Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurence Langen haakt nu ook af voor Miss Universe

Laurence Langen haakt nu ook af voor Miss Universe

http://oi61.tinypic.com/2z6sgol.jpg

Het Miss-jaar van Laurence Langen lijkt er helemaal op te zitten. De huidige Miss België geeft na Miss World nu ook verstek voor Miss Universe. Vanaf nu zijn alle ogen gericht op de knappe interim-Miss Anissa Blondin. "Op 6 januari vertrekt zij naar Miami, waar ze een hele leuke tijd zal beleven met fotoshoots, uitstappen in Florida en repetities", laat de organisatie weten. "En als kers op de taart: de verkiezing van Miss Universe 2014 op 25 januari."

29-11-2014 om 00:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Busta Rhymes valt in publiek tijdens optreden

Busta Rhymes valt in publiek tijdens optreden

http://oi58.tinypic.com/4gisch.jpg

Busta Rhymes heeft een ongelukje gehad tijdens een gastoptreden in New York. Toen de rapper op het podium stond en contact probeerde te maken met zijn fans viel hij met zijn hoofd naar beneden het publiek in. Op de website van TMZ staan foto's van het incident, waarop goed is te zien dat Busta zich behoorlijk heeft bezeerd.

De artiest had flink wat bloed op zijn hoofd en moest door beveiligers weer het podium op geholpen worden. TMZ schrijft dat de rapper na zijn val naar achter is gebracht, hij kwam daarna niet meer terug op het podium.

29-11-2014 om 00:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mickey Rourke (62) verslaat 29-jarige professionele bokser

Mickey Rourke (62) verslaat 29-jarige professionele bokser

http://oi59.tinypic.com/29ljztv.jpg

De 62-jarige acteur heeft vanavond zijn eerste bokswedstrijd in 20 jaar gewonnen in Rusland. Voor zijn match tegen de professionele bokser Elliot Seymour (29 jaar) stond Mickey Rourke bijzonder strak en onderging hij een hele uiterlijke transformatie.

De Hollywoodster staat bekend om zijn looks die om de haverklap veranderen. Elke keer hij door de camera gespot wordt, ziet hij er helemaal anders uit. Aangezien zijn tegenstander 33 jaar jonger was, moest de acteur/bokser serieus uit zijn pijp komen. Mickey bewees in de ring dat hij nog in vorm is, dat was ook te merken aan zijn strakke spieren. De vele gevaarlijk ogende tattoo's zullen ook wel indruk gemaakt hebben op Seymour.

29-11-2014 om 00:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shia LeBeouf: "Ik ben verkracht door een fan"

Shia LeBeouf: "Ik ben verkracht door een fan"

http://oi59.tinypic.com/z02ms.jpg

Shia LeBeouf is tijdens zijn éénmansshow in Los Angeles begin dit jaar verkracht door een bezoekster. Dat heeft de acteur gezegd in een e-mailuitwisseling met een journaliste, zo meldt Daily Mail.

De vrouw kwam binnen met haar vriend, die vervolgens buiten wachtte. "Ze sloeg mijn benen tien minuten lang met een zweep, trok toen mijn kleding uit en verkrachtte me", schreef Shia aan schrijfster Aimee Cliff van het blad Dazed.

Shia zat in februari vijf dagen lang met een papieren zak over zijn hoofd in een galerie in Los Angeles voor een éénmansshow genaamd #IAMSORRY. Voor de show had hij een aantal objecten die naar zijn eerdere werk verwijzen uitgestald zoals een zweep uit Indiana Jones. Elke bezoeker mocht een object uitkiezen, waarna ze één voor één tijd met de acteur in een afgesloten ruimte mochten doorbrengen.

Trauma
Volgens Shia stonden er honderden mensen in de rij om hem te zien, toen de vrouw na afloop met uitgesmeerde lippenstift naar buiten liep. Hij beschrijft het incident als een trauma. "Het was niet goed, niet alleen voor mij maar ook niet voor haar man. En mijn vriendin stond ook nog eens in de rij, want het was Valentijnsdag. Het was pijnlijk."

