Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stripomslag van Hergé verkocht voor 540.000 euro

Stripomslag van Hergé verkocht voor 540.000 euro

http://oi57.tinypic.com/120jegy.jpg

De stripomslag van het Kuifje-album "De scepter van Ottokar" is vandaag geveild voor 539.880 euro. Dat meldt veilinghuis Million. Dat is een record voor een omslag van Hergé. De kaft was geschat op 350.000 euro.

De veiling van originele Frans-Belgische strips vond plaats zowel in Brussel als in Parijs. De opbrengst was vooraf geraamd op anderhalf miljoen euro, maar de uiteindelijke veiling bracht een pak meer op: 1,89 miljoen euro. 85 procent van de 101 items vonden een koper. De kopers waren afkomstig uit vier continenten.

Een tekenplank van Franquin wisselde voor 112.540 euro van eigenaar. Een inkttekening van Gotlib uit 1971 bracht 51.968 euro op. De oorspronkelijke schatting: tussen de 9.000 en 10.000 euro. Een omslag van Olivier Blunder van Greg, gepubliceerd in 1971 werd geveild voor 10.240 euro. De jeugdreeksen van Albert Uderzo, Jehan Pistolet et Luc Junior gingen elk voor 19.200 euro over de toonbank.

14-12-2014 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzame fotosessie: prins George in kersttruitje

Zeldzame fotosessie: prins George in kersttruitje

http://oi60.tinypic.com/2ldkeus.jpg

Het Brits koninklijk huis heeft drie kerstfoto's vrijgegeven van prins George, het 17 maanden oude zoontje van prins William en zijn vrouw Kate.

Het is uniek dat er foto's naar buiten komen van het jongetje. Zijn ouders proberen hem af te schermen van de opdringerige Britse roddelpers. Volgens de BBC is deze sessie ook bedoeld als een bedankje aan de media die het verzoek van Kate en William wél inwilligen. Af en toe duikt er in de tabloids nog wel een ongewild plaatje van het gezin op.

De foto's zijn eind november gemaakt door een persoonlijke assistent van prins William. Prins George zit op de trappen van Kensington Palace in Londen, waar het gezin woont. De laatste keer dat er een officiële foto naar buiten kwam was in juli toen het jongetje één jaar oud werd.

Kate is zwanger en verwacht volgend jaar een tweede kind. Deze week ging het paar samen op reis naar Amerika, voorlopig één van hun laatste officiële bezoeken samen.

Volgens Britse media lijkt het jongetje op zijn vader toen hij een dreumes was.

14-12-2014 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 werkt met Gentse graffitikunstenaar ROA aan clip

U2 werkt met Gentse graffitikunstenaar ROA aan clip

http://oi60.tinypic.com/n6rfa0.jpg

U2 vroeg de Gentse street art-kunstenaar ROA om mee te werken aan de muziekclip van het nummer 'Sleep Like A Baby Tonight'. De samenwerking resulteerde, met regiewerk van Wim Reygaert, in een geanimeerde zwart-wit video.

De anonieme graffitikunstenaar ROA heeft over heel de wereld naam gemaakt met zijn metershoge graffitibeesten die op muren in wereldsteden zoals Londen, Sydney en Johannesburg prijken. Voor U2 maakte hij een reeks potlood- en pentekeningen in zwart-wit. Videokunstenaar Michael Zauner bracht ze in beweging en Wim Reygaert, de frontman van de Gentse noiseband Drums Are For Parades, zorgde voor het regiewerk.

Het resultaat is te zien op de 'Films of Innocence'-dvd, een collectie van elf clips die geïnspireerd werden op U2's nieuwe album 'Songs of Innocence'.

14-12-2014 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Koning Filip is ok, de monarchie niet"

"Koning Filip is ok, de monarchie niet"

http://oi58.tinypic.com/2cr0kuw.jpg

Uit een exclusieve enquête van het vtm-magazine Royalty en iVOX bij 1.000 Vlamingen blijkt dat de Vlaming zich wel kan vinden in Koning Filip maar niet in het instituut de monarchie. Hieronder de belangrijkste bevindingen uit het Royalty-rapport van Koning Filip.

