Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D'Angelo komt op 7 maart naar Vorst Nationaal

D'Angelo komt op 7 maart naar Vorst Nationaal

http://oi61.tinypic.com/21kwa4y.jpg

D'Angelo, de grondlegger van de neo-soul, komt naar België. Op 7 maart zakt hij af naar Vorst Nationaal voor zijn 'The Second Coming Tour'.

D'Angelo sluit zijn 'The Second Coming Tour' af in Vorst Nationaal. De zanger en zijn begeleidingsband The Vanguard zijn naar verluidt dan ook van plan er een stevig feestje van te maken.

D'Angelo maakte zijn debuut in 1995 met 'Brown Sugar', en ook 'Voodoo' uit 2000 werd erg warm onthaald. Daarna bleef het lange tijd stil rond de soulzanger, maar met zijn nieuwe album 'Black Messiah' staat hij er opnieuw.

17-12-2014 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William: "Het haar van Kate is een nachtmerrie"

Prins William: "Het haar van Kate is een nachtmerrie"

http://oi57.tinypic.com/4lrn1l.jpg

Kate Middleton staat bekend om haar lange, glanzende lokken, die schijnbaar geen moeite kosten en er altijd goed uitzien. Dat ook dat maar een illusie is, liet prins William vandaag tijdens een bezoek aan een liefdadigheidsinstelling voor daklozen blijken. Zo grapte hij dat zijn vrouw "nachtmerrie haar" heeft en zei hij aan een kapster in training dat ze het maar eens moest proberen stylen.

De Hertog van Cambridge bracht deze ochtend een privé-bezoek aan een centrum van Centrepoint in centraal Londen voor een ontbijt. Daar ontmoette hij enkele vrijwilligers van de organisatie en jonge daklozen die er geholpen worden. Verder sprak hij ook met een kapster aan wie hij dus verklapte dat Kates haar wel eens 'onhandelbaar' is. Kate zelf was er voor de gelegenheid niet bij.

Kate Middletons dikke haren zou gemakkelijk beginnen kroezen en ze neemt doorgaans een professionele haarstylist mee tijdens overzeese bezoeken. Amanda Cook Tucker is verantwoordelijk voor het in bedwang houden van Kates lokken en was er ook bij tijdens het bezoek van het prinselijke paar aan New York.

17-12-2014 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Lenny Kravitz op affiche van Werchter

Ook Lenny Kravitz op affiche van Werchter

http://oi58.tinypic.com/dnlts1.jpg

Lenny Kravitz komt naar Rock Werchter. De Amerikaanse rocker staat op 27 juni op de planken in Werchter, meldt de organisatie van het festival. Het is voor Lenny al de zesde keer dat hij aanwezig is op Werchter.

Vorige week raakte bekend dat ook The Chemical Brothers en Rise Against zullen afzakken naar Vlaams-Brabant. Eerder werden al de namen van Muse, Foo Fighters, Pharrell Williams, alt-J, Florence + The Machine, Damien Rice en The War On Drugs toegevoegd aan de affiche. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Rock Werchter vindt volgend jaar plaats van 25 tot en met 28 juni, een week vroeger dan normaal.

17-12-2014 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent feest op beats van Dimitri Vegas & Like Mike

Prins Laurent feest op beats van Dimitri Vegas & Like Mike

http://oi60.tinypic.com/nffkmr.jpg

Komend weekend zal het grootste feest van het land plaatsvinden in Antwerpen waar dj's Dimitri Vegas en Like Mike hun 'Bringing The World The Madness'-wereldtournee aftrappen. Onder de feestvierders zal een opmerkelijke gast aanwezig zijn: niemand minder dan prins Laurent zal dansen op de tonen van de Willebroekse broers.

Prins Laurent houdt van ambiance en ook de muziek van Dimitri Vegas & Like Mike kan hij smaken. Hij stelt de muziek zelfs zo op prijs dat hij tijdens het openingsconcert aanwezig zal zijn in het Sportpaleis.

Laurent leerde de dj's op Tommorowland kennen en sindsdien "grote fan" van liedjes als 'Tremor' en 'Find Tomorrow'.

