Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 60 miljoen euro voor twee schilderijen Rothko

Meer dan 60 miljoen euro voor twee schilderijen Rothko

http://oi61.tinypic.com/2n15kaw.jpg

Twee schilderijen van Mark Rothko (1903-1970) zijn op de herfstveiling van moderne kunst bij Sotheby's New York voor omgerekend 61,5 miljoen euro (ruim 75 miljoen dollar) onder de veilinghamer gegaan.

Voor 'Untitled', in zijn laatste levensjaar 1970 door de beroemde Lets-Amerikaanse abstracte expressionist geschilderd, werd 32,1 miljoen euro (39,9 miljoen dollar) betaald. Het werk in blauwe en purperen kleurentonen was geschat op 15 tot 20 miljoen dollar. Een ander werk, eveneens zonder titel, daterend van 1955 werd maandagavond op 29,4 miljoen euro (36,6 miljoen euro) afgehamerd. Het werk in twee tonen geel en evenveel tonen oranje was geraamd op 20 tot 30 miljoen dollar.

Beide werken behoorden tot de verzameling van de in maart op 103-jarige leeftijd overleden kunstverzamelaarster Rachel Lambert 'Bunny' Mellon, weduwe van de miljardair Paul Mellon.
Uit die collectie werden ook sculpturen van Alberto Giacometti en schilderijen van Richard Diebenkorn aangeboden. Het geld uit de verzameling wordt besteed aan tuinbouw en onderwijs.

De veiling gisteravond leverde in totaal 158,7 miljoen dollar op.

11-11-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Carrey denkt zo nu en dan aan stoppen

Jim Carrey denkt zo nu en dan aan stoppen

http://oi57.tinypic.com/9gbl9e.jpg

Jim Carrey overweegt zo nu en dan zijn acteercarrière aan de wilgen te hangen. Aan de ene kant omdat hij de keerzijde van de roem kent, aan de andere kant omdat hij soms twijfelt of hij het allemaal wel kan. Dat zegt de Dumb and Dumber To-ster in de krant Algemeen Dagblad.

De acteur, die vanaf deze week in de Nederlandse bioscopen te zien is in het vervolg op 'Dumb and Dumber' uit 1994, vraagt zich soms af waarom hij eigenlijk nog meer films maakt.

Nog populairder worden, wil hij liever niet. Hij voelt zich er ongemakkelijk bij, zegt hij in het vraaggesprek. De Canadese Carrey vertelt daarnaast dat hij soms twijfelt of hij wel grappig kan zijn op commando en zegt dat er momenten zijn waarop hij zijn afscheidsspeech in zijn hoofd heeft zitten.

11-11-2014 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tarantino koestert pensioenplannen

Tarantino koestert pensioenplannen

http://oi59.tinypic.com/2q8sjyf.jpg

Quentin Tarantino gaat misschien wel met pensioen nadat hij zijn nieuwste filmproject, 'The Hateful Eight', heeft afgerond. Tijdens een vragensessie over zijn western zei hij dat het goed voelt om tien films te maken en mensen achter te laten met het gevoel dat ze nog meer van hem willen zien, schrijft The Independent.

Op de vraag van castlid Samuel L. Jackson wat hij dan gaat doen, antwoordde de regisseur: "Toneelstukken en boeken schrijven. Ik vind niet dat je op het podium moet blijven totdat mensen je smeken om eraf te gaan. Het idee dat mensen meer van me willen, vind ik prettig."

Tien films op zijn cv, dat lijkt hem wel wat. "Dus dan heb ik er hierna nog twee te gaan. Het is niet in steen gebeiteld, maar dit is wel het plan. Als ik tot die tiende kom en de boel niet verpest, klinkt dat als een goede manier om mijn oude carrière te beëindigen."

Toch zegt de filmmaker ook dan geen nee tegen een mooi project. "Ik ga een goede film niet weigeren omdat ik heb gezegd dat ik niets meer zou maken."

