Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez slaat weer vals alarm

Selena Gomez slaat weer vals alarm

http://oi61.tinypic.com/sv30qc.jpg

Selena Gomez slaat vaak vals alarm en heeft daarin al een behoorlijke reputatie opgebouwd. Afgelopen week belde Selena voor de derde keer de politie, omdat ze bij thuiskomst vermoedde dat er een inbreker in haar huis was. Ze merkte dat haar deur niet op slot zat.

Agenten haastten zich naar de 3 miljoen dollar kostende woning, maar vonden geen insluiper. Volgens TMZ was het de derde keer dat Selena voor niets de politie liet opdraven uit angst voor inbrekers. Selena heeft eerder dit jaar hekken rond haar huis laten plaatsen, omdat ze last had van een stalker.

02-11-2014 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Halle Berry protesteert tegen verlagen alimentatie

Ex Halle Berry protesteert tegen verlagen alimentatie

http://oi57.tinypic.com/1zytqw.jpg

De ex van Halle Berry heeft bezwaar gemaakt tegen haar poging de kinderalimentatie die ze aan hem betaalt grondig te verlagen. Het Canadese model Gabriel Aubry beweert in rechtbankdocumenten dat hij niet meer kan werken sinds haar huidige man Olivier Martinez met hem op de vuist ging.

Volgens TMZ wil Halle Berry haar maandelijkse alimentatiebijdrage aan Gabriel Aubry verlagen van 16.000 dollar (12.700 euro) naar 3000 dollar (2400 euro). Gabriel laat het er niet bij zitten en herinnert de rechter aan de vechtpartij op haar oprit in 2012. Aubry beweert dat hij 6 maanden moest revalideren voordat de Franstalige Canadees weer kon werken. Sindsdien heeft het model maar drie opdrachten gehad, citeert TMZ uit de rechtbankstukken.

Halle Berry vindt haar ex een klaploper. Hij zou niet werken omdat hij van de alimentatie kan leven. "Er is geen wet of logica die zegt dat een gezonde, actieve man mag leven van de kinderalimentatie die de kapitaalkrachtiger moeder moet opbrengen", zegt de actrice. Volgens haar advocaat spendeert Gabriel maandelijks 590 euro aan de sportschool, 750 euro aan zijn eigen garderobe, 550 euro aan zijn zorgverzekering, 1.500 euro aan zijn auto en 880 euro aan meubels en elektronica.

Halle en Gabriel delen de voogdij over de 6-jarige Nahla, die ongeveer de helft van haar tijd met haar vader doorbrengt. In juni besloot de rechter dat Halle daarvoor 16.000 dollar per maand aan Gabriel moest betalen. Halle (48) kreeg vorig jaar haar tweede kindje, Marceo Robert, met haar nieuwe man.

02-11-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran zegt 'ja' op huwelijksaanzoek fan

Ed Sheeran zegt 'ja' op huwelijksaanzoek fan

http://oi61.tinypic.com/21llwde.jpg

Ed Sheeran is afgelopen donderdag ten huwelijk gevraagd door een trouwe fan die aan een agressieve vorm van kanker lijdt. Katie Papworth (19) uit Bearsden deed haar aanzoek tijdens een ontmoeting met haar idool backstage in Glasgow. De zanger twijfelde niet en zei direct 'ja'.

In een shirt met daarop 'Mrs Ed Sheeran' gaf Katie Ed Sheeran een schilderij en een ring. De zanger antwoordde hierop meteen: "Ik geloof dat dit het moment is om ja te zeggen!"

Op een briefje schreef de zanger nog een lieve boodschap voor zijn fan en aanstaande vrouw. "Lieve Katie, wat geweldig om eindelijk mijn vrouw te ontmoeten."

Bruidsmeisjes
Katies moeder was bij het aanzoek aanwezig. "Hij zorgde ervoor dat het een heel speciaal moment was voor haar en ze heeft het nergens anders meer over. Ze denkt sindsdien na over bruidsmeisjes", vertelt zij aan walesonline.co.uk.

