Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga en Mariah Carey schitteren op Instagram

Lady Gaga en Mariah Carey schitteren op Instagram

http://oi57.tinypic.com/2h2ozsn.jpg

Lady Gaga heeft de kerstshow in New York van Mariah Carey bezocht. De dames maakten achter de coulissen samen foto's en deelden die met fans op hun Instragram-pagina's.

Lady Gaga wenst iedereen een gelukkig kerstfeest met liefs van Mariah en Gaga. "Deze vrouw is zo lief, een enorme ster, en klinkt legendarisch in het Beacon Theatre." Mariah schrijft op haar beurt: "Ik neem een selfie met de prachtige Lady Gaga. Zalig kerstfeest!"

In reacties op de foto's vragen fans om een muzikaal duet tussen de twee dames. Geen van de beide zangeressen heeft daar tot nu toe antwoord op gegeven.

Mariah Carey staat maandagavond voor het laatst met haar kerstshow in het Beacon Theatre in New York.

22-12-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijftig tinten grijs in première op Berlinale

Vijftig tinten grijs in première op Berlinale

http://oi58.tinypic.com/ilhs3o.jpg

De film Vijftig tinten grijs gaat internationaal in première op het Internationale Filmfestival van Berlijn. Dat maakte de organisatie van het festival vandaag bekend.

Hoofdrolspelers Dakota Johnson en Jamie Dornan zijn aanwezig tijdens de première op het Berlinale, evenals de schrijfster van de boekenreeks E.L. James. De film wordt op 11 februari op het festival getoond

Vijftig tinten grijs is vanaf 12 februari in de Belgische bioscopen te zien.

22-12-2014 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wat Als?' haalt op YouTube meer kijkers dan op TV

'Wat Als?' haalt op YouTube meer kijkers dan op TV

http://oi59.tinypic.com/260v1vb.jpg

Een jaar na de laatste uitzending van televisieprogramma 'Wat Als?', is het sketchprogramma populairder dan ooit. De bekroning met een Emmy Award heeft de interesse voor de sketches opnieuw aangewakkerd. De beste clips zijn op YouTube ontpopt tot ware kijkcijferkanonnen.

Hoewel er geen nieuwe sketches meer bijkomen, blijven ze ongelofelijk populair op YouTube. Deze sketch 'Wat als iedereen sprak als een Marokkaan?' haalde zelfs meer kijkers dan het hoogtepunt van 'Wat Als?' op 2BE. Op YouTube haalde dit fragment 799.455 kijkers. Heel wat meer dan het piekmoment op 2BE met zo'n 667.478 kijkers. "Het is een bewuste strategie om de clips online te laten voortleven", zegt Sara Vercauteren in De Standaard.

De populairste video's van 'Wat Als?' halen elk gemakkelijk meer dan een half miljoen hits op YouTube. De tweede plaats gaat naar 'Wat als je dubbele pech had?' met 642.378 kijkers.

22-12-2014 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Joe Cocker overleden

Zanger Joe Cocker overleden

http://oi61.tinypic.com/idvuo8.jpg

De Britse blueszanger Joe Cocker is overleden. Dat heeft zijn management gemeld. Cocker verloor de strijd tegen longkanker. Hij werd 70.

Joe Cocker, bekend van songs als 'You are So Beautiful', 'With a Little Help from my Friends' en 'Unchain My Heart', zong veertig albums bij elkaar en werd meerdere keren onderscheiden.

Hij werd op 20 mei 1944 als John Robert Cocker geboren in Sheffield. Daar woonde hij tot in de vroege jaren 60, toen hij internationaal succes begon te kennen als blueszanger. Tot dan had hij een dubbelleven geleid: overdag werkte hij als gasinstallateur; 's avonds zong hij in clubs en pubs in Sheffield. Joe Cocker werd wereldberoemd dankzij zijn unieke stem en gepassioneerde performances.

Zijn grote doorbraak kwam er in 1968, toen hij met een cover van het Beatlesnummer 'With a little help from my friends' een nummer 1-hit scoorde. Een jaar later voerde hij het nummer op tijdens het legendarische festival Woodstock. Daarna volgden de successen elkaar op.