De eerste film die Tarantino maakte, was 'Reservoir Dogs' in 1992. De laatste film van zijn hand die in de bioscoop draaide, was 'Django Unchained'. 'The Hateful Eight' moet volgend jaar uitkomen.

11-11-2014 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sven De Leijer verrast iedereen. En zichzelf

Sven De Leijer verrast iedereen. En zichzelf

http://oi60.tinypic.com/3008kg4.jpg

Sven De Leijer wint ook bij zijn tweede deelname, Adil El Arbi wint zijn tweede finale op rij en Lucas Van den Eynde verdwijnt na één deelname. Veel meer viel er tijdens de zestiende aflevering van 'De Slimste Mens' niet te beleven. Weinig spanning, weinig sensatie en een oervervelende vakjury. Henk Rijckaert mag beschikken, wat ons betreft. Aflevering 16 is er eentje om snel te vergeten.

De leukste quotes
Lucas Van den Eynde (over iconische rollen): 'Bospoeper, dat heeft me wel een aantal maanden, zoniet jaren, achtervolgd. Maar dan was ik alweer van de dankuvriendelijkformidabels af.'

Lucas: 'Ik word vooral aangesproken als Lucas Vandertaelen. Hiezie, hier is em Lucas Vandertaelen.'

Sven De Leijer (zit tussen Lucas en Adil): 'Ik voel me een beetje op een goedkope Ryanair-vlucht. Zo tussen twee andere mensen. Ik voel me niet echt op mijn gemak. En dan zit de piloot nog naast me.' Waarop Lieven Scheire: 'En er zit ook nog een kaper bij, heb ik gezien.'

Adil (over zijn 'Flamand-shit'): 'Dat is alles wat betrekking heeft op Vlaamse actualiteit.'

Scheire: 'Het wordt een fantastische uitzending. We hebben een professionele opwarmer, het begin is dus goed, en we hebben een professionele afscheidsnemer. Het einde zit dus goed. Daartussen is het toch alleen maar reclame, dus...'

De Leyer (over romantiek): 'Ik ben zo eens 's morgens gaan wandelen, in het bos met een hond. Dat was wel heel romantisch.'

Scheire (over Amerikaans onderzoek): 'Als Erik iets zegt over Amerika is het meestal niet waar.'

Erik (tegen Adil): 'Aldi, euh, Adil, sorry, sorry.'

Erik (stelt vraag): 'Het is best mogelijk dat je deze zwarte vogel in de schouw van Joke Schauvliege hebt zien vliegen, want je ziet hem vaak rond een schouw vliegen. Meer zelfs zijn naam rijmt op schouw.'

De Leijer: 'Ik ben autistsich optijdkomer. Ik ben meestal te vroeg. Ik zit ook heel vaak in mijn auto te wachten. Tot het mijn moment is om uit te stappen.'

Hilarisch moment
De gelegenheidsvakjury, Lieven Scheire en Henk Rijckaert, zingen live 'Bohemian Rhapsody' van Queen. Dat is zo slecht gedaan dat het na enige tijd alsnog leuk wordt.
 
De kantelmomenten
1. Lucas Van den Eynde staat na de 'Open deur'-ronde met 59 seconden onder de beginscore. Een gebrek aan tijd is dan meestal fataal.

2. Sven De Leijer snoept haast onopgemerkt veel seconden weg bij de Puzzel-ronde, maar verliest alle voorsprong door een slechte fotoronde.

3. Lucas en Adil spelen een barslechte filmpjesronde, Sven kan daardoor zijn spel rustig uitspelen. De lage eindscores verraden een zwakke spelavond. Adil kan met een zeer gemakkelijke finalevraag uitspelen.
 
De eindstand (voor de finale)
1. Sven De Leijer    312 sec.
2. Adil El Arbi    265 sec.
3. Lucas Van den Eynde  199 sec.
 