02-11-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gwyneth en Chris geven huwelijk tweede kans"

"Gwyneth en Chris geven huwelijk tweede kans"

http://oi62.tinypic.com/23w5zxf.jpg

Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn nog steeds erg close. Volgens vrienden zou het dan ook goed kunnen dat ze het binnenkort weer gaan proberen samen. "Het zijn twee hele verschillende mensen, maar ze zijn nog steeds dol op elkaar", vertelt een bron aan Mirror.

"Ze kunnen niet zonder elkaar", vervolgt de insider. "Chris en Gwyneth hebben het nog niet eens over een officiële scheiding gehad, hun advocaten zijn ook nog niet aan elkaar voorgesteld. De kans dat ze alles bijleggen, is erg groot." Gwyneth en Chris maakten in juni van dit jaar bekend uit elkaar te gaan. De Coldplay-zanger kreeg daarna een relatie met actrice Jennifer Lawrence, maar de twee zouden daar afgelopen week een punt achter hebben gezet.

In de afgelopen dagen zou de zanger veel tijd hebben doorgebracht bij zijn ex en hun twee kinderen. Actrice Gwyneth vindt het belangrijk dat de twee zo normaal mogelijk met elkaar om blijven gaan. "Ze willen dat de kinderen gelukkig zijn en er niet veel van merken. Gwyneth wil dat ze nog steeds als familie leven en Chris is het daarmee eens. Hij is gek op hun kinderen en hij vindt het vervelend dat hij niet meer bij ze in huis woont."

02-11-2014 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gordon Ramsay verkoopt belang restaurants

Gordon Ramsay verkoopt belang restaurants

http://oi62.tinypic.com/2z3wftc.jpg

De bekende Britse kok Gordon Ramsay wil een belang van 50 procent in zijn restaurantimperium verkopen en de opbrengst gebruiken voor toekomstige groei. The Sunday Times schreef dat een transactie de restaurants mogelijk waardeert op 80 miljoen Britse pond (102 miljoen euro).

Ramsay kwam gedurende de crisis zwaar in de problemen en wist zijn restaurants draaiende te houden door er zelf miljoenen in te steken. Tot overmaat van ramp raakte de chef die vooral bekend is van tv-programma's als 'Hell's Kitchen', 2 Michelinsterren kwijt bij zijn restaurant in New York.

Ramsay en Stuart Gillies, die het imperium beheert, sneden de afgelopen jaren flink in de kosten en sloten daarbij onrendabele restaurants buiten het Verenigd Koninkrijk. De restaurants genereerden vorig jaar een winst voor belastingen van 5 miljoen pond op een omzet van bijna 45 miljoen pond.

02-11-2014 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclamemaker Wim Schamp overleden

Reclamemaker Wim Schamp overleden

http://oi62.tinypic.com/10cq79j.jpg

De bekende reclamemaker Wim Schamp is zondag op 60-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie. Schamp vocht al maanden tegen een kwaadaardige pancreaskanker. "Na elf maanden dappere strijd te hebben geleverd tegen een onoverwinnelijke tegenstander heeft Schamp met opgeheven hoofd de strijdbijl neergelegd op Allerzielen", zo deelt zijn dochter Tonya mee.

Wim Schamp was licentiaat rechten en communicatiewetenschappen. Hij werkte kort na zijn studies voor de Boerenbond. In 1985 richtte hij zijn eigen communicatiebureau WIM (Welcome In Massmedia) op. Hij verzorgde onder meer campagnes voor Jean-Luc Dehaene, Guy Verhofstadt, Yves Leterme, Louis Tobback, Johan Vande Lanotte en Jean-Marie Dedecker.

Cous-cous kreten
Schamp was ook actief op diverse andere fronten. Zo richtte hij in 1995 de vzw The Smoking op, een organisatie die pleit voor wederzijdse tolerantie tussen rokers en niet-rokers. Hij was ook betrokken bij de opstart van P-Magazine in 1997. Nog opvallend was een antiracisme-campagne op basis van een heropname van het liedje Cous-Cous Kreten van De Kreuners, ingezongen door politici van uiteenlopende pluimage en anderen.

Op 3 december 2013 kreeg Schamp te horen dat hij pancreaskanker had. En dat hij daar niet van zou genezen. De meest pessimistische dokters gaven hem nog drie maanden. "Ik had maar één bekommernis: weggeraken uit dat ziekenhuis. Pancreaskanker is zogezegd ongeneeslijk, maar ik wilde en wil er alles aan doen om de uitzondering te zijn. Dus moest ik naar huis, de plek waar ik weer méns kon zijn", klonk hij half juli nog in een interview met Dag Allemaal.