22-12-2014 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc De Vos en Walter De Buck samen op het podium

Luc De Vos en Walter De Buck samen op het podium

http://oi61.tinypic.com/2d7dn52.jpg

De vader van de Gentse Feesten, Walter De Buck, is op 80-jarige leeftijd overleden. De zanger-beeldhouwer is een echt icoon in Gent, net zoals de in november overleden Luc De Vos. In 2006 stonden de twee nog samen op het podium tijdens de Gentse Feesten. Ze kenden elkaar goed en hadden alleen maar lof voor elkaar.

21-12-2014 om 23:16 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan Walter, de schoonste vent van Gent

Open brief aan Walter, de schoonste vent van Gent

http://oi61.tinypic.com/vfvztd.jpg

Walter,

Het was de liefde die ervoor zorgde dat ik je leerde kennen. Ik was jong, jij wat minder jong. Ik viel voor je nichtje Katie. Zij had in haar apenjaren een steun en toeverlaat gevonden in haar tante. Jouw grote liefde. Die zo beminnelijke rots in de branding. Mia.

Jaren voordien, ik hoor haar stem nu, zong mijn moeder zaliger hardop mee met jou toen 'Koevoet', 'In mijn Stroatse', 'De Veugelmarkt' of je allermooiste lied ''k Zou Zo Gere Willen Leven' op de radio passeerde. Ze vertelde me toen over de Rosse Wasser, en over Karelke Waeri, de liedjesschrijver, socialist en volkszanger. Gelijk gij. 'Grote stelen, kleine stelen, maar grote stelen het meest'. Jij wekte die traditie van met liedjes tegen de gevestigde haren in strijken weer tot leven. Dat is wellicht je grootste verdienste.

Dat je de Gentse Feesten weer deed bloeien en er je eigen vrijheidslievende stempel op drukte, is vaneigens ook een prestatie waarvoor elke Gentenaar en de stad zelf je eeuwig dankbaar moeten zijn. En hoe je dat deed. Met ocharme een podiumke op een paar lege bierbakken, een handvol hippies en bakken vol explosieve creativiteit. Met Selientje op je schouders. Met groot respect voor de artiesten en surtout voor de volkse mensen die eens naar de 'rare hippies' kwamen kijken. En wat minder respect voor de flieken die de boel wilden stilleggen.

Je collega-volksheld met wie je straks de gitaren kan kruisen, Luc De Vos, ging met zijn moeder begin de jaren zeventig ook eens naar die hippies kijken. Toen en daar, op Sint-Jacobs, heeft hij besloten dat hij ook een hippie met een gitaar wilde worden. En zo geschiedde. Je hebt er veel de ogen geopend, meer dan je kon vermoeden.

Vele jaren later viel ik voor de mooie ogen van dat meisje dat op je schouders had gezeten. Ik was ouder, jij ook. Wat meer littekens en grijs haar, maar het vuur van de kunst en de ijver voor een betere wereld waren niet gedoofd. Je duvels had je bijkans allemaal bedwongen, je straalde een soort rust uit die weinigen gegeven is. Je was huiselijker geworden, de cafés had je verruild voor je atelier en je stoof. En je was nog altijd een schone vent.

Daarstraks wandelde ik voorbij het standbeeld dat je maakte ter ere van Karel Waeri en ik dacht 'dat staat hier toch schoon, in onze schone stad'. Een half uur later vernam ik dat je overleden was.

We wisten dat je het niet lang meer zou trekken. Dat je in de zomer nog je Feesten hebt geopend, was al een grandioze overwinning op die smeerlap van een ziekte. Mia heeft de voorbije maanden zo mooi voor jou gezorgd, en jij ook voor haar. Jullie liefde was misschien niet de makkelijkste, maar wel één van de mooiste die ik ooit heb mogen zien.

Hoe je voorovergebogen hout stond te hakken voor de kachel, de laatste keer dat ik je zag. Hoe je van borstelstelen breinaalden voor Mia had gemaakt. Hoe je vele mooie kinderen en kleinkinderen graag bij hun mama en hun papa kwamen. Het was daar altijd warm, ook als er geen hout was voor de kachel.

