Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kobe Ilsen slaat blond badpakmodel aan de haak

Kobe Ilsen slaat blond badpakmodel aan de haak

http://oi61.tinypic.com/do3woh.jpg

VRT-gezicht Kobe Ilsen is verliefd op Kim Engelbosch, dat heeft hij vanavond officieel bevestigd. Je kent het 33-jarige model van haar werk voor P-magazine, zo poseerde ze al voor de badpakkenspecial van het mannenblad.

Kobe en zijn nieuwe vlam zijn al sinds enkele maanden een koppel. Ilsen moest zijn nieuwe relatie wel bekennen in een persbericht, want verschillende journalisten hadden het gerucht opgevangen. De twee laten wel weten dat ze in alle privacy van elkaar wensen te genieten. Gisteren liep Kim nog mee in de modeshow voor de kledingwinkel Bobo in Tremelo. Ze maakte er indruk naast andere mooie dames als Griet van Hees, Veronique De Cock en Brigitta Callens.

In 2012 had Kobe een kortstondige relatie met ontwerpster Geraldine Hendrickx, hun drukke levens maakten dat de liefde al na enkele maanden weer bekoeld was.

08-12-2014 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triggerfinger ontroert Vorst Nationaal met 'MIA'

Triggerfinger ontroert Vorst Nationaal met 'MIA'

http://oi57.tinypic.com/zsk74l.jpg

Na de begrafenis van de overleden zanger Luc De Vos heeft de Vlaamse band Triggerfinger gisteren in Vorst Nationaal een schitterende versie van MIA gebracht. De ode aan de Gorki-frontman viel duidelijk in de smaak bij het publiek.

De grootste hit van Luc De Vos werd de afgelopen al door heel wat Vlaamse artiesten als Bent Van Looy en Bart Peeters gebracht, maar de interpretatie van Triggerfinger gisterenavond kreeg de hele concertzaal in Vorst Nationaal aan het zingen. Frontman Ruben Block slaagde erin de cover 'I Follow Rivers' naadloos te doen overvloeien in een erg ingetogen versie van Mia.

07-12-2014 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord-Korea ontkent betrokkenheid bij hacking Sony Pictures

Noord-Korea ontkent betrokkenheid bij hacking Sony Pictures

http://oi62.tinypic.com/2mfi58h.jpg

Het communistische regime in Noord-Korea heeft ontkend dat het achter de hacking van Hollywoodstudio Sony Pictures zit. De Noord-Koreaanse Nationale Verdedigingscommissie wijst naar buurland Zuid-Korea, dat "het verhaal over Noord-Korea's betrokkenheid" verspreid zou hebben.

Zuid-Korea zou daarin samengewerkt hebben met de Verenigde Staten. Pyongyang zegt helemaal niet te weten "waar in Amerika Sony Pictures zich bevindt en vanwege welk kwaad het doel zou moeten zijn voor een aanval", klinkt het in een reactie van het belangrijkste besluitvormende orgaan in de staatsmedia.

Bij de hacking van de filmstudio werden niet alleen recente films ontvreemd, maar ook loonlijsten. Sindsdien wordt erover gespeculeerd dat Noord-Korea hiervoor verantwoordelijk is.

Het regime had zware kritiek op 'The Interview', een komedie van de studio. De film gaat over twee tv-journalisten die een interview verkregen hebben met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, en van de CIA de opdracht krijgen hem te vermoorden. Het financiële persbureau berichtte dat in het virus een tekst in het Koreaans aangetroffen werd. Bovendien zou de aanval vergelijkbaar zijn met de hacking van Zuid-Koreaanse banken en media in mei 2013.

07-12-2014 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Museum dimt lichten om schilderijen Van Gogh te beschermen

Museum dimt lichten om schilderijen Van Gogh te beschermen

http://oi58.tinypic.com/347beky.jpg

Het Van Gogh Museum in Amsterdam heeft sinds kort de verlichting teruggedraaid om verkleuring van de schilderijen van de wereldberoemde kunstenaar tegen te gaan. Met name de rode kleurstof in zijn werk gaat sterk achteruit. Dat meldden medewerkers van het museum gisteren in het tv-programma 'Nieuwsuur'.

