Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog geen akkoord tussen VTM en vader van Eefje

Nog geen akkoord tussen VTM en vader van Eefje

http://oi58.tinypic.com/s16fsz.jpg

VTM heeft deze namiddag contact gehad met Jean Lambrecks, maar er is nog geen akkoord over een eventuele uitzending van de dubbelaflevering van 'De Kroongetuigen' rond de zaak-Dutroux.

Jean Lambrecks, de vader van de vermoorde Eefje, vroeg VTM gisteravond per brief om de reconstructie van de zaak-Dutroux niet uit te zenden. De eerste aflevering zou morgen op het scherm komen.

"Nooit een probleem"
Jean Lambrecks werkte niet mee aan de documentaire. "Maar in onze contacten met de familie is er nooit een probleem gerezen. Ik ben dan ook verrast", reageerde hoofdredacteur Kris Hoflack gisteren.

VTM heeft nog een dag de tijd om de zaak uit te klaren. Pas deze namiddag slaagden de programmamakers erin Jean Lambrecks en zijn advocaat te bereiken, maar dat leidde nog niet tot een overeenkomst.

Freddy Horion
Ook de eerste reeks van 'De Kroongetuigen', die vorig jaar werd uitgezonden, stuitte op weerstand. Meervoudig moordenaar Freddy Horion stapte naar de rechtbank om een aflevering rond zijn zaak te laten verbieden, maar haalde bakzeil.

26-11-2014 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby Esmeralda put Eva Mendes compleet uit

Baby Esmeralda put Eva Mendes compleet uit

http://oi60.tinypic.com/xas48n.jpg

Actrice Eva Mendes dacht dat het op haar veertigste wel afgelopen was met de wilde nachten, maar niets is minder waar. Als kersverse moeder moet ze 's nachts volop aan de bak. "Ik heb een paar van mijn wildste nachten beleefd. Ik ben compleet uitgeput'', zegt Eva, die in september een dochtertje kreeg met haar vriend Ryan Gosling.

Het in Cuba geboren model kan zich amper voorstellen hoe haar moeder dat vroeger deed. "Ik kan niet geloven dat mijn moeder op haar 24ste drie kinderen had van onder de vier jaar. Ze was op Cuba en helemaal alleen.''

Volgens de actrice is het moederschap een eitje vergeleken met het leven als baby. "Alles kost de kleine Esmeralda moeite. Ik heb bijvoorbeeld voor het laatst overgegeven in de jaren negentig. Maar zij heeft al twee keer overgegeven sinds het begin van dit gesprek'', zei ze in het eerste interview sinds haar zwangerschap tegen het magazine Violet Grey.

De kleine Esmeralda Amada, die inmiddels zes weken oud is, is deels vernoemd. Amada betekent geliefd in het Spaans en is de naam van een van Eva's grootmoeders. De naam Esmeralda hebben Ryan en Eva uit de roman 'De klokkenluider van de Notre Dame' uit 1831 van de Franse auteur Victor Hugo. Ze waren beiden gek op het Esmeralda-personage, een zigeunerin.

Eva en Ryan proberen hun dochtertje zoveel mogelijk buiten de pers te houden. "Ryan en ik proberen haar zo veel mogelijk privacy te geven, en mijn zwangerschap was meteen de eerste gelegenheid om dat te doen.''

Eva trok zichzelf tijdens de zwangerschap volledig terug uit het openbare leven zodat paparazzi haar groeiende buikje amper konden vastleggen.

26-11-2014 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Refused is eerste headliner van Groezrock

Refused is eerste headliner van Groezrock

http://oi62.tinypic.com/2vjesti.jpg

Punk- en hardcorefestival Groezrock heeft een eerste headliner aangekondigd. Refused zakt, net als in 2012 toen de band net terug herenigd was, op 1 mei af naar de festivalwei van Meerhout.

Groezrock, dat ondertussen aan haar 24ste editie toe is en op 1 en 2 mei plaatsvindt, belooft de komende dagen meer namen bekend te maken. Wie wil kan zijn of haar voorkeuren nog steeds doorgeven op de website van het festival.

Vorig jaar stonden onder andere The Offspring, The Hives, Boysetsfire en NOFX op het hoofdpodium van Groezrock.

25-11-2014 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lena Dunham komt in december naar België

Lena Dunham komt in december naar België

http://oi60.tinypic.com/nxt4c1.jpg

Zoals beloofd komt Lena Dunham dan toch naar België, nadat ze halsoverkop haar signeersessie op de Boekenbeurs had geannuleerd. Op donderdag 4 december zal de bedenkster van de hitserie Girls haar boek 'Not that kind of girl' signeren in de Vlaamse Opera in Antwerpen. De exclusieve signeersessie wordt gevolgd door een al even exclusief avondevenement, waarop Dunham haar memoires zal toelichten.