Hoe je op familiefeesten je gitaar bovenhaalde. De Franstalige kant van de familie brak hun tongen op ''t Vliegerke' maar kon feilloos meezingen met 'Piemeloe Pameloe' van tonton Waltèr. De kinders hingen aan je lippen. Die grote knuffelbaard.

Je was er niet de man naar grote woorden te bezigen. Je kunst en je liedjes volstonden. Je leerde me de muziek van Georges Brassens kennen. We dronken een glas, een fles. En nog één, en soms ook één te veel. Je gedachten lagen diep gelijk uw ogen en ze gingen vele kanten op. Je loste ze maar met mondjesmaat. Je ging het verbale conflict niet uit de weg, maar nooit was je vilein of rancuneus. Daar kon je geen tijd, geen energie in steken.

Je boodschap was duidelijk, hoewel zelden met zoveel woorden uitgesproken: 'Ziet malkander graag, leeft gulzig, doet ulder goesting zonder malkander zeer te doen. En peinst aan zij die het met minder moeten stellen'.

Ge zijt ne schone vent, Walter. Merci.

Luc

21-12-2014 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mel B nam 'per ongeluk' een overdosis"

"Mel B nam 'per ongeluk' een overdosis"

http://oi61.tinypic.com/1zlbwa8.jpg

Mel B heeft vorige week een overdosis genomen. Volgens RadarOnline was het geen bewuste actie van de zangeres. Ze zou pijnstillers hebben ingenomen en daarna alcohol hebben gedronken. Deze combinatie zorgde ervoor dat Mel in het ziekenhuis behandeld moest worden.

Mel, die in de jury zit van de Britse X Factor, miste vorige week een uitzending omdat ze in het ziekenhuis lag met maagpijn. Maar een bron vertelt RadarOnline dus nu dat er iets anders aan de hand was. "Ze lag in het ziekenhuis omdat ze pillen had genomen en alcohol had gedronken. Het was een ongeluk, het was niet haar intentie om een overdosis te nemen", aldus de insider. "Ze is absoluut niet suïcidaal, maar haar terugkeer naar Londen voor het programma heeft voor spanningen gezorgd."

Er gaan al twee weken geruchten dat het huwelijk van Mel en haar man Stephen Belafonte op springen staat. Verschillende media schreven afgelopen dagen ook dat Stephen Mel zou hebben geslagen. Tijdens de finale van X Factor had Mel namelijk verschillende blauwe plekken. Maar volgens de ingewijde klopt hier helemaal niks van.

"Stephen heeft haar echt geen klappen gegeven. Sinds Mel weer terug is in Londen heeft ze gewoon veel stress, ze is veel afgevallen. Daar hebben haar blauwe plekken ook mee te maken. De artsen in het ziekenhuis moesten haar aan het infuus leggen en dat ging niet makkelijk, daar heeft ze die plekken aan overgehouden."

21-12-2014 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 jaar jonger: Kris Jenner op stap met nieuwe vlam

26 jaar jonger: Kris Jenner op stap met nieuwe vlam

http://oi61.tinypic.com/2wgg46o.jpg

Kris Jenner heeft haar nieuwe vlam Corey Gamble (33) meegenomen naar het huwelijk van Lance Bass en Michael Turchin. Dat weet RadarOnline.

Kris (59) en Lance kennen elkaar goed, ze werken namelijk allebei voor E! News. Het huwelijk van Lance wordt op 5 februari door de entertainmentzender uitgezonden onder de naam Lance Loves Michael: The Lance Bass Wedding. Naast Kris en Corey waren er nog zo'n 300 gasten op de bruiloft, onder wie veel celebrities.

Kris Jenner is sinds een paar dagen gescheiden van Bruce Jenner. De rechter heeft hun scheidingsaanvraag goedgekeurd, maar volgens de website is de breuk pas vanaf 23 maart officieel. De twee waren 22 jaar getrouwd.

21-12-2014 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip verbreekt record van drukste agenda

Koning Filip verbreekt record van drukste agenda

http://oi61.tinypic.com/29m17vb.jpg

Koning Filip heeft het record van drukste agenda gebroken dit jaar. Hij heeft in 2014 310 officiële activiteiten afgelegd. Dat gaat dan vooral over audiënties met buitenlandse staatshoofden of ambassadeurs in ons land. Zijn vader, Koning Albert, had in zijn drukste jaar 2010 250 officiële audiënties, dat zijn er 60 minder. Filip heeft wel meer oog voor Vlaanderen: hij was hier twee keer meer op bezoek dan in Wallonië.