Zo waren de blauwe irissen in het topstuk 'Veld met irissen bij Arles' (1888) ooit paars. De verandering komt door de aantasting van rode lakpigmenten door licht.

Als geen maatregelen zouden worden genomen, is de kleurstof binnen enkele decennia zo goed als verdwenen. Het museum probeert dit proces nu te rekken met het aanpassen van het licht. Een andere mogelijkheid is de werken minder vaak te exposeren.

07-12-2014 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opletten, Nicki Minaj: je tepels zijn bijna te zien

Opletten, Nicki Minaj: je tepels zijn bijna te zien

http://oi62.tinypic.com/2hcq9t0.jpg

Nicki Minaj heeft wel een erg gewaagde foto gepost op Instagram. Op de selfie toont de hiphopster een flinke decolleté. Haar tepels blijven maar nipt verborgen in haar jurk. Dankzij haar kiekje werd er op Twitter natuurlijk veel over de zangeres gepraat en dat blijkt Minaj helemaal niet erg te vinden. Ook van haar 'trending' naam deelde ze een foto.

Nicki maakte de selfie tijdens de voorbereidingen voor de opnames van Saturday Night Live, waarin ze optrad als muzikale gast en een aantal nummers van haar nieuwe album ten gehore bracht.

Het was de tweede keer dat Minaj te gast was bij SNL. In 2011 zong ze ook al eens een paar liedjes in het programma vol sketches.

07-12-2014 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown en Karrueche Tran ruziën op Instagram

Chris Brown en Karrueche Tran ruziën op Instagram

http://oi60.tinypic.com/2uqizie.jpg

Chris Brown en Karrueche Tran zijn niet bepaald als vrienden uit elkaar gegaan. De zanger schold zijn ex vrijdagavond tijdens een concert publiekelijk uit en nu ruziet het stel verder op Instagram.

Karrueche schreef gisteravond op Instagram: "Ik weiger om herhaaldelijk slecht behandeld te worden door iemand die zegt van mij te houden. Dat is geen liefde. En als dat is wat jij als liefde ziet, dan wil ik het niet hebben".

In de lap tekst geeft Tran toe in het verleden niet altijd verstandige beslissingen te hebben genomen. Maar die tijd is nu voorbij, benadrukt ze. "Als je niet op de goede manier van me kan houden, hou dan helemaal niet van me. Maar wees niet boos op mij omdat ik gelukkig wil zijn".

Trio's en geheime dates met Drake
Het relaas van Karrueche schoot Chris in het verkeerde keelgat. De zanger sloeg dan ook terug op Instagram. "Ik zat vier maanden opgesloten en jij hebt me één keer bezocht. Je was meer bezig met feestjes organiseren en geheime tripjes naar Toronto om te daten met Drake!". Brown hangt flink de vuile was buiten en zegt dat Karrueche heeft meegedaan met trio's en dat ze moet ophouden te proberen haar reputatie te redden.

Chris heeft de post op Instagram inmiddels weer verwijderd, maar MTV wist een screenshot van het verhaal te maken.

07-12-2014 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim K. maakt zich klaar voor vechtscheiding over North"

"Kim K. maakt zich klaar voor vechtscheiding over North"

http://oi57.tinypic.com/mry33c.jpg

Het zou alleen nog maar een kwestie van tijd zijn alvorens Kim Kardashian een echtscheidingsprocedure in gang zet. De realityster werd al meermaals gezien in een advocatenkantoor en is bezorgd dat Kanye West een heuse vechtscheiding zal ontketenen om het hoederecht over dochter North te krijgen.

K.K. en Kanye zijn nog maar zes maanden getrouwd en toch zou er al een serieus haar in de boter zitten. Zo vermoedt onder meer Kris Jenner, de mama van Kim, dat het koppel afstevent op een serieuze vechtscheiding waarbij dochter North het grootste slachtoffer wordt. Kim en Kanye zouden er allebei alles aan doen om hun dochter voor zich te winnen en het hoederecht te krijgen.