Dunham had de signeersessie op de Boekenbeurs op het allerlaatste moment afgezegd, en was terug naar New York gevlogen "om dwingende medische redenen". Het vertrek kwam er net nadat de conservatieve nieuwssite Truth Revolt Dunham had beschuldigd van het misbruiken van haar jongere zusje. In haar memoires beschrijft Dunham hoe ze de vagina van haar zus als kind bestudeerde. Dunham en haar advocaten eisen nu excuses van Truth Revolt, anders dreigen ze miljoenen dollars te eisen voor de rechtbank.

Wie er op 4 december graag bij wil zijn, kan zich vanaf morgen 12u (26 november) registeren op www.lannoo-events.be. De signeersessie kost 19,95 euro, maar daar krijg je wel het boek van 19,95 euro bij. Wie de lezing ook wil bijwonen, telt in totaal 29,95 euro neer voor beide, opnieuw boek inbegrepen. Enkel de lezing bijwonen zonder extra exemplaar van Not that Kind of Girl is ook mogelijk, dan betaal je 10 euro. Fans die op 3 november naar de Boekenbeurs waren afgezakt om Lena Dunham in levende lijve te zien maar met lege handen naar huis moesten, krijgen voorrang. Aan de stand van Lannoo konden zij namelijk hun e-mailadres opgeven. 

25-11-2014 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rouwende moeder krijgt brief van Kate Middleton

Rouwende moeder krijgt brief van Kate Middleton

http://oi62.tinypic.com/r8xs0x.jpg

Een rouwende moeder heeft een persoonlijke brief gekregen van Kate. De drie maanden oude dochter van Leigh Smith (33) overleed aan een zeldzame hartaandoening. Smith schreef hierover een brief aan de hertogin van Cambridge en kreeg tot haar grote verrassing antwoord, schrijft The Telegraph.

"Het was zo'n lief gebaar en het hielp me door die vreselijke periode heen", vertelt Smith. "Het ontroerde me dat ze de tijd had genomen om mijn brief te lezen en daarna zelf te reageren."

Smith ontmoette de vrouw van prins William vandaag bij de kinderhospice waar haar dochter Beatrice tot haar dood was verzorgd. Kate bracht een bezoek aan de hospice. ,"Ze herinnerde zich mijn brief", aldus de moeder. "En ze zei dat ze het een eer vond om mij te ontmoeten."

De kleine Beatrice zou aanstaande vrijdag een jaar oud zijn geworden. "Ik had gemengde gevoelens over deze dag, omdat dit zo'n moeilijke periode is", zegt Smith. "Maar het is fantastisch om haar verjaardag zo te vieren. Ik hoop dat Beatrice naar beneden keek toen ik Kate ontmoette."

25-11-2014 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann speelt haar troeven uit op Twitter

Lesley-Ann speelt haar troeven uit op Twitter

http://oi60.tinypic.com/308w481.jpg

Lesley-Ann Poppe neemt deze week deel aan de all star-editie van 'Komen Eten'. Niet iedereen is even lovend over de kookkunsten van de blondine. Maar dat laat Lesley-Ann duidelijk niet aan haar hart komen, dat bewijst ze door haar andere troeven uit te spelen op Twitter.

De concurrentie noemde het menu van Lesley-Ann in het Vier-programma 'Komen Eten' smaak- en geurloos. Voor de camera's stak de deelneemster Brigitte haar mening niet onder stoelen of banken. Siinds haar vorige deelname heeft de rondborstige blondine heel wat bekendheid verworven, Lesley-Ann mag zich intussen zelfs een Bekende Vlaming noemen en ook daar komt kritiek op. Volgens Brigitte heeft haar concurrente zelfs sterallures gekregen, ook stelt ze het pronken met haar boezem niet op prijs.

De foto die Lesley-Ann vanavond op Twitter zette, zal Brigitte dan zeker niet waarderen. Die zette de blondine online als voorproefje van een lingerieshoot in onze krant morgen voor haar eigen beautylijn LA Secrets. In september maakte Poppe bekend volgend jaar een eigen lingeriecollectie te lanceren. Veel details zijn daarover nog niet bekend, wel dat een setje 69 euro zal kosten. Dit is niet de eerste schaars geklede fotoshoot voor Lesley-Ann, de bekende hobbykok poseerde ooit al in het mannenblad P-magazine.

