het is mogelijk, zo bewijst kunstenaar David Rees met het mash-upalbum 'AphexSwift'. Dat schrijft muziekblad NME.

"Deze zomer besliste ik een album te maken met mash-ups van Aphex Twin en Taylor Swift", schrijft Rees in een blogbericht. Later benadrukt hij via Twitter dat hij het werk uit respect voor beide artiesten maakte. "Ik weet dat sommigen denken dat 'AphexSwift' een grote grap is, maar ik vind Aphex Twin en Taylor Swift echt allebei GEWELDIGE songwriters. Respect", tweette Rees.

27-10-2014 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijk genoeg? Kanye West laat 3,5 miljoen euro liggen

Rijk genoeg? Kanye West laat 3,5 miljoen euro liggen

http://oi57.tinypic.com/t029vp.jpg

Rapper Kanye West heeft een mega-aanbieding gekregen, maar die meteen afgewezen. De Amerikaanse entertainmentsite TMZ meldt dat de 37-jarige rapper 4,5 miljoen dollar (ruim 3,5 miljoen euro) had kunnen verdienen door negen concerten te geven in gok- en theaterstad Las Vegas.

Maar Kanye was hier kennelijk niet van onder de indruk, want hij heeft deze kans volgens de website aan zich voorbij laten gaan.

TMZ schrijft dat Kanye voor dit bedrag gedurende drie weken drie concerten per week moest geven in Las Vegas. Per show zou hij dus een bedrag van 500.000 dollar hebben gekregen.

Als West de deal wel had geaccepteerd was hij de bestbetaalde artiest in de gokstad geweest. Zijn collega's Britney Spears en Celine Dion treden er ook op, maar verdienen minder dan een half miljoen dollar per show. Onlangs werd bekend dat Jennifer Lopez waarschijnlijk ook gaat optreden in Las Vegas. Zij zou 350.000 dollar per concert krijgen.

27-10-2014 om 23:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geen facelift nemen is een risico in Hollywood"

"Geen facelift nemen is een risico in Hollywood"

http://oi59.tinypic.com/24d1p9f.jpg

De foto's van een onherkenbare Renée Zellweger gingen intussen druk de wereld rond. "Geluk en vredigheid", verklaart ze zelf. "Een facelift", denkt de rest van de wereld, waaronder ook Julia Roberts. "Ik neem een groot risico met mijn carrière door geen facelift te laten uitvoeren."

Actrice Julia Roberts is naar eigen zeggen een vreemde eend in de bijt in Hollywood. "Eens je 40 bent, is het in Hollywood de normaalste zaak van de wereld om bij de plastische chirurg langs te gaan voor een facelift", vertelt ze.

Het bijna 47-jarige gezicht van Lancôme laat de natuur liever zijn gang gaan. "Volgens Hollywoodmaatstaven heb ik een enorm risico genomen door geen operatie te ondergaan, maar ik heb Lancôme gezegd dat ik een natuurlijk model wil zijn die veroudert." En verouderen, dat doet ze helemaal niet slecht.

27-10-2014 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Marcia Strassman ('Honey, I shrunk the kids') overleden

Actrice Marcia Strassman ('Honey, I shrunk the kids') overleden

http://oi61.tinypic.com/fns0sx.jpg

De actrice Marcia Strassman, bekend uit televisieseries van de jaren zeventig als 'M*A*S*H' en 'Welcome Back, Kotter' is gestorven. Ze overleed vrijdag al, aldus het vakblad Hollywood Reporter in Los Angeles. Ze leed al jaren aan borstkanker. Strassman werd 66 jaar oud.

De New Yorkse was al een kindsterretje en zong als jonge vrouw, maar met matig succes. Ze verwierf bekendheid als verpleegster Margie Cutler in de tv-reeks 'M*A*S*H'. In 1975 maakte ze aan de zijde van John Travolta haar doorbraak als Julie Kotter in 'Welcome Back, Kotter'.

Ze vertolkte ook nevenrollen in vele bekende televisieseries als 'Magnum', 'The Rockford Files' of 'The Love Boat'. In 1989 speelde ze de echtgenote van Rick Mornais in de Disney-wereldhit 'Honey, I shrunk the kids'.

27-10-2014 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chauffeur Oprah rijdt vrouw aan

Chauffeur Oprah rijdt vrouw aan

http://oi62.tinypic.com/xaot8m.jpg

Lori Geller Bender ging zaterdag met haar man Kevin een hapje eten bij een restaurant in Miami. Het avondje verliep echter heel anders dan gepland toen haar voet werd overreden en ze op de foto mocht met Oprah.