17-12-2014 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Carrey keert terug naar beginjaren met 'Dumb & Dumber 2'

Jim Carrey keert terug naar beginjaren met 'Dumb & Dumber 2'

http://oi61.tinypic.com/w7eqmg.jpg

Zijn hang naar authenticiteit is groter dan ooit, maar een occasionele intellectuele vrije val kan de bankrekening van een acteur al eens deugd doen. 20 jaar na de komedie met de apocalyptische toilet-scène kruipt Jim Carrey (52) weer in de huid van de iconische sufferd met het bloempotkapsel. Zijn komische talenten heeft hij nog niet verloren. "Maar soms ben ik ook gewoon een droevige clown."

Toen 'Dumb & Dumber' in 1994 in de zalen kwam, was Jim Carrey nog een stand-upcomedian die aan het begin van zijn grote doorbraak in Hollywood stond. Twee decennia later is de Canadese bekkentrekker een gevierd acteur die bij elk filmproject zijn prijs mag noemen. In het openingsweekend in de States zorgde 'Dumb & Dumber To' meteen voor een overrompeling aan de bioscoopkassa. Of de kracht van nostalgie en toilethumor ook in onze contreien op evenveel succes mag rekenen, weten we vanaf vandaag.

Het idiote duo Lloyd Christmas (Jim Carrey) en Harry Dunne (gespeeld door Jeff Daniëls) mag dan wel 20 jaar ouder zijn, ze zijn nog geen haar wijzer. In de sequel vertrekken ze op een doldwaze roadtrip om de geheime dochter van Harry op te zoeken. Natuurlijk beleven de twee onderweg heel wat avonturen.

17-12-2014 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7th Heaven-acteur heeft spijt van kindermisbruik

7th Heaven-acteur heeft spijt van kindermisbruik

http://oi58.tinypic.com/52fjoy.jpg

Acteur Stephen Collins heeft in een verklaring toegegeven dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan ongewenste intimiteiten met drie minderjarige meisjes.

De 67-jarige 7th Heaven-acteur, die sinds de eerste berichten over het vermeende kindermisbruik niet op de kwestie heeft gereageerd, vertelt in de verklaring aan People over de drie incidenten verspreid over twintig jaar, van 1973 tot 1994. ''Ik heb de laatste twintig jaar niet meer de neiging gehad nogmaals op dergelijke wijze te handelen'', zegt Collins.

Collins schrijft ook waarom hij nooit zijn excuses heeft aangeboden aan de slachtoffers. ''Veertig jaar geleden deed ik iets verschrikkelijks verkeerd waar ik heel erg spijt van heb. Sindsdien moet ik ervoor boeten. Ik heb besloten deze kwestie openbaar te maken, omdat twee maanden geleden geluidsopnames zijn gepubliceerd van een vertrouwelijke huwelijkstherapiesessie met mijn toenmalige vrouw Faye Grant. Het gesprek werd zonder medeweten of toestemming van mij of onze therapeut opgenomen.''

Insinuaties
"Tijdens het opgenomen gesprek beschreef ik gebeurtenissen die 20, 32 en 40 jaar geleden plaatsvonden'', vervolgt Collins. "De publicaties leidden tot aannames en insinuaties die veel verder gaan dan wat er werkelijk gebeurd is. Hoe moeilijk dat ook is, ik wil dat mensen de waarheid horen.''

De acteur geeft ook een interview aan Yahoo Global News. Dit interview wordt vrijdagavond gestreamd op Yahoo en uitgezonden op televisiev door ABC. In dit interview gaat de acteur dieper in op zijn twijfels of hij de vrouwen verontschuldigingen moet aanbieden. "Ik kreeg de kans bij een van de vrouwen 15 jaar na dato. Dat stelde ze op prijs. Maar ik heb nu geleerd dat mijn openheid tijdens de huwelijkstherapie dingen erger voor de dames heeft gemaakt en dat ik oude wonden heb opengehaald. Ik heb de andere twee vrouwen niet benaderd. De ene vrouw moet nu in de vijftig zijn, de andere in de dertig."

17-12-2014 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby niet vervolgd wegens seksuele agressie

Bill Cosby niet vervolgd wegens seksuele agressie

http://oi57.tinypic.com/4i0chz.jpg

Ondanks de zich opstapelende beschuldigingen van seksueel misbruik, wordt de Amerikaanse komiek Bill Cosby niet vervolgd wegens aanranding. De televisiester werd tien dagen geleden door Judy Huth aangeklaagd wegens seksueel misbruik in 1974. Maar volgens de openbare aanklager in Los Angeles is de zaak inmiddels verjaard.