25-11-2014 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quizmasters nemen het tegen elkaar op in 'Blokken For Life'

Quizmasters nemen het tegen elkaar op in 'Blokken For Life'

http://oi58.tinypic.com/w0rehv.jpg

Van maandag 15 december tot vrijdag 19 december steunt de Eén-quiz 'Blokken' volop de actie 'Music For Life' van Studio Brussel. Tien quizmasters zullen het tegen elkaar opnemen in de speciale 'Blokken For Life'-week.

Steven Van Herreweghe, Koen Wauters, Evy Gruyaert, Rani De Coninck, Luc Appermont, Bruno Wyndaele, Erik Van Looy, Walter Grootaers, Frieda Van Wijck en Bart De Pauw. Voor één keer zullen deze tien quizmasters de vragen zelf moeten ondergaan. In de week van maandag 15 december nodigt quizopperhoofd Ben Crabbé elke dag twee collega's uit om te proberen elkaar te slim af te zijn in de 'Blokken'-studio.

'Music For Life' loopt dit jaar van 18 tot 24 december. Net als vorig jaar kan iedereen zelf kiezen welk goede doel hij of zij wil steunen, uit een lijst van vzw's die zich registreerden en goedgekeurd zijn door de Koning Boudewijnstichting.

25-11-2014 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna leert hoe de perfecte selfie te nemen

Rihanna leert hoe de perfecte selfie te nemen

http://oi58.tinypic.com/25yue88.jpg

De koningin van de selfie heeft haar kennis gedeeld met de wereld. Acteur Jim Parsons (The Big Bang Theory) was Rihanna's niet zo leergierige student.

De koningin van de selfie heeft haar kennis gedeeld met de wereld. Acteur Jim Parsons (The Big Bang Theory) was Rihanna's niet zo leergierige student.

De zangeres en Jim hielden tijdens het klaarmaken voor een selfie een hilarische conversatie voor het programma Good Morning America. Het filmpje dat later op Instagram belandde, begint met Parson die oordeelt dat RiRi een slechte leerkracht is. Maar de zangeres laat zich niet uit het lood slaan en antwoordt snel "Ik ben geweldig". Dat kan de acteur niet anders dan beamen: "Ik ontken dat niet, ik heb gewoon gezegd dat je een slechte leerkracht bent."

Dan showt Rihanna haar poseerkunsten, ze duwt haar hoofd dicht tegen de komiek, tuit haar lippen voor een gigantische duckface en begint erop los te schieten. Dat is hoe je selfies neemt à la Rihanna.

De zangeres gaf de les tijdens de promotie van haar nieuwste project, de animatiefilm Home.

25-11-2014 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels ziet kinderen terug na ontwenningskuur met 8 valiums per dag

Eva Pauwels ziet kinderen terug na ontwenningskuur met 8 valiums per dag

http://oi58.tinypic.com/5ujm2a.jpg

Tot voor kort leek het er sterk op dat Eva Pauwels een verloren strijd tegen haar drankverslaving voerde. Maar na drie maanden in een ontwenningskliniek gooit ze haar leven om. Ze ziet haar kinderen Julie (16) en Maxime (15) terug, die al die tijd door haar ouders werden opgevoed. Ook met hun vader Jacques Vermeire heeft ze opnieuw contact. En toch: "Ik durf niet te zweren dat ik nooit meer een glas zal drinken", zegt ze in Story.

Begin augustus liet Pauwels zich opnemen in een afkickkliniek. "Het was dat of er volledig onderdoorgaan. Zonder therapie had ik hier waarschijnlijk niet meer gezeten. Die aangetekende brief van mijn huisbaas, om tegen het einde van het jaar mijn huurhuis te verlaten, was de druppel. Dat was een patat recht in mijn gezicht. Ik had zo veel hartzeer omdat ik mijn kinderen niet meer zag en straks zou ik geen dak meer boven mijn hoofd hebben. Ik had geen toekomst meer, en dus zag ik maar één uitweg: opnieuw naar de fles grijpen".

Twee flessen Bacardi per dag
"Het begon met twee flessen wijn per dag, maar na verloop van tijd schakelde ik over naar sterke drank, wodka en rum. Eerst met veel ijs en cola, maar op den duur had ik met één flesje cola genoeg om een hele fles Bacardi soldaat te maken. En zo gingen er makkelijk twee flessen door per dag".

"Slapen deed ik in mijn zetel, ik kwam er enkel uit om naar het toilet te gaan en drank bij te tanken. Ik at ook niets meer, mijn hongergevoel was compleet weg. Tussen het slapen door, was het huilen en films kijken".