De stand
1. Bart De Pauw    8 deelnames, 5 overwinningen
2. Kirsten Lemaire    4 deelnames, 3 overwinningen
3. Cath Luyten    4 deelnames, 2 overwinningen
4. Adil El Arbi    4 deelnames, 1 overwinning
5. Marnix Peeters    4 deelnames, 1 overwinning
6. Luc De Vos    4 deelnames, 1 overwinning
7. Guillaume Van der Stighelen    4 deelnames, 0 overwinningen

11-11-2014 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie zet nieuwe song online

David Bowie zet nieuwe song online

http://oi62.tinypic.com/2vjudyo.jpg

David Bowie heeft vandaag een nieuwe, nog niet bekende song online gezet. Het nummer, 'Tis a Pity She Was a Whore, zal op 17 november aanstaande ook verschijnen als B-kant op Bowies nieuwe 10 inch vinylsingle Sue (Or in a Season of Crime).

Op zijn Facebookpagina zegt de rocker dat het een in zijn huisstudio opgenomen demo-track betreft. ''Als de vorticisten rockmuziek gemaakt hadden zou het als dit hebben kunnen klinken,'' aldus Bowie, verwijzend naar een Engelse kunst- en literatuurstroming uit de vroege twintigste eeuw die beïnvloed was door kubisme en futurisme. ''Het lied verkent de rauwheid van de Eerste Wereldoorlog.'' De titel van het nummer is ontleend aan een stuk van de zeventiende-eeuwse Engelse toneelschrijver John Ford.

'Tis a Pity She Was a Whore zal niet te vinden zijn op de drie cd's tellende en carrière omspannende boxcompilatie Nothing Has Changed, die eveneens op 17 november verschijnt ter gelegenheid van Bowies vijftigjarig jubileum als artiest. Sue (Or in a Season of Crime) staat daar wel op.

11-11-2014 om 10:03 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
10-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom betaalt Justin Bieber 80.000 dollar aan buurman?

Waarom betaalt Justin Bieber 80.000 dollar aan buurman?

http://oi60.tinypic.com/c2krb.jpg

Justin Bieber heeft 80.000 dollar overgemaakt aan zijn buurman om de schade te herstellen van het eiergooi-incident afgelopen januari. Bovendien zet de zanger de nodige stappen om zijn woede in het vervolg beter onder controle te kunnen houden.

Justins advocaat zei maandag tegen de rechter dat de zanger in zijn proeftijd zich netjes aan alle regels houdt die hem zijn opgelegd. Zo heeft hij inmiddels vier van zijn twaalf woedebeheersingslessen erop zitten en is hij bezig met het verrichten van zijn taakstraf, weet TMZ.

Het meisjesidool lijkt zelfs een wit voetje bij de rechter te willen halen door Bijbelstudies te doen. Justin was afgelopen weekend namelijk in de kerk te vinden voor een dienst en een Bijbelstudie.

Bieber moet voor 10 februari zijn taakstraf en therapie hebben afgerond. Zijn proeftijd duurt nog tot 2016.

10-11-2014 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jagger leed aan stressstoornis na dood L'Wren

Jagger leed aan stressstoornis na dood L'Wren

http://oi57.tinypic.com/e9ymgp.jpg

Mick Jagger leed aan een acute traumatische stressstoornis na het overlijden van zijn vriendin L'Wren Scott in maart. Dat blijkt uit rechtbankpapieren, melden Amerikaanse media.

De 71-jarige Jagger kreeg last van de extreme reactie na de zelfmoord van L'Wren en kon daardoor niet optreden. De dokter had de Stones-frontman geadviseerd een maand rust te houden.

De stoornis kwam aan het licht in de rechtszaak tussen The Rolling Stones en hun verzekeringsmaatschappij. De legendarische band eist 12,7 miljoen dollar voor het moeten afzeggen van optredens na de dood van L'Wren. De verzekeringsmaatschappij claimt echter dat de dood van de ontwerpster niet onder de polis valt, omdat het niet "plotseling en onvoorzien" was maar te wijten is aan een 'bestaande mentale aandoening'.