Moet het koningshuis worden afgeschaft?
41%, vier op de tien Vlamingen dus, gaat akkoord. Voor 47% van de Vlamingen mag de monarchie gewoon blijven bestaan. "De belangrijkste vaststelling voor mij uit dit onderzoek is dat de Vlamingen niet van het koningshuis houden, van het instituut. Maar ze houden wel, in ruimere mate dan in het verleden het geval was, van hun koning. Dat is een fenomeen dat we ook in andere domeinen zien. Je ziet bijvoorbeeld de katholieke kerk. Is zeker niet populair vandaag in het Westen, ook niet in eigen land. Terzelfdertijd is er vandaag een nieuwe paus die wel in populariteit aan het winnen is in vergelijking met zijn voorgangers. Dus instituten, of het nu de kerk is, of het nu banken zijn, of grote multinationale ondernemingen, staan vandaag wereldwijd onder druk en zijn weinig geliefd", concludeert communicatiestrateeg Fons Van Dyck.

België-gevoel
De helft van alle Vlamingen heeft een sterker België-gevoel bij Filip. De minderheid, 29% gaat niet akkoord. Filip vindt het zelf heel belangrijk om België op de kaart te zetten. Dat blijkt uit de unieke beelden die vanavond te zien in Royalty op VTM. "We hebben president Obama twee keer mogen ontvangen, één keer hier op het paleis. We hebben toen de tijd genomen om echt grondig te praten over België. Dat was geweldig. En nu kent de president België. België staat nu op de kaart voor hem. Dat is belangrijk. Hij weet wie we zijn en waar we liggen", aldus de vorst.

Historicus Mark Van den Wijngaert: "Dat is natuurlijk de symboolfunctie van de koning het staatshoofd. Die, als er in het binnenland een ramp gebeurt, z'n medeleven gaat betuigen, die in het buitenland ons allemaal vertegenwoordigt, die bepaalde standpunten van de regering naar boven brengt. Dat is natuurlijk zijn representatieve functie. Daar staat hij gelijk met de vlag, het nationaal volkslied... dat zijn dingen die de mensen inderdaad zien: dat is België."

14-12-2014 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolene Strauss (22) gekroond tot Miss World 2014

Rolene Strauss (22) gekroond tot Miss World 2014

http://oi60.tinypic.com/2iax1ds.jpg

De 22-jarige Rolene Strauss uit Zuid-Afrika is verkozen als Miss World 2014. De studente geneeskunde won zondagavond in Londen de wedstrijd met 121 schoonheidskoninginnen uit de vier windstreken. Strauss neemt het kroontje over van Megan Young uit de Filippijnen.

De wedstrijd werd in 1951 in Londen voor het eerst georganiseerd. De nieuwe Miss World is een brunette van 1,77 meter die van sport en muziek houdt. Ze was de favoriete bij de Britse bookmakers.

Tweede werd Miss Hongarije, Edina Kulcsar. Als derde eindigde Miss Verenigde Staten Elizabeth Safrit. In de finale met de 25 besten werd naast de algemene presentatie ook het sociaal engagement, de spreekvaardigheid en de sportiviteit gewikt en gewogen.

Miss België Laurence Langen zegde wegens gezondheidsredenen af en werd vervangen door haar eerste eredame Anissa Blondin.

14-12-2014 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters vliegt boven publiek in Sportpaleis

Koen Wauters vliegt boven publiek in Sportpaleis

http://oi61.tinypic.com/j7s07l.jpg

Clouseau heeft gisteren in het Sportpaleis de aftrap gegeven van hun concertreeks 'Clouseau Centraal'. Op magistrale wijze heroverden Koen en Kris na een pauze van vier jaar hun muziektempel.

Het hoogtepunt van de show in het Sportpaleis is wanneer Koen Wauters door de concertzaal vliegt tijdens 'Wat een leven' en 'Van-binnen'.  Vanavond, zondag 28 december en vrijdag 2 januari keren de broers terug naar het 'Clouseaupaleis'. Voor die shows zijn er trouwens nog tickets beschikbaar.

13-12-2014 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter gonst van verbazing over uiterlijk Yolanthe

Twitter gonst van verbazing over uiterlijk Yolanthe

http://oi61.tinypic.com/2zfphs5.jpg

Er is flinke commotie ontstaan over het uiterlijk van Yolanthe Sneijder Cabau. Gister zat ze aan tafel bij de talkshow RTL Late Night en leek het of de vrouw van voetballer Wesley Sneijder een metamorfose had ondergaan. Inmiddels ontploft Twitter vanwege de looks van 'Yo'.