Shia zocht zelf contact met Cliff, nadat zij een aantal artikelen over hem had geschreven, en stelde voor dat ze hem zou interviewen. Omdat de twee voorafgaand aan hun ontmoeting al uitgebreid hadden gemaild, besloten ze tijdens het uiteindelijke interview niet te praten. In de video van dit interview, gemaakt met camera's die beiden om hun voorhoofd hebben gebonden, is te zien hoe de twee een uur lang zwijgend tegenover elkaar zitten.

29-11-2014 om 00:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-playmate over vrijen met Hugh Hefner: "Ik had veel alcohol of drugs nodig"

Ex-playmate over vrijen met Hugh Hefner: "Ik had veel alcohol of drugs nodig"

http://oi58.tinypic.com/2hpt0f9.jpg

Kendra Wilkinson deelde vier jaar lang lief en leed met Playboy-baas Hugh Hefner. Hoewel ze Hefner altijd beschreven heeft als een vaderfiguur moest ze als jonge en aantrekkelijke vrouw vaak zijn verlangens bevredigen. "Iedereen weet dat een vrijpartij erbij hoort, maar niemand weet hoe verschrikkelijk het is", getuigt de blonde stoot nu.

"Ik wist ongeveer wanneer Hugh avances zou maken en dronk mezelf op die avonden heel wat moed in. Ik probeerde mijn gedachten af te sluiten maar werd de volgende dag al snel met mijn neus op de feiten gedrukt. Het voelde werkelijk als een job, gelukkig hielpen alcohol en wiet me doorheen de nacht. Hij was tenslotte 78 en ik 18."

Ook over het leven als Playmate windt Kendra geen doekjes. "Hugh vroeg me om zijn vriendin te worden, en ik zei 'ja' zonder goed na te denken. Ik leefde in het kleinste appartement en kon alleen maar bidden om er snel weer weg te mogen.

In 2008 maakte Kendra een einde aan haar relatie met Hugh Hefner en trouwde ze even later met Hank Baskett. Ook die relatie liep fout. Sinds deze maand is Wilkinson weer single. Met Baskett heeft de ex-playmate twee kindjes.

29-11-2014 om 00:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."MTV-realityster dood na nachtje stappen"

"MTV-realityster dood na nachtje stappen"

http://oi58.tinypic.com/1215ocm.jpg

Ryan Knight, bekend van de MTV-realityserie 'Real World New Orleans', is overleden. Dat weet TMZ. Vrienden van Knight vertellen de website dat de realityster is overleden na een avondje stappen.

Hij zou woensdagavond met vrienden uit zijn gegaan. Na afloop ging hij mee naar het huis van een vriend en daar zou hij gisterochtend zijn gevonden. Volgens de insiders is Ryan gestikt in zijn eigen braaksel.

De ingewijden vertellen TMZ ook dat Ryan (29) tijdens het stappen "een paar pillen" had genomen. Wat voor pillen dat precies zijn geweest, is niet duidelijk.

De realityster zou in een vrolijke bui zijn geweest. Hij vertelde zijn vrienden iemand te daten die hem "extreem gelukkig" maakt.

29-11-2014 om 00:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus viert Thanksgiving met 'verdachte sigaret'

Miley Cyrus viert Thanksgiving met 'verdachte sigaret'

http://oi57.tinypic.com/xol4zq.jpg

Thanksgiving is een Amerikaanse feestdag die draait rond culturele en religieuze tradities. Maar dat is blijkbaar niet zo bij de familie Cyrus. Miley heeft namelijk erg vreemde 'familiefoto's' gedeeld.