"Er kwam niemand meer over de vloer. Ik sloot mij volledig af van de buitenwereld. Ik nam de telefoon niet meer op, de gordijnen bleven de hele dag dicht. Ik verwaarloosde mezelf compleet".

"Op een dag stond Ria, een goede vriendin, voor de deur. Ze vroeg of het toch geen tijd werd om me opnieuw te laten opnemen. Ik zag er niet uit en woog nog amper 47 kilo, maar als je zo zwaar verslaafd bent, zie je dat allemaal niet. Ik riep dat ze mij met rust moesten laten, ik was al die bemoeienissen strontbeu".

"Nog snel glas in mijn keel gegoten"
"Toen zei Ria dat mijn opname al geregeld was. De ambulance en de flikken stonden op mij te wachten op de oprit. Ik ben in een colère geschoten en heb nog snel een laatste glas in mijn keel gegoten. Diep in mijn binnenste wist ik natuurlijk dat een opname hoognodig was, anders was mijn leven compleet om zeep geweest".

Psychiatrisch personeel uitgemaakt
"Die eerste dagen heb ik op de psychiatrische afdeling van Maria Middelares in Gent naar verluidt mijn uiterste best gedaan om het personeel grondig uit te maken. Van die eerste weken herinner ik me weinig. Ze gaven me soms tot acht valiums per dag, dan ben je compleet van de planeet".

"Nadien werd ik opgenomen in een écht afkickcentrum, De Pelgrim in Oosterzele. Ik voelde mij daar direct goed. Nochtans heb ik ook daar de verpleging danig uitgescheten de eerste dagen. Iets waar ik me achteraf uitgebreid voor geëxcuseerd heb".

Gelachen en gehuild
"Vroeger was ik de eerste om te roepen dat psychologen en psychiaters niet helpen, maar nu besef ik dat therapie echt kan aanslaan als je met iemand een klik hebt. Tijdens de groepsgesprekken hebben we veel gelachen en gehuild. In alle vertrouwen hebben we naar elkaars miserie geluisterd en dat deed deugd. Er waren ook informatieve sessies, over wat alcohol met je lichaam doet. Daar ben ik echt wel van geschrokken".

"Ik besef nu pas hoeveel drank kapotmaakt. Psychisch en fysiek. In een roes kon niets mij nog schelen, terwijl het leven mij nog zo veel te bieden heeft".

"Julie en Maxime, mijn oogappels, hebben zo onder mijn verslaving geleden. Waarom heb ik mij toch zo hard laten gaan? De kinderen hebben me gesmeekt om nooit meer te drinken en ik heb beloofd daar mijn uiterste best voor te doen".

Positieve vibes
En de toekomst? Pauwels stelde vast dat ze voor veel lotgenoten in de ontwenningskliniek een voorbeeld was. "Ik was daar een krak in, om ze positieve vibes te geven, dat gaf me zoveel voldoening. Het zou me zelfs aanspreken om Vlaanderen rond te trekken en lezingen te geven rond alcoholmisbruik. Zo help je ook andere slachtoffers".

Knappe obers en alcoholvrije drankjes
Ook een bar behoort tot de toekomstplannen. "Een supergezellige loungebar met knappe obers, waar alcoholvrije drankjes een prominente plek op de kaart krijgen, dat zou volgens mij ook wel marcheren. Ik ben echt benieuwd waar ik over een jaar ga staan, maar ik heb er vertrouwen in".

25-11-2014 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is ie dan: de eerste volledige trailer van 'Jurassic World'

Hier is ie dan: de eerste volledige trailer van 'Jurassic World'

http://oi59.tinypic.com/2eapk5h.jpg

Er werd eerst gedacht dat het tot 27 november wachten werd, maar flmstudio Universal heeft nu al een volledige trailer voor 'Jurassic World' vrijgegeven. Eergisteren verscheen er al een eerste teaser.

Volgens filmwebsite Filmtotaal.nl gaf Universal de trailer vroeger vrij omwille van 'Star Wars: The Force Awakens'. Van deze actieprent komt er ook op vrijdag een eerste trailer in de filmzalen, en daar wil Universal liever niet mee concurreren.

'Jurassic World' speelt zich af 22 jaar na de feiten uit de eerste erg populaire film van Steven Spielberg. Een nieuwe attractie op eiland Isla Nublar moet de bezoekcijfers van het park de hoogte in stuwen, maar dat loopt grondig mis.

Colin Trevorrows regisseerde de film dit keer. Onder andere Chris Pratt en Bryce Dallas Howard spelen er in mee. De film komt in juni volgend jaar in de zalen.