Presentator Humberto Tan vroeg Yolanthe nog naar haar uiterlijk: "Er is iets aan jou? Ben je gespierder geworden?" Yolanthe zelf hield het bij het feit dat ze vier tot vijf keer week traint, maar dat alles puur natuur is. Op sociale media worden vraagtekens geplaatst bij de verschijning van Yolanthe. Van verbazing tot geestige tweets; menig twitteraar is in de ban van Yolanthe.

#Yolanthe
Zo merkt één twitteraar op dat Yolanthe steeds meer op de tattoo begint te lijken die op het lichaam van haar man prijkt. Terwijl @yannickgld er even van overtuigd was dat hij de vrouw van Andy van der Meijde zag zitten aan de tafel van Humberto: het bleek Yolanthe. Ook merkte iemand op dat de opvolger van Marijke Helwegen inmiddels gevonden is. Verbouwing? Verkeerde make up? Twitterend Nederland weet het niet precies, maar ook bijna 24 uur na de uitzending stromen de tweets op #Yolanthe nog binnen.

13-12-2014 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie stopt met promotie film om 'waterpokken'

Angelina Jolie stopt met promotie film om 'waterpokken'

http://oi60.tinypic.com/286wkdl.jpg

De actrice en regisseur Angelina Jolie heeft alle afspraken rond de promotie van haar film 'Unbroken' afgezegd. Volgens haar filmmaatschappij zit Jolie thuis met de waterpokken. De afzegging komt na een bewogen week waarin Jolies film werd gepasseerd voor een belangrijke prijs en waarin een Sony-topvrouw haar talent 'minimaal' noemt.

Filmmaatschappij Universal Pictures maakte gisteren bekend dat Jolie een "milde versie van de waterpokken" heeft, waardoor ze de komende dagen niet in het openbaar kan verschijnen. De actrice had haar agenda volgepland met bijeenkomsten waarin ze reclame maakt voor de film 'Unbroken' die ze zelf regisseerde. De film gaat maandag in première, en ook dan laat Jolie verstek gaan. Haar man Brad Pitt en hun zes kinderen gaan wel.

Het is geen makkelijke week voor Angelina Jolie. Sony-topvrouw Amy Pascal noemt haar een "verwend nest" met een "gebrek aan talent", zo bleek uit uitgelekte emails. Door een cyber attack liggen privé-mails van de Sony-directeur op straat. De twee ontmoetten elkaar gisteren en de foto waarin Jolie haar bekende harde gezicht liet zien, ging snel rond op internet.

Deze week werden de nominaties voor de Golden Globes bekend gemaakt, de televisie- en filmprijzen. 'Unbroken' wordt daarbij nergens genoemd. In een vooraf opgenomen video zegt Jolie over haar afwezigheid bij de première van de film: "Ik ben dan thuis, met jeuk en een groot gemis. Ik kan het niet geloven, want deze film is zo belangrijk voor me. Maar ja, zo is het leven."

13-12-2014 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc De Vos leest eigen overlijdensbericht voor (in 1995)

Luc De Vos leest eigen overlijdensbericht voor (in 1995)

http://oi61.tinypic.com/2j5xr3o.jpg

Radio 1 heeft deze week in zijn archieven een vreemd In Memoriam gevonden. Daarin kondigt de overleden zanger Luc De Vos zijn eigen dood aan.

Voor het toenmalige programma 'Het Vrije Westen' liet de Gorki-frontman zijn fantasie de vrije loop over zijn levenseinde. Daarin voorspelt De Vos in 1995 dat hij veel ouder zou worden dan werkelijk het geval was en dat hij als oude man in een veld teruggevonden werd.

Het was Radio 1-medewerker Joris Vergeyle die de ontdekking deed tijdens zijn onderzoek voor de jaaroverzichten. Hij was op zoek naar fragmenten over het tragische overlijden van de Vlaamse zanger auteur.

13-12-2014 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens woont niet meer samen met vriend

Brigitta Callens woont niet meer samen met vriend

http://oi62.tinypic.com/j8elbp.jpg

Nadat ze haar ongeboren kind en beste vriend verloor, wordt Brigitta Callens weer door een tegenslag getroffen: ze woont niet meer samen met haar vriend. De twee hebben besloten een pauze in te lassen.