De laatste tijd is Kim meermaals gezien bij de advocate die ook haar vorige scheiding afhandelde. Volgens heel wat bronnen is Kim doodsbang om haar dochter en 'beste vriendin' North te verliezen.

De reden van de scheiding zou onder meer het jaloerse, opdringerige en manipulatieve gedrag van Kanye West zijn. De scheiding zou volgens Kris Jenner niet alleen het leven van haar kleindochter kapotmaken maar ook de carrière van Kim K. vernielen. Volgens bronnen was haar naaktshoot dan ook een bewijs dat ze wel degelijk media-aandacht kan krijgen, ook zonder manlief Kanye. De 'Jeezus'-rapper zou de laatste dan ook minder vaak in het gezelschap van Kardashian vertoeven. Zo ging hij op Thanksgiving, dé feestdag waarop familie samenkomt, met zijn maten stappen in Parijs. Afgelopen weekend kwam de zanger ook niet opdagen op een event dat door zijn echtgenote georganiseerd werd.

07-12-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afperser Linda de Mol is oud-buurman

Afperser Linda de Mol is oud-buurman

http://oi62.tinypic.com/11gh6s9.jpg

De 70-jarige man die wordt verdacht van het afpersen en bedreigen van John en Linda de Mol heeft ruim een jaar naast Linda gewoond in Crailo. Dat meldt De Telegraaf zondag.

Voordat de verdachte een paar jaar geleden naar Zeist verhuisde, woonde hij op een steenworp afstand van Linda. Hierdoor kende de man de omgeving erg goed en kon hij zijn acties optimaal voorbereiden.

De Zeistenaar is hoogstwaarschijnlijk de man die in september bij een banketbakker in Blaricum een doos taartjes bestelde voor John de Mol. Op de taartdoos liet hij een dreigbrief plakken. De politie kwam de man onder meer door zevenhonderd tips op het spoor. De verdachte blijft nog zeker twee weken in voorarrest.

07-12-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B's lesbische ex: "Ze was als een echtgenote voor mij"

Mel B's lesbische ex: "Ze was als een echtgenote voor mij"

http://oi59.tinypic.com/2s8qofa.jpg

De 39-jarige Spice Girl onthulde vorige week dat ze vier jaar lang een relatie had met een vrouw. De 42-jarige Christa Parker, die Mel B leerde kennen omdat hun kinderen naar dezelfde school in Hollywood gingen, verklaart dat ze na die ontmoeting al snel onafscheidelijk werden.

"Toen ik Mel voor het eerst zag, wist ik niet wie ze was. Ik voelde een zekere spanning, alsof we verwante zielen waren. Maar ik dacht toen niet dat het zou escaleren. Ik was nog nooit met een vrouw geweest, nooit verliefd geworden op een vrouw. Onze kinderen raakten bevriend en na een tijdje werden ook wij onafscheidelijk".

Mel B was volgens Christa open over haar seksualiteit en deelde vaak details over haar ervaringen met meisjes.

Nieuwe dingen proberen
"Ik wist dat ze voordien al met vrouwen was geweest en ze spoorde me ook telkens aan nieuwe dingen te proberen. Ze wist dat ik niet gelukkig was. Mijn man en ik waren toen zes jaar samen en we hadden vaak ruzie. Ze vertelde me over haar ervaringen met vrouwen. Zo zei ze dat haar laatste vriendin, Christine Crokos, bezitterig was geworden en dat ze daarom met haar had gebroken".

De moeder van twee, die nu gelukkig getrouwd is met een man, onthulde ook details over de nacht dat ze voor het eerst intiem was met Mel B.

Leuk en opwindend
"We zaten op het terras te praten en van het een kwam het ander. Ik kroop toen in Mels bed en zij is me gevolgd. 'Ik ben geil, zullen we vrijen?', vroeg ze me en ik zei 'ok'. Ik was nooit eerder met een vrouw geweest dus alles was nieuw. Maar het was leuk en opwindend, heel erotisch".