21-12-2014 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. pakt het (al)weer weinig subtiel aan

Kim K. pakt het (al)weer weinig subtiel aan

http://oi60.tinypic.com/2yxhn9x.jpg

Als vrouw die regelmatig in het nieuws komt omdat ze (al)weer een te diepe/onflatterende/lelijke of rare outfit draagt, zou je verwachten dat Kim Kardashian andere personen een beetje respijt geeft wanneer het over mode gaat. Toch kon haar momager (mama én tegelijk manager) Kris Jenner niet aan het kritische oog van haar dochter ontkomen. K.K. stuurde een onbeleefde e-mail naar haar mama om haar gebrek aan stijl aan te kaarten.

Zelfs tegen haar moeder zegt Kim K. waar het op staat. Toen Kris Jenner te gast was bij 'The Hollywood Reporter Women' en een foto van haar online verscheen, kreeg Jenner een boze e-mail van haar 'stijlvolle' dochter.

"Mama, ik hou van je maar je moet je beter leren aankleden. Vergeet die 'Adams Family'-outfits, je hebt er al zo vaak mee uitgepakt waardoor het saai en afgezaagd is. Move on, kies voor iets anders. We hebben nood aan stijlvolle jurken en niet aan oude rommel."

Jenner besloot de e-mail op haar Instagram-profiel te delen en schreef er verwijtend bij dat ze als moeder ook "nooit iets goed kan doen." Gelijk heeft ze: Kardashian zelf is natuurlijk niet de verpersoonlijking van mode. Afgelopen jaar kreeg ze meer aandacht door haar foute outfits dan voor haar verwezenlijkingen (als ze die al heeft, is die naaktfoto één van hen?)

21-12-2014 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adil geniet meteen van 'Slimste Mens'-effect

Adil geniet meteen van 'Slimste Mens'-effect

http://oi58.tinypic.com/nqe3uo.jpg

Adil El Arbi zijn vele oproepen om zijn film 'Image' te gaan bekijken tijdens de uitzendingen van 'De Slimste Mens ter Wereld' herinneren we ons allemaal nog. Het was sympathiek en lieflijk, maar legt de winnaar geen windeieren.

'Image' werd al op 5 november voorgesteld aan het grote publiek maar beleeft pas nu een van zijn hoogtepunten. Dankzij de overwinning van El Arbi staat de film weer volop in de spotlights. Heel wat mensen zijn dan ook nieuwsgierig naar de prent van de slimste man van ons land en dat doet de ticketverkoop aanzienlijk stijgen. Op dit moment zijn er al meer dan 46.000 kaartjes verkocht.

De film werd dankzij de overtuigende overwinning zelfs weer opnieuw uitgebracht in heel wat Belgische cinema's. Hieronder vind je nogmaals de trailer. Die werd ondertussen al 14.000 keer bekeken op YouTube.

21-12-2014 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John officieel getrouwd

Elton John officieel getrouwd

http://oi58.tinypic.com/6h6hj7.jpg

Elton John is vanmiddag officieel getrouwd met zijn vriend David Furnish. Dat liet de Britse zanger weten via een speciale Instagramaccount, waar fans kunnen meegenieten van zijn grote dag.

De ceremonie vond in Windsor nabij Londen plaats. Zowat vijftig vrienden en familieleden stonden op de gastenlijst, onder hen ook Victoria en David Beckham en Elizabeth Hurley.

"Het officiële gedeelte is achter de rug", schreef de 67-jarige
zanger. Op de website staan ook foto's van de twee: allebei in een kostuum, Furnish met een roze bril en John met een blauwe bril.

Sinds 10 december kunnen koppels van hetzelfde geslacht die een
burgerlijk partnerschap hadden afgesloten hun samenzijn officieel omzetten in een huwelijk in Groot-Brittannië en Wales. De zanger vormt al sinds 2005 een koppel met de 52-jarige Furnish.

Elton John verkocht wereldwijd zo'n 250 miljoen albums gedurende
een carrière van 40 jaar. Zijn 29ste studioalbum kwam vorig jaar uit.