Brigitta (34) en zakenman Stefan Van Belle waren nog maar vier maanden samen toen ze in augustus 2013 aankondigden bij elkaar in te trekken. Maar het woelige jaar 2014 heeft hun relatie op de helling gezet. Eind maart verloor de brunette haar ongeboren kind. In mei verkondigde de schoonheid dat zij en Stefan hier sterker waren uitgekomen, maar dat blijkt nu toch niet het geval te zijn. De klap is pas echt gekomen nadat ze eind oktober opnieuw afscheid moest nemen, dit keer van haar goede vriend Joris die in haar armen overleed.

Toch geeft Brigitta de hoop niet op, weet Het Nieuwsblad. "Stefan en ik sturen dagelijks nog veel sms'jes naar elkaar, maar we slapen niet meer samen. De liefde is er nog, maar er is veel gebeurd."

13-12-2014 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters deelt haar toiletbezoek op Instagram

Tanja Dexters deelt haar toiletbezoek op Instagram

http://oi58.tinypic.com/zn4ya0.jpg

In de week waarin bekendraakte dat Instagram voor het eerst meer gebruikers heeft dan Twitter, doet in het BV-wereldje vooral Tanja Dexters van zich spreken.

Gisteravond deelde de voormalige Miss België een foto van haar toiletbezoek - jawel! - met haar 13.500 volgers. "Deze kon ik echt niet voor mezelf houden, Hihi!", klinkt het in de bijhorende post.

Uiteraard zorgt de foto voor wat onderbroekenhumor in de reacties...

13-12-2014 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lewis Hamilton voelt druk om te trouwen met zijn Nicole

Lewis Hamilton voelt druk om te trouwen met zijn Nicole

http://oi59.tinypic.com/14afu41.jpg

De familie van zangeres Nicole Scherzinger kan niet wachten totdat Lewis Hamilton haar ten huwelijk vraagt. Dat vertelt de Britse wereldkampioen Formule 1 aan E! Online.

De 29-jarige Hamilton en de voormalige Pussycat Doll zijn al jaren een stel, hoewel ze tussen 2011 en 2013 meerdere keren besloten om tijdelijk uit elkaar te gaan. Maar van een naderende breuk is nu absoluut geen sprake. Wel integendeel zelfs, de Brit sluit zelfs niet uit dat de twee "op een gegeven moment" gaan trouwen. Dat nieuws zou volgens hem binnen de familie Scherzinger met gejuich worden ontvangen. "Ik voel zeker dat haar familieleden druk uitoefenen", zegt Hamilton. "Maar Nicole richt zich volledig op haar werk, net als ik. We zijn nu ook gelukkig."

Nauwelijks tijd voor elkaar
Door hun drukke schema's is de kans groot dat Lewis (29) en Nicole (36) elkaar rond de kerst amper zien. Er worden wel kerstcadeautjes gekocht, maar ze houden het simpel. "We hebben toch al alles wat ons hartje begeert. Het leek ons wel leuk om voor maximaal 10 dollar per persoon zo veel mogelijk kleine coole of rare cadeaus voor elkaar te kopen. Misschien doen we dat wel."

13-12-2014 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B in ziekenhuis

Mel B in ziekenhuis

http://oi59.tinypic.com/96alxw.jpg

Zangeres Mel B ligt in het ziekenhuis. Wat de voormalige Spice Girl en jurylid van X Factor heeft, is nog onduidelijk, schrijft Daily Mirror.

Melanie Brown (39) werd vrijdag opgenomen met een onbekende kwaal. De finale van X Factor wordt dit weekend uitgezonden, maar daar kan ze niet bij zijn, meldt Daily Mail. Momenteel wordt de zangeres onderzocht. Oud-jurylid Tulisa Contostavlos vervangt de zangeres.

Volgens insiders is het goed mis met Mel B. "We moeten de resultaten afwachten. Dan moet duidelijk worden wat er aan de hand is met haar." Een woordvoerder van de zangeres wil niks kwijt over haar opname in het ziekenhuis. "Dit zijn privézaken."

Eerder deze week werd ook al bekend dat Mel B al vijftien jaar amper iets ziet met een oog door een mislukte laseroperatie. "Tijdens de operatie ging er wat mis", vertelde ze aan Hello! Magazine. Binnenkort zou ze onder het mes gaan voor een hoornvliestransplantatie. "Dit zal mijn leven ingrijpend gaan veranderen", zei ze.