Huth beschuldigt Cosby ervan dat hij haar heeft gedwongen seksuele handelingen te verrichten in een slaapkamer van de Playboy Mansion in Los Angeles toen ze slechts 15 jaar oud was. De verjaringstermijn voor een dergelijk vergrijp lag toentertijd echter op drie jaar.

Volgens Cosby's advocaat heeft de vrouw eerst geprobeerd Cosby af te persen. Ze zou 250.000 dollar hebben geëist voor haar stilzwijgen.

Zeker 15 gevallen van misbruik
Het is niet de eerste beschuldiging van seksueel misbruik tegen de 77-jarige Cosby. De afgelopen tijd claimden zeker vijftien vrouwen te zijn misbruikt door de tv-ster. Onder anderen voormalig supermodel Janice Dickinson zegt misbruikt te zijn door Cosby. Hij zou haar hebben gedrogeerd en verkracht in 1982.

Cosby's vrouw en dochter namen het deze week publiekelijk voor hem op. Volgens hen is er niets waar van de beschuldigingen. Zijn vrouw Camille noemde hem juist het slachtoffer. Cosby zei eerder niet in te willen gaan op insinuaties.

Door alle ophef besloten theaters Cosby te weren en wilden onder meer de Amerikaanse aanbieder van internettelevisie Netflix en tv-zender NBC geen programma's met de komiek meer uitzenden. Cosby is vooral bekend van The Cosby Show (1984 - 1992), een sitcom over de Afro-Amerikaanse familie Huxtable met Cosby als vader Cliff aan het hoofd.

17-12-2014 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey blundert (weer) tijdens kerstconcert

Mariah Carey blundert (weer) tijdens kerstconcert

http://oi57.tinypic.com/2qbf0bn.jpg

Het eerste kerstconcert van Mariah Carey in New York is niet zonder problemen verlopen. De zangeres verloor tijdens haar optreden een van haar schoenen, meldt de krant New York Post.

Mariah had bij het concert wat technische problemen. Haar microfoon werkte niet goed en ze moest haar nummer 'Hero' halverwege onderbreken omdat haar oortje was uitgevallen. Het grappigste moment kwam toen de zangeres een schoen verloor en op één blote voet over het podium liep met haar hak in de hand.

De zangeres had na haar liveoptreden tijdens de NBC Kerstspecial in het Rockefeller Center flink wat goed te maken. Er werd veel kritiek op haar geuit omdat ze vals zong en de hoge noten in 'All I Want For Christmas Is You' niet meer haalde. Volgens Amerikaanse critici ging het zingen haar dit keer wel goed af, op een paar kleine foutjes na.

Mariah Carey geeft deze week zes kerstconcerten in New York.

17-12-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14.000 euro verwacht voor zeldzame soulsingle

14.000 euro verwacht voor zeldzame soulsingle

http://oi59.tinypic.com/zu2lbn.jpg

Een zeldzame Engelse persing van een oude Amerikaanse soulhit op vinyl-single gaat bij een online veiling méér dan 11.000 pond (14.000 euro) opbrengen, zo wordt verwacht. Het gaat om het nummer 'Open The Door To Your Heart' van Darrell Banks uit 1966 op het London-label. Gedacht werd dat alle exemplaren vernietigd waren. Nu is er toch nog een plaatje in perfecte - 'mint' - staat opgedoken, meldt BBC News.

Het nummer van de Amerikaanse zanger Banks was in 1966 het onderwerp van een juridische strijd tussen de Britse labels London en EMI om in Engeland in licentie te mogen uitbrengen. EMI won de zaak destijds. London had al een eerste oplage geperst en moest die vervolgens vernietigen. Lange tijd is er door verzamelaars gehoopt dat er enkele exemplaren aan de smeltoven waren ontsnapt, maar die werden nooit gevonden. Nu blijkt dat een voormalige medewerker van Decca Records al decennialang een exemplaar van de single in bezit heeft en die nu wil verkopen.

Heilige graal van Northern Soul
De Brit John Manship, die al sinds de late jaren zestig in zeldzame grammofoonplaten handelt, en via wiens RareSoulMan-website de single nu ook geveild wordt, spreekt van 'de heilige graal' voor zogenaamde Northern Soul-verzamelaars.