De zangeres begon de dag met het roken van een verdachte, zelfgerolde sigaret aan haar computer. De 22-jarige ster zette later meer conventionele activiteiten online zoals het eten van een kalkoen. Ook dronk ze met haar zus gigantische cocktails op basis van whiskey. Miley rondde de feestdag af met een persoonlijke traditie: door een topless foto van zichzelf in bed te delen.

Een opvallende afwezige was het nieuwe vriendje van Miley, Patrick Schwarzenegger. De twee leerden elkaar enkele maanden geleden kennen. De zoon van acteur Arnold Schwarzenegger was er wel op haar verjaardag vorige week. Op het feestje showde ze haar borsten en kroop ze op een grote mannelijk geslachtsorgaan dat in het rond bewoog.  

De foto' s van het feestje zouden de moeder van Schwarzenegger geschokt hebben, nu wil ze dat haar zoon alle banden verbreekt met de extravagante popster. Mama Maria maakt zich zorgen om Miley's invloed op Patrick. "Ze is altijd erg blij geweest met zijn vrienden, maar dit zag ze niet aankomen", aldus een insider.

28-11-2014 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Florence & The Machine komt naar Rock Werchter

Florence & The Machine komt naar Rock Werchter

http://oi60.tinypic.com/2j4ooki.jpg

Florence & The Machine is toegevoegd aan de affiche van Rock Werchter. De Britse zangeres Florence Welch zal met haar band op donderdag 25 juni spelen, meldt het rockfestival.

Florence & The Machine is bekend van de hits 'Dog Days Are Over' en de cover 'You Got The Love' van het debuutalbum 'Lungs' uit 2009. De groep speelde in 2010 al in de Pyramid Marquee op de Werchterse festivalweide. Twee jaar later volgde de Main Stage.

Andere namen die al op de affiche staan zijn Foo Fighters, Muse, Pharrell Wiliams, alt-J.

27-11-2014 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milow heeft er genoeg van: "Stop met je smartphone zoveel te gebruiken tijdens optredens"

Milow heeft er genoeg van: "Stop met je smartphone zoveel te gebruiken tijdens optredens"

http://oi59.tinypic.com/aypyyb.jpg

De kreet van artiesten en muziekliefhebbers om te matigen met smartphonegebruik tijdens concerten wordt steeds luider. Ook zanger Milow heeft er genoeg van, zo laat hij via social media aan zijn fans weten. "Wees alsjeblieft respectvol ten opzichte van mensen rond je, die van de muziek proberen te genieten."

Drie jaar lang ging Milow niet op tournee. Nu hij terug optreedt, kijkt de zanger met lede ogen toe hoe het publiek veranderd is. "Wat een evolutie op die tijd, zeg", vertelt Milow in de krant Het Nieuwsblad.

"Tegenwoordig zie je veel meer mensen met absurd grote smartphones en zelfs tablets in het publiek, die hun toestel niet snel-snel even de lucht in steken om een foto te nemen, maar het vaak anderhalf uur de hoogte in houden", aldus Milow.

Frustratie, die Milow gisteren tot volgend bericht aan zijn fans aanzette: "Brengen jullie binnenkort jullie flatscreen-tv mee? Wees alsjeblieft respectvol voor de mensen rond je die van de muziek willen genieten."

27-11-2014 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet discotheek Carré tijdelijk sluiten?

Moet discotheek Carré tijdelijk sluiten?

http://oi57.tinypic.com/fsxg9.jpg

De Raad van State heeft de milieuvergunning van discotheek Carré, langs de A12 in Willebroek, vernietigd. Die beslissing werd genomen omdat er geen bouwvergunning is voor het parkeerterrein voor 864 wagens. Dat meldt VRT. Toch moet de discotheek voorlopig de deuren nog niet sluiten, zo klinkt het bij provinciaal gedeputeerde Rik Röttger (sp.a). "Carré kan nog steeds terugvallen op een vergunning die de gemeente Willebroek eerder al verleende en tot 2031 geldig is."