De twee begonnen elkaar vaker te zien. "Ik was er voor haar toen ze het moeilijk had en ik bood haar een schouder om op uit te huilen. We belden of sms'ten elkaar de hele tijd en zeiden vaak 'ik hou van je'. Ze was als een echtgenote voor mij".

07-12-2014 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld: "Cara Delevingne en Kendall Jenner zijn samen"

Karl Lagerfeld: "Cara Delevingne en Kendall Jenner zijn samen"

http://oi62.tinypic.com/2qmog7a.jpg

De geruchten dat het Britse model Cara Delevingne (22) en Kendall Jenner (19), het halfzusje van Kim Kardashian, verliefd zijn, worden sterker. Zeker nu Karl Lagerfeld in een interview met de Oostenrijkse krant Kurier heeft gezegd dat de dames een stelletje zijn.

De ontwerper van Chanel doet de ontboezeming tussen neus en lippen door. De krant vraagt de 81-jarige Lagerfeld naar Kendall, waarop hij antwoordt: "Ze heeft een veel beter figuur dan Kim. Bovendien is ze samen met Cara".

Afgelopen week werd ook de cover voor de nieuwe editie van Love Magazine onthuld. De schaars geklede dames sieren de voorkant van het blad in een pikante pose. Kendall zit bovenop Cara.

Jenner en Delevingne zijn de afgelopen tijd onafscheidelijk. Ze worden geregeld hand in hand gespot en ze zouden deze week in New York in een bar gezien zijn. Ook hier zouden de modellen niet van elkaar hebben kunnen blijven.

07-12-2014 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emily Deschanel (Bones) zwanger van tweede kindje

Emily Deschanel (Bones) zwanger van tweede kindje

http://oi61.tinypic.com/hsqgcp.jpg

Emily Deschanel - de actrice die Bones uit de gelijknamige serie vertolkt - en haar man David Hornsby mogen binnenkort weer een baby verwelkomen. Dat meldt E! News.

De 38-jarige Emily is dus zwanger tijdens de opnames van het tiende seizoen van de misdaadserie Bones. Het is sowieso feest voor de oudere zus van Zooey Deschanel. Op 11 december wordt namelijk de 200e aflevering van Bones uitgezonden.

Emily en haar man, de It's Always Sunny in Philadelphia-ster, leerden elkaar kennen in 2007. In 2010 trouwde het acteurskoppel. De twee zijn sinds september 2011 de trotse ouders van zoontje Henry.

07-12-2014 om 00:16 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox aangereden door dronken bestuurder

Megan Fox aangereden door dronken bestuurder

http://oi59.tinypic.com/somwr5.jpg

Megan Fox en haar man Brian Austin Green zijn donderdagavond in Hollywood aangereden door een dronken automobilist. Dat meldt Los Angeles Times.

De dronken bestuurder zwenkte en belandde op de weghelft van Megan en Brian. De auto's schuurden langs elkaar heen en de band van de auto van het acteurskoppel klapte. Gelukkig raakte niemand gewond en zaten Megans zoontjes Noah (2) en Bodhi (10 maanden) niet in de auto.

De dronkenlap werd aangehouden, maar was een paar uur later al weer op vrij voeten. Hij moet op 5 januari voor de rechter verschijnen.

07-12-2014 om 00:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist Green Day getroffen door kanker

Gitarist Green Day getroffen door kanker

http://oi59.tinypic.com/e8pldk.jpg

Jason White is getroffen door amandelkanker. Dat maakten de collega's van de gitarist van Green Day bekend op de website van de band.

Jason moest onlangs zijn amandelen laten verwijderen toen artsen kanker constateerden. Het is een goed te behandelen vorm van kanker. "Gelukkig is het snel ontdekt. We verwachten dat hij snel en volledig zal herstellen", aldus bandleden Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt en Tré Cool.

Green Day roept in de verklaring zijn fans op om Jason veel liefde en positieve gedachten te sturen in deze moeilijke tijd.