Carrière
De als Darrell Eubanks in 1937 in Mansfield, Ohio geboren Darrell Banks had geen lange carrière. 'Open the Door to Your Heart' was in 1966 zijn eerste single. Het nummer bracht het tot de 27ste plek in de Billboard Hot 100 en tot nummer twee in de rhythm & blues-lijst. Dat succes heeft de zanger niet meer geëvenaard. Hij maakte in totaal twee albums en werd in 1970 doodgeschoten door een politie-agent die een affaire had met Banks' vriendin.

16-12-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Bill Cosby: mijn man is onschuldig

Vrouw Bill Cosby: mijn man is onschuldig

http://oi60.tinypic.com/2yjsyom.jpg

Nadat meerdere vrouwen de 77-jarige Amerikaanse komiek Bill Cosby ervan hebben beschuldigd dat hij hen onder andere misbruikt, verkracht en gedrogeerd zou hebben, heeft de vrouw van Cosby nu van zich laten horen. Volgens Camille Cosby is Bill Cosby "een vriendelijke, gulle, grappige man". Ze vraagt zich dan ook af wie in dit geval het slachtoffer is: de vrouwen die haar man van misbruik beschuldigen, of Cosby zelf.

Zeker 15 vrouwen hebben zich de afgelopen maanden uitgesproken over Cosby. "Niemand wil het slachtoffer aanvallen, maar de vraag zou moeten worden gesteld: wie is hier het slachtoffer?" Camille Cosby vindt dat haar man oneerlijk wordt behandeld door de media, hoewel hij tot op heden nauwelijks op de beschuldigingen aan zijn adres heeft gereageerd.

"De man die ik heb leren kennen, op wie ik verliefd werd en waar ik nog steeds van houd, is de man die jullie allemaal kennen door zijn werk. Hij is vriendelijk, gul, grappig en een fijne echtgenoot, vader en vriend. Hij is de man die je denkt te kennen."

Nog een beschuldiging
De toen 18-jarige Chloe Goins zegt dat ze gedrogeerd werd door de toen 71-jarige Cosby. Toen ze wakker werd likte hij haar tenen terwijl hij masturbeerde. Dit alles gebeurde in de beroemde Playboy Mansion in Los Angeles, de villa waar Playboy-oprichter Hugh Hefner regelmatig feestjes organiseert. Bill Cosby was er een graag geziene gast.

De Playboy Mansion kon al rekenen op bezoek van de politie nadat Judy Huth claimde er op 15-jarige leeftijd misbruikt te zijn. Goins vertelt dat het gekriebel aan haar tenen haar wakker maakte in een kamer van de villa, nadat ze bewusteloos werd van drankjes die ze aangeboden kreeg van de komiek. "Ik zag een grote man over me gebogen staan. Het was Bill Cosby, ik denk dat ik wakker werd omdat hij in mijn teen beet", verklaart Goins.

"Ik was geschokt en vroeg wat er aan de hand was. Hij sprong weg, trok zijn broek op en vertrok." Goins is er zeker van dat Cosby haar ook op andere plekken heeft aangeraakt met zijn handen en mond. "Er zat speeksel op mijn borsten. Ik was 18 en hij was een oude man. Ik had weinig ervaring met seks en wist niet wat er aan de hand was. Het was intimiderend."

Cosby gaf dit weekend een interview aan de krant The New York Post, maar hield zich op de vlakte als het aankomt op de beschuldigingen aan zijn adres.

16-12-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roos over Laurens: "Ik slaap weinig door zijn gesnurk"

Roos over Laurens: "Ik slaap weinig door zijn gesnurk"

http://oi59.tinypic.com/rh4v2x.jpg

Amper vier maanden nadat cupido raak schoot, is Laurens Nuyens (34) zo overtuigd van zijn gevoelens voor Roos Vandekerckhove (31) dat hij met haar een nieuw leven wil opbouwen in Los Angeles. In Story onthult Roos een minder kantje van 'De Lau': "Ik slaap heel weinig door het gesnurk van Lau. Het is vreselijk. Dat is toch een klein probleem in onze relatie".

De twee wonen nu al enkele maanden samen in het appartement van Roos in Gent. "Hoe meer tijd we met elkaar doorbrengen, hoe meer we beseffen hoe goed het tussen ons zit", zegt Roos.