Monster
"Kijk, de dood loert. Dat beest zit daar, en ik moet niet doen alsof het niet waar is. Heb ik daar schrik van? Natuurlijk. Ik wil niet dood, maar ik ben niet zo dom om te denken dat het mij niet zal overkomen. Ik geloof dat ik dat monster zolang mogelijk op afstand kan houden, maar tegelijk weet ik dat het op elk moment kan toeslaan", sprak hij in datzelfde interview.

Door de ziekte en zware behandeling moest Schamp zijn beroepsactiviteiten eind vorig jaar stopzetten. De laatste grote campagne die Schamp voerde was uitgerekend "Vergroot de Hoop", een inzamelactie van taxussnoeisel voor de productie van chemotherapieën. De actie bracht ook 370.000 euro op voor de bestrijding van kanker.

Wim Schamp wordt zaterdag begraven in Herent. Hij laat een vrouw en twee kinderen na.

02-11-2014 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaak om plagiaat 'Blurred Lines' gaat door

Zaak om plagiaat 'Blurred Lines' gaat door

http://oi62.tinypic.com/29ynjad.jpg

Robin Thicke en Pharrell Williams hebben de eerste ronde in de zaak om vermeend plagiaat in hun nummer 'Blurred Lines' verloren. Dat betekent dat de rechtszaak die is aangespannen door nabestaanden van Marvin Gaye verder gaat, meldt Los Angeles Times.

De rechter vindt dat de nabestaanden van de zanger "voldoende hebben aangetoond dat elementen van 'Blurred Lines' aanzienlijk zouden kunnen lijken op beschermde, originele elementen van 'Got To Give It Up'." Thicke en Williams vinden dat er geen gelijkenissen zijn met Gayes hit uit 1977, afgezien van "gebruikelijke muzikale elementen". Ze hadden gevraagd om een uitspraak van de rechter die dat bevestigt, maar dit werd gisteren afgewezen.

De zaak komt op 10 februari 2015 voor de rechter.

01-11-2014 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdrol voor Sharon Stone in dramaserie

Hoofdrol voor Sharon Stone in dramaserie

http://oi60.tinypic.com/2i730i8.jpg

Sharon Stone heeft een rol te pakken in een nieuwe televisieserie genaamd Agent X. De Amerikaanse zender TNT heeft tien afleveringen besteld van het actiedrama.

Ook Jeff Hephner (Interstellar, Chicago Fire) en Gerald McRaney (House Of Cards) maken deel uit van de cast. William Blake Herron (The Bourne Identity) schreef de pilotaflevering van Agent X, die medio volgend jaar in Amerika wordt uitgezonden, meldt USA Today.

Sharon Stone, tevens uitvoerend producent, speelt de rol van Natalie Maccabee, de eerste vrouwelijke vicepresident van Amerika. Ze huurt geheim agent John Case (Hephner) in om crises aan te pakken die via traditionele wetten niet door de overheid zijn op te lossen. Hij gaat geen gevaar uit de weg in Washington DC en elders in de wereld.

Al snel raakt ook Maccabee zelf betrokken in de actie, blijkt uit de aankondiging van TNT. McRaney speelt de rol van leider van de staf van de vice-president.

01-11-2014 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 essentiële tips om als ouder het concert van One Direction te overleven

9 essentiële tips om als ouder het concert van One Direction te overleven

http://oi62.tinypic.com/1ywe4p.jpg

Op 13 juni verblijden de boys van One Direction hun Belgische fans met een optreden in het Koning Boudewijnstadion. De voorverkoop van dat circus gaat vandaag om 10 uur van start. Voor de Belgische 'Directioners' is dit wellicht het hoogtepunt van het jaar. Voor de ouders die hun kinderen vergezellen, is dat hoogtepunt misschien iets minder hoog.

01-11-2014 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie heeft de schattigste Halloweenbaby: Kim K. of Beyoncé?