13-12-2014 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau trapt nieuwe reeks in Sportpaleis op gang

Clouseau trapt nieuwe reeks in Sportpaleis op gang

http://oi60.tinypic.com/2mgkzd5.jpg

In het Sportpaleis in Antwerpen staan duizenden mensen aan te schuiven voor een concert van Clouseau. Tot een paar jaar geleden was dat een jaarlijkse afspraak: december was Clouseau-maand. Op het hoogtepunt gaven Koen en Kris 14 concerten in het Sportpaleis. Vier jaar geleden lasten ze een pauze in. Maar nu staan ze er terug voor 21.000 fans.

13-12-2014 om 01:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Amanda Seyfried 'alles eet' maar toch slank blijft

Hoe Amanda Seyfried 'alles eet' maar toch slank blijft

http://oi61.tinypic.com/2sb8ghc.jpg

In tegenstelling tot veel van haar collega's let Amanda Seyfried niet echt op haar voeding. "Als ik iets zie dat ik wil eten, dan doe ik het gewoon. Het leven is te kort om het niet te doen'', aldus de actrice tegenover People.

Hoe het de 29-jarige Amanda dan toch lukt om zo slank te blijven? "Ik heb een strak en stabiel sportschema. Ik doe veel aan ballet en aan yoga'', vervolgt de Mamma Mia-ster. Amanda vertelt ook dat ze de afgelopen tijd veel aan het reizen is geweest.

Ondanks dat probeert ze heel regelmatig naar de sportschool te gaan. "Ik sport zo'n twee à drie keer in de week.''

13-12-2014 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson is weer single

Emma Watson is weer single

http://oi59.tinypic.com/2dw92ev.jpg

Emma Watson is weer single. De Harry Potter-actrice en haar vriend Matthew Janney zijn vorige maand als vrienden uit elkaar gegaan. Dat heeft een woordvoerder van de actrice vandaag tegenover de Britse krant Daily Star bevestigd.

Emma (24) en de eveneens 24-jarige student waren een jaar samen. Volgens insiders zagen de twee elkaar te weinig door het drukke werkschema van Emma. Terwijl zij druk was met acteerklussen moest Matthew zich op zijn studie aan Oxford focussen.

Het stel werd voor het eerst gespot tijdens een vakantie begin dit jaar, kort na Emma's breuk met Will Adamowicz, met wie ze twee jaar samen was.

13-12-2014 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna houdt het braaf, Kim K. in visnetjurk voor het goede doel

Rihanna houdt het braaf, Kim K. in visnetjurk voor het goede doel

http://oi59.tinypic.com/vid8k.jpg

Rihanna organiseerde gisteren een benefietetentje in Los Angeles. De zangeres hield het qua jurk verrassend zedig, niet wat we van haar gewoon zijn. Gast Kim Kardashian ging voor heel wat gewaagder met een visnetjurk.

De meest stijlvolle Hollywoodsterren trokken gisteren naar het Diamond Ball van Rihanna in Los Angeles. Kim Kardashian die haar rondingen showde in haar zwarte outfit paste perfect bij mama Kris. Gelukkig droeg ze een zwarte body om niet te veel van zichzelf bloot te geven. Toch was het niet één van haar meest geslaagde outfits, de lange mantel deed haar kleine gestalte weinig eer aan. Mama Kris straalde in haar zwart maatpak met kanten inzetstuk.

Maar gastvrouw Rihanna kwam wel heel glamoureus over in een roze satijnen jurk tot aan de enkels. De sleep en bijzondere mouwen maakten indruk. Haar lokken werden strak naar achteren getrokken in een staart, haar dieprode lippen maakten het helemaal af. Doorgaans flaneert Rihanna in heel wat extremere outfits op de rode loper, maar voor het goede doel haalde ze duidelijk haar bravere kant naar boven.

13-12-2014 om 01:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley bevestigt zwangerschap

Keira Knightley bevestigt zwangerschap

http://oi59.tinypic.com/11mceuu.jpg

Keira Knightley is inderdaad in verwachting van haar eerste kindje met haar man James Righton. Dat heeft de 29-jarige actrice vandaag via een woordvoerder bevestigd aan de Britse Elle, nadat er al weken geruchten gingen dat ze zwanger is.

Keira wil verder nog niks kwijt over haar zwangerschap, laat de woordvoerder verder weten.

Bronnen vertelden gisteren al aan New York Post dat de actrice ruim drie maanden zwanger zou zijn, maar dat ze dit probeert te verbergen. "Keira en haar stylisten hebben hun best gedaan haar groeiende buik te verbergen", aldus een insider.