'We staken de straat over naar het restaurant, waar een heleboel camera's waren', vertelt Lori aan New York Post. 'Ik zag een grote groep beveiligers en toen Oprah de auto instapte, reed 'ie van de stoep af en over mijn voet. Ik had hakken aan en mijn teen raakte klem onder het wiel, waardoor ik op de grond viel.'

Lori's man sloeg op het raam om de chauffeur te alarmeren, die snel achteruit reed. 'Oprah sprong uit de auto. Ze reageerde heel erg aardig en attent. Ze keek erg geschokt en vroeg gelijk hoe het met me ging.' Gelukkig viel het allemaal wel mee en had Lori geen pijn.

Oprah besloot het op een aparte manier goed te maken met Lori. 'Ze zei: 'Dat is wel een foto waard'. En ze sloeg haar arm om me heen. We namen een paar foto's samen.' Lori kijkt dan ook met goede gevoelens terug op het incident. 'Oprah ontmoeten stond altijd al op mijn wensenlijstje, maar ik had nooit gedacht dat het zou gebeuren omdat haar chauffeur over mijn teen zou rijden. Het is een bizar verhaal.'

27-10-2014 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman opnieuw behandeld voor huidkanker

Hugh Jackman opnieuw behandeld voor huidkanker

http://oi62.tinypic.com/1z2eza9.jpg

Acteur Hugh Jackman is voor de derde keer in een jaar tijd behandeld voor huidkanker. Hij ontdekte vorig jaar november het afwijkende plekje en werd toen voor het eerst behandeld. In mei was hij voor de tweede keer aan de beurt en nu moest hij weer onder het mes, weet E! News.

Het betreffende plekje huidkanker zit op zijn neus. De Australische acteur werd maandag dan ook gezien met een pleister op zijn reukorgaan. Jackmans manager laat weten dat de acteur het goed maakt en deze dagen aan het repeteren is voor een toneelstuk.

In mei liet de 46-jarige Wolverine-acteur weten dat het om een minder gevaarlijke vorm van huidkanker gaat. Toch was er toen een tweede behandeling nodig, en nu dus een derde. Jackman spoort zijn fans nu aan om zelf hun huid ook goed te controleren, zeker als ze geregeld zonder zonnebrandcrème in de zon komen.

27-10-2014 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato huilt en lacht met doodzieke fan

Marco Borsato huilt en lacht met doodzieke fan

http://oi58.tinypic.com/iqafrs.jpg

Marco Borsato heeft vandaag opnieuw gezorgd voor een hartverwarmende stroom aan berichten op Facebook. De zanger zocht Samantha op, zijn fan die onlangs hoorde dat ze niet lang meer te leven heeft. Marco lachte en huilde met Samantha.

"Je hebt een groot hart", reageerde een fan toen Marco donderdag liet weten de doodzieke Samantha te zullen opzoeken. Samantha's moeder Sylvia deed een aangrijpende smeekbede waarin ze vertelde dat haar dochter niets liever wilde dan Marco Borsato en André Hazes-lookalike Caroline van Batenburg ontmoeten.

Dat liet Marco zich geen twee keer zeggen. Vandaag snelde hij zich naar zijn zieke fan. Ze kletsten, lachten en huilden. "Mede door haar familie en liefste vrienden werd het een memorabel bezoekje, en niet alleen voor Samantha. Ook ik zal nog geregeld terugdenken aan deze sterke, positieve vrouw!", oordeelt de zanger terugblikkend op een emotionele dag.

"Wat fijn voor haar", "een prachtig gebaar" en "you are the best", is een greep uit de reacties van fans op Facebook. Caroline, ook wel Andrea Hazes, zal Samantha morgen opzoeken.

27-10-2014 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Lawrence en Chris Martin uit elkaar"

"Jennifer Lawrence en Chris Martin uit elkaar"

http://oi58.tinypic.com/34q6z48.jpg

Actrice Jennifer Lawrence en muzikant Chris Martin zijn uit elkaar. Dat meldt E! Online. De 24-jarige Oscarwinnares en de 37-jarige Coldplay-zanger begonnen in juni met elkaar te daten maar de koek is nu op, meldt de site.

Jennifer had eerder een relatie met acteur Nicholas Hoult, maar zij gingen in het voorjaar uit elkaar. Rond die tijd werd ook bekend dat Chris en zijn vrouw Gwyneth Paltrow gingen scheiden.

In de vier maanden van hun relatie werden Jennifer en Chris één keer samen gefotografeerd. De relatie is nooit officieel bevestigd.

27-10-2014 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!