Wie heeft de schattigste Halloweenbaby: Kim K. of Beyoncé?

http://oi60.tinypic.com/11izayu.jpg

Beyoncé en Blue zijn een schattig duo en dat is gisteren nog maar eens gebleken toen ze zich als Janet en Michael Jackson voor Halloween verkleedden. Kim Kardashian ging de schattige toer op met een stinkdierkostuum voor North.

Jay Z was de pretbederver gisterenavond door zich niet op te dirken. Maar zijn 33-jarige vrouw en dochter dingen wel mee naar de prijs voor de schattigste kostuums van 2014. In het beeld op haar Instagrampagina kust de Queen of Pop haar tweejarige dochter in het iconische rood-gouden jasje, donkere zonnebril en witte sokken van de King of Pop. Peuter Blue ging met haar moeder naar een Halloweenfeestje in New York.

De dochter van Kim Kardashian en Kanye West veroverde heel wat harten op Instagram in haar schattige stinkdierpakje.

01-11-2014 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Segers (Safety First) over het 'duiveltje in zijn hoofd'

Ben Segers (Safety First) over het 'duiveltje in zijn hoofd'

http://oi57.tinypic.com/6gbns0.jpg

Vlaanderen kent Ben Segers als de 'krullenbol' uit komische reeksen 'Wat als?' en 'Safety First'. Maar Jani Kazaltzis ontdekte in een interview voor JaniTV de donkere kant van deze grappenmaker.

Ondanks zijn liefde voor het komische genre, wil Ben zich graag ook eens aan een serieuze rol wagen. Ook uit de charmante acteur in het interview zijn angst voor de toekomst. Hij vreest voor zijn carrière door de vele besparingen in de cultuursector. Moest hij toch afgedankt worden, overweegt hij geen carrière als security-agent zoals zijn personage in Safety First. Dan denkt hij eerder aan een nieuw leven als taxichauffeur omdat hij "toch al de juiste looks heeft".

Hoewel de acteur zelden zijn donkere kant aan kijkend Vlaanderen toont, kampt Ben Segers ook met ongelukkige periodes en demonen. Ondanks het 'duiveltje in zijn hoofd', geeft hij zichzelf toch een 7,5 op de gelukschaal. Het openhartige interview krijgt een emotionele afloop als de papa van twee dochters zijn liefde voor zijn kinderen uit, die ook gepaard gaat met zorgen en angsten.

01-11-2014 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe 'den John' de Britse geschiedenis ingaat als de 'teenzuiger'

Hoe 'den John' de Britse geschiedenis ingaat als de 'teenzuiger'

http://oi59.tinypic.com/8xjymq.jpg

De Amerikaanse zakenman John Bryan heeft niet alleen de Vlaamse Hollywoodvrouw Astrid Bryan op zijn liefdespalmares staan, hij werd in het Verenigd Koninkrijk bekend door zijn affaire met de royal Sarah Ferguson. In een reeks over schandalen in het Britse koningshuis noemt royalty-expert Richard Kay hem de teenzuiger.

Dat John Bryan van de vrouwen houdt, is geen geheim. Zo is zijn huwelijk met de Vlaamse Astrid op de klippen gelopen omdat hij een affaire had met de Filipijnse Ancy Dieto. Toen ze ontdekte dat hij getrouwd was, deed ze haar verhaal aan de pers en die smulde van de verhalen.

Ook in de Britse media staat John niet bekend om zijn neus voor zaken, maar om zijn liefdesescapades in 1992 met de roodharige Sarah Ferguson toen ze nog getrouwd was met de Britse prins Andrew. Hun affaire werd breed uitgesmeerd in de pers dankzij een foto van een paparazzo die tot aan een villa in het zuiden van Frankrijk geslopen was. Zijn beeld haalde heel wat kranten en zorgde voor een rel in het Britse koningshuis.

Het beeld van de financieel adviseur die aan 'Fergies' tenen zuigt toont aan dat de relatie tussen de twee niet enkel zakelijk was. Later verdedigde den John zich nog tegenover Richard Kay dat hij niet aan haar tenen zoog maar dat hij haar voet aan het kussen was. De auteur die toch heel wat meegemaakt heeft als correspondent bij het Britse koningshuis noemt dit voorval één van de meest fenomenale dagen in zijn leven.