De 49-jarige L'Wren Scott werd op 17 maart dood aangetroffen in haar appartement in New York. Ze bleek zelfmoord te hebben gepleegd. Als gevolg annuleerden de Stones de zeven resterende concerten van hun 14 On Fire-tournee door Australië en Nieuw-Zeeland.

10-11-2014 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danscoach Kevin: "Ik zou niet graag in Josjes schoenen staan"

Danscoach Kevin: "Ik zou niet graag in Josjes schoenen staan"

http://oi59.tinypic.com/20armrs.jpg

Wie naar het nieuwe programma 'Dansdate' kijkt, weet dat koppel Kevin Janssens en Josje Huisman geduchte tegenstanders zijn. Niet moeilijk, als je weet dat Josje een dansopleiding genoot en Kevin tweede werd in 'Sterren op de Dansvloer. En toch is zijn vroegere danscoach Martine Jottay er niet gerust in: "Ik zou niet graag in Josjes schoenen staan."

In 'Sterren op de Dansvloer' kreeg Kevin Janssens en zijn danscoach Martine Jottay nog de meeste punten van de jury, al schonk de kijker de overwinning uiteindelijk aan Louis Talpe.

"Nu is Josje er natuurlijk bij", vertelt Martine in Dag Allemaal, "Dat zal misschien het verschil maken. Want Kevin alleen... Met zijn eigenwijs karakter maakt hij zich niet geliefd. Eerlijk gezegd: ik zou niet graag in Josjes schoenen staan! Vijftien weken lang ben ik Kevins danspartner en -coach geweest. Awel, nooit meer! Die jongen denkt dat hij alles beter weet. Altijd. Het zál gebeuren hoe hij het wil, en niet anders. Josje gaat nog afzien met haar Kevin, vrees ik."

10-11-2014 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pat Krimson wordt langzaam blind

Pat Krimson wordt langzaam blind

http://oi60.tinypic.com/24yqlhu.jpg

Patrick Claesen (49), alias Pat Krimson van 2Fabiola, heeft glaucoom. Dat is een erfelijke ziekte die zijn ogen aantast. "Ik moet binnenkort twee keer onder het mes", klinkt het.

"Afgelopen zomer kreeg ik last aan mijn ogen", vertelt Patrick. "Ik dacht eerst nog dat ik gewoon vermoeid was, maar het bleek glaucoom." De erfelijke aandoening wordt gekenmerkt door tunnelvisie. "Alles centraal zie ik scherp, daarrond is alles wazig. Genezen is niet mogelijk, maar ze kunnen de ziekte wel onder controle houden met een operatie."

Begin 2015 gaat Patrick twee keer onder het mes. "Het ene oog in januari, het andere in februari. Gelukkig is de ziekte nog niet zo ver gevorderd dat ik niet meer kan autorijden, want het is druk met 2Fabiola."

10-11-2014 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaat 'So You Think You Can Dance' overleden: unieke danser is niet meer

Kandidaat 'So You Think You Can Dance' overleden: unieke danser is niet meer

http://oi58.tinypic.com/r014dk.jpg

Een danser uit het eerste seizoen van So You Think You Can Dance is overleden. Het gaat om Serghinjo Burnet, die de strijd tegen kanker verloren heeft.

SYTYCD-presentator Dennis Wennis schrijft op Twitter: "Vreselijk nieuws. Een geweldige danser van het eerste seizoen So you think is overleden: Serghinjo."

Ook jurylid Jan Kooijman is geschokt. "Een unieke danser is niet meer. Sterkte toegewenst aan familie en vrienden."