White trad in 1999 voor het eerst op met Green Day. Hij was vervolgens onderdeel van elke tournee, maar werd pas in 2012 officieel de gitarist van de band.

07-12-2014 om 00:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rowling verwent 'Harry Potter'-fans met cadeautjes

Rowling verwent 'Harry Potter'-fans met cadeautjes

http://oi61.tinypic.com/2akh953.jpg

J.K. Rowling heeft in de aanloop naar Kerstmis dagelijks een verrassing in petto voor Harry Potter-fans. Op de officiële fansite Pottermore wordt vanaf vrijdag 12 december elke dag nieuw materiaal geplaatst.

Tot en met 23 december kunnen fans van de boeken en films over de tovenaarsleerling de kerstcadeautjes van de Britse schrijfster op Pottermore vinden. Wat ze precies kunnen verwachten, is niet bekend. Er wordt gerept over "prachtige nieuwe verhalen van J.K. Rowling, blinkende gouden galjoenen en zelfs een nieuw toverdrankje of twee".

Volgens The Telegraph wordt de 'Potter'-fanschare onder meer getrakteerd op nieuwe informatie over Draco Malfidus, die in de boeken Harry's rivaal op Zweinstein is. Rowling publiceert wel vaker nieuwe verhalen over 'Harry Potter'-karakters via Pottermore. Zo kwam ze rond Halloween met een stuk over de wrede heks Dorothea Omber.

07-12-2014 om 00:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Tiësto genomineerd voor een Grammy Award

Ook Tiësto genomineerd voor een Grammy Award

http://oi62.tinypic.com/1z6d2x1.jpg

Beyoncé, Pharrell Williams en Sam Smith zijn de grote kanshebbers voor de Grammy Awards, maar ook dj Tiësto maakt kans op een van de begeerde muziekprijzen die op 8 februari worden uitgereikt.

Tiësto, de artiestennaam van de Nederlander Tijs Verwest, is genomineerd. Hij neemt het in deze categorie Best Remixed Recording, Non-Classical onder meer op tegen de remix die zijn collega Robin Schulz maakte van de Mr. Probz-hit Waves. De Duitse dj krijgt op Twitter felicitaties van Mr. Probz.

De Grammy Awards worden op 8 februari in 83 categorieën uitgereikt in Los Angeles. De nominaties werden gisterenavond via sociale media bekendgemaakt.  Beyoncé, Pharrell Williams en Sam Smith hebben de meeste nominaties voor de belangrijke internationale muziekprijzen in de wacht gesleept: zij zijn elk in de race voor zes Grammy's.

07-12-2014 om 00:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tranen van 7 tot 77 op het Sint-Pietersplein voor Luc De Vos

Tranen van 7 tot 77 op het Sint-Pietersplein voor Luc De Vos

http://oi60.tinypic.com/2zqdly1.jpg

In Gent hebben naar schatting 15.000 mensen afscheid genomen van Luc De Vos. De plechtigheid vond plaats in de kerk Onze-Lieve-Vrouw Sint-Pieters op het Sint-Pietersplein. Er werden meer dan 17.000 rouwprentjes uitgedeeld in de kerk en op het plein, zegt Noelle Vanhelsuwé van het management. "De resterende rouwprentjes zullen volgende week verkrijgbaar zijn op verschillende plaatsen in Gent. De familie, de overgebleven Gorki's en het management danken de vele fans voor de warme en serene manier waarop dit alles gebeurde. Het applaus bij het buitendragen van de kist was hartverwarmend."

Sinds 9 uur is muziek van Gorki te horen op het plein. Dat duurt tot de aanvang van de dienst, om 11 uur. Voor de Sint-Pieterskerk in Gent staan al sinds vanmorgen honderden vrienden, kennissen en fans van Luc De Vos te wachten. In de kerk zijn 800 stoelen beschikbaar zijn voor het publiek. Daarnaast zijn er ook 250 plaatsen voorbehouden voor vrienden en familie. Als alle plaatsen ingenomen zijn, moeten de rouwenden de plechtigheid via een geluidsinstallatie op het plein volgen.