01-11-2014 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pascale Naessens best verkopende auteur

Pascale Naessens best verkopende auteur

http://oi59.tinypic.com/1zo9ldd.jpg

Ook op de boekenbeurs in Antwerpen vliegen de boeken van culinair auteur Pascale Naessens aan een sneltempo over de toonbank. Naessens bracht pas vier jaar geleden een eerste kookboek uit, maar is intussen de best verkopende auteur van Vlaanderen. "Ik schrijf eenvoudige recepten, die lekker én gezond zijn. Je voelt je er beter door in je vel en je kan tegelijk nog wat kilo's verliezen. Dat is het succesrecept".

01-11-2014 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Angie' verkozen tot beste hit uit de jaren zeventig

'Angie' verkozen tot beste hit uit de jaren zeventig

http://oi62.tinypic.com/k8byp.jpg

Radio 2 heeft vanmiddag de Top 70 van de Jaren 70 uitgezonden. Voor het eerst staat 'Angie' op de eerste plaats, het nummer van The Rolling Stones steeg maar liefst elf plaatsen ten opzichte van vorig jaar. 'You're The First, The Last, My Everything' van Barry White moet deze keer genoegen nemen met de tweede plaats. 'Have You Ever Seen The Rain?' van Creedence Clearwater Revival vervolledigt het podium.

In de top tien staat slechts één Belgisch nummer: 'C'est ma vie' van Adamo op zeven.
 
De uitzending van de Top 70 was het sluitstuk van de Klassiekers van de Jaren 70-week van Radio 2. Benjamien Schollaert en Peter Verhulst presenteerden de lijst.

01-11-2014 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie Meis draagt sexy pakje op Halloweenfeestje

Sylvie Meis draagt sexy pakje op Halloweenfeestje

http://oi62.tinypic.com/2h5lks5.jpg

De Nederlandse presentatrice Sylvie Meis heeft gisteravond alvast Halloween gevierd. De blondine plaatste een foto van zichzelf met een duizelingwekkend diepe decolleté.

Sylvie droeg tijdens de vip-editie van Eyes Wide Shut, een underground party in New York, een sexy donker lingeriesetje met jarretels. Om het netjes te houden combineerde ze haar outift met een zwarte colbert. Sylvie nam een onbekende vriendin mee naar het halloweenfeest. Vanavond wordt in Nederland Halloween gevierd.

Fantasieën
De jaarlijkse feesten in New York zijn gebaseerd op de film Eyes Wide Shut van wijlen Stanley Kubrick, die in 1999 verscheen. In die film krijgt een dokter (Tom Cruise) te horen dat zijn vrouw (Nicole Kidman) seksuele fantasieën heeft gehad over een andere man. Cruise raakt daarop ook geobsedeerd door de gedachte aan seks met een andere vrouw. Hij bezoekt een prostituee en ontdekt de wondere wereld van seksfeessten.

Sylvie Meis heeft sinds begin oktober een relatie met de Duitser Samuel Deutsch. Vorige week kwam het Duitse tijdschrift Bunte met het nieuws dat de 36-jarige Meis een borstvergroting zou hebben gehad.

01-11-2014 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op maat van de fans: het Harry Styles-kleurboek

Op maat van de fans: het Harry Styles-kleurboek

http://oi58.tinypic.com/f3hlqq.jpg

Altijd al het lichaam van Harry Styles op een of andere manier willen bekladden? Dat kan gelukkig vanaf nu dankzij het kleurboek 'Colour me good: Harry Styles'. Volgens ontwerpster Mel Elliott is het ideaal om een tekstballonnetje te tekenen en je eigen boodschap erin te schrijven. Bovendien is het boek geschikt voor "ervaren én onervaren" tekenaars. Oef!

01-11-2014 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen bespot Kesha met Halloween-outfit

Lily Allen bespot Kesha met Halloween-outfit

http://oi57.tinypic.com/x4oq5i.jpg

Lily Allen is dit jaar volgens Britse en Amerikaanse media wel erg ver gegaan met haar Halloween-outfit. Ze ging donderdag verkleed als gynaecologe naar het befaamde Halloween-feestje van Kate Hudson in Los Angeles.