Het arrest vernietigt in feite het besluit van de deputatie van de provincie Antwerpen van 12 juli 2013, waarbij die de uitbater van Carré, de nv Fibor, een milieuvergunning verleende voor de exploitatie van de discotheek aan de Koning Leopoldlaan in Willebroek.

"De Raad van State stelt vast dat een normale bedrijfsvoering van de discotheek onmogelijk is zonder de parkeerplaatsen (voor 864 voertuigen) die de exploitant actueel ter beschikking stelt van het clientèle", klinkt het. "Voor die parking moet echter nog een stedenbouwkundige vergunning worden verleend." Volgens de Raad van State is dan ook niet voldaan aan alle decretale voorwaarden voor het verlenen van een milieuvergunning aan een zonevreemd bedrijf zoals Carré.

De Raad van State vernietigde in februari vorig jaar ook al eens een eerdere vergunning van Carré, waarbij tevens werd opgemerkt dat een discotheek "niet thuishoort in agrarisch gebied".

Er moet nu door de uitbater een nieuwe milieuvergunning aangevraagd worden. In afwachting daarvan moet de dancing langs de A12 waarschijnlijk de deuren sluiten. "Zonder milieuvergunning, kan de zaak niet uitgebaat worden", zei Jeroen Van Nieuwenhove van de Raad van State op Radio 1. De directie was niet bereikbaar voor commentaar.

Provincie protesteert

Volgens bevoegd provinciaal gedeputeerde Rik Röttger moet Carré de deuren voorlopig echter helemaal niet sluiten. De provincie erkent dat de parking van Carré nog geen stedenbouwkundige vergunning heeft, al is die aanvraag wel ingediend, maar stelt dat "aangezien de parking op zich geen milieuvergunningsplichtige activiteit is, er geen sprake kan zijn van een niet-vergunde inrichting". Dat de discussie over de parking gelinkt zou worden aan de milieuvergunning voor Carré, noemde de provincie tijdens de procedure voor de Raad van State bovendien al "niet relevant", omdat het de hernieuwing van een milieuvergunning betreft.

Dat de parking noodzakelijk zou zijn voor de uitbating van de discotheek vindt de provincie verder "ongenuanceerd, nu voor een deel geparkeerd wordt in de directe omgeving". Het kabinet van Röttger stelt ook nog dat minstens een deel van de parking wél vergund is of op zijn minst geacht wordt dat te zijn, aangezien het aangeduid staat op een goedgekeurd bouwplan.

"Veilige instelling"

Burgemeester van Willebroek Eddy Bevers (N-VA) bevestigt vanavond dat Carré inderdaad nog over een milieuvergunning uit 2011 beschikt die het toenmalige schepencollege van Willebroek voor een periode van twintig jaar afleverde. "Ik wil verder benadrukken dat Carré een veilige instelling is. Dat hebben we een tijd geleden nog uitgebreid getest tijdens een grootschalige oefening met de hulpdiensten", zegt Bevers. "Wat de uitbating van de discotheek zelf betreft, lijkt er voor ons dus geen probleem te zijn. Alleen zal de parking nu in principe tijdelijk niet gebruikt mogen worden, wat natuurlijk voor een mobiliteitsprobleem kan zorgen. Carré zal daar iets op moeten vinden."

Wat de langere termijn betreft, ziet Bevers naar eigen zeggen heil in een ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voor de hele omgeving in kwestie, waar nog verschillende zonevreemde bedrijven gevestigd zijn. "Dat traject loopt volop en begin december is daarover een nieuwe vergadering gepland", geeft hij aan. "Het RUP kan rechtszekerheid bieden aan de betrokken bedrijven, maar is nog niet gefinaliseerd. Dat wordt allicht iets voor volgend jaar."

27-11-2014 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby's deal met roddelblad: exclusief interview in ruil voor stilhouden seksschandaal

Bill Cosby's deal met roddelblad: exclusief interview in ruil voor stilhouden seksschandaal

http://oi59.tinypic.com/2hxr4ma.jpg

In 2005 verklaarde Bill Cosby onder eed dat hij instemde met een exclusief interview voor het roddelblad National Enquirer in ruil voor het stilhouden van een aanklacht wegensseksueel misbruik.