Met of zonder ontbijt
Laurens: "We hebben nog geen enkele woordenwisseling gehad. Het is mij opgevallen hoe attent Roos is. Als ik 's ochtends uit bed stap, hoor ik het koffiezetapparaat al pruttelen. Elke ochtend vraagt Roos mij wat voor ontbijt ik wil, ook al weet ze dat ik dat meestal oversla."

Gekraak van chips en snoep
Toch leerden ze ook elkaars mindere kantjes kennen. Roos klaagt over Laurens' gesnurk, maar er is meer. "Ik word 's nachts ook wakker van het immense gekraak van chips of snoep. Lau steekt de ganse nacht door eten in zijn mond. In feite is hij geen aangename bedpartner", zegt Roos.

"Naast zijn kant van het bed ligt er op dit moment een leeg pak Grills chips, een zak snoep van het Kruidvat en een leeg halveliterblik pils."

Laurens reageert gevat: "Tja, ik ben een vent, hé. Misschien had je nog niet de ervaring om met een echte man de nacht door te brengen!"

16-12-2014 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegenstander kreeg 15.000 dollar om Mickey Rourke te laten winnen

Tegenstander kreeg 15.000 dollar om Mickey Rourke te laten winnen

http://oi59.tinypic.com/141iqgx.jpg

De bokswedstrijd die Mickey Rourke zo'n twee weken geleden in Moskou won, was vooropgezet. De geruchten werden al langer gefluisterd, maar nu heeft de tegenstander van Rourke, Elliot Seymour, het bevestigd tegenover entertainmentsite TMZ.

Seymour legt uit dat hij de opdracht had gekregen om Mickey niet in het gezicht te slaan en om in de tweede ronde onderuit te gaan. Hiervoor kreeg Elliot een bedrag van 15.000 dollar (12.000 euro). Volgens de 29-jarige bokser had acteur Mickey (62) hier geen weet van.

Een woordvoerder van Mickey ontkent het hele verhaal van Seymour. Rourke stond voor het eerst sinds twintig jaar weer in de ring. Hij was amateurbokser voordat hij bekend werd als acteur.

16-12-2014 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goochelaar die Karen van K3 verbaasde in Belgium's Got Talent krijgt eigen show

Goochelaar die Karen van K3 verbaasde in Belgium's Got Talent krijgt eigen show

http://oi58.tinypic.com/hskdwp.jpg

Het gaat snel voor Nicholas Arnst: van Belgium's Got Talent récht naar een eigen tv-show, in één jaar tijd. In de nieuwe voorjaarsprogrammatie van VTM is hij een opvallende nieuwkomer.

De zender verwacht veel van de jonge man die vorig jaar hoge ogen gooide in de populaire talentenjacht. In het programma 'Nicholas' trekt hij de straat op om toevallige passanten en bekende mensen te verbazen.

Overal waar hij komt zorgt Nicholas voor magie, doet hij zaken verdwijnen en tovert hij ze weer tevoorschijn. Van de studentenaula tot het strand, op elke plek zaait hij verwondering. Van argeloze toeristen over scoutsjongens tot personalities: steevast laat de goochelaar zijn toeschouwers met open mond achter.

Ook in Belgium's Got Talent sloeg hij menig toeschouwer met verstomming.

16-12-2014 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D'oh!: 25 jaar The Simpsons

D'oh!: 25 jaar The Simpsons

http://oi59.tinypic.com/20fro6u.jpg

Ze zijn in een kwart eeuw geen klap veranderd, de gele inwoners van Springfield. De grappen op de zitbank, de 'd'oh's' van Homer en de strafregels van Bart, ze blijven mateloos populair. The Simpsons vieren woensdag officieel hun 25e verjaardag als een tv-serie.

In 1987 was het gezin bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie voor het eerst te zien in The Tracey Ullman Show. Twee jaar daarna, op 17 december 1989, was de eerste aflevering te zien op de Amerikaanse televisie. En met succes; het licht ontspoorde en bepaald niet perfect getekende gezin uit het stadje Springfield viel bij het grote publiek in de smaak. Sterker nog, er wordt zelfs beweerd dat tv-zender FOX niet had overleefd zonder het succes van de gele tekenfilmfiguren.

Kinderen en volwassenen

Dankzij dat succes werd The Simpsons de tekenfilmserie bij uitstek die prime time werd uitgezonden in de Verenigde Staten. De grove humor, maar toch vaak aandoenlijke ondertoon zorgden ervoor dat kinderen en volwassenen genoten van de serie. Die plaveide de weg voor series als South Park en Family Guy, en boekte gaandeweg record na record.