Op het naamkaartje van de Britse zangeres viel de naam 'Dr. Luke' te lezen. Volgens TMZ is dit een verwijzing naar aantijgingen van Kesha dat haar producer Dr. Luke haar sinds haar achttiende seksueel, fysiek en verbaal zou hebben mishandeld. Hij zou haar dronken gevoerd hebben en drugs hebben gegeven om haar remmingen weg te nemen. Ook zou hij haar geslagen hebben en haar hebben uitgescholden.

Inmiddels lopen er drie rechtszaken in de kwestie. Kesha klaagde Dr. Luke aan en vraagt onder meer van de rechter om haar contract met hem te laten ontbinden. Op zijn beurt heeft Dr. Luke, echte naam Lukasz Gottwald, zowel Kesha als haar moeder voor de rechter gesleept. Volgens Dr. Luke verzint de Tik tok-zangeres alles om onder haar contract uit te komen. Kesha's moeder, Pebe, zou achter de aantijgingen zitten. Hij verwijt haar een lastercampagne.

01-11-2014 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Top Gear'-icoon onder vuur in Australië om 'biertweet'

'Top Gear'-icoon onder vuur in Australië om 'biertweet'

http://oi57.tinypic.com/2n8c6sj.jpg

Amper drie weken na de door hem veroorzaakte 'nummerplatenrel' in Argentinië heeft 'Top Gear'-presentator Jeremy Clarkson (54) zich de woede op de hals gehaald van de Australiërs. De Britse televisiester deed dat met een 'biertweet' van achter het stuur tijdens opnames voor zijn populaire autoshow in het uiterste noorden van Australië.

"Een van de beste ritten van mijn leven. Onverharde weg. M6. Onergaande zon. iPod speelt 'Blind Faith' (Engelse blues & rock band uit jaren zestig, red.). Biertje in bekerhouder", stuurde Clarkson afgelopen weekend via Twitter de wereld in.

Bakken kritiek
Het bericht, voorzien van een foto van het dashboard van een auto met op de achtergrond een stoffige weg en zonsondergang, leverde hem op Twitter en Instagram bakken kritiek op uit binnen- en buitenland, zo melden Australische en Britse media.   

"Als je (alcohol) drinkt achter het stuur ben je een ongelofelijke idioot", twitterde iemand. "Drinken en rijden eh?", vroeg een persoon zich af in een tweet. "Voelt zich boven de wet verheven en is een leugenaar", reageerde weer een andere Australiër. 

De berichten ontlokten andere twitteraars boze reacties omdat volgens hen niet bewezen is dat Clarkson daadwerkelijk bier dronk achter het stuur. De critici maakten er korte metten mee. "Waarom zou je anders bier in de bekerhouder staan hebben? Ernaar kijken terwijl je over een stoffige weg rijdt?"

Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond zijn in Australië voor opnames voor hun populaire autoshow. De voorbije twee weken reden ze in een gele Bentley Continental, Nissan GTR en BMW M6 Grand Coupé over verschillende wegen in Northern Territory.   

"Te groot ego"
De Britse Carole Whittingham, die haar zoon verloor door een alcoholrijder en een steungroep oprichtte voor lotgenoten, noemt Clarkson "een volslagen idioot". De 'Top Gear'-presentator zou volgens haar juist een uithangbord moeten zijn voor veilig rijden.

"Clarkson vindt het leuk om controversieel te zijn en deze actie is er eentje uit een lange reeks van domme dingen die hij heeft gedaan. Ik denk dat zijn ego veel te groot is geworden. Hij zou een goede indruk op mensen moeten maken en het goede voorbeeld moeten geven."

Gin-tonics
Het is niet de eerste keer dat Clarkson onder vuur ligt vanwege alcoholgebruik. Zijn 'Top Gear'-collega's en hij werden in 2008 veroordeeld voor het drinken van gin-tonics terwijl ze richting de Noordpool reden.

De BBC werd overspoeld met klachten van kijkers van de populaire autoshow en gaf hen uiteindelijk gelijk door te stellen dat de opname gezien kon worden als "verheerlijking van alcoholgebruik achter het stuur".

Argentinië
Begin oktober moest het 'Top Gear'-trio Argentinië zoals bekend ontvluchten nadat Clarkson een volkswoede had gecreëerd door rond te rijden met foute nummerplaten waarop schutingtaal stond en teksten die verwezen naar de door Argentinië verloren Falklandoorlog.