Hij kwam in 1976 uit de kast als biseksueel, in een tijd dat dit
niet gebruikelijk was voor populaire zangers. Hij trouwde met een vrouw in 1984, maar dat huwelijk strandde in 1988. Sindsdien afficheerde hij zich als homoseksueel en kwam hij op voor de rechten van homo's.

21-12-2014 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna trakteert fans op zes nieuwe nummers

Madonna trakteert fans op zes nieuwe nummers

http://oi60.tinypic.com/2le130o.jpg

Kerstmis komt wat vroeger dit jaar, kondigde Madonna vandaag aan. De zangeres lanceerde enkele nummers van haar nieuw album nadat eerder deze week demo's waren gelekt.

Madonna's had gepland 'Rebel Heart' pas in maart aan de wereld voor te stellen. Maar eerder deze week zijn nummers op het net gelekt, dus werd de zangeres haast gedwongen nu al materiaal op iTunes te zetten. Op Twitter schreef ze vandaag: "Bestel mijn album nu al en download 6 nummers! Fijne feestdagen! #rebelheart." Het gaat onder meer om 'B**ch I'm Madonna' waar Nicki Minaj ook op te horen is, Illuminati, een nummer dat naar Beyoncé verwijst, Living For Love, Devil Pray, Ghosttown en Unapologetic B**ch. Kanye West, Diplo, Billboard, Dahi, Blood Diamonds en Madonna zelf zijn verantwoordelijk voor de productie van de cd.

Op haar website verklaarde de 56-jarige Queen of Pop: "Ik wilde mijn nieuwe single 'Living For Love' tegen Valentijn lanceren, de rest van het album zou dan in de lente volgen. Maar ik verkies dat mijn fans de volledige versies van sommige nummers horen in plaats van de fragmenten die nu op het internet circuleren. Beschouw deze zes nummers als een vroeg kerstcadeau."

20-12-2014 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldwijd te zien... Behalve in Brugge

Wereldwijd te zien... Behalve in Brugge

http://oi58.tinypic.com/2rhtdok.jpg

Bollywoodfilm PK - spreek uit 'Peekay' - is wereldwijd in première gegaan, ook in Brugge. Wij keken mee en het moet gezegd: Brugge is ruim een kwartier schitterend in beeld gebracht. De film lokt straks miljoenen kijkers, maar in ons land is PK alleen te zien in Brussel en Antwerpen.

In Kinepolis Brugge woonde een select gezelschap gisteren de première bij van PK, de miljoenenproductie van regisseur Rajkumar Hirani. In Bollywood wordt de regisseur vergeleken met pakweg Steven Spielberg. De acteurs die de hoofdrollen spelen, Anushka Sharma en Sushant Singh Rajput, zijn beiden bejubelde acteurs.

Zij worden beschouwd als de Matthias Schoenaerts of Veerle Baetens van India. Brugge vormde voor hen vorig jaar voor een deeltje de filmset. De naam 'Brugge' wordt niet in de film vermeld, maar de stad komt wel prachtig in beeld: de reien, de Markt, het Minnewater en zelfs het stadhuis worden van hun mooiste kant in breedbeeld gebracht. Het liefdesverhaal speelt zich dan ook in het ideale kader af.

De hoofdrolspeelster beleeft een romantisch avontuur in Brugge. Na een kennismaking aan het Provinciaal Hof worden ze verliefd op een bootje op de reitjes. Leuk detail: de scène werd eerst in Venetië opgenomen bij wijze van voorproefje. De echte opname vond uiteindelijk in Brugge zelf plaats.

Meer producties?

De clip met het themalied, waarin Brugge figureert, werd gisteren bij de lancering al door 1,7 miljoen (!) mensen op YouTube bekeken. "Dit was pure reclame voor Brugge", geniet schepen van Toeristische Organisaties Mieke Hoste na. "Noem het gerust een reclamefilmpje van ruim een kwartier. Beter konden we niet aan bod komen. Ik denk dat we, gecombineerd met onze geplande commerciële tour door India, zeker zullen profiteren van de aandacht voor deze film." Toerisme Brugge trekt immers in januari 2015 op een Roadtour door India. Onder meer de grote steden Mumbai en Delhi zullen Brugge als film- en reisbestemming beter leren kennen.