25-11-2014 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blake geeft hint over mogelijke samenwerking met Kanye West op nieuw album

James Blake geeft hint over mogelijke samenwerking met Kanye West op nieuw album

http://oi57.tinypic.com/ekqb9z.jpg

James Blake is volop bezig aan een derde album. In een interview met de Amerikaanse krant Miami New Times lichtte Blake dit weekend een tipje van de sluier: hij zou wel eens kunnen samenwerken met Kanye West.

Het nieuwe album is volgens Blake voor "zeventig procent" klaar. Wellicht ligt het in april van volgend jaar in de winkelrekken. "Ik ben hard aan het werk en doe m'n best. Ik ben me ervan bewust dat mensen dit album willen horen, dus ik probeer niet zelfingenomen te zijn."

"Ik hoop dat het nieuwe album opnieuw een stap verder gaat, net zoals mijn tweede plaat ('Overgrown' in 2013, nvdr.) dat deed ten opzichte van de eerste ('James Blake' in 2011, nvdr.). Ik heb me opnieuw gefocust op songwriting, nog meer dan ooit tevoren, en ik experimenteer met een paar andere productietechnieken, dingen die ik ontwikkeld heb", aldus Blake.

Over een samenwerking met Kanye West blijft Blake vaag. "Ik heb veel respect voor Kanye, voor wat hij de laatste jaren heeft uitgebracht. We hebben nog niet heel erg veel tijd samen doorgebracht in dezelfde ruimte, maar we hebben al een paar dingen gedaan en elkaar een beetje geholpen met elkaars muziek", vertelt Blake. "In functie van een effectieve samenwerking voor dit album zouden we wel wat klaar moeten kunnen krijgen. Er is een specifiek nummer, waaraan ik wil dat hij meewerkt. En als hij dat gedaan krijgt tegen de tijd dat mijn album uitkomt, dan zou dat fantastisch zijn."

Eerder liet Blake al weten dat Bon Iver op het nieuwe album te horen zal zijn.

24-11-2014 om 16:01 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Nicki Minaj is stiekem vaak verlegen

Sexy Nicki Minaj is stiekem vaak verlegen

http://oi57.tinypic.com/21jvxmx.jpg

Je zou het afgaande op haar onthullende outfits en sexy videoclips niet zeggen, maar Nicki Minaj is regelmatig verlegen. Dat gaf de 31-jarige zangeres en rapper toe op de rode loper bij de American Music Awards, schrijft E!News.

"Ik ben regelmatig verlegen. Ik moet mezelf dwingen om dingen te doen", aldus Minaj over het opbouwen van haar carrière.

Op de vraag waar ze het meest bang voor is, antwoordde de zangeres eerlijk: "Niet in de buurt zijn bij mijn familie en bij mensen die me het meest respecteren en van me houden."

Minaj is opgetogen over haar nieuwe album The Pinkprint, dat in december uitkomt. "Ik ben er heel trots op. Ik denk dat mijn fans de onderwerpen die ik aansnijd erg zullen waarderen."

24-11-2014 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction wint American Music Awards

One Direction wint American Music Awards

http://oi61.tinypic.com/347fyhv.jpg

De Engels-Ierse boyband One Direction heeft de American Music Award gewonnen, die zondag plaatselijke tijd werden uitgereikt in Los Angeles. Het vijftal werd uitgeroepen tot 'artiest van het jaar'. Ook de prijzen voor beste rock/popband en voor beste rock/popalbum gingen naar One Direction.

De grote favoriete vooraf was de Australische rapster Iggy Azalea, die de lijst van nominaties aanvoerde. Ze moest uiteindelijk echter genoegen nemen met twee prijzen: die voor beste hiphopartiest en die voor beste hiphopalbum ('The New Clasic').

Beste pop/rockartiest werd Sam Smith, zijn vrouwelijke evenknie Katy Perry. Perry mocht bovendien nog twee andere prijzen in ontvangst nemen, waaronder die voor 'single van het jaar'. Beyoncé mag naar huis met twee awards, eentje voor beste soulalbum ('Beyoncé') en eentje voor beste soulzangeres. Bij de mannen ging die eer naar John Legend. De Australische boyband 5 Seconds of Summer werd uitgeroepen tot beste nieuwkomer.

De American Music Awards behoren tot de belangrijkste muziekprijzen in de VS. De prijzen worden toegekend door muziekfans, die via internet hun stem kunnen uitbrengen.