13-12-2014 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Clijsters: "Ook na zijn dood stuurt papa me nog tekens"

Kim Clijsters: "Ook na zijn dood stuurt papa me nog tekens"

http://oi58.tinypic.com/2vsnexk.jpg

In de derde aflevering van 'Karakters' gaat Ben Crabbé op bezoek bij Kim Clijsters. Ze vertelt onder meer over haar bewondering voor Steffi Graf, haar relatie met Justine Henin en het belang van haar vader in haar leven en carrière. De aflevering wordt maandag 15 december om 20u40 op Canvas uitgezonden.

Kim Clijsters ontvangt Ben thuis in Opitter, waar ze er die ochtend al een heuse dagtaak heeft opzitten: de kinderen uit bed gehaald, aangekleed, ontbijt gemaakt en iedereen naar school gebracht. Kim Clijsters, twee jaar geleden nog een absolute wereldster, is op haar 31ste de gewoonheid zelve. En niets doet nog vermoeden dat ze ooit een wereldster was.
 
Steffi Graf
Kim blikt met fonkelende ogen terug op hoe het allemaal begon: in juni 1999, toen ze als 16-jarige het hoofdtornooi van Wimbledon bereikte en het mocht opnemen tegen haar jeugdidool Steffi Graf. "Ik kon die dag onmogelijk tegen haar winnen. Omdat ik niet wilde winnen. Dat was wel Steffi Graf hé. Dat was heilig. En dus verloor ik kansloos. Maar toen ze me op weg naar de kleedkamer verzekerde dat ik ooit in haar voetsporen zou treden, begon ik toch even te zweven."
 
Justine Henin
Uiteraard krijgt de eeuwige rivaliteit tussen Kim en Justine Hénin een groot hoofdstuk in deze documentaire. Beide dames blikken openhartig terug op hun jarenlange strijd. En ze blijken een veel nauwere band te hebben dan iedereen vermoedt. "Toen de mama van Justine stierf, had Justine het heel moeilijk. Ik heb toen geprobeerd haar op te vangen. Ik had met haar te doen, ik gunde haar het geluk. En dat is altijd zo gebleven. Misschien heeft dat me in onze onderlinge duels wel parten gespeeld."
 
"Toen ik in 2003 de finale van Roland Garros won tegen Kim, zei ze letterlijk 'Ik ben zo blij voor jou'. En dat meende ze. Ze was oprecht gelukkig. Dat voelde ik. Het was een magisch moment. Misschien was Kim tijdens haar carrière net iets te vriendelijk, net niet gemeen genoeg", aldus Justine.
 
Lei Clijsters
Ook vader Lei Clijsters is voortdurend aanwezig in deze warme documentaire. "Papa was alles voor mij. Ik kan het moeilijk uitleggen, maar hij wist precies altijd perfect wat er moest gebeuren. En dat mis ik nu. Maar we geloofden allebei dat er nog contact zou zijn na zijn dood. Daar hebben we in zijn laatste weken veel over gepraat. En dat is uitgekomen. Ook na zijn dood stuurt papa me nog tekens."

13-12-2014 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken aan villa Gert Verhulst stilgelegd na klacht

Werken aan villa Gert Verhulst stilgelegd na klacht

http://oi62.tinypic.com/2cermeb.jpg

In Oostduinkerke werden donderdagmorgen de werken aan de villa van Gert Verhulst stilgelegd door de politie. Bij de gemeente was er een klacht binnengelopen over werken die in de tuin rond de villa zouden worden uitgevoerd.

Burgemeester Marc Vanden Bussche zal het dossier samen met de rest van het schepencollege komende maandag op het schepencollege bespreken. Het zou gaan om een reliëfaanpassing in de tuin die niet werd vergund.

De lokale politie Westkust bevestigt dat ze vanmorgen de werken hebben stilgelegd. Volgens de burgemeester gaat het om een standaardprocedure, hij kon zich nog niet uitspreken over de precieze aard van de inbreuk. "Iedereen moet zich aan de regels houden, maar dergelijke inbreuken gebeuren soms uit onwetendheid", zegt de burgermeester die trots is dat Verhulst in zijn gemeente woont maar wel benadrukt dat iedereen zich aan de regels moet houden.

13-12-2014 om 01:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!