72 Brugse Indiërs

Ook Bieke Janssens van City Film Office was blij met het resultaat. "Samenwerken met de Indiase crew heb ik vorig jaar als heel professioneel ervaren. Ik verwacht dat nog meer Bollywoodproducties zullen informeren of ze kunnen filmen in Brugge."

En toch zal de Bollywoodfilm, die overigens ruim 2,5 uur duurt, straks in geen enkele cinema in Brugge te zien zijn. Ook in pakweg Londen wordt de film uitgebracht. Maar wie PK wil zien in ons land, moet daarvoor terecht bij Kinepolis Brussel en Antwerpen. "Een logische keuze", verklaren ze bij Kinepolis. "In Brugge wonen maar 72 Indiërs. De Indische gemeenschap is veel groter in Brussel of Antwerpen. Deze film trekt toch voornamelijk dit publiek." In Brugge vinden ze dat wel jammer. "Maar het is ook te begrijpen. Dit is een specifiek genre. We mikken ook vooral op de Indiase toeristen", aldus Mieke Hoste.

20-12-2014 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 'The Interview': "Jong-un, maak je borst maar nat voor wat wij gaan maken"

Na 'The Interview': "Jong-un, maak je borst maar nat voor wat wij gaan maken"

http://oi61.tinypic.com/s4udg0.jpg

Larry Flint, de baas van het media-imperium Hustler, gaat een pornoparodie maken op de omstreden film 'The Interview'. Dat meldt de entertainmentsite The Hollywood Reporter vandaag.

Hustler Video, het bedrijf van Flint, heeft zich gespecialiseerd in seksueel getinte komische varianten op bekende films en series. 'This Ain't The Interview XXX' vertelt over twee gewone burgers die door de CIA worden gerekruteerd om de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un te vermoorden.

De 72-jarige Flint is een fervent verdediger van het First Amendment, waarin het recht op vrijheid van meningsuiting staat beschreven. Hij voerde al talloze rechtszaken over dit recht. Zijn overwinning op de Amerikaanse tv-dominee Jerry Falwell, over wie hij ook een seksparodie had gemaakt, wordt gezien als een mijlpaal in de Amerikaanse justitiële geschiedenis.

Verklaring
"Ik heb mijn hele leven gestreden om dat recht te beschermen, en ook buitenlandse dictators gaan mij dat recht niet afnemen", stelt Flint in een verklaring. "Als Kim Jong Un en zijn boeven al van slag raakten van The Interview, laat ze hun borst maar nat maken voor wat wij gaan maken."

Het is nog niet duidelijk wie de hoofdrollen gaan spelen in This 'Ain't The Interview XXX'. Flint wil binnen een maand beginnen met draaien.

20-12-2014 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Bale: niet goed genoeg voor 'The Voice Kids', nu hoogvlieger in hitlijst

Emma Bale: niet goed genoeg voor 'The Voice Kids', nu hoogvlieger in hitlijst

http://oi61.tinypic.com/23lijad.jpg

Ken je Emma Bale nog? Het meisje werd bekend dankzij de talentenjacht 'The Voice Kids', maar ging tijdens de Sing-off de mist in met een twijfelachtige versie van 'Somewhere Only We Know' van Keane.

Nu scheert het zangeresje hoge toppen met een cover van Kodaline in de Ultratop. Emma Bale kwam vandaag met het prachtige 'All I want' op de derde plaats binnen. Amper 15 jaar, maar ze weet Vlaanderen al te ontroeren met haar klok van een stem.

20-12-2014 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss World stopt met bikiniparade

Miss World stopt met bikiniparade

http://oi59.tinypic.com/2qbbs4i.jpg

De organisatie van Miss World trok gisteren een streep onder hun grootste klassieker: het badpakkendefilé. "Brengt niets bij", vindt de organisatie. In ons land ziet men dat anders: "Bij modellen in spe moet je toch zien welk vlees je in de kuip hebt?

"Ik hoef vrouwen niet heen en weer te zien lopen in bikini. Het draagt niets bij voor die meisjes, en het draagt niets bij voor ons."