Presentatrice An Lemmens meldt op Facebook dat de kandidaat is overleden aan kanker. "Serghinjo is iemand waar Dennis en ik steeds met warme gevoelens aan terugdenken. Nu nog meer dan anders: ik krijg net het verschrikkelijke nieuws dat Serghinjo overleden is aan kanker."

10-11-2014 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jason Bourne keert terug in 2016

Jason Bourne keert terug in 2016

http://oi60.tinypic.com/21cazav.jpg

Hollywoodacteur Matt Damon zal opnieuw in de huid van Jason Bourne kruipen. Dat heeft Damon bevestigd aan E! News.

Damon zei dat hij opnieuw gaat samenwerken met regisseur Paul Greengrass en dat de film vanaf 2016 in de zalen te zien zal zijn. "Hij moest alleen maar 'ja' zeggen", aldus Damon.

Het zag er lange tijd naar uit dat het afgelopen zou zijn met de Bourne-films, maar onlangs staken geruchten de kop op dat filmstudio Universal Pictures in gesprekken verwikkeld was met Damon en Greengrass voor een vijfde film.

Na 'The Bourne Ultimatum' uit 2007, de derde film in de reeks, hield Greengrass het voor bekeken. De regisseur vond dat het verhaal van Jason Bourne uitverteld was, nu hij zijn geheugen terughad. In 2012 lag er met 'The Bourne Legacy' een compleet andere film op tafel, maar die prent werd maar lauw onthaald.

10-11-2014 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boer zkt Vrouw: "Antoine zette mij en ons kind op straat"

Boer zkt Vrouw: "Antoine zette mij en ons kind op straat"

http://oi57.tinypic.com/2uppev6.jpg

In Boer zkt Vrouw lijkt boerin Kelly (23) de man van haar leven gevonden te hebben. De Waalse Antoine (29) lijkt wel voor haar gemaakt. Maar nu blijkt er toch een geurtje rond het koppel te hangen. "Ze kenden elkaar al voor het programma", vertelt Julie, de ex van Antoine. "Hij zette mij en ons kind op straat voor Kelly."

Julie vindt dat het tijd geworden is om haar kant van de zaak te vertellen. "Ik en Antoine waren zo'n zeven jaar een koppel, maar op 28 maart  kreeg ik te horen dat het uit was tussen ons", aldus Julie, die verder anoniem wenst te blijven. "We hebben een zoontje samen, Milo (5), maar dat deed hem niks. We moesten allebei zo snel mogelijk vertrekken. Het huis staat op zijn naam en we zijn niet getrouwd, dus ik kon niets doen."

Volgens Julie heeft Antoine haar verlaten voor Boer zkt Vrouw. "In februari ontdekte ik al sms'jes die Antoine uitwisselde met een zekere Kelly. Toen Kelly in het programma voorgesteld werd en vroeg om haar brieven te sturen, was ze al samen met Antoine."

10-11-2014 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Harris zegt MTV EMA's af om hartprobleem

Calvin Harris zegt MTV EMA's af om hartprobleem

http://oi60.tinypic.com/2mxj05t.jpg

Calvin Harris heeft op het laatste moment zijn optreden zondag in het Schotse Glasgow tijdens de MTV EMA's afgezegd. De dj zou hartproblemen hebben, meldt de krant The Scotsman.

Op de Facebookpagina van MTV EMA stond: ''Hey #MTV EMA fans, we hebben triest nieuws. Calvin Harris is ziek en kan niet optreden morgen. Hij biedt zijn oprechte excuses aan. Beterschap Calvin!''

De 30-jarige dj zou niet alleen optreden, hij is ook genomineerd voor Best Electronic en Beste Ierse act.

10-11-2014 om 08:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
09-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleding van Madonna brengt miljoenen op

Kleding van Madonna brengt miljoenen op

http://oi59.tinypic.com/28i9p55.jpg

Kleding, sieraden en andere spulletjes van Madonna hebben bij een veiling in Beverly Hills een flinke som geld opgebracht. In totaal werd er voor zo'n 3,2 miljoen dollar (ruim 2,5 miljoen euro) gekocht. BBC schrijft dat een jasje dat Madonna droeg in de film Desperately Seeking Susan het meeste opbracht: namelijk 252.000 dollar.