The National Enquirer stond in 2005 op het punt een interview te publiceren met voormalig model Beth Ferrier, die Cosby ervan beschuldigde haar in de jaren 80 seksueel te hebben misbruikt. In ruil voor de belofte van het blad om dat interview niet te publiceren, stemde Cosby toen in met een exclusief interview voor The National Enquirer. Dat bekende Cosby onder eed.

Documenten vrijgegeven
Volgens The New York Times gebeurde dat in september 2005 tijdens een hoorzitting voor de rechter in Philadelphia. De gerechtelijke documenten die de getuigenis van de komiek bevatten waren verzegeld, maar werden gisteren vrijgegeven op aandringen van verscheidene media.

"Ik zou hen een exclusief verhaal bieden, in mijn woorden", getuigde Cosby volgens de documenten, toen hem werd gevraagd naar zijn akkoord met The National Enquirer. "In ruil zou het blad het verhaal van Beth niet publiceren", verklaarde hij.

De voorbije weken hebben meer dan een dozijn vrouwen openlijk verklaard dat Cosby hen seksueel had benaderd, geïntimideerd of verkracht. Cosby blijft die beweringen ontkennen.

27-11-2014 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Tom Hanks was sinds zestiende verslaafd aan coke

Zoon Tom Hanks was sinds zestiende verslaafd aan coke

http://oi61.tinypic.com/t6wh1x.jpg

De oudste zoon van Tom Hanks en Rita Wilson, de 24-jarige Chester, is al 50 dagen clean. De jongeman, ook bekend als rapper Chet Haze, ging naar een ontwenningskliniek omdat hij al sinds zijn zestiende verslaafd was aan cocaïne.

In een videobooschap op zijn Instagram, zegt hij: "Ik worstel al sinds mijn zestiende met drugmisbruik. Op mijn 24ste besloot ik eindelijk hulp te zoeken. Nu ik 50 dagen nuchter en clean ben, kan ik eerlijk zeggen dat ik nooit gelukkiger ben geweest".

Gezegend
Chester bedankt ook zijn familie, onder wie zijn broer Truman en stiefbroer Colin, voor hun steun. Hij voegt er aan toe dat hij zich "gezegend" voelt nu hij zijn problemen heeft aangepakt.

"Fuck de media"
Chester besloot openlijk over zijn verslaving te spreken nadat een tijdschrift plande het openbaar te maken. "Ik heb iets te zeggen: een magazine staat op het punt een verhaal te brengen over mijn verblijf in een ontwenningskliniek wegens mijn cokeverslaving. Het is waar. Ik ben nu 50 dagen clean en nuchter. Het kan me niet schelen wat de mensen denken. Fuck de media".

27-11-2014 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloofd: Belle Perez stapt weer in huwelijksbootje

Verloofd: Belle Perez stapt weer in huwelijksbootje

http://oi62.tinypic.com/qp1890.jpg

Belle Perez heeft ja gezegd op het huwelijksaanzoek van haar vriend Wouter. Gisteren pronkte de zangeres met haar kersverse verloofde en een fonkelende verlovingsring op Facebook.

Wanneer de twee effectief in het huwelijksbootje zullen stappen, hield Belle nog even voor zichzelf. De zangeres is al zeven jaar samen met haar toyboy, Wouter is namelijk zeven jaar jonger dan Belle. De Vlaamse latino-zangeres was in het verleden al acht jaar getrouwd met Mario Winters. Met haar vorige man dacht Belle absoluut nog niet aan kinderen, onlangs maakte ze bekend dat het nu wel begint te kriebelen om een gezin te stichten.

Ook op professioneel vlak lijkt het Belle voor de wind te gaan. Eerder deze maand maakte ze op de sociaalnetwerksite bekend dat ze aan een nieuw project werkt.