Zo is het de langst lopende 'geschreven' serie die op prime time wordt uitgezonden in de VS, de langst lopende animatieshow in Amerika en de langst lopende sitcom. Inmiddels zijn er 561 afleveringen uitgezonden en er zullen er nog veel volgen, zo beloofden de makers. Over vijf jaar willen zij het dertigjarig bestaan vieren, zei producent Al Jean onlangs tegen de Sydney Morning Herald.

Nooit ouder

De geesteskinderen van bedenker Matt Groening zijn in de loop der tijd nooit ouder geworden. Maggie blijft bijvoorbeeld een speensabbelende baby en ook Homer komt geen stap dichter bij zijn pensioen. Sterker nog; zelfs de mensen die de stemmen inspreken, blijven veelal hetzelfde. De voornaamste verandering voor de show is dan ook de bijdrage van bekende mensen. Steeds vaker maken grote namen hun getekende opwachting in de show. Eerst gebeurde dat op aanvraag van de producenten, tegenwoordig staan de beroemdheden in de rij.

Inmiddels hebben de makers een karrenvracht aan prijzen in de wacht gesleept, waaronder 31 Emmy's. En nog altijd weet de serie gemiddeld zo'n zes miljoen Amerikanen te boeien. Voor de Belgische verjaardag is het nog wachten tot 2 februari 2020. De eerste aflevering was hier namelijk op die datum in 1995 op VT4, het huidge VIER, te zien.

16-12-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia dient klacht in na gruwelijke berichten op Twitter

Natalia dient klacht in na gruwelijke berichten op Twitter

http://oi62.tinypic.com/2ludguu.jpg

"Wanneer wij u tegenkomen, zal het een eer zijn u te onthoofden." Dit bericht aan zangeres Natalia uit naam van ISIS Belgium wordt op dit moment onderzocht door het gerecht. "We nemen dit zéér ernstig en hopen dat degenen achter de Twitter-account zwaar gestraft worden", aldus haar raadsheer.

"Dit bericht is een ernstige waarschuwing van ISIS Belgium. U riskeert te worden onthoofd als uw satanische gedrag niet stopt. Als u niet stopt zich als een hoer te gedragen om platen te verkopen, zal u niet meer lang leven. Wanneer wij u tegenkomen zal het een eer zijn u te onthoofden." De berichten - met de nodige taal- en stijlfouten - die het voorbije weekend op de Twitter-account van Natalia verschenen, staken schril af bij de fanmail. "Gruwelijk", aldus haar advocaat en dus is hij noch zijn cliënte van plan het daarbij te laten. "Ze was niet van de kaart, maar heeft mij wel onmiddellijk gecontacteerd", aldus haar raadsman Dirk Merckx.

Of de zaak héél ernstig moet worden genomen of gewoon het werk is van een flauwe grappenmaker moet onderzoek uitwijzen. "Wij sluiten niets uit en de kans bestaat dat deze boodschappen geen reëel gevaar inhouden", aldus meester Merckx. "Anderzijds kan je dit soort dingen nooit onverschillig voorbij laten gaan. De onderzoeksrechter heeft de macht om de identiteit achter de Twitter-account op te vragen. Dat zal waarschijnlijk in eerste instantie gebeuren."

16-12-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vossenstreken', 'Met de Deur in Huis' en 'Valkuil' nieuw op VTM

'Vossenstreken', 'Met de Deur in Huis' en 'Valkuil' nieuw op VTM

http://oi59.tinypic.com/ibgmkp.jpg

Met maar liefst acht gloednieuwe programma's heeft Medialaan zopas de nieuwe voorjaarsprogrammatie voorgesteld. VTM heeft een uitstekend 2014 achter de rug, en bulkt van het vertrouwen. Door de rust die bij de commerciële zender heerst, ontstaat er veel ruimte voor creativiteit bij de programmamakers. De zender maakt zich dan ook sterk dat het een ambitieus voorjaar 2015 tegemoet kijkt.

Volgens Erwin Deckers, CCO van Medialaan (het moederbedrijf van VTM), heeft de zender een "superjaar" achter de rug. "In 2014 hebben we voor het eerst het gevoel dat we een goeie mix hebben gevonden van fictie, entertainment, live shows en komedie. We hebben een goed uitgebalanceerd schema. En VTM haalde in 2014 het hoogste marktaandeel sinds 2002."