Kopers konden ook bieden op de trouwjurk van de zangeres die ze droeg toen ze haar ex-man Sean Penn in 1985 haar jawoord gaf. Deze wisselde voor ruim 81.000 dollar van eigenaar.

Tijdens de veiling gingen er ook kledingstukken en andere spullen van onder anderen John Lennon, Elvis Presley, Michael Jackson, Cher en The Beatles onder de hamer. De opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel.

09-11-2014 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ere-Oscar voor Franse scenarist Jean-Claude Carrière

Ere-Oscar voor Franse scenarist Jean-Claude Carrière

http://oi60.tinypic.com/mt5dna.jpg

De Franse scenarist Jean-Claude Carrière heeft zaterdag een Honorary Academy Award, een ere-Oscar, in ontvangst genomen tijdens de Governors' Awards in Hollywood. Ook de Japanse cineast Hayao Miyazaki en de Ierse actrice Maureen O'Hara kregen een ere-Oscar.

De 83-jarige Carrière schreef het scenario van meer dan 100 films, nder meer voor de kortfilm 'Heureux Anniversaire' van Pierre Etaix, die in 1962 de Oscar voor beste kortfilm won. Carrière was gedurende twintig jaar ook de vaste scenarist van Luis Bunuel. Voor twee van hun gezamenlijke realisaties, 'Le charme discret de la bourgeoisie' (1972) en 'Cet obscur objet du désir' (1977), waren ze Oscar-genomineerd.

Carrière kreeg de Oscar uit handen van regisseur Philip Kaufman, met wie hij in 1988 samenwerkte voor 'The Unbearable Lightness of Being'.

Anime- en mangaregisseur Miyazaki is dan weer bekend van onder meer 'Spirited Away', de animatiefilm waarmee hij in 2003 een Oscar won voor beste animatiefilm. Andere bekende animatiefilms van zijn hand zijn 'My Neighbor Totoro' (1988) en 'Princess Mononoke' (1997). De 73-jarige Miyazaki is de tweede Japanner die een ere-Oscar krijgt, na de legendarische Akira Kurosawa in 1990.

De 94-jarige Maureen O'Hara speelde onder meer mee in 'The Hunchback of Notre Dame' (1939) en 'Rio Grande' (1950). Ze is na Myrna Loy in 1991 de tweede actrice die een Honorary Academy Award wint zonder ooit een nominatie gekregen te hebben.

Zanger/entertainer Harry Belafonte (87) kreeg dan weer Jean Hersholt Award, een Oscar voor zijn strijd tegen onrecht. "Artiesten zijn de radicale stem van de beschaving", zo zei hij daarop.

09-11-2014 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soapsterretje schrikt zich een hoedje en wel daarom

Soapsterretje schrikt zich een hoedje en wel daarom

http://oi62.tinypic.com/14bndwo.jpg

Wat een pijnlijke ontdekking. Lorna Fitzgerald was nog zo gelukkig met haar nieuwe verovering. Het sterretje uit de populaire Britse soap 'EastEnders' schrok zich wel een hoedje toen ze plots beelden zag van haar vriendje. De knappe Keo Reid, die door het leven gaat als sportleraar, dook plots op in meer dan twintig 'kinky' pornofilms voor mannen.

Reid is al zes maanden het vriendje van Fitzgerald en is blijkbaar niet vies van een beetje actie voor de camera. Volgens een vriend van Reid gaat hij voor 350 pond uit de kleren en houdt hij wel van een stevige portie billenkoek. Dat doet hij niet alleen voor het plezier maar ook voor het geld, luidt het in de Irish Mirror. Keo hield zijn bijverdienste angstvallig geheim voor zijn vriendinnetje maar intussen lekte uit dat hij al in twintig films het beste van zichzelf gaf. "Hij hoopt nu dat ze hem niet dumpt, al beseft hij dat dit niet goed is voor haar (carrière)."