27-11-2014 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston: "Ik wil trouwen én ja, ook mama worden"

Jennifer Aniston: "Ik wil trouwen én ja, ook mama worden"

http://oi62.tinypic.com/uswhu.jpg

De geruchten over de trouw- en babyplannen van Jennifer Aniston (45) en Justin Theroux (43) zijn al lang niet meer op twee handen te tellen, maar daar probeert het Hollywoodstel zich zo weinig mogelijk van aan te trekken.

Hoewel ze al meer dan twee jaar verloofd zijn, voelen ze zich helemaal niet gehaast om in het huwelijksbootje te stappen. "Het gaat er zeker ooit van komen, maar we voelen ons op dit moment niet minder verbonden omdat we dat papiertje nog niet hebben", zegt Jennifer Aniston. "Er wordt van buitenaf heel veel druk op ons uitgeoefend, maar we proberen er zo weinig mogelijk aandacht aan te besteden. Maar ja, ik wil zeker trouwen én ook nog mama worden."

De ware
'Justifer' leerde elkaar in 2007 op de set van 'Tropic Thunder' kennen, maar de vonk sloeg pas drie jaar later over tijdens de opnames van 'Wanderlust'. Na een mislukt huwelijk met Brad Pitt, die haar verliet voor Angelina Jolie, en op de klippen gelopen relaties met onder anderen Vince Vaughn en John Mayer, lijkt de 'Friends'-actrice eindelijk de ware te hebben gevonden: "Justin heeft ontzettend veel goede kwaliteiten. Hij is lief, eerlijk, goedgezind, vrijgevig, vriendelijk tegen iedereen en hij leeft ook altijd heel erg mee met anderen. Hij barst van het talent en hij heeft een enorm goed gevoel voor humor."

"Mijn vorige relaties hebben van mij de persoon gemaakt die ik nu ben. Ik ben hierdoor gegroeid en ik leer nog elke dag iets nieuws bij. Ik ben dan misschien wel een laatbloeier op het gebied van relaties, maar ik ben blij dat ik mijn beste vriend nu pas heb leren kennen."

27-11-2014 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ilse De Meulemeester eist 1,5 miljoen euro van Story

Ilse De Meulemeester eist 1,5 miljoen euro van Story

http://oi59.tinypic.com/2071hc8.jpg

Ilse De Meulemeester daagt Story-hoofdredacteur Frederik De Swaef en uitgever Sanoma Media Belgium voor de rechter. Ze eist meer dan 1,5 miljoen euro schadevergoeding na verschillende artikels over haar failliete interieurwinkel en haar nieuwe liefde, die van miljoenenfraude verdacht wordt. Dat meldt De Morgen op zijn website.

Volgens de advocaat van de voormalige Miss België heeft het weekblad "een reeks artikels gepubliceerd waarvan de inhoud en de voorpagina's inbreuk maken op haar privacy en haar intieme levenssfeer en die haar hard getroffen hebben in haar gezinsleven en in haar beroepsleven".

Bij Sanoma wilde men volgens De Morgen voorlopig nog niet reageren op de klacht.

27-11-2014 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tekeningen Suske en Wiske-album online geveild

Tekeningen Suske en Wiske-album online geveild

http://oi58.tinypic.com/2m5gknq.jpg

Online veilinghuis Catawiki veilt de komende week de originele tekeningen van het 80 pagina's tellende Suske en Wiske-album 'De 7 schaken' uit 1995. De tekeningen zijn gemaakt door Paul Geerts, die in 1972 de fakkel overnam van Willy Vandersteen. De totale opbrengst van de veiling wordt door Catawiki geschat op 75.000 euro.

Er kan nog tot dinsdagavond geboden worden op elk van de 80 pagina's van het Suske en Wiske-album uit 1995.