24-11-2014 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Blokken' en 'Iedereen Beroemd' wisselen van uitzenduur

'Blokken' en 'Iedereen Beroemd' wisselen van uitzenduur

http://oi61.tinypic.com/34qk602.jpg

Voor de trouwe kijkers van Eén zal het even wennen worden: de zender voert een belangrijke (tijdelijke) wijziging door in het uitzendschema vanaf maandag 15 december. Dat meldt Het Nieuwsblad.

'Iedereen Beroemd' zal vanaf die dag om 18u30 van start gaan terwijl 'Blokken' op zijn beurt opschuift naar 19u40.

De reden van die tijdelijke verandering moet gezocht worden in Music for Life dat over enkele weken op zijn hoogtepunt moet zitten en waarvoor Blokken een reeks speciale afleveringen in petto heeft. Concrete informatie zou later nog volgen.

24-11-2014 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley viert verjaardag topless

Miley viert verjaardag topless

http://oi61.tinypic.com/vzelox.jpg

Miley Cyrus heeft gisteren een uitzinnig feestje gebouwd in Hollywood. Om haar 22ste verjaardag te vieren werd de Factory Nightclub aangekleed met allerlei seksspeeltjes. De jarige hield zich uiteraard ook niet in en danste topless een gat in de nacht.

Een rodeostier in de vorm van een penis en marihuanabladeren als versiering: dit moest het feestje van Miley Cyrus zijn!

Ook vriendje Patrick Schwarzenegger ontbrak niet op het appel, net zoals haar broer Braison. De flashy outfit van Miley liet weer heel weinig aan de verbeelding over en hoe meer de avond vorderde, hoe minder kleding ze aan bleek te hebben. Die beelden kan u hieronder in een YouTube-filmpje bekijken.

24-11-2014 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woede over Prince inspireert nieuw Simple Minds album

Woede over Prince inspireert nieuw Simple Minds album

http://oi59.tinypic.com/2r5b9z4.jpg

De inspiratie voor 'Big Music', de nieuwe plaat van de Schotse rockband Simple Minds, kwam uit een verrassende hoek. In de aanloop naar het album bezocht zanger en tekstschrijver Jim Kerr een concert van muzikale superster Prince. Kerr was beslist niet onder de indruk. "Ik was kwaad, hij speelde niets dat ik wilde horen, het was alleen maar jazz-funk. Wie wil dat nou horen, het maakt me niet uit wie het speelt. Ik dacht toen van we zullen hem eens wat laten zien", zegt zanger Jim Kerr.

De uit Glasgow afkomstige band Simple Minds brak begin jaren 80 door met hun vijfde album 'New Gold Dream'. De drie hierop volgende albums behaalden alle drie de eerste plek in de Britse albumhitlijsten. Vooral het nummer 'Don't You' (Forget About Me) werd wereldwijd een enorme hit, mede door het verschijnen in de Amerikaanse film 'Breakfast Club'. Halverwege de jaren 90 nam de populariteit van de band langzaam af. Een decennium later beleeft Simple Minds echter een heropleving. 'Graffiti Soul' uit 2009 wist zelfs de top-10 in Engeland te halen.

Statement
Na het zien van Prince wilde zanger Jim Kerr met 'Big Music' een statement maken, al ging het allang niet meer alleen om Prince. "Het klinkt misschien oppervlakkig maar het is voor mij een herbevestiging van wat muziek voor me betekent, wat ik uit geweldige muziek haal; het gevoel, de vreugde, de voldoening. De rest is allemaal onzin, hier gaat het om."

Dit gevoel was de band zelf ook een tijdje kwijt. Iets waar vele succesvolle artiesten op een gegeven moment mee te maken krijgen. "Natuurlijk raak je af en toe van het pad, dat is normaal. Ik had een huis in Schotland met een bijzonder mooi uitzicht op de bergen, maar na een paar maanden zag je het uitzicht niet meer omdat je het elke dag zag. Pas als je een tijdje weg was geweest was het er weer", zegt Kerr.

Voor de band was het het in muzikaal opzicht vooral belangrijk om met de tijd mee te gaan. "Charlie schreef veel van de muziek voor 'Big Music' tien jaar geleden maar het moment was nog niet rijp dus raakte het op de achtergrond", vertelt Kerr. "We hadden al deze dingen eerder geschreven maar ze moesten geüpdatet worden. Het was een kwestie van uitzoeken hoe we het nu relevant konden maken", gaat gitarist Charlie Burchill verder.