01-11-2014 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens grote winnaar bij de Story Awards

Nathalie Meskens grote winnaar bij de Story Awards

http://oi61.tinypic.com/24dljbl.jpg

Vanavond werden in de Hasseltse Ethias Arena opnieuw de jaarlijkse Story Awards uitgereikt. Grote winnares van de avond was Nathalie Meskens die niet alleen zichzelf (opnieuw) opvolgde als beste actrice, maar ook als vrouw van het jaar. Bart De Wever werd uitgeroepen tot man van het jaar, Jeroen Meus werd opnieuw bekroond tot beste tv-kok en de opvolger van Astrid Bryan werd Jani Kazaltzis als meest glamoureuze BV.

'Thuis' werd voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste tv-programma. Die award werd uitgereikt door de nieuwe minister van Media, Sven Gatz. Kürt Rogiers kreeg opnieuw de titel van beste radiopresentator en Maggie De Block mocht als favoriete politicus de fakkel van Bart De Wever overnemen, die deze award de voorbije vier jaar mee naar huis nam. Hij werd op zijn beurt tot man van het jaar gekroond.

Verder ging uiteraard de prestatie van onze Rode Duivels op het WK als meest heuglijke gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij. Favoriete sporter: Dries Mertens. De carrièreprijs van Story ging dit jaar naar Will Tura.

Hieronder een overzicht van alle winnaars:

*Beste TV-programma

Winnaar: Thuis           
Uitreiker: Sven Gatz

*Beste TV-kok
Winnaar: Jeroen Meus            
Uitreiker: Peter Van Asbroeck (huiskok van Story en Story FM)  

*Favoriete acteur of actrice
Winnaar: Nathalie Meskens            
Uitreiker: Herbert Flack

*Favoriete muziekgroep, zanger of zangeres
Winnaar: 2 Fabiola            
Uitreiker: Wim Weetjens en Tanja Dexters (presentatoren Story FM)  

*Meest glamoureuze BV            
Winnaar: Jani Kazaltzis            
Uitreiker: Katja Retsin  

*Favoriete politicus
Winnaar: Maggie De Block            
Uitreiker: Chris Willemsen  

*Beste radiopresentator            
Winnaar: Kürt Rogiers            
Uitreiker: Joke van de Velde  

*Story carrièreprijs            
Winnaar: Will Tura            
Uitreiker: Story-hoofdredacteur Frederik De Swaef  

*Babe van het jaar            
Winnaar: Ella Leyers            
Uitreiker: Kürt Rogiers  

*Man van het jaar            
Winnaar: Bart De Wever            
Uitreiker: Christophe Deborsu  

*Vrouw van het jaar            
Winnaar: Nathalie Meskens            
Uitreiker: Christophe Deborsu  

*Leukste nieuwe BV            
Winnaar: Laura Tesoro            
Uitreiker: Nicole en Hugo

*Meest heuglijke gebeurtenis            
Winnaar: De prestaties van de Rode Duivels op het WK  

*Hottie van het jaar            
Winnaar: Ian Thomas  

*Favoriete binnenlandse royal            
Winnaar: Koningin Mathilde  

*Favoriete buitenlandse royal            
Winnaar: Kate Middleton  

*Favoriete sporter           
Winnaar: Dries Mertens  

*Opvallendste buitenlandse gebeurtenis            
Winnaar: Het ontsporen van Justin Bieber  

01-11-2014 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verandert Benedict Cumberbatch in een monster

Zo verandert Benedict Cumberbatch in een monster

http://oi62.tinypic.com/sgr537.jpg

Foto's van achter de coulissen tonen het minutieuze proces waarin de 38-jarige acteur Benedict Cumberbatch wordt omgetoverd in het monster van Frankenstein.

Het proces om van de Brit een echte griezel te maken, neemt meer dan twee uur in beslag. De foto's van de transformatie zijn een primeur van het Londense National Theatre dat het publiek via een app toegang verschaft tot exclusieve beelden, kortfilms en interviews.

Ter gelegenheid van Halloween wordt het stuk van Frankenstein in een productie van Danny Boyle nog eenmaal in 500 cinema's uitgezonden.

01-11-2014 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!