Door die positieve resultaten heerst er een zekere rust in de Medialaan in Vilvoorde. Dat levert volgens Deckers ook creatieve rust op en daardoor kunnen de programmamakers volop experimenteren.

De commerciële zender wil al begin januari van start gaan met de nieuwe programma's. Tijdens de eerste weken van het nieuwe jaar programmeren veel zenders doorgaans herhalingen. "We hebben echt de ambitie om een goed voorjaar neer te zetten", zegt Deckers.

Onder de gloednieuwe programma's bevinden zich de fictiereeksen 'Vossenstreken' een reeks met Barbara Sarafian als ambitieuze politiecommissaris, en 'Spitsbroers', het sketchprogramma 'Vlaamse Streken', 'Met de Deur in Huis', met Chris Van Den Durpel, en 'Waarzeggers', met Rani De Coninck.

Verder pakt VTM dit voorjaar uit met een nieuwe quiz in de vooravond, 'Valkuil', met Kürt Rogiers. De zender verwacht ook veel van 'Nicholas', waarin goochelaar Nicholas Arnst, bekend van 'Belgium's Got Talent', op straat allerlei straffe goocheltrucs uithaalt. Luk Alloo gaat in 'Alloo in de Buitenlandse Gevangenis' Vlaamse gedetineerden in het buitenland bezoeken.

Tot slot zijn er nieuwe seizoenen van vaste waarden zoals 'Beste Kijkers', 'Tegen de Sterren op' en 'Mijn Pop-up Restaurant'.

16-12-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongaarse zangeres klaagt Beyoncé aan

Hongaarse zangeres klaagt Beyoncé aan

http://oi60.tinypic.com/34fnzfq.jpg

De Hongaarse zangeres Monika Miczura Juhasz heeft Beyoncé aangeklaagd. De vrouw, beter bekend onder haar artiestennaam Mitsou, zegt dat Beyoncé haar stem zonder toestemming heeft gebruikt in de hit Drunk in Love.

Mitsou claimt dat Beyoncé haar stem stiekem heeft opgenomen in 1995 toen ze een traditioneel Hongaars Roma-lied zong. De vrouw van Jay Z heeft de opname vervolgens digitaal gemanipuleerd en in het nummer verwerkt, zo staat in de rechtbankpapieren in handen van New York Post.

De stem van Mitsou is in het begin van Drunk in Love te horen (vanaf 0:57) wanneer Beyoncé over het strand loopt. Ook is ze op de achtergrond te horen wanneer Jay Z een stuk rapt.

Mitsou kwam erachter dat Beyoncé haar stem had gebruikt toen haar vrienden haar opbelden en zeiden dat ze haar stem herkenden. Om het goed te maken eist Mitsou een onbekend geldbedrag.

15-12-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samuel L. Jackson vraagt Ice Bucket-celebs te zingen tegen politiegeweld

Samuel L. Jackson vraagt Ice Bucket-celebs te zingen tegen politiegeweld

http://oi62.tinypic.com/23ma45z.jpg

Het voorbije weekend postte Hollywoodlegende Samuel L. Jackson een video op zijn Facebookpagina waarin hij celebrities die deelnamen aan de Ice Bucket Challenge een lied te zingen. Daarin verwijst hij naar de incidenten van de voorbije maanden waarbij ongewapende zwarten door blanke agenten werden doodgeschoten. Onder meer in New York en Washington DC werden het voorbije weekend protestmarsen gehouden tegen het racistische politiegeweld in de VS.

"Alle celebrities die ijswater over hun hoofd hebben gegoten, ik daag jullie uit om eens iets anders te doen", zo begint Jacksons boodschap.

Wurggreep
Hij wil dat vedetten een standpunt innemen met het lied 'We ain't gonna stop, til people are free'. Daarin verwijst Jackson naar de dood van Eric Garner. Deze zwarte man werd er in juli in New York van verdacht illegaal sigaretten te verkopen op straat. Tijdens zijn arrestatie hield een agent hem in een wurggreep, Garner kermde tot elf keer toe 'I can't breathe' ('Ik kan niet ademen'). Een uur later overleed de man in het ziekenhuis. Net als bij de 18-jarige ongewapende Michael Brown die in Ferguson, Missouri door een agent werd doodgeschoten, besloot een jury de blanke agent niet te vervolgen.