Volgens veilingmeester Jacques Pels van Catawiki is 'De 7 schaken' een uitzonderlijk verhaal in de Suske en Wiske-reeks. "Willy Vandersteen speelt in dit verhaal zelf de hoofdrol en hij gaat samen met al zijn geesteskinderen, Suske en Wiske, Lambik, Jerom en professor Barabas op avontuur. Het verhaal is gebaseerd op gebeurtenissen uit de jeugd van Willy Vandersteen in Antwerpen. Door kenners wordt het album gezien als één van de belangrijkste Suske en Wiske-albums".

Tijdens dezelfde veiling gaan voorts originele tekeningen van Willy Vandersteen, Luc Morjaeu en Eugeen Goossens onder de hamer. De totale opbrengst van de veiling wordt geschat op 75.000 euro.

De veiling is te volgen via www.catawiki.be/suske-en-wiske.

26-11-2014 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman (47) wil nog eens vier kinderen

Nicole Kidman (47) wil nog eens vier kinderen

http://oi59.tinypic.com/15wgos8.jpg

Nicole Kidman heeft al vier kinderen: adoptiedochter en -zoon Isabelle (21) en Connor (19) uit haar huwelijk met Tom Cruise en dochters Sunday (6) en Faith (4) met haar huidige echtgenoot Keith Urban. Ze wil haar kroost graag verdubbelen, ook al vindt haar moeder dat niet zo'n goed idee.

"Ik heb al vier kinderen en mijn zus heeft er zes. Dat volstaat, vindt mijn moeder. Maar mocht ik kunnen, ik zou er nog vier bij willen", verklaarde Kidman op de Britse zender ITV.

Kleren wassen
Kidman houdt haar kinderen Sunday en Faith met de voetjes stevig op de grond door ze huishoudelijke taken te geven. De actrice bekent dat ze nooit strijkt of kookt, maar dol is op kleren wassen.

"Ik strijk niet zelf, hoewel dat mijn voornaamste taak was toen ik een kind was. Ik moest de hemden van mijn vader strijken, en ik deed dat heel graag. Sunday en Faith hebben ook hun dagelijkse taken, waar ze over morren. Ook ik werk mee in het huishouden. Ik was graag kleren, ik kijk graag naar het vuile water dat er uit komt. Een kok ben ik niet, ik heb graag dat er voor mij wordt gekookt".

Laatbloeiers
Het succes van haar huwelijk schrijft ze toe aan het feit dat zij en Urban elkaar pas op latere leeftijd leerden kennen. "We zijn nu acht jaar getrouwd en al negen jaar samen. We werken hard om onze relatie leven, die en intiem te houden. We zijn gezegend omdat we elkaar pas later in ons leven hebben leren kennen. Liefde op latere leeftijd biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. Nu klink is als een oude vrouw, als een grootmoeder. Maar het is goed en ik ben dankbaar. Er zijn vreselijke dingen gebeurd het voorbije jaar (haar vader overleed in september op zijn 75ste, redactie) en met de feestdagen in zicht zullen we ons aan elkaar vastklampen. Dat moet je met Kerst doen, steun zoeken bij elkaar".

26-11-2014 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby tuimelt naar beneden in lijst 'meest betrouwbare personen' Bewaar artikel

Bill Cosby tuimelt naar beneden in lijst 'meest betrouwbare personen'

http://oi60.tinypic.com/2jdkw39.jpg

Hij stond derde op de ranglijst van 'meest betrouwbare beroemdheden', maar Bill Cosby heeft een flinke duikeling gemaakt. Volgens Amerikaanse media staat hij nu op plek 2615 van in totaal 3000 bekende mensen.

Het bedrijf The Marketing Arm publiceert elk jaar de ranglijst, gebaseerd op een online-enquête. Cosby stond tussen mensen als Tom Hanks en Betty White, maar de beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van de 77-jarige komiek hebben daar verandering in gebracht.