"Soms klopt een idee en soms niet. Waarom weten we niet en dat vinden wij ook het mooie van muziek, het is na al deze jaren nog steeds mysterieus voor ons. Er zijn geen regels voor muziek, en ergens toch weer wel", aldus Kerr.De uit Glasgow afkomstige band Simple Minds brak begin jaren 80 door met hun vijfde album 'New Gold Dream'. De drie hierop volgende albums behaalden alle drie de eerste plek in de Britse albumhitlijsten. Vooral het nummer 'Don't You' (Forget About Me) werd wereldwijd een enorme hit, mede door het verschijnen in de Amerikaanse film 'Breakfast Club'. Halverwege de jaren 90 nam de populariteit van de band langzaam af. Een decennium later beleeft Simple Minds echter een heropleving. 'Graffiti Soul' uit 2009 wist zelfs de top-10 in Engeland te halen.

Statement
Na het zien van Prince wilde zanger Jim Kerr met 'Big Music' een statement maken, al ging het allang niet meer alleen om Prince. "Het klinkt misschien oppervlakkig maar het is voor mij een herbevestiging van wat muziek voor me betekent, wat ik uit geweldige muziek haal; het gevoel, de vreugde, de voldoening. De rest is allemaal onzin, hier gaat het om."

Dit gevoel was de band zelf ook een tijdje kwijt. Iets waar vele succesvolle artiesten op een gegeven moment mee te maken krijgen. "Natuurlijk raak je af en toe van het pad, dat is normaal. Ik had een huis in Schotland met een bijzonder mooi uitzicht op de bergen, maar na een paar maanden zag je het uitzicht niet meer omdat je het elke dag zag. Pas als je een tijdje weg was geweest was het er weer", zegt Kerr.

Voor de band was het het in muzikaal opzicht vooral belangrijk om met de tijd mee te gaan. "Charlie schreef veel van de muziek voor 'Big Music' tien jaar geleden maar het moment was nog niet rijp dus raakte het op de achtergrond", vertelt Kerr. "We hadden al deze dingen eerder geschreven maar ze moesten geüpdatet worden. Het was een kwestie van uitzoeken hoe we het nu relevant konden maken", gaat gitarist Charlie Burchill verder.

"Soms klopt een idee en soms niet. Waarom weten we niet en dat vinden wij ook het mooie van muziek, het is na al deze jaren nog steeds mysterieus voor ons. Er zijn geen regels voor muziek, en ergens toch weer wel", aldus Kerr.De uit Glasgow afkomstige band Simple Minds brak begin jaren 80 door met hun vijfde album 'New Gold Dream'. De drie hierop volgende albums behaalden alle drie de eerste plek in de Britse albumhitlijsten. Vooral het nummer 'Don't You' (Forget About Me) werd wereldwijd een enorme hit, mede door het verschijnen in de Amerikaanse film 'Breakfast Club'. Halverwege de jaren 90 nam de populariteit van de band langzaam af. Een decennium later beleeft Simple Minds echter een heropleving. 'Graffiti Soul' uit 2009 wist zelfs de top-10 in Engeland te halen.

Statement
Na het zien van Prince wilde zanger Jim Kerr met 'Big Music' een statement maken, al ging het allang niet meer alleen om Prince. "Het klinkt misschien oppervlakkig maar het is voor mij een herbevestiging van wat muziek voor me betekent, wat ik uit geweldige muziek haal; het gevoel, de vreugde, de voldoening. De rest is allemaal onzin, hier gaat het om."

Dit gevoel was de band zelf ook een tijdje kwijt. Iets waar vele succesvolle artiesten op een gegeven moment mee te maken krijgen. "Natuurlijk raak je af en toe van het pad, dat is normaal. Ik had een huis in Schotland met een bijzonder mooi uitzicht op de bergen, maar na een paar maanden zag je het uitzicht niet meer omdat je het elke dag zag. Pas als je een tijdje weg was geweest was het er weer", zegt Kerr.

Voor de band was het het in muzikaal opzicht vooral belangrijk om met de tijd mee te gaan. "Charlie schreef veel van de muziek voor 'Big Music' tien jaar geleden maar het moment was nog niet rijp dus raakte het op de achtergrond", vertelt Kerr. "We hadden al deze dingen eerder geschreven maar ze moesten geüpdatet worden. Het was een kwestie van uitzoeken hoe we het nu relevant konden maken", gaat gitarist Charlie Burchill verder.

"Soms klopt een idee en soms niet. Waarom weten we niet en dat vinden wij ook het mooie van muziek, het is na al deze jaren nog steeds mysterieus voor ons. Er zijn geen regels voor muziek, en ergens toch weer wel", aldus Kerr.