Dit zingt Jackson in zijn video:

"I can hear my neighbor cryin' 'I can't breathe'
Now I'm in the struggle and I can't leave
Calling out the violence of the racist police
We ain't gonna stop 'til people are free
We ain't gonna stop 'til people are free"

Bekende zwarte sportfiguren, onder wie Reggie Bush, LeBron James en Kevin Garnett, betuigden in de voorbije weken hun steun aan de protestbeweging door vlak voor wedstrijden een shirt te dragen met het opschrift 'I can't Breathe'.

Zaterdag kwamen naar schatting 25.000 mensen op straat in New York. Ze eisen dat agenten die zonder geldige reden zwarte burgers neerschieten daarvoor vervolgd worden.

15-12-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Iggy Azalea klaagt ex-vriend aan wegens diefstal"

"Iggy Azalea klaagt ex-vriend aan wegens diefstal"

http://oi60.tinypic.com/5cxgg9.jpg

Hip hop-artiest Iggy Azalea heeft haar ex aangeklaagd voor het stelen van materiaal van haar computer. De entertainmentsite RadarOnline heeft documenten van een Amerikaanse federale rechtbank in handen gekregen waarin de beschuldigingen beschreven worden.

Toen Iggy op zeventienjarige leeftijd naar Amerika verhuisde, ontmoette zij Hefe Wine, die beweerde een platenmaatschappij te hebben. Hij bood haar onderdak en beloofde te helpen met haar muziekcarrière. Zodra ze zijn aanbod had aangenomen, werd hij aggressief en isoleerde hij haar van eventuele contacten in de muziekwereld. Toen zij uiteindelijk terug naar Australië verhuisde, heeft hij beeld- en geluidsmateriaal van haar persoonlijke computer gestolen, zo stelt Azalea.

Vals contract
Sinds haar grote doorbraak in 2011 is haar muziek razend populair over de hele wereld. Haar eerste nummer Pu$$y werd meteen een hit op YouTube. Haar ex Wine bracht vervolgens nummers uit en beweerde dat het in samenwerking met Iggy was gemaakt. Ook claimt hij dat de Australische hip hop-artiest een platencontract bij hem heeft, wat volgens haar 'overduidelijk vervalst' is. De vertegenwoordigers van Iggy hebben de nummers van Hefe snel van iTunes verwijderd, maar hij houdt volgens Iggy niet op met treiteren.

Misbruik
"De dreigementen om het ruwe materiaal vrij te geven ondermijnen mijn artistieke waarde en schaden mijn reputatie", zegt Iggy. "Zijn pogingen om het gestolen materiaal tegen me te gebruiken is een verlengde van zijn misbruik toen ik een tiener was."

15-12-2014 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valse George Clooney wanhopig op zoek naar zijn Amal

Valse George Clooney wanhopig op zoek naar zijn Amal

http://oi61.tinypic.com/mrsg05.jpg

Een dubbelganger van Hollywoodster George Clooney is wanhopig op zoek naar een lookalike van Amal Alamuddin. Zo wil hij zijn carrière een boost geven, die raakte in het slop door het huwelijk van de twee bekende tortelduifjes.

David Siegel lijkt met zijn charmante glimlach en zilveren haar als twee druppels water op George. Al zes jaar verdient hij de kost met act de présences over de hele wereld. David vraagt tot meer dan 2.000 euro per opdracht als dubbelganger, het heeft hem dus geen windeieren gelegd. Het huwelijk met de Brits-Libanese advocate Amal Alamuddin is daarom slecht nieuws voor hem. Want nu wil niemand hem nog solo boeken. David is al even op zoek naar een dubbelganger van zijn Clooney's vrouw die met hem wil samenwerken.

"George staat constant in de schijnwerpers en tegenwoordig is Amal niet meer bij hem weg te slaan. De twee steken hun liefde niet onder stoelen of banken. Mijn klanten vragen een goede kopie, dus ik moet mezelf voorbereiden op de vraag om ook een Amal mee te brengen. Daarom trok ik al naar Libanon, haar thuisland, om een goede lookalike te vinden. Die trip was niet echt succesvol, dus zette ik al mijn hoop op New York. Maar zelfs op Times Square heb ik geen goede lookalike gevonden. Ik ben er zeker van dat ik toch ooit de juiste Amal zal vinden."

15-12-2014 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!