Een vriendin van Lorna -die al 8 jaar de rol van Abi Branning vertolkt in de soap- zei dat ze "erg verveeld zit met de onthulling": "Het is een pijnlijke ontdekking voor haar, ze is in shock. Ook voor haar familie is dit zwaar. Ik heb echt met haar te doen", zegt de vriendin aan de krant.

De blondine is intussen uitgegroeid tot de 'chouchou' van alle kijkers. Keo was dan ook fier toen hij het populaire sterretje veroverde. Hij plaatste meteen een paar foto's op zijn Facebookpagina. "Keo is ook niet gelukkig met het uitlekken van zijn nevenactiviteiten. Hij deed het gewoon voor de 'fun' en om wat bij te verdienen. Hij heeft niets illegaals gedaan, toch?!", zegt een vriend van de sportleraar. "En, het gaat ook niet om pornofilms voor homo's. De films zijn niet expliciet en Keo is hetro", benadrukt de vriend. "Hij wil nu gewoon een rustig leven leiden met Lorna, meer niet." Maar of dat nog mogelijk zal zijn, is uiterst twijfelachtig...

09-11-2014 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macaulay Culkin reageert op sublieme wijze op valse doodsberichten

Macaulay Culkin reageert op sublieme wijze op valse doodsberichten

http://oi57.tinypic.com/2q8dm4j.jpg

Nadat het hele internet ervan overtuigd was dat Macaulay Culkin overleden was, kwam de Home Alone-ster met een schitterend antwoord op de proppen. Hij postte een foto op zijn Instagram-account waarop hij zijn eigen moord fakete.

Op  MSNBC.website (niet te verwarren let de echte MSNBC) stond dat Macaulay Culkin was overleden. Op die website stond te lezen dat "volgens bronnen Macaulay Culkin, bekend door zijn rol als Kevin McCallister in 'Home Alone' en 'Home Alone 2: Lost in New York', dood teruggevonden was op 34-jarige leeftijd".  

Met een reeks foto's probeerde Culkin de geruchten de kop in te drukken, waaronder een foto waarin hij ogenschijnlijk dood in de armen van een vriend ligt. De foto is een verwijzing naar de cultfilm 'Weekend at Bernie's', waarin twee werknemers iedereen ervan proberen te overtuigen dat hun dode baas nog leeft.

09-11-2014 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Take That kondigt tournee aan

Take That kondigt tournee aan

http://oi62.tinypic.com/fku1z6.jpg

Take That gaat in 2015 weer op tournee. Dat heeft de boyband, een trio sinds Jason Orange twee maanden geleden aankondigde te vertrekken, dit weekend bekendgemaakt op zijn website.

"We kunnen niet wachten om weer te gaan touren en om jullie allemaal weer te zien. Dat vinden we nou eenmaal het leukste om te doen", twittert Gary Barlow. In totaal zullen de mannen vanaf april 24 concerten geven in het Verenigd Koninkrijk.

Ongeveer een maand geleden kondigden Mark Owen, Gary Barlow en Howard Donald al aan dat hun nieuwe album op 1 december uitkomt. De plaat heet III. Take That begon in 1990 als vijftal en stopte niet lang nadat Robbie Williams in 1995 uit de groep stapte. In 2005 begon Take That zonder Williams weer op te treden en bracht daarna drie nieuwe albums uit. Aan het laatste album, dat vier jaar geleden uitkwam, werkte Williams weer mee.