Overvolle kerk
Rond 10u15 laat de Stad Gent weten dat de kerk vol zit. "Alle publieke plaatsen zijn ingenomen in de Sint-Pieterskerk. Er is wel nog plaats genoeg op het Sint-Pietersplein." Net als op het Sint-Pietersplein weerklinkt ook in de kerk muziek van Gorki door de boxen.

Gitaar op de kist
Bisschop Luc Van Looy leidt de plechtigheid en achteraf zal boezemvriend en dichter Christophe Vekeman het woord nemen. De uitvaartplechtigheid begint met 'Ode an die Freude' in de versie van Luc De Vos zelf. Bisschop Van Looy dankt iedereen die buiten de kou trotseert.  "Er heerst een groot gevoel van dankbaarheid dat we zo'n mooi mens in onze stad mochten hebben." De kist wordt binnen gereden op 'Beste Bill' en 'Mijn oude hart'. Op de kist met het stoffelijke overschot van Luc De Vos ligt een gitaar en een boeket met oranje bloemen. Het groeten en de offerande namen zo'n 45 minuten in beslag.

"We zijn zo jong"
Op het doodsprentje staat de pakkende tekst uit 'We zijn zo jong':

"Wij treuren niet langer dan nodig
over dingen waaraan niets valt te doen
Ondanks de tegenslagen
doen wij altijd verder
We zijn zo jong, we zijn zo jong"

"Je bent een schoolvoorbeeld van een goed mens"
"Geef ze een kans .. Mia heeft het licht gezien en niemand gaat verloren", zei bisschop Luc Van Looy. "Dat zijn woorden van welgemeende en onverwoestbare hoop. Luc, je gaf aan zoveel mensen een kans. Jij gaat niet verloren. Kijk nu maar naar het licht." Christophe Vekeman: "In alle reacties die de afgelopen week zijn verschenen, kwam het regelmatig ter sprake: je had een opvallend talent voor zelfrelativering. Je hield altijd de loftrompet binnen handbereik, maar je stak ze nooit op over jezelf."

Vekeman gaf een emotionele afscheidsrede en zei onder andere dat De vos het schoolvoorbeeld is van wat een goed mens moet zijn. "Geluk was wat je bracht in de levens van ons allemaal. Je bent een schoolvoorbeeld van een Goed Mens."

Staande ovatie
"Je leven was perfect zoals het was. Het had langer moeten duren, maar het had niet beter gekund." De prachtige woorden van Vekeman werden onthaald met een staande ovatie in de kerk en en met luid applaus op het plein.

06-12-2014 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Fabiola schenkt hele erfenis aan goede doel

Koningin Fabiola schenkt hele erfenis aan goede doel

http://oi62.tinypic.com/21mvknk.jpg

Koningin Fabiola schenkt al haar bezittingen aan het goede doel. Dat is de uitdrukkelijke wens van de vorstin, zo vernam onze redactie uit betrouwbare bron. Het paleis bevestigt dit maar wil verder geen commentaar geven.

De laatste wens van de gisteren overleden koningin-weduwe is dat haar hele erfenis wordt overgemaakt aan het Hulpfonds van de Koningin. Dat werd in 1960 opgericht toen Fabiola met Boudewijn in het huwelijksbootje stapte. De vzw houdt zich bezig met sociaal werk voor onder meer minderbedeelden.

Eerder dit jaar werd het Hulpfonds van Koningin Fabiola ontbonden en opgeslorpt door het Hulpfonds van de zittende vorstin, koningin Mathilde.

Een en ander betekent natuurlijk dat de rest van de koninklijke familie niet zal kunnen delen in de erfenis.