Vaste waarde
Dat komt uit de mond van Miss World-voorzitster Julia Morley. In het modemagazine Elle laat ze weten dat Miss World het badpakkendefilé laat vallen vanaf de volgende editie. "Mij kan het niet schelen of de ene poep vijf centimeter breder is dan de andere. Ik wil eerder horen wat deze vrouwen te vertellen hebben."

Voorzitster Morley was al langer een koele minnares van het badpakkendefilé. Een jaar na haar aantreden, in 2001, zorgde ze ervoor dat de parade enkel nog voor een kleine jury werd gehouden, en niet op televisie. Nochtans was dat schouwspel een vaste waarde: toen in 1951 de eerste Miss World gekroond werd, stond ze in bikini op het podium.

België doet niet mee
Amerikaanse vrouwenbewegingen reageerden gisteren alvast tevreden. Zij hadden vaak gedemonstreerd tegen 'de vleeskeuring'. Maar mensen die de verkiezing van ver of nabij volgden, uitten de vrees dat Miss World nu wel een saaie boel zal worden, vol perfect gekrulde haren en zonnebankbruin, en mooie woorden over wereldvrede.

De organisatrice van Miss België, Darline Devos, spreekt klare taal: "Ik denk er niet aan. Ik denk dat het duidelijk is dat we veel van een miss verwachten: charme, hersenen, uitstraling, het gaat om een totaalpakket. Maar we zijn Amerika niet, waar missen vooral liefdadigheidswerk moeten doen".

20-12-2014 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Upton is 'Meest Sexy Vrouw'

Kate Upton is 'Meest Sexy Vrouw'

http://oi57.tinypic.com/106lowm.jpg

Het Amerikaanse magazine People heeft model Kate Upton uitgeroepen tot 'Sexiest Woman Alive'. "Dit is een enorme eer. Sexy betekent voor mij zelfverzekerd en gelukkig, en dat is wat ik altijd nastreef", zo reageerde de 22-jarige toen ze haar award - in een strak leren minijurkje - in ontvangst nam.

In september was Upton nog één van de slachtoffers van de celebrity-hack waarbij naaktfoto's van onder meer ook Jennifer Lawrence en Emma Stone uit de iCloud werden gejat en online gegooid. Niet minder dan 100 foto's van het Sports Illustrated-covermodel lekten toen. Daar zaten pornografische beeldjes bij, maar u begrijpt dat we die hier niet gaan oprakelen.

Eric Dane voerde bij de uitreiking de lofrede: "Er zijn veel redenen te noemen waarom Kate sexy is. Haar stijl, haar carrière, haar succes, haar humor, haar persoonlijkheid. Vergat ik haar uiterlijk?"

Maar ook hier geldt: een beeld zegt meer dan duizend woorden.

20-12-2014 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met zijn eigen 'moves': ook prins Laurent uit de bol op Dimitri Vegas en Like Mike

Met zijn eigen 'moves': ook prins Laurent uit de bol op Dimitri Vegas en Like Mike

http://oi57.tinypic.com/29qk60z.jpg

Gisteravond trapten de dj's Dimitri Vegas en Like Mike hun 'Bringing The World The Madness'-tournee op gang in het Antwerpse Sportpaleis. Een speciale gast was prins Laurent. De prins heeft eerst backstage een praatje gemaakt met het Antwerpse dj-duo.

"Ik ben blij jullie terug te zien", liet de prins zich ontvallen. Daarna ging hij tussen het publiek zitten voor de daverende show. De prins danste - op zijn manier - mee op de hevige beats van Dimitri Vegas en Like Mike. Hij maakte ook uitgebreid de tijd voor foto's en selfies.

20-12-2014 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder bevallen van zoontje Victor

Lien Van de Kelder bevallen van zoontje Victor

http://oi58.tinypic.com/2m5j69v.jpg

Actrice Lien Van de Kelder (32) is vorige week bevallen van haar tweede kindje. Dat heeft haar vriend Hans Herbots bevestigd aan Het Nieuwsblad. "Victor werd geboren op 11 december. Alles is prima verlopen. We zijn erg gelukkig met onze zoon."

De twee hebben al een dochtertje samen, Jeanne (1).

20-12-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!