09-11-2014 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Teeuwen maakt Nederlandstalig album

Hans Teeuwen maakt Nederlandstalig album

http://oi61.tinypic.com/687b7s.jpg

Cabaretier Hans Teeuwen komt volgend jaar met zijn band The Painkillers met een Nederlandstalig album. De lancering gaat gepaard met een grote clubtour. Dat heeft zijn agent vandaag gemeld.

Een titel of speellijst zijn nog niet bekend. De keuze is opmerkelijk: het eerste album van The Painkillers, How it aches, bevatte alleen maar Engelstalig materiaal. Teeuwen had tijdens de vorige tour met The Painkillers, begin 2014, wel al laten doorschemeren in het Nederlands aan het schrijven te zijn.

"Het is een uitdaging", stelde hij in een interview met het Eindhovens Dagblad. "Ik ga kijken of ik die teksten 'cool' kan krijgen. Het is heel lastig, het mag niet te cabaretesk zijn. Het mag een beetje kloten hebben en het moet lekker bekken, zodat je zin krijgt om het te zingen. Er ligt geen panklaar recept klaar voor zulke teksten."

Een nieuwe cabarettournee staat voorlopig niet in de planning, alsdus zijn woordvoerster. De laatste Nederlandse cabaretshow van Teeuwen, Spiksplinter, was in 2011. In 2006 maakte hij zijn eerste uitstapje als zanger, met een cd waarop hij vooral jazzklassiekers en nummers uit het American Songbook vertolkte.

08-11-2014 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Deux jours, une nuit' van Dardennes twee keer genomineerd voor European Film Awards

'Deux jours, une nuit' van Dardennes twee keer genomineerd voor European Film Awards

http://oi57.tinypic.com/2r753wg.jpg

De film 'Deux jours, une nuit' van de Belgische regisseurs Jean-Pierre en Luc Dardenne is twee keer genomineerd voor de European Film Awards. De film dingt mee naar een EFA in de categorie beste actrice en beste scenarist. Dat hebben de organisatoren vandaag op het Europees Filmfestival in Sevilla bekendgemaakt.

De broers Dardenne zijn zelf genomineerd als scenaristen van de film. Ze nemen het op tegen onder meer Oleg Negin en Andrey Zvyagintsev ('Levathian') en Pawel Pawlikowski en Rebecca Lenkiewicz ('Ida').

Daarnaast is er ook een nominatie weggelegd voor de Franse actrice Marion Cotillard, die de hoofdrol speelt in de film. Ze krijgt onder meer concurrentie van Charlotte Gainsbourg ('Nymphomaniac Director's Cut - Vol I & II') en Valeria Bruni Tedeschi ('Il Capitale Umano').

De meeste nominaties gaan evenwel naar de Poolse film 'Ida', van regisseur Pawel Pawlikowski. Die prent dingt mee naar een EFA in de categorieën beste regisseur, beste film en beste scenarist. In de categorie beste actrice is 'Ida' zelfs twee keer genomineerd: met Agata Kulesza en Agata Trzebuchowska.

De Russische film 'Leviathan' van Andrey Zvyagintsev volgt met vier nominaties (beste film, beste regisseur, beste scenarist en beste acteur). Er zijn ook drie films die drie nominaties in de wacht hebben gesleept: 'Nymphomaniac Director's Cut - Vol I & II' van Lars Von Trier, 'Winter Sleep' van Nuri Bilge Ceylan en 'Locke' van Steven Knight.

Er werden op het filmfestival van Sevilla ook al een aantal Europese filmprijzen uitgereikt. Zo wonnen Lukasz Zal en Ryszard Lenczewski ('Ida') de prijs voor beste Europese cinematografie, ging Justine Wright lopen met de prijs voor beste Europese montage voor 'Locke' en won Mica Levi de prijs voor beste Europese componist voor de muziek van 'Under the Skin'.

De meer dan 3.000 EFA-leden kunnen nu hun stem uitbrengen. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking op 13 december in de Letse hoofdstad Riga, Europese culturele hoofdstad van 2014.

08-11-2014 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!