06-12-2014 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie zal beschuldigingen van seksueel misbruik tegen Bill Cosby onderzoeken

Politie zal beschuldigingen van seksueel misbruik tegen Bill Cosby onderzoeken

http://oi61.tinypic.com/2ebsg9z.jpg

De politie van Los Angeles heeft een officieel onderzoek naar de beschuldigingen van seksueel misbruik tegen Bill Cosby geopend. De 77-jarige Amerikaanse acteur en komiek wordt er door een vrouw van beschuldigd, haar in 1974 toen ze nog maar 15 jaar oud was tot seksuele handelingen gedwongen te hebben. Een politiewoordvoerder bevestigde dat de vrouw een eerste keer is gehoord door de politie.

Inmiddels hebben onbekenden de ster van Cosby op de vermaarde Walk of Fame in Hollywood besmeurd. Ze schreven op drie plaatsen het woord "rapist" (verkrachter) over zijn ster. Volgens de politie werd de ster al schoongemaakt.

Cosby, een gevierde film- en televisieacteur en vader van vijf, werd in het verleden al door vrouwen beschuldigd van seksuele misdrijven. Hij werd echter nooit veroordeeld.

06-12-2014 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC-drummer Phil Rudd weer opgepakt

AC/DC-drummer Phil Rudd weer opgepakt

http://oi59.tinypic.com/351bp6b.jpg

AC/DC-drummer Phil Rudd is na een geweldadig incident weer opgepakt door de politie. De muzikant raakte slaags met een voorbijganger in zijn woonplaats Tauranga in Nieuw-Zeeland. Toen zijn lijfwacht tussenbeide wilde komen, kreeg die ook enkele rake klappen. Rudd werd niet vastgezet, aldus het New Zealand Herald.

Rudd is al geruime tijd in opspraak. Begin november moest hij voor de rechtbank verschijnen op beschuldiging van opdracht tot moord. Daarvan is hij inmiddels vrijgesproken, maar aanklachten wegens doodsbedreiging en drugsbezit lopen nog. Zijn advocaat pleitte eerder deze week echter dat de zestigjarige slagwerker onschuldig is.

Rudd was ondertussen weer vrij op borgtocht en onder bepaalde voorwaarden. Eén daarvan was dat hij op geen enkele wijze contact mocht hebben met getuigen in zijn zaak. Volgens zijn advocaat was het nieuwste incident het gevolg van een toevallige ontmoeting met zo'n getuige tijdens het boodschappen doen. Rudd werd kort na het incident volgens ooggetuigen in de boeien geslagen, maar later weer op vrije voeten gesteld. Zijn zaak komt 10 februari weer voor de rechtbank.

Ondertussen hebben zijn medemuzikanten min of meer afstand genomen van de slagwerker en in interviews onomwonden laten weten dat Rudd eerst z'n leven maar weer eens op orde moet krijgen. Afgelopen week verscheen het nieuwe AC/DC-album Rock Or Bust en komend jaar gaat de groep weer op wereldtournee. Gitarist Angus Young heeft al gezegd dat daarvoor waarschijnlijk een andere drummer zal worden ingehuurd. Ook slaggitarist Malcolm Young is op de nieuwe plaat voor het eerst niet meer van de partij - hij moest de groep eerder dit jaar om gezondheidsredenen verlaten en is vervangen door zijn neef Stevie.

04-12-2014 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurylid Euvghenia uit SYTYCD gezet

Jurylid Euvghenia uit SYTYCD gezet

http://oi58.tinypic.com/28tkhs7.jpg

De zesde editie van 'So You Think You Can Dance' verhuist voor het eerst naar het voorjaar, en dat gaat met nog enkele verrassende veranderingen gepaard.

Zo vervangt Eline De Munck An Lemmens tijdens de audities en de bootcamp én krijgt het programma een nieuw jurylid. Euvghenia Parakhina, die al sinds de eerste editie in de jury zetelt, moet plaats ruimen voor Min Hee Bervoets. Dan Karaty, Ish Aït Hamou en Jan Kooijman blijven wél op post.

VTM zegt dat de vervanging van de Nederlandse Euvghenia door de Vlaamse Min Hee, meer 'evenwicht' brengt in de jury. Min Hee werkte eerder al mee als choreografe aan het programma en momenteel zetelt ze ook in de jury van 'Dansdate'.

04-12-2014 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!