24-11-2014 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte Kim Kardashian perfect als sneeuwblazer

Naakte Kim Kardashian perfect als sneeuwblazer

http://oi57.tinypic.com/2my9it5.jpg

De Amerikaanse staat New York mag dan wel kreunen onder de sneeuw, in Los Angeles ligt er geen vlokje. Maar aan beroemdheden is er dan geen weer geen gebrek in Hollywood. Reden te meer voor Jimmy Kimmel om het witte goedje te importeren en een naakte Kim Kardashian in te zetten als sneeuwblazer.

24-11-2014 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitterrel tussen Hot Marijke en de Lau: "Goedkoopste hoer van Vlaanderen"

Twitterrel tussen Hot Marijke en de Lau: "Goedkoopste hoer van Vlaanderen"

http://oi60.tinypic.com/25atgsj.jpg

In showbizzland woedt er een Twitterrel tussen Hot Marijke en de Lau. Deze laatste wilde de prostituee verbaal terugpakken voor een belediging aan het adres van zijn zus Astrid Bryan.

La Bryan heeft een nieuw lief en dat zal Vlaanderen geweten hebben. Tijdens het VTM-programma 'Dansdate' maakte Bram Coppens voor het eerst zijn opwachting aan de zijde van de Hollywoodvrouw. En daar had Hot Marijke wel iets over te verkondigen op Twitter.

"PAS OP! BREAKING NEWS! Hier is hij dan: de nieuwe strandjanet van hare onbenulligheid #AstridBryan", klonk het.

De reactie van Laurens Nuyens liet dan ook niet lang op zich wachten. Hij counterde als volgt: "Breaking News: de goedkoopste hoer van Vlaanderen heeft een Twitteraccount."

Hot Marijke wenste dan nog fijntjes op te merken dat ze met 200 euro voor bewezen diensten helemaal niet goedkoop is en al sinds 2010 een Twitteraccount heeft.

24-11-2014 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe claim: "Cosby gaf me slaappil"

Nieuwe claim: "Cosby gaf me slaappil"

http://oi61.tinypic.com/2ahfrrk.jpg

Een voormalige clubeigenares beschuldigt Bill Cosby ervan dat hij haar in de jaren zeventig stiekem een slaappil gaf. Uren later werd de vrouw naar eigen zeggen wakker in bed met een vriend van de komiek.

De aantijging komt van Joyce Emmons, die in de jaren zeventig en tachtig comedyclubs uitbaatte in de VS. Eind jaren zeventig was ze goed bevriend met Cosby, vertelt ze aan TMZ. Op een avond had ze erge hoofdpijn. Cosby gaf haar een witte pil en zei dat die de migraine zou verhelpen.

Emmons nam de pil in en werd pas uren later naakt wakker in Cosby's hotelkamer met een van zijn vrienden in bed. Die man had eerder op de avond al geprobeerd haar te versieren.

Toen ze aan Cosby vroeg wat voor pil hij haar had gegeven, antwoordde hij dat het een Quaalude (slaappil) was. De advocaat van Cosby laat aan TMZ weten dat "de nieuwe beschuldigingen van tientallen jaren geleden steeds idioter worden". Het zouden "fantasieverhalen" zijn.

23-11-2014 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae op nummer één in MNM1000 met 'Formidable'

Stromae op nummer één in MNM1000 met 'Formidable'

http://oi58.tinypic.com/2nbbn9c.jpg

'Formidable' van Stromae staat op de eerste plaats in de MNM1000. Daarmee staat voor het eerst een Belg helemaal bovenaan in de lijst met de duizend beste platen volgens de MNM-luisteraars. Het nummer was vorig jaar nog de hoogste nieuwkomer in de lijst.

Adele, vorig jaar nog op de eerste plaats met 'Someone like you', moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plaats. Metallica vervolledigt net als vorig jaar het podium met 'Nothing else matters'.

Er staan dit jaar maar liefst twee nieuwkomers in de top tien. Pharrell Williams (9) en Dotan (4) scoorden het voorbije jaar met respectievelijk 'Happy' en 'Home' allebei een monsterhit. De MNM-luisteraars beloonden hen met een plaats in de top tien.
 
Zes Belgische nummers
Naast Stromae vinden we nog een Belgische groep terug in de top tien: 'Walk on water' van Milk Inc. stijgt van de twintigste naar de zevende stek.

MNM maakte een week geleden de volledige lijst al bekend in de juiste volgorde, behalve de top 20. Die konden de luisteraars nog een week lang door elkaar schudden. De uiteindelijke top 20 -waaronder maar liefst zes Belgische nummers- vindt u hieronder.

23-11-2014 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!