Opvallend is dat eerdere beschuldigingen geen effect hadden op het imago van Cosby, en recente beschuldigingen wel. De verklaringen van verschillende bekende vrouwen hebben er onder meer voor gezorgd dat tv-uitzendingen niet doorgaan en theatershows met Cosby zijn geannuleerd.

26-11-2014 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benedict Cumberbatch niet blij met naam fanclub: 'Cumberbitches'

Benedict Cumberbatch niet blij met naam fanclub: 'Cumberbitches'

http://oi61.tinypic.com/kegpd3.jpg

Benedict Cumberbatch heeft niet te klagen over aandacht van het vrouwelijke geslacht. Hij vind het best vleiend dat dames hem verrukkelijk vinden.  Maar de bijnaam 'Cumberbitches' die ze voor zichzelf bedachten, vindt hij toch wat grof.

"Ik vind het grappig en ik ben vereerd. Maar, even ernstig: komaan, noem jezelf toch geen bitch. Ik weet wel dat het als grap bedoeld is, en de meeste fans zijn slim genoeg om er eens goed mee te lachen. Maar het klinkt toch wat grof", zegt Cumberbatch.

Hij suggereert meteen enkele alternatieve namen. "Cumbersomes, Cumbercollective? Cumberfans? Mogelijkheden zat".

Cumberbatch verloofde zich onlangs met theaterregisseur Sophie Hunter en staat versteld hoe goed zij omgaat met zijn aanbidsters.

26-11-2014 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auteur schrijft fictief verhaal over moordzaak Amanda Knox

Auteur schrijft fictief verhaal over moordzaak Amanda Knox

http://oi57.tinypic.com/2ahut07.jpg

De Amerikaanse journaliste Amanda Knox, die in Italië bij verstek tot 28 jaar cel veroordeeld is vanwege haar aandeel in de gewelddadige dood in 2007 van de Britse Meredith Kercher (21), heeft model gestaan voor een roman die gebaseerd is op de geruchtmakende moordzaak.

Het fictieve verhaal The Perfect Mother van de Amerikaanse schrijfster Nina Darnton, speelt zich weliswaar op een andere plaats (het Spaanse Sevilla, in plaats van het Italiaanse Perugia)  af en heeft ook andere daders en slachtoffers, maar is volgens The Daily Beast onmiskenbaar gebaseerd op de moordzaak die de Verenigde Staten, Groot Brittannië en Italië jarenlang in de greep hield.

Betrokken
De schrijfster zelf ontkent niet dat de zaak haar inspireerde voor het boek. Maar ze ,,wilde het verhaal vertellen vanuit het perspectief van de moeder van een persoon die betrokken is bij een zaak zoals deze''. Darnton: ,,Ik ben zelf ook moeder en heb me vanaf het moment dat de zaak bekend werd afgevraagd wat er in de hoofden rondging van de moeders van alle betrokkenen bij deze zaak. Belangrijkste vraag waar ik mee liep: in hoeverre zijn ouders verantwoordelijk voor de daden van hun kinderen?''

Beroep
De zaak is overigens nog altijd niet afgerond. Op 29 april 2015 dient het hoger beroep van Knox en haar toenmalige vriend Raffaele Sollecito tegen de aan hun opgelegde celstraffen van respectievelijk 28,5 en 25 jaar. Beiden werden in 2007 al eens veroordeeld voor de moord, maar in 2011 werden Knox en Sollecito vrijgesproken na beroep. MHet Italiaans openbaar ministerie ging echter opnieuw in beroep en de twee werden voor een tweede maal veroordeeld.

Knox vertrok na haar vrijspraak onmiddellijk naar haar vaderland. Ze verdiende 4 miljoen dollar met de boekrechten en diverse media optredens. Ze werkt tegenwoordig als freelance-journaliste bij de West Seattle Herald. Algemeen wordt aangenomen dat Knox nooit meer een stap zal zetten op Italiaanse bodem en dus ook niet aanwezig zal zijn bij de behandeling van het hoger beroep volgend jaar.

26-11-2014 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!